עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Esparco,

יש לי ספק 400W והשני 350W עכשיו אני לא בטוח שה400 יותר טוב כי לפי מה שראיתי ב 350 הוא מציג מתח יותר גבוה הוספתי תמונות של EVERST תגידו לי מה יותר טוב בבקשה!!!! זה ה 400W זה ה 350W

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by Xstyle,

יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הוא כבר על טמפרטורה של 50+ ואחרי דקדקה שתייים הוא כבר על 60+ מה אפשר לעשות שהוא לא התחמם כול כך??? תנו לי פיתרון זול אך אפקטיבי!!!

3. Started by Fungus Funk,

מחפשר קירור למעבד + לכרטיס מסך. המעבד: E6600 הכ. מסך: CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB + OC הקירורים האידיאלים הכי מומלצים כיום, ביצועים/מחיר [דגש יותר על ביצועים]. מאוד מאוד חשוב השקט !! תודה !

• 10 תגובות
    • 567 צפיות
  4. שהמאורר של המעבד מפסיק לעבוד זה יכול לגרום נזק? ואם כן איזה חלקים יכולים להיפגע?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by elipok,

איזה קירור הכי טוב לכרטיס מסך מסוג GeForce 6800? (הכל חוץ מקירור מים)

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1810 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6078 מה יותר טוב? יש יותר טובים במחירים האלו? (לא לחרוג מ 80 שקל או 100) והאם זה יוריד לי את הטמפ' הנוכחית עם הלוח אם והקירור הציפסט שלו (דיי דומה ZM-NB32J רק בצבע אפור) תודה

• 9 תגובות
    • 567 צפיות
  7. היי... תראו, בקרוב אני מתכנן OC גדול... ואני רוהצ שתגידו לי מספר דברים - עד כמה אתם מניחים שאני אגיע? בהתבססות על הלוח והסטפינג של המעבד... את הזכרונות אני יכול לנעול בינתיים, בעתיד אני אחליף אותם (זה טווינמוס וואליו...) המעבד - תראו בתמונה, מקורר ע"י קירור סטוק בינתיים, עוד מעט קונה BT ... הלוח אם - ABIT AN8 SLI ... והמארז שלי מקורר היטב... הטמפ' שלי עם ה-BT תהיה בין כ-32 מעלות עד 38 מעלות =], אפילו יותר טוב, כי זה נבדק עם הקירור הזה במחשב אחר אבל עם רק 2 מאוררים ולא 6 כמו אצלי =O... =] והכרטיס מסך- leadtek 6800GS 256MB, לאן אתם חושבים אגיע איתו על קירור סטוק ועם 35 מעלות מנוחה 45 מאמץ? תמונות עם המידע:

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by גוגומגוג,

ביום ראשון קניתי מאוורר PRIMECOOLER ב 200 ש"ח חיברתי אותו, אבל אני לא כל כך מרוצה מהתוצאות , הוא לא שקט כמו שחשבתי וגם לפי התוכנות אוורסט ו SpeedFan (אני לא יודע אם היא מזייפת) חום המעבד לא ירד ונישאר על 48. אני חושב להחליף (אם לא יעשו לי בעיות) לBigTyphoon מה אתם אומרים ? הוא יתאים לי? המערכת שלי: MSI 865PE Neo2-PS MS-6728 v2.0 Pentium 4 Prescott 2.80GHz 478Pin תודה

• 13 תגובות
    • 567 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך בלי מד טמפרטורה. אם אני אעשה לו OC יכול להיות שהוא ישרף או יתקלקל?? ואם אני אדאג לעשות אחרי כל העלאה לבדוק ארטיפקטים ולא יהיו אז אפשר להסתכן??

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by ophir555,

הזמנתי מחשב עם מעבד 820dc .האם בשימוש רגיל בלי OC , מעט משחקים ועיבוד וידאו ביתי עם כרטיס מסך 6800GS יש צורך בקרור כל שהוא. האם הקרור הוא חובה או בגדר המלצה למשתמשים כבדים. והאם המנעות מקרור תקצר את חיי המעבד המחשב הישן שלי בן 6 שנים ועדין עובד כמו פנתר ובלי קרור. תודה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by PoHuisT,

היי צריך עזרה בשיפור מערכת קירור. אז ככה המארז מורכב כך: מעורר 1 מקדימה 2 בדלת 2 מאחורה והספק. קדימה והדלת מכניסים אחורה מוציא ו עוד מעורר שהוספתי שמכוון על הכרטיס מסך. הטמפ':מעבד 31\42 כרטיס מסך 47\55 איך אני יכול לשפר את הקירור?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  12. אני רואה בהרבה הודעות שהרבה רושמים במפרט כל מיני דברים שהם קונים בשביל קירור.. למה עושים את זה ? צריך לעשות את זה או שזה סתם משהו ? כאילו אין לי מושג בזה ואני מבין שאנשים קונים משחות כדי למרוח ואני לא מבין ל-מ-ה ? נגיד בקונרו E6600 עם לוח אם של Asus P5WDH Deluxe וכרטיס מסך X1900XT צריך קירור ? אני מאמין שכן אבל כמה ? ואיך אני יודע להתאים ? סליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. יש לי זכרונות של pqi 667 הורדתי את הזיכרונות ל 400 בשביל שלא יגבילו אותי,הצלחתי להגיע ל 2.97 אחרי זה המחשב לא רוצה לעלות, אני עכשיו משחק עם ההגדרות אבל למי שיש נסיון עם הלוח לא יזיק לי טיפים........

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by HFDO5,

השגתי עינית אינפרא שמתחברת למדפסות LASERGET של HP השאלה שלי אם מישהו יודע מה כל פין שם אומר או אם יש מאיפהשהו להשיג את זה.. חיפשתי קצת ומצאתי רק מחירון של הדבר הזה הדגם של העינית זה 3872H166 ובקונקטור זה חיבור עגול כמו של PS2 אבל יש 3 שורות של פינים: 3 פינים 3 פינים 2 פינים אני רוצה לנסות לחבר את זה ללוח הראשי שלי.. יש לי חיבור לאינפרא שם.. (5 פינים) אם תוכלו לעזור לי למצוא רק מה כל פין משדר\קולטת מתח וכל אלה אני אנסה להמשיך כבר לעשות עם זה משהו מחכה לתשובה ??? ???

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  15. אני לא מצליח לפתוח את האפשרויות בביוס כדי שאני אוכל לעשות OC .....אם למישהו יש את הלוח והוא יכול לעזור לי או שהוא מכיר את הלוח והוא יכול לעזור לי אז בבקשה כי אני לא מבין כלום בחוברת.....

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. Started by The_Byter,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=3d3ad98da9d79737b834ca17e2e07f99&threadid=9924&perpage=25&pagenumber=1

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by or_17d,

אחים שלי בשביל לצבוע תמארז שלי מה אני צריך? ואיזה חומרים לקנות?

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by FatCat,

הלכתי לחנות אלקטרוניקה והתכוננתי לקנות את החלקים שצירך כדי לבנות מערכת לשליטה במאווררים. אחד החלקים הוא: חמישה מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. המוכר בחנות אמר לי שהמפסק הזה לא טוב ושבעזרתו אפשר רק לבחור בין לכבות/להדליק את המאוורר (דבר קצת לא הגיוני כי קוראים לזה מפסק תלת מצבי!) אז קניתי לפי מה שהוא אמר לי פוטנציומטר ושאלתי היא: ברור שהפוטנציומטר יוכל לשלוט בעוצמת הזרם המגיעה למאוורר אבל האם הוא גם יוכל לגרום ל led בעל שני הצבעים להחליף צבעים? ועוד משהו: רשום במדריך שצריך מחברי מולקס זכר ומחבר מולקס נקבה הוא לא ממש ידע על מה אני מדבר ונתן לי את זה: http://planet.nana.co.il/g0tpr0b/1/bah.jpg מישהו יודע איך זה מתחבר לספק?... ועוד דבר אחד,מישהו בנה כבר את המער…

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by flesh2,

למישהו יש מדריך ברשת למודינגים ללוח הזה? זה די דחוף לי, אז כמה שיותר מהר יותר טוב תודה מראש

20. Started by Bessmertniy,

אני מעוניין להחליף את דלת הצאת של המארז בחלון פרספקט , למישהו יש המלצות? תמונות? לראיונות איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by e_perera,

אני בדרך לסיים את מערכת קירור המים שלי, ומחפש מוארר 120 מ"מ שישב על הרדיאטור. מישהו יכול להציע לי מאורר 120 מ"מ: 1. שקט (בשביל מה בניתי מערכת מים). 2. חזק. 3. עד 100 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  22. את המערכת שלי תוכלו לראות בצד ימין. הטמפרטורה אצלי היא 35~ במנוחה ו-42 במאמץ, לאחר שעיגלתי חוטים והוספתי SF2 שיוציא אוויר מאיזור המעבד ועוד מאוורר ג'נרי שמכניס אוויר מלמעלה (זה הסידור המוצלח ביותר ממה שבדקתי). קראתי בכמה ת'רדים שעידכון הביוס קורא את הטמפרטורה טוב יותר, ובתוכנות אחרות אכן הטמפרטורה נמוכה יותר אז נראה לי שהביוס לא קורא טוב אותה. הגירסא שלי זה-F2 של award, מה הגירסא שמעדכנים אליה מגירסא זאת? ורציתי לדעת אם עידכון מבטל אחריות, וזה חשוב... ואם כן אחריות על מה?

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  23. טוב אז היום החלטתי שאני קונה מאוורר חדש למעבד כיוון שהוא הגיע לטמפרטורה הנחמדה של 80 מעלות והמחשב עשה ריסט... אז ראיתי שני מאווררים עם ביקורות טובות והמלצות הם טובים גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת הרעש לפי מה שהבנתי מהביקורות... אני לא יודע איזה מהם לקחת זה: COOLERMASTER Aero 7+ או זה: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD ??? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by neo_hackman,

איך לעזאזל מודדים טמפרטורה של: כ.מסך, מעבד, זכרונות. האם יש תוכנה ? גם אם עונה על חלק מהרכיבים?

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  25. אני מתכוון למחברים השקופים זכר ונקבה (אלה עם ה4 פינים שנמצאים על הכוננים ועל חוטי המטח של הספק). והאם אפשר לקנות אותם בחנויות חשמל

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.