עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sahargt,

שלום קנית מחשב נוסף שבו אני יכול להתעלל בו המחשב מדגם SONY VAIO RS420 Desktop מעבד P-4 2.8 לוח האם אני לא ממש יודע בדקתי עם SiSoftware Sandra Standard זה מה שיצא Asustek P4SD-VX מה זה הלוח הזה? זכרון 512-2700 DRR אני לא מצליח להפעיל הביוס תודה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

איך אני מודד את הטמפרטורה של המעבד?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by Ghtm,

אני משדרג בקרוב את המחשב שלי בסכום של 3305 ש"ח. אני רוצה להוסיף לי גם קירור למעבד. חשבתי על הSonic Tower של Thermaltake, שעולה 170 ש"ח בKSP+ שני מאווררי 120 מ"מ מנועה (50 ש"ח לאחד). יוצא לי חריגה של 270 שקלים מהתקציב של השדרוג. רציתי לדעת: א. כרגע יש לי קירור סטוק. טמפרטורת המעבד שלי נעה בין מינימום 40 מעלות בעבודה לא קשה (אינטרנט וכו') ועד ל55 מעלות במאמץ (משחקים כבדים). השאלה שלי האם הסוניק טאוור יוציא את אותן המעלות אם בינתיים אני אקנה וארכיב אותו ללא מאווררים עד שיהיה לי כסף לקנות מאווררים? ב. אם לא, על איזה קירור יותר זול הייתם ממליצים לי? אני צריך קירור כמה שיותר זול, אבל שעדיין יהיה טוב. (המעבד שלי הוא P4 בסוקט LGA775)

4. Started by iakovl,

אני יודע שעקרונית רוב הסינקים של AMD מתאימים לP3 כי יש להם את אותו סוקט, אבל!!! האם סינק מקורי של AMD (אלומיניום , מלבני , מאוורר שחור) יתאים לP3?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. היי לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל וזקוק לקירור דחוף.. למחשב שלו יש נטייה להתחמם.. יש לו את הקירור הבסיסי של אינטל שלא מספיק לו , אשמח לתשובה עבורו התקציב שלו הוא בסביבות ה200 שקל פלוס מינוס

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by motorishta,

יש לי בחירה של 3 מאווררים ...התכוונתי לקנות את המאוורר של thermaltake 120 מ"מ עם הלד אבל כשאני נכנס לאתר היצרן אני מגלה שהוא עושה פחות סיבובים מה-80 וה-90 מ"מ תציעו לי מה לקנות...מה יותר יקרר לי את המארז? הנה אתר היצרן הוא יעזור מאוד.... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm יש שם פרטים על שלושת הסוגים..120,90,80 תודה!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה קטנה אליכם קניתי כמה חלקים לקירור מים (ממש פשוטים) זה פעם ראשונה שאני מנסה לעשות את זה אז אמרתי נתחיל בקטן עכשיו רציתי לדעת איזה נוזל קירור אתם ממליצים ? ואיפה אפשר להשיג את זה (הכוונה איזה חנות) דרך אגב הזמנתי של זלמן zm-g100 שהוא מכיל 500 ואחר כך ראיתי גם שיש zm-g200 מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ועוד שאלה קטנה המיכל שלי מכיל חצי ליטר, כמה כמות נוזל אני צריך ? בדיוק חצי ליטר או שכל הצנרת תהיה מלאה+המיכל ? דרך אגב לא משנה המחיר של הנוזל כל הצעה תתקבל בברכה בתודה ערן

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. שלום לכולם. היום הורדתי את התוכנה SPEEDFAN ומכיוון שאני לא מבין כלום במה שהיא מציגה אז אני פונה לשאול אותכם האם הכל בסדר או שיש לי סיבה לדאגה? עוד שאלה מה זה TEMP3? אני יודע מה זה TEMP1 (זה טמפ' הלוח אם לבי הבנתי) וTEMP2 זה טמפ' המאבד. המערכת שלי: sempron 2600 MSI K7N2 Delta-ILSR (nforce2 ultra) kigston 512 ddr [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by elipok,

יש לי גוף קירור ששני קפיצים מחזיקים באלכסון אחד מול השני איך אני יכול להוציא אותו? (אני רוצה לנקות את הגוף קירור והמאורר)

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  10. Started by wow,

E6600 P5B DELUXE X1950XT LIBERTY 620W ST 2X1024 CL2 קירור מים מכפלה 9 באס 305 סה"כ 2745MHZ איך שאני מעלה עוד טיפה את הבאס הוינדוס עולה אבל נתקע. הגדרתי לפי המדריך הזה עכשיו אני גם רואה שהטמפ' שלי של ה-CPU היא 81 ושל ה-CPU 1 ו-2 היא 33 ו-35 בהתאמה. מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by Iv0ry,

האם אפשר להגיע בקירור סטוק עם הכרטיס הנל לביצועים של HD4870 או שצריך ממש OC קיצוני? יש לי במעבד קירור של ארקטיק קולינג 7 פרו אם זה משנה משהו. תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. את המערכת שלי תוכלו לראות בצד ימין. הטמפרטורה אצלי היא 35~ במנוחה ו-42 במאמץ, לאחר שעיגלתי חוטים והוספתי SF2 שיוציא אוויר מאיזור המעבד ועוד מאוורר ג'נרי שמכניס אוויר מלמעלה (זה הסידור המוצלח ביותר ממה שבדקתי). קראתי בכמה ת'רדים שעידכון הביוס קורא את הטמפרטורה טוב יותר, ובתוכנות אחרות אכן הטמפרטורה נמוכה יותר אז נראה לי שהביוס לא קורא טוב אותה. הגירסא שלי זה-F2 של award, מה הגירסא שמעדכנים אליה מגירסא זאת? ורציתי לדעת אם עידכון מבטל אחריות, וזה חשוב... ואם כן אחריות על מה?

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by RONENE7300,

היה לי תזה שקיבלתי ביחד איתו אבל הוא נעלם, והמעבד התקלקל(החלפתי אותו ועכשיו קיבלתי חדש) עכשיו אני עם AMD 7750 והמאורר שקיבלתי איתו.. אני רוצה להחליףזכרונות לוח ומעבד לE7300 שקיבלתי ( בלי תגובות על זה, זה מה שאני עושה !) קיצר אני יכול לשים תמאורר של הAMD על הלוח אם הזה GIGABYTE GA G31 M S2L המאוורר לא תואם ללוח מבחינת שאני יבריג אותו לאיפה שהמעבד אבל מקסימום אני יכול להפוך תמחשב שזה יתאים בלי הברגה השאלה אם זה מתאים לחיבור שמספק חשמל בלוח אם מקווה שהבנתם ותודה !@

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by boxer555,

שמעו אנשים אני התחלתי עם OVERCLOCK וכאלה ואני לא מבין מה זה vCore ומתחים אנשים מדברים על זה ואני לא מבין ? חוץ מזה עשיתי OC למעבד E6600 מ- 2.4 @ 2.8 והמעבד עכשיו עובד על 32 מעלות וכשבדקתי אותו על מצב של 100% הוא הגיע ל-58 מעלות האם אני יכול להמשיך בOC או לא? אז בבקשה ממכם תענו לי על 2 השאלות תודה!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by NeTBaLL,

מה זה steping go???ובאיזה מעבדים?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by ITZIKAMSA,

אני רואה הרבה אתרים שמבצעים OVERCLOCK למערכת המחשב אבל לא מבין כיצד הם עושים זאת. לדוגמה הינה המהרה למעבד( 2.4GHZ(C של אינטל ל3.3 GHZ:http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/p4-2400c-oc.html האם זה אפשרי רק דרך הBIOS של הלוח אם או שרק ע"י תוספות של מאווררים למינהם בהוצאה כספית?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by xXaXdXaXrXx,

אני יודע איך לעשות אובר כלוק אבל אני מפחד שיהרוס לי משהוא במחשב בכללי אובר כלוק הורס

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by segevgabay,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4324 תגידו הדבר הזה שווה משו? או שעדיף כבר לקחת קירור אוויר ?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  19. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=827 תודה למגיבים ועוד שאלה - למה אפשר להשוות רעש של 38DBA?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. שלום, היה לי כרטיס HD3870 והחלפתי אותו ל-8800GT... בהזדמנות זו אני רוצה להגיד שאני הרבה הרבה יותר מרוצה מה-8800GT לעומת השני... הכל אצלו יותר טוב.. אבל אני רוצה לדעת אם הטמפ' שהאוורסט מראה לי הם טובות.. במנוחה: 52 מעלות. במאמץ: 85 מעלות.. זה סביר,נמוך,גבוה? מה הטמפ' הסבירות? ועוד שאלה..איך מעלים את החוזק של המאווררים דרך riva-tuner ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by elipok,

איזה קירור הכי טוב לכרטיס מסך מסוג GeForce 6800? (הכל חוץ מקירור מים)

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html שוב, מובילים ה-NOCTUA, ה-NAXUS וה-S-FLEX בקטגורית ה- 120MM לצערנו אי אפשר להשיג אותם בארץ

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by Ancient1,

http://www.lostcircuits.com/advice/cooling/3.html

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. איזה משני הצירופים הללו של מעבד AMD64 ולוח-אם יתן ביצועים טובים יותר ואוברקלוק יציב גבוה וטוב יותר?? הצירוף הראשון, מבוסס סוקט 754 AMD Athlon 64 3400+ (754-pin) Box DFI LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire הצירוף השני, מבוסס סוקט 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box EPOX-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 בשני המקרים יהיה שימוש בקירור של טרמלרייט XP-120 ומאוורר Thunderblade של Thermaltake בגודל 120 מ"מ

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  25. 1. אני לא מוצא את באתר שלהם את הלוח שלי כדי שאוכל לדעת ספסיפיקציות טוב יותר. אם תמצאו את הלוח, אודה לכם.. 2. איך הלוח בתור לוח לOC?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים