אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המערכת שלי בצד ימין אני צריך הסבר איך לבטל את הגבלת המטח שהמעבד מקבל בזמן מנוחה כלומר אני רוצה שיעבוד תמיד על 1.86 כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק. אם איזה תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק ולבדוק יציבות?
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 XP של חברת SAPPHIRE. בקרוב מאוד (בחודש הזה) אני קונה את ה- Arctic Cooler שבטח רובכם הגדול כאן מכיר... אז אני צריך קצת מידע על ה- Arctic Cooler למי שכבר יש וכמה מעלות הוא פחות או יותר מוריד... ויש לי גם קצת שאלות למשל: כמה 'הרץ' (Hrz) אני צריך להעלות (בערך) כל פעם שאני מעלה ל- Memory או ל- Core? ואם כבר העלתי את הנושא אז מה בעצם תיהיה ההשפעה של להעלות ל- Memory ומה ל- Core? טוב אני לא זוכר כרגע עוד שאלות שיש לי אבל מי שיוכל להרחיב קצת בנושא זה יעזור לי מאוד... אלף ו- 1 תודות למי שיענה לי בקפדנות על השאלות שלי!! ;D 8)
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הכוונה היא מה לתעד כדי לראות את השיפור ? למשל הורדתי את S&M אבל אני לא כל כך יודע מה לבדוק שם... האם אתם ממליצים לקחת תצלומי מסך של cpuz ומה לקחת מS&M?
-
- 5 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מאווררים - Vantec ThermoFlow 80MM Smart ( יש לי בבית עוד אחד ) ולעשות שני חורים בדלת של המארז שלי - Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW ועוד חור בגג של המארז שיוציא אוויר ( באתר שלכם יש מודינג כזה של Shock משהו ) ורציתי לשאול : יש מאווררים יותר טובים שאלה שאני מתכוון לקנות ? ( באותו תקציב וחשוב שקטים ) השליטה על המאוורים של זה שלקחתי את הרעיון ממנו מתבצעת בעזרת - Vantec Nexus Fan Controller NXP.201 BLACK האם הוא טוב ? ( אני לא מחפש משהו עם מלא אופציות רק שליטה על המאוררים שיהיה בצבע שחור באותו תקציב בערך )
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי פה קירור שלי P4E ששוכב פה ומחכה שייעשו איתו משהו אז חשבתי לעצמי אולי לדפוק אותו כלשהו על הכרטיס מסך חשבתי לעצמי זה יכול להיות קשה אבל שווה לנסות... עכשיו יש לי כרטיס של GIGABYTE ואני לא בטוח איך לשים אותו 1)או שלהוריד ת'קירור של הכרטיס ואז לשים איכשהו תהיטסינק על הכרטיס ועכשיו השאלה איך לשים אותו ? 2) לא להוריד ת'קירור המקורי, אך להסיר ת'מאורר של ההיטסינק שהיה על המעבד ולשים ת'מאורר הזה על הקירור המקורי של הכרטיס...וגם ת'זה אני לא בטוח איך לשים זה הקירור מקדימה: מאחורה: המאורר השחור טיפה שונה אצלי...אך זה לא משנה מקווה שתעזרו לי איכשהו :] 8)
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני אעשה את זה בעזרת חבר דרך המחשב ועם הקירור סטוק, אני מתכנן להביא תכרטיס מסך מ600 ל700. מה אתם אומרים על זה? אני צריך לחשוש ממשהו? יכול להיות בעיות?
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
המחשב יראה בערך כך: מעבד AMD 64 3000 לוח אם EPOX 8kda3j זכרון dual ddr 512 500 Mhz micron\ata כרטיס מסך gIGABITE rADEON 9800 PRO הארד דיסק 120 גיגה sata פתוח להצעות בנושאי קירור ומארז תודה
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יום טוב אנשים, כבר איזה כמה זמן שאני חושב על לשפר את הקירור במארז היפיוף שלי ה ALien A-top.... למי שמכיר את המארז יודע שיש מאורר 120 מאחורה שמוציא ו 2 של 80 מקדימה למטה מול המגירה של ה HDD שאחד מכניס ואחד מוציא.. עכשיו מה שקורה בפועל זה שכמעט ואין אוויר שנכנס למארז או אוויר שעובר על המעבד, הזיכורונת והכרטיס מסך, וכל העסק שם די חם... חשבתי על שלים עוד מאורר 120 בגג שמכניס אוויר (בדקתי ויש מקום), ועוד מאורר 120/92 מ"מ בדלת שגם יכניס אוויר. עכשיו בדלת אני לא סגור אם יש מקום כל כך וזה גבולי, ועוד דבר זה שבדלת צריך לקדוח בחלון. עכשיו מה שחשוב זה כמה דברים: א. שיכניסו כמה שיותר אוויר במינימום רעש ב. שיהיהו זוהרים (רצוי בצבע כחול כי ככה גם שאר המואררים) …
-
- 13 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הרעיון עצמו, שהמים מקררים שלושה רכיבים, אך כל רכיב מקבל מים ישירות מהרדיאטור. ראיתי שהיה פוסט כזה לפני מספר שבועות, אז חשבתי לפתח את הרעיון בגדול... מרכיבים: שתי משאבות עוצמתיות -> אחרי הכל.... רדיאטור תלת שלבי -> אולי יתווסף עוד אחד כמות יפה של נוזל קירור, שניים שלושה בקבוקונים(המערכת תשב במארז נפרד שהמארז של המחשב ישב עליו) מיכל מים -> אולי יתווסף עוד אחד בהתאם לצורך chipset, cpu and gpu water blocks אדום - מים חמים שיוצאים מהבלוק שחור - מים "קרים" שיוצאים מהרדיאטור *** המיקום של הרדיאטור אולי יוחלף... נראה... *** האם ישנה בעיה של לחצים? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q9550 מאוד חשוב לי הנושא של השקט, ולכן בחרתי במארז NZXT HUSH. עכשיו אני מתלבט בין שני מאוררים למעבד: AC 7 PRO או BIG TYPHOON VX הטייפון עולה כמעט פי 2 מה-AC7PRO. מי מהם שקט יותר? אני לא מתכנן OC, ולכן שניהם מספקים אותי מבחינת עוצמת הקירור. ההתלבטות היא רק לגבי הרעש. (האמת שה-AC7PRO נראה לי עדיף מבחינת הקירור, כי המאורר שלו משתלב בתוך מסלול תנועת האוויר במארז, לעומת הטייפון).
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איזה מי שלושתם מקרר טוב וגם שקט מאוד? Freezer Xtreme CPU Fan For http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=69&language=en BigTyp 120 Vx CL http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp Scythe MUGEN SCINF-1000 http://www.scythe-usa.com/product/cpu/024/scinf1000.html
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר 80 מ"מ לקידמת המארז שלי .. ובגלל שאני מתכוון לשים שם רק 1, אני צריך אחד שידחוף הרבה הרבה אוויר במינימום רעש. תקציב - בערך 80 ש"ח. אז מה כדאי?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלהן לכולם. יש ים פוסטים על הנושא, עברתי על מספר גדול מהם. בהתחלה חשבתי לקנות את ה GT של SCHYTE אבל המחיר של הדגם 1150 מוגזם לדעתי. דגמי 800 מאוד חלשים ומעל לדעתי כבר יהיו די רועשים בשבילי. לפי הבחירה רציתי מאוורר שקט ושיעזור לקרר את כ.מסך ולוח אם. במארז CM 690 II. כרגע מורכבים 2 מאווררים שבאו איתו, עובדים על 800 RPM, את הקדמי אני רוצה בקרוב גם להחליף כי הוא רועש אפילו כשהורדתי RPM. כמובן שעובדים בקונפיגורציה של קידמי מכניס אוויר, אחורי מוציא. התחלתי לחשוב על אלטרנטיבות וחשבתי למה לא לשים 140מ"מ. המאווררים היחידים שמצאתי Fractal Design Silent Series 140mm Scythe Kaze Maru 140mm Case Fan 1200 RPM Antec TrueQuiet 140mm כל השאר בעלי ביצועים לא משהו או מחיר גבוה לטעמי שזה מתק…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בדיוק לפני הזמנה של המוצר הזה: http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html דגם 1600 RPM 90 ש"ח ליחידה ופתאום אני מוצא מאוור במחיר יותר נמוך עם נתונים יותר טובים ל 1600RPM: http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html 50 ש"ח ליחידה טיפה יותר מרעיש. יותר CFM אבל אורך חיים 30,000 שעות לעומת הדגם הראשון 150,000.. אני רוצה לקנות 4 מאווררים. 1 להוסיף ל MUGEN 2 ו 3 להוסיף למארז. מה דעתכם מה עדיף מהשניים?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הלוח אם שלי יהיה 965P-S3 של גיגהבייט והזיכרונות 1G 800MHZ של ceon המארז קריר עם 3 מאוורירי 120 האורורה החדש של גיגהבייט יש לציין שאני לא משנה שום מתחים ולא יהיה שום מאוורר מיוחד למעבד.. בE6300 אני יוכל להגיע למהירות 3.0 ובE6400 ל 3.4 400MHZ זה יחסית משמעותי בקונור בעצם מה שאני מפחד זה שהטמפרטורה תהייה גבוהה מדי בE6400 יש מישהו שעשה עם אותם זיכרונות וE6400 והעלה לבאס 420 ואמר שבמנוחה הטמפרטורה 44-47 ובמאמץ של 100 אחוז על 64 השתמש בקירור סטוק.. והמארז שלו הוא 6A19 המארז שלי קריר יותר.. אני מפחד לסכן את המעבד האם יהיה לי בעיית טמפרטורה במעבד E6400 בכזה באס.. עם המארז שלי או שלקנות E6300 וזהו בלי להסתכן..?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן יש לי ספק XFX 650W PSU בעל מאוורר ענק 140ממ. בחנות מיקמו אותו כלפי מטה כך שהמאוורר לוקח אויר מחוץ למארז. הבעיה בזה היא שכנראה כך הוא יצבור הרבה מאוד אבק. כדאי לי להפוך אותו כך שהוא שהמאוורר יהיה בתוך המארז?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ל2500K מ3.3GHZ ל4.5GHZ בשביל 24/7 (בשביל בנצ'מרק הצלחתי להגיע ל4.9 ;D ) המעלות טובות (גג 65 מעלות בזמן משחק) והמתח גם די בסדר (1.332V) השאלה היא האם כדאי למשוך עוד 100-200MHZ? וכמובן עוד קצת מתח.. השימוש היחידי שלי זה משחקים ב1920*1080, התוספת הזאת בכלל תשפיע?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כאמור הכרטיס הוא: leadtek winfast px8800 gts 640mb אלה בערך התוצאות: סטנדרטי.513\792 מנוחה: 61-63C מאמץ: 66-73C תוצאה ב 3DMARK06 לפני אוברקלוק 8614 דירוג 69 אוברקלוק.564\871 מנוחה: 62-63C מאמץ: 66-78C תוצאה ב 3DMARK06 אחרי אוברקלוק 9277 דירוג 29 רציתי לדעת אם אני מסכן ככה את הכרטיס מסך אם לא להוריד או לעלות את האוברקלוק?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
מתוכנן אובקלוק בעתיד. מעבד 6700K
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן מערכת E7200 EP43-DSL3 ספק 400 FSP זכרונות 800 של קינגסטון הצלחתי לייצב את המעבד על 4.00 באס 422 אבל לא מצליח מעבר. זכרונות ביחס 1:1 על 844 כאשר אני יציב עליהם. השאלה אם אני אקנה זכרונות 1000 אני אוכל להמשיך ב OC (ניסיתי לעלות מתח) תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קניתי מחשב שהמפרט שלו הוא: מארז - coolermaster ammo 533 מעבד - INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 - כרטיס מסך - PNY TECHNOLOGIES PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS - זיכרון פנימיKINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 - צורב - PIONEER DVDRW DVR-112DSV DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ספק כוח - ENERMAX NOISETAKER II 420W עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה על המחשב, אבל כשהפעלתי אותו הוא עשה דיי הרבה רעש. השאלה שלי היא אם אני צריך קירור למעבד ואם קירור למעבד ינמיך את הרעש? אם אני צריך, אז אפשר המלצה לאחד שיעשה את העבודה טוב ובכמה שיותר זול? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אשמח לשמוע עצות.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, עשיתי למעבד שלי 3 סוגי OC שונים. (1 עם X14 והשניים האחרים עם X17) - עם מה מבין כולם להשאר? יש לשים לב לרטיו השונה.. 1) (X14) - באס גבוה http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146829 2) http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146836 3) (כאן ה-RAM Freq שונה בגלל הרטיו) http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146847 מה אומרים? עם איזה להשאר?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, בעקבות עצה שקיבלתי כאן, בקשר למאוורר חדש למעבד AMD 1800 XP (המקורי בדרך להתקלקל) הוצע לי לרכוש את glacier של aerocool, הזמנתי כזה מהחנות אבל אחרי שיצאתי הם התקשרו והודיעו לי שאין להם כזה אלא רק phantom של אותה חברה וזה בתוספת של 10 שקלים. האם כדאי לי לקחת את הפנטום או לחפש חנות אחרת ולדבוק בגלישר ? בנוסף שמתי לב שה- glacier בא ב-2 צורות, ראשונה מושתק והשנייה לא. איזה מהם להזמין אם בכלל ? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-