אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
התוכנה Core Temp מראה הבדל של כ10 מעלות יותר מהאוורסט והביוס על מה להסתמך? ???
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
תגידו חברה מה טוב יותר vantec aeroflow או Tt volcano 12 ???
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת איך לעשות אוברקלוקינג לכרטיס המעפאן שלי geforce fx 5700le לפני שאני מחליף אותו בעוד שבוע .אודה לקבל הנחיות ותגובות
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחשב DELL N5010 כבר תקופה שאני מתכנן לטפל בו כי הטמפרטורות מגיעות עד 100 מעלות ואני משתמש בו על גבי מאוורר רצפתי שמכוון למעלה ויושב עליו הנייד אחרי שראיתי סרטונים ביוטיוב ועזרתי אומץ ובמקרה מצאתי בנס שפורפרת מאוד קטנה של משחה טרמית CF2 פתחתי את הנייד פרקתי אותו כמעט לחלוטין הסרתי את המשחה הקיימת ושמתי חדשה והרכבתי מחדש אחרי ההרכבה קרו שתי דברים אלף שמתי לב שלא חיברתי את המאוורר והייתי צריך לחזור על כל הפעולה פעם שנייה !@# חוץ מזה בזמן העליה של המחשב הוא נכבה ללא כך סיבה פעם אחרי דקה שהוא כבר היה בסביבת וינדוס ופעם אחרי זה בבוט עצמו מה שהכניס בי תחושות רעות מאוד וחשבתי שלא מרחתי טוב את המשחה פתחתי פעם נוספת וניסיתי לנקות קצת מהצדדים שיהיה יותר טוב וסגרתי שוב ובנתיים המח…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ב-3 דיסקים קשיחים המותקנים אחד מעל השני במארז COMPUCASE 6C11 , הטמפ' שלהם נעות בין 36-39 מעלות אחרי לילה של פעילות. יש לי מפוח EVERCOOL (שאני לא מבין מה הוא נותן לי ורק כי הוא מרעיש אני משאיר אותו), מאוור קדמי לדיסקים COOLERMASTER , מאוור אחרוי שבא עם המארז 12CM. הטמפ' סבירות או כדאי להוריד אותן איכשהו? ואיך אפשר לעשות זאת במארז זה? תודה רבה , חג שמח ושנה טובה לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה המפרט וגם תמונה של המחשב אני לא מבין גדול בתחום ואני ולא מוצא מדריך נורמלי למרות כל החיפושים לא רוצה להתעסק ולהרוס אם אני לא רואה מדריך שיכול לעזור לי אגב אפשר לעשות OC לכרטיס הספציפי הזה GIGABYTE GTX 770 OC 4GB? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ביום רביעי אני טס ללונדון, עכשיו יש לי הזדמנות לקנות מאווררים שאני מתכנן לפרויקט שלי ביותר זול. עכשיו אני צריך משהו שיקרר כמה שיותר וירעיש כמה שפחות. לפי הבנתי פנופלו הם פתרון מצויין. עכשיו אין לי מושג איפה להתחיל לחפש בלונדון, באלותיי הן: איזה מאווררים לקנות ? יש שם עוד משהו ששווה לקנות מבחינת המחיר (אני מדבר רק על רכיבים למודינג לא חומרה) ? איפה לקנות ? למישהו יש אתר שחנותו ממוקמת בלונדון ? כתובת בבקשה... תודה לכולם.
-
יש לי פנטיום4 2.4 יש לי שם 4 מאווררים ואני חושב שהטמפ גדולה מידיי אתם תחליטו טמפ מעבד 56 מעלות טמפ מערכת 44 מעלות טוב או לא + הצעות לשיפורים
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, קניתי מאוור volcano7+ והייתי מעוניין לקבל עזרה לגבי התקנתו. אני מתקין אותו על לוח gigabyte 8pe667 ultre. למאוורר יש שלושה מחברים, אחד לספק, אחד ללוח (ל cpu fan) והשלישי לאן? על יד החיבור בלוח של ה cpu fan יש לי אחד נוסף שרשום עליו pwr-fan האם הוא מתאים לכאן?? תודה מראש eloya
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את הTT Big Typhoon והוא רצה לדעת אם זה יכנס למארז שלו יש לו ThermalTake Aluminum Tsunami http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=7084
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
http://pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa כי יש לי מאווררים רק עם מולקס(4 פינים)... או שיש פאן באסים אחרים שמתחברים במולקס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי. למי שיש טרמלטק ארמור , בחלון שלו יש מאורר 230 מ''מ שקוף עם לדים. אני נורא נורא צריך את המאורר הזה. ומוכן לתת כל סכום של כסף (אני מעדיף לשלם מאשר להזמין מחו''ל) + את אותו המאורר , רק בצבע שחור. גם של טקמלטק , שהוא תקין לחלוטין! מי שיש לו את המאורר , מוזמן לדבר איתי פה או בפרטי כל מי שיש לו עצה או דרך יעול להשיג את המאורר , יתקבל בברכה. אבירם.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
Elitegroup K7SOM SIS 730S Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ האם ניתן לעשות למעבד שבא עם הלוח OC ולהגיע לתוצאות טובות? (כמובן לאחר החלפת הקירור לקירור טוב יותר..)
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
תראו כרגע סיימתי לנקות את המחשב יסודי אבל שאני אומר יסודי אז את הכל. עכשיו יש לי מעבד intel p4 3.2ghz with HT והמאורר הוא מקורי של אינטל סיבבתי לו 4 צ'ופצ'יקים כאלה בעזרת מברג שטוח ולא הצלחתי להוציא. ויתרתי על כל הקטע ושאבתי לבסוף עם שואב אבק. יצא פשוט מושלם אבל אחרי זה הצלחתי לסובב את הצ'ופצ'יקים בעזרת האצבע בלבד.... פגעתי במשהו יכול להיות אני ממש פוחד שנדפק לי שם הקירור שזה לא יושב טוב על המעבד ופשוט יתחמם ויוכל לשרוף אותו! אז עכשיו הורדתי את Everest ובדקתי את הטמפרטורה:
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הי, קיבלתי מחשב ישן מחברים ואני מתכנן לעשות את המוד 771 ל775. לוח האם הקיים הוא gigabyte ga-g41-combo ספק antec ne550m קייס גנרי כלשהו אבל נמוך. ממדידה שעשיתי, כנראה לא יכנס גוף קירור ארוך מ14 ס''מ. אני מחפש קירור בתקציב מינימלי (עד 220 ש''ח) שיוכל לעמוד בכמה שיותר המהרה ל Xeon e5450 שהוא אם אני זוכר נכון בסטוק 85w. כמובן במגבלות הגובה של המארז. הקירור ששמתי עליו עין כרגע הוא scythe kama cross 2 מסטארט פי.סי. שעולה 185. אם למישהו יש המלצות אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בקרוב מאוד אני רוכש מחשב חדש ויש שני שאלות לגביי קירור המים שאני רוכש. קירור המים הוא: Corsair Hydro H110i Extreme Performance Liquid CPU Cooler 1.האם הוא מתאים לתושבת של המעבד? 2. אני קונה מארז Fractal Design Define R5 Black האם לא תהיה בעיה מבחינת התאמה למארז? (לפי מה שקראתי באינטרנט חלק אומרים שמאוד בעייתי וחלק אומרים שלא) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! צרפתי תמונות של הOCCT אחרי OC של 20%. מה שמדאיג אותי זה המתח ב12V שלמרות שהוא כותב:STABLE, המתח הוא רק 6.75.(ולא 12). בEVEREST ובביוס הוא מראה לי מתח של 11.85. אודה לכם אם תוכלו לנתח את התוצאות ולומר לי האם הם טובות.(שימו לב שהטמפ האמיתי נמוכה ב10 מעלות ממה שמוצג בגרף - בדקתי עם REALTEMP). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/newsletter/vol2/1/minipc.html MINI-PC למשרד...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היא עפה ! היא תחזור בעתיד בצורה אחרת, אל תדאגו, בינתיים המארז גם קיבל פנל קידמי חדש לחלוטין ועוד חורים ומאוררים שקופין והוא נראה כעת ככה בערך ! למרות שכמעט כל יום הוא משתנה... ;D
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e אלו החלקים שרציתי להוסיף להם קירור... רציתי גם להוסיף עוד מאורר נוסף שיכניס לי אוויר למחשב או יוציא על ידי או חורים בגג המארז או בצד של המארז יש לי פתח איורור מתחת לאיפה שיש חורים לקירור של המעבד שהוא שואב משם אוויר .... איזה 80 בערך בלי מנורה או משו כי אין לי חלון במארז חשבתי אני על קירור לכ.מסך (אם יש משו יותר מומלץ וזול אשמח לתגובה) Arctic-Cooling NV Silencer 6 - rev.2 =155 עכשיו רציתי גם קירור לזיכרון .. רציתי לדעת מה עדיף פלטות או קוביות (עד 50 שקל בערך*) Thermaltake RAM Heatsink - Copper - קוביות VS Thermaltake Copper (A1989) Memory Heat Spreader או זה ורציתי…
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה קטנה אליכם קניתי כמה חלקים לקירור מים (ממש פשוטים) זה פעם ראשונה שאני מנסה לעשות את זה אז אמרתי נתחיל בקטן עכשיו רציתי לדעת איזה נוזל קירור אתם ממליצים ? ואיפה אפשר להשיג את זה (הכוונה איזה חנות) דרך אגב הזמנתי של זלמן zm-g100 שהוא מכיל 500 ואחר כך ראיתי גם שיש zm-g200 מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ועוד שאלה קטנה המיכל שלי מכיל חצי ליטר, כמה כמות נוזל אני צריך ? בדיוק חצי ליטר או שכל הצנרת תהיה מלאה+המיכל ? דרך אגב לא משנה המחיר של הנוזל כל הצעה תתקבל בברכה בתודה ערן
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה יש לי FX5500 מסכן שרציתי לשפר כצת על ידי אוברקלוק ולפני כחודש בעזרת הדרייברים של נוידיה והתוכנה COOLBITS עשיתי לו אוברקלוק אוטומטי על ידי DETECT OPTIMAL SETTINGS זה עשה לי ל 310 ליבה ו 483 זיכרון. העליתי לאחר זמן מה ל 500 זיכרון והתוצאה ב 3D MARK עלתה ואין ארטיפקטים ב הלף לייף 2 אבל אני מרגיש שהמשחקים עובדים יותר לאט... האם יתכן שזה בגלל האוברקלוק? להוריד חזרה? * אני אמור לקנות בקרוב קירור לזכרונות זה אמור לעזור?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5212
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-