אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קשה לי להחליט איזה עדיף מבחינת קירור ורעש......... ריידמקס 668 http://raidmax.com/products/products_display.php?page_no=4&cID=1&pID=19 או THERMALYHHE VA7000 http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm מבחינת משקל הריידמקס יותר טוב, מבחינת אוורות לריידמקס יש 6 מאווררים אבל כולם 80 ממ (נראה לי אז שיש יותר רעש לא?) ואילו לVA7000 יש 5 מאווריים אבל שניים הם של 90 ממ.. אנשים אני עובד עצות - מה אתם אומרים.....? תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
העלתי את ה fsb מ200 ל227 זה אומר שהמעבד על 3400mhz, היחסים שלי על 3:2 קיצר, ברגע שאני מעלה אותו מעל 3500mhz ואני מדליק פריים, עוד לפני שהוא מסיים לעשות מבחן אחד המחשב דופק ריסט... קצת מאכזב לאור העבודה שבעומס המעבד על 56 מעלות ובמנוחה 30.... מה זה יכול להיות ? צריך להעלות את המתח או שאולי לשנות את התזמונים ?
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אחים שלי!! אני חדש כאן roc הביא אוי לכאן אז ככה,יש לי: לוח אם:ECS M935LR (כן אני יודע שזה מעפן) מעבד : intel p4 1.7ghz צ'יפסט:sis 650 כרטיס מסך:asus geforce 5200 fx עם אובר קלוק ענקי!(יחסית למי שאין קירור) במקום 250 בליבה יש לי 330 בלי קירור ובלי ארטיפקטים ובזיכרונות במקום 331 יש לי 490 שאלות: 1)בביוס ה-system clock הוא על 100mhz והוא על מולטיפלייר x17 אני שמתי אותו על x24 והוא עדיין לא משתנה מה הבעיה? 2)אני צריך פתרונות זולים לקירור הכרטיס מסך שלי אני אין לי כסף
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ישלי מעבד E6400 של אינטל יש לי קירור ninja plus rev b ספק HEC 550 זיכרון OCZ CL4-4-4-12 כפול 4 הכוונה שיש לי 4 גיגה ביחידות של 1 לוח אם MSI PLATinum 975x ניסיתי לעלות FSB מ 266 ל 333 כי אמרו לי שאני צריך OC למעבד כדיי שלא יגביל לי את הכוח של הקרוס פייר של ה4850 .. (אני מתכנן להביא עוד כרטיס ולעשות קרוס פיי) עכשיו ישר אחרי שאישרתי את ה333 FSB המחשב נכבה ולא פעל איזה 5 דקות ואז פעל ורשם אזהרה שההגדרות ששמתי לא טובות משהו בלה בלה בלה.. איך אני יכול לעשות OC יציב להגיע לפחות ל3GHZ ..? ג ;D ???
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לנסות לבצע OC במערכת שלי בפעם הראשונה, אני ממש בור בזה אז אני צריך מכם קצת עזרה... קודם כל המערכת : INTEL C2D E6300 DFI INFINITY 975X 2X1GB OCZ REAPER EDITION 800HZ 4670 HD 1GB 1)האם כדאי לבצע OC על מערכת כזו ואם כן על איזה רכיב(ים)? 2)ניסיתי להבין מהמדריך אך לא הצלחתי מהי הטמפ המומלצת למערכת כמו שלי? 3)כיצד אני בודק את הטמפ' בתוך המארז בצורה אמינה? (יש לי SISOFSANDRA האם אמין?) 4)יש לי מארז סטנדרטי עם מאוורר 120mm רגיל האם בשביל OC סטנדרטי אני צריך תוספת קירור? 5)האם יש מדריך ספציפי ל-OC עבור הלוח אם שלי או עבור מעבדי C2D? תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש ברשותי את המארז הבא http://www.monarchcomputer.com/ImageViewer/100023.php כרגע יש לי 4 מאווררים 2 מאחור 2 מלפנים אני רוצה להוסיף עוד 4 אשמח אם תעזרו לי למקם אותם ולומר איזה מאוורר יכניס אויר ואיזה יוציא הוספתי תמונה של צד מארז בגלל שהוספתי חלון ומפריע לקדוח בחלק מהמקומות תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC ואני צריך מישהו שמבין שידריך אותי. לוח אם Gigabyte GA-7N400Pro2 מעבד AMD Athlon 2800+ זכרונות Mushkin Blue Edition 333Mhz 256 x 2 אני חושב שזה כל מה שצריך לדעת בינתיים. אני רוצה להתחיל עם המעבד, ואז גם לזכרונות, אם ככה זה הולך.... לא יודע, עושים בנפרד או ביחד? בקיצור מי שמבין שיגיב, תודה.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי לוח אם ל-ga 7n400-L1 מי לוח של asusa7v266e ושם המעלות היו 63 מעלות אם מארז סגור ובלוח החדש זה על 37 אם מארז סגור יש לי amd 1800 ומאורר של Tt ולקנו 11+ הנה תמונה קטנה גדולה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בביוס כתוב שטמפרטורת המעבד 24 מעלות, בתוכנה של הלוח אם כתוב גם כן 24 מעלות (תראו בתמונה) ובשני התוכנות שהמליצו לי לבדיקת הטמפרטורות כתוב משהו אחר בכלל :-\ לאיזו תוכנה להאמין? האם הטמפרטורה שכתובה בביוס היא אמינה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שתי דברים, דבר ראשון: המדריך ל"קמבן" מאווררים דרך ספקים ישנים, אומרים לקחת תכניסה של הכונן הקטן אבל בתמונה מופיע חוט כמו של המארז ללוח אם, אז מה באמת עושים? כי שתי התמונות ששם הם לא בעלי חיבור כמו של הדיסקט הקטן.... דבר שני: בקשר לקירור מארז, כתוב שמאוורר מתחת לספק שמוציא אויר ומאוורר מתחתיו שמפזר אויר זה יכול לשפר ב 4 מעלות, אבל איך שמים מאוורר שם? המאוורר לא נכנס לי כי שם מתחברים כל ה PCI, יש איזה שיטה? בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי לוח של asrock p4vt8+ וכרטיס מסך ביציאת AGPX8 הכרטיס הוא ג'יפורס אמאקס 440 כןכן אני יודע שהוא מסריח גמני כבר בא לשבור אותו.... בקרוב כרטיס חדש... בקיצרר.. יש מצב שהכרטיס הזה מגביל אותי לעשות ? כי אני מנסה לעשות הוא מעלה לי את המחשב מראה לי שהכול טוב אני שומר את ההגדרות והכול .... רק שאני נכנס לCPU-Z הכול נשאר אותו דבר והתדר לא עולה ..... עריכה: טוב אז עכשיו אחרי שהפסקתי להיתעצל וקראתי קצת את המילים המוזרות בביוס הצלחתי לעשות OC והוא הגיע כמעט ל3 העלתי 7 מגה הרץ עיגלתי מ133 ל140 עכשיו עשיתי בדיקת מאמץ עם OCCT ואחרי 3 שניות הוא רושם לי התרסק ועושה קול של ברווז כזה... ניסיתי עוד פעם ועכשיו הוא לא עושה שום קול והוא מאמיץ אותו.. עשיתי 5 דקות ולא קרה כלום ... בעיה נוספת י…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הקירור הנ"ל ישב טוב על הלוח? הכוונה לשאלה אם הוא לא יגע בצלעות הקירור שעל הלוח או בהיט פייפס :s05: אם כן יש המלצות על קירור טוב אחר שלא יגע בצלעות?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי ברשותי CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם P5QC מעוניין לבצע OC כשאני ניגש לבדוק את הטמפ' אני רואה הבדלים עצומים בין תכנה לתכנה: OCCT מראה 31 CORE TEMP מראה 44 והתכה של אסוס - 22 מה עושים?? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כי אפשר לשנות רק את ה- MEMORY ו- GPU.. זה משתנה אוטומטי?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא מקום שבו ניתן לקנות מאוורר למארז, הגדול מ120mm. האם מוכרים אותם בארץ, ואם כן היכן? תודה.
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה קנית היום תGF8400GS של LEADTEK ויש שהם קירור נורא מעצבן שכימעט ולא מקרר תכרטיס טמפרטורות - במנוחה 55 מעלות ובמאמץ מלא 70 מעלות וכשה אני משחק במשחק המרוצים GRID הכרטיס מגיע ליותר מי 90 מעלות ועושה ריסט וזאת ממש בעיה על תישאלו למה אני צריך קירור לכרטיס כזה חלש פשוט תעזרו לי. אז ככה הקירור צריך להיות מי נחושת בשביל טמפרטורות נמוכות או לפחות הלוחית שתיהיה עשויה מי נחושת עכשיו הקטע שכדי להרכיב עליו תקירור צריך להיות לקירור 2 מין ברגים כאלו כמו אצל כרטיסי הGF5200 למי שמכיר או כמו אצל הRADEON 9200 חשבתי על הקירורים הבאים אבל אני לא יכול ליקנות ליפני שאני יהיה בטוח שהקירור באמת יוכל להתאים לו אינה הקירורים-Arctic-Cooling NV Silencer 3 אפשרות שניה Arctic-Cooling Accelero-S2…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי ASUS P4C800-E DELUX עם P4 3GHZ ו OCZ PC3200 PLATINUM EL. עשיתי OC ל 3.6GHZ ומשום מה טמפרטורת המעבד לא עלתה. (נשאר בין 38 ל 45 ) אני מפספס משהו ?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורומים של HW! מקווה להשתלב פה יפה ולקבל תמיכה מכולם, ולתת כמה שאני יכול לפי מה שאני יודע! יש לי מעבד פרסקוט 3.0 S-775 וגם אני סובל מרעשים מעצבנים של המאורר סטוק וטמפרטורות לא נורמליות... המעבד בIDLE יושב על 60C וגם אין לי קירור למארז... תמליצו לי על קירור טוב בבקשה! המאורר הזה של זלמן טוב? זה ההכי טוב שלהם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=145&code= אמרו לי שזלמן טובים... זה יעשה את העבודה? אם אני לא טועה זה גם מאורר שקט נכון? מגיע בMAX ל2000RPM זה נחושת מלאה.... אם אני לא טועה... תקנו אותי אם לא... יש לי גם שאלה... נחושת מוליכה יותר טוב חום מאלומיניום? …
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם! אני מתכנן לעשות מוד לדלת שלי בקרוב.. ואני רוצה לשים בדלת מאוורר 120. זה המארז שלי (מצטער על האיכות. אין לי דיגיטלית ואני צייר גרוע ). http://www.geocities.com/darkkiller1988/maaraz.jpg במדריכים שבאתר עוסקים במספר מאווררים.. לי יש רק אחד... בגג אבא שלי לא רוצה שאני אשים מאוורר. אבל יכול להיות תשהוא יסכים בעתיד. לכן אני רוצה שתעזרו לי למצוא את המיקום המתאים למאוורר 120 שאני הולך לשים, עם התחשבות בזה שבעתיד אולי יהיה לי גם אחד בגג.. אני גם אשמח אם תמליצו לי להשתמש בהוצאת אוויר או הכנסה.. כי אני לא מומחה גדול.. מה שכן, אין לי אפשרות לשים את המאוורר ליד ההארד דיסק והכוננים, כי הם פשוט קרובים מדי לדלת.. שכחתי לציין משהו בתמונה שסרקתי: המאוורר של ה…
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
^^ אל תביאו לי את ה BIOS EDITIOR אני לא יודע איך לערוך אני רק רוצה לעדכן את הביוס.הביוס הכי טוב והכי חדש אז הוא גם מעלה מתח לכרטיס? כי אני צרריך לעלות מתח ואני לא רוצה ו VMODE אין פשוט ביוס שאני רק מתקין אותו ושהוא מעלה לי את המתח? ומי שיכול שיתן ל גם מדריך...
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום שאלה בנוגע ל OC יש לי מעבד amd x3800 x2 am2 , ואני עשיתי אוברקלוק ל- 2660@2000 266@200 הבעיה היא המתח אני לא מבין למה אני רואה שהמתח בביוס הוא המקסימום 1.350 וולט , ואי אפשר לשנות את זה ליותר וזה מגביל לי את האוברקלוק וגם אין לי איפה להעלות את המתח של הזכרונות, וכשהורדתי מכפלה אז יצא לי אוברקלוק קטן יותר... הטמפרטורות הם 40 מנוחה 52 מאמץ ראו תמונות של הביוס וcpuz ותאמרו לי מה לשנות תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
גוף הקירור לא במקום איך אני מחזיר אותו בלי לפגוע במעבד גוף הקירור מתנדנד וגם זז קצת למטה למעלה... אני צריך להחזיר אותו אבל מפחד לפגוע במעבד... מה לעשות? ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO לוח אם אסוס M2N-E מעבד ATHLON 64 X2 4400
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
במידה ולא ארצה לקנות מאוורר נוסף עבור גוף הקירור הזה למה הכוונה שצריך שיהיה איוורור טוב ? שני מאווררים 120 מ"מ אחד מוציא אחד מכניס יספיקו ? עבור AMD 3200 64bit האם גוף הקירור הזה יוכל לשמור על טמפר' סבירות ? האם מאוורר נוסף שנמצא בספק הכוח ( Enermax 350W ,לא יודע אם הוא בא עם מאוורר נוסף של 80 מ"מ או 120 מ"מ ) יכול איכשהו לעזור לקירור ? דרך אגב מאוורר נוסף שנמצא בספק כוח מוציא או מכניס אוויר ?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מערכת קירור למעבד עם צלעות קירור...? אני לא כלכך מתמצא אמרו לי צריך לפרק את כל המחשב ולהרכיב אותו מחדש... כמה אמורה לעלות לי ההתקנה בערך?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-