אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
צריך לדעת אם זה טוב או לא... המערכת היא זו שיש במפרט...מעבד 3.0 גיגה הרץ.. התוצאה בסטוק.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי , המחשב הנ"ל עושה המון רעש , האם יש המלצה כיצד להשקיט אותו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי את הזכרונות הללו ואני פשוט רוצה לנסות OC אבל פעם אחרונה שניסיתי אז המחשב נפל והייתי צריך לאפס את הביוס. רציתי לדעת לאיזה OC אנשים הגיעו איתם ואז לפי זה אולי אני אנסה את שלי. אני יודע שהרעיון בדרך כלל הוא לנסות ולהגביר קצת קצת את ה - OC אבל הייתי רוצה לדעת בבגדול למה הם מסוגלים.
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
נתקלתי בתוכנה לשינוי תזמוני זכרונות לבעלי לוחות אם על בסיס INTEL 875/865 זאת תוכנת BETA וקיים ת'ראד אצל XTREMESYSTEMS בנושא. http://www.cpuid.org/download/Tw865.zip http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43926
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
תראו איזה תוצאה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50356
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, עשיתי לחבר שלי OC.. בהעלאה של 10 FREQUANC?Y כל פעם והמהירות עמדה על כ-23 מעלות. בפעם הרביעית שהעלתי ל240 (טוב הקפדה על הסתכלות על המעלות של המעבד) [מעבד AMD ATHLON 3000+) בפעם הרביעית המסך לא עלה לא ראו במסך כלום והוא לא זיהה את המחשב... היות ולא רואים במסך אני לא יודע איך לעשות ריסטרט לביוס... האם יש דרך אחרת לעשות ריסטרט לביוס? מה גרם לבעיה? אם אני לא יצליח חבר שלי יהרוג אותי זה יהיה משהו כזה: אני מפחדדד :'( חבר שלי =
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המעבד הוא מהשבוע הראשון של 2004 יענו 01 2004 .המעבד למרות הסטפינג אינו מוצלח מאוד באובר קלוק לכן ברצוני לפתוח את המכפלה שלו ורציתי לדעת אם זה אפשרי ?אם כן מישהו יכל להפנות אותי למדריך אשר מסביר איך לעשות את זה????שמעתי משהו כמו מוד עיפרון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעבד AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION ומארז antec three hundred 2 סטיקים של ראם והייתי רוצה לקנות למעבד קירור. השאלה היא מה יותר טוב? Mugen 2 או Ninja 3 ד"א לרעש אין כזה אימפקט גדול בבחירה. [יהיה נחמד אם תפרטו קצת על הבחירה]. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש שני מאווררי 80mm בנוסף ל-120mm שישלי במארז. איזה מאווררים נחשבים כטובים?ולא עושים הרבה רעש.. ועוד משהו,המארז שלי די קטן ואני מחפש קירור למעבד E7400 שיתאים.?המלצות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
שלום לכם, לפני יומיים המאוורר בכ.מסך שלי הפסיק לעבוד, והחלטתי לקנות קירור חדש למרות שהיתה לי אחריות על הכ.מסך, אבל לצערי הרב לא יכולתי לנצל אותה.. אהמ פוקס אהמ.. בכל אופן, קניתי היום את הקירור - Accelero L2 Pro ומשחה טרמית. ד"א, הקירור הזה יותר טוב מהקירור הנוכחי שיש בכ.מסך? שמתי לב שהמאוורר שלו יותר גדול, או שהגודל לא קובע =] הפעולות שאני צריך לעשות כרגע הן: - לפרק את הכ.מסך. - לפרק את הקירור + הסנפירים הכסופים שעל הכרטיס, או שאפשר להשאיר אותם? אני משחרר את ארבעת הברגים מתחת לקירור והכל אמור להשתחרר, נכון? - מרכיב את הקירור החדש, אבל לפני זה מורח משחה טרמית (אשמח לקבל מדריך על שיטת המריחה) - זהו, הקירור מוכן לפעולה? הבנתי שכניסת המתח של המאוורר לא מתאימה לכ.מסך,…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מדובר במחשב שלי אבא שלי שגם ככה לא נעשה בו מי יודע מה שימוש אבל שכן נעשה המאורר 40 מ"מ שיש לו במארז עושה רעש של טרקטור... בתכלס נראה לי שהמחשב הזה יכול לחיות גם בלי מאורר מאחורה אבל שיהיה נשקיע את הכמה עשרות שקלים בשביל טיפה רוח במארז :-) קיצר אני מעוניין בהשקעה מינימלית אבל אם אני כבר קונה שיהיה שקט.. מה לקנות 40 מ"מ או 80 מ"מ? אפשר המלצה לאיזה אחד מRSM כי זה כאן קרוב אליי לבית. דרך אגב אני צריך אותו עם חיבור 3 פינים כזה. תודה..
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 100\200 העלתי את מהירות הליבה ל 200 ואת את מהירות הזכרון ל 150 היחס טוב? כי אני לא ממש מבין אני מתחיל
-
אובר קלוק - פנטיום 3 733 - 866 קטן בשביל ההתחלה טמפ' מעבד Idle - 28 לאחר שעה מאמץ ב Prime 95 קיבלתי 39 מעלות המעלות הם לפי HardCano כך שהם 99 מדויקות אז איך ? המעלות ? טובות ?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת עם core2 duo 6300. בשלב הראשון לא מתכוון לעשות לו OC אלא רק בעוד שנתיים שיתחיל להיות לו כבד לסחוב את הכל ... (just for the record - אני כבר בערך 7 שנים עם Athlon XP 1700 אחרי החלפה של 2 ספקים, 2 כרטיסי מסך ולוח אם אחד ... והמעבד עובד פשוט מעולה עם קירור סטוק (ללא OC ...) האם כדאי כבר לקנות קירור אחר וטוב יותר מהסטוק ואם כן על מה תמליצו בתקציב מינימלי ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בן 5, P4 3GHZ עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך די חדש וסביר עם חצי ג'יגה זכרון שמריץ XP. לא מזמן עבר ניקוי יסודי וחידוש משחה טרמית. כבר כמה שנים שמאוד מתאמץ, מרעיש כתוצאה מסיבוב מאוורר המעבד. הדבר קורה בזמן משחקים כבדים אבל גם באתרים מסויימים כמו זאפ או אתרי פלאש ורואים במנהל ההתקנים שהתהליך מגיע ל-70%. אני מנחש שזה קשור לכרטיס המסך כיוון שכשאני גולל באתרים מסויימים כמו ויקיפדיה הגלילה לא חלקה אלא מקוטעת כזה (מקווה שמובן). גם בביוס זה קורה וה-hardware monitor מראה 3700 סל"ד למאוורר של המעבד ו-65 מעלות. על המחשב מותקנות שתי גירסאות של XP בכוננים פיזיים שונים ולא מזמן התקנתי מחדש אחת מהן. כאמור שידרוג כרטיס מסך, ניקוי ורענון משחה טרמית לא עזרו. יש לציין שבוו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי Gigabyte Aurora 3D (לא ה 570) intel E6600 (עם מאוור יצרן) ABIT IN9 32X-MAX Wi-Fi G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ EVGA 8800GTS 640MB KO Edition Thermaltake TR2 550W - PFC - ATX 2.01 WD2500KS...הרד דיסק Pioneer 212..צורב SATA המחשב הודיע לי כבר פעם על חום ואני רוצה לדעת מה מטמפרטורות המותרות..מאיפה צריך להתחיל לדאוג.. כרגע החום הוא CPU 36-39c SYS 38c PWN 48c טמפרטורת החדר 26c מאווררים עובדים על CPU 2700RPM SYS 960RPM (אני לא יודע איזה מאוור הוא קורא כSYS אבל במארז יש לי 2 אחוריים 12ס"מ ואחד קידמי 12ס"מ) ועל כרטיס מסך יש מאוור עם צלעות קירור..)
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: ASUS STRIKER EXTREME DUE 6700 ASUS 8800 768 MB BIG WATER 2 GIGA GSKILL C9 800MHZ אני מנסה לשנות בביוס ליחס של 1:1 ללא הצלחה כי הפוסט נתקע לי כל הזמן מי שמכיר את הלוח יש שם אפשרות לשנות לLINKED ואחריי זה לקבוע תדר FSB שהוא כרגע על 1066 והמכפלה היא על 10 מה אני צריך לשנות כדי להביא ליחס הזה? האם יש דרך אחרת? אני לא רוצה להשתמש בפונקציית האובר הקיימת תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כרגע יש לי כ.מסך הבא: PowerColor Radeon 9250 64BIT 128MB Core: 240 Memory: 200 אני עומד לשדרג כמה חלקים במחשב למטרת OC. רציתי לדעת האם כדאי לי לשדרג גם את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל R9550 (ששמעתי שטוב ל OC)? או שעדיף להשאר עם מה שיש לי ולנסות לעשות לו OC (זה אפשרי איתו?) ההתלבטות שלי נובעת מהתקציב. אם זה לא הכרחי להחליף את הכרטיס, זה יחסוך לי יותר. מה אתם אומרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה המארז שלי יש לי מאוורר מקדימה 120 שמכניס אויר ומאחורה 18 שמוציא, 2 מאוררים חזקים בצד אחד מכניס ואחד מוציא(זה שלמטה יותר) ביגלל שהכרטיס מסך כשהוא מתאמץ הוא מוציא אויר חם והמאורר מולו ככה שהאויר החם לא נכנס למארז ויש לי עוד אחד למעלה פשוט שמוציא. יש לכם איזה הצעה ךשיפור או שככה זה טוב? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כפי שאומרת הכותרת + REALTEMP הטמפרטורה מגיעה ל53~ (+/- 2/3 מעלות במקס) עם קירור מים (זה שמגיע עם הKANDALF LCS שזה גם המארז שלי) מה מקור הבעיה? הVOLTAGE ב 1.17 או משהו כזה אם צריך עוד מידע תגידו אני יעלה תמונות בכללי זאת פעם ראשונה שלי בOC עם שינויי VOLTAGE וכל זה אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי ליצב את המערכת תודה רבה מראש. נ.ב. הלוח אם זה ASUS STRIKER II NSE
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
נחמד ויעיל מפורט מאוד כולל את כל סוגי המעבדים הקיימים נכון להיום http://users.erols.com/chare/elec.htm שווה להוסיף לדביק
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב אז התקנתי את המוגן 2 שלי סוף סוף על לוח אם חדש יש תוצאות יפות לפני אוברקלוק בקרוב נעשה איזה 4GHz לפני כל השינויים היה 3.8GHz שיפור של טפרטורות כמעט 40 מעלות!!(אם החלפת מארז...) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז CoolerMaster Trooper 1. Front: 120mm Red LED fan x 2, 1200 RPM, 17 dBA 2. Top: 200mm fan x 1, 1000 RPM, 23 dBA (converted to 2 x 120 / 140 mm fans) 3. Rear: 140mm fan x 1, 1200 RPM, 19 dBAn (converted to 120mm fan) 4. Side: 120mm fan x 2 (optional) 5. Bottom: 120mm fan x 2 (optional) בכללי אני כבר קניתי מחשב חדש ואני מתכנן להחליף את כל הרעש מסביב. אני מרגיש כמו חדר שרתים רק עם הרעש בלי הביצועים מה שנקרא. בעיקרון החלקים זה I3770K Noctua NH-D14 CPU Cooler Noctua NT-H1 Thermal Compound Grease 3g Asus P8Z77-V LGA1155 G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 אז בגלל שאני רוצה שקט אני רוצה להחליף גם את המאווררים בצד שאני לא אשמע כלום. זה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-