עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itaim,

מתקינים לי מזגן בחדר וחשבתי אולי להתקין אותו מעל המחשב וככה המאווררים יכניסו למחשב אוויר ממש קר וגם המזגן יקרר את המארז חיצונית... אבל לפי מה שהבנתי המזגן מוציא אוויר יחסית לח אם אני יכניס למארז אוויר לח יש מצב שיהיה קצר? או כל מיני דברים בסגנון שיזיקו יותר מאשר יעילו?

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by ShayMagen,

יש לי מעבד אינטל 2.4 512 RDRAM ולוח d850emv2 של אינטל האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג??

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by shaynet,

בכמה צינורות עיבוד משתמש 6600GT וכמה אפשר לפתוח?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by PoHuisT,

היי צריך עזרה בשיפור מערכת קירור. אז ככה המארז מורכב כך: מעורר 1 מקדימה 2 בדלת 2 מאחורה והספק. קדימה והדלת מכניסים אחורה מוציא ו עוד מעורר שהוספתי שמכוון על הכרטיס מסך. הטמפ':מעבד 31\42 כרטיס מסך 47\55 איך אני יכול לשפר את הקירור?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by poops snitzel,

אני רוצה לשאול הקירור מים הזה יתאים לעובדה שהכרטיס זה שני כרטיסים צמודים http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0052~18~0.htm

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by maayan,

יש לי INTEL CELERON 500MHZ וזיכרון 128SDRAM יש מצב לאוברקלוק בלי מאווררים

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by Da7kStar,

אם אני שם כזה קירור בכמה מעלות הוא יכול להוריד מ Q6600 שעכשיו על 45 מעלות + -

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  8. אז ככה הבעיה היא כזאת שאני עושה בדיקה ב OCCT רגילה התוצאה יציבה אחרי 8 שעות הטמפרטורת בסביבות ה 65 מעלות וזה סבבה ושניסיתי לעשות בדיקה LINEPARK הבדיקה לא עברה בגלל הטמפרטורות עכשיו אני עושה עוד פעם LINEPARK הטמפרטורות לא עוברות ה 70 מעלות (בדיקה של שעה) אני יכול לעשות עוד פעם והטמפרטרטות היו 75 (בדיקה של שעה) ויש כזה ממצב שאני יעשה בדיקה עוד פעם והטמפרטורות היו גבוהות וזה יקרוס אחרי כמה דקות כי הטמפרטורה תעבור את ה 80 מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by yagelr,

לא הגיוני שזה ככה! ניקיתי אותו דיי מזמן... אבל בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה הגיע ל 5X .. תמונה: שיחקתי במשחק שלא דורש הרבה בכלל !! וזה הגיע אפילו ל - 101 !! וזה היה ב 5 דקות הראושונות.. והמשחק פשוט נתקע... ופעם אחת אחרי שהוא נתקע התכבה המחשב.. אחרי שיצאתי מהמשחק זה ירד ל - 95.. [ עם מזגן , ומאוורר עליו.. למרות שמארז סגור אבל יש פתח אוויר בשביל המאוורר.. ] מה זה?!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by psycho killer,

יש לי מארז קטן מאוד יש בו רק שני מקומות לסידי מקום אחד לכונן דיסקטים ועוד 2 מקומות להראד דיסק ומילאתי את כל המקומות עכשיו יש לי רק מקום אחד מוכן בתוך המארז שאפשר לשים בו מאורר והוא בקדמת המארז למטה את השאר אני צריך לעשות בעצמי אני חשבתי על לשים מאוורר אחד שך 80 ממ בפרונט למטה ועוד אחד למעלה בגג המארז זה שלמטה יכניס אויר וזה שלמעלה יוציא הרעיון שלי טוב?? אם לא תציעו לי איפה לשים את המאווררים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Thermaltake Xaser III Romeo ב550 שקל, גירסא "חדשה" או יותר נכון סתם מחודשת... איך המארז מבחינת קירור מול הקייזרים הקודמים (שהיו צולעים להפליא) ?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by yacovmateo,

שלום אני רוצה לעשות OC יש לי מעבדIntel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 אני צריך בשבילו קירור תביאו לי איזה קירור למעבד עד 100 שקל אני יודע תקציב נמוך אין לי כסף אשמח לתגובות

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by ozwrx,

שלום לכולם התקנתי היום את הכרטיס מסך החדש שלי LEADTEK PX7600GS EXTRAME DDR3 הכרטיס מאוד רועש ולכן השתמשתי בתוכנה RIVA TUNER והורדתי את המהירות מאוורר מ 100 אחוז ל 70 אחוז ביצועים ועכשיו אפשר להגיד שפטרתי את בעיית הרעש... השאלה שלי כרגע האם זה ישפיע על הכרטיס? האם הוא יתחמם יתר על המידה? איך אני בודק את זה?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by mx69,

הזמנתי היום את הגוף קירור thermalright xp-90 ורציתי לשאול אם המשחה הטרמית שבאה איתו טובה או שכדי לי לקנות arctic silver????? המשחה שבאה עם הגוף קירור היא מבוססת על כסף או שהיא קרמית?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  15. החלטתי לרדת מרעיון האוברקלוק למעבד שלי עקב הלוח העלוב שברשותי (GA-VAX) ועצם העובדה ש PRIME95 גורמת למחשב שלי לאתחל את עצמו ברגע שאני מעלה את הFSB ...... אז החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך החמוד והממוצע שלי 9600PRO של GIGABYTE עם 128 זכרון .... למה כדי שאוכל לשחק במשחקים יותר טוב בלי קרטועים מדי פעם, אז הוספתי קצת אוורור למחשב, טוב נו קצת הרבה : מאוורר 80מ"מ שמכניס אוויר מאחורה למטה (וגם מאוורר את הכרטיס מסך) מאוורר 80מ"מ שדוחף אוויר כלפי מעלה (יושב על תושבות ברצפת המארז) מאוורר 60מ"מ עם 4400RPM (שנמצא מתחת לכונן DVD ודוחף אוויר כלפיי פנים המארז) מאוורר 80מ"מ שמוציא אוויר מחוץ למארז (בגב המארז למעלה כאשר הברזל של המארז נחתך על מנת שתהיה הוצאת אוויר טובה יותר ) vantec aerofl…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  16. שלום וחג שמח לכולם! רציתי לדעת האם משתלם לי לעשות OC לכרטיס מסך שלי ATI Redeon 9600XT 128MB . תודה רבה על עזרתכם.

17. Started by gshhar,

יש לי AN7,בארטון 2500 עם SP97 ומאוורר 92 של אנרמקס,2 זכרונות של מושקין 256M 3200. אני כרגע בבאס של 200,מכפלה 11 (המעבד שלי לא נעול),העלתי את המתח לצ'יפסטק ל-1.70,לזכרונות ל-2.70 ולמעבד ל-1.75. 1 עד כמה אני יכול לשחק עם המתחים ז"א עד לאיזה מתח שבו זה כבר מסוכן ומזיק (גם לזכרונות,גם לצ'יפסטק וגם למעבד) 2 מה עדיף או כדאי באס גבוה ומכפלה נמוכה או להפך 3 באיזה טמפ' כדאי לשמור את המעבד ב-OC שהמחשב במאמץ 4 יש כזו אפשרות בביוס יחס בין הבאס לזכרונות - על איזה לשים ומה זה נותן? (יש 5 5 ,6 5 וכו')

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by danielzy,

ה GTX260 משומה לא מאיץ את המאוורר גם ביישומים גרפיים כבדים יחסית ומגיכ גם ל 65 מעלות. אני יודע שזה תיקני אבל זה לא מוצא חן בעיני. יש אפשרות שלפי יישום מסויים זה יאיץ את המאוורר ? נניח hl2.exe או crysis.exe כמו בפרופילים של עכבר.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  19. יש לי מעבד 3000+64BIT AMD ולוח אם של ASUS A8NSLI DELUX 2GB RAM של קינגסטון 400 MHZ בקיצור עשיתי עובר קלוק למעבד שהיה על 1.8 GHZ העליתי ל2GHZ שניסיתי לעלות עוד זה הראה לי 1.5 GHZ שהורדתי שוב תמהירות זה הראה לי 2.0GHZ אבל תמיד שאני מעלה זה מרא לי 1.5GHZ אם מישהו יודע איך פותרים את אשמח לדעת תודה!!!! החום של המעבד לפני העובר במהירות 1.8 היה 30 במנוחה 35 במאמץ 100 ואחרי העובר הוא 31 במנוחה ו37 במאמץ שיא של100% הלוח אם נשאר רגיל 30 עד 34 מעלות אז ככה לא נראה לי שיש לי בעיה בקירור ! :s05: הינה דוגמא....! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  20. מחר אני הולך לTMSFOX כדי לממש אחריות על הלוח אם וחשבתי על הדרך ליקנות קירור למעבד ואני מתלבט בין FREEZER 7 PRO לבין הXigmatek HDT-S963 H.D.C מה עדיף לOC לE5200?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. יש לי מעבד e2180@ oc 2.2 יענו 200 מהצ מעל המקור.. ז"א = 10 אחוז יותר.. זה ישפיע במשו? תודה

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by Xstyle,

יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הוא כבר על טמפרטורה של 50+ ואחרי דקדקה שתייים הוא כבר על 60+ מה אפשר לעשות שהוא לא התחמם כול כך??? תנו לי פיתרון זול אך אפקטיבי!!!

23. Started by robertok,

מישהו יכול להמליץ מנסיון על אחת מאלו? 1. Nanotherm BLUE II https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=1269 2. Cooler Master http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PTK-001&other_title=+PTK-001+Thermal%20Compounds 3. Arctic Silver 5 http://www.arcticsilver.com/as5.htm כמה טובות הן, כמה זמן הן מחזיקות וכמה קשה לנקות אותן?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס 7900GT עם הקירור הרגיל והמוכר שמקבלים בסטוק זה קרור סבבה בקיצור לפני הOC הליבה הייתה על 450 והזיכרון על 1000 ועכשיו העלתי לליבה ל550 ולזיכרון ל1430 זה נשמע אולי מוגזם,אבל זה נראה לי בסדר,עשיתי את זה גם כי ראיתי כרטיס כמו שלי עם אותו קירור רק של חברות אחרות שנמכרים ביותר יקר בגלל שיש להם OC בסגנון שלי.. אז יש מצב שזה יפגע בכרטיס אולי? או שיעשה כל מיניי בעיות למינהן?

• 8 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.