אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום כרגע יש את האחורי שמגיע דיפולטיבי(כנראה גלובספן) ומקדימה יש Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm האם כדאי להחליף ביניהם כדי לשפר סירקולציה נ.ב ה TT 120 פועל כרגע על 4\3 כוח מטעמי רעש
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 480 וואט... והוא לא מספיק חזק למחשב שלי בגלל שיש לי 7 מאווררים במארז + 9800XT ועוד כל מיניי מודים במארז והבעיה שנגיד שאני שם מתח של מעבד למשל על 1.800 אז הוא מביא לי 1.720 למשל... ( ופעם לפני כל המודים והמאווררים זה לא היה ככה ההפף הוא היה מראה יותר ממה שהייתי אומר לו ) ועכשיו לבעיה... הספק מקבל את המתח מהשקע בקיר אבל מקבל פקודה להידלק מהלוח ואני חייב לדעת איזה מהחוטים של הספק זה החוט שמקבל את הפקודה !! כי לחבר גם אותו לכפתור הדלקה של המחשב... ועם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כדי שאני לא יסתבך יותר מידיי זה יהיה סבבה... תודה רבא
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כמו שרואים התמונה הטמפ' של הכרטיס מסך 238- זהו כרטיס מסך חדש - GF7300GS איך אני מסדר את זה? http://img187.imageshack.us/img187/6393/64500154yc7.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
נראה דומה מאוד לסדרת ה SK/SLK של Thermalright בשילוב של מאורר מעניין וחדשני עם מיסב Hydro Wave. על פי הנתונים באתר היצרן גוף הקירור הנ"ל מפיק רעש של 21 DB בלבד. נשאר רק לקרוא סקירות על המוצר החדש - על פניו נראה מוצר מבטיח מאוד לקירור יעיל ושקט. קישור לדף המוצר http://www.thermaltake.com/products/heatsink/silentBoost.htm
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש סיבה שלא לקנות את ה-AeroCool AATK0188 II שהוא קצת יותר יקר מה-Spire 5U213C1H3G FridgeRock AMD שבמפרטים המומלצים (עבןר מעבד XP 2200+)? פשוט זה לא מופיע כאופציה ב-ZENIT ואז לא ישתלם להוסיף דמי משלוח רק עבור חלק שעולה 50.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אחרי 20 דקות המבחן נעצר והוא כותב Execution halted מזה אומר?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום,ARCTIC COOLING FREEZER 7 יספיק לקרר Q6600 ללא אוברקלוק? הוא שקט? עדיף טוניק טאוור? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
כיצד ניתן לחשב POWER CONSUMPTION של Q6600 באוברקלוק ומתח ספצפי? אשמח לקבל תשובה מלומדת או קישור מתאים. מצאתי את זה: http://web.aanet.com.au/SnooP/psucalc2.php האם ניתן לסמוך על החישובים פה?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין מעבד+לוח+זכרון+מאורר,יש לי כמה שאלות. 1. המעבד יהיה AMD 1700 , אני מעוניין להמהיר אותו למשהו בסביבות ה2000MHZ (מ1466) איזה סטפינגים טובים קיימים שיאפשרו לי לעשות את ההמהרה כמו שצריך? תרשמו לי את הספינגים הכי טובים שקיימים בשוק בישראל. 2. הבנתי שבנושא הזה ה8RDA+ הוא הכי מוצלח , ישנם לוחות אחרים שגם טובים להמהרה? ואם יש תרשמו לי פה, האם הלוח של גיגהבייט 7VAX יספיק לי? וללא קשר האם הDUEL DDR הוא באמת נותן שיפור בביצועים וכדאי ללכת על ערכת שבבים של NVIDIA או שההבדל הוא מזערי ועדיף לכת על משהו של VIA ( אני מעדיף לשלם על לוח יותר זול וסטיק אחד של זכרון אם ההבדל בביצועים הוא לא משמעותי) 3. איזה חברות לזכרונות נחשבות ליותר יציבות לאוברקלוק. תרשמו לי אתץ כל…
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אשמח לשמוע הסבר מהן האפשרויות השונות פה: 1)TARGET TEMP 2) TEMP TOLARANCE 3)START CONTROL 4)STOP CONTROL תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי ורציתי שתמליצו לי על ציוד מתאים, פשוט לא הייתי כאן איזה חצי שנה אז ככה שאני לא ממש מעודכן בכל הקשור לדבר, למי שלא זוכר, אני הוא ReQo הייתם קוראים לי ספאמר אבל השתניתי....... טוב אז בואו ניגש לעניין זהו המחשב ברשותי: Intel pentium 4 2.0a ghz 512kb cache Elitegroup P4VXAD Kingston 256MB DDR PC-2100 Sapphire Radeon 8500le 128mb + ddr + dvi Seagate 80GB אני לא כל כך יודע אם הלוח אם שלי טוב ל-OC ואם הזכרון טוב ל-OC לכן אני שואל אתכם, אני רוצה ציוד במקסימום 150 שקל, ולהגיע למהירות שעון של מינימום 2400 מגה הרץ...................... תודה רבה רבה!!!!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ההבנתי שזה מעלה את מהירות המעבד.. לחבר שלי יש לו מעבד 1000MHZ נדמה לי והוא העלה אוותו ל 1600 נדמה לי משו כזה הוא אמר לי שאאם אני ילמד תנושא הזה של הגדלת ליבת השעון זה יהיה נחמד...ואני יוכל לעשות תמחשב שלי יותר מהיר.... וגם אפשר לעשות את זה לכרטיסי מסך או זיכרונות... אתם בטח יודעים ...ועל בטוח למדתם מאיזה מדריך או משו כזה כי לא נולדתם עם זה ביד אלא למדתם!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי עם OC, עם מעבד E2180. הוא הגיע עם מהירות שעון של 3GHZ, אך עכשיו פתאום אני רואה שהמהירות חזרה ל-2GHZ, זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש בידי SF2, החיבור לחיישן נקרע ואת הנגד המשתנה איבדו, הוא מחובר כרגע ללוח של ג'יגה בייט G8S655FX-L ועובד נהדר, הבעיה היא שהוא עובד כל הזמן במלוא העוצמה. יש אפשרות לשלוט בו? אולי באמצעות תוכנה? או שזה לא אפשרי בכלל ועדיף להחליף את המזו*** הקטן במאורר אחר (יש לי איזה מאורר 80 מ"מ ספייר, אבל החלפה היא התחלופה האחרונה) תודה, ושבוע טוב.
-
מה הקירור הכי טוב למעבד בתושבת 1366 בסכום של עד 400 ש"ח? נ"ב: הלוח אם שלי הוא:"Gigabyte GA-X58A-UD7"
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
http://216.239.37.104/translate_c?hl=en&u=http://www.ocfaq.com/softmod/download.php&prev=/search%3Fq%3D9800%2BSE%2B%2540%2B9800%2Bpro%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3Dutf-8%26sa%3DG copy it and its all
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היום הורדתי עידכון ביוס חדש ללוח שלי 1013 הכל היה טוב ויפה עד עכשיו המעבד שלי על 2.5 גיגה יציב הבעיה היא שבביוס החדש ההגדרות השתנו קצת ונוספו תזמוני זכרונות הזכרונות שלי עבדו עד היום 333 4-4-8 3.0 2.8v t1 יציב.. עכשיו ההגדרות גם ככה רק שנוספו תזמונים שאין לי מושג מהם.. והם כנראה לא מוגדרים נכון (ככה הם באו עם הביוס ואין לי מושג למה אני צריך לשנות אותם)
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש, כ. מסך כבר יש 9800GT והמעבד יהיה E8400 או E7200 עם 4GB RAM 800MHZ אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני מתכנן OC למעבד ולכרטיס, - איך ה EP43 DS3L של GB בOC? תודה מראש, אבישי.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
??? אם אני רוצה לשים קירור למעבד או לכרטיס מסך אז אני צריך להחליף את הקירור שקיבלתי עםם כאשר קניתי אותם או שאני שם את הקירור החדש בנוסף לזה שקיבלתי עמם?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
מישהו מקיר או יודע על תוכנה שאני יוכל לראות טמפ' הליבות של Pentium D820 ניסיתי אם הרבה תוכנות הם נותנות לי רק CPU TEMP ואני רוצה CORE
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לשאול. מה ה הVOLT המקסימלי שאני יכול לתת למעבד שלי? INTEL 550 3.4GHZ LGA775? המקסימום שאני יכול בביוס הוא 1.7V תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום.. אני מעונין להרכיב בלוק קירור פאסיבי ל CHIPSET , עדיפות לבלוק עשוי נחושת. איזה אתם ממליצים? תכלס אני יכול פשוט לקחת אחד מגופי הקירור סטוק הקטנים שזרוקים אצלי במגירה אך אם יש בלוק יעודי זה יכול להיות יותר נחמד. אני גם מתלבט האם להדביק את הבלוק ל CHIPSET בדבק דו צדדי טרמי (שלדעתי לא כזה מוליך חום כמו שצריך) או לעשות שימוש בשילוב של דבק טרמי ומשחה טרמית באמצע הצ'יפ להולכת חום טובה יותר. אודה לכל עצה / אינפורמציה thanks TWOZ
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תודה רבה!!! ועם תוכלו לפרט...
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-