עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by avivlevy,

כן/לא?

2. Started by crovei,

שלום.. לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש (P4 3.2 512 ram) וכמובן שפירקתי לגמרי את כל המחשב הישן, לקחתי הארד דיסק אחד, כונן, מגירת קיררור להארד דיסק וכמובן מאוורים.. הקטע הוא שנשאר לי מאורר אחד (80 מ"מ) ואני רוצה להתקין אותו בצד המארז.. (על הדלת..), הבעיה היא שיש שם מקום למאוור 60.. איך אני יכול בכל זאת להבריג (או לחבר בכל צורה אחרת..) את המאוורר לשם?.. ומה עדיף?.. שיוציא אוויר או שיכניס?.. (אם צריך תמונה אני יכול לצלם ולעלות..) תודה מראש ומצטער על הכותרת.. (זה בכלל לא סלוט.. אבל לא ידעתי איך לנסח את זה יותר טוב )

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  3. אהלן, יש לי מעבד E4500, ולוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L. עשיתי אוברקלוק דרך הביוס, אבל משום מה הוא עושה את האוברקלוק רק למעבד אחד. גם CPU-Z נראה מוזר, הוא לא נותן לי לצפות בשני המעבדים. (מצורפות תמונות) מה הבעיה? תודה, אור. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  4. שלום, אני רוכש מחשב חדש שמגיע עם ה-Q6600 והחלטתי לעשות OC למעבד למהירות 3 Ghz, רציתי לדעת איזה קירור יהיה הכי אפקטבי והכי שקט לתנאים, עד 200 שקלים. בנוסף, רציתי לדעת אם בכלל אוכל לבצע את ה-OC הנ"ל עם החלקים הבאים: SeaSonic M12 - 500W Gigabyte GA-EP43-DS3L G.Skill 4GB (2X2GB) 800 Mhz CL 4-4-4-12 CoolerMaster CM 690 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by ElEmEnt,

מה נותן ביצועים טובים יותר עם מה אפשר להגיע לFSB גבוהה יותר? אני לא מדבר על הפיצ'רים שיש להם אלה רק על האובר של 2 הלוחות הנ"ל בגלל זה אני חושב שהוא מתאים לפורום הזה תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by Omry,

היי אנשים. המעבד בו אני משתמש עבר בדיקה של 3 שעות ב-OCCT בעדיפות גבוהה (HIGH). כשאני מפעיל Super PI, לעיתים מחושב ה-Intial Value ולעיתים לא ולאחר מכן התוכנה פשוט נתקעת ואני נאלץ לסגור אותה ממנהל המשימות. כך זה נמשך כבר שלושה ימים, אך פתאום התוכנה החלה מדי פעם לעבוד ומדי פעם לא. בבאנצ'ים ה"כבדים" מ-1M היא לא עבדה אפילו פעם אחת עד כה. למישהו יש מושג מהי הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  7. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

לכל מי שמעוניין להפעיל לדים , תצוגות , וכל דבר אשר צורך לא יותר מ5 וולט על 500 מיליאמפר , ניתן לחבר את הדברים האלה לUSB על מנת לחסוך בהוצאה של כבלי מולקס החוצה מהמארז . להלן טבלה אשר מפרטת את רוב החיבורים הקיימים , לפי הpinout שלהם . שכחתי לשים את הלינק . כאן נמצאת הטבלה enjoy

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by Kirma,

יש לי OC למעבד ל 3Ghz מ 2.4 ויש לי כמה שאלות בנוגע להגדרות למה צריך להשים את PCI Express Frequency על 101 ? מה זה בעצם עושה? אותו דבר גם לגבי System Memory Multiplier שנמצא על 2.40B [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  9. עדכנתי את הביוס של הלוח אם ליתר בטחון, וחיפשתי שוב את האפשרות EIST .. כי אני רוצה לרדת למכפלה 8.. אז אמרו שצריך לבטל EIST ועוד אפשרות שיש לי כבר זה משו עם 1 c1e נראלי לא זוכר אז תודה לעוזרים אולי זה מופיע בתור משואחר ..

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  10. יש מצב שניתן להגיע למהירות של 3G יציבה וקבועה עם המפרט הנ"ל?? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤899 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤292 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤854 מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ¤361 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ¤516 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ¤2 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=oc1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3786¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. הכרטיס X800GTO2. תכנון: פתיחה ל16 צינורות\ ולאחר מכן המהרה של הליבה טמפ' במנוחה , המידע מאוורסט. motherboard - 39C CPU - 31-33C north bridge - 50C GPU - 32C GPU Ambient - 31-32C מה זה אומר ^ ? HD 1 - 38 HD 2 - 32 הקירור על הכרטיס מסך Accelero S2 + Turbo module קירור במארז: קדמי 120MM מכניס עליון 80MM מוציא המארז פתוח בצד ויש מזגן בחדר. יש אישור? האם יש מדריך בעברית שיהיה קל להמהיר? מה בעצםהשלבים שמומלצים לכרטיס מסך הזה? קודםפ לפתוח צינורות ואז מה? ואיך? אני יודע שהנושא נטחן מכל צד אבל אני חייב להיות בטוח 8) X800GTO2 -עריכה- אני צריך עזרה התחלתית. איזה תוכנות לבדוק, עם איזה תוכנות לעלות, מה הכוונה צריבת ביוס, מה הטמפ' צריכה להיות, מה זה ארכיטקטים, וכו'! עזרה!

12. ישלי מעבד E6400 של אינטל יש לי קירור ninja plus rev b ספק HEC 550 זיכרון OCZ CL4-4-4-12 כפול 4 הכוונה שיש לי 4 גיגה ביחידות של 1 לוח אם MSI PLATinum 975x ניסיתי לעלות FSB מ 266 ל 333 כי אמרו לי שאני צריך OC למעבד כדיי שלא יגביל לי את הכוח של הקרוס פייר של ה4850 .. (אני מתכנן להביא עוד כרטיס ולעשות קרוס פיי) עכשיו ישר אחרי שאישרתי את ה333 FSB המחשב נכבה ולא פעל איזה 5 דקות ואז פעל ורשם אזהרה שההגדרות ששמתי לא טובות משהו בלה בלה בלה.. איך אני יכול לעשות OC יציב להגיע לפחות ל3GHZ ..? ג ;D ???

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by nim901,

הנה צרפתי כמה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by Void,

יש לי בבית מעבד 1.8 פרטים: p4 1.8/512/400/1.5v ליבת קוסטה ריקה(ניראה לי) מה אתם אומרים?

15. איך אני מחבר חיישן טמפרטורה לP4 478

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  16. Started by liav12,

שלום, עשיתי אוברקלוק דרך הביוס למעבד, העלתי אותו ל 2205 מגה הרץ. המעבד במנוחה כשחם בחדר על 30 מעלות, וכשקר על 25 ופחות. בדקתי ב ORTHOS במאמץ ועלה לכיוון ה 48-50, כשקר עוד לא בדקתי את זה. השאלה שלי האם הטמפרטורות האלו טובות/בסדר לאוברקלוק שכזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. שאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  18. המפרט שלי בחתימה... רציתי לדעת מזה הNEWCASTLE בCPU-Z זה טוב לאוברקלוק? :s05: המעלות של המעבד במנוחה 33 במאמץ 44 זה טוב? אני רוצה לעשות OC אבל אין לי נסיון בכלל ואני ממש פחדן.... :-\ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by dddddd,

שמעו אני לא מבין למה אתם כל כך ממליציפ על הטוניק עם לפי האתרים הכי טוב בעולם זה זה 3Rsystem Iceage 120 ואחר כך Zalman CNPS9700 LED אז למה אתם רושמים תמיד שהטוניק הכי טוב ואחר כך האינפיניטי ואחר כך הביג טיפון עם זה לא נכון לפי מה שאני רואה באתרי השוואות

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  20. זוכרים שהבטחתי תמונות של המארז שלי אז הינה בקשה http://img74.imageshack.us/my.php?image=mini1ns6.jpg this is the fan which i got for free he is very powerful http://img81.imageshack.us/my.php?image=mini2jb1.jpg check it out the fan dont touch the case xtreme http://img81.imageshack.us/my.php?image=mini3vk7.jpg my isolation befor that i was getting a litel shocks cuz one of the wire thouch the case http://img88.imageshack.us/my.php?image=mini4ft1.jpg i put the tape to getting more quiet i get wit that wit no oc to my 3200venice 39C in stress and wit oc to 2/6 i get 48C in sterss מצתער על זה שזה באנגלית פשוט לא היה לי כוח לתרגם

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by OZSHIMON,

דחוף

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. ? יש לי לוח אם מסוג epox 8k3a+ זיכרון xtreme ddr 333 256 וולקנו 7 + הכל יש לי ואני נתקע סתם קניתי ציוד בשווי 250 שקל ולא רק זה מעבד- 2000 xp agoia נתקע ב150 באס עם העלת מתח ל2.1 וולט טמפרטורה 65 מעבד לוח 32 בבקשה תגובות מה יכול לתקוע אותי ראוי לציין שאין כל כרטיס פי סי אי

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  23. איך אני מפרק אותו, יש שני לחיצים קפיציים קטנים בצד, אבל לא קורה כלום שאני לוחץ עליהם האם בכלל צריך לשים משהו במקום, או שזה שם בשביל היופי? (אם כן אז איפה אני קונה מאורר חדש ללוח גיגה בייט והאם צריך דבק חדש?) תודה!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

יש לי כרטיס מסך 6600 כמו שכתוב למטה בחתימה והוא מתחמם.. 57 במנוחה 70+ יציאה ישר אחרי משחק רבע שעה אני רוצה לקנות קירור או סיילנסר או זלמן כנראה אבל איזה הכי טוב? אם יש אופציה אחרת גם תודה

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  25. ואם כבר אני מתקין מערכת קירור מים אז רצוי גם משהו שיוכל להגיע למעבד ולזיכרון בבקשה. המארז הוא CM690 עם 4 (נכון להיום) דיסקים קשיחים וכונן 5.25 אחד ולכן ואני יכול להכניס את אגן המים והמשאבה בחזית ב5.25, את הרדיאטור אני יכול להתקין למעלה מאחור עם הסט מאווררים הכפול שיש לי או עם שני המאווררים שיש לי למטה אבל אז צריך למצוע קונפיגורציה חדשה לכניסת אוויר ואין מקום מאחורה בגלל ה4870CF והספק של ENERMAX, אני מניח שכאשר אני לא אצטרך את הULTRA 120 EXTREME אז יתפנה עוד מקום מעל הCF למאווררי פליטה ומאוורר יניקה נוסף על הדלת צד. אז אם מישהו מכיר מערכת שמבוססת בעיקרה על איזה 3-4 תאים של 5.25 כמו הTHERMALTAKE 760i (http://www.thermaltakeusa.com/Produc...C=1160&ID=1616) או 780e (http:…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים