עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי Q6600 G0 בסטוק וAC פריזר 7 פרו. הפריזר היה מלא אבק אז הוצאתי לנקות, באותה הזדמנות החלפתי משחה טרמית למעבד (שמתי AS5) עכשיו אני מחבר הכל (וכן, הפריזר מהודק ויושב כמו שצריך...) ואני רואה שעלו לי 10 מעלות. אין לי מושג מה עשיתי לא נכון, אבל אני לא רוצה מעבד על 50-53 מעלות במנוחה |=

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by EladBr,

תראו תמונת מסך מהתוכנה, רשום סטפינג 0. אולי תוכלו להסביר לי מה הסטפינג שלי ואם הוא טוב... http://img329.imageshack.us/my.php?image=spe0wg.jpg

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  3. המהרתי את המעבד שלי מ 2GHZ ל2.4GHZ מדובר בAMD 64 VENICE 3200+ בביוס רשום שהזכרונות עובדים על 333MHZ במקום על 400MHZ. האם עדיף להשאר ככה עם מעבד חזק יותר אבל זכרונות שעובדים על 333MHZ או לחזור ל2GHZ ולהעלות את המהירות של הזכרונות ל400MHZ? :s05:

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by ReDeViL,

אחים שלי יש לי שאלה חשובה איך אני מחבר לד לספק שלי? בשביל שיאיר אני מעוניין לעשות את זה למארז שלי שיקבל אור אך איך אני עושה את זה? אני מאוד יודה לכם אם תעזרו לי כי זה ממש חשוב לי

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. היי,רציתי לדעת מהו קירור המים הטוב ביותר שיש ועד איזו טמפרטורה הוא מקרר?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by B@LENO,

שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות. 1. קודם כל יש לי מעבד E2140 1.6 ליבה כפולה. היום החלפתי את הסידירום וחיברתי את הכול אני מדליק את המחשב שומע רעשים של סיבוב ועצירה אחריי דקה שהווינדוס עלה שמתי לב שהחוט נגע במאורר של המעבד והוא לא הסתובב האם יכל להיגרם נזק במשך דקה וחצי שתיים שלא עבד המאורר, המחשב היה חם זה לא היה הפעלה ראשונית?, ואיזה טמפרטורות זה חם מדיי בשביל המעבד הזה? השאלה השניה יש לי כרטיס מסך רדאון X1950 PRO 512MB של חברת ספיר ובמאמץ הכרטיס הזה מגיע ל69 מעלות האם זה נורמאלי? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by SuB,

רשום לי temp3 temp2 temp1 מה זה כל אחד מהם? דרך אגב הטמפרטורה 3 היא 37 מעלות (intel p4).

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by udist,

ברשותי msi geforce fx 5200 128MB המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה וכיוב' אבל למקרה שאני ארצה גם לשחק אני רוצה לדעת כמה דברים: ראיתי באפשרויות של הדרייברים שניתן לבצע oc, עכשיו הכרטיס בא עם צלעות קירור בלבד, האם לעשות את הoc שניתן לעשות שם (אין לי מושג בדברים האלה, אז מי שעונה שידבר כאילו הוא מדבר לילד בן 4) עוד כמה פרטים: הכרטיס 64bit טמפ' לוח אם 26, מאמץ 29 יש לי מאוורר מקורי של אינטל של p3, אפשר להשתמש בו על הכרטיס? אם כן, איך? האם זה יעזור לOC? יש לי עוד מאוורר של מארז, סתם משהו זול, שווה להכניס אותו למחשב גם כן? (כרגע יש רק מאורר צידי אחד במארז, בנוסף למאווררים של המעבד ושבספק) למי שיש עוד פרטים/מידע להוסיף לי אני אשמח, תודה!

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by liav25,

עשיתי קצת סקר שוק ברשת והגעתי למסקנה שהAC ביחס תמורה מחיר הכי כדאיים (אגב אם יש מאווררים יותר טובים משלהם באותו מחיר אשמח לשמוע). 4 מאווררים שהחלטתי עליהם : http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=106&data=2&disc= http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=109&data=2&disc= http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=100&data=2&disc= http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=102&data=2&disc= אחד יהיה מקדימה ואחד מאחורה, זה המקום שיש לי במארז לצערי. מארז כזה של AC עם מאוורר 24CM בצד שקצת חבל לי שאי אפשר להחליף אותו. יש מאוורר שניתן לשלוט על מהירות המאוורר שלו, האם בחיבור לספק זה אפשרי ? אם לא האם בהכרח הוא יסתובב על המהירות המקסימלית ?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by Bessmertniy,

אני מעוניין להחליף את דלת הצאת של המארז בחלון פרספקט , למישהו יש המלצות? תמונות? לראיונות איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by waizman,

יש לי כרגע לוח אם (MSI KT3 Ultra-ARU (AKA KT333 Ultra2 והוא חתיכת זבל. פשוט ככה. בבאס מעל 166 הזיכרון ננעל על HCLK ואין אפשרות לשנות את זה... מה שאומר שאני תקוע על 266 מה"צ לזיכרון... בנוסף אין שום מחלקים ל PCI או ל AGP... את המתח לליבה אני יכול להעלות רק עד 1.85 וולט. אז השאלה שלי היא: יש איזה שיפורים, שפצורים, ומודים למיניהם שיאפשרו לי לעשות משהו עם הלוח החסר תועלת הזה, או שנתקעתי איתו?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by Yossi1981,

אבל קודם כל אציג פה את נתוני המערכת שלי - לוח אם של MSI K7T266 PRO 2 נותן אפשרות לשלוט המתח המעבד והזכרון זכרון עד 2.8 ומעבד עד 1.9 מעבד אתלון 1700 מכפלה סגורה ( שתפתח בקרוב) זכרון 256 במהירות 266MHZ של SUMSUNG כ.מסך MSI G4TI4200 128MB AGPX4 מאורר וולקנו 6CU טמפרטורת מערכת בזמן מנוחה - 34 מעלות ( יש לי מארז מקורר היטב) לוח 34 בעומס 42 מעלות , לוח - 36 ועכשיו לבעייה שלי אני לא מצליח לעשות אוברקלוק , כל פעם שאני מגביר את קצב הFSB ועושה ריסט , נתקע לי המחשב אחרי כמה שניות שאני עושה אובר קלוק ל(באס = 139)1800 , אז המחשב נתקע לי אחרי שהווינדוס עולה, כשאני עושה ל-(באס=145)1900 הוא נתקע לי בדר"כ שהמחשב מעלה את הווינדוס. אם אני עושה מעבר 146 , המחשב יעשה לי טובה אם הוא יעלה בכ…

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by Amit_Alcobi,

מחפש קירור שקט כמה שיותר למעבד שלי (P4 2.8 HT) לפי מה שהבנתי זה נחשב למעבד חם אז אני לא יודע אם כל הגופי קירור הפסיביים יתאימו לו. הבנתי שכדי שתוכלו להמליץ לי על קירור מתאים צריך לציין את שאר המאווררים במארז אז ככה: מארז gigbyte posidon עם מאוורר 12 ס"מ מאחורה. ספק כח עם מאוורר 12 ס"מ. וזהו חוץ מזה אין מאווררים. בנוסף אוכל להעזר בהמלצה על ספק שקט ככה שהמחשב בכלל יהיה שקט יותר. נ.ב. הטמפ' של המעבד בדר"כ היא 50 מעלות צלזיוס. תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by HellWarrior,

אהלן ! אני צריך ייעוץ - טמפרטורות המעבד שברשותי בכותרת הינה 33-36 מעלות בidle ובערך 47C במאמץ מלא. האם זה תקין ? Thermalright SKL-948U ו Vantec Tornado 92mm ו2 מאווררים 120MM במארז וכמובן 2 המאווררים של הספק כח HEC475W .... נורמאלי ? תודה וטמפרטורת מערכת chipset - idle - 31-35 load - 38-41 - אין שום קירור אקטיבי על הצ'יפסט - רק היטסינק של היצרן epox

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  15. היי יש לי מחשב אם מעבד celeron 3.06 ועליו המאורר המקורי של INTEL הבעיה היא שהוא עובד על חיישן ככול הנראה אני פשוט רוצה שיעבוד יותר חזק גם בטמפרטורה נגיד ב40 שיעבוד כמו שהוא עובד ב50 שזה ממש הבדל משמעותי אז אם יש אפשרות כתבו לי ואני תמיד מעדיף שלא להתעסק אם האלקטרוניקה

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by hamoodit,

יש לי ג'יגה RDRAM 1066, לא שאני מפגר ורוצה שהם יעבדו מהר יותר ממה שהם עובדים כי המחשב מטוס, אבל האם בעקרון ניתו להמהיר זכרונות כאלו ומהי הדרך הנכונה - אני יודע שיש בסה"כ לוח אחד או שניים לכל יצרנית גדולה שעובד עם זכרונות כאלה (INTEL 850E) אז איזה מהם הכי מומלץ ? ABIT, EPOX GIGA ASUS ?

17. Started by Ac-Boy,

http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=hB9MbbGIjXQ&l=216&t=OEgsToPDskJVAEqcQZSaA7rRcEl8j9-0&fs=1&title=CPU%20Up%20to%205.255%20Ghz מדהים. זה חנקן נוזלי לא?

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש. PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 אפשריים). גוף קירור למעבד-THERMAL-TAKE BIG TYPOON 120 mm כרטיס מסך HIS ATI READON X700 ICEQ II המעבד פועל על 35 באיידילי ועד 42 במאמץ תחת כמה אפליקציות כרטיס המסך פועל ב 32 מעלות באיידיל ועד 44 במאמץ מלא כאשר אני לא משתמש באוברקלוק(נתוני STOCK הם:425,864) והמאוורר שלו פועל על 67% לוח האם עומד על 34-35 קבוע... שאלתי היא האם טמפרטורות אלו הם ברמה סבירה או שטובים והמאווררים מכוונים על AUTO והאם אפשרי לשפר תוצאות אלו ובכמה?? אפילו אם זה תלוי בהחלפת רכיבים כגו…

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by BobCaT,

טוב אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל השאלה היא: יש לי מקום לUSB אוזניות ומיקרופון בקידמת המארז והם לא מחוברים אני רוצה לחבר אז ככה את המפרט תראו בצד אז ככה יוצאים לי מהחיבורים מהUSB מלא כבלים צבעוניים ומה אוזניות והמיקרופון שתי בננות לאן אני מחבר אותם כדי שהיפעלו? תודה לכל ההעונים גיא

20. שלום רב, ברשותי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 במהירות 1.6 גה"צ עם אוברקלוק למהירות 2.2 גה"צ. כיום יש לי את ה ThermalTake Spark 7- הבעיה איתו שהמאוורר שלו מאוד רועש ואני מחפש פתרון שקט יותר, אך לא מתאפשר על האיכות שלו. הדרישות שלי מהמאוורר התחליפי הם (לפי סדר החשיבות שלהם): 1) שקט 2) דחיפת אוויר טובה 3) תוספת לדים או קטודה על המאוורר. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by scylla,

היום סיימתי לעשות כבלים מעוגלים כמו שכתוב במדריך השתמשתי באזיקונים ובאיזוליר בנד יצא חמוד והתפנה המוןןןןן מקום.... עדיין לא יצא לי להתעסק עם המולקסים ושאר הירקות אבל למישהו יש רעיון איך אני יכול לכסות את הכבלים גם של המעוגלים וגם של השאר? אני מעדיף לעשות בעצמי ולא להזמין מג'ב-טק או משהו... אבל אם יש משהו בארץ אז זה יהיה נחמד...! מה שכן חשבתי על משהו עם צינורות מזגן אבל צריך משהו יותר יפה קצת... עריכה: בטעות פתחתי בפורום הזה במקום באלקטרוניקה ומודינג בבקשה העבירו

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. יש לי את המארז 6A19, הכונן הראשון הוא הסידירום ואחרי 2 פלסטיקים ואחריהם הצורב שמתי בתוך המארז בין הסידירום לצורב (הרווח איפה שהפלסטיקים) מאוורר 80 מ"מ שמכניס אוויר האם זה יעזור? כי אין לי מאוורר מקדימה שמכניס רק המאוורר 120 מ"מ מאחורה שקיבלתי עם המארז

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה לאן ללכת שם בביוס או לשלוח אותי לאתר שמסביר את זה, רק עם תמונות תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by tintin,

אחרי 20 דקות המבחן נעצר והוא כותב Execution halted מזה אומר?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by CocaCola,

שלום,ARCTIC COOLING FREEZER 7 יספיק לקרר Q6600 ללא אוברקלוק? הוא שקט? עדיף טוניק טאוור? תודה לכל העוזרים

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.