אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז כך כמו שכולם בטח כבר יודעים יש לי את הלוח של אסוס p4c 800 e deloxe וזיכרונות של corsiar xms pc 4400 550 mhz 2.5 וקרור גז וכו וכו (השאר בפרטים) בקיצור אתם לא תאמינו אבל הבוסטר הרס לי את הזיכרונות שלי (אל דאגה כבר שלחתי לחברה להחלפה יגיע עוד איזה שבועיים לצערי חח) עכשיו יש לי שאלות צריך בוסטר לכול זיכרון יענו עם יש לי שני זיכרונות צריך בוסטר לכול זיכרון? איך הוא יכל להרוס לי את הזיכרונות וכמעט את הלוח הביוס הלך הייתי צריך לצרוב חדש..??? עד כמה צריך לעולת להוריד עם הבוסטר בקיצר אנשים עזרו לי.... ושאלה אחרונה בגלל שאני שולח את הזיכרונות להחלפה יש לי אפשרות להחליף את הזיכרונות לזיכרונות אחרים יש המלצות?? תגידו שמות ודגמים ואני יבדוק באתר שלהם (כי הוא בצרפתית ובטח לא תבינו ח…
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי יש לי P4 2.6 HT 478 עם קירור אינטל. לוח ASUS 915P דגם P4GD1 ב PCI-E. 256MB *2 6600GT TURBO FORCE. אני לא GAMER, רק רוצה להביא את המעבד ל3.0 בזמן שאני לומד (תלת מימד) ולחזור חזרה למצב המקורי מיד כשאני מסיים. זה כדאי? אפשרי? מסוכן? והכי חשוב, האם זה מבטל את האחריות לכל החיים ב INTEL? תודה
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5600 256DDR עכשיו קיבלתי תוצאות עלובות למדי בבנצ'מארק (300 ב 3DMark05 למרות שזה נראה לי נמוך באופן חשוד אפילו לכרטיס גרוע כזה...) המהירות האכשוויות שלי הן VGA Memory Clock 399.0 MHz VGA Core Clock 300.9 MHz זה כשעדיין לא נגעתי בו... עכשיו הורדתי את GeForceTweakUtility נכנסתי לתגית NV Clock והלאה, קראתי איפה שהוא בחיפוש שצריך לעלות בקפיצות של 5 עד שמתחילים להופיע ארטיפקטים... אז מה אני צריך לעלות ב5 ? את ה Core או ה Memory ?? אז קיצר, מה אני מעלה, ואז כשאני מעלה Clock אחד צריך להעלות גם את השני ? אם כן אז באיזה קפיצות ? עריכה : הצלחתי בסוף לעשות קלוקים עם Power Strip קיצר העלתי את זה לאט לאט עד שמהירות הזכרון היתה 425 והליבה היתה 340 התו…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
העלתי את ה fsb מ200 ל227 זה אומר שהמעבד על 3400mhz, היחסים שלי על 3:2 קיצר, ברגע שאני מעלה אותו מעל 3500mhz ואני מדליק פריים, עוד לפני שהוא מסיים לעשות מבחן אחד המחשב דופק ריסט... קצת מאכזב לאור העבודה שבעומס המעבד על 56 מעלות ובמנוחה 30.... מה זה יכול להיות ? צריך להעלות את המתח או שאולי לשנות את התזמונים ?
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את הדריברים החדשים של nvidia לx64, גרסא 76.71 והטמפ' ירדה מ61 במנוחה ל47 במנוחה ומ90-100~ במאמץ ל65~ במאמץ(!!!). הכרטיס הוא 6600GT של גיגהבייט והוא בעל קרור פאסיבי. ידוע לי שהיה באג של טמפ' עם כרטיסי 6800, יכול להיות שגם עם 6600? או שהדרייבר מזייף?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי OC קטן ככה לסמפרון שלי והצליח עכשיו הFSB שלי עומד על 222 והוא גם יציב בPRIME ברגע שאני מעלה אותו ל223 הוא הופך להיות לא יציב בPRIME95 ועושה אררור אחרי כמה דקות של עבודה מה שכן הצלחתי להפעיל את המחשב עם FSB של 235 ועשיתי SUPER PI יצא תוצאה של 48 שניות!! אז ככה הנה כל הפרטים אולי תוכלו לעזור לי להעלות את המהירות ועדיין לשמור על היציבות?? דרך אגב למי שלא יודע בלוח של אביט אפשר להעלות את המתח למעבד באחוזים זה הולך 6 אחוז 12 אחוז ו14 אחוז והמתח לזיכרון הולך בקפיצות של 0.05 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי את המארז 6A19, הכונן הראשון הוא הסידירום ואחרי 2 פלסטיקים ואחריהם הצורב שמתי בתוך המארז בין הסידירום לצורב (הרווח איפה שהפלסטיקים) מאוורר 80 מ"מ שמכניס אוויר האם זה יעזור? כי אין לי מאוורר מקדימה שמכניס רק המאוורר 120 מ"מ מאחורה שקיבלתי עם המארז
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם היא יכולה להחזיק 3 בלוקים 2 רדיאטורים 1 מיכל ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
חברה יש לי שאלה לגבי riva tuner האם זו תוכנה לקלוקיג או לטוויקינג אם לקלוקינג אז אני רציתי להגיד שעשיתי קלוק לכרטיס מסך ליבה:300 הרץ,זיכרון:220 הרץ האם זה שיפור טוב?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז כך יש לי את הלוח אם של GIGABYTE דגם:8ipe1000-g ושני לוחות של 512 (סה"כ 1024) במהירות 400. המעבד : NOETHWOOD P4 2.8GHZ הטמפ' במאמץ 35 במנוחה25 . אני לא יכל לעשות OC דרך המערכת אלה רק דרך הBIOS . משהוא יכל אולי להדריך אותי או להביא מדריך לOC דרך הביוס ?? ובקשר לכרטיס מסך: ריציתי לבדוק כמה אני יוכל להוציא מהכרטיס מסך , ומה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה רק OC : 3D:400@504 2D:400@504 MEM:400@456 1)הטמפ' במנוחה 45 במעמץ 60,הטמפ' מאפשר לי להוציא יותר ? (אני יודע שזה יותר קשור לכרטיס מסך )או שהטמפ' מסוכנת כבר פה ? 2)יש אפשרות לפתוח עוד צינורות ? אני עדיין לא יודע מה זה נותן ??? אשמח אם משהו יסביר או יביא קישור המערכת היא : P4 2.8 GIGABYTE P865i Gforce 7600gs AGP של G…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי חבר'ה! רציתי לשאול אם תהייה אפשרות והאם זה יהיה כדאי לעשות OC לC2D 6420 עם לוח GB 965P-DS3 ע"י זכרונות KINGSTON 667? המפרט מצויין ליד - רק הלוח החדש והמעבד מצויינים כאן והם המחליפים... תודה מגיבים...
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ראיתי במאמר על האמצעי קירור למכרטיסי מסך את המאוורר הזה חיפשתי ולא מצאתי אותו בחנויות בארץ (בדקתי באתרים) איפה אני יכול למצוא את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי 2 שגיאות בתוכנה ב CPU ו POWER SUPPLY מה זה אומר ואיך מתקנים את זה
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המעבד שלי ל 45-46 בזמן מנוחה,והטמפרטורה הכללית במחשב דברך כלל על 51-52 (גם במנוחה אם זה משפיע ולמרות שלא נראה לי) אני צריך גם בבקשה תוכנה שבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך,הארד דיסק וכל השאר חוץ מאוורסט ניסיתי את כל הגרסאות כלום לא פועל חוות דעת יתקבלו בברכה! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
התקנתי ת'תוכנה אצל חברה שלי...והינה מה שזה מראה. עכשיו השאלה..הטמפ' 1. זה המעבד? השני זה הלוח אם? והשלישי הHD? אני צודק? איך אני יכול לקרר את החלקים הלוהטים אם זה לא המעבד? (מצורפות תמונות מCPUZ של המעבד ולוח האם שתדעו מה הסוג כל דבר) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס מסך של SAPPHIRE 1900GT 256MB והוא די חם (הגיע לי פעם ל91 מעלות במאמץ!!!!). אז חשבתי אולי שווה להחליף קירור ז מה את ממליצים? והאם ההחלפה פשוט?? כלומר האם אני יצליח להחליף אותו לבד?? (אני בניתי את המחשב אולי זה עוזר במשהו). תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.. יש לי גוף קירור מקורי שבא עם המעבד, ועוד 3 מאווררים במארז. הזמנתי ספק חדש עם מאוורר של 12CM, גוף קירור ארקטיק קולינג אולטרה טי.סי4, משחה טרמית ארטיק סילבר 5, אני מוסיף מאוורר בגג המארז להוציא חום, ומוסיף עוד 2 מאווררים במארז. כיום המעבד שלי עומד על בערך 50 מעלות במנוחה, ו60+ מעלות במאמץ. עם כל מה שקניתי, לכמה בערך אמורה לרדת הטמפ' של המעבד שלי??? תודה על העזרה...
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מעבד : AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 זכרונות: Ncp+Aeneon 1GB (512x2)Dual 400Mhz PC 3200 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 כרטיס מסך: Gecube Readon 9600Pro 128M Edition ספק:Sunshine Koma 520Watt קירור:Artic Cooling Freezer 64 Pro מארז:גנרי פשוט בנוי ממתכת זולה. יש לי בערך 1000-1200 שקל. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
מוקף באדום, זה המאוורר של מעבד שלי או שזה אחד המאווררים שיש לי במארז? והאם תוצאתו טובה? ועוד משהו, הטמפ' האלו טובות יחסית המחשב היה דלוק כל הלילה על הורדה ועל AFK במשחק. מפרט בצד ימין, מארז של טרמלטיק סופרנו.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעשות OC רק לכמה שניות בכדי לראות לאיזה רמה המעבד שלי יכול להגיע,עכשיו לשאלה: באיזה תוכנה אני יכול להשתמש? - חשוב לי שיהיה אפשר לשחזר (מה שהיה לפני עשיית ה-OC) בתודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני לפני יומים קיבלתי lanparty ומכרתי את הלוח הקודם שלי שעליו היה מורכב bt עכשיו לשאלה: במודרבורד הקודם היה ספוג שמבדיל בין המודרבורד לחתיכת מתכם שתופסת את הביגטיופן מאחורי הלוח ושאני הוצאתי את הספוג הזה (בכוח ) הספוג נקרע ועכשיו אין לי דרף לשים את החיתכת ברזל הזאת בלי לשרוט את הלוח אני צריך הצעות לחומר שיעשה את העבודה של להדביק את הברזל הזה ללוח ולא ישרוט אותו בתודה שגיא
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות OC למעבד אבל כשאני משנה את מהירות הFSB (אפילו לא את המכפלה) ושומר, המחשב דולק אבל לא רואים שום דבר והמחשב לא מגיב... למשהו יש מושג מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
הלך לי המאורר על כרטיס מסך (radeon 9100) יש לי אחד אחר שלא ממש מתאים מבחינת הצורה (הוא מרובע ולא עגול) במידה ואין לי אפשרות להצמידו בעזרת בורג , איזה סוג דבק יתאים להדבקת המאורר ללצלעות הקירור?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-