אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
נראה לי ממש הרבה, יש לי DFI 975X\G, ובקצב הזה אני אצטרך לקנות קירור כדי להתחיל OC... אשמח אם אלה שיש להם לוח כמו שלי יגיבו ויאמרו מה הטמפ' שלהם...
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך אני עושה oc ל 6800 gs קניתי עכשיו חדש חדש ואין לי מושג איך עושים oc, בבקשה האם יש תוצאות , מה ההבדל (לפני ואחרי), איך עושים וכו... נ.ב יש לי את הקירור המקורי שלו ויש לי מעבד intel 3000x2
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
Is that normal that Easytune5 make blue screen when you try make OC by %% or by the FSB change function? I've tried to make the OC useing the %% change function and once click GO it make blue screen and reboot. I've also tried the advanced tab and changed the FSB and clicked GO and was again bluescreen and reboot. All this useing GIGABYTE'S EasyTune5 program. Then after reboot (in both cases) I had this stupied window right after windows up the window with "close/report" and when i clicked Debug was no files or some thing only IDs/ltrs nothing special. What do you think? You can see my specs on my Sign down... Is that normal for EasyTune do such things?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני עושה OVERCLOCK לכרטיס של של GAINWORD שהוא עם 128 MB . העלתי לבנתתים את הליבה ל 220 ואת הזכרונות ל 480 . השאלה שלי האם צריך להיות יחס מסויים בינהם או שזה לא משנה ואם יש למישהוא כרטיס כזה אז מה הגבול שלו ?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי זוג כרטיסי 280X של GB, ואני לא מצליח לאפשר שליטה במתח, ניסיתי להגדיר "אוברקלוק לא רשמי" ולאפשר שינוי מתח בהגדרות ועדיין זה נעול, בשני הכרטיסים. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה לאן ללכת שם בביוס או לשלוח אותי לאתר שמסביר את זה, רק עם תמונות תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רב. המחשב הבא שאני מתכנן לרכוש יהיה מבוסס AMD כמובן, גירסאות 64 ביט עם 939. מאוד חשוב לי שאפשרויות האוברקלוק יהיו נרחבות. הבנתי שמדוברת בליבת ה NEWCASTLE הבמקרה של ה 3500+. האם זו ליבה "קרירה" יותר שיהיה ניתן לבצע בא OC מסאבי מבלי התחממות מירבית ? (קירור סטוק) או שכל OC כזה או אחר ידרוש ממני קניית מאוור בסכומי עתק ? אשמח לקבל פירוט גדול על אפשרויות האוברקלוק שהמעבד כולל תחת רגליו והאם לוח עם פיצ'ריי OC כגון הלוח של DFI NFORCE4 ULTRA הוא מה שיעשה את ההבדל המשמעותי ? תודה מראש לעוזרים, להת'.
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5600 256DDR עכשיו קיבלתי תוצאות עלובות למדי בבנצ'מארק (300 ב 3DMark05 למרות שזה נראה לי נמוך באופן חשוד אפילו לכרטיס גרוע כזה...) המהירות האכשוויות שלי הן VGA Memory Clock 399.0 MHz VGA Core Clock 300.9 MHz זה כשעדיין לא נגעתי בו... עכשיו הורדתי את GeForceTweakUtility נכנסתי לתגית NV Clock והלאה, קראתי איפה שהוא בחיפוש שצריך לעלות בקפיצות של 5 עד שמתחילים להופיע ארטיפקטים... אז מה אני צריך לעלות ב5 ? את ה Core או ה Memory ?? אז קיצר, מה אני מעלה, ואז כשאני מעלה Clock אחד צריך להעלות גם את השני ? אם כן אז באיזה קפיצות ? עריכה : הצלחתי בסוף לעשות קלוקים עם Power Strip קיצר העלתי את זה לאט לאט עד שמהירות הזכרון היתה 425 והליבה היתה 340 התו…
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפחות נראה לי.. כי הוא עושה הרבה רעש.. אבל אני לא מבין בזה הרבה.. יכול להיות גם שהצד פשוט לא מהודק והוא רועד או משהו). אני צריך מאוורר לסוקט 478 במחיר סביר. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
קיבלתי את הפנל הנל ורציתי לדעת עם אפשר לחבר אותו לSPARK 7 החדש שלי האם הוא לא ישרף ? חוץ מזה מה הוא ההספק שבו הוא יכול לעמוד או אילו מאווררים אפשר לחבר עליו - SF2 יעבוד לדוגמה או 120MM של ENERMAX יעבוד או לא.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני זקוק בדחיפות להמלצה על מאוורר 12V. למען האמת, ממש לא משנה לי אם הוא מרעיש או לא. הוא צריך להיות בגודל של עד 120. המאוורר צריך להיות חזק בעוצמת הרוח שהוא מייצר. אשמח למשהו גם זול. המאוורר לא משמש לקירור מארז או מחשב כלשהו אלא לשימוש חיצוני אחר. כמו כן, עדיפות למאוורר כזה שקל להשיג, כמעט בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה. ברשותי מאוורר 120 של gigabyte דגם DF1202512RFLN- המאוורר חלש מאוד לטעמי. אשמח לעזרה חברים, מדובר בפרוייקט בנייה שאני עורך לצורך ניסוי מדעי באוניברסיטה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום יש לי RADEON 9500PRO ושמתי את החיישן של ה HARDCANO בדיוק מהצד השני של הליבה איפה שאין גוף קירור והטמפרטורה מגיעה ל 55 עם הקירור המקורי שלו וכשאני משחק במשחקים הטמפרטורה עולה ל 60 (ללא OC או העלאת מתח). המפרט שלי: מעבד P4 2.4 לוח אם של (GIGABYTE (GA -8SG800 עם צ'פסט SIS 648 רציתי לדעת האם הטמפרטורה פה נורמלית לכרטיס מסך ומדוע? מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש ברשותי זיכרון של 1GB Kingston HyperX CL5 1066mhz בלוח אם שלי מציג לי משום מה רק על תדר 800mhz ברשותי גם זיכרונות של 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066mhz על לוח אם EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 ועכשיו לשאלה שלי איך אני גורם לזיכרון של Kingston HyperX CL5 לעבוד על תדר 1066 ביחד עם הOCZ Reaper ושכולם יעבדו על תדר 1066(לא מעוניין לעשות שום המהרה , רק רוצה שיעבוד לי על המהירות שאמור לעבוד שזה 1066) תודה לעוזרים !!!!!!!! http://i41.tinypic.com/2mdhzf4.jpg http://i44.tinypic.com/dfktgz.jpg
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אם אני קונה בקר, וגם מוסיף מאוורר או שניים, אז את המאוורר שאני קונה, אם זה מאוורר שיש לו כמה גרסאות של RPM, אז לקחת את ההכי גבוה, נכון ? כי עם הבקר אני אוכל לקבוע אותו על מהירות מסוימת שהוא יהיה שקט, אבל כשאני אצתרך את כל הכוח שלו אני אוכל להגביר אותו עד הסוף, כן ?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני עכשיו קונה מחשב חדש בעל מעבד E6600 ורציתי לדעת עד לאיזה מהירות מומלץ להאיץ תמעבד, אבל שלא יחמם תמחשב יותר מידי, והאם בשביל OC טוב חייב לקנות זכרון פנימי בעל מהירות 800? תודה
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
הסיבה לרעש היא לדעתי מאוורר ה CPU שאלתי הראשונה הייתה, האם ניתן לעשות משהו בקשר לזה, או רק להחליף מעבד? אך אני מבין שניתן גם להחליף את המאוורר של ה CPU. ניסיתי לעשות זאת, אך לא ממש הצלחתי להפריד בין המאוורר ל CPU (וגם פחדתי להרוס). הטמפרטורה שראיתי בsetup של ה BIOS הגיעה לכמעט 80 מעלות, שאין ספק שזה לא תקין, וזה די מוזר לי שהמחשב מחזיק מעמד ככה... (יכול להיות שמדידי הטפרטורה לא אמינים) אציין שקראתי את המדריך לשימון וניקוי המאוורר. אשמח לקבל טיפים ועצות. בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קרור למעבד thermaltake v1 והוא על 1050rpm ויש לי מארז antec 900 עם 4 מאווררים איך אני יכול להעלות את המהירות של המאווררים של המארז והמאורר של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב ככה המעבד הוא celeron d 335 s478 עכשיו אני עשיתי אוברקלוק ל3345 סבבה אבל מעל הוא פשוט מגיע לוינדוס ומרסטט אמרו לי להעלות מתח למעבד אבל אני לא יודע איך.. הטמפ' 45 במנוחה 58 מאמץ לפרסקוט
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש אז אני שוקל לעשות oc אבל אין לי מושג בזה אז אם משהו יכול להפנות אותי לאתר בו מלמדים
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני בונה מחדש מחשב שהתקלקל לי לא מזמן. בגדול יש לי הכל חוץ מלוח אם שאני ייקנה וזיכרונות DDR3 בהתאם ללוח החדש. במארז היה לי מאוורר אחד של 80 (פולט אוויר), מצאתי מאוורר זרוק גם של 80 והוא עובד מצויין! בהינתן מאוורר אחד בלבד, איפה הכי כדאי להתקין אותו? מקדימה מול הכונן הקשיח כך שיכניס אוויר? או לחילופין מול הלוח אם היכן שאמור לבוא כ.מסך גם כמכניס אוויר? הערה: אין לי כ.מסך ואני הולך להשתמש בזה המובנה בלוח אם כך שאם אני יתקין אותו מול הכרטיס מסך כביכול הוא יכניס אוויר ללוח אם ויקרר אותו. אז מה חשוב לקרר יותר: לוח אם? או כונן קשיח? תוך כדי הסתקלות על ביצועים ואריכות חיים למחשב (אני יודע שעדיף את שניהם אז זה המצב!)
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררי מארז 120MM (מ-PCH, אם מישהו מכיר את המאווררים שהם מביאים עם המחשבים) והם באים עם חיישן טמפרטורה אותו אני רוצה לנתק, ולגרום להם לעבוד כל הזמן על המהירות המקסימלית שלהם. אם מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק לבצע את זה, אני אודה לו מאוד. ואם כבר פתחתי כאן ת'רד, אז רציתי גם לדעת אם ב-175 ש"ח אפשר להשיג קירור מעבד טוב יות ל-P4 מאשר ZALMAN CNPS7000B-ALCU. ושוב, תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-