עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Seaninho10,

ברשותי כרטיס מסך POWERCOLOR PCI-EX ATI RADEON X1950XT 512MB עם מאוורר של חברת AC. לאחר מספר פעמים שהוצג לי חלון ובו המחשב הודיע לי שהכרטיס התחמם יתר על המידה הורדתי את ההגדרות מ-ULTRA ל-HIGH. בתחילה (הכרטיס נקנה לפני שנה) לא הייתה בעיה שכזו, עבדתי עם מסך 17'' אך לא מכבר רכשתי מסך 22''. מה שגורם לי לחשוב שאולי מדובר בזה. בינתיים לא הופיעה הודעה שכזו, אך כשאני נכנס ל-CATALYST אני רואה שהטמפ' של כרטיס המסך, ללא כל מאמץ היא 54-52, עם מאמץ הוא מגיע אף ל -83-82. זה לא נראה לי נוראמלי או רגיל ואת האמת זה די מפחיד אותי. לכן, אשמח אם מישהו ימליץ לי על שיטת פעילות. קרי, קניית מאוורר/ פתרון אחר. תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  2. Thermaltake Xaser III Romeo ב550 שקל, גירסא "חדשה" או יותר נכון סתם מחודשת... איך המארז מבחינת קירור מול הקייזרים הקודמים (שהיו צולעים להפליא) ?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by amitbatito,

איך אני מוריד את הגוף קירור מהמעבד הוא דבוק אם המשחה הטרמית הורדתי את כל הברגים אני מושך וזה לא יוצא???

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by nimrodim,

מה המשמעות המדויקת של NB STRAP בלוחות ABIT? קראתי שזה BOOTSTRAP ל MEMORY CONTROLER HUB - אבל אני לא מבין את המשמעות. אני מבין שבשביל PAT\GAT ה- NB STRAP צריך להיות על 667. בנוסף רציתי לדעת אם משהו השתמש ביחסי הזכרון הבאים ב ABIT ב OC: 3:4 ו 4:5. (כלומר מהירות זכרון גבוהה יותר מ FSB?) ומה קורה עם PAT\GAT ביחסים אלה. ואחרון האם יש למשהו נסיון עם זכרונות GEIL ולוח IS7?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  5. אני יכול להגיע בערך עד ל 900MHZ אבל אז הוא כבר עושה בעיות, הדלקתי את הלינוקס ב 850MHZ והכל עבד מושלם את הווינדוס אני מעלה רק ב700MHZ, יותר הוא לא נותן לי. יש את הפס הזה שכאילו הוא עושה שם LOAD, אז שם אחרי כ 10 פעמים שהקו זז הוא עושה RESTART. מה אני יכול לעשות ?? נ.ב המעבד עכשיו ב 700MHZ IDLE 34 FULL LOAD 44~ אני יכול גם להעלות את המתח עד ל 1.85 אבל בנתיים הוא יציב ב 1.65

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by bennahon,

שלום לכולם ושבוע מעולה, אני מעונין לעשות אוברקלוקינג למעבד יש לי מעבד (CPU) INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT ולוח אם(Motherboard) GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 (CONRO/QUAD) NFORCE 680I HDMI QUAD SLI אני מתשמש בקירור למעבד בביג טיפון של טירמנטק ויש עוד שלושה מאוורים בגודל של 120 מלמטר עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוקינג מי 2400MHZ ל3150MHZ עכישו יש לי חבר שיש לו מעבד כמו שלי אבל לא אותו הלוח והוא הביא לי את הנתונים הבאים להכניס: Cpu Clock 350 Memorey Clock 840 Cpu Voltage 1.3125 or 1.4000 אחרי שהכנסתי את כל הנתונים המחשב עולה ופועל כרגיל אבל עד שהוא מגיעה לשלב שהוא טוען את הווינדוס ואז הוא מעלה מסך כחול ועושה ריסטרט יש אולי נתנוים אחרים שאני צריך להכניס? תודה לע…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  7. ? יש לי לוח אם מסוג epox 8k3a+ זיכרון xtreme ddr 333 256 וולקנו 7 + הכל יש לי ואני נתקע סתם קניתי ציוד בשווי 250 שקל ולא רק זה מעבד- 2000 xp agoia נתקע ב150 באס עם העלת מתח ל2.1 וולט טמפרטורה 65 מעבד לוח 32 בבקשה תגובות מה יכול לתקוע אותי ראוי לציין שאין כל כרטיס פי סי אי

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  8. החלטתי לרדת מרעיון האוברקלוק למעבד שלי עקב הלוח העלוב שברשותי (GA-VAX) ועצם העובדה ש PRIME95 גורמת למחשב שלי לאתחל את עצמו ברגע שאני מעלה את הFSB ...... אז החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך החמוד והממוצע שלי 9600PRO של GIGABYTE עם 128 זכרון .... למה כדי שאוכל לשחק במשחקים יותר טוב בלי קרטועים מדי פעם, אז הוספתי קצת אוורור למחשב, טוב נו קצת הרבה : מאוורר 80מ"מ שמכניס אוויר מאחורה למטה (וגם מאוורר את הכרטיס מסך) מאוורר 80מ"מ שדוחף אוויר כלפי מעלה (יושב על תושבות ברצפת המארז) מאוורר 60מ"מ עם 4400RPM (שנמצא מתחת לכונן DVD ודוחף אוויר כלפיי פנים המארז) מאוורר 80מ"מ שמוציא אוויר מחוץ למארז (בגב המארז למעלה כאשר הברזל של המארז נחתך על מנת שתהיה הוצאת אוויר טובה יותר ) vantec aerofl…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by X-Gamer,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 והוא מגיע לטמפרטורה של 48-53 במנוחה ו58-62 במאמץ יש לי גוף קירור מקורי של אינטל הוא חדש יש משהו שאפשר לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by p-o-i,

אני מבין שאפשר להפוך את הGT לULTRA ע"י פתיחת צינורות עיבוד שכבר קימים שם...רק שהחברה נעלה.....זה נכון?...ואם כן איך אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  11. ותתנו לינק

12. Started by Tik-Tak,

שלום אנשים, כמו שאתם רואים יש לי משתמש חדש פה, למרות שאני נכנס לפה עוד מלפני הרבה זמן, אז שלום אנשים עכשיו ככה יש לי מעבד p4 3.0 פרקסקוט גיפורס 6200TC דרעק ו512RAM עכשיו אני רוצה להוסיף איוורור רציני לקראת הקיץ, [אין לי עכשיו זמן יש הרבה בגרויות] עכשיו כמה שאלות: א.אין לי מושג מה זה המאוורר שיש לי על המעבד, זה המאוורר הרגיל שבא עם המעבד? ב. אני רוצה להוסיף עוד מאוור [1] שיוציא אוויר [2] קטן מתחת לכרטיס מסך [שיש לו קירור פסיבי] שידחוף עליו אוויר [3] מול המעבד [יש ממול תעלה במארז] שיחניס אוויר [4] להעלות את הסידירומים למעלה ולדחוף שם עוד מאורר שיחניס אוויר ויש את זה שכבר במקום שמוציא. עכשיו לאן אני מחבר את כל המאווררים? [יש לי כבר 2 ביד , עם חוטים שחור ואדו…

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות athlon 64 3200 soket 939 mother board ga-8kn ultra 9 nf4 כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB pci-e אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, אופיס, וקצת תיכנות. האם אני צריך מערכת איוורור ו/או קירור בנוסף על מה שמגיע עם המחשב? ואם כן אז מה מומלץ? אני לא אעשה אוברקלוק. תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by mani007,

יש לי מאורר וולקנו 12 והוא מחובר לספק וללוח אם עכשיו רציתי להוסיף עוד שלושה מאוררים לקירור השאלה שלי היא אם אני יחבר אותם זה לא יצור עומס בספק או בלוח אם או משהו כזה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס 7900GT עם הקירור הרגיל והמוכר שמקבלים בסטוק זה קרור סבבה בקיצור לפני הOC הליבה הייתה על 450 והזיכרון על 1000 ועכשיו העלתי לליבה ל550 ולזיכרון ל1430 זה נשמע אולי מוגזם,אבל זה נראה לי בסדר,עשיתי את זה גם כי ראיתי כרטיס כמו שלי עם אותו קירור רק של חברות אחרות שנמכרים ביותר יקר בגלל שיש להם OC בסגנון שלי.. אז יש מצב שזה יפגע בכרטיס אולי? או שיעשה כל מיניי בעיות למינהן?

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by bd,

יש לי תמעבד שבמפרט למטההההההה רציתי לדעת אם אני צריך לקנות משחה טרמית ?... או שלהחליף רק תקירור.... המחשב אצלי שבוע....

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  17. היי. עשיתי OC לכרטיס מסך 7300 : זכרונות 700\532 , וליבה 620\450 . הטמפרטורה במנוחה 50-53 מעלות . הטמפרטורה בעומס מגיע ל- 75 מעלות . עכשיו שאלות: מתי שאני מעלה את הליבה והזכרונות בעוד 10 ,ATITOOL נותן לי שגיאות ,האם זה בגלל הטמפרטורה או שזה כבר כמעט הגבול של הכרטיס מסך? מתיי שאני מעלה בדריברים של NVEDIA את הליבה ל - 640 , והזיכרונות ל- 740 , מופיע לי הודעה שהטסט כשל , בבקשה להנמיח את מהירות השעון (משהו כזה) עכשיו, השאלה חוזרת , האם זה בגלל הטמפרטורה או שזה הגבול כבר??? תודה למגיבים!!!

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  18. http://www.thermaltake.com/coolers/spark/a1715.htm וגם על הקופסא כתוב 6000 סלד אבל בפאנל שליטה שקיבלתי איתו שמתי על מקסימום וראיתי גם בביוס וגם בתוכנה של אסוס שכתוב 6540 סלד איך זה הגיוני? ושכותבים: Life Expectation 50,000 hours לאיזה מהירות מתכוונים??

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  19. מחשב מיני נייד מדגם HP 2230S, מסך 12 אינץ'. עדיפות ל-TMS/KSP/IVORY, תקציב לא משנה כרגע, שיהיה משהו זול ויעיל, כי המחשב נכבה מרב חום. תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by ylazarev,

שלום, אשמח לעזרה בבחירת קרור למעבד, יש לי פנטיום 4 3.06GHz פרסקוט, ואולי בעתיד הלא רחוק אשדרג ל Core 2 Duo/Quad, אז אני רוצה קירור שלא יאכזב בשניהם (הפטניום סוקט 775), זה המארז שבו הוא יהיה: http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-534~6~0.htm הדגש הוא על שקט, וכמובן שגם יקרר כמו שצריך.. התקציב - כמה שנדרש, בלי להשתגע יותר מדי, סביבות 300 ש"ח משיטוט בפורום הבנתי ש Thermalright Ultra 120 eXtreme נחשב טוב.. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by BandiT,

רכשתי לאחרונה את הכרטיס sapphire x1950gt 256m הוא הגיעה עם קירור מקורי של החברה.. הוא נורא מרעיש...יותר מרעיש מ 3 מאווררים 12סמ שיש במארז... מה אפשר לעשות כדי להוריד את רמת הרעש? או שזה אבוד..ככה הכרטיס הזה עובד ולא ניתן לעשות שום דבר בנידון... תודה..

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  22. נשברה לי הכנף של מאוורר 120MM של TT יקר עם לדים כחולים יש איך לתקן בלי שיעשה רעש כמו עכשיו?????

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by lipa,

לקראת הוזלת המחירים של מרובעי ליבה ב-22 ביולי , מעניין לדעת איך המעבדים האלה ב-OC , והאם קרור אוויר טוב מספיק ל-OC במעבדים הללו ?

• 7 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.