אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אוקי צירפתי תמונה של המצב הקיים עכשיו השאלה שלי מתחלקת לשני חלקים 1. מה התזמונים הנחשבים טובים לNF2 (עד עכשיו ירדתי לאט לאט... ובדקתי עם PRIME) ? (ראיתי הרבה על מה מומלץ ל NF4 אבל לא מצאתי הרבה מידע על NF2) האם אתם חושבים שאפשר יותר טוב מבחינת MHZ ? (אני שואף ל 220 ככה) הזיכרון הוא TwinMOS Speed Premium PC3200 Review - AA4T 2. מתח לליבה ... אני ממש אבוד כאן ... אני לא יודע כמה להתאים ביחס למהירות... למישהו יש איזה נוסחא ? כי אני פשוט מנסה כל הזמן ונראה לי שאני נותן מתחים נמוכים מדי כי ה PRIME כל הזמן מפיל אותי ... בקיצור נמרץ, הבנתי שאני יכול לשבת בשקט ככה על 2400MHZ... מה נדרש מבחינת מתח ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום , רכשתי בששון את ה-Maze4GPU בתקווה להתקין אותו על ה Abit RADEON 9600xt שלי , אך יש בעיה, כאשר אני מנסה להרכיב אותו , ישנו רכיב אלקטרוני שחוסם את ההצמדה של הבלוק ל-GPU... באתר שלהם רשום שזה תומך בכל הרדיאונים (לא כולל ה-All in Wonder) ומכאן שזה אמור לעבוד. מה עליי לעשות? האם להחליף אותו בדגם אחר או לשייף קצת את הפינה של הנחושת? (נ.ב. אני צריך רק עוד איזה 2-3 מילימטרים כדי שזה יעבור ויעבוד...) תודה.
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: intel E2140 עם קירור סטוק לוח אם: gigabyte ga 945gcmx זכרון של OCZ בתדר 667 אני מעוניין לדעת האם אני יכול להעלות את התדר מ-1.6 בלי לעשות שום השקעה כלומר להשאיר את הקירור סטוק הפשוט במערכת הנל צריך גם לקחת בחשבון שזה לוח אם מאוד פשוט. אם כן אני רוצה לדעת לכמה אני אוכל בערך להעלות בלי שום סיכון למערכת בקירור סטוק.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
zalman-http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13527 gigabyte-http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15512 Thermaltake-http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TT-CL-W0011&affiliate=zap ThermalTake-http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CL-W0076&affiliate=zap Thermaltake-http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=2926 התקציב הוא עד 1200 כולל התקנה שאני משיג את ההתקנה ב120 ש"ח. מי מבין המערכות עדיפה בשקט, ובביצועים? תודה מראש, ניצן
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפי everest הטמפרטורות אצלי הן: motherboard-28 CPU-27 cpu#1/core #1-37 cpu #1/core#2-32 cpu #1 / core #3-37 cpu#1/core#4-32 GPU-48 GPU Ambient-36 GPU Memory-40 WDC-30 cooling fan:cpu - 0.4 cooling fan:chasis-0.6 cooling fan:GPU-1.6 voltage:cpu core-1.1 המפרט שלי הוא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case SeaSonic S12II-430 PSU Scythe 120mm S-FLEX …
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר כבל כזה של רמקול רגיל כזה... ולחיבור של לד זתומרת אל הנגד... וכבל לגראונד....(השחור במולקס) זתומרת פשוט להאריך... ולחבר את הלד בקצה הכבל של הרמקול.... זתומרת ממש פשוט פשוט הארכתי... להאריך את החיבור עם כבל של רמקול... אפשרי..? אם לא אז עם מה כולם מאריכים לפי מה שנאי רואה... כמו לפד של העכבר וזה...?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם הCNPS7000A-Cu מתאים ללוח A7N8X DELUXE יש דף אבל לא הבנתי מה כתוב שם.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מאוורר אחד בחלק האחורי של המחשב ואחד על המעבד ואחד בספק זה יספיק בשביל לעשות אוברקלוק בלי שהמעבד יישרף? יש לי intel 2.8ghz northwood 512ddr intel motherboard לא יודע איזה fx 5200 עכשיו אני לא יודע מה הטמפ' במחשב שלי כי נשרף לי חיישן אחד וזה תמיד גורם לדרייבר לכבות את המחשב אוטומטי אז מחקתי אותו ואני לא יכול לדעת מה המעלות במחשב אבל כדאי לעשות אוברקלוק לעומת הסיכונים עם המפרט שלי או שיש סיכוי ממש נמוך שהמעבד יישרף
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני יודע שעקרונית רוב הסינקים של AMD מתאימים לP3 כי יש להם את אותו סוקט, אבל!!! האם סינק מקורי של AMD (אלומיניום , מלבני , מאוורר שחור) יתאים לP3?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לפורום ;D מהיום שבו קניתי ת'מחשב הוא רועש מאוד ואני לא יכול להימצא איתו באותו חדר אני תולה את האשמה באוורור משום שההארד דיסק עובד בסדר ואני לא יודע מה עוד יכול להיות הסיבה... אז אני שואל אותכם ידידיי... מה עושים!? האם כדאי לי לקחת את המחשב למעבדה? דיברתי איתם אך הם אמרו שהם לא מספקים מאווררים שקטים אלא רק ג'נריים פשוטים ב40 ש"ח. אני זקוק למאווררים סוסים שיהיו שקטים ברמה של ה25 דציבל פלוס מינוס... אבל הקטע הוא שאין לי מושג אילו מהם רועשים או אולי בגלל שיש הרבה מאווררים נוצר כזה רעש (למרות שאני חושד שיש לי אך ורק 2 מאווררים למארז וכמובן מאוורר למעבד שהוא לא רלוונטי לדעתי)... אז אני זקוק להמלצות על מאווררים (אם אפשר שיהיה ניתן להזמינם מהאתר של PCH או חנות חומרה …
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 60MM שיוציא אוויר מהמארז ועוד מאוורר לא משנה איזה שיכניס אוויר אפשר לקבל המלצות? מצאתי מאוורר 60MM עם 15CFM ו-29DBA. האם זה מספיק כדי להוציא ולהכניס אוויר?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
האם השארתו של המארז פתוח עלולה להוריד את המעלות? האם יש לזה סיכונים אחרים כגון הצטברות אבק מוגזמת?(בהשוואה להצטברות הרגילה במצב סגור).
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
אני מחפש קירור לe2160 עם oc ל3.0 אולי יותר ניראה עם הקירור יצליח לשנות משו... יש לי תקציב 200 שקל...
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם הוא שקט יותר מ freezer 7 pro והאם יכנס למארז של Thermaltake swing ? ראיתי שאנשים אמרו שהוא יכול לשבור את הלוח אם האם זה נכון? האם הביצעיים שלו יותר טובים משל freezer?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול 2 דברים: 1. האם הדרך היחידה להפיק עוד ביצועים מזכרונות שהם מעל 400Mhz ב Dual DDR (לפנטיום 4 800Mhz FSB) היא ע"י Overclock ל FSB? 2. האם אני צריך זכרונות מיוחדים כדי שיעבדו במצב Dual DDR או שאני רק צריך לוח שיתמוך בזה? (ואם התשובה היא שצריך זכרונות מיוחדים - אז האם יש זכרונות כאלה מעל 400Mhz?)
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel p-4 2.8E Prescott Asus p4p800 se 2x512 Geil 400DDR CL2.5 W.D 80GB 7200Rpm 8m ata Thermaltake Spark 7 Xaser Edition Palit 6800Gs 256M Coolermaster 380W Supertalent Full Tower Case שני מאווררים מאחורה במארז מאוורר נוסף סידרתי אילתור והוא מקרר תגוף של הכרטיס מסך נתקעתחי בבעיה שאני מתקרב ל 3600 המחשב פשוט לא עולה וראיתי בקובץ לוג של 3dmark03 שהמקסימום של המעבד שלי זה 3600 או משו כזה ?! עזרה ! :s05: אני גם צריך שתגידו לי דברים בסיסיים לסדר בביוס שאני עושה oc תודה !!!!
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
היי יש לי לוח GIGBYTE P35 וזכרונות OCZ 800MHZ. לפני שבוע עשיתי אובר קלוק ל 3.8GHZ הכל היה תקין. עכשיו איפסתי את הלוח אם(הפעלתי הגדרות ברירת מחדל בביוס). עכשיו כל הגדרה בביוס עובדת חוץ מהתזמונים של המעבד. אך שאני מעלה את התדר של המעבד ,שומר ועושה ריסטארט המחשב עולה רגיל בתדר ברירת מחדל 2.66GHZ של המעבד והזכרונות יורדים בתדר ל667MHZ...במקום 800MHZ... מאוד מוזר.. למישהו יש מושג למה??
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי במארז מעין גריל פלסטיק בחזית (גודלו בערך 10*3), והייתי רוצה לשים מאחוריו לדים שיאירו בהתאם לפעילות ההארד דיסק. אני חושב שאני אצליח לחבר כמה לדים במקביל, כך שזו לא תהיה הבעיה. מה שאני לא יודע לעשות זה להאיר את כל השטח באופן אחיד בעזרת הלדים. למישהו יש רעיון איך לבצע את זה?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות i5 6600k ולבצע בו המהרה איזה קירור הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מעבד box כולל מאוורר מקורי או מעבד TERY ולהוסיף לו מאוורר Arctic Alpine 11 GT Rev 2 ההפרש במחיר שולי השאלה מה טוב יותר למעבד ? לא מתוכנן אוברקלוק
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום סיימתי לעשות כבלים מעוגלים כמו שכתוב במדריך השתמשתי באזיקונים ובאיזוליר בנד יצא חמוד והתפנה המוןןןןן מקום.... עדיין לא יצא לי להתעסק עם המולקסים ושאר הירקות אבל למישהו יש רעיון איך אני יכול לכסות את הכבלים גם של המעוגלים וגם של השאר? אני מעדיף לעשות בעצמי ולא להזמין מג'ב-טק או משהו... אבל אם יש משהו בארץ אז זה יהיה נחמד...! מה שכן חשבתי על משהו עם צינורות מזגן אבל צריך משהו יותר יפה קצת... עריכה: בטעות פתחתי בפורום הזה במקום באלקטרוניקה ומודינג בבקשה העבירו
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מארז מגעיל,צר,כל כך צר שלא פלא שהסירקולציה ממש גרועה והכל רותח מבפנים. לפני שבוע בערך קניתי ספק כח חדש TT 420W TruePower והטמפרטורה עלתה פלאים,במקום 36 (ממוצע idle) היא על 41 ובמאמץ מקום 42 (ממוצע) היגעתי ל 49 לפעמים 50 החלטתי שזהו נמאס לי,עשיתי חור יפה בדלת המארז בין ספק-הכח לבין המעבד,שמתי מאורר נחמד ופלאים: במאמץ הגעתי ל 43 ובמנוחה אני על 38 (בערך כמו הטמפרטורות שהיו לי לפני ספק ה TT). אז מי שיש לו סתם מארז (או אפילו מארז טוב) ללא מאורר בדלת המארז וחושב שמאוורר נוסף בדלת המארז תעזור,אז חד משמעי: כן עוזר פלאים * פנטיום 4 2.6Ghz
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-