עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לשים אותו בצד מול ה4870 שלי באנטק 1200, יש לי שם כרגע SLIPSTREAM 1600RPM אני צריך המלצה למשהו הכי עוצמתי שאפשר - לא אכפת מהרעש. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by galala,

טוב אז ניגש ישר לבעיה יש לי מאוורר VANTEC AeroFlow ל AMD שמותקן על barton 2500 אבל המאוורר עובד על רק ~4200 RPM למרות שכתוב באתר של החברה ועל האריזה של המוצר שהוא עובד ב 5600 RPM יש למישהו רעיון איך לשנות את זה כאילו אפשר דרך הביוס או משהו?? קניתי +epox 8rda3 ואני לא מצליח להעלות אותו מעל 2000 MHz כי הוא מגיעה למעלות של 50 עד 55 גם בלי OC הוא ב +45 אני מדבר על מארז פתוח! אני חדש ל AMD אבל אני לא חושב שהוא אמור להיות כל כך חם כאילו המזגן פועל והמארז על השולחן חופשי לחלוטין ואם כבר מדברים על המארז אז יש לי 3Rsystem Air עם החישני חום וגם הם בעיה הם מראים טמפרטורות לא נכונות כאילו לקחתי את אחד החיישנים וסתמתי אותו מחוץ למחשב, כדי לבדוק והוא הראה 63 מעלות! (לא היה כל כך חם ???…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by yotamavi,

יש לי עד יום חמישי בצהריים(הכי מאוחר-עדיף בבוקר) שיגיעו כבר החלקים לדודה שלי באמריקה, לכן אם אני מזמין מחר(יום שלישי) צריך חנות או: א.בניו ג'רזי ב.שולחת במשלוחים האווירים האלה שמגיעים תוך יום. אם יש חנות שתענה על הצרכים האלה אני צריך המלצה למערכת תקציבית לקירור מים שתיכנס לי למארז transformer אם המורכות יקרות אז אפשר להביא לי בחלקים נפרדים, אני רוצה רק בלוק קירור למעבד והצעות לבלוקים לכרטיס מסך. תודה רבה רבה.

4. Started by OR2OOO,

לא ראיתי לזה שום אזכור... השנה יהיה משהו, חבר טוב רוצה להירשם והשנה לא ראיתי שיש כוונה לעשות תחרות כזאת בכלל. צוות הפורום, יש תכנון כזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by ZeppeliN,

יש לי את המעבד במפרט. אני רוצה לעשות OC אני רוצה לדעת ממה אני צריך לשים לב... עד כמה אני יכול לעלות מתח (יש לי ספק ג'נרי)? מה הטמפ' שכדאי לי להזהר ממנה במנוחה? האם הזכרונות שלי יגבילו אותי?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  6. צריך המלצה לקירור למעבד 2.5 core 2 duo בלוח G31T-M7. תקציב: עד 150 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי קירור למעבד arctic cooling freezer 13 co והוא בא עם משחה טרמית קשה מרוחה מראש על אזור החיבור עם המעבד. בנוסף קניתי בעבר משחה טרמית arctic MX-4. רציתי לשאול האם יש טעם להחליף את המשחה שבאה מראש עם המעבד, במשחה הזו- מטעמי טריות ואיכות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by AvivSegal,

מאז העדכון שעשיתי, המערכת מסרבת לעלות ומתקבלת הודעה CPU FAN ERROR אני כן יכול להיכנס לממשק של ה BIOS וראיתי שמבחינת הביוס מהירות סיבוב של 525RPM זו בעיה. מדובר בקירור יחסית טוב, שכחתי כרגע את השם, הטמפ' בסדר לדעתי כך שהחלטתי להגדיר בביוס IGNORE CPU FAN SPEED, ועכשיו המערכת עולה והכל בסדר גמור. לשאלתי: איך אני מגדיר לו שיציג הודעת אזהרה רק מתחת ל 500RPM? כמובן רעיונות אחרים גם יתקבלו בברכה, ה IGNORE מבחינתי זה זמני, לא? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by j-cool,

אז ככה קניתי מחשב חדש אם מאוור stock 512 זכרון פנימי samsung 3200 רגילים ולוח אם abit nf7-s האם אפשרי להעביר oc ואם כן איך ועד לאן אני יכול להגיע??

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by gil1908,

האם יש בעיה לשים AX7 על לוח KT3 של MSI? שמעתי שקצת חסר שם מקום.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by mr-elad,

לכל מי שראה בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302010 שיש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את הOC המחשב לא נדלק בצורה רגילה (צריך לכבות ולחכות משהו כמו 20 שניות) ובנתיים שום דבר לא עזר. עכשיו המחשב עובד עם הOC והוא נדלק כי חיכתי 20 שניות. אז הינה כמה פרטים מאוורסט: Temperatures: Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 32 °C (90 °F) CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #2 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #3 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #4 45 °C (113 °F) GPU 49 °C (120 °F) GPU Diode 57 °C (135 °F) GPU Ambient 45 °C (113 °F) WDC WD2500AAKS-00SBA0 34 °C (93 °F) CPU Properties: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q660…

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by dor31,

קניתי מארז ציפטק עם חלון אבל בלי חור אז איך אני יכול לעשות חור. תודה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by asaf556,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך עם התוכנה RivaTuner אבל אני לא יודע מאיפה אשמח לקבל הסבר על אופן השימוש בתוכנה

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  14. ואם כן , אז הביצועים של הכרטיס מסך עולים ?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  15. שלום לכולם, חבריי וידידי הנכבדים אלה שהיו במפגש פורום אני הבלונדיני שנראה רוסי אבל לא רוסי.. ואלה שלא היו אז נעים להכיר. בכול מקרה, קניתי לא ממזמן את אורוורה 570 והרכבתו הייתה הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת מחשב. למעשה, מדהים איך ההבדל בינו לבין המארז הישן שלי (Raidmax Scorpio 868), רוב העבודה שלי הייתה בפירוק המארז הקודם ולא הרכבת המארז החדש. מדוע? כי כול הכוננים לא צריכים בכלל ברגים! איזה הקלה זו בהרכבה סעמעמק . טוב, לעניינינו. בגלל שזו הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת המחשב, מן הסתם שכנראה שהכבלים לא מסודרים היטב, אצטרך את עזרתכם בעניין. הערה: אשמח, אם החוטים אינם הבעיה שתתנו לי פתרון אחר. כמו כן, אל תשימו לב למאוורר האחורי שלא פועל.. זה בשל חוסר בקונקטורים למאוו…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by tamos,

אני רוצה להחליף את כל המאווררים במארז יש 3 של 80 במארז ואחד של 120 חשבתי שאת ה80 אני יחליף לאלה http://tms.co.il/product/5105 ואת ה120 לזה: http://tms.co.il/product/5104

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  17. החלפתי לSP-97 שלי את הטורנדו 92' בSF2 CoolMod ועכשיו שקט וטוב ב40 מעלות Full Load + האוברקלוקינג... ומשום כך התפנה לי הוונטק 92 מ"מ טורנדו 119CFM המטורף לאוברקלוק של הכרטיס מסך המצ'וקמק שלי שאני מחליף בקרוב הPalit FX5200, עכשיו יש עליו בסך הכל מאוורר 40 מ"מ מסריח ביותר עם איזה 3 cfm ובלוק קירור קטן מתחתיו וגם משחה טרמית שאני שמתי... יש מספיק מקום לתקוע שם למטה את הוונטק טורנדו 92 אבל לא בצורה שהיא ישירות על הכרטיס אלא קצת באלכסון... העניין הוא שאני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה ויש פה כמה מומחים, כבר ראיתי, אולי תוכלו לעזור לי בנושא אני ממש רוצה לקחת את הכרטיס הזה למקסימום עד שיגיע לי הRadeon 9800Pro שהזמנתי... בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. אני הולך להזמין מערכת לקירור מים. מה שאני צריך זה הברגה של 4\1 ובקצה השני 8\3. האם המחברים הבאים זה מה שאני צריך או להיפך ?? http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=977&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=978&prevaction=category&previd=2&prevstart=0

19. Started by idani1983,

אני מחפש מאורר 120 מ"מ איכותי שניתן לקנות בארה"ב ואם אפשר וזה לא פוגע בביצועים אז גם עם תאורה והכי חשוב כמובן שיהיה שקט תודה רבה

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  20. שלום, בכוונתי לעשות אוברקלוק למעבד שברשותי כדי לשפר ביצועים במשחקים ויש לציין שזהו אוברקלוק ראשון שלי אז אולי אני אשאל פה כמה דברים מצחיקים. אתמול עשיתי ניסיון ראשון והעלתי את התדר ל-2.3GHZ אבל גם התדר של הזכרון עלה מ-667MHZ ל-700MHZ ואני רוצה להימנע מכך אם זה בכלל אפשרי. הגירסה של הBIOS שלי היא 0203 ובחוברת של הלוח אם ראיתי שצריך להיכנס לADVANCED MENU בשביל אוברקלוק. נכנסתי לשם וראיתי CPU FREQUENCY והיה שם משום מה את המספר 200, עכשיו אין לי מושג למה המספר הזה מתייחס כי ראיתי באוורסט שה-FSB שלי הוא בסביבות 366 וחשבתי שזה המספר שבו הייתי אמור להיתקל ואותו יש להעלות בהדרגה. אז הוספתי 10 והגעתי ל-210 ולאחר מכן נעלתי את תדר ה-PCI EXPRESS ל-100 כפי שראיתי במדריכים. נכנסתי ל-X…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  21. מה הלוח SLI הכי טוב היום לOverclock עד תקציב של 1K? תודה מראש, אין עדיפות לחברה.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by idanaz,

יש טעם לעשות oc ל agp fx 5200 של GINWORD

23. Started by omer1234,

אני רוצה לעשות oc לכן התקנתי omega driver והכל בסדר גמור רק שמידי פעם קופצת לי הודעה ואני רוצה שתגידו לי אם זה בעיה ומה צריך לעשות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  24. Started by HF Integrale,

לא ממש יודע איך לנסח את זה בכותרת, אבל השאלה שלי היא כזו: המעבד שלי e6600 שבמקור הוא על 2400 מה"ץ נמצא כרגע באוברקלוק למהירות 3120 מה"ץ זה יוצא מכפלה 9 כפול באס 347. השאלה שלי היא, עם OC כזה, לאיזה מעבד Retail/Stock הוא שווה ערך מבחינת ביצועים? האם אפשר לומר שהוא קרוב ל- 8400? עובר אותו? 6750? אנא עזרתכם HF

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. שלום המחשב שלי לא משהו יחסית למחשבים והמשחקים של היום: pentium D 2.8Ghz Nvidia Gefore 7600GS אני משחק משחקים עם גרפיקה מיושנת ואני רוצה שיעבדו יותר חלק עם overclock עשיתי לכרטיס מסך שלי OverClock בעזרת התוכנה nTune מ GPU Memory 400Mhz ל 432Mhz GPU Core (3D) 490Mhz ל 529Mhz אין לי קירור מיוחד לכרטיס מסך ולמעבד.. בדקתי עם Nivida Monitor View את הטמפרטורה של GPU וזה 42-44C אני חושב שזה טוב ומוזר קצת כי אין לי קירור מקצועי, תגידו אתם.... בינתיים שמתי על המחשב קרחומים מהמקפיא ליתר ביטחון אני רוצה לעשות OverClock גם למעבד אבל אני לא יודע איך ועם איזה תוכנה ואם אפשר בלי קירור Thermaltake או משהו תודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.