אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני עם ויסטה 64 ביט עכשיו התקנתי את ה RivaTuner v2.24 אני נכנס והתוכנה לא נותנת לי שם דבר על הכרטיס לא יודע למה מישהו יכול לעזור לי ועוד שאלה אם יש לי hd4890 צריך להיות לי מעבד r790 נכון לא r770 ?? כי שנכנסתי ל אורסט הוא הציג לי שיש לי gpu 770 והאורסט נותן לי נתונים ולא רק באורסט בעוד הרבה תוכנות הוא מציג לי את הקבוצה hd4800 אבל מה שאני רואה באתר של ati שהוא לא בידיוק נחשב ב 4800 כי גם יש לו דריברים משלו אז... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג על המעבד יש לי מחשב: p3 - 1000 FSB - 133MHz 384 sdram הטמרטורה על המעבד היא: 22-25 מעלוץ ןלא עולה ת25 מעלות מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ואיפה ניא יכול למצוא מדריך טוב לזה
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הוא כבר על טמפרטורה של 50+ ואחרי דקדקה שתייים הוא כבר על 60+ מה אפשר לעשות שהוא לא התחמם כול כך??? תנו לי פיתרון זול אך אפקטיבי!!!
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס מסך של SAPPHIRE 1900GT 256MB והוא די חם (הגיע לי פעם ל91 מעלות במאמץ!!!!). אז חשבתי אולי שווה להחליף קירור ז מה את ממליצים? והאם ההחלפה פשוט?? כלומר האם אני יצליח להחליף אותו לבד?? (אני בניתי את המחשב אולי זה עוזר במשהו). תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מחשב מיני נייד מדגם HP 2230S, מסך 12 אינץ'. עדיפות ל-TMS/KSP/IVORY, תקציב לא משנה כרגע, שיהיה משהו זול ויעיל, כי המחשב נכבה מרב חום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המהרתי את המעבד שלי מ 2GHZ ל2.4GHZ מדובר בAMD 64 VENICE 3200+ בביוס רשום שהזכרונות עובדים על 333MHZ במקום על 400MHZ. האם עדיף להשאר ככה עם מעבד חזק יותר אבל זכרונות שעובדים על 333MHZ או לחזור ל2GHZ ולהעלות את המהירות של הזכרונות ל400MHZ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי אני חדש פה רציתי לדעת כמה אוברקלוק אני אוכל לעשות מAMD 64bit 3400 2.2 ג'יגה יש לי קירור מים בלוק של שלמן רדיאטור גדול עצבני עם 4 מאווררים של 80 רק בצד אחד (לא ב2 הצדדים כאילו צד אחד 2 וצד שני 2) משאבה 120 ליטר לשעה יש לי סוקט 939 אני לא יודע אם זה חשוב ולוח A8V deluxe של ASUS זכרונות יש לי 512 פשוט של א-דאטא לכמה ג'יגה אתם חושבים אני אוכל להגיע אחרי אוברקלוק אבל לא רצחני לסחוט את המעבד משהו שלמחשב שלי לא יהיו בעיות איתו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות. 1. קודם כל יש לי מעבד E2140 1.6 ליבה כפולה. היום החלפתי את הסידירום וחיברתי את הכול אני מדליק את המחשב שומע רעשים של סיבוב ועצירה אחריי דקה שהווינדוס עלה שמתי לב שהחוט נגע במאורר של המעבד והוא לא הסתובב האם יכל להיגרם נזק במשך דקה וחצי שתיים שלא עבד המאורר, המחשב היה חם זה לא היה הפעלה ראשונית?, ואיזה טמפרטורות זה חם מדיי בשביל המעבד הזה? השאלה השניה יש לי כרטיס מסך רדאון X1950 PRO 512MB של חברת ספיר ובמאמץ הכרטיס הזה מגיע ל69 מעלות האם זה נורמאלי? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את האפשרויות בביוס כדי שאני אוכל לעשות OC .....אם למישהו יש את הלוח והוא יכול לעזור לי או שהוא מכיר את הלוח והוא יכול לעזור לי אז בבקשה כי אני לא מבין כלום בחוברת.....
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
ברשותי msi geforce fx 5200 128MB המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה וכיוב' אבל למקרה שאני ארצה גם לשחק אני רוצה לדעת כמה דברים: ראיתי באפשרויות של הדרייברים שניתן לבצע oc, עכשיו הכרטיס בא עם צלעות קירור בלבד, האם לעשות את הoc שניתן לעשות שם (אין לי מושג בדברים האלה, אז מי שעונה שידבר כאילו הוא מדבר לילד בן 4) עוד כמה פרטים: הכרטיס 64bit טמפ' לוח אם 26, מאמץ 29 יש לי מאוורר מקורי של אינטל של p3, אפשר להשתמש בו על הכרטיס? אם כן, איך? האם זה יעזור לOC? יש לי עוד מאוורר של מארז, סתם משהו זול, שווה להכניס אותו למחשב גם כן? (כרגע יש רק מאורר צידי אחד במארז, בנוסף למאווררים של המעבד ושבספק) למי שיש עוד פרטים/מידע להוסיף לי אני אשמח, תודה!
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
אבל קודם כל אציג פה את נתוני המערכת שלי - לוח אם של MSI K7T266 PRO 2 נותן אפשרות לשלוט המתח המעבד והזכרון זכרון עד 2.8 ומעבד עד 1.9 מעבד אתלון 1700 מכפלה סגורה ( שתפתח בקרוב) זכרון 256 במהירות 266MHZ של SUMSUNG כ.מסך MSI G4TI4200 128MB AGPX4 מאורר וולקנו 6CU טמפרטורת מערכת בזמן מנוחה - 34 מעלות ( יש לי מארז מקורר היטב) לוח 34 בעומס 42 מעלות , לוח - 36 ועכשיו לבעייה שלי אני לא מצליח לעשות אוברקלוק , כל פעם שאני מגביר את קצב הFSB ועושה ריסט , נתקע לי המחשב אחרי כמה שניות שאני עושה אובר קלוק ל(באס = 139)1800 , אז המחשב נתקע לי אחרי שהווינדוס עולה, כשאני עושה ל-(באס=145)1900 הוא נתקע לי בדר"כ שהמחשב מעלה את הווינדוס. אם אני עושה מעבר 146 , המחשב יעשה לי טובה אם הוא יעלה בכ…
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעשות OC רק לכמה שניות בכדי לראות לאיזה רמה המעבד שלי יכול להגיע,עכשיו לשאלה: באיזה תוכנה אני יכול להשתמש? - חשוב לי שיהיה אפשר לשחזר (מה שהיה לפני עשיית ה-OC) בתודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אשמח לכל עצה שתנתן. בינתיים חשבתי על הגוף של זלמן. כמו-כן, במקרה שאני קונה את זה של זלמן רציתי לדעת מה ההבדל בין זה שעשוי נחושת לבין המשולב נחושת ואלומיניום. המעבד הוא 2.4 ואני מתכוון להמהיר אותו לפחות ל-3.2 (הגעתי כבר ל-3.1 עם קירור סטנדרטי). יש לי מארז של פול טאוור של קומפיוקייס עם שני מאווררי 120 מ"מ. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1909876427.htm קשה????, ומה צריך בשביל להרכיב את זה????
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב 5 שנים במעבד פנטיום 4 256 זיכרון וכו... ***אך הטמפ' שלו הוא 43-45 מעלות שזה מאוד גבוה למעבד! היום בבורק נקתי אותו מבפנים ניקוי חזק ! (לא מרחתי משחה או משהוא אני יודע שצריך למרוח אבל לא יודע מה ואיך :<) והטמפ' ירד ל 35-37 מעלות!!! אחרי 10 דקות לא יותר זה שוב עלה ל 43-45 מעלות, מה לעשות? נתונים: intel pention4 2.400 MHz (18*133 intel silver reef D85PESV *** עוד שאלה : אני רוצה לעשות oc נתנתי את הנתונים אני צריך תשובה איך עושים את זה ... *** עוד שאלה : יש לי כונן cd של DVD הוא כבר על המחשב אבל מאז שנתינתי אותו לתכנאי הוא החזיר לי אותו לא פועל!!![b/] איך להתקין אותו???? צריכים עוד נתונים תגידו לי למה ואני יעביר. ד"א קונה מחשב חדש בסביבות ה…
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קראתי ברשת שיש בעיה להתקין את ה-TUNIQ TOWER על ה-S3 בגלל גודל ה-caps מסביב לתושבת המעבד..מישהו ניסה והצליח? זה אפשרי? אם לא ה-TUNIQ, על איזה גוף קירור הייתם ממליצים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המפרט שיש לי בחתימה. כמה אני יכול להגיע איתו? והמעבד זה P4 1800 A נורטווד, סוקט- 478 ,FSB 400. אני כרגע על מהירות 2466. בFSB של-548 במקום 400 סטוק. אני כבר כמה זמן עובד על המחשב באוברקלוק כמו שמפורט בחתימה שלי ואין לי בעיות. הטמפ' של המעבד נמוכות במנוחה 32-36 ומאמץ 44-46. המחשב עובד לי ממש טוב האם עוד אוברקלוק יעזור? כי אני לא מצליח לעבור את ה-145 בבאס ושיהיה יציב או שהמחשב לא עושה בכלל פוסט. אני עכשיו על באס 137 במקום סטוק 100 , ועל וולטאז' סטוק. נעלתי AGP וPCI . יחס מעבד לזיכרון 1:1 והזכרונות שלי יותר מהירים ממה שהלוח תומך אז הזכרונות לא מגבילים אותי ב-OC. אז מה שמגביל אותי זה המעבד שבסטוק עובד על 400 FSB ועכשיו העליתי אותו ל-548? או שאני אני צריך להוסיף וולטאז' למעבד?…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד הכי כדאי לי בתקציב של 200 ש''ח ? P4 סוקט 478
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בחירה של 3 מאווררים ...התכוונתי לקנות את המאוורר של thermaltake 120 מ"מ עם הלד אבל כשאני נכנס לאתר היצרן אני מגלה שהוא עושה פחות סיבובים מה-80 וה-90 מ"מ תציעו לי מה לקנות...מה יותר יקרר לי את המארז? הנה אתר היצרן הוא יעזור מאוד.... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm יש שם פרטים על שלושת הסוגים..120,90,80 תודה!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עשיתי OC ל9600XT שלי (לצערי הצלחתי רק 8% יותר =\ ) ואז עשיתי ריסטרט וזה חזר לרגיל ואני לא יודע איך לסדר את זה... אני עושה OC עם ATITOOL
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V ע"י העלאת 0.1VOLT משום מה יום אחרי שעשיתי את זה המחשב נכבה לי פעמיים בפתאומיות והטמפ' של המעבד היית 80 מעלות וירדה כל שנייה-2 במעלה עד ל 35. מה יש לכם להגיד?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/Reviews/?skrivelse=556
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חברה יש לי פנטיום 3 800 מגה הרץ עכשיו אני רוצה ללמוד לעשות אוברקלוק ולהעלות את המהירויות שעון שלו...! עכשיו יש לי כמה שאלות.: 1-מה הדברים שכרוכים בכך? 2-מה התנאים שאני צריך שיהיה לי כדאי שאני יוכל לעשות אוברקלוק 3-כמה בערך החומרים לאוברקלוק יעלו לי? 4-איזה חומרים צריך כדי לעשות? 5-מישהו פה עשה אוברקלוק למעבדי פנטיום 3 ?? ועוד משהו כל אלה שעשו אוברקלוק לפנטיום 3 לכמה מגה הרץ הגעתם??? תודה חברה אני ישמח אם תעזרו לי....
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-