עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by robicon,

עשיתי אוברקלוק למעבד 4400 הגעתי ל2.8 המחשב עובד סבבה הטמפרטורות סבירות ואף טובות וסתם מדיי כמה שעות הוא פתאום נכבה ומתחיל מחדש יש למישהו מושג למה זה? אולי זה מתח? תודה

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by moshel7,

הרכבתי מאוורר למעבד מידגם: ARCTIC COLLER FREEZER PRO 64 האים יש צורך לנתק את פונקציית cool&quiet ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  3. יש לי שאלה... מה זה בדיוק אוברקלוקינג???? לפני שנכנסתי לאתר לא שמעתי על המושג הזה בכלל אני מתכנן לשפר את המחשב עדיין מתלבט בין AMD ל INTEL שמעתי ש INTEL PERSCOT מתחמם מאוד וצריך מאורר ממש חזק על מנת שהוא יבצע את ביצועיו בצורה הטובה ביותר מה אתם ממליצים ??? חשוב גם שיהיה שקט! נתקלתי במערכת קירור עם 4 מאוררים ... מומלץ /לא??? נתקלתי גם בבלוק מים..? מומלץ ???? או לא...? לא מסוכן ??? בכל זאת מחוברים צינורי מים ... במידה והטמפ של המעבד נמוכה הוא עובד יותר טוב??? מה חשוב שיהיה עם טמפ כמה שיותר נמוכה ????

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by BigMs,

שלום, אני יודע שיש תוכנות שמראות את הטמפרטורה של הדיסק. נראה לי שאחת מהם נקראת HD Monitor. מה שמסקרן אותי זה איך התוכנה יודעת את הטמפ' ? האם יש צורך בחיישן חיצוני שקונים בחנות? מה היא טמפ' תקינה לדיסק קשיח ? יש ברשותי : WD 10k RPM 36GB SATA תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by PuMbA,

תעזרו לי אני מחפש קירור טוב אבל רק אחד מאלה בעצם אם אתם מכירים משהו בסביבות המחירים של אלו אז תרשמו ומה עדיף מכל האפשרויות שנתתי תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  6. התקנתי את התוכנה riva tuner אני לא יודע איפה נמצא המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by lilo,

אני רוצה לשים היטסינק חדש למעבד שלי אבל אני לא יודע איך להוריד את הישן.. מישהו יכול להסביר לי??

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by frank053,

שלום לכולם. אני מחפש את הטמפרטורות המומלצות לא רק למעבדים (כפי שמופיע בפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0), אלא גם לכרטיסי מסך, ללוחות האם וכמובן לדיסקים הקשיחים. לא הצלחתי למצוא תשובה בפורום... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by matteo,

מישהו יכול להסביר לי מה היה קורה אילו הייתי מוציא לספק את המאורר?

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  10. והאופציות שהלוח נותן לי לתדר הזכרונות אינן 1:1, אשמח מאוד להיעזר בכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. שלום לכולם נשארתי עם חיישן טמפ' מיותם אחרי הרכבה של x11 אבל בגלל שיש לי חישן על הלוח לא טרחתי להתקין את זה שבא עם ה x11 רציתי להתקין אותו על מעבד כרטיס המסך שלי. יש למישהו מושג אם יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם שלי ישירות abit nf7-s ? אם כן אז לאן ואם לא יש איזשהו פתרון אחר ? בתודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by NuXeR,

AIHUB XXXX....... למישהו יש המלצה ?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  13. היי, יש לי e8400 עם קירור סטוק, כל הנתונים שאני כותב נמדדו ע"י realtemp 2.5 בidle ההפרש בין שני הליבות עומד על כ10 מעלות (33/23) בעוד שבעומס של 100% ההבדל עומד על כ 5 מעלות (50/45) האם זה תקין? האם יש דרך לתקן את זה. על העניין נראה לי מאוד מוזר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  14. המארז מאוד יפה ויש לו קירור מים מובנה + פינים להוספה לקירור כרטיסי זיכרון ולזיכרון ממש נוח. ולפי הביקורות הוא ממש מקרר טוב. http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/3DMercury/3.html האם שווה 350$? שזה בערך 1600 בישראל אולי קצת יותר.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by levimadman,

שלום לכם, לפני כמה ימים קניתי מעבד זיכרונות ולוח למחשב ישן.. הכל תקין ועובד כמו שצריך אני רק רוצה לוודא שהטמפ' של המעבד שלי תקינה כי היא נראית לי מעט גבוהה.. יש לי Pentium D 2,66mhz.. והטמפ' במנוחה היא 54-56.. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by avivlevy,

כן/לא?

17. Started by galgul,

איך עושים???? אם אפשר הסבר מלא אודה לכם.

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by kobibo,

יש לי את ה GTO2 עובד יפה וטמפ' בסדר,בכל זאת יש איזה תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה לראות את טמפ' הכרטיס Online בשעת המשחק ?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  19. ואיזה קירור יש לכם\מעבד ובאיזה מצב הוא\ מארז וכו' לשם השוואה של חיישנים בלוחות שונים.. תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by wollmann,

אני כל הזמן רואה אתכם ממליצים על AthlonXP-M במקום AthlonXP רגיל, בגלל יכולות האוברקלוקינג שלו, מכפלה פתוחה והעובדה מן הסתם שהוא פולט פחות חום. אז למה אתם לא ממליצים על Athlon64-M במקום Athlon64? זה יושב גם על אותו סוקט (754), וההבדל בפליטת חום הוא גדול (לא יודע בקשר למכפלה). אשמח לדעת. חג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  21. המפרט: Intel® PentiumDual-Core E5200 2.5GHZ BOX OCZ Vendetta CPU Cooler (FIRST VERSION) DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 Antec Three Hundred Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by udilbaz,

טוב.. רציתי לקבל עצות לגבי איך לקרר את הכרטיס מסך שלי .. יש לי כרטיס מסך 7600GT של LEADTEK שהוא בעייתי בנוגע לטמפרטורה שלו.. וגם לא ממש מצאתי בישבילו החלפה לסטוק שיש לו... אם תוכלו בבקשה למצוא לי פיתרון לקרר אותו על ידי החלפת הקירור הסטוק שלו בין ה- 100 ל300 ש"ח.. אבל בכל זאת תביאו לי את כל מה שאתם מוצאים בבקשה .. :-* תודה רבההה למוצאים ולעוזרים!!!! :-*

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  23. או האם חייבים לכבות את המחשב קודם? [חיבור ישיר ללוח אם, לא למולקס] אני רוצה לבדוק מספר קונפיגורציות של מאווררים, ולא מתחשק לי לעשות RESTART כל פעם.... אבל מצד שני... פחות בא לי לעשות קצר ולשרוף את הבורד או משהו

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by shlomi8,

לפני כמה ימים הבאתי טיוניק הכל סבבה...התחלתי אוברקלוק וכנראה מרוב שאין לי סבלנות הגעתי מהר מדי ל4 ghz קיצור המחשב לא החזיק.... עכשיו אני רוצה להתחיל הכל מהתחלה כמו שצריך לפי הספר! יש פה תמונה של הביוס לפני שאני מתחיל את האובר אתם אומרים שהכל בסדר מבחינת ההגדרות? http://img227.imageshack.us/img227/6025/dscf1397wk3.jpg תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by guy124,

יש לי שאלה דחופה אני עושה עכשיו או סי לכרטיב מסך שלי ורציתי לשאול : אם אני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל המנוע הגרפי האם זה נקרא לעשות או סי ? והאם יכול לקרות מצב שבו אני יעשה יותר מידי או סי ואז המסך יהפוך לכחול או שחור !??! אם כן מה עושים במצב כזה ?? תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים