אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני זקוק לשני תוכנות הראשונה היא למדידת טמפ' הכי אמינה ויציבה שניתן למצוא. והשאלה השנייה היא איך/עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את הRPM של המאווררים ניסיתי עם SPEEDFUN ולא הולך..עם איזה תוכנה לנסות??? ועוד שאלה קטנה איך אפשרי ל"קבע" את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך לקבוע!.אני מנסה עם NTUNE של NVIDIA לשנות אותה (כרגע על 98%) לכיוון ה140% כי מאוד חם בימים אלה ויש OC קטן(של 650 לליבה,850 לזיכרונות) ולאחר ריסט הוא חוזר לברירת מחדל(וניסיתי לשמור והכול)..עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את המהירות??
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה רק אני או שיש יותר מידיי דימיון בין הקירורים של ZALMAN לשל PRIME COOLER?? כל הקירורים למעבד ולכרטיס מסך נראים זהים משתי החברות.
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם של אסוס a8n-e ,השאלה שלי אים יש איזה עידכון ביוס פרוץ שיוכל לאפשר לי לעלות מתחים מעל ל1.55v ? אים יש מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה ? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא מצליח למדוד את הvgpu כמו שמוסבר במדריך פה http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=1636&s=3 ואני גם לא מצליח למדוד את ההתנגדות בנגד שאחראי על המתח.. מישהו יכל לעזור לי בבקשה?אולי להפנות אותי למדריך אחר? אני עושה הכל בדיוק כמו שמוסבר...
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי לכולם אני צריך חוות דעת על קירור למעבד אוו תמליצו על קירור בתודה הנה אתר http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 בתודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הקירור של הצ'יפ.אבל מה שקורה זה ש"החכמים" ב-GB לא חשבו שאם יש כרטיס ארוך אז הוא יושב בדיוק(!!) על הצ'יפ! השאלה שלי היא האם יש פיתרון?ומה קורה אם ח"וח הוא ישרף?מה אז?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
הרכבתי בעצמי בפעם הראשונה מחשב מ0 המבוסס על הלוח הזה ומעבד אטלון 64 3500 . אני יודע שהמעבד מעולה לאוברקלוקינג. הוא בקושי מתחמם והמטח נמוך אבל הלוח... הוא לא כל כך טוב, נכון? אני מצליח למתוח את הFSB לבערך 211 לפני שהכול הופך להיות לא יציב. אני יודע שזה לא הזכרון מכיוון שזה זכרון corsair איכותי והמחשב לא עובר את שלב הביוס. אבל שום דבר החל מלהוריד את הHTT דרך משחקים עם התזמונים ושינוי מתחים לא עוזר. עצות?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם..! היום בבוקר פתחתי את תוכנת HWMonitor שלי ליראות מה טמפ' של המעבד וזה היה 52c והשאלה שלי אם זה טוב כי אני קצת מודאג..? ויש לי עוד שאלה מאיזה טמפ' (מספר) זה טוב..? ואיזה מספר טמפ' אני לא צריך לדאוג..? תודה לעוזרים..! nimrods
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
1. E2180 עם קירור של Thermaltake V1 או 2.E4500 עם קירור של Freezer 7 Pro
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת פעם שהחלפתי משחה טרמית ל AS5 היגעתי ל 2507MHZ לא כל כך יציב אבל היה מצליח לסיים 3DMARK ו AQUAMARK ועל 2400MHZ המחשב היה יציב מאוד מאוד בלי שום בעיה ואתמול היתחיל לי בעיה שהוא עושה לי RESTARTים פתאומיים ניסיתי להעלות מתח הבעיה לא נפתרה זה עשה לי את זה כבר כמה פעמים את התופעה הזאת והייתי מוציא את הגוף קירור מנקה ומורח שוב פעם משחה וזה היה מסתדר אבל עכשיו זה לא מסתדר לי... יש לי ספק כוח של SUNSHINE חחח 480 וואט יכול להיות שזאת הבעיה של היציבות ? כי אני לא רוצה להשקיע סתם ככה על ספק... חשבתי שזה אוליי ספק כי לפעמים שאני מדליק את המחשב אז המחשב נדלק וישר נכבה ונדלק שוב... מה יכולה להיות הבעיה ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לומר לי את מידת הרעש של הקירור בכותרת אני אשמח באתר הרשמי זה לא מצויין ואין לי מושג מאיפה אני משיג את הנתון הזה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מאוד ישן ... עשיתי לו OC ב POWER STRIP .... 1)כדי שהכרטיס יהיה בOC מהרגע שהוינדוס עולה אני חייב להפעיל את POWER STRIP ברגע שוינדוס עולה ? איך אני יודע אם הכרטיס יציב ו\או חם מידי והOC לא מוגזם ?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה המאוורר של המעבד שלי מחובר 3 פינים ללוח אם וב SPEEDFAN הוא לא מראה שהוא מזהה אותו בכלל מישהו יודע למה?? ועוד משהו אין לי חיישני טמפרטורה על הלוח אם... כייייייי זה לוח של ג'יגהבייט מעפאן GA-8IE
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האובר על:ליבה:405 זיכרון על 385! ואין ארטיפקטים!!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 593 צפיות
-
-
(כל הנתונוים מcpu-z)כשהמחשב במצב מנוחה הוא עומד על 1.9 גיגהרץ(2 הליבות) וכשהוא מתאמץ הוא על 2.8 ג'יגהרץ עכשיו אני לא מבין למה זה הרי מעבד זה לא כרטיס מסך לא צריך להיות לו מצב שיוט וכאלה ובלי שום קשר שהוא במאמץ למה הוא לא על 3 ג'יגהרץ הרי זו המהירות המקורית שלו אם מישהו יודע להסביר לי למה זה תודה.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לכל מאוררי ה 80 יש אותו CFM? פשוט עכשיו שאני קונה את המארז החדש אני מקבל איתו מאווררי לדים מוזרים חשבתי שאולי הם סתם לא יודע.. לא רשום על הנתונים שלהם מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי את שני המפרטים שבצד, במפרט השני הטמפרטורות לכל הרכיבים נעות בסביבות ה38-40 (רגיעה ומאמץ, תענוג ממש) הקירור הוא אינטל סטוק, השבוע הרכבתי את המפרט הראשון(הקירור למעבד הוא ARCTIC ALPINE), והטמפ' הן כדלקמן: לוח- 39 מעבד- 55-58 ברגיעה, 60-65 בקצת מאמץ כרטיס מסך 49 ברגיעה, 55 במאמץ קשיח 37 (מאמץ אצלי זה FIFA/VIRTUA TENNIS 3/NBA 08 1680*1050) סה"כ אני רואה שהבעייה היא במעבד 65 מעלות זה מוגזם לא? הקירור הנ"ל אמור להיות טוב יותר מהסטוק? המארז עצמו קריר(אותו מארז בשתי המפרטים) שני מאווררי 12 ואחד 8 בדלת מול המעבד המשחה טרמית היא שהגיעה עם הקירור. מה אתם ממליצים לעשות בנושא?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי SonicTower מחובר על AMD64-3200. חיברתי את המאוורר של שיושב ממש מאחוריו לחיבור SmartFan על הלוח אם (GIGABYTE GA-K8N51GMF-9) כדי שבשעת מנוחה המאוורר יוריד מתח ומהירות כדי לשמור על השקט. עם הלוח יש את התוכנה Easy Tune של GIGABYTE שמאפשרת לקבוע רמות פעולה של המאוורר. השאלה שלי היא פשוטה: האם הרמות האלה שנקבעות עובדות רק שהתוכנה עובדת? או שיש גם איזשהו בקרה על המהירות מה BIOS? מה קורה אם התוכנה לא רצה ברקע- האם עדיין פעולה ה SmartFan נמצאת באיזשהו ניטור כלשהו? לא מתאים לי שפתאום המעבד יהיה במאמץ ובגלל שהתוכנה לא ברקע ולא מגבירה את פעולת המאוורר תעלה סתם הטמפרטורה שלו מעבר לסף מקובל... מישהו מכיר את התשובה?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שאלה התקנתי את שני המאווררים של AC 8025 שהמליצו לי עליהם פה הם באמת טובים ויחסית שקטים והם הורידו לי את הטמפ באיזה 5 מעלות עכשיו השאלה שלי שאני בודק טמפ מעבד בביוס זה מראה לי 65 ושאני בודק ב EVEREST זה מראה בערך 55 איך ההבדל הזה???
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
-
מחפשר קירור למעבד + לכרטיס מסך. המעבד: E6600 הכ. מסך: CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB + OC הקירורים האידיאלים הכי מומלצים כיום, ביצועים/מחיר [דגש יותר על ביצועים]. מאוד מאוד חשוב השקט !! תודה !
-
- 10 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני לא מכיר הרבה בנושא של קרור המחשב בדקתי בעזרת תוכנה את חום המעבד וזה נראה לי קצת גבוה (הCPU מגיע לפעמים ל80!!) רציתי לדעת האם המחשב שלי מדי חם ואם כן איך אני יכול לקרר אותו עריכה:אהה ועוד בעיה -המאורר של הכרטיס מסך לא עובד, (אני קונה כ.מסך חדש...)האם זה יכול להיות קשור לזה שהמעבד חם? תודה הנה תמונה: http://picasaweb.google.com/yitzy10/qsgpsI/photo?authkey=ZYhNDuTmI6k#5027809055414140898
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש (P4 3.2 512 ram) וכמובן שפירקתי לגמרי את כל המחשב הישן, לקחתי הארד דיסק אחד, כונן, מגירת קיררור להארד דיסק וכמובן מאוורים.. הקטע הוא שנשאר לי מאורר אחד (80 מ"מ) ואני רוצה להתקין אותו בצד המארז.. (על הדלת..), הבעיה היא שיש שם מקום למאוור 60.. איך אני יכול בכל זאת להבריג (או לחבר בכל צורה אחרת..) את המאוורר לשם?.. ומה עדיף?.. שיוציא אוויר או שיכניס?.. (אם צריך תמונה אני יכול לצלם ולעלות..) תודה מראש ומצטער על הכותרת.. (זה בכלל לא סלוט.. אבל לא ידעתי איך לנסח את זה יותר טוב )
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-