אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי כרטיס 4850hd מזה חצי שנה ורציתי לדעת אם אני צריך להחליף לו משחה טרמית? ואם אני לא יודע להחליף משחה האם זה קריטי וצריך לבקש מטכנאי או משו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב באפריל ועכשיו כבר יוני ועדיין לא ניקיתי את המחשב. הטמפ' בסדר (אני בודק ב-REALTEMP). מתי אני הצטרך לנקות את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני חושב להתקדם ולקנות מחשב חדש מבוסס Q6600 ולוח P35 ולעשות לו אובר-קלוק לאיזור ה-3.2 כדי לקבל מחשב חזק. שימושים: אני לא משחק משחקים, אלא מאמץ את המחשב בעיבוד תמונה וסימולציות נומריות (Matlab, ArcGis, Photoshop) וקידוד וידאו (לא עריכה). יש לי שאלה: האם חובה להמהיר גם את כרטיס המסך, או שלשימושים שלי אין צורך בכך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד 3200 של amd אני בחיים לא עשיתי אוברקלוקינג ואני לא יודע אם אני יעשה והשאלה שלי מתי כדאי וצריך לקנות קירור מיוחד למעבד במקום המאוורר שהוא מגיע איתו?
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ברשותי מעבד ATHLON XP 1600 ואני מעוניין להמהיר אותו עד ל1.53 בערך כרגע VCORE 1.76-1.78 שאלתי היא מתי צריך להעלות את המתח של המעבד? והאם יש להעלות מתחים נוספים כשמבצעים אוברקלוק?
-
-
כבר התחלתי את האוברקלוקינג והכל תראו בעמוד 7 אני נתקע בבאס 110 כי שאני מעלה לבאס 150 ו120 הכל עובד אבל בטסטים ומצבים מסויימים המחשב מתחיל לצפצף לי בעצבנות... ----------------------- ההודעה המקורית: תסתכלו במפרטים בצד עד כמה אני יכול להגיע (והאם בכלל אני יגיע לאיזשהם הבדלים נראים בעין בביצועים) אם המחשב הראשון (סלרון 2.4 לוח אסוס ו512 דידיאר 333 אינפנאון (אין פנאן) ) ומה בקשר למחשב השני (סלרון 1.2 לוח אסוס ו256 אסדיראם 133 ויקינג) איך זה ישפיע לי על הביצועים איך זה ישפיע לי על הטמפ ואיך בכלל עושים אה כן, ואם לדוגמא אני באובר, ואני מוציא את המעבד ונותן לחברה, מישהו יכול לדעת שהמעבד עבר אוברקלוק או רק אם רואים את הלוח גם? ושמעתי שיש אוברקלוק גם לכרטיסי מסך ישנים…
-
- 87 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מתיי יגיע אותו הקירור לישראל וכמה הוא אמור לעלות?והאם בעזרת אותו הקירור יהיה אפשר סוף סוף לעשות קירור לכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן חברים; כבר אינספור פעמים ניסיתי לבצע אוברקלוק במערכת שלי, וכל פעם היא פשוט קורסת מסיבה לא ברורה, ואני נאלץ לוותר על הרעיון. לאחרונה קניתי קירור חדש (פריזר 7) ועדכנתי ביוס לגרסה האחרונה, וניסיתי את מזלי, אך למרות זאת המחשב פשוט קרס כהרגלו. אני לא מבין מה אני עושה לא כראוי? אני מבטל את כל המערכות האוטומטיות בביוס, נועל את תדר ה-PCI-E על 100, ומעלה את מהירות השעון (ושתבינו חברים, אני לא מדבר פה על העלאת תדר בכ-100% יותר ממה שהמעבד מציע, אלא רק 200MHZ מסכנים (מ-2.8GHZ ל-3) המערכת המדוברת היא זו שבחתימה שלי. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מעבד 805D וככל הידוע חיית אוברקלוק... אז לשם שינויי הגיע לרושי המטורף רעיון.... להוריד את ה קלוק של המעבד כמה שיותר... תוצאה: 100X20=400FSB 400X20=2000MHZ אוקיי טמפרוטורת חדר..31מעלות --- אז ראיתי באוורסט שהוולטג' שלי ממש ממש נמוך... http://img145.imageshack.us/my.php?image=untitled1kf3.jpg אז הגע לראשי עוד רעיון... מכיוון ש הלוח שלי מאפשר אורדת וולטג' ממש נמוך (0.8-) אז חשבתי שאוליי אפשר לאוריד את הוולטג' עוד... ובאותו זמן להוריד טמפרוטורה... --- שאלה: עד לאן אפשר לאוריד? ועים איפוס ביוס יעזור לי במצב שהמעבד לא "יתניע"...
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב אני מתכוון לעשות OC למעבד. אז אני פשוט מעלה את ה FSB ואז זה מעלה גם את המהירות של המעבד, נכון ? ולעשות את זה בקפיצות של 5 mhz כל פעם ? וגם שמעתי משהו על לנעול AGP ו- PCI. מה זה ואיך עושים את זה ? [הטמפ' בסדר: 30 למעבד ו 29 לוח]
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המארז הוא CM690. מקדימה יש את המאורר שבא עם המארז, מאחורה יש 120MM של AC, למעלה 80MM של AC, ובצד יש 120MM שבא עם המארז. אני מתכונן להמהיר את המעבד + כרטיס מסך (ראו מפרט). חשוב לי מאוד מאוד שקט, לכן אקנה גם פאן באס : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811992004 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811999174&Tpk=ZALMAN%20MFC2 אני מחפש מאוררים שקטים שמכניסים הרבה אוויר, אני רגיש לרעש, אז בעזרת הפאן באס בלילה הוריד את מהירות המאווררים. חשוב לי שקט, והרבה אוויר. מה המלצותיכם? אפשרות לקנות בארה''ב או להזמין משם אם יהיה הבדל מחירים משתלם.
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני צריך מערכת קירור מים ( מתכונן בקרוב לקנות GTX-480 עם הכנה לקירור מים ) אני צריך פרטים כמו : איזה חברה לקנות (הכי טובה ) איך Corsair ומאיפה אפשר לקנות עם שם של חנות (עדיפות בארץ עם יותר זול בחו"ל עדיף) מתכונן שדרוג מחשב אז אני צריך שיתאים לתושבת של המעבדים החדשים (1366 LGA) ושיוכל להתמודד עם המעלות הגבוהות של המחשבים Core i7 תקציב עד 2000 ש"ח תודה לעוזרים !!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שילוב של החלקים הבאים יעיל ל-OC? לוח אם EVGA 123-YW-E175-A1 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813188026 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115017 קירור למעבד http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835200037 זכרונות A-DATA G series 4GB (2 x 2GB) Model: ADQVE1B16KG http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211281 תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן התחדשתי במחשב חדש. חשבתי על ביצוע OC קליל (עד 30%+). המפרט הוא: C2D E6300 עם קירור סטוק GB 965P S3 KINGSTON 1GX2 667MHZ BFG 8800GTS OC PSU THERMALTAKE 470W השאלות הם: המחשב שלי עובד 24/7 האם זה בעיה? האם אפשר להגיעה לOC כזה בלי להתעסק עם מתחים אלה רק עם FSB ועם זאת לשמור על טמפ' סבירה. תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך: ASUS V9280 GeForce 4 Ti4200 AGPx8 קראתי שיש לו פוטנציאל OC ממש טוב כאן האם אני צריך להחליף את הקירור של הכרטיס, או שהמאוורר שבא איתו מספיק טוב? אם אני לא מחליף קירור יש סכנה גדולה שהכרטיס יהרס? תודה לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
אולי זה ישמע קצת מצחיק ואולי לא. אין לי תקציב למעבד חדש (וגם פחות מחצי שנה אני בצבא), לכן החלטתי לעשות OC צנוע למעבד p4 1500 mhz שלי התקציב הוא לא בשמיים, כ 150 עם אפשרות למתיחה עד 200 במקרה שיידרש למשהו טוב. (צירפתי תמונה עם פרטים על המעבד) על הדרך, שמעתי שהמעבד שלי בכלל לא מתאים ל OC, ושאפשר להגיע איתו מקסימום ל 1.8, עם קירור טוב ל 2000MHZ. זה נכון? אני אוכל להרגיש ביצועים טובים יותר לאחר מתיחה קטנה למעבד שלי? מודה לכם מראש.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב לוח אםConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? Enermax Liberty 400W DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 אני רוצה לעשות OC למעבד בשביל שהוא יגיע לרמה של 6400 צריך גוף קירור זול ה OC שאני מתכנן כדיי להגיע ל 6400 הוא קטן או שזה משהו רציני? המפרט עומד בדרישות ?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מתכנן אובר קלוקינג לכרטיס מסך אוקיי הכרטיס שלי הוא Radeon gigabyte X800XL 512MB קיצר אני מתכנן לו אובר קלוקינג..כמה מהירות לדעתכם אני אמור לשים?? ועם למישו יש מדריך טוב לייעוץ נכון.. זה יעזור
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הכרטיס והבנתי שניתן יהיה לעשות לו O.C יפה מאוד. השאלות שלי: אם איזה תוכנה כדאי לי לבצע את ה O.C ? התוכנה צריכה גם לנטר לי את הטמפ' של הכרטיס וגם יכולת לשלוט ב במהירויות המאוורר. ראיתי שישנם כמה תוכנות כגון: Ati Tools Ati Tray Tools Riva Tuner מה עדיפה או שישנה תוכנה טובה יותר?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
הטמפ' כרגע: הקירור על המעבד הוא של BigTyphoon הרגיל לא VX, שנורא מרעיש, האם אפשר לשלוט על המהירות שלו? או שכדאי להחליף אותו? הכבל שלו הוא 3 פינים, ובלוח אם יש כניסה ל4 פינים של CPU Fan , לכן הוא מחובר לSYSfan. מאוורר נוסף מכניס מקדימה, עוד אחד מוציא למעלה, מאחורה מוציא, ואחד בדלת בחור התחתוו מכניס. המארז הוא CM690. איך אפשר לשפר טמפ'? ואיך אפשר לשלוט על מהירות המאווררים? כי בspeedfan מסומן לי רק מהירות של מאוורר אחד ואין לי מושג איזה הוא . (3 מאווררים מחוברים לספק ולא ללוח אם, ו2 מחוברים ללוח אם כולל הקירור מעבד). אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד. האם הטמפ' תקינות? ע''פ איזה מדריך לעבוד? אין לי ניסיון בזה. תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני וחבר מתכננים לבנות מערכת קירור גז, הוא משיג קומפרסור ורדיאטור, מה עוד צריך כדי לבנות מערכת מושלמת? פרספקס כדי לבנות את הקופסא, מד טמפ', חומר בידוד , את הבלוק איך בונים? בקיצור אני צריך את עזרתכם אנשים, יעזור גם מאיפה משיגים כל דבר וכמה עולה... תודה רבה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שעשיתי חלון במארז.... הוספתי כמה מאווררים למארז.... החלטתי שאני יבנה לעצמי מארז שקוף!!! *באיזה דבק אתם מציעים להיתשמש להדבקת הפלסטיק??? (רק לא סיליקון)! *העם הטמפרטורה במארז פלסטיק תיהיה שונה מיזו של מארז מאלומניום עם אותה כמות מאווררים ואותו מיקום? *מישהו מהפורום עשה אי פעם מודינג כזה????? תודה לכל העונים.... :)
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה להשים טאנדר בלייד של TT 78 CFM במקום מה שיש לי עכשיו, לחתוך ולהתאים.. מה אתם אומרים.. (במקום הירוק)
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-