אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש מצב כזה זה החלום שלי כול הזמן רציתי לעשות את זה להיה לי אפשרות לעושת את זה עם הX800GT שהיה לי אין לי ניסיון קודם
-
- 10 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיות קשות מאוד של התחממות בכרטיס רדאון 9800NP שלי אני בלי OC ואחריות לא עוזרים לי אז חשבתי לקנות את הקירור הזה של TT השאלות שלי הם: אפשר לחבר את הקירור הזה לכרטיס שלי? זה מבטל אחריות? האם זה שווה? הקירור הזה מקרר גם את הזכרונות? כי הם ממש רותחים אצלי (שמתי את היד כמעט נשרפתי ) למה אי אפשר לקנות בארץ את הGIANT 3? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי SAPPHIRE 9800SE 256 BIT , לאחר פתיחת צינורות עיבוד והמהרה ל380/330 עדיין לא הייתי מרוצה (2800 3DMARK 2005) אז החלפתי לו את המאוורר ליותר חזק. לאחר החלפת המאוור ניכנסתי ל- ATITOOL והוא הראה לי ארטיפקטים בתדר 380/330 משהו שלא היה לי מקודם, ניסיתי לעלות ב-5 לזיכרונות ולליבה ונהיו יותר ארטיפקטים, חשבתי שזו תקלה ב-ATITOOL אז עשיתי בדיקה ב-3DMARK 2005 והתוצאה שלי ירדה ב- 200 (האם זה הגיוני?) מה אני יכולל עשות שההארטיפקטים יעלמו ושאני יוכל לעלות עוד בתדרים? תודה למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מישהו מקיר או יודע על תוכנה שאני יוכל לראות טמפ' הליבות של Pentium D820 ניסיתי אם הרבה תוכנות הם נותנות לי רק CPU TEMP ואני רוצה CORE
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
רעיתי לפני מספר רגעים ביקורת על גוף כירור של coolmaster שנירה ממש טוב: http://metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/hyper48/index_eng5 ורציתי לדעת העם למישהו יש ביקורת (לינק לביקורת) על ה zalman7700 על lga775? בשביל שאני יוכל להשבות תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי פרסקוט 2.6 ויש לי טמפ של 45-50 כשהוא במצב רגיל ובין 55-63 שאני משחק וזה גורם לי לבעיות על המסך (קווים למיניהם)??? מה אני יכול לעשות???, אני הזמנתי מאוורר זלמן 7000B-CU אומרים שהוא טוב אני מקווה....
-
קירור ל-4200+ איזה קירור יותר טוב תקציב:200-300 שקל מעונין ב-oc עד הסוף מה עדיף BT או נינגה פלוס או בכלל משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כמו שאפשר להבין סלרון 1.2 גיגהרץ על לוח אם של אסוס TUV4X http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=TUV4X&langs=01 בא לי רצח על המאורר וולקנו 9 של טרמלטק http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm והשאלה שלי היא, האם זה יתאים בכלל למעבד שלי האם ההתקנה קלה והאם המאורר הזה בכלל שווה משהו
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קירור למעבד Q6600 למטרות OC, תקציב עד 300 ש"ח עם חריגה אפשרית עד עכשיו חשבתי על כמה קירורים, thermaltake v1 bigtyphoon vx SCYTHE INFINITY מי מהם יותר טוב ויתאים לצרכים שלי, הביצועים יותר חשובים לי מהרעש. המארז שלי לא הכי גדול שיש אז אני לא בטוח לגבי הINFINITY בגלל שיש לו שני מאווררים ואני מפחד שהם יתנגשו בספק או בכרטיס מסך, זה יכול לקרות? (ואם זה גבולי, זה יוריד מהביצועים?) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מארז 6A21HEC עם 2 מאווררי 120 מ"מ. לכמה אצליח להגיע עם המעבד על הקירור הזה? בקשר לשבוע של המעבד בוא נגיד שנפלתי על השבוע הכי טוב של המעבד. לכמה אצליח להגיע? תודה רבה לכם...
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היה לי VOODOO3 לפני המון זמן, וזרקתי אותו לפני איזה תקופה ואת הקירור שמרתי... לעניינו, ניתן לתמונות לדבר: מטעמי דחיסה של מהנדסי DFI, צריך לחתוך את הקירור בקטנה: המצוי: http://www.techspot.com/reviews/hardware/voodoo3-3000/card.jpg הרצוי: http://img74.imageshack.us/img74/4146/ratzoi6sg.jpg מצרכים ותהליך: מאחר ואין גישה לקאטר, או CNC או כל דבר פשוט אחר, ומסור לא עושה תעבודה, המצרכים הדרושים: פלייר ומקדחה. התהליך עצמו: קודחים מספר חורים במקומות הרצויים(מהירות מקסימלית, לאיזה 3 דקות לכל חור, יש כמות חומר עצבנית בקירור הזה) *** אזהרה *** בגלל שמדובר במפזר חום, והסיבוב של המקדחה גורמת להרבה חום, אין לגעת בקירור אחרי הקידוח, הוא לוהט *** אזהרה *** ומעקמים את הקירור עם …
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המעבד המדובר אצלי יותר מחצי שנה, הוא רץ יפה על EPOX 8K3A ניסיתי בעבר 2 נסיונות פתיחת המכפיל אך שתיהם ללא הצלחה, הבעיה שלאחר חיבור נקודות הL1, לאחר חצי שעה של PRIME פתעום המחשס נתקע עושה RESET וחוזר למכפילים של 11 (בסיסי) ומעלה (ז"א =-> L1 מקוצר לגוף) לא משנה..... עד לפני שבוע הייתי על WIN98SE הייתי על 12X141 = 1692 יציב בלי שום בעיות .... הXP PRO לא אהס את זה עד מאוד עכשיו על 11X141 = 1551 שזה כלום ... (למה הוצאתי 300 ש"ח על SLK800 ???!!!) השאילה למישהוא שביצע פתיחה מוצלחת של Palamino ושמחזיקה לאורך זמן 1. מה החומר המועדף לבידוד ה"חורים" הקטנים בין ה L1 ? 2. מה החומר המועדף לחיבור הגשרים (L1) , והיכן ניתן להשיג ? 3. שאר המלצות יתקבלו בחום!!!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם ניתן לעקם היטפיים? במקסימום 70 מעלות... נמאס לי מהרעש של המאורר ציפסט אז ראיתי פיתרון מעולה שמגיע עם חיבורים אוניברסליים רק את ההיט פייפים צריך להתאים. http://www.aerocool.us/p-cooler/vm-101/vm101.htm
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן! ראיתי שעל הלוח אם שלי יש רק חיבור אחד למאוורר 3PIN(כתוב עליו SYS FAN). האם יש דרך בלוח אם שלי לחבר עוד מאוורר עם חיבור 3PIN(חוץ ממתאם למולקס)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ראיתי אותו במקרה באתר של 3דיגיימאן: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/pipe101/pipe101.htm נראה מצויין, בביקרות וידאו עשו אוברקלוק של 3.0@3.8 מתח 1.7 טמפ' חדר 27C ולוח IS7 של אביט: טמפ: מנוחה - 36 מאמץ - 49 די טוב לא? (אגב, המאוורר שהולבש עליו היה טורנאדו 90 מ"מ) שווה לקנות אותו, אני חושב פשוט לקנות קירור חדש ואני מחכה בינתיים לXP120 אבל לבינתיים אני מסתכל על עוד אלטרנטיבות. מה אתם חושבים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה להתחיל.. התקציב שלי הוא עד 500 שקלים, ניתן לחרוג ב100 שקלים בלבד.. אני מעדיף כמה שפחות. המפרט שלי: E2140 ABIT IP35-E HD3870 CORSAIR 520W תודה.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חבר'ה שלום עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי עם atitool מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד בנוסף הוספתי מאוורר סטוק פשוט מעל הכרטיס מסך אשר תפסתי אותו עם קיסם והגעתי לתוצאות האלו: mem-635 core-574 mem-635 בטמפ מאמץ של 57 מעלות ואילו במנוחה הכרטיס לאחר השיפצור מגיע ל41 מעלות אגב התוצאה ב 3dmark -4052 מה דעתכם אין לי מושג אם זה טוב או לא ואם כדי לנסות להעמיס עוד על הכרטיס מסך ? צירוף לינק של התמונות לא באיכות טובה כל כך כי צלמתי מהפלאפון : ] בטמפ מאמץ של 57 מעלות ואילו במנוחה הכרטיס …
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחפש קירור לכרטיס מסך ג'יפורס 6800 128 מגה.. הנה הכרטיס: מחיר 150-200 שקל שיהיה מתאים לכרטיס.. תודה מראש..!!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, יש לי בערך 800 שקל להשקיע בקירור למחשב. חשבתי על שתי אפשרויות. או קירור מים שיקרר גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך, או שני קירורי אוויר נפרדים. חשוב לי שהקירור יהיה שקט, אבל לא על חשבון ביצועים. מה יותר משתלם בתקציב הזה? מים או אוויר?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר לדים 80 מ"מ ללא מערכת שליטה עליו. ושיהיה מועיל, חזק ושקט. על איזה הייתם ממליצים? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת. מדובר על הגרסה הרגילה של הקירור ולא על גרסת ה - ULTRA.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה, מדובר על מושקין REDLINE שאמורים להגיע ל500MHZ על 2-2-2-4. השבבים בכותרת, שבבים שאוהבים הרבה מתח. הלוח כמו שמצויין בכותרת, יכול לתת להם הרבה מתח. מעבר לספרדר שעליהם, הוסף מאוורר 80MM. כמו כן הם נמצאים חלקית מתחת לזלמן CU7700 אימתני. המאוורר 80 נמצא בין המאוורר 120 של המארז שמכניס אויר, למאווררים של המארז ושל הספק שמוציאים אויר. מצורפת תמונה - השאלה היא, האם זה מספיק? כי החבר'ה האלה לא מתעוררים מתחת ל3.5mV. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ לגבי מתחים של NB,SB CPU VTT ומתח מעבד מקסימלי שכדאי שאכוון לE8400 מחלקי זיכרונות עומדים על 1:1 FSB -1898 BUS SPEED-478 CPU VTT-1.20V MCH 1.25-1.35V ICHIO 1.5-1.7V ICH 1.05-1.27V. CPU VOLTAGE-1.3870V 1.רציתי להתייעץ לגבי המשך OC לכיוון 4.350 אם אפשרי ולהגיע לBUS של 500 וDDR2 1000 אפקטיבי,כרגע יציב חלקית (PRIME 95 קורסת לאחר 25 דקות) 2.אם אין צורך להשאיר את מתחי הNB/SB גבוה/או לחילופין צריך להרים אותם עוד קצת אשמח לכיוון.
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-