עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The UnKnown,

אני רוצה לקנות מאוורר,כנראה Vantec Aero Flow. עכשיו אני יודע שהמאוורר הנ"ל מגיע עם משחה טרמית אני רק לא יודע אם היא מספיק טובה או שמה עדיף משחה אחרת. חשבתי על משהו בכיוון של Artic Alumina, בגלל שהארטיק סילבר 3 יקר מדי. בכל אופן יש בכלל צורך לקנות משחה טרמית בנפרד או שהמשחה שמגיעה עם הוואנטק תעשה את העבודה?? תודה רבה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by wow,

אלו הפריטים שאני הולך לקנות איך אתם חושבים שזה אמור להראות? Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included)+חלון שקוף Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod" X2 Chaintech 2 IDE + 1 Floppy Rounded Cables Kit ואל תגידו לי שלא שווה לקנות את הכבלים העגולים ושזה יקר כי לא איכפת לי. Cold Lighting Cathode Kit נ.ב מעבד-AMD2000 לוח אם-ג'יגבייט VAX

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by ns,

יש לי amd athlon xp 3000 והוא נמצא על 40 מעלות רציתי לדעת איך אני עושה לו אוברקלוק... ולכמה כדי לי וכמה מעלות בסדר עבורו...

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. היי הזמנתי קרור למעבד אינפיניטי, ומארז UBER CHAKRA... האם הקרור הגבוה יכנס למארז הגדול שיש לו מאוורר 25 ס"מ? חשבתי אולי תהיה התנגשות....

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  5. אני קונה בקרוב מחשב חדש, כ. מסך כבר יש 9800GT והמעבד יהיה E8400 או E7200 עם 4GB RAM 800MHZ אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני מתכנן OC למעבד ולכרטיס, - איך ה EP43 DS3L של GB בOC? תודה מראש, אבישי.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. Started by supercars,

יש לי כרטיס מסך GeForce 9600GT 512MB ומעבד כאמור Core 2 Quad Q6600.. הטמפ' האלו בזמן מנוחה (רק גלשתי אינטרנט): אשמח לשמוע את דעתכם .

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי שאלה התקנתי את שני המאווררים של AC 8025 שהמליצו לי עליהם פה הם באמת טובים ויחסית שקטים והם הורידו לי את הטמפ באיזה 5 מעלות עכשיו השאלה שלי שאני בודק טמפ מעבד בביוס זה מראה לי 65 ושאני בודק ב EVEREST זה מראה בערך 55 איך ההבדל הזה???

8. לכמה אפשר להגיע עם זכרונות בתדר 667 לוח אם p5n-e ומעבד e6300 לאן אפשר להגיע ב oc? ולכמה אפשר יהיה להגיע עם זכרונות בתדר 800.

• 10 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by DJPOWER,

יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן... האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? אם היה אני מתחיל באובר רציני תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אבא שלי צריך פתרון קירור להוריד את הטמפרטורה מ-150 מעלות ל-50 מעלות תוך 5 דק' הוא צריך את כי הוא עובד עם אינטל אז העברת המוח של המחשב צריכה מין עגלה כזאת אז בגלל שהמכונה עוברת בהרבה מכונות אז יש שם כמה חלקים שמתעקמים על כמה זמן ואז נותנים להם 150 מעלות ומקופפים אותם בצורה הרצויה עכשיו לתהליך של העיקום והקירור צריך לעשות את זה ב-10 דק' (עוד לא הבנתי למה) 5 דקות זה החימום ונשאר עוד 5 דק' לקירור אז אולי יש לכם רעיונות להציע לי??? עד 2000 ש"ח תודה מראש אפשר גם לפנות אלי באיסיקיו 174724290

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by raYo,

היי, יש לי 9800SE 256MB עם 128 ביט, אני רוצה לעשות לו OC, אחרי האוברקלוק למה הוא ישתווה?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by moonjib,

בחודש הקרוב אני קונה 7800 gt של eVga (שכולל את bf 2 ) וברצוני לקנות לו גם קירור טוב, אם תוכלו לתת לי המלצות (התקציב לא מוגבל) אני אשמח. ד"א יש גרסה של arctic cooling silencer ל-7800? איתי עריכה: אם תוכלו לומר מה במפרט שלי יהיה צוואר בקבוק, או בכללי חרא של איכות. ביקורת בקיצור.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by niva401,

למי שקנה בחצי שנה אחרונה מחשב עם מאוורר מתוצרת אינטל- האם רועש בזמן עבודה?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by Ancient1,

איך קוראים לבעל של הפולניה ? חיים פריזר רק עוד זויות כדי לקשור הכל , חומר בידוד לסתימת חריצים , ומכסה . ואז התקנה במרפסת, קדיחה בקיר , תרמוסטט איטלקי -30 עד +30 . ונקווה לטוב . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. היי האם הקירורים הללו יתאימו לכרטיס מסך בשביל מחשב HTPC מסוג Shuttle? http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=ZM-NB47J&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=762&aff=Zap〈=he http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=Fan-Card&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=685&aff=Zap〈=he http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=ZM-NBF47J&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=762&aff=Zap〈=he http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?products_id=85 האם הם יתאימו לכרטיס 6600 AGP? *אני יודע ששמתי לינקים לקירור northbridge,זה בשביל הליבה בלבד

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by galgul,

איך עושים???? אם אפשר הסבר מלא אודה לכם.

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by nimrodim,

כותרת. מאוד מרשים. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165279

18. Started by gadits,

שלום לכם הכרטיס שלי הוא LEADTEK WINFAST 7600GS EXTREME שזאת הגרסא המומהרת מהמפעל של ה7600GS ... בגרסא הרגילה -מהירות המעבד 400 MHZ ומהירות הזיכרונות 800 MHZ (בסטוק) בגרסאת האקסטרים - מהירות המעבד 520 MHZ ומהירות הזיכרונות 900 MHZ (בסטוק) עכשיו...עשיתי OC לכרטיס עם התוכנה POWERSTRIP והעליתי את מהירות המעבד ל570 -( שזה ב10 יותר מגרסאת הGT של הכרטיס ) ואת מהירות הזכרונות העליתי ל940 MHZ לא עשיתי אף בדיקה ב3DMARK06 אלא פשוט שיחקתי בBATLEFIELD 2 ואין שום תקיעות והמשחק רץ טמפ במנוחה 56 טמפ במאמץ 69 1.האם זהו OC מספיק לגרסאת האקסטרים? 2.לכמה רחוק אתם הגעתם עם הכרטיס הזה-( אני מדבר על מחשב יציב לחלוטין בלי תקיעות כמובן...וכם בלי שום העלאת מתח או מודים לכרטיס...אלא פ…

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by roeiw,

1.אני משתמש בתוכנה HMonitor ומופיע לי טמפ' של ה Mainboard הטמפ' היא של הצ'יפסט??? 2. איך הטמפרטורה של המעבד נמדדת מתוך המעבד או מתחתיו בסוקט??

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by ElEmEnt,

מה נותן ביצועים טובים יותר עם מה אפשר להגיע לFSB גבוהה יותר? אני לא מדבר על הפיצ'רים שיש להם אלה רק על האובר של 2 הלוחות הנ"ל בגלל זה אני חושב שהוא מתאים לפורום הזה תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by timac,

מחפש קירור לכרטיס מסך ג'יפורס 6800 128 מגה.. הנה הכרטיס: מחיר 150-200 שקל שיהיה מתאים לכרטיס.. תודה מראש..!!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. Started by alex28,

אתם יכולים לעזור לי בעיה אחת אני לא יודע איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON X550 PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או זה ZALMAN VF700-AlCu

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. נשרף לי במעבד.....נו טוב נקנה חדש - היה לי XP2100 שהיה נחמד אבל אני רוצה משהו רציני יותר ל OC. מה יתן את % השיפור הטוב ביותר + יגיע למהירויות מעבד וFSB גבוהים ביותר ללוח הזה? שאלה נוספת: איזה זכרונות ממולצים בתקציב של 400-500 שקל?

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  24. טוב אז ככה . . אני מתלבט בין שני גופי קירור : 1. sp94 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס . 2. volcano 12 extreme . משהו יכול להגיד איזה מהם יותר טוב . נ.ב. : אם יש גוף קירור יותר טוב מבחינת ביצועים אז תרשמו ( פשוט אני חושב שהם הכי טובים בשוק כיום ) תודה לכולם !!

25. Started by wollmann,

אני כל הזמן רואה אתכם ממליצים על AthlonXP-M במקום AthlonXP רגיל, בגלל יכולות האוברקלוקינג שלו, מכפלה פתוחה והעובדה מן הסתם שהוא פולט פחות חום. אז למה אתם לא ממליצים על Athlon64-M במקום Athlon64? זה יושב גם על אותו סוקט (754), וההבדל בפליטת חום הוא גדול (לא יודע בקשר למכפלה). אשמח לדעת. חג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים