עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by or_17d,

אחים שלי בשביל לצבוע תמארז שלי מה אני צריך? ואיזה חומרים לקנות?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by shoeyal,

שלום כרגע יש את האחורי שמגיע דיפולטיבי(כנראה גלובספן) ומקדימה יש Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm האם כדאי להחליף ביניהם כדי לשפר סירקולציה נ.ב ה TT 120 פועל כרגע על 4\3 כוח מטעמי רעש

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by wally13,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך של חברת ASUS דגם: EN7600GS SILENT / HTD 512MB והבעיה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מיד מראה לי על חום של 74 מעלות על הכרטיס. דבר זה "תוקע" כל כמה זמן את המחשב ומאלץ אותי לבצע הפעלה מחדש. אשמח מאוד לקבל הצעות למערכת קירור עבור כרטיס זה ללא תלות במחיר. הערות: 1. בכרטיס זה אין אפשרות להסיר את הקירור הפסיבי שלו. 2. מערכת הקירור צריכה להיות פנימית ולא חיצונית. 3. רצוי מערכת קירור עם תושבת PCI. בתודה מראש WALLY13

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  4. http://www.nordichardware.com/Reviews/?skrivelse=556

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. בביוס שמתי את ההגדרות שלו על TOP PERFORMANCE (לא יודע מה זה שינה חוץ מההרצים של המעבד והחריצי הרחבה) אז הדברים האים השתנו(ללא התערבותי כמובן): FSB=134@136 AGP=67@68 PCI=33@34 MEMORY=335@340 אני יודע שהFSB במקור אמור להיות על 133 והAGP על 66 והזיכרונות על 333 ......לא יודע למה הלוח מעלה אותם כשזה על AUTO .......ובכלל העלאה די מסיבית ב TOP performance השאלה שלי האם לכרטיס קול ולכרטיס מסך שיש ברשותי עלול להיגרם נזק רציני ? (כרטיס מסך 9600 ראה מפרט* והכרטיס קול הוא SBLIVE 5.1) ואם פשוט כדי לחזיר להרצים הרגילים ידנית(בגלל סכנה גדולה לחלקים ) טמפ' 33במנוחה (לא בדקתי עבודה ..אני מניח 36~)

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין מעבד+לוח+זכרון+מאורר,יש לי כמה שאלות. 1. המעבד יהיה AMD 1700 , אני מעוניין להמהיר אותו למשהו בסביבות ה2000MHZ (מ1466) איזה סטפינגים טובים קיימים שיאפשרו לי לעשות את ההמהרה כמו שצריך? תרשמו לי את הספינגים הכי טובים שקיימים בשוק בישראל. 2. הבנתי שבנושא הזה ה8RDA+ הוא הכי מוצלח , ישנם לוחות אחרים שגם טובים להמהרה? ואם יש תרשמו לי פה, האם הלוח של גיגהבייט 7VAX יספיק לי? וללא קשר האם הDUEL DDR הוא באמת נותן שיפור בביצועים וכדאי ללכת על ערכת שבבים של NVIDIA או שההבדל הוא מזערי ועדיף לכת על משהו של VIA ( אני מעדיף לשלם על לוח יותר זול וסטיק אחד של זכרון אם ההבדל בביצועים הוא לא משמעותי) 3. איזה חברות לזכרונות נחשבות ליותר יציבות לאוברקלוק. תרשמו לי אתץ כל…

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  7. מנהלים ההודעה פה מכיון שאני צריך מארז טוב ל oc http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm האם לדעתכם המארז הזה יוכל לשמור על קרירות מעל לסבירה עם החומרה שלי (בחתימה)? שימו לב שהספק כוח שלי על שני המאווררים שלו מוציא חום רב ומאחר והוא קרוב למעבד אז המעבד שלי נמצא ב 50 מעלות במנוחה!!! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by moshel7,

הרכבתי מאוורר למעבד מידגם: ARCTIC COLLER FREEZER PRO 64 האים יש צורך לנתק את פונקציית cool&quiet ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  9. Started by The UnKnown,

אני רוצה לקנות מאוורר,כנראה Vantec Aero Flow. עכשיו אני יודע שהמאוורר הנ"ל מגיע עם משחה טרמית אני רק לא יודע אם היא מספיק טובה או שמה עדיף משחה אחרת. חשבתי על משהו בכיוון של Artic Alumina, בגלל שהארטיק סילבר 3 יקר מדי. בכל אופן יש בכלל צורך לקנות משחה טרמית בנפרד או שהמשחה שמגיעה עם הוואנטק תעשה את העבודה?? תודה רבה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  10. יש לי מינוס 1 טמפרטורה והמחשב הספיק לעבוד כמו שצריך אני מדליק אותו מפעיל תוכנה והמחשב לא זז לא יודע עם זה קשור אבל זה בא ביחדדד

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. רק אחרי שקניתי אותם ידעתי שהם יכולים רק' להוציא אוויר ולא להכניס.. אז חשבתי שאולי אני אוכל לשים אותו מהצד החיצוני של המארז בשביל שיכניס, האם כדאי לי? יש לי רק חיבור אחד של השלוש פינים שהמאוורר מתחבר אליו ויש לי 2 מאווררים, אני יכול לקנות אולי בחנות מחשבים משהו שיתחבר ללוח שאני אוכל לחבא את המאוורר/מתאם מה3 פינים(זכר) למולקס?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  12. כשאני עושה אובק קלוק לכרטיס מסך שלי עם ATI TOOL אני משתמש באופציה הזאת שמראה לי לכמה כדאי לי להעלות את הזכרונות ואת הcore... אבל הבעיה היא שתמיד אחרי שאני שומר את המהירויות שאני רוצה הם נשמרים, אבל כשאני מעלה משחק או משהו כמו 3DMARK05 המהירות חוזרת תמיד לdefault שלה... למה לעזאזל?!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by Slash87,

אם אני רוצה להעלות את התדר של הזכרונות מ 667 עד 800 <הזכרונות תומכים, הלוח לא> בלי להעלות את התדר של המעבד... איך אני עושה את זה? ואיך אני מוודא יציבות? תודה!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. והאופציות שהלוח נותן לי לתדר הזכרונות אינן 1:1, אשמח מאוד להיעזר בכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. אני קונה בקרוב מחשב חדש, כ. מסך כבר יש 9800GT והמעבד יהיה E8400 או E7200 עם 4GB RAM 800MHZ אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני מתכנן OC למעבד ולכרטיס, - איך ה EP43 DS3L של GB בOC? תודה מראש, אבישי.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. ??? אם אני רוצה לשים קירור למעבד או לכרטיס מסך אז אני צריך להחליף את הקירור שקיבלתי עםם כאשר קניתי אותם או שאני שם את הקירור החדש בנוסף לזה שקיבלתי עמם?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by ranyadovner9,

כותרת

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by amit123,

שלום! אני צריך המלצה לקירור טוב(בשביל oc)מ-ksp עד 200 ש"ח(אפשר קצת יותר אבל עדיף אפילו פחות...),וצריך שזה יהיה במלאי בחנות בפ"ת או בת"א... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by TermiNal,

http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=317 יש כאן איזו משחה שווה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by BuLA89,

לא נגעתי בשום דבר ואני שם על user defin הזה ושם על 1800 (200) וזה תמיד חוזר חוץ מזה עוד משהו מעניין יש לי את בלוח אם של ABIT עם הגורו (מי שמכיר) ויש שם כל מיני אפשרויות אובר קלוק. בdefault (שזה המצב הרגיל )הוא ממש רועש (מאז ומתמיד ) ובמצב quiet הוא ממש שקט ויש גם מצב טורבו שמעלה את המעבד ל1944 משהו כזה והוא פחות שקט מה default... חברה אני חדש בקטע של הגורו הזה ששוכב אצלי כבר שנתיים למבינים עזרו לי !!! תודה מראש יניב !!

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  21. אולי זה ישמע קצת מצחיק ואולי לא. אין לי תקציב למעבד חדש (וגם פחות מחצי שנה אני בצבא), לכן החלטתי לעשות OC צנוע למעבד p4 1500 mhz שלי התקציב הוא לא בשמיים, כ 150 עם אפשרות למתיחה עד 200 במקרה שיידרש למשהו טוב. (צירפתי תמונה עם פרטים על המעבד) על הדרך, שמעתי שהמעבד שלי בכלל לא מתאים ל OC, ושאפשר להגיע איתו מקסימום ל 1.8, עם קירור טוב ל 2000MHZ. זה נכון? אני אוכל להרגיש ביצועים טובים יותר לאחר מתיחה קטנה למעבד שלי? מודה לכם מראש.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by raYo,

היי, יש לי 9800SE 256MB עם 128 ביט, אני רוצה לעשות לו OC, אחרי האוברקלוק למה הוא ישתווה?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by liav12,

שלום, אני רוצה לנסות אוברקלוק קטן למעבד על מנת לראות שיפורים (אם אפשרי) במשחקים בתוספת הכרטיס מסך שיש לי כרגע, האם זה יתן שיפור? יש לי את תוכנת Easy Tune 5 שבאה עם הלוח אם ואמרו לי שלא מומלץ לעבוד איתה. מישהו יכול לתת עזרה או מדריך קטן? תודה.

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by Lambomeir,

האם מתלבש עליו מאורר ואם כן אז איזה גודל? והאם הוא נקנה בנפרד או שמקבלים אותו יחד עם הקירור? נ.ב, מישהו מכיר אתר שמוחר אותו בסביבות 250 שקל (או פחות...)?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.