עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Esparco,

יש לי ספק 400W והשני 350W עכשיו אני לא בטוח שה400 יותר טוב כי לפי מה שראיתי ב 350 הוא מציג מתח יותר גבוה הוספתי תמונות של EVERST תגידו לי מה יותר טוב בבקשה!!!! זה ה 400W זה ה 350W

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by R[a]Tz,

שלום אז ככה ברשותי מעבד P4 3GHZ לאחרונה נכנסתי לEVEREXT לבדוק טמפרטורות ואני רואה שהמעבד שלי כבר OC מפחיד ל1.5 GHZ והוא יותר איטי גם הנה תמונה http://img515.imageshack.us/my.php?image=1111111111ec6.jpg יש לכם רעיון מה לעשות? דרך אגב החלפתי לאחרונה לוח אם זה קשור איכשהו?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by motorishta,

יש לי בחירה של 3 מאווררים ...התכוונתי לקנות את המאוורר של thermaltake 120 מ"מ עם הלד אבל כשאני נכנס לאתר היצרן אני מגלה שהוא עושה פחות סיבובים מה-80 וה-90 מ"מ תציעו לי מה לקנות...מה יותר יקרר לי את המארז? הנה אתר היצרן הוא יעזור מאוד.... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm יש שם פרטים על שלושת הסוגים..120,90,80 תודה!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. שלום לקהילת האוברקלוקרים שלנו... יש לי מעבד Palamino 2100+ עם קירור: Thermaltake Dragon Orb 3 לוח מסוג ABit NF7 Rev 2.0 שהיה הגדה של NFORCE 2 לאוברקלוק. הבאס המקסימלי שאני יכול לעלות הוא 144MHZ שזה מוביל אותי ל1860 (המהירות המקורית 1733) החום 51 מעלות(שזה חמוד ביחס לסביבה כאן וביחס לגבול בו המעבד יכול לעבוד) החום של ערכת השבבים 31 מעלות. העליתי מתח מעבד ל1.775, אותו דבר. הזכרון שלי הוא DUAL של חברת KINGSTONE 400MHZ הפועל בתיזמונים 3-4-4-9 (בכוונה גבוהה כדי שהזכרון יוכל לעבוד בתדר גבוהה יותר) הזכרון עבר בתזמונים של 2-2-2-5. (הזכרון הוא: Kingstone Value) כרטיס המסך הוא Sapphire 9550 @9600 XT (מומהר ליבה: 250@400) ניסיתי את האובר קלוק עם זכרון של TwinMOS ואותו דבר, כרטיס מסך…

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by Bear Cub,

לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V ע"י העלאת 0.1VOLT משום מה יום אחרי שעשיתי את זה המחשב נכבה לי פעמיים בפתאומיות והטמפ' של המעבד היית 80 מעלות וירדה כל שנייה-2 במעלה עד ל 35. מה יש לכם להגיד?

6. זה רק אני או שיש יותר מידיי דימיון בין הקירורים של ZALMAN לשל PRIME COOLER?? כל הקירורים למעבד ולכרטיס מסך נראים זהים משתי החברות.

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by bbarakt,

קניתי מחשב באפריל ועכשיו כבר יוני ועדיין לא ניקיתי את המחשב. הטמפ' בסדר (אני בודק ב-REALTEMP). מתי אני הצטרך לנקות את המחשב?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by moshtager,

שלום יש לי את הלוח אם של אסוס a8n-e ,השאלה שלי אים יש איזה עידכון ביוס פרוץ שיוכל לאפשר לי לעלות מתחים מעל ל1.55v ? אים יש מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה ? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. יש לי שאלה... מה זה בדיוק אוברקלוקינג???? לפני שנכנסתי לאתר לא שמעתי על המושג הזה בכלל אני מתכנן לשפר את המחשב עדיין מתלבט בין AMD ל INTEL שמעתי ש INTEL PERSCOT מתחמם מאוד וצריך מאורר ממש חזק על מנת שהוא יבצע את ביצועיו בצורה הטובה ביותר מה אתם ממליצים ??? חשוב גם שיהיה שקט! נתקלתי במערכת קירור עם 4 מאוררים ... מומלץ /לא??? נתקלתי גם בבלוק מים..? מומלץ ???? או לא...? לא מסוכן ??? בכל זאת מחוברים צינורי מים ... במידה והטמפ של המעבד נמוכה הוא עובד יותר טוב??? מה חשוב שיהיה עם טמפ כמה שיותר נמוכה ????

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by xXDevil4Xx,

1.תגידו מה זאת אומרת פתיחת צינורות בכ.מסך? 2.איך עושים את זה? 3.אפשר את זה בכל כרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by gargar,

הרכבתי בעצמי בפעם הראשונה מחשב מ0 המבוסס על הלוח הזה ומעבד אטלון 64 3500 . אני יודע שהמעבד מעולה לאוברקלוקינג. הוא בקושי מתחמם והמטח נמוך אבל הלוח... הוא לא כל כך טוב, נכון? אני מצליח למתוח את הFSB לבערך 211 לפני שהכול הופך להיות לא יציב. אני יודע שזה לא הזכרון מכיוון שזה זכרון corsair איכותי והמחשב לא עובר את שלב הביוס. אבל שום דבר החל מלהוריד את הHTT דרך משחקים עם התזמונים ושינוי מתחים לא עוזר. עצות?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by seladlev,

אם מישהו יכול לומר לי את מידת הרעש של הקירור בכותרת אני אשמח באתר הרשמי זה לא מצויין ואין לי מושג מאיפה אני משיג את הנתון הזה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  13. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 האם זה הוא ספק טוב ואמיתי איכותי ולא ג'נרי כמו שיש בraidmax המסכן והעלוב?? עוד שאלה תראו אני רוצה לקנות קירור למעבד: CNPS7000 גירסה B עכשיו פה http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_754-939-940MBlist_eng.htm יש רשימה של לוחות אם שתומכים.. והMSI neo platinum 2 רשום למטה שהוא תומך כשCompatible when not using ZM80(A/C/D)-HP together! מה זה אומר?? והאם זה משנה לי? מה זה בכלל הZ80 הזה.. זה איזה עוד מוצר שלהם שאני לא חייב לקנות? תודה

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  14. הלוח אם שלי הוא MSI RC410M (MS-7173) והוא לא נותן לי לעשות OC למעבד יש לי מעבד Intel 524 3.06Ghz HT והוא כל כך חלש אני מת לעשות לו OC אפילו קניתי קירור חדש למעבד... :-\ שם הקירור: DI5-9JD3A-99 של CoolerMaster שאר המערכת 1GB+512MB DDR2-533\667 Sapphire X1950 Pro 512MB GDDR3

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by PuMbA,

תעזרו לי אני מחפש קירור טוב אבל רק אחד מאלה בעצם אם אתם מכירים משהו בסביבות המחירים של אלו אז תרשמו ומה עדיף מכל האפשרויות שנתתי תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by shmulikg,

יש לי כרטיס מסך מאוד ישן ... עשיתי לו OC ב POWER STRIP .... 1)כדי שהכרטיס יהיה בOC מהרגע שהוינדוס עולה אני חייב להפעיל את POWER STRIP ברגע שוינדוס עולה ? איך אני יודע אם הכרטיס יציב ו\או חם מידי והOC לא מוגזם ?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by Esparco,

אז ככה המאוורר של המעבד שלי מחובר 3 פינים ללוח אם וב SPEEDFAN הוא לא מראה שהוא מזהה אותו בכלל מישהו יודע למה?? ועוד משהו אין לי חיישני טמפרטורה על הלוח אם... כייייייי זה לוח של ג'יגהבייט מעפאן GA-8IE

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by lilo,

אני רוצה לשים היטסינק חדש למעבד שלי אבל אני לא יודע איך להוריד את הישן.. מישהו יכול להסביר לי??

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  19. טוב אז ככה, בחיים לא עשיתי אוברקלוק משום סוג שהוא, לשום חלק שהוא, אולם הגיע היום ואני רוצה לנסות את הנושא, ברשותי מחשב- p4-1.8 socket 423 rdram 800 HRZ Asus-mb p4t Asus GF3 delux8200 שמעתי פעם שדיי בעייתי להמהיר RDRAM כי הם מתחממים או משהו כזה... זה כל מה שאני יודע ויכול לספק בשלב זה, אני אשמח לקבל מידע איך מתחילים ואם מישהו יכול להדריך פרטנית באי סי קיו זה יהיה נחמד. תודה מראש לכל העוזרים למינהם.

20. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ובו אני צריך מערכת קירור מים איכותית שתתאים לOC די גדול שאני מתכנן לבצע בעתיד...! אני קצת חדש בעסק של הקירור מים כך שאם מישהו יוכל להסביר לי על זה בקצרה אני אשמח, בנוסף למעבד אני מתכנן לקנות X1900XT ואני צריך קירור גם בשבילו.. שמעתי שצריך להוסיף עוד צלע ... או משהו כזה :-\ אני לא יודע.. בכל מקרה אשמח לקבל המלצה למערכת טובה..

21. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי שאלה התקנתי את שני המאווררים של AC 8025 שהמליצו לי עליהם פה הם באמת טובים ויחסית שקטים והם הורידו לי את הטמפ באיזה 5 מעלות עכשיו השאלה שלי שאני בודק טמפ מעבד בביוס זה מראה לי 65 ושאני בודק ב EVEREST זה מראה בערך 55 איך ההבדל הזה???

22. Started by Kodi,

יש לי geforce 2, 32 mb אין לי כבר מה להפסיד איתו אז רציתי לראות מה אני יכול לעשות מבחינת OC.. הורדתי תתוכנה: Gerforce Tweak Utillty עכשיו הדיפולט של התדרים זה: core 175 memory 166 עכשיו אני מעלה ב5 כל פעם וכמו שזה נראה אין בעיה והכל עובד אבל כשאני עושה ריסט הכל מתאפס..וסידרתי בהגדרות של התוכנה ובדרייבר שישמור את התדרים החדשים לאחר ריסט ובכל זאת הכל חוזר לי ליפולט אחרי ריסט.. ולאן אתם חושבים שאפשר להגיע עם הכרטיס הזה בערך - מה יהיה OC מכובד בשבילו? איזה מהירויות?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by Fungus Funk,

מהו הקירור הטוב ביותר כיום לכרטיסי מסך High End ?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by abyss20,

אני הולך לקנות E6600 וX1900 XT ואני רוצה לדעת מה הם קירורי האוויר הכי טובים בשבילהם

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by אברי,

יש לי מעבד AMD שמותקן עליו מאוורר Tt Volcano7 וכרטיס Gforce3Ti שמותקן עליו מאוורר של היצרן. ביחד אלה שני מאווררים מאוד רועשים והייתי רוצה לדעת אם מישהו כאן קנה וממליץ על אופציות שקטות יותר (לדעתי רוב הרעש מגיע מהג'יפורס וחשוב יותר למצוא לו פתרון) מצאתי ברשת כלמיני פתרונות של "בלי מאוורר" ורציתי לדעת אם זה פתרון מומלץ. לדוגמה: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/cl-g0003fanless/cl-g00003.htm תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.