אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב אז יש לי ת' וניס 3000 DFI, ULTRA D ו2 סטיקים של A DATA, 256 כ"א משהו קצת מסובך לי בביוס הנ"ל כנראה שהתזמונים הדוקים מידי, ולכן אני לא יכול להגיע רחוק איפה בתת תפריט" D RAM.." אני משחק עם התזמונים? כשהורדתי את הזכרונות למהירות של 180, העלתי את הFSB ל253 ללא שום בעיות במהירות של 200 MHZ, אני מגיע לFSB של 230 אם אני לא טועה המלצות ? שיפורים? בקרוב לא תהיה לי בעיה של חום (יש לי את כל הציוד של הקירור מים, רק ממתין לבלוק מחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האפשרות הראשונה והזולה היא TT XP480. ספק 400W שאפילו לא מופיע באתר שלהם, כי הוא בא בדר"כ בתוך המארזים שלהם (ראו סדרת צונאמי)ץ האפשרות השנייה היא HEC 400LDT, שיקרה ב-75 שקל מהספק של TT. עכשיו, אני בטוח לחלוטין ששני הספקים יחזיקו לי את המערכת בצורה יציבה ושקטה, שזה הכי חשוב לי. אבל מכיוון שאני מתכוון לעשות OC קצת, רציתי את דעתכם על שני הספקים. מפרט: AXP 2500+ זיכרון DDR400 Twinmos CL2.5 LEADTEK 6800NU AGP את המעבד אני רוצה להעלות ל-3200, מה שלא הצלחתי לעשות עד עכשיו כי היה לי זיכרון של ADATA וספק ג'נרי... בכרטיס מסך אני אנסה לפתוח צינורות אם זה יצליח, אבל נראה לי שאני סתם אעלה מהיריויות. בקיצור, האם אני יכול להסתפק בספק של TT? אני לא רוצה להוציא יותר מ-300 על ספק, 310 זה כב…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
נהרס לי המאורר על המעבד במחשב יש ליקירור מקורי של אינטל כמה יעלה לי מאורר חדש?
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
מחפש מאוורר לAMD 1000 SOCKET A ללוח GIGABYTE GA-7DXE, המעבד הוא ככל הנראה PIN 761 אני מחפש את המאורר הכי טוב שאפשר למצוא או אם מישהו יכול להפנות אותי למאוורר חדש שבטוח מתאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מעבד p4 1.8 נוורטוד ו256 ראם גנרים שסוגרים cas.2.5 ספק גנרי של 300 וואט ולוח אם משריח של via עכשיו המתח הנוכחי הוא 1.5 כלומר לא העלתי העלתי את המהירות של המעבד ל 130 באחוזים קיצר עכשיו המעבד 2250 והמתח רגיל ניסתי לעלות ל140 באחוזים והמחשב נתקע העלתי גם מתח ל 1.7 ואז זה רושם overclock filed מה ניתן לעשות ? אני רוצה להגיע ל 2.8 אולי יותר האם ניתן אם הציוד הנוכחי ומה צריך לשדרג ? אני חשוב לקנות hec 475 watt is7 E a-data pc3200 512 mb supertelnet case עכשיו אני צריך המלצות לקרור המעבד איזה קרור יתאים חזק ושיעבוד לא אכפת לי ההרעש
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חשבתי על הגוף הזה+מאורר שעוד לא בחרתי..התקציב שלי זה משו בסביבות ה300 שקל.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7819 איך הוא לדעתכם?
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
Thermalright XP-120 + Thermaltake Thunderblade 120MM AeroCool DP-103 Cpu Cooler Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ZALMAN CNPS7000B-AlCu CoolerMaster Hyper 48 KHC-L91-U1 אני מחפש גם שקט..!!...זה לא הכי חשוב..אל מומלץ..!!
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אממ תראו הבנתי שהוא עובד על מהירות הכי גבוה שלו שזה בערך 2500-2600 ואצלי הוא בקבוע מסתובב על 2350-2390 RPM והוא מחובר ישירות ללוח ... משהו יודע מה הבעיה פה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
אני מכין מערכת קירור מים ואין לי הרבה ידע בנושא ורציתי שתיעצו לי בהתחשב במחיר של הבלוק לעומת הביצועים שלו. טוב אז בלוק מים למעבד חשבתי לקנות 1 של זלמן http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=84&code=005009 http://bit-tech.net/review/234/3 בכותבת השניה מראים גם איך הוא נראה בפנים. ומצאתי את זה ב38$ בלי תשלום על משלוח אם יש בלוק מים שעדיף על זה במחיר ובביצועים תביאו אותו. בלוק מים לכרטיס מסך (למרות שלא בטוח 100% שאני אקנה אחד כזה בסוף) יש לי 2 אפשרויות למרות שגם פה אני לא מבין גדול אז אם יש לכם משהו יותר טוב תגידו 1. גם בלוק קירור של זלמן אבל אני לא בטוח לגביו כי אני לא מצאתי בשום מקום מידע על איך הוא בנוי מבפנים http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=90&…
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, הרצתי כרגע 3DMARK05, והתוצאה שלי הייתה עגומה(2-5FPS), והמעבד לא עבר את ה39 מעלות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? גם בזמן האחרו שמתי לב שהוא קצת איטי יותר(והSPARK שלי שקט יותר). מה קורה כאן?
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מעבד barton 2600, ובעיבודים ארוכים הוא נממצא בסביבות 55 מעלות, עם הcase פתוח. אין לי מאוורר מכניס אוויר בcase והקירור של המעבד הוא סטוק. בנוסף הציפסט והנורת' ברידג' חמים ואין להם מאוורר. אני מחפש פתרון פשוט לקרר את הקייס ובמיוחד את המעבד, איך אפשר לעשות את זה עפ כמה שפחות מאווררים? תודה
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי NVIDIA GeForce FX 5700LE וראיתי ששני הדגמים מתאימים לכרטיס שלי: NV Silencer 1 (Rev. 2) NV Silencer 6 (Rev. 2) ההבדל היחיד שמצאתי בהם הוא המשקל.... אפילו המחיר זהה... מה עדיף ???
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כרגע יש לי כ.מסך הבא: PowerColor Radeon 9250 64BIT 128MB Core: 240 Memory: 200 אני עומד לשדרג כמה חלקים במחשב למטרת OC. רציתי לדעת האם כדאי לי לשדרג גם את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל R9550 (ששמעתי שטוב ל OC)? או שעדיף להשאר עם מה שיש לי ולנסות לעשות לו OC (זה אפשרי איתו?) ההתלבטות שלי נובעת מהתקציב. אם זה לא הכרחי להחליף את הכרטיס, זה יחסוך לי יותר. מה אתם אומרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 פרו (מחשב מבוסס AMD).
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לאחר המלצות מאתר אחר קניתי זוג מאוררי SF2 והם רועשים באופן לא נורמלי (גם על המצב הנמוך ביותר). אני צריך המלצה על מאווררים אחרים וחשוב מאוד שהם יהיו שקטים. תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://arc.aquamark3.com/arc/arc_compare.php?compareRunID=1887486888 13.5 אלף!#!@#!#!@# איך מה הוא גאון או משהו? אני לא מצליח לעכל את זה האם זה המחשב המהיר בעולם או שאולי אני לא רואה טוב(1 בלילה)
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי את המארז Raidmax Scorpio 868 יש לו מאוורר אחד בחלון -שמכניס אוויר ועוד 2 מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר. יש לו מקדימה למטה מקום לעוד 4 מאווררים, אז חשבתי לשים שם 2 של 80, השאלה היא איזה מאווררים ? האם אני צריך שיכניסו אוויר או יוציאו אוויר ? ולמה אני מחבר אותם ?! כי אני לא חושב שנשארו לי חיבורים. תודה תום.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיות קשות מאוד של התחממות בכרטיס רדאון 9800NP שלי אני בלי OC ואחריות לא עוזרים לי אז חשבתי לקנות את הקירור הזה של TT השאלות שלי הם: אפשר לחבר את הקירור הזה לכרטיס שלי? זה מבטל אחריות? האם זה שווה? הקירור הזה מקרר גם את הזכרונות? כי הם ממש רותחים אצלי (שמתי את היד כמעט נשרפתי ) למה אי אפשר לקנות בארץ את הGIANT 3? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
Thermaltake Xaser III Romeo ב550 שקל, גירסא "חדשה" או יותר נכון סתם מחודשת... איך המארז מבחינת קירור מול הקייזרים הקודמים (שהיו צולעים להפליא) ?
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מאורר וולקנו 12 והוא מחובר לספק וללוח אם עכשיו רציתי להוסיף עוד שלושה מאוררים לקירור השאלה שלי היא אם אני יחבר אותם זה לא יצור עומס בספק או בלוח אם או משהו כזה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היום בבוקר החלטתי לבדוק מה הזיכרונות שלי שווים בדקתי אותם בקשר ליציבות וכו בכל מה שנוגע ל250 bus והם עבוד ניפלא ואת התיזמונים לא הצלחתי להוריד מ2.5,3,3,11 אז אמרתי את התיזמונים אי אפשר להוריד אז לפחות ניראה בכמה mhz אפשרות לעלות אותם קיצור עכשיו הם על 266 והם עובדים ניפלא משחקים כמו pop או cs1.6 או act of war עובדים אצלי מצויין והחלטתי אחרי שבדקתי כמספר דקות כל אחד מהמשחקים החלטתי להפעיל את תוכנת הבדיקה prime95 שהבדיקה ההעיקרית שלה היא הראם והתוכנות מביאות לי אירורים מפרט amd atlon 64 (9*266)@2395 זיכרונות Adata vista ddr500 מישהו אולי יכול לנסות להסביר לי למה תוכנה כמו prime95 נפלה ? ומה אני צריך לעשות בשביל לסדר את זה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-