אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כפי שאני מבין יש צורך בזכרונות מהירים על מנת לבצע OC. האם יש גם דרישות לכרטיס מסך (פנימי וחיצוני) על מנת לבצע OC (למעבד ולזכרונות ולא לכרטיס המסך) :s05:
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
E6300@3150 bios vcore 1.28 stress vcore (everest) 1.25 default vcore :1.325 משהו שיחק עם זה לראות כמה אפשר לרדת ולהשאר יציב ? ולשאלה למה - בגלל שהטמפ יורדת זה למה עוד שאלה לדעתכם יהיה שינוי בבצועים כל עוד יציבות נשמרת ?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, לפני כמה שבועות (אולי חודש) פתחתי נושא אודות קירור המארז (בגלל מעבד). הסרקולציה של המארז היא: -שני מאווררים 80 מ"מ מכניסים אוויר מצד המארז -מאוורר 120 מ"מ מוציא אוויר בטופ -מאוורר 80 מ"מ מוציא אוויר מאחורה (חדש ונלקח מספק ישן) קודם כל חשבתי להוסיף 120 מקדימה מכניס אבל בשביל זה צריך לעשות חורי אוורר בפאנל העליון -> בפסח אני אבדוק מה אפשר לעשות. עכשיו בקשר לחיישן.. הוספת המאוורר מאחורה הורידה את הטמפרטורות בכ4-5 מעלות לכל הרכיבים, ורק במעבד יש הבדלים של 2-3 מעלות. הבעיה העיקרית היא שהמעבד על 65-70 מעלות ללא מאמץ, ובמאמץ הוא מגיע לעד 89 מעלות (!!!) ומה שאני רוצה לשאול: איך אני בודק שהבעיה באמת במעבד, ולא בחיישן? ואיפה אמור להיות בBIOS מידע על טמפטורה?
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
לעומת מעבד בסטוק.. כלומר, לדוגמא אם המעבד נשאר באותה טמפרטורה שהוא בא כסטוק אבל הוא מואץ בגלל קירור טוב?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי שתי מאווררים האם זה מספיק לי בשביל להשאיר את המחשב ליומים שלושה דלוק...זה יעשה לי בעיות? האם יש תוכנה לשינוי או לבדיקת מהירות ושינוי מהירות המאוורר? תוכלו לשלוח לי הוראות הפעלה
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להעלות את המכפלה של המעבד הנ"ל אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בלוח אם ASUS COMMANDO תודה
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה הפירוש של צ'יפסט משהו כזה במחשב. 2.האם צריכים לעשים מאורר בצ'יפסט ואם כן אז למה. תודה
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד PD 945 3.4GHZ לוח INTEL DG965WH זכרון 1*1024MB של ADATA 533MHZ CL4 כרטיס מסך בנוי אני מחפש תוכנה ל OC ותפרטו איך אני עושה OC קראתי הרבה לא ממש ברור לי ,במעבד הישן P4 1.6GHZ עשיתי OC דרך ה BIOS , בלוח החדש אני לא רואה אפשרות כזאת בביוס . *** בתוכנת FANSPEED לא ראיתי לוחות של אינטל תודה...
-
- 3 תגובות
- 390 צפיות
-
-
כותרת. אם זה גורם לביטול האחריות[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 14:02:39 תענו לי בבקשה זהה דחוף
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי intel pentium 4 Prescott יש מאוורר עליו מקורי שלו, יש עוד שני מאווררים, אחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... המעבד יושב רוב הזמן בפעילות פשוטה על 65 C ובמאמץ לפעמים מגיע עד 73-74 C....וזה די מלחיץ אותי.. מה כדאי לעשות כדי לעזור לו להתקרר? תודה מראש, שקד.
-
- 3 תגובות
- 406 צפיות
-
-
יש לי 80ממ בדלת המארז. יש לי 120ממ מקדימה למטה(לא חובה להחליף אותו כי הוא לא עושה הרבה רעש - גם לא הרבה רוח למען האמת...) ו90 מאחורה שמוציא אויר. איזה אתם ממליציפ מבחינת CFM טוב וגם מבחינת DB. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות OC - חדש בתחום, אבל אני לא יודע אם המפרט שלי מתאים לכך... יש לי את המחשב הבא- amd athlon 64 3700+ san diego Gigabyte k8n sli (לא בטוח אם הלוח שלי מתאים לOC). 6600 gt 128 mb 512ddr 400 kingston מארז וספק 400 ג'נרי אני רוצה לעשות OC למחשב שלי, אבל בשביל כך אני צריך להחליף את המארז והספק ללא ג'נריים. האם המפרט שלי מתאים לOC? (ולכמה מהירות אני יכול להגיע במעבד שלי?) תודה...
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
במערכת קירור מיים מאיפה לוקחים את החשמל למאווררים ?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני מחפש יחידת קירור לכרטיס הנ"ל (של MSI אם זה משנה). על אילו אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, והמפרט שלו זה: Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100) Gigabyte GA-8ITXE 1024MB PC800 RDRAM (4*256) NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) עם המפרט הנ"ל אני אוכל להגיע לאוברקלוק מכובד למעבד? אהה ואני צריך איזה מדריך אוברקלוק ללוח הזה...לא מצאתי כלום אהה ועוד משהו מוזר...שאני בודק באוורסט או בספידפן את הטמפ של המעבד שלי אז היא נעה בין 30 ל-33 מעלות במנוחה אבל שאני נכנס לביוס הטמפ היא סביבות ה-45 עד 48 מעלות... מה הטמפ של המעבד באמת?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך לדעת מידע על טמפרטורות עבודה מומלצות של מעבדים שונים האם מישהו מכיר לינק מדובר על P3 933MHZ P4 775 3.0 GHZ AMD 3800*2 DUAL CORE P4 CELERON 1.7 GHZ THANX
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
zalman-http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13527 gigabyte-http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15512 Thermaltake-http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TT-CL-W0011&affiliate=zap ThermalTake-http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CL-W0076&affiliate=zap Thermaltake-http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=2926 התקציב הוא עד 1200 כולל התקנה שאני משיג את ההתקנה ב120 ש"ח. מי מבין המערכות עדיפה בשקט, ובביצועים? תודה מראש, ניצן
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שקיים היום? במחינת קירור+ שקט תקציב עד 450 שקל
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם הוא שקט יותר מ freezer 7 pro והאם יכנס למארז של Thermaltake swing ? ראיתי שאנשים אמרו שהוא יכול לשבור את הלוח אם האם זה נכון? האם הביצעיים שלו יותר טובים משל freezer?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RAEDON X800 PE ההתלבטות היא: ATI SILENCER 5 REV.2 vs ZALMAN VF700-AlCu הסיילנסר עולה 165 והזלמן עולה 135 מה אתם אומרים? מישהו מציע משהו אחר בטווח מחירים?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רידאון 9250 של ATI. הכרטיס חלש יחסית, וחשבתי אם אפשר לחזק אותו ע"י קירור ולתת לו קצת OC? לא משהו רציני, כמה שאפשר יהיה טוב. אני יכול להוסיף לו מאורר עם צריך או משהו, אני מבין באלקטרוניקה הבנה מקצועית ואין לי בעיה לעשות זאת. רק אם אפשר גם להדריך אותי כיצד לעשות לו OC וכמה. תודה, דניאל
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המעבד כרגע בתדר 360X9=3240MHZ הטמפ בהרצת ORTHOS בCORE TEMP היא 74C במנוחה 46C האם הטמפ הזו תקינה? שאלה נוספת האם עדיף לשים על מכפלה של 400X9=3200? [br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 21:14:31 מה יותר מדויק core temp או התוכנה שבא עם הלוח אם כי היא מרא לי הרבה פחות-54 מעלות?
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מהוא הoc שכולם מדברים עליו אני מישתגע ??????????? ???
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי בעיון את המאמרים באתר ואף התיעצתי פה ושם. 1. בחנות מסוימת נאמר לי כי למעבדי אינטל core 2 due אין תופעת התחממות ולכן האוורור במארז לא כל כך חשוב. האם יש בכך אמת? 2. לענין ספק - האם יש צורך לדעתכם ברכישת ספק מתוצרת יקרה שמבטיח הספק אמין, או שניתן להסתפק בספק שמגיע עם המארז כאשר מדובר בשימושים "נורמטיביים" (אינטרנט, אופיס, ותוכנות גרפיות לעריכת תמונות). תודה לכל העונים והיועצים
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, יש לי 7600GT של LEADTEK ואני מחפש תוכנת OC טובה שתעבוד ב VISTA ושתהיה ידידותית להפעלה. התוכנה שמגיעה עם הכרטיס (winfox) לא עובדת בVISTA ואחרי כניסה לאתר של החברה לא ראיתי שLEADTEK הוציאו עדכון מתאים. באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-