עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ccc,

יש בקטגוריית המודינג שני מדריכים של איך לעשות כזה בקר של מאווררים מה ההבדל ביניהם? ועוד משהו.. יש לי 3 מאווררים של מארז לא כולל וולקנו של המעבד עדיין אפשר לעשות פן באס?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

מדובר במאוורר עם רשת. אני מנסה להרכיב את הרשת למאורר ולא ממש מבין איך. יש ארבעה חורים בהם אני יכול להכניס בורג בשתי פינות החורים הם דו צדדים ואני יכול להבריג בורג וכך לחבר אותו למאורר. בשתי הפינות האחרות, יש פלסטיק שחוסם את החורים. אני מקווה שרואים את זה בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by avner_s,

אז המחשב שלי הוא כזה מעבד 2800 פרסקוט לוח אם גיגהביט Gigabyte GA-8S655TX Ultra זיכרון של סמסונג pc3200 ddr 400 Wintec אז ככה העלתי את הבאס של המעבד ל215 המכפלה זה 14 וזה הגיע ל3000 אבל יחד עם זאת זה העלה את הבאס גם של הזיכרונות מ400 ל430, זה אומר 215. אבל היו בעיות זה עלה לווינדוס ופשוט פעם נתקע בברוך הבאה ושהוא עלה אז ניהיה מסך שחור החזרתי למצב הקודם כאילו ברור השאלה שלי היא אם הזיכרונות אם 400 אז אי אפשר לעלות אותם יותר נכון ? או שכן ?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  4. יש לי מחשב די ישן, ורציתי להתאמן עליו קצת לפני שאני יקנה בקרוב מחשב חדש. מפרט: P4 2000 - Northwood - Stock Cooling @ 3900RPM Albatron PX865PEC PRO 2X512MB Geil Value DDR 400MHZ CAS 2.5-3-3 Palit GeForce 3 Ti 200 TT 420W PSU Raidmax Scorpio 868 with 4x80mm Fans רציתי לעשות לעשות לו OC, בינתיים המהרתי את המעבד ל 2200, הטמפ' באיידל 35 ובמאמץ בקושי מגיע ל40 רציתי לקנות TT BigTyp VX 120, בחנויות רושמים שהוא מתאים לסוקט 478, ז"א שאני יוכל להשתמש בו גם במחשב הישן וגם בחדש בסקירה שקראתי - מצויין על הקופסא אחרת מישהו יכול להגיד לי מניסיון שהוא מתאים גם לסוקט 478, ככה שאני יקנה אותו בבטחה?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by gilgol,

או bus 400 X 8=3200ghz bus 533 x 6=3200 מה עדיף הרי בשתי התוצאות זה 3200 גיגה?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  6. אני כרגע על 3.6ghz בתצורה של 400X9. אם אני משנה את התצורה ל450X8 המעבד צורך יותר מתח, בעקבות העלאת הבאס?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by mani007,

יש לי מאורר וולקנו 12 והוא מחובר לספק וללוח אם עכשיו רציתי להוסיף עוד שלושה מאוררים לקירור השאלה שלי היא אם אני יחבר אותם זה לא יצור עומס בספק או בלוח אם או משהו כזה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  8. תודה!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by zeevik_k,

Hi, I'm planning to substitute my Barton 2500 + Thermaltake Volcano 7+, by Barton 2600 + (Evercool HPA-C715 or Extreme Volcano 12). 1. The Evercool has a heat-pipe with the 70x70x15mm fan. Its heat-sink isn't made of copper and there is only a copper plate that faces the processors core. The fan is located on a side of the heat-sink 2. The Extreme Volcano 12 doesn't have a heat-pipe, but it comes with the 80x80x32mm fan (triple blades) located on top of the heat-sink. The heat-sink is make completely of copper (66 fins). What would be better solution for Barton 2500/2600 ? Thanks. Zeev

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. שאלה יש לי לוח GA-P35 DS3P זכרונות 800 ספק ENERMAX NOISETRAKER 420 מעבד E2160 קירור BIG TYP 120VX איך אני מגדיר למקסימוס OC בביוס? ואם אפשר הסבר בצירוף תמונות חברה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by kobibo,

במידה ולא ארצה לקנות מאוורר נוסף עבור גוף הקירור הזה למה הכוונה שצריך שיהיה איוורור טוב ? שני מאווררים 120 מ"מ אחד מוציא אחד מכניס יספיקו ? עבור AMD 3200 64bit האם גוף הקירור הזה יוכל לשמור על טמפר' סבירות ? האם מאוורר נוסף שנמצא בספק הכוח ( Enermax 350W ,לא יודע אם הוא בא עם מאוורר נוסף של 80 מ"מ או 120 מ"מ ) יכול איכשהו לעזור לקירור ? דרך אגב מאוורר נוסף שנמצא בספק כוח מוציא או מכניס אוויר ?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  12. השאלה בכותרת רבותי.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by tavor21,

שלום אני עושה מוד למחשב שלי ואנ שואל איפה אני יכול להשיג מסך LCD שמופעל בנגיעה דומה למסך מאג כמו שיש במסעדות כמו בקפולסקי. אתר או חנות יעזרו מאוד אני מבקש נואשות את עזרתכם בתודה TAVOR21

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by SUB-ZIRO,

קודם כל אני חשד בעניין הזה לכן יש לי שתי שאלות של מתחילים 1 אם אני מחבר מאווררים למחשב אז הטמפרטורה תרד ומה עם המהירות נתונים תגדל גם בהתאם או שצריך לשנות הגדרות מסויימות? 2 אם כן צריך לשנות איפה משנים? הבנתי שזה צריך להעשות דרך הביוס אבל תחת איזה קטגוריה?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  15. קודם כל, חייב לציין שהתקנה הייתה קלה מאוד ולקחה דקה וחצי בערך.... טמפ': קירור סטוק(לפני): מנוחה:41 מאמץ: 72(עם משחה) 85(בלי משחה -> נגמרה המשחה...) סליינסר: מנוחה: 35 מאמץ: 54 והרי מספר שאלות: 1. הליבה מגיעה ל-580 ואחריה מתחילים קצת ארטיק קרטיב( איך רושמים ארטיקפים?), מוד-עיפרון? 2. לגבי מוד עיפרון, יש צורך בפונצימטר? או בכלים אחרים(חוץ מעיפרון?) 3. יש טעם להושיב את המחשב על המזגן ביום ראשון?(טמפ' במאמץ: מעבד 16, ציפסט 16, הארדיסק 16, כרטיס מסך 16) או קודם לטפל ב-VOLTMOD? 4. הקירור לא מטפל בזכרונות, מה שדיי הפתיע אותי, יש סינקים מומלצים? מה אתם מעדיפים? 5. שכחתי....

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  16. מאוד מאוד חשוב. אם יש חנות בנתניה או באיזור אשמח אם תביאו לי קישור אליה. אם לא אז מחנות אחרת גם טוב. תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות OC רק לכמה שניות בכדי לראות לאיזה רמה המעבד שלי יכול להגיע,עכשיו לשאלה: באיזה תוכנה אני יכול להשתמש? - חשוב לי שיהיה אפשר לשחזר (מה שהיה לפני עשיית ה-OC) בתודה רבה.

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by tttrrr888,

הייתי בחנות היום וקיבלתי חוו"ד מאוד שלילית לקירור מים אמרו שיש הרבה נזילות האם מאוורר ב-400 ש"ח יכול לתת לי תוצאות טובות עם OC ? יש לי מעבד AMD 939 4800X2

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  19. המפרט שיש לי בחתימה. כמה אני יכול להגיע איתו? והמעבד זה P4 1800 A נורטווד, סוקט- 478 ,FSB 400. אני כרגע על מהירות 2466. בFSB של-548 במקום 400 סטוק. אני כבר כמה זמן עובד על המחשב באוברקלוק כמו שמפורט בחתימה שלי ואין לי בעיות. הטמפ' של המעבד נמוכות במנוחה 32-36 ומאמץ 44-46. המחשב עובד לי ממש טוב האם עוד אוברקלוק יעזור? כי אני לא מצליח לעבור את ה-145 בבאס ושיהיה יציב או שהמחשב לא עושה בכלל פוסט. אני עכשיו על באס 137 במקום סטוק 100 , ועל וולטאז' סטוק. נעלתי AGP וPCI . יחס מעבד לזיכרון 1:1 והזכרונות שלי יותר מהירים ממה שהלוח תומך אז הזכרונות לא מגבילים אותי ב-OC. אז מה שמגביל אותי זה המעבד שבסטוק עובד על 400 FSB ועכשיו העליתי אותו ל-548? או שאני אני צריך להוסיף וולטאז' למעבד?…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by yoav1000,

אני רוצה לקנות את הקירור אבל אני חושב שהוא לא יכנס אצלי אבל קראתי שאפשר לחבר אותו הפוך זה נכון? האם כך זה יכנס אצלי? *מפרט בצד תמונות: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. המאוורר צד הענקי של הצ'אקרה נתקע בטוניק כשאני מנסה לסגור.. אולי אפשר לסגור בורג אחד אבל זה עקום.. אוף. יש פתרון יצירתי אולי למישהו? מעבר לפירוק המאוורר הענק של המארז.. רק בגללו בחרתי במארז הזה. אחרת כבר הייתי לוקח קומפיוקייס וזהו. אפשר אולי לפרק מהטוניק חלק מהשכבות שלו כדי להוריד לו את הגובה? הבאסה שזה גם לא בשבילי ויש לי שתי מערכות כאלו פה.. :-\

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  22. מבקש שיהיה זול עד כמה שניתן גג 150 ש''ח אם אפשר פחות! :-\ ומה זה אוברלוק יש סוגי אוברלוק? האם אני יכול לבד או עדיף מעבדה ?

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by giloman,

איזה קירור למעבד הכי כדאי לי בתקציב של 200 ש''ח ? P4 סוקט 478

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by R[a]Tz,

שלום אז ככה ברשותי מעבד P4 3GHZ לאחרונה נכנסתי לEVEREXT לבדוק טמפרטורות ואני רואה שהמעבד שלי כבר OC מפחיד ל1.5 GHZ והוא יותר איטי גם הנה תמונה http://img515.imageshack.us/my.php?image=1111111111ec6.jpg יש לכם רעיון מה לעשות? דרך אגב החלפתי לאחרונה לוח אם זה קשור איכשהו?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  25. כשהרצתי את פריים כחלק מתהליך בדיקת היציבות והטמפ באחד נסיונות האוברקלוקינג המתחים והיציבות היו בסדר אבל 2 ליבות הגיעו ל73 מעלות בזמן שלא היתי נוכח לבדוק ושחזרתי ביטלתי והורדתי את רמת האוברקלוק. עכשיו נשאלת השאלה האם בטמפ' כזו נעשה נזק למעבד וכדומה? נ.ב הבדיקה רצה כשעה וחצי כמדומני עם הטמפ' הנ"ל המעבד הוא Q6600 G0

• 4 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.