עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Norm4nde,

שלום! יש לי מחשב 5 שנים במעבד פנטיום 4 256 זיכרון וכו... ***אך הטמפ' שלו הוא 43-45 מעלות שזה מאוד גבוה למעבד! היום בבורק נקתי אותו מבפנים ניקוי חזק ! (לא מרחתי משחה או משהוא אני יודע שצריך למרוח אבל לא יודע מה ואיך :<) והטמפ' ירד ל 35-37 מעלות!!! אחרי 10 דקות לא יותר זה שוב עלה ל 43-45 מעלות, מה לעשות? נתונים: intel pention4 2.400 MHz (18*133 intel silver reef D85PESV *** עוד שאלה : אני רוצה לעשות oc נתנתי את הנתונים אני צריך תשובה איך עושים את זה ... *** עוד שאלה : יש לי כונן cd של DVD הוא כבר על המחשב אבל מאז שנתינתי אותו לתכנאי הוא החזיר לי אותו לא פועל!!![b/] איך להתקין אותו???? צריכים עוד נתונים תגידו לי למה ואני יעביר. ד"א קונה מחשב חדש בסביבות ה…

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by Bah_gots_pIII_450,

למה הגרילים משמשים חוץ מחסימה של מוך ענקי? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by SuB,

היום יצא לי להיות באתר החביב הזה(metku.net) , וראיתי שיש שם לפני הכניסה לגלריות: "Top 10 of modding countries".. אז חשבתי שנעשה כבוד גם לישראל ושכל מי שיש לו פרוייקט כאן ב-HWZ יעלה שתי תמונות יפות ממנו לשם (האתר מבקש להעלות רק שתי תמונות כשמוסיפים פרוייקט, ככה שזה ממש קל להוסיף פרוייקט ולהעלות את המונה של הפרוייקטים של ישראל). אני מקווה שתוך כמה ימים נהיה בין המקומות הראשונים ונראה לעולם כולו את כישרוננו! אז קדימה חבר'ה, מה אתם אומרים, You're in? כל מי שהוסיף את הפרוייקט שלו שיגיב כאן כדי שנראה כמה פרוייקטים כבר יש לנו. להוספת פרוייקט: http://metku.net/modgallery תיכנסו שמה למעלה ל"case gallery אם אתם מפרסמים מודינג של המארז שלכם או ל-"single mods gallery" אם אתם מפר…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. שלום לקהילת האוברקלוקרים שלנו... יש לי מעבד Palamino 2100+ עם קירור: Thermaltake Dragon Orb 3 לוח מסוג ABit NF7 Rev 2.0 שהיה הגדה של NFORCE 2 לאוברקלוק. הבאס המקסימלי שאני יכול לעלות הוא 144MHZ שזה מוביל אותי ל1860 (המהירות המקורית 1733) החום 51 מעלות(שזה חמוד ביחס לסביבה כאן וביחס לגבול בו המעבד יכול לעבוד) החום של ערכת השבבים 31 מעלות. העליתי מתח מעבד ל1.775, אותו דבר. הזכרון שלי הוא DUAL של חברת KINGSTONE 400MHZ הפועל בתיזמונים 3-4-4-9 (בכוונה גבוהה כדי שהזכרון יוכל לעבוד בתדר גבוהה יותר) הזכרון עבר בתזמונים של 2-2-2-5. (הזכרון הוא: Kingstone Value) כרטיס המסך הוא Sapphire 9550 @9600 XT (מומהר ליבה: 250@400) ניסיתי את האובר קלוק עם זכרון של TwinMOS ואותו דבר, כרטיס מסך…

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  5. יש לי slk 947u אז אין לי ממש שימוש לhsf שמגיע עם הבארטון.. מה אפשר לעשות איתו? האם המאורר סטדרטי וקל לניתוק מהסינק? הוא שקט? עבודה טובה? מה הגודל של המאורר?? תודה (:

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  6. בביוס שמתי את ההגדרות שלו על TOP PERFORMANCE (לא יודע מה זה שינה חוץ מההרצים של המעבד והחריצי הרחבה) אז הדברים האים השתנו(ללא התערבותי כמובן): FSB=134@136 AGP=67@68 PCI=33@34 MEMORY=335@340 אני יודע שהFSB במקור אמור להיות על 133 והAGP על 66 והזיכרונות על 333 ......לא יודע למה הלוח מעלה אותם כשזה על AUTO .......ובכלל העלאה די מסיבית ב TOP performance השאלה שלי האם לכרטיס קול ולכרטיס מסך שיש ברשותי עלול להיגרם נזק רציני ? (כרטיס מסך 9600 ראה מפרט* והכרטיס קול הוא SBLIVE 5.1) ואם פשוט כדי לחזיר להרצים הרגילים ידנית(בגלל סכנה גדולה לחלקים ) טמפ' 33במנוחה (לא בדקתי עבודה ..אני מניח 36~)

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by esaly,

היי חבר'ה! רציתי לשאול אם תהייה אפשרות והאם זה יהיה כדאי לעשות OC לC2D 6420 עם לוח GB 965P-DS3 ע"י זכרונות KINGSTON 667? המפרט מצויין ליד - רק הלוח החדש והמעבד מצויינים כאן והם המחליפים... תודה מגיבים...

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by razoli,

שמעתי שמדפרים בפורום על מדריך למריחת משחה טרמית ולא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור או לסביר מחדש?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניין מעבד+לוח+זכרון+מאורר,יש לי כמה שאלות. 1. המעבד יהיה AMD 1700 , אני מעוניין להמהיר אותו למשהו בסביבות ה2000MHZ (מ1466) איזה סטפינגים טובים קיימים שיאפשרו לי לעשות את ההמהרה כמו שצריך? תרשמו לי את הספינגים הכי טובים שקיימים בשוק בישראל. 2. הבנתי שבנושא הזה ה8RDA+ הוא הכי מוצלח , ישנם לוחות אחרים שגם טובים להמהרה? ואם יש תרשמו לי פה, האם הלוח של גיגהבייט 7VAX יספיק לי? וללא קשר האם הDUEL DDR הוא באמת נותן שיפור בביצועים וכדאי ללכת על ערכת שבבים של NVIDIA או שההבדל הוא מזערי ועדיף לכת על משהו של VIA ( אני מעדיף לשלם על לוח יותר זול וסטיק אחד של זכרון אם ההבדל בביצועים הוא לא משמעותי) 3. איזה חברות לזכרונות נחשבות ליותר יציבות לאוברקלוק. תרשמו לי אתץ כל…

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by Xpand3D,

שלום כולם יש לי מעבד p4 1.8 נוורטוד ו256 ראם גנרים שסוגרים cas.2.5 ספק גנרי של 300 וואט ולוח אם משריח של via עכשיו המתח הנוכחי הוא 1.5 כלומר לא העלתי העלתי את המהירות של המעבד ל 130 באחוזים קיצר עכשיו המעבד 2250 והמתח רגיל ניסתי לעלות ל140 באחוזים והמחשב נתקע העלתי גם מתח ל 1.7 ואז זה רושם overclock filed מה ניתן לעשות ? אני רוצה להגיע ל 2.8 אולי יותר האם ניתן אם הציוד הנוכחי ומה צריך לשדרג ? אני חשוב לקנות hec 475 watt is7 E a-data pc3200 512 mb supertelnet case עכשיו אני צריך המלצות לקרור המעבד איזה קרור יתאים חזק ושיעבוד לא אכפת לי ההרעש

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by idofr,

אני צריך מדריך לשליטה על עוצמת הקול של המחשב ואני יודע שזה היה כבר לפני איזה שבוע שבועיים אבל חיפשתי ולא מצאתי (באמת) בכול מיקרה היה שם אז לינק לאיזה מדריך שניראה משהו אמריקאי בכול מיקרה אם אתם ויכולים לשים אותו שוב או כול מדריך אחר אז ס22ה ושוב סליחה באמת כי אני יודע שזה כבר היה

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  12. תעזרו לי לסדר את פעולות המאווררים לפי הציור הבא: אחורה א - דוחף או שואב ? אחורה ב - דוחף או שואב ? למעלה - דוחף או שואב ? קדימה - דוחף או שואב ? במעבד - דוחף או שואב ?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  13. 1. E2180 עם קירור של Thermaltake V1 או 2.E4500 עם קירור של ‏Freezer 7 Pro

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  14. ולשים איזה 120 ? או שהם מספיק טובים ?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by kaki356,

יש לי מישהו אולי טבלה? אני מדבר על TR EX כאשר מורכב עליו מאוורר אחד או שניים

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  16. והאופציות שהלוח נותן לי לתדר הזכרונות אינן 1:1, אשמח מאוד להיעזר בכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. ??? אם אני רוצה לשים קירור למעבד או לכרטיס מסך אז אני צריך להחליף את הקירור שקיבלתי עםם כאשר קניתי אותם או שאני שם את הקירור החדש בנוסף לזה שקיבלתי עמם?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. נגיד אני קונה מיד שניה איך אני יכול לבדוק אם יש להם בעיות ואם הם מוקריים וכו...

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by NuXeR,

AIHUB XXXX....... למישהו יש המלצה ?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by amichay,

אתמול קניתי הרד קנו 5 חדש משום מה אין תצוגה בחלון הטמפ' יכול להיות שחיברתי משהו לא תקין [המאורר הקדמי עובד ,וגם השליטה על מאורר המעבד עובדת ]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by Roee_G,

יש לי כמו שאפשר להבין סלרון 1.2 גיגהרץ על לוח אם של אסוס TUV4X http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=TUV4X&langs=01 בא לי רצח על המאורר וולקנו 9 של טרמלטק http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm והשאלה שלי היא, האם זה יתאים בכלל למעבד שלי האם ההתקנה קלה והאם המאורר הזה בכלל שווה משהו

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  22. היה לי VOODOO3 לפני המון זמן, וזרקתי אותו לפני איזה תקופה ואת הקירור שמרתי... לעניינו, ניתן לתמונות לדבר: מטעמי דחיסה של מהנדסי DFI, צריך לחתוך את הקירור בקטנה: המצוי: http://www.techspot.com/reviews/hardware/voodoo3-3000/card.jpg הרצוי: http://img74.imageshack.us/img74/4146/ratzoi6sg.jpg מצרכים ותהליך: מאחר ואין גישה לקאטר, או CNC או כל דבר פשוט אחר, ומסור לא עושה תעבודה, המצרכים הדרושים: פלייר ומקדחה. התהליך עצמו: קודחים מספר חורים במקומות הרצויים(מהירות מקסימלית, לאיזה 3 דקות לכל חור, יש כמות חומר עצבנית בקירור הזה) *** אזהרה *** בגלל שמדובר במפזר חום, והסיבוב של המקדחה גורמת להרבה חום, אין לגעת בקירור אחרי הקידוח, הוא לוהט *** אזהרה *** ומעקמים את הקירור עם …

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by Fungus Funk,

מחפשר קירור למעבד + לכרטיס מסך. המעבד: E6600 הכ. מסך: CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB + OC הקירורים האידיאלים הכי מומלצים כיום, ביצועים/מחיר [דגש יותר על ביצועים]. מאוד מאוד חשוב השקט !! תודה !

• 10 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by ban26,

אני מקווה שאפשר לשאול את זה בפרום מעבדים. לגבי מעבד 64 ביט של אינטל , האם הקירור שיש לו מספיק או כדי להוסיף עוד קרור? המחשב יהיה דלוק לפחות 72 שעות. (כי בפנטיום 1.6 זה לא עושה לי בעיות )

• 8 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים