עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by giloman,

חבר שלי רוצה לקנות טרמלרייט XP120 עם ENERMAX 120 MM הוא מעוניין לדעת האם למאוורר יש וסט מהירות ?

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by esaly,

היי חבר'ה! רציתי לשאול אם תהייה אפשרות והאם זה יהיה כדאי לעשות OC לC2D 6420 עם לוח GB 965P-DS3 ע"י זכרונות KINGSTON 667? המפרט מצויין ליד - רק הלוח החדש והמעבד מצויינים כאן והם המחליפים... תודה מגיבים...

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by robicon,

עשיתי אוברקלוק למעבד 4400 הגעתי ל2.8 המחשב עובד סבבה הטמפרטורות סבירות ואף טובות וסתם מדיי כמה שעות הוא פתאום נכבה ומתחיל מחדש יש למישהו מושג למה זה? אולי זה מתח? תודה

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by idofr,

אני צריך מדריך לשליטה על עוצמת הקול של המחשב ואני יודע שזה היה כבר לפני איזה שבוע שבועיים אבל חיפשתי ולא מצאתי (באמת) בכול מיקרה היה שם אז לינק לאיזה מדריך שניראה משהו אמריקאי בכול מיקרה אם אתם ויכולים לשים אותו שוב או כול מדריך אחר אז ס22ה ושוב סליחה באמת כי אני יודע שזה כבר היה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  5. את המערכת שלי תוכלו לראות בצד ימין. הטמפרטורה אצלי היא 35~ במנוחה ו-42 במאמץ, לאחר שעיגלתי חוטים והוספתי SF2 שיוציא אוויר מאיזור המעבד ועוד מאוורר ג'נרי שמכניס אוויר מלמעלה (זה הסידור המוצלח ביותר ממה שבדקתי). קראתי בכמה ת'רדים שעידכון הביוס קורא את הטמפרטורה טוב יותר, ובתוכנות אחרות אכן הטמפרטורה נמוכה יותר אז נראה לי שהביוס לא קורא טוב אותה. הגירסא שלי זה-F2 של award, מה הגירסא שמעדכנים אליה מגירסא זאת? ורציתי לדעת אם עידכון מבטל אחריות, וזה חשוב... ואם כן אחריות על מה?

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by x-pac,

יש לי 2 שגיאות בתוכנה ב CPU ו POWER SUPPLY מה זה אומר ואיך מתקנים את זה

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  7. אשמח לשמוע הסבר מהן האפשרויות השונות פה: 1)TARGET TEMP 2) TEMP TOLARANCE 3)START CONTROL 4)STOP CONTROL תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by r1v,

שלום, שבוע הבא אני מזמין מערכת כזו: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤917 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1358 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤313 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA ¤135 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤473 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤463 קרור למעבד: THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 ¤238 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤4793 המפרט הורכב ב - ww…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. ההבנתי שזה מעלה את מהירות המעבד.. לחבר שלי יש לו מעבד 1000MHZ נדמה לי והוא העלה אוותו ל 1600 נדמה לי משו כזה הוא אמר לי שאאם אני ילמד תנושא הזה של הגדלת ליבת השעון זה יהיה נחמד...ואני יוכל לעשות תמחשב שלי יותר מהיר.... וגם אפשר לעשות את זה לכרטיסי מסך או זיכרונות... אתם בטח יודעים ...ועל בטוח למדתם מאיזה מדריך או משו כזה כי לא נולדתם עם זה ביד אלא למדתם!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יש בידי SF2, החיבור לחיישן נקרע ואת הנגד המשתנה איבדו, הוא מחובר כרגע ללוח של ג'יגה בייט G8S655FX-L ועובד נהדר, הבעיה היא שהוא עובד כל הזמן במלוא העוצמה. יש אפשרות לשלוט בו? אולי באמצעות תוכנה? או שזה לא אפשרי בכלל ועדיף להחליף את המזו*** הקטן במאורר אחר (יש לי איזה מאורר 80 מ"מ ספייר, אבל החלפה היא התחלופה האחרונה) תודה, ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by frank053,

שלום לכולם. אני מחפש את הטמפרטורות המומלצות לא רק למעבדים (כפי שמופיע בפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0), אלא גם לכרטיסי מסך, ללוחות האם וכמובן לדיסקים הקשיחים. לא הצלחתי למצוא תשובה בפורום... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האובר על:ליבה:405 זיכרון על 385! ואין ארטיפקטים!!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 588 צפיות
  13. אהלן חבר'ה, יש לי את שני המפרטים שבצד, במפרט השני הטמפרטורות לכל הרכיבים נעות בסביבות ה38-40 (רגיעה ומאמץ, תענוג ממש) הקירור הוא אינטל סטוק, השבוע הרכבתי את המפרט הראשון(הקירור למעבד הוא ARCTIC ALPINE), והטמפ' הן כדלקמן: לוח- 39 מעבד- 55-58 ברגיעה, 60-65 בקצת מאמץ כרטיס מסך 49 ברגיעה, 55 במאמץ קשיח 37 (מאמץ אצלי זה FIFA/VIRTUA TENNIS 3/NBA 08 1680*1050) סה"כ אני רואה שהבעייה היא במעבד 65 מעלות זה מוגזם לא? הקירור הנ"ל אמור להיות טוב יותר מהסטוק? המארז עצמו קריר(אותו מארז בשתי המפרטים) שני מאווררי 12 ואחד 8 בדלת מול המעבד המשחה טרמית היא שהגיעה עם הקירור. מה אתם ממליצים לעשות בנושא?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by dor700,

אז כך יש לי את הלוח אם של GIGABYTE דגם:8ipe1000-g ושני לוחות של 512 (סה"כ 1024) במהירות 400. המעבד : NOETHWOOD P4 2.8GHZ הטמפ' במאמץ 35 במנוחה25 . אני לא יכל לעשות OC דרך המערכת אלה רק דרך הBIOS . משהוא יכל אולי להדריך אותי או להביא מדריך לOC דרך הביוס ?? ובקשר לכרטיס מסך: ריציתי לבדוק כמה אני יוכל להוציא מהכרטיס מסך , ומה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה רק OC : 3D:400@504 2D:400@504 MEM:400@456 1)הטמפ' במנוחה 45 במעמץ 60,הטמפ' מאפשר לי להוציא יותר ? (אני יודע שזה יותר קשור לכרטיס מסך )או שהטמפ' מסוכנת כבר פה ? 2)יש אפשרות לפתוח עוד צינורות ? אני עדיין לא יודע מה זה נותן ??? אשמח אם משהו יסביר או יביא קישור המערכת היא : P4 2.8 GIGABYTE P865i Gforce 7600gs AGP של G…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by Bessmertniy,

http://216.239.37.104/translate_c?hl=en&u=http://www.ocfaq.com/softmod/download.php&prev=/search%3Fq%3D9800%2BSE%2B%2540%2B9800%2Bpro%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3Dutf-8%26sa%3DG copy it and its all

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  16. אני קונה בקרוב מחשב חדש, כ. מסך כבר יש 9800GT והמעבד יהיה E8400 או E7200 עם 4GB RAM 800MHZ אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני מתכנן OC למעבד ולכרטיס, - איך ה EP43 DS3L של GB בOC? תודה מראש, אבישי.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. החליפו לי את הקירור לכרטיס מסך 7800 ג'י טי ל x1 .. קיבלתי את המחשב.. שחזרתי לבית המחשב פשוט לא נדלק .. אני לא יודע מה לעשות.. אחרי זה פתחתי את המחשב , וראיתי שהכבל של הכרטיס מסך לא כולכך מחובר טוב , רק חיזקתי אותו , ואז המחשב נדלק ויצא כמו להבה קטנה כזאת מהכרטיס בלמעלה שלו בגב שלו , אולי זה היה כבל שהיה במגע עם הכרטיס אני לא יודע אבל ראיתי שזה יוצא מהכרטיס , בכל מיקרה אין לי אחריות לכרטיס :kopfpatsch: :kopfpatsch: כך שאני חושב שהוא הלך , כי המחשב נדלק אבל אני לא רואה את המסך , ניסיתי להוציא את הבטריה הכל פשוט לא עוזר , מאז שהבאתי את המחשב מksp הוא לא נדלק , חיזקתי את הכבל הוא נדלק , ואז ראיתי להבה , אחרי זה שהוא דלוק אני פשוט לא רואה מסך , מסך שחור , אבל המחשב עובד , …

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  18. היי, יש לי e8400 עם קירור סטוק, כל הנתונים שאני כותב נמדדו ע"י realtemp 2.5 בidle ההפרש בין שני הליבות עומד על כ10 מעלות (33/23) בעוד שבעומס של 100% ההבדל עומד על כ 5 מעלות (50/45) האם זה תקין? האם יש דרך לתקן את זה. על העניין נראה לי מאוד מוזר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by Supernak,

היי, רציתי לשאול. מה ה הVOLT המקסימלי שאני יכול לתת למעבד שלי? INTEL 550 3.4GHZ LGA775? המקסימום שאני יכול בביוס הוא 1.7V תודה מראש

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by Lambomeir,

האם מתלבש עליו מאורר ואם כן אז איזה גודל? והאם הוא נקנה בנפרד או שמקבלים אותו יחד עם הקירור? נ.ב, מישהו מכיר אתר שמוחר אותו בסביבות 250 שקל (או פחות...)?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  21. שלום רב. יש לי מחשב p3 600 ביוס לפי מה שכתוב שאני נכנס ami bios ואני לא מוצא בביוס FSB או multiolier מישהו יכול לעזור לי בזה? ועוד משהו...אני משתמש ב EVEREST שאני נכנס ל sensor יש לי: motherboard 34 c (93 f) cpu 38 c (100 f) aux 25 c (77 f) עכשיו...אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם המעלות שלי בסדר ומה המעלות שצריכות להיות בדרך כלל...ולא למישהו שעשה אוברקלוק וכדומה... ואני יודע שמה שב c זה מעלות אבל מה זה מה שבסוגריים ומה זה aux ועוד משהו ב cooling fans יש לי את המאוורר של ה cpu אז יש לו 5100 rpm זה בסדר? וכמה צריך להיות בדרך כלל... מצטער אני לא כל כך מבין בכל זה ואני רוצה להבין את זה תודה מראש על התגובות!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by avivlevy,

כן/לא?

23. Started by vovka43r,

אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב AMD והבנתי שיש להם בעיות התחממות. האם AMD יכול לעבוד כמה ימים ברציפות ללא התחממות? האם אני חייב לקנות מקררים מיוחדים למעבד, או שמספיק הקירור המקורי שלו? תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. קניתי לאחרונה את המערכת הבאה: שנראית בסופו של דבר ככה: עריכה מסיבית: רציתי לדעת... איזה פתרון קירור אתם מציעים לכרטיס מסך, שיהיה שקט, יעיל, איכותי (תמורה טובה לכסף) כמו כן אשמח לקישורים או לעצות על אוברקלוקינג לכרטיס מסך, אין לי שום מושג איך מבצעים אוברקלוק. מודע לעובדה ששמתי את הדיון לפני שלושה שבועות, לא קיבלתי תשובה על השאלה המחודשת (לאחר דיון ופידבק), אז אל תתנו לי באן או משהו.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. Started by kobibo,

יש לי את ה GTO2 עובד יפה וטמפ' בסדר,בכל זאת יש איזה תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה לראות את טמפ' הכרטיס Online בשעת המשחק ?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.