עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ravid,

אבל את האתר הטוב ביותר ל-oc לפנטיום 4!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by ReDeViL,

אחים שלי יש לי שאלה חשובה איך אני מחבר לד לספק שלי? בשביל שיאיר אני מעוניין לעשות את זה למארז שלי שיקבל אור אך איך אני עושה את זה? אני מאוד יודה לכם אם תעזרו לי כי זה ממש חשוב לי

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro של הרקולס. מהירות הליבה הנוכחית היא 277MHz ומהירות הזיכרון הוא 270MHz. עד כמה אני יכל להגביר את המהירות ( בלי לגרום נזק ) ?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  4. היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת מהם המתחים המקסימלים שמומלץ לתת לעבודה רציפה של 24/7, עם מערכת i7 שמורכבת מ-i7-920, P6T Deluxe וזכרונות בנפח של 6GB מבית OCZ. אני מתכנן להוציא מהמערכת הזו את המיץ. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  5. קניתי לאחרונה את המערכת הבאה: שנראית בסופו של דבר ככה: עריכה מסיבית: רציתי לדעת... איזה פתרון קירור אתם מציעים לכרטיס מסך, שיהיה שקט, יעיל, איכותי (תמורה טובה לכסף) כמו כן אשמח לקישורים או לעצות על אוברקלוקינג לכרטיס מסך, אין לי שום מושג איך מבצעים אוברקלוק. מודע לעובדה ששמתי את הדיון לפני שלושה שבועות, לא קיבלתי תשובה על השאלה המחודשת (לאחר דיון ופידבק), אז אל תתנו לי באן או משהו.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  6. Started by or_doc,

המחשב לא עולה פשוט מסך שחור לאחר oc של 200 mhz המחשב הוא 2180 msi 945gcm7-f זיכרון 1gb פעמים מהירות 677 ספק גנארי 300w ezcool המחשב פשוט לא עולה בכלל אחרי 200 mhz

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב יחסית חדש עם לוח עם Intel GB33BU וCHIPSET גם של אינטל G33 מעבד C2D E6550. המחשב סבל במשך הרבה זמן מחום יתר ואני פשוט התעלמתי המקסימום שעשיתי בגלל שהייתי עצלן זה היה לפתוח את המארז וקחת מאוורר גדול(רגיל לא של מחשב) כיוונתי אותו למחשב וזהו זה עזר...יותר נכון כמעט עזר המחשב עדין היה עושה ריסט בזמן מאמץ מרוב חום! החלטתי לסדר את זה וקניתי 3 מאווררים נוספים(עכשיו יש 5) יחסית קטנים והתקנתי אותם אחד על הכרטיס זיכרון(הוא היה ממש מתחמם) ועוד 2 בתוך המארז שיקרר את המעבד הזיכרונות וכו'... הבעיה היא שהמחשב כבר לא כמו פעם אבל עדין מתחמם ולעושה לעצמו ריסט... חשבתי לנסות לשלוט את המיהרות של המאווררים אבל שום תוכנה(נסיתי 5 תוכנות) לא מצליחה בכלל לזהות את המאווררים ש…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. שלום, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לנעול את המתח של ה PCIEXPRESS כדי שמתי שאני יעלה את ה BUS המהירות שלו לא תשתנה. יש ברשותי לוח אם ASUS COMMANDO 965P REV 1.00G . ועוד שאלה קטנה עד כמה משפיע כרטיס המסך על ה OC של המעבד והזכרון והגשר צפוני כלומר האם אפשר לקבוע בתיאוריה שיאי עולם ב SUPER PI וב CLOCK SPEED של המעבד עם כרטיס למשל 7300GS ? אני לא גיימר כך שאני לא יודע מה אני צריך כרטיס מסך מטורף אבל אני מתכנן OC מטורף... בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. מחר אני הולך לTMSFOX כדי לממש אחריות על הלוח אם וחשבתי על הדרך ליקנות קירור למעבד ואני מתלבט בין FREEZER 7 PRO לבין הXigmatek HDT-S963 H.D.C מה עדיף לOC לE5200?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. Started by davidpo,

מה הקירור הכי טוב למעבד בתושבת 1366 בסכום של עד 400 ש"ח? נ"ב: הלוח אם שלי הוא:"Gigabyte GA-X58A-UD7"

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  11. Started by SZLTF,

שלום, יש לי כרטיס של BFG 8800GT הטמפ' בלי משחק שעובד או משהו אחר עומדת על סביבות 80 מעלות (תמונה למטה) כשעובד משחק רציני זה מגיע גם ל 97 מעלות ! המאוורר של הכרטיס עובד, פתחתי את המארז (6A19) וניקיתי אבק וכו' מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  12. לוח: ga-p35-s3l הגיע עם ביוס F2, מעודכן כרגע לביוס F4 הנה רשימה של הביוסים: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2597 אני הולך להשתתף בתחרות OC ובגלל זה חשבתי לעדכן ביוס, אני יודע שביוס יכול לשפר OC אבל לעיתים גם לגרוע מהיכולות OC (ראיתי את זה במספר ביקורות ברשת) הפירוט בגרסאות החדשות לא מזכיר ממש משהו על שיפור OC אבל אני עדיין מתלבט, בעיקר בגלל שעדכון ביוס הוא לא תהליך חסר סכנה לחלוטין. אז.. מי שמבין שיסתכל ברשימה של הביוסים ויגיד מה הוא חושב. תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. Started by Lambomeir,

האם מתלבש עליו מאורר ואם כן אז איזה גודל? והאם הוא נקנה בנפרד או שמקבלים אותו יחד עם הקירור? נ.ב, מישהו מכיר אתר שמוחר אותו בסביבות 250 שקל (או פחות...)?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by yz101,

מדובר במעבד E2160 בOC ל3GHZ. (המפרט הראשון במפרטים שלי). התרשמתי בעיקר מ2 גופי קירור: 1. ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO. 2. OCZ VANQUISHER. אולי יש אופציה עדיפה? השקט מאד חשוב פה.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by יניב קופר,

בדקתי אצלי במחשב טמפרטורה מעבד וגם בתוכנה של הלוח EasyTune5 וזה מראה אחרת לגמרי וגם SpeedFan אם אני לא טועה זה temp 3 מה באמת נכון

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  16. המפרט: Intel® PentiumDual-Core E5200 2.5GHZ BOX OCZ Vendetta CPU Cooler (FIRST VERSION) DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 Antec Three Hundred Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by alonkl,

אין לי תקציב לבחליף את כל המאוור יש שיטה לחבר אותם ללוח אם? המפרט בצד <<<<<<

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  18. שלום כולם, יש לי בעיה די רצינית באוברקלוק למעבד P4 2.8GHZ + HT שיש לי. הוא בסוקט 478 עם לוח אם PT880 Neo - LSR, והטמפוטורה שלו במאמץ מגיעה ל-65-70 מעלות (במנוחה 53+-). אני רואה כל הזמן אנשים שמעלים את הבאס בעשרות אחוזים, ועושים בלי בעיה OC של 30%, אבל אצלי אני בקושי מצליח 10%... אני מעלה עם התוכנה Core Center של MSI (היצרנית של הלוח אם) את הבאס ב-2 כל פעם, ובממוצע כשה-FSB הוא על 210-220 המחשב נתקע או שיש מסך כחול. לא נגעתי במתחים (Vcore על 1.36), יש לי ספק 350W ג'נרי וזכרונות אחד של CEON ואחד של TWINMOS. מה אני צריך לעשות כדי לעשות OC לפחות של 10% שיהיה יציב??? נ.ב: אנשים אחרים עם P4 תספרו לכמה הגעתם ב-OC, כי שמעתי שאכן P4 הוא לא ה-OC'ר הכי טוב אבל יש כאלה שהצליחו הרבה...…

• 9 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by 9raviv9,

לוח ASUS P5K ASUS 8800GTX מארז מאוורר. שמתי משחה שיכבה ממש דקה ארטיק סילבר 5. הגוף קירור (המקורי) נראה לי יושב בסדר כי סידרתי אותו ווידאתי שוב. הטמפ' נמדדה לפי TAT ויש לי מידי פעם מסכים כחולים אולי בגלל הטמפ'. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  20. היי לכולם אני צריך חוות דעת על קירור למעבד אוו תמליצו על קירור בתודה הנה אתר http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 בתודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. Started by kokoloko,

שמתי לב שאף אחד לא ממליץ על הגוף קרור הזה... השאלה שלי היא למה? האם זה בגלל המחיר (300שח בערך) או בגלל סיבות אחרות? הקרור שלו לפי ביקורות הוא יותר טוב כמעט מכל דבר אחר והוא גם שקט מאוד. מבחינת סירקולציית אויר - הוא גם יותר טוב, במארזים שיש להם מאוורר שמוציא אויר מתחת לספק. הרבה אנשים ממליצים פה על הBT אבל בביקורות באתרים אחרים הV1 מראה עליונות דיי גדולה על הBT... (התכנון שלי הוא לשים אותו על Q6600) עריכה: האם למישהו יש אותו והוא יכול להמליץ?

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by haimiko84,

אהלן הייתי רוצה הסבר קצר על התוכנה הזו. אני רואה שם נתונים אבל אני לא יודע מה הולך למה. יש שם נתונים כמו: Temp1 Temp2 Temp3 Temp HD0 Core הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהנתונים הולך. ד"א, האם התוכנה הזו אמינה או שמומלצת תוכנה אחרת?

23. Started by Gil28,

מה זה ה-letancy והמספרים האלה בביוס של הdram ואיך אני משנה אותם כדי להמהיר את הזיכרון.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by nightshadow,

ב-speedfan כל המאווררים נמצאים על 100% צוזה לא הגיוני כי המשחב אפילו לא על טיפת מאמץ... מישהו יודע מה הבעיה?

25. היי, אז יש לי שאלה... יש לי 2 מאווררים במארז... אחד של 800rpm ואחד של 2000rpm... אני רוצה שמקדימה יכנס אוויר ומאחורה יצא אוויר... אז איפה לדעתכם כדי לי לשים את המאוורר החלש והחזק? תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.