עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Danny_Malis,

רציתי לישאול האם יש למישהו את השילוב הזה ואיך הוא ?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by Max00,

הייתי רוצה לדעת מהי הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיס יוכל לשאת? ועל איזה טמפרטורת זה צריך לנוע במנוחה ובמאמץ?

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  3. יש לי E8400 בתדר המקורי שלו - שכרגע הורדתי את הC@ שהיה על 3600Mhz טמפ' טובות 33 במנוחה / 38 במאמץ.(אין בעיה של קירור) מעוניין לסחוט את המעבד עוד קצת המלצות כל שהן? 3.8/4.0/4.2 ?

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  4. האם התוכנה לא עובדת אצלי בגלל שיש לי WIN 10 64BIT והיא לא תואמת ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by idov,

היי קניתי מחשב AMD והמאוורר שקיבלתי מאוד רועש. מדדתי את המאוורר והוא 70X70 mm (בערך 3.5 אינץ' אלכסוני). מדובר במעבד Athlon 2800+ על לוח אם PC Chips K7. אשמח לקבל המלצה למאוורר שקט (לא צריך שיהיה מתוחכם או משהו כזה) בתקציב של עד 70 ש"ח - אם יש כזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  6. Started by dor75,

האם ניתן לחבר מאוורר קידמי למארז לחיבור PWR_FAN לוח אם GA-K8N Ultra-9 תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  7. יש לי לוח K8NSC-939 nForce3 וב - BIOS אני יכול לראות רק את שינוי FSB, DDR,AGP ,VCORE אבל אני לא מוצא כמה דברים: היכן אני משנה מ T2 לT1 היכן אני משנה את תזמוני הזכרונות ניסתי ללחוץ על F-9 אבל אני רק מקבל " מידע על המערכת " מבלי יכולת לשנות דבר. האם יש כאן איזושהיא אופציה נסתרת ? גם בספר של הלוח לא מצאתי משהו על אפשרויות מתקדמות.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  8. Started by oren13,

אחרי הרבה זמן שלא הייתי פעיל אני חוזר להיות פעיל עכשיו אחת הסיבות שלא הייתי פעיל בתקופה דיי ארוכה זהההה אני קונה סוף סוף לוח חדשששש תציעו לי לוח הכי טוב של אסוס אבל הכי טוב שמתאים לאוברקלוקינג למחשב amd 754 3000 תציעו לי כמה לוחות במחירים שונים ותזכרו אל תתפשרו על מחיר מה שאתם חושבים הכי טוב תציעו ותגידו תמחיר תודה עריכה: אני רוצה שיהיה בלוח את כל החיבורים הכי חדישים sata pci express וחוץ מזה זהו נכון

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  9. היי לכם, עשיתי oc למעבד במחשב שלי. המפרט הוא: Q6600 G0 שני גיגה זיכרון g.skill תדר 800 p35-ds3l corsair 450v למעבד יש קירור Thermalright Ultra-120 EXTREME עם מאוורר חזק של סילברסטון 120 מ"מ עכשיו נתקעתי בoc נמוך. אני ב3.357 גיגה הרץ על מתח 1.52 דרך הביוס שבתוכנות מופיע 1.42. אם אני מעלה את הבאס עוד מופיע מסך כחול בבדיקת מאמץ. המחשב רץ יציב על באס 400 ומכפלה 6 עם מתח נמוך יותר אפילו.. ככה שזה לא מגבלה של הלוח או הזיכרונות. האם נפלתי על מעבד ממש לא מוצלח? האם ישנה דרך לשפר את הoc? :s05:

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. יש לי לוח של אביט IC7 עכשיו יש עליו מאוורר קטן כזה, והוא מתחיל לעשות מידי פעם רעשים חזקים לאיזה דקה ואז מתחיל לקרטע (לא להסתובב בצורה חלקה) ניסיתי לנקות אותו עם פן וגם עם קיסם ניקיתי כימעט כל גרגר אבק שיש עליו אפילו פירקתי אותו וסובבתי קצת וניקיתי ממש בצורה יסודית אני מפחד לשמן אותו עם שמן מכונות, שלא יהרוס או משהו (אני לא יודע אם זה טוב) אפשר עצות? דרך אגב... כמה זמן אחריות יש על הלוח הזה? ועוד משהו: שפירקתי אותו ניראה לי שהיתה משחה תרמית מתחתיו, כי היה כזה ליכלוך כמו של משחה תרמית אני לא יודע אם זה טוב שניתקתי אותו או לא, אני מפחד שזה יתחמם יותר מידי ויגרום נזק

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  11. Started by zeus_the_king,

מה אמורה להיות הטמפ' של מעבד P4 3 GHZ במנוחה ובעומס ? המעבד שלי עומד על 48 מעלות במנוחה ועל 60 מעלות בעומס ואני חושב שזה לא ממש תקין ...

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by OcBurner,

יש ברשותי המפרט הבא(מעפן אבל זה מה שיש) לוח אם: Asus P4U800-X מעבד : CPU Type Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100) זכרון: שני זכרונות של 256 מגה גרסת ביוס: Award BIOS Message ASUS P4U800-X ACPI BIOS Revision 1006 שאלות: האם אני צריך לעדכן את הביוס שיש לי? או שמה שיש יספיק? עד איזה מהירות OC אני יכול להגיע? האם אני צריך לשנות מתחים למעבד/לזכרונות? תודה

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by urich,

מצאתי באינטנרט אחד ב170 כולל משלוח מחנות אמינה שכבר הזמנתי ממנה בעבר מה אתם אומרים לקנות עכשיו נכון? כי חיפשתי קירור שקט למעבד כבר הרבה זמן ועכשיו סוף סוף יש אותו במחיר טוב! זה היה או זה או freezer מבחינת השקט אבל עכשיו כשיש לי אופציה מבחינת המחיר (רק עוד 100 שקל) יהיה לי פוטנציאל לאובר קלוק וכו' וכמובן קצת מודינג.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן! קודם כל, המערכת שלי: AMD Sempron 2600+ 512MB A-Data 400Mhz [אני מניח שרצים על 333Mhz בגלל הבאס של הלוח] Gigabyte K8NS Gigabyte Radeon 9550 128MB 128Bit קירור פאסיבי Compucase 6A19 Wd 20GB 5400RPM + ExcelStor 40GB 7200RPM קירור לכל העניין: 1. מאוורר 80 סטוק+היטסינק למעבד 2. מאוורר 80 ג'נרי (אבל חזק) מתחת לכרטיס מסך, שנושף עליו אוויר 3. מאוורר סטוק של המארז 120 מאחורה מתחת לספק 4. מאוורר 80 בתחתית המארז בצד שמאל שיכניס אוויר קריר קירור שעומד גלמוד בצד ומחכה שאני אמצא לו מקום [הצעות יתקבלו בברכה]: 1. מאוורר 60 [תלוי ב-4] 2. שני מאווררי 40 3. אולי איזה היטסינק אחד או שניים, קטנים, שאני אוכל להוציא מכרטיס המסך / לוח האם הישנים. 4. אם יהיה צורך אני אחפש …

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by DeadByDawn,

יש לי מעבד Barton 2500 .... כרגע הוא עם קירור סטוק...נע בין 57-65 מעלות. (65 קצת יותר מזה אפילו במאמץ - משחקים וכו. בקיץ...כיום). אני מחפש קירור שיתאים גם ללוח הזה : Gigabyte GA-7VT600P-RZ לא נראה לי שיש לו חורים ... ואני לא רוצה לפרק ולהוציא את כל הלוח מהמארז כדי לחבר את הקירור. אני לא מבין גדול בחומרה. יש לכם המלצה לקירור שיוריד לי לטמפרטורה של 45 במנוחה לפחות????? אם אפשר יותר לא יזיק. תודה מראש ככה נראה הלוח http://den.pl/images/photo_7vt600_rz_big.jpg

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by x-dude,

קניתי מחשב חדש P4 2.6Ghz , שאני פותח את סנדרה היא מראה לי שהטמפרטורה של המעבד הוא 127 מעלות (צלסיוס),ניסיתי להפעיל את cpuidle ושום דבר עדיין על 127 מעלות לא משתנה,יכול להיות שהסנסור של המעבד פגום או משהו כזה? המאוורר שעל המעבד עובד מצד שני,שאני פותח את AIDA32 הוא לא מראה לי את הטמפ של המעבד רק של משהו שנקרא Aux (מישהו יודע מזה?)

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by lmlm,

זה http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=198 או זה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3823 יש הבדל גדול ? הבדלים? תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by Xstyle,

שמהו קנתי היןם כרטיס מסך חדש Geforce fx 5600 256mb Asus תמונה: מפרט תכנאי: http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=V9560/TD&langs=09# מישהו יכול להסביר לי איך עושים OC לכרטיסי מסך ביכלל אם איזה תוכנה לאן ניכנסים בישביל לעשות מישהו יכול להסביר לי?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. רציתי לדעת אם זה בסדר לשים אותו במגירה הכי תחתונה או שצריך לשים אותו בערך באמצע כדי שלא שלא יתחמם יותר מדי? בגלל שאם אני שם אותו למטה אז הוא ממש צמוד לרצפה של המארז (בערך ס"מ)

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  20. Started by AmitDanan,

אני יספר מה עשיתי בינתיים: 1. נעלתי את הPCI-E על 100. 2. CPU HOST שונה מ 300Mhz ל 400Mhz. (אם אני לא טועה מדובר בבאס) 3.SPD שונה ל 2.00B כדי לשמור על 800 בדואל צאנאל. בעבר עשיתי אוברקלוק ל3.2Ghz אני לא זוכר כיצד לשחזר לכן אני שואל שוב, כרגע המחשב עובד עדיין לא עשיתי בדיקת מאמץ, אני רוצה לדעת שמה שעשיתי נכון. מספר שאלות קודם כל האם הדרך נכונה? כיצד זה משפיע ה PCI-E על כרטיס המסך כאשר הוא נעול על 100? האם יש דרך אחרת לנעול את הזיכרון על 800Mhz? השמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  21. ראיתי באשכול למעלה שהמאוורר ZALMAN CNPS 7700 Cu הוא שקט וקיבל דירוג גבוה. ראיתי אותו בKSP ב240 שח האם הוא מומלץ ושקט. ואם אני קונה אותו האם אני יכול לבד להרכיב אותו ולפרק את הישן או שזה בעייתי? תודה

• 5 תגובות
    • 455 צפיות
  22. טוף...אין לי מה להוסיף כאן, שאלתי הכל בנושא ובתיאור ;D 170 זה כבר אחרי מתיחת תקציב... המון תודה בכולואופן

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lior669,

שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שמרכיביו העיקריים הם: לוח INTEL 945 GIGABAYT מעבד INTEL D 805 DUAL CPRE הבעיה היא שהמחשב מרעיש בצורה בלתי נסבלת ולדעתי גם בלתי סבירה, הרעש יכול להתחיל דווקא שלא עובדים עליו, ובאופן מוזר הוא גם לא נפסק, כפי שאתם יודעים הנחשב נמצא בחדר בטמפ' ממוצעת של 30. תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. Started by Prpl_H4z3,

אני מענויין לעשות אובר קלוק רק הבעיה היא שהכרטיס שלי במצב עומד הוא על 50 מעלות ואני םוחד לעשות אובר קלוק!!! יש לי מאוורר של זלמן עליו ועדיין 20 מעלות אם אפשר עזרה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ElEmEnt,

יש לי פה קצת מידע עליו http://www.blackanddecker.com/ProductGuide/ProductDetail.aspx?PID=2937 אבל אם משהו יכול לתת לי חוות דעת או משהו אני אודה לו או אפילו איזה מקום באינטרנט שמראה על זה קצת מידע........

• 5 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.