אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חברה איך אתם חושבים לגבי הרעיון הזה?האם זה יתן יותר ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
אני מועיניין לעשות OC למעבד שלי : AMD A64 3000+ יש לי לוח : GIGABYTE K8NS NF3 250 קראתי את שתי המדריכים לאוברקלוק שבאתר ולא מאצתי OC למעבדים מישהו יכול לעזור לי בבקשה כי אני רואה לשהרבה פה יש OC על ה A64 יש לי את התוכנה ClockGen for nVidia nForce3 אבל אני יודע יודע בדיוק איך להשתמש בא כדי לא לגרום נזק השמח לקבל עזרה.
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פרטים על המפרט שלי למטה הבעיה שלי היא כזאת העלתי את הFSB דרך הביוס מ166 ל200 והמחשב שלי לא עלה מאז כלומר מסך שחור והיייתי צריך לבצע ריסט ללוח אם ואני מה זה מבואס כי אני לא מבין בזה והייתי מה זה שמח אם מישהו יכול לומר לי למה לא הצליח לי ההעלאה ..... וחשוב לציין שאני עם שניי סלוטים של 256 400 שעובדים בדואל
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 2GH 100FBS. לוח IS7-E וזכרונות 256X2 ADATA 500HZ ספק של EAGLEשנותן מתחים מעולים בעומס, גם בOC , אז הוא כנראה לא יהיה בעיה. אני לא ממש מבין בOC של זכרונות ואין לי מושג מה אני צריך לעשות כדי לשפר את הOC שהגעתי איתו עד עכשיו. עכשיו אני ב- CPU-1.625V 120FBS-2400MHZ המעבד דפוק (זה מה שאתם אמרת) ואי אפשר להגיע איתו ליותר מזה בלי להעלות את המתח, ואני לא רוצה לעבור את ה1.625. והזכרונות על 2-5-3-3. מתח רגיל. עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להגיע יותר רחוק עם הזכרונות, צריך לשנות יחסים? צריך להתעסק עם האפשרויות של הלוח לזכרון(יש טורבו F1 וכל מני כאלה)? כדאי להוסיף מתח? מה עוד אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
איזה קירור לקנות?. הThermalright XP-90 וה Thermaltake PIPE101 יהיו אם ה silentcat של Thermaltake אני מחפש קירור שקט למחשב שלא יהיה בoc אבל הוא בטוח בית מעץ כך שהוא חם המעבד הוא amd 3000+ 939
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום בידי ספק 475 hec vd-t שעבר סליבינג ועוד כמה שטויות... הוא היה פתוח- זו הכוונה העיקרית(ומשך מספר ימים) אני מפעיל אותו(על מערכת כבדה יחסית) והמתחים שהוא נותן יציבים כולם רק ה+12v עומד נע בין 11.6-11.8(עם נטייה ל11.8) האם זה סביר? המערכת שלי axp 2500@2300mhz dfi infinity radeon 9800pro@xt 4 מאווררים hd 1 cdrom1
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים אבל אני לא מוצא ביוס לזכרונות אינפיניון האתר היחיד שהיה בו לא פעיל יותר. אשמח אם תעזרו לי.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי מחשב p4 1.8 (לוח אם p4s333 של asus) אני מעוניין להפוך אותו ל 2.0 (אם אפשר) אין לי ניסיון באוברקלוקינג... קראתי את כל המדריכים שיש פה ואני עדיין דיי מסתבך... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי במה להתחיל איך לעשות או לכוון אותי... תודה
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הכרטיס שלי עומד על 59 מעלות באובר זה חם מידי יש לי 6800 לידטק
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כמו זה...למה אני מרגיש מסכן עם מחשב כזה... בקשה בלי תגובות לקנות מחשב כי אין לי כסף למחשב חדש!!
-
מחפש תוכנה שתציג את הנתונים הנ"ל על הדסקטופ כ - wallpaper. דבר כזה כבר עשו? 8)
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי ש"נפלתי" עם שני מעבדי a64 עם בקר זיכרון לא משהו (בלשון המעטה) אני עובר לסוקט 939 ואני מתלבט בין 3000 שבוע 47 או 3200 שבוע 45 ההתלבטות היא לא בגלל הפרשי המחיר אלא בגלל האפשרות לאוברקלוקינג אני ראיתי את הביקורת ב ANANDTECH על מעבדי 90 ננומטר ש3000 ו3500 הגיעו בדיוק לאותה תוצאה באוברקלוק אבל גם ראיתי אנשים שנפלו כמוני עם בקר זיכרון שלא נותן להגיע לבאסים גבוהים. מישהו יודע אולי מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום כולם התחלתי לעבוד על פרויקט להביא את ה1800 של אחי ל 3000 עכשיו יש בנתיים לוח מסריח , ספק גנ'רי , זכרונות גנריים , ומארז בסדר שהולך לעבור מודינג הנה התכנון לקנות abit is7-e למכור את הזכורנות ולקנות a-data vista שני סטיקים של 256 כול אחד 500 הרץ. ספק כוח hec 475 יקבל סליבנג קרור למעבד xp90 עם טורנדו גשר צפוני יש כבר קרור אקטיבי ולזכרונות יש מפזרי חום מאלומנים מארז חוטים מסודרים \ חוטים מעוגלים \ מאוור של 80 בגג \ 120 מכניס אוויר \ 120 מוציא אוויר מה עוד כדאי להוסיף לקראת קניית החלקים ? עכשיו ניסתי לראות עד כמה ניתן להגיע עם הציוד הנוכחי העלתי ב cpu clok ל 2001 ועובד בסדר ניסתי ל 2010 ולא עולה להוסיף מתח ? למה ? למעבד \ זכרון ? וכמה ? נעלתי pci ו תagp לאן מ…
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 650 שלקל לקנות מהערכת קירור למעבד של AMD3500 איזה מערכות אפשר לקנות בסכןם הזה זה מספק תודה וכמה אני יגיע למהירויות מערכות קירור שתצעו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות על הקירור של הזלמן לכרטיס מסך הדגם- Zalman fv700 alcu מה כדאי ללכת יותר על הזלמן או הסילנסר ? למישהו יש את הזלמן ויכל להביע דעה עליו? תודה, עידן
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חברה יש לי מעבד athlon xp thorugh bred שפועל על 35 מעלות עם קירור סטוק יש לי לוח אם של גיגהבייט via kt333 כרטיס מסך של gainward fx 5200 אם אני אוכל לעשות קלוק טוב?
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2512
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש 3GHZ של INTEL PRESSCOT הידועים כמתחממים מהר אשמח אם תפרטו גם (אם תוכלו) על עוד דברים איתם אוכל לקרר את המעבד- כי אפשר לומר שאני חדש בתחום תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
היי ברשותי לוח של ABIT IC7 MAX3 אשר מגיע עם PAT מובנה (875). השאלה שלי היא - האם ניתן לבטל את הPAT כך שאני אוכל למשוך את הזכרון לבאס יותר גבוהה 1:1 ? לדוגמא: עים לוח קודם שהיה לי (ללא PAT) הגעתי לבאס יציב של 275MHz 1:1, אולם עם הלוח הנוכחי אני מגיע רק לכ 262MHz. מה שמפתיע בכל העניין כאן הוא שמבחינת ביצועים (Sandra) הם שווים(!), אני פשוט מעוניין לראות כעת עד לאן הA-DATA יגיעו 1:1.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
פיתחתי מערכת למחשב הנקראת PC NOSYS תפקידה הוא להוריד את טמפ' המחשב בצורה דרסטית. (בשעת מאמץ) בנוסף יש לי קרור אינטנסיבי במחשב.... (20 במנוחה לMB, ו 21 מעלות CPU.....- עדיין לא ביצעתי OC....) המערכת בניייה כך....: צנרת מנחושת בתוך המחשב, עם פתחים המכוונים להיטסנקים, וצי'פים למינהם..... אני אזרים גז לתוך המארז, וגז כידוע, קר... ומקרר. וע"י כך בהפעלה - הטפמ' ירדו, המערכת תעבוד באזור ה15- 20 שניות, לגבי סוג הגז, אני עוד מתלבט בין אוויר N2O (חנקן) HO2 (פחמן דו חמצני) האם זה יצליח? (עדיין לא סיימתי להרכיב את המערכת) מה הסכנות הטמונות בסוג קירור (משני) זה? מה אתם ממליצים לשנות? (סוג גז, משך הפעלה)... וסתם, מה דעתכם על הרעיון?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד כמה אני יכול לעלות את הCore clock ואת ה Memory clock ?? Geforce 5700 LE של ionno3d ???
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
לאחר פריסת הפרוייקט במשך קרוב לחודש, החליט צוות האתר לפתוח בפעולת סינון כנגד כל אלה שמשתמשים בתגים ובשם האתר בצורה צינית ולא רצינית. בזמן הקרוב, יישלחו הודעות פרטיות לחברי פורום שונים שלפי דעת הצוות ודעתי התג שלהם לא מכובד ולא מייצג את הקהילה בצורה רצינית ואיכותית. מטרת הסינון אינה(!) לפגוע באותם משתמשים שייתבקשו להוריד את התג שלהם, אל מתבצעת רק למען הקהילה, שמה בארץ ובעולם. כל נושא התגים יצא מפרופורציה - כנראה הסברנו את עצמנו לא נכון: כנראה מה שחברי הפורום והאתר הבינו, שכל חבר באתר חייב לשאת את התג. לא זאת היתה הכוונה שלנו - הכוונה שלנו היתה שכל חבר באתר, שמעוניין לקדם את שמו של האתר, ואת שמה של הקהילה הישראלית בעולם הצורה רצינית ובכבוד - הוא זה שייצג את הקהילה. מאח…
-
- 127 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד CELERON 400 PGA 370 שאני רוצה לעשות לו OC באס 66MHZ. העלתי את המתחים מ-2V ל-2.3V והוא הצליח לעשות לי פוסט על BUS של 100MHZ, אך נתקע כאשר ניגש להריץ את מערכת ההפעלה מהכונן הקשיח... הלוח נותן לי אפשרויות של באס 66, 100, ו-133 (אין כיוונון עדין). האם אני יכול להגיע עם מעבד זה לכך שיעלה וינדוס בבאס של 66MHZ ע"י העלת מתח? והאם אוכל גרום לו לפעול על באס של 133MHZ ושהוינדוס יעלה, ע"י העלאת מתח מטורפת :s05:? חשבתי על להעלות מתח לא ע"י הביוס (ע"י הספק), יש לי דרך לעשות את זה, אבל אם יש לכם דרכים לזה, אשמח לשמוע עליהן. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לקרר את הAMD64 3400+ 754 שלי כמה שיות חשבתי על BIGWATER אבל אמרו לי שהביצועים עלובים. מחפש משהו הכי זול והכי טוב שאפשר להשיג. ד"א אני לא הטיפוס המרכיב, עדיף שתיהיה מורכבת ומוכנה או שההרכבה לא תיהיה מסובכת.
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מעבד: Pentium 4 2.8C HT לוח אם: ASUS P4P800 זכרונות: Kingston PC 3200 400mhz ddr 256X2 מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK בעיקרון אין לי אמצעי קירור מיוחד, יש את המאוורר 120 מ"מ במארז, ועוד מאוורר 120 מ"מ שהוספתי בחזית למארז יש פילטר שתופס את האבק בחלק הקדמי השאלה אם החיישן מזייף את הטמפרטורה או שאלה באמת הטמפרטורות, כי כשחיברנו את המחשב במעבדה בחברה הוא הראה בביוס בסביבות 25-27 מעלות למעבד
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-