עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. גוף הקירור לא במקום איך אני מחזיר אותו בלי לפגוע במעבד גוף הקירור מתנדנד וגם זז קצת למטה למעלה... אני צריך להחזיר אותו אבל מפחד לפגוע במעבד... מה לעשות? ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO לוח אם אסוס M2N-E מעבד ATHLON 64 X2 4400

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. Started by Evil_Mind,

שלום לכולם! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי (מעבד AMD K6-2 350) וישנם כמה דברים שאני לא מבין מהטבלאות על הלוח אם (החברה נקראת UZI אבל בכל התוכנות כתוב שהוא מיוצר ע"י קומפאק) מה הכוונה למהירויות המיוחסות בטבלאה של ה cpu|sdram|pci שיש לה שני עמודות של ICW179 ושל ICS9248-81 ? אם מישהו יכול לתת לי גם עצות באיזה צורה ואיך לעשות את האוברקלוק , הכוונה להעלאת המכפלה ,העלאת המתח למעבד או העלאת מהירות הBUS אם לזאת הכוונה בטבלאה.. כרגע הבאס הוא 100 3.5 SiSoftware Sandra Processor(s) Model : AMD-K6 3D processor Speed : 350MHz Multiplier : 3.5x Model Information : K6-2 3D (Chomper) 266-550 2.2-2.4V (Revision/Stepping : 8 / C (0 Stepping Mask :…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

אני רוצה לעשות OC בפעם הראשונה לכרטיס מסך והחלטתי להשתמש בתוכנה הנ"ל ולפי המדריך כתוב לעשותץ את זה: "הליבה (core) את מהירות הליבה נעלה בקפיצות של 5MHz עד שניתקל בהפרעות תצוגה ב3DMark או במשחקים שונים ולאחר מכן נוריד את המהירות (גם כן, בקפיצות של 5MHz) עד שהכרטיס יתייצב ויעבור 3-4 לופים של3DMark ללא הפרעות תצוגה" ובתוכנה הזאת יש שלוש טורים של core שאפשר לעלות: 3D per\ 2D \3D low pwer הכוונה היא לעלות את שלושתם? או רק אחד מהם? ועוד שאלה: "לתוכנה יש אפשרות להמהיר את מהירות הליבה והזיכרונות אוטומטית בצורה מאוד בטוחה" הכוונה ל find max core ו find max memory? והם אמורים לעצור לבד או שאני חייב בשלב מסויים ללחוץ על abort? כי עשיתי כרגע find max core והמחשב כרס אחרי קמה דקות …

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by parlux,

איזה קירור יותר טוב? ‏Accelero S1 Rev. 2‎ או ‏Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler‎ תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by joko7,

שלום לכולם :hi: הורדתי את התוכנה הזאת שחשבתי לתומי שהיא אמורה לספק לי נתונים או ניטור או איך שתרצו לקרוא לזה על המצב הנוכחי של החלקים במחשב,טמפרטורות של מעבד והלוח אם ומהירות הסיבוב של המאווררים ומתח מהספק והיו שם עוד כמה דברים שלא הבנתי אבל הקטע שקרע אותי היה שאני צריך להזין את הנתונים בעצמי לתוכנה, מהיכן אני צריך לדעת אותם? ואם אני חושב בטעות ש80 מעלות זה סביר למעבד ומגדיר בתוכנה ל 80 ,, מה זאת השטות הזאת ומהיכן אני צריך לדעת מהם הנתונים הנכונים להזין?? אני לא הבנתי את זה בכלל ואני בכלל תוהה לגביי הקטע של המדידה עם התוכנה, לא זכור לי שהתקנתי חיישנים או מד-חום כלשהו בתוך המחשב אז על סמך מה נעשית המדידה של הטמפרטורה? מי יאיר את עיניי בהסבר ויתן לי גם על הדרך את הנ…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי מערכת קירור מים במחשב עם רדיאטור של 2 מאווררי 120מ"מ. לאחרונה שמתי לב שיש לי עוד 2 מאווררים ספייר אז אמרתי למה לא לחבר אותם לרדיאטור מהצד השני. האם זה יועיל,יזיק או לא ישנה כלום ?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by StarMo,

איפה יש? אני מתכוון לדגמים החדשים של 1700, 1800, ...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by e_perera,

אני בדרך לסיים את מערכת קירור המים שלי, ומחפש מוארר 120 מ"מ שישב על הרדיאטור. מישהו יכול להציע לי מאורר 120 מ"מ: 1. שקט (בשביל מה בניתי מערכת מים). 2. חזק. 3. עד 100 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. http://www.thermaltake.com/products/heatsink/ductingMod.htm כתוב שם שזה מעביר את האוויר יותר טוב... נראה לכם שזה באמת עושה משהו? אם אתם יודעים איפה אני יכול לקנות את זה תגידו בבקשה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by dima_s,

שלום לכולם! יש לי שאלה, אולי מישהו יודע בארץ חנות שמוכרים שם גופי קירור של DANGER DAN או EK? ממש צריך אותם בשביל STRIKER II. תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

מה הטמפ' המומלצת לכרטיס מסך RADEON x800 xt/ATI 800gt

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by appel_100,

פשוט ראיתי את זה מסתובב בפורומים אחרים באנגלית ופה לא מצאתי http://www.nvidia.com/docs/CP/45121/nforce_680i_sli_overclocking.pdf מקריאה ראשונית נראה מאוד מעניין לכל מי שמתחיל בOC בכלל עם הסברים מפורטים על כל פונקציה בביוס ובמיוחד לבעלי לוח אם עם הצ'יפסט הזה תהנו

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. חייב המלצה לקירור טוב לכרטיס מסך חם מאוד ג'י פורס 5900 128 מגהבייט רותח יש פאסיבי שיעשה תעבודה יש לי 7 מאווררים של 80 בפול תאוור של טרמל טייק שתיים מהם על הכרטיס מסך אחד מעעליו ואחת מתחתיו מכניסים אוויר (יושבים על הדלת ולא עליו) תקציב לא חשוב

• 10 תגובות
    • 625 צפיות
  14. שלום לכולם... יש לי Q6600 מהסטפינג הישן B3 וקירור סטוק הלוח אם שלי התקלקל ובעקבות כך החלפתי לגיגהבייט EP43-DS3L כמובן שהייתי צריך לנתק את גוף הקירור ולחבר אותו מחדש כדי להוציא את המעבד ולשים אותו בלוח החדש.. בלוח הקודם הטמפרטורות היו נעות בין 60 ב IDLE ל 75+ במעמס כרגע המצב הוא 55 ב IDLE אבל במעמס אני מגיע ל 90 אפילו.. את ניתוק וחיבור המעבד ביצע אבא שלי אבל מה שקרה כנראה זה שהוא שם יותר מדי חומר תרמי השאלה שלי זה האם סביר שכמות גדולה של חומר תרמי תפריע עד כדי כך לקירור? והאם יש לכם המלצות נוספות מעבר להוצאה של חומר הקירור ולשים שכבה דקיקה? מודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. לא היה לי אלכוהול אז לקחתי ממגבון לח ניקיתי ניגבתי עם נייר טואלט ושמתי ת'קירור, וואלה זה היה סבבה, זה פוגע או משהו?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  16. Started by BarVaZ,

amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 זה המפרט השאלה עם המחשב מתאים לOC לא כזה רציני אבל שיעלה לי את הביצועים... ועם כן איך עושים את זה? =[ יש לי את התוכנה TRIXX שקיבלתי עם המחשב.... עם זה עוזר.... תודה לעוזרים =]

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  17. חברה יש לי פנטיום 3 800 מגה הרץ עכשיו אני רוצה ללמוד לעשות אוברקלוק ולהעלות את המהירויות שעון שלו...! עכשיו יש לי כמה שאלות.: 1-מה הדברים שכרוכים בכך? 2-מה התנאים שאני צריך שיהיה לי כדאי שאני יוכל לעשות אוברקלוק 3-כמה בערך החומרים לאוברקלוק יעלו לי? 4-איזה חומרים צריך כדי לעשות? 5-מישהו פה עשה אוברקלוק למעבדי פנטיום 3 ?? ועוד משהו כל אלה שעשו אוברקלוק לפנטיום 3 לכמה מגה הרץ הגעתם??? תודה חברה אני ישמח אם תעזרו לי....

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by zombie,

מקווה שזה הפורום המתאים אם לא אז אני מצטער ועכשיו לבעיה :שכאני רוצה להכניס את המחשב לשנת חורף (hybinette) (נדמה לי שהוא זורק זיכרון לRAM ואז ככה הוא עולה מהר? בקיצור כשאני עושה את זה כשהוא על OC אז אחריי כמה זמן הוא נדלק לבד אבל לא מופיע שום דבר על המסך והנורה של ההארד דיסק לא מהבהבהת... כשאני חוזר למצב רגיל בלי OC הוא נדלק כמו גדול חשבתי אולי זה יכול ליהיות קשור למתחים וכאלה אז בחרתי בפורום הזה, שוב סליחה אם זה לא מתאים פה... אז המתח של המעבד הוא 1.42500V תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by pc student,

חברה יש לי fx5200 של gainward (גרסאת le)ואני רוצה לנשות לעשות לו vmod ואני זקוק למדריך. help?any one?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. תעזרו לי לסדר את פעולות המאווררים לפי הציור הבא: אחורה א - דוחף או שואב ? אחורה ב - דוחף או שואב ? למעלה - דוחף או שואב ? קדימה - דוחף או שואב ? במעבד - דוחף או שואב ?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  21. גם בriva tuner ובתוכנות בדיקה אחרת של gigabyte ה easy tool לא הצלחתי לגלות את הטמפ'. מוזר שדבר כזה הוא קשה ציפיתי שזה ילך בקלות בהרבה. בכל אופן רב תודות למי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by wow,

אלו הפריטים שאני הולך לקנות איך אתם חושבים שזה אמור להראות? Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included)+חלון שקוף Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod" X2 Chaintech 2 IDE + 1 Floppy Rounded Cables Kit ואל תגידו לי שלא שווה לקנות את הכבלים העגולים ושזה יקר כי לא איכפת לי. Cold Lighting Cathode Kit נ.ב מעבד-AMD2000 לוח אם-ג'יגבייט VAX

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  23. שמעו: לפני הכל ככה יש לי על המעבד מאוור וולקינו7+ יש לי מארז של צונמי הכחול 350W בקשר לטמפרטורה: המחשב שלי נמצא על השולחן צנמוד לקיר בחדר דיי חם! שאני פותח מזגן בחדר אז הטמפרטורה יורדת ה3 4 מעלות! אני יכול לעשות OC למחשב הזה: AMD ATHELON XP 2000 לוח אם של ג'יגהבייט VAXP זיכרון של קורסאיר 256 400MHZ 3200 יש לי על המעבד וולקינו 7+ וכרטיס מסך: GF4 TI4200 AGPx8 של לידטק והנה הטמפרטורות לפי Hmonitor לאחר פעולה של המחשב במשך 5 שעועת: CPU1:58.5 C CPU2:48.5 C HDD: 42.5 C COOLING FANS- Power:4963rpm אפשר לעשות משהו? נ.ב. אני לא מבין בזה אבל אם אפשר לעשות משהו אים לי בעיה להזמין אנשים שאני מכיר שיעשו לי ??? ;D

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. אבא שלי הביא לי היום רדיאטור עם חיבור ל-2 מאווררים אבל אני לא יודע אם זה שווה לי כי אני לא רוצה שיהיה הרבה רעש ! כדאי להשתמש בו או לזרוק אותו ??? ;D חחחחח סתם נראה לכם שאני יזרוק אותו מקסימום אני ימכור פה בפורום ! תמונות שלו יגיעו היום אז תחכו בסבלנות !

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by kudish,

עם OC ל 6550 עם קרור סטוק אני ב2.42? המחשב יציב שני גיגה זיכרון 800 קינגסוטן הייפר X וספק קרוסייר 450 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים