אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס 7900GT עם הקירור הרגיל והמוכר שמקבלים בסטוק זה קרור סבבה בקיצור לפני הOC הליבה הייתה על 450 והזיכרון על 1000 ועכשיו העלתי לליבה ל550 ולזיכרון ל1430 זה נשמע אולי מוגזם,אבל זה נראה לי בסדר,עשיתי את זה גם כי ראיתי כרטיס כמו שלי עם אותו קירור רק של חברות אחרות שנמכרים ביותר יקר בגלל שיש להם OC בסגנון שלי.. אז יש מצב שזה יפגע בכרטיס אולי? או שיעשה כל מיניי בעיות למינהן?
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב אני די חדש בנושא ההמהרות של המעבד ושל הבאס (למרות שב o\c כרטיס המסך שלי יש לי די נסיון), ואחרי שביליתי את שלוש השעות האחרונות בניסיון להבין מאיפה להתחיל אני די מבולבל (תחילה אני רוצה להתנצל אם השאלות שלי יהיו ממש פעורות זה מכיון שכאן זה המקום הראשון שאני שואל אותם ... . טוב, אז הבנתי שישנם שני מקומות לפחות שעליהם אני צריך לתת את הדעת כשאני ניגש לקרוע את החומרה שלי . 1: המעבד עצמו, שאותו אני צריך לפתוח ע"י טריק מקגיוורי (מסוג amd) שכזה. 2: ה- fsb , שאותו אני צריך דרך הbios להעלות את המהירות שלו (שלי כרגע על 133 מגה הרץ) חוץ מזה הבנתי שישנו תהליך burn in שבו מאמנים את המערכת כולה על יבש בעומסים כבדים וגורמים לה לסיבולת רצינית כך שהo\c יכול לעלות כמה ו…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני עם קירור סטוק וכשמעבד במאמץ הוא מגיע ל 60 מעלות ? (AMD 64 3400+ NC) המממ רציתי לדעת מה אתם מציאים לעשות... ודרך אגב כשהוא במנוחה הוא על 43-45 מעלות... בעעעע תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
60 מ"מ זה גודל בעייתי, בנתיים ראיתי רק אצל פנדה מאוורים כאלה וגם הם (כנראה לא במלאי) אז...מי מכיר ? מחפש משהוא בפחות מ 20DB. ושיתן משהוא בסביבות ה 15 CFM . תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס מסך של SAPPHIRE 1900GT 256MB והוא די חם (הגיע לי פעם ל91 מעלות במאמץ!!!!). אז חשבתי אולי שווה להחליף קירור ז מה את ממליצים? והאם ההחלפה פשוט?? כלומר האם אני יצליח להחליף אותו לבד?? (אני בניתי את המחשב אולי זה עוזר במשהו). תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מי שיש לו את המעבד כמובן. לאיזה תדר הגעתם? עם איזה לוח? באיזה מתח? ועל אילו טמפרטורות אתם יושבים במאמץ ובמנוחה? ועם איזה קירור? עד לאיזו טמפרטוה אפשר להגיע במאמץ לשם עבודה לטווח ארוך? עריכה: אני שואל כי ב3.2GHZ במתח על AUTO מהלוח בOCCT אחרי 3 דקות הוא מגיע כבר ל70 מעלות בערך ואני לא מכיר את המעבד הזה טוב מספיק כדי לדעת מאיזה טמפרטורה זה מזיק לו. אני מאמין שהלוח נותן מתח קצת גבוה מדי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מדריך לעשות אוברקלוק אבל שהיה פשוט ומובן לא כמו באתר ושהיה בו איך לעלות מתחים לשנות את התזמון של הזיכרונות וכל הדברים האלה תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם שאתה עושה אוברקלוק המהירות שאתה מגיע אליה זה כמו אם היית קונה רכיב חדש כזה או לא? אני יסביר את עצמי בדוגמא.. נגיד שעם מעבד P4 3.O GHZ הגעת בOC ל 3.4 GHZ האם המהירות שהושגה היא רק על הנייר או שממש מרגישים הבדל במהירות כאילו יש לך עכשיו מעבד חדש של 3.4 בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום קניתי שלשום מחשב חדש, E6400, עם לוח אם ASUS P5B. התקנתי את התוכנה SPEEDFAN, ומשהו מאוד מוזר מופיע לי: תחת הסעיף AUX, הטמפרטורה נעה בין 119 ל-125 מעלות צלזיוס.. חיפשתי קצת בגוגל וראיתי שלעוד אנשים עם לוח דומה של אסוס (גרסת DELUX) יש את אותה בעיה. זה מוזר, שכן בטמפ' של 125 מעלות המחשב לא היה עובד... הנה קישור לתמונת מסך של התוכנה: http://img185.imageshack.us/img185/8871/untitledqv6.jpg מישהו נתקל בבעיה כזאת? ואגב, יש לי מארז 6a21 (הרד דיסק אחד של 160GB, ועוד אחד של 80GB, וצורב DVD אחד. כרטיס מסך 7600GS, ספק 550W של צ'יפטק). אם אני לא טועה, אין לי שום מאוורר מקדימה ובצד - האם לדעתכם יש צורך להוסיף מאווררים שם? ועוד משהו - הגיוני שאני מרגיש שיוצא אוויר מקדימה? זה לא אמור…
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש + מעבד AMD 939 3000 קיבלתי איתו את המאורר הזה: http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=33 ואין לי מושג איך מרכיבים אותו מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי אני חדש פה רציתי לדעת כמה אוברקלוק אני אוכל לעשות מAMD 64bit 3400 2.2 ג'יגה יש לי קירור מים בלוק של שלמן רדיאטור גדול עצבני עם 4 מאווררים של 80 רק בצד אחד (לא ב2 הצדדים כאילו צד אחד 2 וצד שני 2) משאבה 120 ליטר לשעה יש לי סוקט 939 אני לא יודע אם זה חשוב ולוח A8V deluxe של ASUS זכרונות יש לי 512 פשוט של א-דאטא לכמה ג'יגה אתם חושבים אני אוכל להגיע אחרי אוברקלוק אבל לא רצחני לסחוט את המעבד משהו שלמחשב שלי לא יהיו בעיות איתו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות היט סינק חדש לנורת' ברידג כי המאוורר שיש עליו עכשיו מאוד רועש אז האם כדאי לקנות רק היט סינק או שמא צריך מאוורר? והאם ההיט סינק שאזמין יהיה באותו גודל של זה שיש לי עכשיו? והאם אני צריך להוציא את הלוח ממקומו כדי להתקין את ה HS?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב. שלום יש לי מעבד של 1.6ghz זיכרון ב L2 256KB זיכרון L1 12KB של WILLAMETTE רציתי לדעת עד איזה טמפרטורה הוא יכול להגיע בעבודה, (מבלי שהוא ישרף או יהיה לו נזק כלשהו) ובבקשה אם אפשר להגיד גם טמפרטורה מומלצת (הוא בדרך כלל על 50c בO.C של 15%-20% הוא מגיע לC55 תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקנתי את הגוף קירור החדש של זלמן 7700 והוא כל כך גדול (מאוורר 120MM) שגוף הקירור נוגע בחלק האחורי של כרטיס המסך. האם זה משהו שאפשר לחיות איתו או שזה יכול לגרום לקצרים?
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קודם כל אני חשד בעניין הזה לכן יש לי שתי שאלות של מתחילים 1 אם אני מחבר מאווררים למחשב אז הטמפרטורה תרד ומה עם המהירות נתונים תגדל גם בהתאם או שצריך לשנות הגדרות מסויימות? 2 אם כן צריך לשנות איפה משנים? הבנתי שזה צריך להעשות דרך הביוס אבל תחת איזה קטגוריה?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
asus: 1)P5K3 Premium/WiFi-AP 2)P5K64 WS 3)Blitz Extreme 4)P5K3 Deluxe/WiFi-AP 5) COMMANDO ואם הם תומכים ב-DDR2??? אל תציעו לי לוחות אחרים! אני סגור רק עליהם...
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה, אולי מישהו יודע בארץ חנות שמוכרים שם גופי קירור של DANGER DAN או EK? ממש צריך אותם בשביל STRIKER II. תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אממ... לקחתי סכין יפנית התחלתי לחתוך. עכשיו, לפעמים נחתך הלפסטיק אך עטפתי אותו בסלוטייפ... אוקיי המשכחתי, עיגלתי סובבתיני ושמתי את הסילוטייפ מסביב. עכשיו חיברתי, ואני לא רואה את הכוננים בווינדוס ( :-\ ). זה בגלל ה"קריעות"? בגלל שאני חכם, יש סיכוי שחיברתי הפוך... ואיך כ"כ הרבה סימון, איך אני יודע? ( :-[ ) * יש לי הרגשה שזה לא הפורום המתאים...אז...
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך אפשר לסחוט ממנו עוד כמה אחוזים, בלי להסתכן יותר מידי בלשרוף דברים ובלי להצטרך קירור מאסיבי. - האם יש תוכנות שעושות את זה? (בלי שינויים מסובכים בחומרה) - האם יש מדריך למתחילים בתחום הזה? (איך עושים, כמה זה לא מסוכן וכו') רלוונטי גם למעבד וגם לכרטיס מסך. תודה מראש. המחשב שלי: AMD 3200+ עם מאוורר של TT Gigabyte ?K8NF-9 Leadtek 6600GT ספק של HEC 400W במארז compucase עם 2 מאווררי 12cm.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1909876427.htm קשה????, ומה צריך בשביל להרכיב את זה????
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב 5 שנים במעבד פנטיום 4 256 זיכרון וכו... ***אך הטמפ' שלו הוא 43-45 מעלות שזה מאוד גבוה למעבד! היום בבורק נקתי אותו מבפנים ניקוי חזק ! (לא מרחתי משחה או משהוא אני יודע שצריך למרוח אבל לא יודע מה ואיך :<) והטמפ' ירד ל 35-37 מעלות!!! אחרי 10 דקות לא יותר זה שוב עלה ל 43-45 מעלות, מה לעשות? נתונים: intel pention4 2.400 MHz (18*133 intel silver reef D85PESV *** עוד שאלה : אני רוצה לעשות oc נתנתי את הנתונים אני צריך תשובה איך עושים את זה ... *** עוד שאלה : יש לי כונן cd של DVD הוא כבר על המחשב אבל מאז שנתינתי אותו לתכנאי הוא החזיר לי אותו לא פועל!!![b/] איך להתקין אותו???? צריכים עוד נתונים תגידו לי למה ואני יעביר. ד"א קונה מחשב חדש בסביבות ה…
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נהרס לי המאורר על המעבד במחשב יש ליקירור מקורי של אינטל כמה יעלה לי מאורר חדש?
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אוקיי לא בדיוק הכנת אז זה התחיל ככה יש לי ספק ישן שהחלפתי לפני כמה ימים עכשיו התחלתי לבדוק בקשר למאוררים כי המחשב התחיל להתחמם עלה לי רעיון הרי בספק יש מאורר נכון? אחחחחחחחח פירקתי תספק הוצאתי תמאורר ותלשתי את החוטים שלי מהלוח האלקטרוני חיברתי את זה לחיבור שלצערי אני לא יודע את שמו חחח זה לא 4 pin / 3 pin connector זה חיבור שבא בפיצול מזה של הכונן דיסקים קיצור חיברתי את החוטים בצורה פרימיטיבית ויש לי פה מאורר חחחח לקח לי איזה 15 שעה כל החרטא בראסמי אני ממליץ לכל אחד שיש לו ספק ישן לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-