עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BeBest,

אהלן, היום החלטתי לבדוק קצת את הטמפ' במחשב, בסך הכל הרוב נראה תקין.. הנה פירוט מלא: הלוח אם נושק ל50 מעלות (44-47) המעבד 30 מעלות (כל ליבה 40-52) הכרטיס מסך 55 מעלות (במנוחה) הארדיסקים 30-40 מעלות (הסמסונג 30, הWDC 37 והסיגייט 39) המעבד והכ. מסך לא עברו OC מה שהכי מדאיג אותי כרגע זה הטמפ' של הלוח אם שגבוהה מידי לדעתי וגם הסיגייט והWDC שחמים מידי דעתכם? **את המפרט המלא אפשר לראות בצד..

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  2. שלום אני לא מצליח לעבור את 3.7 גיגה הרץ לא משנה מה ניסיתי האם יש מישהו שיכול לעזור לי בעניין הזה אני אשמח מאוד . יש לי קירור AC FREEZER EXTREME e8400 +ac freezer extreme running at 40C load ep43-ds3l g.skill 4 gb 800 mhz pi 9800 gtx+ 512mb 50c load corsair 550 psu

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. עשיתי OC ל 3.2GHZ במתחים רגילים, באס 356 מכפלה של 9 הרצתי ORTHOS והוא מראה לי שגיאה, התמונה מצורפת. מה אני צריך לעשות? אם אפשר תשובה זריזה למה זה לא נראה לי כל כך כל העסק :-\ תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

של ארטיק קולינג או איזה חברה אחרת?? כמו זה: סורי על ההודעה....הקירור הזה הסיליינסר 5....לא יודע איך הוא מתאים...אולי זה REV 3 או משהו כזה...

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by Farmalot,

אני מחפש מעבד לקניה החדשה שלי, אני מתכוון מסדרת E4XXX (או אולי אפילו E2XXX). המחשב מיועד למשחקים, כמובן שמתוכנן אובר רציני (קירור מים). כל זה בשילוב P35, וזכרון 800. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by orkir,

שלום לכולם, התזמונים של הזכרונות שלי הם 5-5-5-16@800MHZ כשאני עושה OC עם באס שהוא מעל 400 (אפילו אם זה 401) התזמונים שלי עולים ל5-6-6-17... הצלחתי למשוך את הבאס למעלה עד ל-422 (כאמור במצב זה התזמונים הם 5-6-6-17) במצב יציב. השאלה שלי היא מה עדיף? 176MHZ נוספים או תזמונים פחות טובים?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  7. אז ככה, מצאתי שני מאווררים 8 ס"מ אצלי בבית. והשוס הגדול, כשהלכתי ברחוב לא מזמן מצאתי 3 מאווררים (של חברה בשם MINEBEA???) באורך 12 ס"מ. הכנפיים שלהם ממתכת והם דורשים הספק של 230V. אז לקחתי אחד, ניקיתי, חיברתי חוט חשמל על מנת לחבר לשקע וכשהפעלתי נדהמתי לגלות מאוור חזק מאוד ואף שקט(יחסית)! אבא שלי אמר לי שאלה מאווררים להוצאת עשן ויניקת גזים מחדרים. קיצור, אני רוצה להוסיף אחד מהם למחשב שלי (לא נראה לי ששלושתם נכנסים בכלל למארז). בקשר לשני המאווררים של ה8ס"מ, אין בעיה של מקום (ז"א אני יודע איפה אני תוקע אותם, מאחורה, מתחת למאוורר של הספק, העליון יוציא אוויר התחתון יותר יכניס), אבל אני לא יודע בדיוק איך לספק להם 12V. קראתי במדריכים למיניהם שבאתר ועדיין לא הבנתי בדיוק לאיפה בלוח…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by Overkiller,

אוקע, אז ככה, לאור יציאתו הקרבה של ה8800GT ולאור יציאתו של ה2900PRO, החלטתי לנסות לפמפם מעט את ה8800GTS המזדקן שלי (באופן אירוני לחלוטין), בכל מקרה, התדרים המקוריים הם 550/792 (550/1600) והעליתי אותם לתדריי פטאליטי 650/100 (650/2000) והמחשב עבר בדיקות מאמץ מתונה הייתי מגדיר אותה (3DMARK2006, שלוש לופים מכל טסט) בהצלחה; אך כאשר אני מפעיל אובליוויון, המחשב קורס, פשוט מופיעים ארטיפקטים על כל המסך, המסך נהיה שחור, ו GAME OVER יש הצעות? כי כאמור התדרים התקבלו בRIVA TUNER, וגם בבדיקה ב3DMARK06 לא נראו בעיות. *יש לציין שלפני העלאת התדרים בצורה משמעותית, הכרטיס נבדק עם תדרים משתנים, גם גבוהים מהמקוריים (600/900, 620/950) ולא היו בעיות למיניהם.

9. האם אוכל לבצע C@ דרך התוכנה ATi Tool לכרטיס nVIDIA GF6600?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. נזכרתי לא מזמן בפרוייקט המודינג של הבחור הנחמד שעשה מהמחשב שלו גם מכונת קפה. פרויקט מגניב לאללה. מצאתי את הכתבה המדוברת אך ראיתי שהאתר לא קיים (או הדף לא קיים יותר). מישהו שמר אולי את הכתבה או תמונות מהפרויקט???

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. טוב חברה אני צריך קרור נחמד במחיר סביר שיהיה שקט ומקרר סומך עליכם זה המארז שלי http://www.nzxt.com/products/apollo/ וזאת החנות שאני קונה ממנה http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=150&ParentID=19 אני לא יודע איפה להשים אותו מאחורה או בצד הייתי מעוניין להשים בצד שהקרור גם יבוא על כרטיס מסך(4850) כי בצד סתם מאוור של המארז (אם אפשר שיהיה מדליק כזה עם אורות ) אני לא יודע איזה מידה המאוור אם אתם יכולים להגיד לי אני ישמח רשום באתר אבל אני לא ממש מבין כרגע החום עומד על 30 מעלות בגלל e8400+accooler

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by maayan,

יש לי 6 לדים של 3 וולט ואני רוצה לחבר אותם למולקס של ה5 וולט כמה נגדים אני צריך ושל כמה אום

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by shlomi8,

שאלה לי...נחושת מאוירה חום? ועם כן אז היא מעבירה טוב? כי אצל דוד שלי במוסך יש מלא שייבות כאלה מנוחשת חשבתי אולי אני יכול ליצור לעצמי צלעות קירור במקום לקנות...אה ועם כן אז כדי להלחים אותם או להדביק? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  14. א. אבל בכל זאת יורגשהבדל של ביצועים מאשר סטיק אחד ?? ב. זה לא ממשמשנה לשים סטיק אחד או 2 כי זה רק מפריע ב 3FSB ... נכון ?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  15. Started by Mephisto,

קניתי עכשיו ציוד במפרט הבא: 1. AMD 2700 throubred core B 2. Abit nf7-s 3. Twinmos 512mb 3200 יש המלצות לאוברקלוקינג ?? אשמח לנתונים מדוייקים, כולל מהירות מכפלה, המלצות על מאווררים, מאוורר מעבד, מהירות באס וכל דבר אחר שנראה לכם ! אני מתכנם על אוברקלוקינג אכזרי, ורוצה לחזור אחורה בזמן עם המחשב הזה !!! כן !!! תודה על כל עזרה !

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by rotem_o,

OCZ Vendetta 1 Scythe Katana 3 AC Freezer 7 Pro Rev.2 Evercool BUFFALO Zalman CNPS7000C Al מבחינת ביצועים וכן שקט(בדגש)? כרגע אני די מתלבט בין הVendetta והKatana אשמח לשמוע את דעתכם..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hagay21,

יש לי פנטיום 4 800 2.4 שעומד על מתח של 1.520 זיכרונות של ויבונד 512 3200 433 הרץ אני מעוניין להעלות את מהירות הליבה ל 3.0 הגעתי עד 2.8 ללא נפילות ב 2.9 הוא קורס לי אחרי חצי יום בכמה כדאי להעלות את המתח? (טמפ מעבד במנוחה שזה רוב היום 37 במאמץ מגיע ל 45)

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  18. אבל היא אמורה לעבוד על כל סוגי המעבדים לא? בכל מקרה למישהו יש תוכנה כזו? תודה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by T_A,

אני צריך לקנות גם דבק טרמי בשביל ה RAMSINKS או שיש כבר משהו שבא עם זה?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  20. שלום. האם לפעולת המהרה יש ביטוי (או - האם היא באה לידי ביטוי) בפעילויות "רגילות" בווינודס? למשל - גלישה ברשת, טעינת אתרים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by rokman,

שלום חברים! כפי שהבנתם מהכותרת אני חדש בתחום ואני רוצה לשאול מספר שאלות. 1. האם כדי להעלות את מהירות המעבד מספיק לי להעלות את הfsb? 2. לאחר שהעלתי את הfsb המתח של המעבד עלה לי מ1.4 ל1.6, האם זה נורמאלי? 3. מה הטמפ' והמתח המקסימליים שהמעבד שלי יכול לסבול? 4. ראיתי אנשים שמורידים את המכפלה ומעלים יותר את הfsb, איך זה תורם? 5. איזה תוכנות מאמץ הכי מומלצות לבדיקת יציבות? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  22. שלום לכולם, רציתי לדעת איך הקירור CoolIT Eliminator CPU Cooler ביחס לאלה שמומלצים פה בפורום והאם אפשר להשיג אותו בארץ ? http://www.3dgameman.com/content/view/6163/103/ תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  23. די אף איי הכי טובים לאובר איזה מודל הכי טוב ולא יקר מידי? ומה זה משנה הצ'יפסט ? מה זה אנפורס 4,3,2? למשחקים צריך מעבד חזק? איזה כרטיס לקנות ATI או GEFORCE? ענו בבקשה....תודה!!!

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  24. זה המפרט: מעבד E6300 CORE 2 DUO לוח ASUS 965 צ'יפסט אינטל ג'יגה זיכרון(512*2) DDR2 667 PQI. כרטיס מסך ati sapphire X1950 512mb. 160GB SATA2 ספק 500W של HEC. אין לי קרור מיוחד כלשהו מלבד מה שיש על הכרטיס מסך ועל המעבד ובמארז. רציתי לעשות דרך הביוס באמצעות המדריך שמפורסם באתר אך אני לא מוצא את נעילת הכרטיס מסך, יחס הזכרונות ואת הסייד ספקטרום למישהו יש מושג היכן הם נמצאים בלוחות של אסוס? שאלה נוספת היא האם כדאי לעשות רק למעבד או לעוד רכיב כלשהו? חשבתי בנתיים רק על המעבד. אלה הטמפ' שלי במנוחה: לוח אם-33 כרטיס מסך-51 מעבד-47 HD-36 תודה רבה!

25. Started by RobiNooB,

פאר קריי קצת מקרטע לי חשבתי לנסות אולי ... אני עם ספיר 4850 רגיל ללא קרור מיוחד או משהו .... מה אתם אומרים ? http://www.overclock.net/ati/368105-ati-4850-4870-hard-oc-ready.html אפשר להגיע ל 800 (מספק אותי) בראש שקט עם הביוסים הללו או שב800 זה כבר דורש לגעת במתחים וכו' .....? ? תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.