אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
העלתי את ה fsb מ200 ל227 זה אומר שהמעבד על 3400mhz, היחסים שלי על 3:2 קיצר, ברגע שאני מעלה אותו מעל 3500mhz ואני מדליק פריים, עוד לפני שהוא מסיים לעשות מבחן אחד המחשב דופק ריסט... קצת מאכזב לאור העבודה שבעומס המעבד על 56 מעלות ובמנוחה 30.... מה זה יכול להיות ? צריך להעלות את המתח או שאולי לשנות את התזמונים ?
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בתוכנה קלילה בשם easy tune4 פתאום לא יכול... מה שקרה כך היה כשקניתי תמחשב הייתי יכול מהתוכנה עצמה שכתובה למעלה לשנות תבאס מ133 ל100 בלחיצת כפתור קטנה ברירת מחדל של התוכנה וזה קפץ לי ישר ל1212 בטח אתם שואלים את עצמכם למה זה טוב.. לי זה היה טוב כי אין לי כסף לאמצעי קירור ואני הרבה עובד על המחשב רק על וורד וכותב טקסטים או סתם שומע שירים ומעדיף שהוא יהיה קר ולא יתאמץ.. ולכן חברים יקרים הסבירו נא לי איך זה הגיוני שפתאום אני לא יכול לשנות כלום דרך התוכנה ראוי לציין שעשיתי והתקנתי ביוס חדש.. אפ 11 אבל אני לא יודע מה היה לי לפני זה הבעסה.. ולכן חברים יקרים אני אשמח אם תוכלו לשער מה הסיבה. וכן התקנתי שוב את התתוכנה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לפי מה שאני חשבתי המכפלה של ה-P4 1.8A היא 18 בגלל שהבאס הוא 100 ו-18X100 נותן 1800. רציתי לדעת מה כדאי להעלות? אתה מכפלה? או את ה-FSB? וגם לאיזה FSB המעבד הזה מסוגל להגיע בקירור אוויר ThermalRight AX478 + DELTA FAN וכמה הוא מסוגל להגיע עם קירור מים {תתיחסו לשתיהם}. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הטמפרטורה של הCPU שלי היא : 43 מעלות ושל לוח האם היא 37 מעלות יש לי מעבד של Intel 6300 Duel Core 1.86mhz רציתי לדעת אם מסוכן לעשות OC , תודה. ובכלל אם מומלץ לעשות OC? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום..........ויש לי בעייה עשיתי תמדריך התותח שיש באתר של המהרת הכרטיס מסך בלבד....ועכשיו עשיתי אותו והזזתי ב core clock וב memory clock הזזתי שזה יהייה על הכי טוב ושלא יהייה בעיות...אבל עכשיו השאלה שלי איך אני יודע כייצד זה שיפר???....אבל ששיחקתי בסאן אנדרס שהוא משחק כבד ובהתחלה הוא לא הייה על ההגדרות הגבוהות אבל עכשיו בדקתי שעשיתי ת overclocking שמתי בהגדרות הגבוהות ורואים באיכות יותר יפה!!! ;D אבל איך אני ידע איך זה שיפר??? אה והייה במדריך עוד משהו 1. להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף אבל איפה נימצא ה 3DMARK לא מצאתי אז לא עשיתי את זה אז מישהו יכול להגיד לי... אה והכרטיס מסך שלי הוא geforce fx 5200 וזהו תודה לעוזרים פורו…
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר מחר אני מתכונן לקנות קירור למעבד E6600 כי המעבד שלי ממש רותח במנוחה מגיעה ל+55 ובמאמץ מגיעה ל+65 אז אני חייב לקנות קירור למעבד אז השאלה האם הקירור מתאים למעבד E6600 וגם בקירור זה אפשר לשנות מהירות RPM ידני .רגיל ב1600RPM ויכולה להגיע ל4300RPM אז כבר צריך לקנות מחר בתודה לעוזרים :) תנו חוות דעת על הקירור זה הנה האתר : :http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=TT-CL-P0086&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול הקירור מים הזה יתאים לעובדה שהכרטיס זה שני כרטיסים צמודים http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0052~18~0.htm
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מריץ את התוכנה S&m ואני מקבל ישר שגיאה בבדיקה של הזכרון(system memory failed)... גם בSUPER PI לא הייתי יציב.... התזמונים שלי:2.5\3\3\6 המכפלה על 9 (3)HTT:260 האם יש לי אפשרות לשנות את מהירות הבאס שלי לא על ידי הHTT? בCPUZ הbus speed לא מופיע(ז"א הוא מופיע אבל כאילו אין את האפשרות הזו)... איך אני יכול לייצב את הOC? האם בכלל אפשר להעלות באס לבד עם המעבד שלי?אם כן איפה ולכמה?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אם אני שם כזה קירור בכמה מעלות הוא יכול להוריד מ Q6600 שעכשיו על 45 מעלות + -
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה היא כזאת שאני עושה בדיקה ב OCCT רגילה התוצאה יציבה אחרי 8 שעות הטמפרטורת בסביבות ה 65 מעלות וזה סבבה ושניסיתי לעשות בדיקה LINEPARK הבדיקה לא עברה בגלל הטמפרטורות עכשיו אני עושה עוד פעם LINEPARK הטמפרטורות לא עוברות ה 70 מעלות (בדיקה של שעה) אני יכול לעשות עוד פעם והטמפרטרטות היו 75 (בדיקה של שעה) ויש כזה ממצב שאני יעשה בדיקה עוד פעם והטמפרטורות היו גבוהות וזה יקרוס אחרי כמה דקות כי הטמפרטורה תעבור את ה 80 מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שתי דברים, דבר ראשון: המדריך ל"קמבן" מאווררים דרך ספקים ישנים, אומרים לקחת תכניסה של הכונן הקטן אבל בתמונה מופיע חוט כמו של המארז ללוח אם, אז מה באמת עושים? כי שתי התמונות ששם הם לא בעלי חיבור כמו של הדיסקט הקטן.... דבר שני: בקשר לקירור מארז, כתוב שמאוורר מתחת לספק שמוציא אויר ומאוורר מתחתיו שמפזר אויר זה יכול לשפר ב 4 מעלות, אבל איך שמים מאוורר שם? המאוורר לא נכנס לי כי שם מתחברים כל ה PCI, יש איזה שיטה? בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי את המארז Antec P160 ולוח אם dfi lanparty SLI-DR איזה גוף קירור הכי מומלץ אין הגבלת תקציב... אבל שיהיה אוויר
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כותרת ^^^ ואם כן איך עושים את זה? והאם יש סיכונים ?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אמור לקבל את הFREEZER 7 PRO שהזמנתי ויש לי כמה שאלות: 1)מהי הדרך הטובה ביותר להסיר את המשחה הטרמית הישנה מהמעבד? 2)כדי להסיר את הקירור סטוק אני רק מסובב את הקליפסים בכיוון החץ ולמשוך אותם לכיוון מעלה? 3)קראתי בכמה אתרים שניתן להתקין את הפריזר כך שיזרוק אוויר לכיוון אחורי המארז, או לכיוון הספק. יש לי ספק עם מאוורר 12 ס"מ שמוציא אוויר מהמארז החוצה, איזה כיוון עדיף? תודה רבה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי זכורונות GSKILL 1000MHZ 5-5-5-15אני עכשיו באוברקלוק למעבד E5200... הבאס נמצא על 250... וביחס של 1:2 לזכרונות עכשיו רציתי לדעת אם אני מעלה עוד קצת ת'באס... עד לאן אני יכול להגיע שיהיה בתחום הבטוח של הזכרונות?
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Thermaltake Xaser III Romeo ב550 שקל, גירסא "חדשה" או יותר נכון סתם מחודשת... איך המארז מבחינת קירור מול הקייזרים הקודמים (שהיו צולעים להפליא) ?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את הכרטיס מסך החדש שלי LEADTEK PX7600GS EXTRAME DDR3 הכרטיס מאוד רועש ולכן השתמשתי בתוכנה RIVA TUNER והורדתי את המהירות מאוורר מ 100 אחוז ל 70 אחוז ביצועים ועכשיו אפשר להגיד שפטרתי את בעיית הרעש... השאלה שלי כרגע האם זה ישפיע על הכרטיס? האם הוא יתחמם יתר על המידה? איך אני בודק את זה?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ככה אני רוצה לקנות קירור למעבד על איזה כדאי לי ללכת. בתודה אור.
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם היא יכולה להחזיק 3 בלוקים 2 רדיאטורים 1 מיכל ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי מעבד barton 2600, ובעיבודים ארוכים הוא נממצא בסביבות 55 מעלות, עם הcase פתוח. אין לי מאוורר מכניס אוויר בcase והקירור של המעבד הוא סטוק. בנוסף הציפסט והנורת' ברידג' חמים ואין להם מאוורר. אני מחפש פתרון פשוט לקרר את הקייס ובמיוחד את המעבד, איך אפשר לעשות את זה עפ כמה שפחות מאווררים? תודה
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! רציתי לדעת האם משתלם לי לעשות OC לכרטיס מסך שלי ATI Redeon 9600XT 128MB . תודה רבה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש בקטגוריית המודינג שני מדריכים של איך לעשות כזה בקר של מאווררים מה ההבדל ביניהם? ועוד משהו.. יש לי 3 מאווררים של מארז לא כולל וולקנו של המעבד עדיין אפשר לעשות פן באס?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי AN7,בארטון 2500 עם SP97 ומאוורר 92 של אנרמקס,2 זכרונות של מושקין 256M 3200. אני כרגע בבאס של 200,מכפלה 11 (המעבד שלי לא נעול),העלתי את המתח לצ'יפסטק ל-1.70,לזכרונות ל-2.70 ולמעבד ל-1.75. 1 עד כמה אני יכול לשחק עם המתחים ז"א עד לאיזה מתח שבו זה כבר מסוכן ומזיק (גם לזכרונות,גם לצ'יפסטק וגם למעבד) 2 מה עדיף או כדאי באס גבוה ומכפלה נמוכה או להפך 3 באיזה טמפ' כדאי לשמור את המעבד ב-OC שהמחשב במאמץ 4 יש כזו אפשרות בביוס יחס בין הבאס לזכרונות - על איזה לשים ומה זה נותן? (יש 5 5 ,6 5 וכו')
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
או bus 400 X 8=3200ghz bus 533 x 6=3200 מה עדיף הרי בשתי התוצאות זה 3200 גיגה?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-