עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Chymes,

כולם פה בפורום אומרים שעדיף לקנות AMD 2500 ולעשות OC ל-3200, אבל משהו ב-OC הזה נשמע לא טוב. ראשית, קשה לי להאמין ש-2500 @ 3200 עובד כמו 3200 אמיתי. לדעתי זה בולשיט. יש לי מספר סיבות לחוסר האמון: א. קראתי שב-3200 האמיתי יש ליבת ברטון הרבה יותר משוכללת . ב. אם אפשר לעשות OC כל כך בקלות, למה AMD ממשיכה לייצר שבבים חזקים מ-2500? הרי הם סתם זורקים כסף. שיצרפו הוראות ל-OC לכל מעבדי 2500 ויפסיקו לייצר מעבדים אחרים. למישהו יש הוכחה שהמעבד 2500 @ 3200 עובד כמו 3200 מקורי? (זה שהוא כותב 3200 בחלונות לא אומר לי כלום)

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by Bug2000,

ראיתי איזה אחד שהכניס את המאוררים שלו לקופסה\מעמד כזה למאורר בצבע סגול . מה זה ? זה נועד להחזיק את המאוררים ולהקיט אותם? אפשר להסיג אותם בניפרד? כי אני חושב שהבחור ההוא קיבל אותם עם המאוררים : תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  3. למה לא מייצרים משחות טרמיות מנחושת במקום מכסף?? כאילו אני יודע שכסף יותר טוב בהולכת חום, אבל בחיית, מה זה המחירים האלה?! נחושת אחושילינג זולה בהשוואה לכסף וההבדל בהולכה לא כזה קריטי, אם זה היה המצב אז היינו רואים היטסינקים מכסף ולא מנחושת... קצת חומר למחשבה...

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by itsik1231995,

פתחתי אותו ל 6970 (מיזמן) והחלתטי היום לעשות לו רצת OC העלתי את הליבה ל 945 (מי 880) והכרטיס היה יציב כמו סלע תחת אותם מתחים של HD 6970 (ב 950 הכרטיס כבר לא יציב ) התחלתי להעלות את הזכרון ו .... הביצועים יורדים העלתי מי 1375 ל 1390 והביצועים ירדו ב 3 בנצ'ים שונים שניסיתי כמה פעמים העלתי עוד טיפה ל 1400 וירד עוד יותר מה ההיגיון בזה ? איך יכול להיות שתוספת התדר לזכרון מורידה ביצועים ?? הביוס שיש על הכרטיס הוא של HD 6970 של ספיר, אם לדעתכם זה הביוס אז אפשר קישור לביוס שידוע שהוא טוב ל OC ? (למרות שאני בספק שזה הביוס ) תודה ... אני שם לב גם שיש בעיה ביציבות התדר עצמו בתדר של הזכרון לא יושב בדיוק על מה שמכניסים לו למשל במקום 1440 זה 1437.5 או במקום 1390 זה 1387.5 בנו…

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  5. חברה לא מזמן לקחתי גוף קירור שדומה לגוף של ה486 אשר נתקתי אותו בכוח מהמעבד גיליתי שזה בעצף חומר טרמי מסוג כל שהוא האם זה יכול לפתור את בעיות חום המעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. Started by AcidBurns,

יש מצב לקבל מדריך שיסביר מה זה אובר קלוקינג ועל מערכות קירור ועד כמה ההתקנה שלהם מסובכת ועל הסוגים שלהם ומה ההבדלים והכל..משו מסודר ויפה כזה..? תודה מראש AcidBurns

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by AvlK,

הייתי חייב לפרסם לא יאומן לאיזה טמפרטורה הוא מגיע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קודם כל המפרט הינו: Pentium 4 530 GA-8I915o-DUO GA 6600GT משום מה, כשאני דרך הביוס מעלה מתחים למעבד מעל לדיפולט (1.3875) המתחים לא עולים בכלל! אבל אם אני מוריד מתחת לדיפולט הם כן יורדים (רואים את זה בתוכנות נילוות וגם בטמפ'). השאלה שלי היא - אולי יש איזשהו פיצ'ר בלוח הזה שחוסם אותי מלהעלות מתחים מעל לדיפולט שאני יכול להעיף? דרך-אגב, כשאני עושה OC בעזרת התוכנה EasyTune5 אני מסוגל להעלות מתחים בלי בעיה עד 1.6V, ככה שזו לא בעיה של ספק וכד'... תודה על העזרה מראש, עידן

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by BladeRunnerSting,

היי חבר'ה, מערכת שהרכבתי לחבר, רוב המפרט לפי בחירה שלו: CPU - Intel Core i7 2600K with Corsair Hydro H100 MotherBoard - GigaByte Z68X-UD4-B3 BIOS-F8 Memory - KINGSTON HyperX Blu Genesis 4096MB DDR3 1600MHZ CL9 X 2 = 8GB Total Graphics Card - GigaByte GeForce GTX 570 OC WindForce (GV-N570OC-13I) OS HDD - ‏OCZ Vertex 3 Max IOPs 2.5'' 120GB SSD SATA III Storage HDD - Hitachi Deskstar 7K3000 2TB SATA III DVD RW - LG GH22NS x22 Black SATA Power Supply - Antec High Current Pro 750W 80 Plus Gold Case - Cooler Master CM690 II Advanced NVIDIA Edition אני רציתי לעשות לו OC חביב באיזור ה4.4... לא משהו מטורף או מסוכן... אני מגדיר את הזכרונות עם XMP, מכפלה על 44…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by NEO...,

לא מזמן קניתי מחשב חדש וקיבלתי היטסינק עם המעבד והיה עליו פד באותו רגע לא חשבתי להוריד אותו אז השארתי והכל היה בסדר עשיתי oc והטמפ ב full load היו בסביבות 55 היום הלכתי לחנות וקניתי משחה טרמית הכי פשוטה שיש ב 5 ש"ח והחלפתי וזה היה בלאגן קודם להוריד את הפד מהיטסינק לנקות אחר כל שיוף לנקות את המעבד לבסוף מחרתי את המשחה על המעבד ןעל היטסינק כמו שכתוב במדריך ובדקתי את ה טמפ ב full load זה הי 47 אתם רואים אפילו המשחה הכי פשוטה שווה יותר מפד

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by AvlK,

פירקתי את הקירור של הלוח rampage lll extreme בגלל שאני מחליף מארז אז על הדרך אמרתי הזדמנות , בקיצור יש שם שאריות של משחה או פדים טרמיים שממש מתעקשים לרדת , קשים כמו אבן . אני משתמש במטליות 100% אלכוהול אבל עדיין קשה מאוד יש איזה תרופת סבתא לבעייה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bad-sector,

מה ההבדל בין משחה תרמית לבין דבק תרמי? האם הננוטרםII הוא דבק או משחה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yair_gobani,

[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by SharP,

זה נכון שבאטלון ודורון צריך לסים את זה רק אל הליבה = ממה לא הרבה .. ?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by the_saint,

מה אני צריך כדאי להדביק צלעות קרור לזכרון של כרטיס מסך???

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by Angel-eyes,

אני רוצה לקנות משחה טרמית אבל לא יודע איזה arctic silver3 מספיק טוב וכדאי?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by ofir123,

אהלן, קראתי את המדריך איך למרוח משחה טרמית ולא בדיוק הבנתי את הכמות. מישהו יכול להסביר לי מה הכמות המומלצת? ואיפה אני יכול לקנות אחת ממשחות הטרמיות הבאות: ARCTIC SILVER3 או NANOTHERM ICE? בראשון.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by idofr,

איזה מהזבל הטרמי הבא אתם הכי ממליצים?? ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC ALUMINA ARCTIC SILVER 3

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  19. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי עודף משחה טרמית מהוי ג'י איי סילנסר שקניתי עכשיו למעבד שלי אין משחה טרמית מרוחה... הבנתם לאן זה הולך כדאי לי לשים את זה על המעבד?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by W0lverine,

האם כדאי להשתמש במשחה הטרמית שמגיעה עם ספארק 7\7+ או לקנות אחרת בנפרד?

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by POD,

האם כדאי לי להחליף משחה טרמית גם לצלעות של הצ'יפסט וגם למאוורר של הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by roeiw,

איזו משחה טרמית הכי טובה לדעתכם??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Roeebaeloha,

שלום אני הולך לקנות קירור נוזלי בקרוב וראית כמה ביוטיוב ששמים על המעבד משחה טרמית וראיתי ממש הרבה כאלה שלא שמים... היו ממש קצת אנשים שמו משחה טרמית האם אני צריך לשים משחה טרמית ל המעבד לפני שאני מתקין את היחידת קירור? אם כן כמה ואיפה בערך? יש לי intel i7 4770 תודה!!

• 22 תגובות
    • 7.3k צפיות
  24. Started by topcat115,

איזה משחה נחשבת לאיכותית? של איזה חברות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by n_aviv1,

מה זה? מה זה עושה, איך זה פועל, על מה משתמשים בזה, איך? סתם סקרנות...

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.