אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני חיברתי את זה זה טוב?? אני שואל בעיקר על הקירורים הקטנים! מצטער שזה גדול אנוי לא יודע לעשות קטן חחח
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת בכללי עם התוכנת AI BOOSTER יכולה לבצע OC באופן בריא כי כרגע אני עומד על OC של 15% והכול על AUTO ופשוט רציתי לדעת אם זה בריא ולא יגרום קריסות??? מיותר לציין שעברתי בדיקות מאמץ של 3DMARK06 וORTHOS במשך כשעתיים באורטוס בדיקת מאמץ וטמפ' סבירות לגמרי. סביבות ה50-54 במאמץ 100%של 2 הליבות למשך שעתיים..הכול יציב ויפה רק רציתי לדעת למען רווחת נפשי למרות שזה לא OC משוגע אלא צנוע לגמרי האם זה בריא לעשות עם התוכנה??
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום =] ראיתי שאתה בונים תוכניות לאנשים פה, אם אפשר תבנו לי גם D: < המפרט בצד ימין. והאם יש למפרט פונטציאל? אני יודע הלוח קצת מגביל וכך הזכרונות בכך שהם פשוטים של 667 המעבד יש לו פונטציאל גדול והאמת אני לא רוצה OC לGPU..
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה זיכרונות עדיך לי לקנות בכדיי שיהיה אובקלוק יותר מוצלח? ואם אפשר להסביר לי מה עושה כל אופציה בשינוי התיזמונים בזיכרונות בלוח P5BDELUX זה הדבר היחיד שעוצר אותי?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם לאחר מריחת המשחה הטרמית עדיף: לחכות קצת שההיטסינק והליבה עם המשחה הטרמית מפורדים ואז לחבר אותם (ואם כן כמה זמן) או ישר לאחר מריחת המשחה להחזיר הכל למקום ולהפעיל את המחשב (חדש בתחום אז אם זו שאלה שנראית לכם פשוטה נא לא לזלזל ;] ) תגובות יתקבלו בשמחה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האמת שאני לא בטוח אם זה בכלל הכרטיס מסך אבל סביר להניח שזה שכן בשום משחק אחר זה לא קורה לי . שם המחשק C&C3 - גרפיקה על המקסימום ... ( אני משחק עם ה SHADER לבינוני לפי התמיכה של EA בשביל שלא יקרוס לי המשחק .. ) אחרי רבע שעה של משחק ( לפעמים הרבה פחות ) מופיע מסך כחול ( לא של הווינדוס ) ריק - ללא תוכן , ואני שומע את המחשב עושה רעש כאילו עשו לו ריסט . ( מעין רעש של הדלקה כזה ... ) ספק - 400W - ישן מאוד יחסית ! אני כמובן חושש שזה הספק אבל אולי זוהי בעיה אחרת , אז לפני שאני מתחיל אני מעדיף לשאול ולעלות ספקולציות ... הנה המערכת : AMD Athlon 64 venice core 3000+ (OC 267BUS X9 ==2400MHZ ATI X800 AGP XL WITH NO OC ! LG DVDRW 2x512 Geil 400DDR SATA 250 WD 16MB Ca…
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
השאלה לפניכם, תודה. אגב לא מבוסס מים.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב אז ככה, כמו שהנושא מרמז אני רוצה לקנות E6600 ואני נורא רוצה לעשות לו אוברקלוקינג(גם רוצה לדעת איך אם מישהו מוכן להדריך), והייתי רוצה לדעת איזה זכרון/מערכת קירור/לוח אם לקנות שיתאימו לצרכים של האוברקלורינג בצורה אופטימלית, עכשיו קחו בחשבון שאני במסגרת תקציב של כ 4000 ש"ח אבל יכול להביא חלקים במחירי עלות יבואנים, אז אל תפחדו להציע גם רכיבים איכותיים. ;D בתודה מראש לכל מי שיתייחס אליי...
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת מאוורר למעבד E6600 כולל משחה תרמית למע המתוכנן בה OC (כוללת לוח GA-DS3 rev3.3 וכ"מ :EVGA8800GTS320 SC ) תודה מראש לממליצים
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
רצ:ב מפרט החדש שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W למע זו מתוכנן בעתיד OC כמה שאלות: 1. האם החומרה שהומלצה לי אכן מהווה בסיס ל-OC טוב? 2. מבחינת פיזור חום, כרגג המע נכנסת למארז קיים שלי בעל 2 מאווררים (קידמי ואחורי), אני צריך בבקשה המלצה למאוורר למעבד שעדין לא נרכש ובנוסף המלצות לשיפור סירקולצית האוויר (כל האמצעים כשרים, HS, משחות , מאווררים) 3. לגבי מאוורר למעבד , האם הוא תלוי במארז או בלוח או שאין בעיה של התאמה, צריך המלצה - תקציב: עד 250 שח אנא חברים, אני זקוק לעזרה דחופה הכוונה לאפשר OC בעתיד ללא נזק.
-
- 3 תגובות
- 385 צפיות
-
-
אז ככה פני שנה עשיתי אובר למחשב שלי וואלה הייתי מרוצה\יש לי איימדי 3000 והגעתי איתו ל 300FSB שיפור של 50 אחוז ולפני כמה ימים התחילו הבעיות,המשב מתכבה וקורס מדי פעם במיוחד שבחצי שנה האחרונה אני עם וויסטה החלטתי להזמיען חלקים שיעזרו לי,מבחינת קירור למעבד יש לי קירור מעולה של ג'גהבייט אבל הטמפרטורה הכללית במחשב די גרועה לכן החלטתי להזמין משחה טרמית טובה,3 מאווררים של 80 מ"מ וקירור צ'יפסט ללוח אם אלו הפרטים המדוייקים של הרכיבים רציתי לדעת מה אתם אומרים ואיזה סירקולציה הייתם ממליצים לי לעשות שיש לי מארז שיש ו אפשרות למאורר אחד מאחורה באמצע אחד מקדימה למטה ואד בצד בדופן מול המאורר של המעבד ז"א אפשרות ל 3 מאווררים (ואחריי שיגיעו החלקים יהיו לי 5 מאווררים ככה זה הרבה ויהיה אחלה)…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מפרט הכרטיס: Device Description NVIDIA GeForce 7300 GS Memory Size 512 MB הדיפולט של core clock 550 והדיפולט של Memory Clock 540 עד כמה אני יכול להעלות בלי שזה יפגע בכרטיס בעתיד הרחוק? (יש לי קרור-מאוורר סטוק) טמפ' במנוחה של הכרטיס-43-44. עד כמה אני יוכל להעלות בלי כל מיני בדיקות ובלי כל מיני עיוותים?(הערכה) תודה רבה לעוזרים! (את שאר פרטי המחשב ניתן לראות במפרט המחשב שלי)
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם הטמפ' האלו נורמליות ??? מפרט + טמפ' בתמונות המצורפות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אתמול קניתי את ה-sunbeam tuniq שהומלץ לי עליו כאן, שאלתי , האם לצורך צימוד בין המעבד עדיף להשתמש בפד-תרמי, משחה תרמית או אולי בשניהם אודה מאוד למתייחסים
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם בין 30 ל40 זאת טמפרטורה נורמלית לHD? אם כן אז מה אמור להיות בכללי הנקודת מקסימום? אם לא א בכמה אני גבוהה מעל?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
http://pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa כי יש לי מאווררים רק עם מולקס(4 פינים)... או שיש פאן באסים אחרים שמתחברים במולקס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ''ל: שאלה בקשר למאוררים במארז, במארז יש 2 מאוררים ,1 -זה הקידמי שאמור כביכול להכניס אוויר, וה- 2 זה הצדדי שאמור להוציא אוויר נכון? אז היום אני פתאום בא בודק ולהפתעתי גילתי ששני המאוררים גם הקידמי וגם הצדדי(הגדול) מכניסים אוויר לתוך המחשב , ורק מן הספק יוציא אוויר, עכשיו האם זה תקין ? אני יודע שהמאוורר הראשון זה שמקדימה אמור להכניס אוויר למחשב, וזה שבצד אמור להוציא נכון? אני חושב שיש כאן התקנה לקויה , אם אכן המאורור הגדול אמור להוציא אוויר מהמחשב והוא כביכול מכניס כרגע איך אני יכול לעשות שהוא יוציא להפוך אותו? תעזרו לי בבקשה, מה לעשות בדיוק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלי עובדים עכשיו ככה: 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) ואני יכול לשנות להם לככה: @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) לא מתוכנן OC. אבל הבנתי שכשהזיכרונות עובדים ב 533 אז זה תדר טבעי וזה יותר מהיר. האם כדי? אם כן, איך אני יכול לבדוק ביצועים לפני ואחרי?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זקוק לעזרה דיי דחופה , ב-ZAP הלכתי ממש לאיבוד כיוון שיש אין-סוף מאווררי 120 למארזים, יש לי מארז CM CENTURION 532 ואני צריך המלצה בבקשה למאוור (מוציא) איכותי ושקט בעל ביצועים גבוהים ,( יופי ממש לא חשוב גם לא תאורה ) תודה מראש למתייחסים
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לעשות אוברקלוק צנוע ללא חשש לאי יציבות עם - E6300 לוח 965S3 זיכרונות TWINMOS 667 CL5 וקירור פריזר פרו ושאלת המפתח - על כמה כדאי לשים את הFSB ? תודה מראש ! ליאור.
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה ואז בסוף הוצג לי סיכום...זה אומר שהכל טוב ואין קפיצות במתחים?
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מעבד למ"ע שיש לי: לוח נתון: GA-965P-DS3 כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC ספק: LIBERTY 400W אני מתלבט לגבי השילוב בין המעבד והזכרונות לשם התחושה , אני צריך עזרה במספרים (הערכה בלבד) לביצועי סף (כולל OC )עבור כל אופציה 1. E4300 +2G 667 CL-5 2. E6600 +2G 667 cl-5 3. E6600 +2G 800 cl-4 אודה לכם מאוד אם תוכלו להשלים מספרים/יחסים או כל דבר אחר (עבור כל שורה) שיתן תחושה במטרה לקבל את ההחלטה הנכונה תודה רבה על כל העזרה אנשים
-
- 3 תגובות
- 397 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מאוורר למעבד AMD 3200+ 939 התקציב הוא סביבות 300 ש''ח עד עכשיו מצאתי שניים שאני חושב מתאימים לי: 1) BIG Typhoon Zalman 7700 Cu (2 איזה אחד אתם חושבים יותר טוב? אשמח לעוד הצאות
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות האטת המחשב שנובעות מחימום יתר (Dell Latitude C400 עם מעבד של 1GHz). אני עשיתי בדיקת מאמץ של הרצה ב-100% ועוקב אחרי טמפרטורה היא עולה עד 90C ולאחר נקודה זו אני מקבל הודעה על אירוע בלוגים של acpi וטמפרטורה יורדת יחד עם הביצועים. מה שחשוב שהמחשב לא יוצא ממצב של ביצועים ירודים (אני מניח שעון נמוך) על אף שהטמפרמטרה ירדה לכ-50C חשוב לציין שהמאוורר ככל הנראה לא עובד - לרמות שהדרייברים מותקנים ואני מנסה להפעיל את המאוורר בכוח (על ידי פקודה מפורשת של i8kfan) הוא לא מסתובב. שאלות: - האם זה מסובך להחליף מאוורר למחשב נייד די ישן - אין אחראיות, וכמה זה עלול לעלות - האם יש אפשרות לתת פתרון קירור חוצוני - ראיתי מאווררי PCMCIA שמזרימים אוויר לתוך המחשב או משטחי קירור - …
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז היום סופסוף אני אפסיק להתעצל ואלך לקנות מאוורר 80 מ"מ כדי לשים אותו כמאוורר שני לקירור כרטיס מסך (TR V-1). מכיוון שאני לא מבין בזה בכלל אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על אחד טוב, רעש לא יותר מדי מפריע לי ומה שמעניין אותי זה ביצועים נטו אז הוא לא בהכרח צריך להיות שקט, אלא פשוט חזק וטוב. אני כנראה אסע לנועה אבל אולי אקפוץ גם לפנדה אז נא לתת המלצות רק משתי החנויות האלו, ואם אפשר כמה אופציות אז זה יהיה מעולה כי לכו תדעו מה יהיה להם בדיוק במלאי. תקציב נגיד עד 80 ש"ח ככה. תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-