אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי הביא לי היום רדיאטור עם חיבור ל-2 מאווררים אבל אני לא יודע אם זה שווה לי כי אני לא רוצה שיהיה הרבה רעש ! כדאי להשתמש בו או לזרוק אותו ??? ;D חחחחח סתם נראה לכם שאני יזרוק אותו מקסימום אני ימכור פה בפורום ! תמונות שלו יגיעו היום אז תחכו בסבלנות !
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עם OC ל 6550 עם קרור סטוק אני ב2.42? המחשב יציב שני גיגה זיכרון 800 קינגסוטן הייפר X וספק קרוסייר 450 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי לוח עם מעבד AMD 2200+ XP והשגתי מאוורר 80mm של טרמלטייק, ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות לו גוף קרור מנחושת. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ערב טוב . יש לי את לוח האם הזה: http://www.ciao.co.uk/ASRock_P4I65G__6496042 מעבד פנטיום 4 . גוף הקירור/מאוורר שיש לי על המעבד ממש עלוב והמאוור עושה רעש נוראי. אני מעוניין להחליף את גוף הקירור. יש לי 2 שאלות: 1. האם ניתן לנתק את גוף הקירור הנוכחי מבלי לגרום נזק למעבד? 2. על איזה גוף קירור/מאוורר אתם ממליצים שיספק קירור טוב ועם רעש נמוך? תודה מראש, אמיר[br]פורסם בתאריך: 17.04.2008 בשעה 22:13:33 מה דעתכם על האפשרויות הללו:1. http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=243 2. http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=245 3. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1817
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 פרו (מחשב מבוסס AMD).
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום היה לי מחשב ישן שלא היה אכפת לי להתעלעל בו, מחשב פינטיום 133MHS אז שיחקתי אם הג'מפרים והצלחתי להגיע ל - 188MHS אז עכשיו יש לי מחשב חדש עם מעבד אינטל 2666MHS ולוח ASUS P4S8X-X אז רציתי לדעת איך עושים אוברקלוק במחשב חדש (שמעתי שמשהו דרך הביוס) או שדרך הג'מפרים כמו במחשב ישן? ומה אתם אומרים על הלוח הזה או טוב לאוברקלוק? ולאיזה מהירות הוא יכול להגיע? וגם אם המהירות גם באמת משפיע על הכוח של המחשב? או שזה רק "קוסמטי" בשביל הרגשה טובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום..יש לי בעיה שאני צריך את עזרתכם כי לא הצלחתי לפתור לבד... יש את הגוף קירור CNPS9500 LED של זלמן ולי ולחבר שלי יש את אותו לוח (DG965SSS-אינטל) ובקשימה שלהם באתר אני לא מוצא את הלוח ובכלל רוב הלוחות אם לא כולם ברשימה הם עם מקסימום צ'יפים של 915-945 ואני לא יודע אם הגוף קירור יוכל להתאים ללוח שלנו (כעיקרון זה בשבילו) אם יש למישהו גם את הלוח והגוף קירור אז בבקשה שיירשום פה כי אנחנו לא יודעים אם הוא מתאים...ניראה לי שהגוף קירור של הצ'יפ ייתקע עם הגוף קירור הטוניק יוכל להתאים ללוח כזה או שגם הוא יש לו לוחות שהוא לא מתאים אליהם?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הE1240 הוא חד ליבה או 2 ליבות? ויש לו רק 1 מגה קאש... אז אם אני עושה לו אוברקלוק נגיד בלי קירור ועם זכרונות VALUE 667MHZ לאיזה רמה של מעבד אני יכול להגיע בלי לפגוע במעבד ? הוא לא יתחמם מאוד ויפריע לפעילות של המחשב? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ואני סגור לגביי לוח האם P35 עם מעבד 6750 וכרטיס מסך 8800 GTS. אני לא מעוניין לעשות OC ושאלתי היא איזה קירור אני צריך (מארז, מאווררים , ספק וכד') אם השאלה היא לא לפורום הזה אני מתנצל אבל אני לא כ"כ מבין בתחום.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
דיברתי עםאחד שאמר לי שהמחשב שלו על 38 מעלות באוברקלוק מ2500 ל3200 על SLK600 שזה לא כזה אוברקלוק כי הוא אמר שיש לו את ה2500 שהם מאלה שהיא מיועדים להיות 3200 אבל בכל זאת... אצלי המעבד לא יורד מ557 מעלות עם הוולקנו 9 וגם זה כשהוא על 4800RPM ברעש של מעבורת חלל... אז מה אתם אומרים? שווה לחפש אחד כזה משומש או משהו? הבנתי מהכתבה באתר שנכתבה לפני שנתיים בערך שהוא נותן ביצועים טובים רק עם דלתה.. והדלתא יעשה לי מלא רעש לא? אבל גם בלי קשר.. איך יכול להיות שהוא כל כך מוצלח ולא מייצרים משהו יותר טוב ממנו? הבנתי מהבנאדם שזה בגלל שפעם היו עושים עבודת גימור ונחושת מאיכות יותר גבוהה.. אז תנו דעתכם.. תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD שמותקן עליו מאוורר Tt Volcano7 וכרטיס Gforce3Ti שמותקן עליו מאוורר של היצרן. ביחד אלה שני מאווררים מאוד רועשים והייתי רוצה לדעת אם מישהו כאן קנה וממליץ על אופציות שקטות יותר (לדעתי רוב הרעש מגיע מהג'יפורס וחשוב יותר למצוא לו פתרון) מצאתי ברשת כלמיני פתרונות של "בלי מאוורר" ורציתי לדעת אם זה פתרון מומלץ. לדוגמה: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/cl-g0003fanless/cl-g00003.htm תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש ברשותי Radeon 9200 128mb של Gigabyte היתי רוצה לעשות לו OC קליל בלי הוספת גופי קירור (הוא בא עם מאורר עלו) כמה להאיץ אותו ואיך?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איזה זיכרון טוב ביותר לאוברקלוק ועל הדרך גם ספור לי על כמה לוחות אם שכדי לי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי אפשרות בלוח אם להעלות את המהירות של הזיכרונות בלי לשנות את הבאס של המעבד.. הזיכרונות הם של סמסונג 400 מגה הרץ..UCCC התיזמונים אותו דבר..לא שיניתי אותם.. התוצאות בתמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי בעיה אחת אני לא יודע איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON X550 PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או זה ZALMAN VF700-AlCu
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג את המחשב השבוע לבארטון 2500 ולוח אביט nf7-sl. בקשר לזכרונות אני קצת מתלבט... אני מעוניין בסטיק אחד של 512 מגה DDR 400 והתקציב הוא בסביבות ה700 שקל פלוס מינוס. אני מתכנן אוברקלוק, אבל לא משהו רצחני, לפחות לא בתור התחלה. אז אנשים על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
סנדרה ו MBM אומרות לי שב IDLE אני ב 48 והתוכנה EASYTUNE שבאה עם הלוח GIGABYTE שלי אומרת שאני ב 55 מעלות, בד"כ ההפרשים ביניהם מאוד מוזרים כמו 37 מעלות סנדרה ו 48 גיגהבייט, האם אני על הגבול הדק? אני יודע ש AMD מתמודדים טוב עם מעלות גבוהות השאלה אם בריא? ה OC גם ככה לא כזה משמעותי ואם זה קריטי אני אוכל לוותר עליו עד שיהיה לי תקציב לקירור נורמלי.. אני עם EVERCOOL ג'נרי מנחושת, שאמור לספק תוצאות נורמליות דווקא, השאלה אולי זה המשחה התרמית? שמתי תמשחה שקיבלתי מ EVERCOOL והיא לא נראית משהו, למרות שהגוף קירור נראה משובח הוא לא מספק תוצאות מי יודע מה... מובן ש VOLACNO 7+ יהיה הכרחי פה בעתיד, השאלה מה עכשיו, לוותר על ה OC, לא להתרגש? או בכלל משהו? תודה ...
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב מלפני שנה ספק TT TR2 420W כ. מסך 8800GT מעבד E6750 לוח ASUS P5K SE ועוד 6 מאוררים מחוברים לספק וקירור למעבד AC7 PRO עכשיו אני רוצה לעשות OC למעבד ל3-3.2 ככה במאמץ כל CORE על 50 מעלות ככה (מאמץ ממושך של 100%) ולא באמץ 40 מעלות עם בCORETEMP. למרות ש EVEREST קורא 28 מעלות שזה מוזר.... בקיצור השאלה אם הספק שלי יחזיק כי אמרו לי שזה חרא ספק אבל לפני שנה שקניתי תמחשב לא ידעתי את זה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב! היום ראיתי בתראד שמשתמש עושה אוברקלוק למעבד וזה גורם לו בעיות עם הכרטיס מסך... אז רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כזאת גם? כי כבר ביצעתי אוברקלוק (2500@3200) למעבד ברטון, כרגע יש לי כרטיס מסך בעל תושבת PCI (הכרטיס המדובר הוא 420MX) הזמנתי לפני יומיים את הכרטיס RADEON 9600XT שהוא בעל תושבת AGP אז רציתי לדעת אם כאשר אני אחבר אותו לא יהיו לי בעיות כמו למשתמש ההוא. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אם יש לי לוח של אינטל ובביוס יש לי אפשרות לעשות אובר זה לא ישפיע? כי שהמחשב עולה אני רואה שהוא שינה ת'מהירות מה זה סתם משנה?
-
- 10 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מארז SVIKING של TT והוא בא עם מסך קטן שמראה לי את הטמפ' והבנתי שזו הטמפ' של המעבד (אני טועה?) כרגע לפחות הוא מראה לי 33 מעלות... שאני נכנס לביוס הוא מראה לי כמעט עשר מעלות למעלה..41-43 מעלות... למי להאמין? ממה נובע ההפרש? או שבכלל הפנאל במארז לא מראה לי טמפ' מעבד.. (המפרט שלי מופיע בצד)
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עדיף אתר באינטרנט כי אני לא מצאתי .... תודה
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
זה נכון שכדי לקבל את הfsb צריל לכפול את תדר הבאס ב4 ? אוו לחלק את הבאס ב4? ועם אפשר תמונה מ cpu z שתראה לי ואני יכול לחשב ואלמת זאת תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
העלתי את ה fsb מ200 ל227 זה אומר שהמעבד על 3400mhz, היחסים שלי על 3:2 קיצר, ברגע שאני מעלה אותו מעל 3500mhz ואני מדליק פריים, עוד לפני שהוא מסיים לעשות מבחן אחד המחשב דופק ריסט... קצת מאכזב לאור העבודה שבעומס המעבד על 56 מעלות ובמנוחה 30.... מה זה יכול להיות ? צריך להעלות את המתח או שאולי לשנות את התזמונים ?
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-