אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שאלום אנשים. מה קורה?^^ אוקיי, אזככה. יש לי מארז ANTEC ובו 2 מאווררים. עכשיו יש לי עמדות לעוד כמה ואני רוצה לדעת באיה מאווררים 120 מ'מ להשקיע. [ לא יקרים, 50 שקל גג לאחד , ועם אפשר יותר זול ] עכשיו איך אני יודע איזה מאוורר הוא טוב ואיזה לא? מהירות? משו ? ( לא מבין בתחום הזה.. ) עכשיו רציתי לשאול עם זה לא משנה איזה מאוורר אני יקנה? כולם יתאימו למארז? של ZALMAN נגיד, זה לא משנה שהמארז של ANTEC נכון? עוד שאלה, יש לי מעבד 805 Dual Core של אינטל. יש לי קירור סטוק, שווה לי להכניס ביג טייפון לOC בגדול? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דרך לעלות מתח למעבד לא דרך הביוס כי יש לי לוח ישן. הבנתי שיש משהו כזה מוד פיזי. משהו יכול בבקשה להסביר לי מזה ואיך עושים את זה. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
-
יש לי מעבד Intel p-4 2.8E Prescott Asus p4p800 se 2x512 Geil 400DDR CL2.5 W.D 80GB 7200Rpm 8m ata Thermaltake Spark 7 Xaser Edition Palit 6800Gs 256M Coolermaster 380W Supertalent Full Tower Case שני מאווררים מאחורה במארז מאוורר נוסף סידרתי אילתור והוא מקרר תגוף של הכרטיס מסך נתקעתחי בבעיה שאני מתקרב ל 3600 המחשב פשוט לא עולה וראיתי בקובץ לוג של 3dmark03 שהמקסימום של המעבד שלי זה 3600 או משו כזה ?! עזרה ! :s05: אני גם צריך שתגידו לי דברים בסיסיים לסדר בביוס שאני עושה oc תודה !!!!
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט תודה חברים!!!!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
אז ככה מפרט מלא בחתימה ניסתי כל אפשרות משחה,סידור כבלים, החלפתי קירור,אפילו קירור לציפסט החלפתי.וכלום לא עזר עכשיו יש לציין שגם בלי האוברקלוק זה נשאר על אותו דבר המעלות שלי הם משו כמו 50 במנוחה ויכול לעבור ת60 במאמץ אני לא יודע כבר מה לעשות אני משתגע. וזה לא בעיה של חיישן כי באמת שנוגעים ברכיבים הם רותחים. אני חייב את עזרתכם בבקשה תודה ענקית לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני יכול לדעת איזה תושבת יש לי על לוח אם שלי שהוא P5GD1-VM??? ואם הגוף קרור THERMALTAKE BIG TYPHOON טוב ללוח אם זה???
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי בעיה אחת אני לא יודע איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON X550 PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או זה ZALMAN VF700-AlCu
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות קירור ויש לי שאלה האם ה-Thermaltake BigWater 745 יותר טוב משמעותית מה-bt תודה לעוזרים. וכמובן שאני עושה אובר קלוק.
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
-
-
אני חושב שקראתי בערך את כל הדיונים עד שנת 2000, שמתייחסים לקירור כרטיסי מסך, ועדיין לא הגעתי להחלטה מה עדיף: Zalman Vga Cooler VF700-Cu או Arctic Cooling Accelero X2 שניהם בטווח המחירים שאני יכול להוציא. בכל הדיונים שקראתי לא החלטתם חד משמעית מה עדיף.. הכרטיס עומד על 62 מעלות ללא מאמץ. יש לציין שאני מתכנן OC עתידי. פשוט כרגע עם הקירור סטוק זה בלתי אפשרי. אני יודע שיש גם את ה Zalman Vga Cooler VF900-Cu או את ה Thermalright V1 Ultra , אך הם יקרים מדי , ולא שווים נניח את ה 2 מעלות שהם יורידו לי יותר מה VF700 או ה ARCTIC. אז.. אם יש פה אנשים בעלי אותם קירורים, אני אודה להם מאוד אם הם יוכלו להמליץ, ולהגיד כמה מעלות הם הורידו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה די דחוף בבקשה בנוגע לכ.מסך של חברת HIS ATI READON X700 ובקשר לחימום שלו... הייתה לי בעיה קטנה במחשב והכנסתי אותו לתיקון במסגרת האחריות...לפני התיקון החיישן חום שנמצא על הכרטיס הראה לי במצב מנוחה..(DESKTOP או אינטרנט עד 38 מעלות ובאפליקציות כבדות ומשחקים (PHOTOSOP DOOM3) עד ל45-46 אך לאחר התיקון שהפעלתי את אותן האפליקציות הוא עלה ל51 מה שלא קרה לי בחיים אפילו ל52 באפליקציות ודבר כזה לא קרה לי בחיים המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים ועדיין לא הספיק לצבור אבק ואני מנקה את המארז מדי חודש.. עם ספריי לחץ אויר. הנתונים הם: מארז THERMAL-TAKE SVIKING עם 2 מאווררי 120 מ"מ מארז גדול מאוד וחלון שקוף+בקר מאוררים. INTEL PENTIUM 4 D 3.2 2*1MB +מאורר TT BIG…
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
קודם כל הלוח שלי הוא IC-7 של אביט, ערכתי חיפוש בפורום ובין היתר מצאתי את זה: האם זה נכון שהוא אמור להיות יותר חם מהמעבד כי אצלי זה ממש לא ככה, זה הפרש כמעט קבוע של 7 מעלות כך שהמעבד הוא הגבוה מבין השניים, דבר נוסף, האם אני יכול לקבל אינדיקציה מהטמפ' של PWM על הCPU שלי ? כאמור יש לי IC-7 וזה מאוד עקרוני לי כי יש שמועות רבות שהלוח הזה מזייף ביג טיים! תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אוקיי כך רציתי לדעת איזה קירור טוב אני יכול לקחת לארד דיסק שלי WDC WD1600JS-22MHB0 עכשיו הארד דיסק עד לפני כמה דק' הייה בטמפרטורה של 68 מעלות הרכבתי המאוורר לכיוון שלו והוא ירד ל 62 מעלות. עכשיו רציתי לדעת איזה קירור טוב אתם יכולים להמליץ לי במחיר שעד 100 ש"ח * אם יש כזה
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אתמול עשיתי בדיקה עם SPEEDFAמ ואמרתם לי לעשות בדיקה גם עם EVEREST. הינה התוצאות. ברור שזה יותר מדי חם...אני מתפלא איך המחשב נפתח בכלל... איזה קירור זול ופשוט יחסית אני יכול לשים כדי להוריד את הטמפ' למשו קצת יותר נורמלי מזה? AXP 2000 סוקט A. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז קטן יחסית ויש לי שני הרדיסיקים בהתחלה הם היו צמודים אחד לשני אבל עכשיו הרדיסק אחד למטה והרדיסק אחד איפה שהצורב זה שליד הצורב מתחמם הרבה הוא מגיע כמעט ל50 מעלות ורציתי לשאול יש לי בבית גוף קירור של פנטיום 3 עם מאורר עליו ורציתי לשאול האם אני יכול פשוט לשים את הגוף קירור והמאורר על ההרדיסק פשוט להניח אותו עליו? האם זה יכול לגרום נזק או חשמל סטטי או כל דבר אחר והאם יש שיטות טובות יותר?
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום לכם, מה הפוטנציאל OC עם החלקים האלה: מעבד:INTEL D 805 לוח אם: GIGABYTE GA-8N-SLI קירור: ARTIC COOLING Freezer 7 Pro מארז: Sunbeam Transformer עד כמה אני יכול להגיע? תודה רבה, עדן
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי gf6800gs agp של פאליט שמגיע עם קירור מעפן שמתי לב שמאז שקניתי אותו , מהחורי איורור הקדמיים של המארז יוצא אוויר חם זה פשוט מחמם לי תחדר ! wtf ? יש לי שני מאווררים אחוריים שהגיעו עם המארז יש לי מקום לעוד שניים קדמיים , ואם אני מעיף תכונן פלופי יהיה לי מקום ל עוד אחד ככה שאני יכול לשים 3 מקדימה ועוד 2 שכבר יש מאחורה כולם 80 מ"מ עצות ?? עוד מעט אני מתכנן לקנות תקירור הזה לכרטיס מסך http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2893 אם הוא מתאים לכרטיס שלי ואם הוא לא מרעיש יותר מידי ... יש הצעות למשו יותר טוב ?
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
איך משתמשים בתוכנה הזאת כי אני רוצה לעשות אוברקלוק ונאמר פו שהיא בודקת יציבות ורציתי לדעת אם יש תוכנה יותר טובה ממנה
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
1.הציפסט שלי רותח שאני נוגע בו אי אפשר יותר שמשנייה אפר פשוט לבשל עליו. מה אפשר לעשות לגבי זה? 2.ברגע שאני עושה אובר קלוק הצ'יפסט גם מתחמם ? ד"א הציפסט שלי הוא NFORCE 4 SLI
-
- 3 תגובות
- 419 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה.... יש לי מעבד 2.8 פרסקוט ואני רוצה לעשות לו oc... חשבתי על המאוורר הזה.... Thermaltake SlientTower.... רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים? אני יודע שהוא שהוא שקט בגלל השם (האמנם?) אבל האם אני יכול לבצע איתו אובר קלוקינג מתון? ואם כן באיזה רמה?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כתוב לי בEVEREST שהמאורר של הכרטיס מסך רץ על 40% רק ... אני רוצה להעלות ל80 ככה ... לא אכפת לי שיהיה קצת יותר רעש אבל איך עושים את זה? LEADTEK 6800 NU
-
- 3 תגובות
- 407 צפיות
-