עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ac-Boy,

http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=hB9MbbGIjXQ&l=216&t=OEgsToPDskJVAEqcQZSaA7rRcEl8j9-0&fs=1&title=CPU%20Up%20to%205.255%20Ghz מדהים. זה חנקן נוזלי לא?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  2. כמו בכותרת. המפרט שלי כתוב פה בצד. אני רוצה לעשות OC למעבד כי אני חושב שהוא עושה לי צוואר בקבוק ל8800GT שלי שיוכל להוסיף לי עוד כמה FPSים נחמדים.. שנגיד בקרייסיס יעזרו לי לפעמים.. ואולי גם במשחקים אחרים בהמשך. עשיתי הרצה ל3DMark06 כמה פעמים והתוצאה לא הייתה גבוהה. הנה תמונה מצורפת של התוצאות.. אנשים עם אותו כרטיס ומעבד יותר חזק קיבלו תוצאה הרבה יותר גבוהה.. סביבות ה-11/12 אלף... העניין הוא שאמרו לי שהלוח אם שלי דיי זבל... ושאני לא יכול לעשות איתו OC רציני.. כי המהירות BUS שלו (אני לא ממש מבין בזה, זה מה שאמרו לי) לא תגיע למשו רציני... עכשיו בעיקרון למעבד שלי יש כרגע קירור סטוק, אבל אם זה יהיה אפשרי לעשות לו OC טוב אין לי בעיה להשקיע איזה 200 שקל לקירור יותר טוב.. עם המפר…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. יש לי לוח abit duramax איזה מאוורר למעבד אני צריך (אמרו לי לקנות את הארטיקל 7 פרו וכשקראתי עליו אמרו שהוא מותאם למאבדי 2/4 ליבות) אז מה אני צריך גבות תקציבי 150 ש"ח

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  4. לא היה לי אלכוהול אז לקחתי ממגבון לח ניקיתי ניגבתי עם נייר טואלט ושמתי ת'קירור, וואלה זה היה סבבה, זה פוגע או משהו?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. Started by Longstrom,

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי - radeon 9500p של ati. אין לי פלופי, וכשחיברתי מהמחשב השני שלי הצלחתי להרוס אותו... גם עם דוס 6.22 על סידי,ותוכנה בשם ntfsdos גם atiflash וגם flashrom לא עובדות* (הראשונה מבוססת על dos4gw ולא רצה על ntfs, והשנייה נותנת הודעת שגיאה שלא הצלחתי לפתור) *מכיוון שאני חייב לעשות העתק לביוס, אני צריך להיות מסוגל לכתוב על הדיסק. לא נראה לי שתהיה לי בעיה ב flash עצמו כרגע הדבר היחיד שנראה לי שאני יכול לעשות זה להשתמש ב knoppix ותוכנה מיוחדת לעשות flash דרך לינוקס - מישהו מכיר תוכנה כזו? חרשתי את google ולא הצלחתי.... מודה מראש על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by or_17d,

אחים שלי בשביל לצבוע תמארז שלי מה אני צריך? ואיזה חומרים לקנות?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by ranyr,

כל כמה זמן צריך לחדש את המשחה??? 10 חודשים... סביר?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  8. אם אתם זוכרים, לפני איזה יומיים ביקשתי המלצה למאווררי מארז 120 כדי להפוך את המארז לשקט יותר, והתעקשתי לקחת מאווררי TT COMBO כלומר את הsilent cat וה silent wheel. אז סתם פתחתי את המחשב, ולמרבה המזל נמנעה פה פדיחה גדולה.. אין לי, לא מקדימה ולא מאחורה מקום ל120, אלא רק איזה 300 מקומות ל80. אז הייתי רוצה שתמליצו לי על מאוורר 80 מ"מ איכותי (הכוונה לרמת רעש כמה שיותר נמוכה, עם דחיפת אויר כמה שיותר גבוהה) ביותר שאתם מכירים. בגלל שעברנו ל80 מ"מ, אז המאווררים שרציתי קודם שמתאימים לSONIC TOWER לשים במארז, ירדו מהפרק, כי הם מרעישים מידי (21-22 DB). אז אם תוכלו לעזור לי למצוא את המאווררי 80 מ"מ האידייאלים עבורי, אני יודע שיותר קשה למצוא כאלה מאשר 120, כי הם קטנים יותר וכך פחות יעי…

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  9. יש לי slk 947u אז אין לי ממש שימוש לhsf שמגיע עם הבארטון.. מה אפשר לעשות איתו? האם המאורר סטדרטי וקל לניתוק מהסינק? הוא שקט? עבודה טובה? מה הגודל של המאורר?? תודה (:

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by giloman,

חבר שלי רוצה לקנות טרמלרייט XP120 עם ENERMAX 120 MM הוא מעוניין לדעת האם למאוורר יש וסט מהירות ?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by esaly,

היי חבר'ה! רציתי לשאול אם תהייה אפשרות והאם זה יהיה כדאי לעשות OC לC2D 6420 עם לוח GB 965P-DS3 ע"י זכרונות KINGSTON 667? המפרט מצויין ליד - רק הלוח החדש והמעבד מצויינים כאן והם המחליפים... תודה מגיבים...

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by Xpand3D,

שלום כולם יש לי מעבד p4 1.8 נוורטוד ו256 ראם גנרים שסוגרים cas.2.5 ספק גנרי של 300 וואט ולוח אם משריח של via עכשיו המתח הנוכחי הוא 1.5 כלומר לא העלתי העלתי את המהירות של המעבד ל 130 באחוזים קיצר עכשיו המעבד 2250 והמתח רגיל ניסתי לעלות ל140 באחוזים והמחשב נתקע העלתי גם מתח ל 1.7 ואז זה רושם overclock filed מה ניתן לעשות ? אני רוצה להגיע ל 2.8 אולי יותר האם ניתן אם הציוד הנוכחי ומה צריך לשדרג ? אני חשוב לקנות hec 475 watt is7 E a-data pc3200 512 mb supertelnet case עכשיו אני צריך המלצות לקרור המעבד איזה קרור יתאים חזק ושיעבוד לא אכפת לי ההרעש

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by idofr,

אני צריך מדריך לשליטה על עוצמת הקול של המחשב ואני יודע שזה היה כבר לפני איזה שבוע שבועיים אבל חיפשתי ולא מצאתי (באמת) בכול מיקרה היה שם אז לינק לאיזה מדריך שניראה משהו אמריקאי בכול מיקרה אם אתם ויכולים לשים אותו שוב או כול מדריך אחר אז ס22ה ושוב סליחה באמת כי אני יודע שזה כבר היה

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  14. את המערכת שלי תוכלו לראות בצד ימין. הטמפרטורה אצלי היא 35~ במנוחה ו-42 במאמץ, לאחר שעיגלתי חוטים והוספתי SF2 שיוציא אוויר מאיזור המעבד ועוד מאוורר ג'נרי שמכניס אוויר מלמעלה (זה הסידור המוצלח ביותר ממה שבדקתי). קראתי בכמה ת'רדים שעידכון הביוס קורא את הטמפרטורה טוב יותר, ובתוכנות אחרות אכן הטמפרטורה נמוכה יותר אז נראה לי שהביוס לא קורא טוב אותה. הגירסא שלי זה-F2 של award, מה הגירסא שמעדכנים אליה מגירסא זאת? ורציתי לדעת אם עידכון מבטל אחריות, וזה חשוב... ואם כן אחריות על מה?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by RONENE7300,

היה לי תזה שקיבלתי ביחד איתו אבל הוא נעלם, והמעבד התקלקל(החלפתי אותו ועכשיו קיבלתי חדש) עכשיו אני עם AMD 7750 והמאורר שקיבלתי איתו.. אני רוצה להחליףזכרונות לוח ומעבד לE7300 שקיבלתי ( בלי תגובות על זה, זה מה שאני עושה !) קיצר אני יכול לשים תמאורר של הAMD על הלוח אם הזה GIGABYTE GA G31 M S2L המאוורר לא תואם ללוח מבחינת שאני יבריג אותו לאיפה שהמעבד אבל מקסימום אני יכול להפוך תמחשב שזה יתאים בלי הברגה השאלה אם זה מתאים לחיבור שמספק חשמל בלוח אם מקווה שהבנתם ותודה !@

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by x-pac,

יש לי 2 שגיאות בתוכנה ב CPU ו POWER SUPPLY מה זה אומר ואיך מתקנים את זה

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by The UnKnown,

אני רוצה לקנות מאוורר,כנראה Vantec Aero Flow. עכשיו אני יודע שהמאוורר הנ"ל מגיע עם משחה טרמית אני רק לא יודע אם היא מספיק טובה או שמה עדיף משחה אחרת. חשבתי על משהו בכיוון של Artic Alumina, בגלל שהארטיק סילבר 3 יקר מדי. בכל אופן יש בכלל צורך לקנות משחה טרמית בנפרד או שהמשחה שמגיעה עם הוואנטק תעשה את העבודה?? תודה רבה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  18. רק אחרי שקניתי אותם ידעתי שהם יכולים רק' להוציא אוויר ולא להכניס.. אז חשבתי שאולי אני אוכל לשים אותו מהצד החיצוני של המארז בשביל שיכניס, האם כדאי לי? יש לי רק חיבור אחד של השלוש פינים שהמאוורר מתחבר אליו ויש לי 2 מאווררים, אני יכול לקנות אולי בחנות מחשבים משהו שיתחבר ללוח שאני אוכל לחבא את המאוורר/מתאם מה3 פינים(זכר) למולקס?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by kudish,

עם OC ל 6550 עם קרור סטוק אני ב2.42? המחשב יציב שני גיגה זיכרון 800 קינגסוטן הייפר X וספק קרוסייר 450 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  20. כשאני עושה אובק קלוק לכרטיס מסך שלי עם ATI TOOL אני משתמש באופציה הזאת שמראה לי לכמה כדאי לי להעלות את הזכרונות ואת הcore... אבל הבעיה היא שתמיד אחרי שאני שומר את המהירויות שאני רוצה הם נשמרים, אבל כשאני מעלה משחק או משהו כמו 3DMARK05 המהירות חוזרת תמיד לdefault שלה... למה לעזאזל?!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by gggilad13,

יש לי את הלוח הנ"ל וכרטיס מסך X800XL של ג'יגבייט עם קרור פסיבי. בלוח יש לי היטסינק במקום המאוורר שיש בתמונות. (לא יודע למה...) הבעיה היא: שהכרטיס יושב ממש מעל ההיטסינק וממש נוגע בו (מגיע לחצי וההיטסינק). האם זה נומאלי ככה וזה לא נורא שהם נוגעים אחד בשני? לא יכול להיגרם נזק לכרטיס מכך?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  22. לחיבור 3 פינים תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by Cyanide,

אני עם מעבד X9650 3.00@3.33GHz מריץ בדיקה עם OCCT, וטיוניק טאוור על מקס' מהירות. אחרי חצי דקה של OCCT בעומס התוכנה מראה לי 90 מעלות בעוד שRealtemp מראה רק80. ובלי קשר להפרש בין התוכנות, גם 80 מעלות זה מדאיג, זה צריך ליהות ככה?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. היי הזמנתי קרור למעבד אינפיניטי, ומארז UBER CHAKRA... האם הקרור הגבוה יכנס למארז הגדול שיש לו מאוורר 25 ס"מ? חשבתי אולי תהיה התנגשות....

• 7 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים