אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אנשים אני צריך לדעת לגבי הגוף קירור של Thermal Take GiaNt III העם הוא ניכנס לכל מארז סטנדרטי כי שמתי לב שיש לו מאוור למעלה קטן ברצוני לדעת עם הוא בולט החוצה או לא ואם כן אז בכמה חברה אני מבקש לענות ברצינות רבה כי אני השבוע מתככנן לקנות אותו תודה מראש מיקי צירוף תמונת המארז [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשים את המאורר הזה על המעבד יש לי סוקט 775 http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a1357.htm
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית מחשב עם מעבד Sempron 2600+ (ליבת Througberd) ולוח Epox 8rda+ pro אני מעוניין לפתוח לו את המכפלה (מן הסתם לשם העלה מקסימלית של ה FSB). ניסיתי את "טריק החוט" (wire) וזה לא עבד. איך עוד אני יכול לפתוח את המכפלה (תוך כדי התעסקות מינימלית- הידע של באלקטרוניקה מצומצם יחסית). חיפשתי מידע אך לא מצאתי משהו אינפורמטיבי. ראיתי שיש פה הרבה אנשים שיש (או היה) להם מעבד כזה (כלומר ליבה זהה).... ואין חכם כבעל נסיון. תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מפרט לוח GA-7N400-L מעבד AMD ATHLON XP 2400 קירור למעבד VOLCANO 11 אני רוצה לעשות אוברקלוק מה עלי לקחת בחשבון ואיפה בדיוק אני עושה את השינויים אם השליטה על הלוח נמצאת ב -AUTO
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
כמו שהכתורת אומרת איזה זיכרון יתאים לכרטיס מסך הבא(קירור לזיכרונות): הקירור: CoolerMaster Little Chipset Cooler - 10 pcs Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 עכשיו אני צריך לקרר גם את הזיכרונות TwinMOS Speed Preimum(BH5) מה הכי אפקטיבי: COLLERMASTER Copper Memory Heat Spreader Vantec ICEBERQ DDR memory heat הדבר הבא נראה ממש מושך את העין אבל האם הוא אפקטיבי ומתחרה אמין מול Coolermaster ו Vantec? Thermaltake Memory Cooling Kit TrueLight
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע OC לזיכרונות ושלי אבל אבל יש לי כמה שאלות לפני קודם כל המפרט שלי הוא פרסקוט 3000 (סוקט 478) עם OC ל-3400 לוח ASUS P4P 800 E DELUXE זיכרונות GIEL 512X2 זיכרונות ווליו רגילים שבאים על הצלעות קירור הסגולות האלה למי שמכיר ה-CL שלהם זה 2.5 ואני רוצה להוריד להם את התיזמונים ל-2 איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס? אני לא מוצא את האפשרות הזאת הזיכרונות האלה בכלל יכולים לעמוד בזה? אני יודע שהם לא משהו ב-OC מה הסיכוי שהם ידפקו ? ועד כמה זה מורגש ב-CL 2 אני רוצה גם להמשיך עם ה-OC למעבד כרגע הטמפ' שלו ממש נמוכה במנוחה ביחס לפרסקוט אני עובד בטמפ' של 32-38 גג במנוחה בהתחשב בפרסקוט עם קירור סטוק זה מעולה רק מרחתי לו משחה טרמית חדשה את הארטיק סילבר 5 מצויינת א…
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנות speedfan & everest בשניהם זה מראה לי 69 מעלות בטמפרטורת מעבד עכשיו בדקתי בביוס וזה בכלל מראה לי שם CPU Temperature = 19-21 המעבד עוד שנייה נשרף או מה? מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המחשב שבחתימה ואני רוצה לעשות לו OC קודם כל האם זה אפשרי לעשות OC רציני עם הלוח הזה ? דבר שני על המעבד מורכבת יחידת קירור של SPIRE נראית לי די פשוטה - אלומיניום עם בסיס נחושת ומאוורר 60 או 70 מ"מ שנראה לי מסתובב בסל"ד נמוך 2500+- סל"ד. יש לי בצד מחכה ערכת קירור וולקנו 7 פלוס ללא הווסת של המהירות, (אם אני אוריד את הגריל עצמת הרעש תקטן??) אני מתכנן לקחת את הגוף קירור וולקנו 7+ לפרק לו את המאוורר ולהרכיב לו את המאוורר של ה SPIRE אשר מסתובב בסל"ד נמוך יותר בהרבה. האם פיתרון כזה ריאלי ואפשר יהיה לבצע OC עם ה"קומבינה" החדשה אני רוצה לעלות מ 2500+ ל 3200+ ( 1830 - 2200 מה"ז) ואם לא נא הצעתכם. בברכה.
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב לכולם עכשיו יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 128mb 64bit יש מצב אפשר לפתוח בו צינורות (אם יש ל בכלל) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה... תודה...
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
היי, יש לי בלוח שני חיבורי 3PIN למאווררים . אחד הולך לאיורור המעבד והשני לאיורור הראשון 12CM . עכשיו,אלו הרי חיבורי 3PIN - האם יש מתאם של 3PIN לחשמל הרגיל שיוצא מהספק ? כמו לחיבורי הדיסק קשיח ? איך אני אמור לחבר את המאוורר השני ? תודה
-
- 3 תגובות
- 394 צפיות
-
-
אוקי צירפתי תמונה של המצב הקיים עכשיו השאלה שלי מתחלקת לשני חלקים 1. מה התזמונים הנחשבים טובים לNF2 (עד עכשיו ירדתי לאט לאט... ובדקתי עם PRIME) ? (ראיתי הרבה על מה מומלץ ל NF4 אבל לא מצאתי הרבה מידע על NF2) האם אתם חושבים שאפשר יותר טוב מבחינת MHZ ? (אני שואף ל 220 ככה) הזיכרון הוא TwinMOS Speed Premium PC3200 Review - AA4T 2. מתח לליבה ... אני ממש אבוד כאן ... אני לא יודע כמה להתאים ביחס למהירות... למישהו יש איזה נוסחא ? כי אני פשוט מנסה כל הזמן ונראה לי שאני נותן מתחים נמוכים מדי כי ה PRIME כל הזמן מפיל אותי ... בקיצור נמרץ, הבנתי שאני יכול לשבת בשקט ככה על 2400MHZ... מה נדרש מבחינת מתח ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי במארז מאוורר למעבד 7000B LED מאוורר על החלון ומקומות פנויים אחד למעלה מאחורה ואחד למטה מקדימה (שניהם 80 MM) הייתי רוצה עצות אילו מאווררים לקנות (עדיף עם לד כחול כי כל השאר כל עם לד כחול) ואיפה למקם (מכניס אוויר/מוציא אוויר) .... (הצעות נוספות יתקבלו בברכה...) תודה...
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
עשיתי OC ללוח אם ומעבד בהתאמה: 190 ל220 2000 ל2400 ומאז המאורר של הלוח מרעיש מי שהוא יודע איך אני מחליף אותו? ואיזה שווה לי לשיפ במקומו? (בתמונה המאוור)
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אז ככה: ברשימה שבניתי לעצמי לוח אם - P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E מעבד - P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1 איזה מארז לשים? ואיזה קירור למעבד לשים: Zalman9500? או משהו אחר לגמרה?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את כרטיס הזכרון הזה למטרות של OC? בכלל איך החברה ADATA בOC , אפשרי להגיע איתם לרמות גבוהות? ואני מבקש תשובות שהגיעו מעובדות ולא מה שאנשים חושבים אילו חברות של זיכרונות נמצאות מעל החברה ADATA ביחס לOC?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הייתי רוצה להתעמק בנושא הזה הוא נורא מעניין אותי כדי שאני יוכל ללמוד טוב יותר על המאוור שקיים לי במחשב . מישהו יכול להסביר לי בבקשה ? אם אפשר גם הסבר על מהיכן ניתן לגלות מהי מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד ללא פתיחת המארז?
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
איך אפשר להגביר את מהירות המאוורים במחשב? ב SpeedFan זה לא עובד TNX
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
AMD Athlon64 3700+ (S-939 מעבד GYGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E לוח אם GYGABYTE GeForce 6600GT 256Mb DDR3 כרטיס מסך Corsair 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 X2 זכרונות MAXTOR 200GB (8MB) SATA II דיסק קשיח LG 16x48 White אני יודע..? כונן דיוידי אבקש לדעת אם מפרט זה יאפשר לי לעשות אוברקלוק רציני למעבד, ואם לא איזה חלק יעשה בעיות ולמה להחליף אותו תודה.
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אז ככה הרכיבים שלי הם ככה: לוח: Albatron KX18DS Pro II מעבד: CPU Type AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+ ליבה: Thoroughbred-B זיכרונות 256x2 עובדים בדואל צאנל תיזמונים 2.5-4-4-8 Geil Golden Dragon קירור למעבד: Thermaletake Volcano 12 ספק כוח: Thermaletake Silent Purepower 410w צריך את העזרה לעשות אוברקלוק למערכת הבאה תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יש לי מחשב פה לוח אם A7V8X-X של ASUS המאוורר שבו כזה מרעיש זה לא יאמן הוא מסתובב על 6800 RPM כמעט 7000 !!! של TR2 ומקרר כמו שצריך כמובן ...מעבד אטלון XP 2500 בארטון אני מחפש תוכנה טובה שאצליח דרכה להוריד מהירות ל 4000 לפחות כי SPEED FAN לא מאפשרת לי משום מה בלוח אם הזה ! מחכה לתשובה ולעזרה תודה רבה חברים אסף.
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
מהי טמפ' סבירה לפריסקוט 3400mhz 64bit בלי oc עם zalman 7700alcu? תודה!
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שמראה את החימום של הכרטיסי PCI שיש לי במחשב?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעלות מעל 240 (אחרי שבדקתי שהכל יציב) לוח MSI NEO4 מעבד 3800X2 (כתוב גם בחתימה) זכרונות על 2.85V על 7-3-3-3 יחס 1:1 וכרגע ב250 באס עם מתח של 1.56 (למעבד כמובן) הSUPER PI נותן לי את ההודעה הבאה.... מה זה אומר ? תודה לעוזרים ---- גם על 8-4-4-3 הוא לא מוכן לחשב וגם הMEMTEST מראה לי שגיאה מה לעשות ? ---- רק כשהורדתי את הזיכרונות ל208 עם היחס הם הסכימו לעבוד יכול להיות שזה הגבול שלהם ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לכל העוזרים אלי
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-