אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש איזשהו צורך בדבר כזה !? או שזה נועד רק ליופי ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי אני מחפש כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא תוכנה אשר תעזור לי להגביר מתח (הדבר היחידי שעוצר אותי מאוברקלוק גבוהה יותר) אגב יש לי לוח: Gigabyte GA-8S648FX
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תגיבו ותגידו מה אתם חושבים... http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=530&page=4 :
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
הקירור של הכרטיס מסך שלי הרוס ניקיתי אותו כבר כמה פעמים וכלום לא עוזר אז ניראה לי שאני יקנה לו קירור חדש השאלה אם בשביל כרטיס ג'יפה 4 128 מגה שווה להשקיע בקירור כבד יחסית כמו זה או שאני יקנה כזה דבר פשוט הקטע שאני יודע שמצד אחד לא שווה להשקיע הרבה על הכרטיס הזה כי הרבה לא יצא ממנו... אבל מצד שני אני פוחד לקנות תפשוט ולהיות מאוכזב או שהוא לא יעשה תעבודה ואני יצטרך לקנות עוד משהו ואז כבר יבזבז סתם.. אז תעזרו לי לבחור ליפני שהכרטיס נשרף (אני שם תיד על המאוורר וזה חם אני לא יכול להשאיר אותה הרבה עליו מרוב החום)
-
- 9 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה להקפיץ תמהירות ל- 2000 מגהרץ. oc קליל. מה להגדיר מה לשנות אני לא מבין ממש. לעלות עם ה- FSB?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי את הכרטיס הנ"ל: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htm ואחרי שהיה לי קצת שקט מידי באוזניים בדקתי טמפ' במחשב וגיליתי שהכרטיס מסך עומד על 98 מעלות במנוחה!! כמובן שהבנתי שהמאוורר שלו הפסיק לעבוד. הוצאתי את הכרטיס וגיליתי שהמאוורר תקוע כמעט לחלוטין וגם אם אני מנסה לסובב אותו עם האצבע אז עושה רושם שהוא בכלל מתחכך עם הגוף קירור מלמטה (גם עושה רעש של חיכוך מתכת). עכשיו לשאלה... מה לעשות? אני מאמין שעדיין יש לי אחריות כי קניתי אותו לפני פחות משנה אבל יקח לי לפחות חודש לפני שאני אגיע לחנות לממש אותה ובמבט על הכרטיס הגוף קירור שלו ממש עדין ואם מוסיפים את החוסר ניסיון שלי בפירוק וניקוי גופי קירור מכרטיסי מסך אני לא רואה תוצאה משביעת רצון.…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שמתי לב שאף אחד לא ממליץ על הגוף קרור הזה... השאלה שלי היא למה? האם זה בגלל המחיר (300שח בערך) או בגלל סיבות אחרות? הקרור שלו לפי ביקורות הוא יותר טוב כמעט מכל דבר אחר והוא גם שקט מאוד. מבחינת סירקולציית אויר - הוא גם יותר טוב, במארזים שיש להם מאוורר שמוציא אויר מתחת לספק. הרבה אנשים ממליצים פה על הBT אבל בביקורות באתרים אחרים הV1 מראה עליונות דיי גדולה על הBT... (התכנון שלי הוא לשים אותו על Q6600) עריכה: האם למישהו יש אותו והוא יכול להמליץ?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מדובר במאוורר עם רשת. אני מנסה להרכיב את הרשת למאורר ולא ממש מבין איך. יש ארבעה חורים בהם אני יכול להכניס בורג בשתי פינות החורים הם דו צדדים ואני יכול להבריג בורג וכך לחבר אותו למאורר. בשתי הפינות האחרות, יש פלסטיק שחוסם את החורים. אני מקווה שרואים את זה בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם! אני מתכנן לעשות מוד לדלת שלי בקרוב.. ואני רוצה לשים בדלת מאוורר 120. זה המארז שלי (מצטער על האיכות. אין לי דיגיטלית ואני צייר גרוע ). http://www.geocities.com/darkkiller1988/maaraz.jpg במדריכים שבאתר עוסקים במספר מאווררים.. לי יש רק אחד... בגג אבא שלי לא רוצה שאני אשים מאוורר. אבל יכול להיות תשהוא יסכים בעתיד. לכן אני רוצה שתעזרו לי למצוא את המיקום המתאים למאוורר 120 שאני הולך לשים, עם התחשבות בזה שבעתיד אולי יהיה לי גם אחד בגג.. אני גם אשמח אם תמליצו לי להשתמש בהוצאת אוויר או הכנסה.. כי אני לא מומחה גדול.. מה שכן, אין לי אפשרות לשים את המאוורר ליד ההארד דיסק והכוננים, כי הם פשוט קרובים מדי לדלת.. שכחתי לציין משהו בתמונה שסרקתי: המאוורר של ה…
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז המחשב שלי הוא כזה מעבד 2800 פרסקוט לוח אם גיגהביט Gigabyte GA-8S655TX Ultra זיכרון של סמסונג pc3200 ddr 400 Wintec אז ככה העלתי את הבאס של המעבד ל215 המכפלה זה 14 וזה הגיע ל3000 אבל יחד עם זאת זה העלה את הבאס גם של הזיכרונות מ400 ל430, זה אומר 215. אבל היו בעיות זה עלה לווינדוס ופשוט פעם נתקע בברוך הבאה ושהוא עלה אז ניהיה מסך שחור החזרתי למצב הקודם כאילו ברור השאלה שלי היא אם הזיכרונות אם 400 אז אי אפשר לעלות אותם יותר נכון ? או שכן ?
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות athlon 64 3200 soket 939 mother board ga-8kn ultra 9 nf4 כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB pci-e אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, אופיס, וקצת תיכנות. האם אני צריך מערכת איוורור ו/או קירור בנוסף על מה שמגיע עם המחשב? ואם כן אז מה מומלץ? אני לא אעשה אוברקלוק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני כרגע על 3.6ghz בתצורה של 400X9. אם אני משנה את התצורה ל450X8 המעבד צורך יותר מתח, בעקבות העלאת הבאס?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/spark/a1715.htm וגם על הקופסא כתוב 6000 סלד אבל בפאנל שליטה שקיבלתי איתו שמתי על מקסימום וראיתי גם בביוס וגם בתוכנה של אסוס שכתוב 6540 סלד איך זה הגיוני? ושכותבים: Life Expectation 50,000 hours לאיזה מהירות מתכוונים??
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תראו תמונת מסך מהתוכנה, רשום סטפינג 0. אולי תוכלו להסביר לי מה הסטפינג שלי ואם הוא טוב... http://img329.imageshack.us/my.php?image=spe0wg.jpg
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום קניתי שלשום מחשב חדש, E6400, עם לוח אם ASUS P5B. התקנתי את התוכנה SPEEDFAN, ומשהו מאוד מוזר מופיע לי: תחת הסעיף AUX, הטמפרטורה נעה בין 119 ל-125 מעלות צלזיוס.. חיפשתי קצת בגוגל וראיתי שלעוד אנשים עם לוח דומה של אסוס (גרסת DELUX) יש את אותה בעיה. זה מוזר, שכן בטמפ' של 125 מעלות המחשב לא היה עובד... הנה קישור לתמונת מסך של התוכנה: http://img185.imageshack.us/img185/8871/untitledqv6.jpg מישהו נתקל בבעיה כזאת? ואגב, יש לי מארז 6a21 (הרד דיסק אחד של 160GB, ועוד אחד של 80GB, וצורב DVD אחד. כרטיס מסך 7600GS, ספק 550W של צ'יפטק). אם אני לא טועה, אין לי שום מאוורר מקדימה ובצד - האם לדעתכם יש צורך להוסיף מאווררים שם? ועוד משהו - הגיוני שאני מרגיש שיוצא אוויר מקדימה? זה לא אמור…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
אחים שלי יש לי שאלה חשובה איך אני מחבר לד לספק שלי? בשביל שיאיר אני מעוניין לעשות את זה למארז שלי שיקבל אור אך איך אני עושה את זה? אני מאוד יודה לכם אם תעזרו לי כי זה ממש חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע קניתי מחשב חדש : Gigabyte ep45 ds4 q6600 corsair 4096 2*2g 800MHZ thermaltake 550W מארז thermaltake armor mx+ ati hd4870 512mb הטמפרטורה של המעבד היא טובה ביותר בין 30 ל39 מעלות במנוחה עם או בלי OC ל3.0 אבל נראה לי שהטמפרטורה של הלוח קצת חמה. היא בדרך כלל בין 46-48 אני לא מבין למה כי בתוך המארז בכלל לא חם. בדקתי בביוס בEVEREST ובספיד פן. יכול להיות שאני טועה ? צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
רשום לי temp3 temp2 temp1 מה זה כל אחד מהם? דרך אגב הטמפרטורה 3 היא 37 מעלות (intel p4).
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך אפשר לסחוט ממנו עוד כמה אחוזים, בלי להסתכן יותר מידי בלשרוף דברים ובלי להצטרך קירור מאסיבי. - האם יש תוכנות שעושות את זה? (בלי שינויים מסובכים בחומרה) - האם יש מדריך למתחילים בתחום הזה? (איך עושים, כמה זה לא מסוכן וכו') רלוונטי גם למעבד וגם לכרטיס מסך. תודה מראש. המחשב שלי: AMD 3200+ עם מאוורר של TT Gigabyte ?K8NF-9 Leadtek 6600GT ספק של HEC 400W במארז compucase עם 2 מאווררי 12cm.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מאוד מאוד חשוב. אם יש חנות בנתניה או באיזור אשמח אם תביאו לי קישור אליה. אם לא אז מחנות אחרת גם טוב. תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
נהרס לי המאורר על המעבד במחשב יש ליקירור מקורי של אינטל כמה יעלה לי מאורר חדש?
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 במהירות 1.6 גה"צ עם אוברקלוק למהירות 2.2 גה"צ. כיום יש לי את ה ThermalTake Spark 7- הבעיה איתו שהמאוורר שלו מאוד רועש ואני מחפש פתרון שקט יותר, אך לא מתאפשר על האיכות שלו. הדרישות שלי מהמאוורר התחליפי הם (לפי סדר החשיבות שלהם): 1) שקט 2) דחיפת אוויר טובה 3) תוספת לדים או קטודה על המאוורר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס שכתוב בחתימה + מסך 22 ואני עובד ברזולוציה של 1680X1050. שאני משחק בFC2 לעיתים השולחן עבודה מרצד לי בצד ימין של המסך בנוסף כשאני עושה OC לכרטיס אני מגיע ב שעון של הGPU ל790 שזה הכי גבוה אצלי אבל בשעון של הזיכרון ברגע שאני מעלה טיפה יש לי תקיעות קטנות במשחק. גם כשהGPU על 750 כמו שהוא מגיע ברגע שאני מעלה את השעון בזיכרון שוב קפיאות קטנות במשחק. מעולם באף תדר שהעלתי כלומר הגעתי גם ל 800/1000 אף פעם לא היו לי נקודות או הפרעות של צבע רק קפיאות קטנות או קווים והמשחק זז לאט. מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-