עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אבא שלי צריך פתרון קירור להוריד את הטמפרטורה מ-150 מעלות ל-50 מעלות תוך 5 דק' הוא צריך את כי הוא עובד עם אינטל אז העברת המוח של המחשב צריכה מין עגלה כזאת אז בגלל שהמכונה עוברת בהרבה מכונות אז יש שם כמה חלקים שמתעקמים על כמה זמן ואז נותנים להם 150 מעלות ומקופפים אותם בצורה הרצויה עכשיו לתהליך של העיקום והקירור צריך לעשות את זה ב-10 דק' (עוד לא הבנתי למה) 5 דקות זה החימום ונשאר עוד 5 דק' לקירור אז אולי יש לכם רעיונות להציע לי??? עד 2000 ש"ח תודה מראש אפשר גם לפנות אלי באיסיקיו 174724290

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by reyrey_200,

שלום בקרוב אני יקנה למישהו מהשפחה שלי מחשב מבוסס מעבד AMD,ממה ששמעתי המאוורר סטוק של המעבד מרעיש נורא,אז חשבתי אולי לקנות קירור צד שלישי שיפתור את בעיית הרעש.אתה יכולים להמליץ לי על קירור טוב עד 120 ש"ח? המעבד הוא AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. Started by pyaniv,

שלום, אני לא מבין גדול בקירור. המחשב שלי נמצא בחדר השינה ומרעיש בצורה יוצאת דופן יש לי AMD ATHLON 64 3000 s-939 GIGABYTE K8NS NVIDIA ALBATRON 6600GT (מרעיש באטרף) כרגע יש על המערכת קירור סטוק אני לא רוצה אוברקלוק, רק מחשב שקט מאוד מאוד... הייתי רוצה שתציעו לי בבקשה את פתרונות הקירור האופטימאליים על מנת להגיע למחשב ***דומם*** שיכול לפעול ברקע בלילה ושאוכל להירדם גם... המון תודה !

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by zahi,

שלום יש לי לוח dfi party lan ultra d, מעבד 3200+ 939 , ספק 550w ,זכרון ocz value 1gb ואני לא יודע לעשות אוברקלוק ללוח שלי אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי אני יודע שזה בקשה גדולה אבל אולי בכול זאת תוכלו להסביר לי

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by netanel1,

מפרט: AMD Sempron 3000+ 1.8GHz@2.4GHz 2X512MB 400MHz DDR ספק ג'נרי אני וצביקה עבדנו על זה היום וניסינו להגיע ל-2.5GHz אבל כרטיסי הזיכרון לא עמדו בכך אבל לפי דעתי גם עלייה של 33.3% במהירות והמחשב יציב זה גם סבבה ד"א תודה צביקה

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום לכולם, ברצוני לבצע OC למעבד שלי! המפרט כזה: לוח אם: MSI 865PE Neo2 מעבד: Intel Pentium-4 2.6GHz Hyper-Threading Technology זיכרון: PQI 256 x 2 400MHz DDR אז ככה: אני רוצה לבצע OC רציני (זה נחשב לרציני? :s05:) - שה2.6 שלי יהיה 3 או אפילו 3.2GHz... במה עלי להתחשב? כיצד לבצע זאת בכלל? האם אני צריך מאוורר חזק? מהי הטמפרטורה האופטימלית למעבד, לוח-אם, זיכרון ודיסק קשיח? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. Started by neo_hackman,

איך לעזאזל מודדים טמפרטורה של: כ.מסך, מעבד, זכרונות. האם יש תוכנה ? גם אם עונה על חלק מהרכיבים?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  8. באופן עקרוני מה שהמליצו לי זה אוורורים של ARCTIC COOLING אבל החנות שממנה אני מתכנן לקנות מחזיקים אוורורים של SPAIER. איזה דגמים של ARCTIC COOLING ושל SPAIER מומלצים למעבד ולמארז שלי ? המארז שאני חושב לקחת והוא ANTEC NSK4480 380W Silver/Black והמליצו לי לקחת איתו את הקירור Arctic Cooling 8L 80mm המעבד שאני חושב לקחת הוא מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel והמליצו לי להוציא את הקירור של אינטל ולשים במקום Arctic Cooling Freezer 7 Pro. אשמח לקבל תגובות בנושא ((:

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by ShayMagen,

יש לי מעבד אינטל 2.4 512 RDRAM ולוח d850emv2 של אינטל האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג??

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by AviramR0X,

שלום, לפני דיי הרבה זמן קניתי תמחשב הבא: E8400 עם OC 4870HD 4GRAM יש קירור למעבד גם , עכשיו אני פתחתי תEVEREST סתם ככה ואני רואה את זה : אני לא כל כך מבין אבל נראה לי זה אומר שאין לי OC וזה אפילו מתחת למה שזה אמור ליהיות לי? עכשיו אבא שלי פעם אמר לי שהיה רעש מוזר מהמחשב והוא התכבה, יכול ליהיות שהתאפסו לי ההגדרות OC בBIOS? ד"א עכשיו זה כל פעם על 1998MHZ ופתאום קופץ ל2999MHZ וחוזר, פעם זה היה כל הזמן 2999MHZ וקפץ ל3999MHZ..

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  11. התחלתי את ה-OC שלי, הגעתי ל-218 וכל פעם שאני מעלה יש מלא מעיות, ניסיתי המון פעמים להעלות אבל זה לא עוזר /: הצלחתי להעלות ל-219 וזה עדיין לא עושה בעיות.. המעבד על 40 מעלות במנוחה ו-55 במאמץ, הבעיה בטמפ'? מתח? הבעיה היא שהכל על AOUTO חוץ מהמגה הרצים, מה לשנות ולכמה? מכפלה? מתח? הנה תמונה:

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by Oprapc,

קניתי לאחרונה 2 מאווררי Thermaltake 80mm 2900+-10%RPM 30db 37cfm וקודם כל תנו לי לציין שאני לא מוותר עליהם לג'נרי שהיה לי כי הם ממש חזקים ואני מת עליהם אבל הם מרעישים לגמרי. יש דרך שאני יוכל להפחית את הרעש שלהם או משהו? כי אני ממש לא מבין בקטע הזה. תודה מראש!!! 8)COOL

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by nivster,

שלום לכולם האם יש למישהו המלצה ליצרן טוב של כרטיסי מסך מבוססי nVidia? ב"יצרן טוב" הכוונה היא ליצרן של כרטיסים שעומדים ב-FSB גבוה בצורה מכובדת ולא מרסקים את המחשב. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  14. Started by XMB,

אהלן , רציתי לשאול איך אפשר לבטל את התראת ה "Recovery" שמודיע הדרייבר של NVIDIA ובעצם דופק את כל ה OC לכרטיס מסך. זה קורה לי המון וזה נהייה מעצבן , וזה יוצא לי מתוכניות שאני מריץ , המעלות לא עוברות את ה60 והוא עדיין מציק ש הדרייבר "מאשש" את הכרטיס מסך ובעצם תוקע או סוגר את המשחק/תוכנות גרפיקה וכו'. הכרטיס מסך הינו 8800GT , עם OC דיי קל 1800/720/930 תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך ג'יגבייט 8800 GTS 320MB אני מבסוט מהכרטיס,משרת אותי נאמן,שיחקתי בכל המשחקים החדשים ללא בעיות רק הגברתי את מהירות המאוורר ל-85 אחוז שיהיה קריר יותר עם RIVATUNER אתמול סתם הסתכלתי בביוס של הלוח אם וראיתי שיש אפשרות כנראה לעשות OC לכרטיס מסך היה רשום VGA עם שלוש אפשרויות: 1.auto 2.fast 3.turbo מסומן אצלי על אוטומט,לא שיניתי האם כדאי לשנות למהיר או טורבו?,מישהו מכיר את זה או עשה? תודה רבה ליאור

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by yagelr,

לא הגיוני שזה ככה! ניקיתי אותו דיי מזמן... אבל בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה הגיע ל 5X .. תמונה: שיחקתי במשחק שלא דורש הרבה בכלל !! וזה הגיע אפילו ל - 101 !! וזה היה ב 5 דקות הראושונות.. והמשחק פשוט נתקע... ופעם אחת אחרי שהוא נתקע התכבה המחשב.. אחרי שיצאתי מהמשחק זה ירד ל - 95.. [ עם מזגן , ומאוורר עליו.. למרות שמארז סגור אבל יש פתח אוויר בשביל המאוורר.. ] מה זה?!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by SuperStyle,

לפני כמה זמן הOC שלי עמד על 700/1300 יציב כסלע עכשיו על 690/1113 ולא הכי יציב. למה ? דריבר הכי חדש 9.3 אולי זה ביגלל שאנטי עברתי ל WINDOWS 7?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  18. שוב שלום אז לאחר שעזרו לי בפרום להיסגר על מחשב חדש השאלה היא האם הפרטים הסופיים שלו כרגע יתאימו לי ל-OC אז הנה הפרטים : שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 456.00 ¤ 1 456 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 3 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 268.00 ¤ 1 268 ¤ 4 8896 Hynix 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 671.00 ¤ 1 671 ¤ ?ABIT? - ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? - 840ש"ח כרטיס במסך מסוג X1900XTX עכשיו השאלה היא מה אני צריך לשנות/להוסיף כדי שאני אוכל לעשות OC :-X

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by iakovl,

צריך תוכנת ניטור שגם תנטר אם אפשר את הGPU בתמונה השוואה בין FANMATEל EVEREST [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  20. זה זמן מה שאני מנסה להבין למה הלוח אם באחד המחשבים שלי תמיד חם יותר מהמעבד. המאוורר (קדמי יחיד, דוחף אוויר קר מבחוץ) של מהעבד עובד כרגיל וגם המאוורר של המארז, בדקתי בנגיעה את הגשר הצפוני מיד לאחר הכיבוי כדי להרגיש אם הוא חם והוא חמים למגע אבל לא חם מדי (למרות שקצת קשה לי לומר אם זה 40מעלות או פחות) וגם פנים המארז מיד לאחר הכיבוי די קריר. כמו-כן הסביבת עבודה קרירה מאוד מאחר והמחשב נמצא בחדר ממוזג וקריר רוב שעות היום. מפרט: לוח אם ו-צ'יפסט מפורטים בתמונה של AIDA32. מעבד: Intel Pentium III 1GHz Socket 370 Coppermine אני לא חושב שיש עוד מידע שנחוץ לכם אז הנה התמונה של AIDA32 מצורפת למטה. אם למישהו יש רעיון או שהוא נתקל בלוח דומה עם בעיה דומה אשמח לשמוע. לדעתי החיישן של הג…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  21. שלום לכולם! הכנתי מסך LCD וחיברתי אותו ל- PARALLEL PORT לפי הסכמה שבאתר והכל עובד מעולה! (נ.ב, ישנה טעות בסכמה, פין 5 של המסך מחובר שם לפין 14 של הפרלל. פין 5 של המסך צריך להיות מחובר להארקה (חוט שחור במולקס) אחרת המסך לא יפעל וישים תצוגת איתחול תמיד... הפינים המאורקים: 1,3,5) בכל מקרה, ברצוני עכשיו להוסיף כמה כפתורים (4 בערך) על מנת לשלוט בפונקציות של המחשב מהם. האם מישהו ניסה? אני יודע שלפורט יש בערך 5 כניסות או יותר אפילו אך לא ניסיתי ורציתי לדעת אם יש אולי סכמה לכך. תודה, נדב

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

יש לי מעבד AMD 64 3200 VENICE הלוח אם שלי ASUS A8N VM CSM מאוד מגביל אוברקלוק, הוא לא נותן גישה למתח, מכפלה, כמעט לכלום, אפשר רק להעלות את תדר הBUS עכשיו יש לי שאלה קטנה, העלתי את המהירות של הBUS מ200 ל238 (הלוח מגביל עד 240) הכל יציב ובדקתי עם PRIME, אבל מה שמטריד אותי זה שכשהעלתי את הBUS גם התדר של הזכרונות עלה, אז מה שעשיתי, הגבלתי את התדר של הזכרונות ל166 לכל אחד (יש לי שני סטיקים של TWINMOS 512 מגה כל אחד). כך שבמקום שהBUS יהיה 240 והזכרונות יהיו על 466 או משהו בסגנון, הזכרונות עכשיו על 400. האם עשיתי את הדבר הנכון? או שהייתי צריך לתת גם לתדר של הזכרונות לעלות? מצטער של השאלות נוב שלי אבל אני חדש בתחום ומנסה ללמוד כמה שיותר מצפה לתשובות אגב, 38 שניות ל1M בS…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by idofr,

שוווב הייייייייי אז כמו שאמרתי יש לי פנטיום 3 500 מגה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק הטמפ" של המחשב שלי זה בערך 25-28 מעלות דיי קבוע ואין לי בעיה של מטח ואת האוברקלוק יעשה לי חבר שלי שיש לו ניסיון בזה לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת מהם המתחים המקסימלים שמומלץ לתת לעבודה רציפה של 24/7, עם מערכת i7 שמורכבת מ-i7-920, P6T Deluxe וזכרונות בנפח של 6GB מבית OCZ. אני מתכנן להוציא מהמערכת הזו את המיץ. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  25. יש לי 7600GT של leadtek. לא מצאתי שום כלי לאוברקלוק בדיסק המצורף, וגם לא ראיתי אפשרות כזאת בלוח הבקרה של נבידיה. מה אני צריך להתקין כדי לעשות את זה? כמו כן, האם הכרטיסים של leadtek מאפשרים בדרך כלל אוברקלוק משמעותי?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים