עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tomey,

שלום ברשותי כרטיס מסך ati x1650 המאורר מאוד מאוד מרעיש וגם לאחר ניקוי אבק יסודי אני לא מצליח לפתוח את מערכת האיורור לניקוי יסודי יותר מה ניתן לעשות חוץ מלקנות כרטיס חדש וטוב יותר??

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  2. Started by den,

מהי הדרך הטובה ביותר לניקוי מאווררים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Royu,

רציתי לדעת איזה סוגי כבלים קיימים. ( ATA 100 66 33 ) ואיזה כדאי להשתמש אם אני רוצה לחבר הרדיסק 80 ג'יגה, CDROM ללוח אם MSI neo2

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by segevgabay,

יש לי את הלוח הנ"ל וסידרתי את כל ההגדרות כמו שבמדריך לOC למעבד. עכשיו אני לא מוצא את האפשרות של לעלות תדר בס אלא רק יש אפשרות של לעלות תדר FSB. איפה יש את האפשרות של לעלות תדר בס?

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

1. מה ההבדל בין סוגי הצינורות (לדוגמא אני יודע שהטייגון נחשב לאחד הטובים, למה? מה מיוחד בו?). 2. באיזה סוג נוזל אתם משתמשים (הנוזלי קירור היעודיים למחשב יקרים בהרבה מסתם מיי רדיאטור מתחנת דלק, למה?). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  6. שלום לכולם 'קיבלתי אתמול את הלוח החדש שלי מהסוג הנ"ל יחד עם המעבד הזיכרון שלי מסוג G-SKILL PC2 8000 קרור-COOLER 7 PRO ספק-יHEC 500 חברים אני מאוכזב פצצות הצלחתי להגיע עם הלוח רק ל430 באס ולקחתי את המעבד ל4 גיגה אני חושב שהזכרונות תוקעים אותי ,אני לא מבין אם זה מהירות 1000 או 800 ביקשתי בפירוש 1000 יש בביוס אפשריות שאני לא כלכך מצליח להבין ניסיתי לקבוע את הזיכרון למכפלה נמוכה אבל ישנן כמה קבוצות של A B C D 200 266 400 לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות שם ניסיתי להוריד מכפלה להכי נמוך לראות אם המעבד תוקע אותי אבל לאחר 450 באס וריסטרס הלוח מצפצף ועושה פוסט חוזר לרגיל למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?עוד לא נגעתי בשינוי מתחים שיניתי את הPCI ל100 אבל האם זה נשאר ככה זה בעצם נועל …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ranyr,

יש לי מאורר וואנטק אירו פלו שלא משנה כמה אני מוריד לו את הrpm הרעש שלו לא יורד עד שהוא מפסיק להיסתובב... מנסיון... אפשר להשתיק את הטורנדו??? עם fan mate ודומיו

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by Svensk.il,

לחבר שלי מת המאורר של המעבד (E4600), מאורר ג'נרי עד כמה שידוע לי. הוא גר באיזור ת"א, והוא לא מצליח למצוא מאוררים באף חנות שם (דוגמת באג וכו') כי הם אומרים שהם לא מחזיקים את זה. מישהו יכול להגיד לי איפה קונים מאורר, ג'נרי אפילו, באיזור ת"א? אני לא מהאיזור אז אני לא כ"כ מכיר... תודה!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  9. Started by danik,

מזה?

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by shirNoshe,

אני לפי המפרט ב-OC.(כרטיס המסך) הרצתי את ATITOOL והיא רצה..ורצה..ורצה..רציתי שתמצא לי מה תדר הזכרונות הכי גבוה שאני אוכל. היא לא מפסיקה.. מה שאני לא מבין זה מה חישוב המהירויות ליבה וזיכרון.ע"פ ה-OC שלי אני בכלל לא במהירויות האלו,למה רשום שהזכרונות הם 621? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  11. נו אז כמה אתה מוכן להשקיע בשביל המארז למודינג? שיהיה יפה סתם או שפצצה תשב לך על המדף! ;)

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Sunny Jim,

מישהו שיש לו את הלוח הנ"ל, ועשה איתו אוברקלוק לCONROE יכול בבקשה להסביר מה השלבים שאני אמור לעשות שם? כי לפי המדריך זה לא עובד...

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  13. Started by Psychopath,

Aight, I decided to stop letting my machine rest and start overclocking it slowly until i reached a decent speed.. system: AMD Athlon XP 2500+ 2 x 256 DDR corsair pc3200 cl2 Abit NF7 v2.0 --------------------------------------- Right now I'm at 2000mhz, 200x10, and i raised the core's voltage by 0.25v Now i wanna know how much I could reach considering i have Vantec AerFlow and supertalent case with great cooling (currently the temp is 33c) and how much should i raise the voltage of the CPU core? also: what about DDR voltage? and how about memory timing? before the overclock is put it on turbbo and got 6-2-2-2 and now i changed it to optimal and it's 8-3-3-2.5 (those are …

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by -Blaze-,

אין הרבה מה להגיד הטמפרטורה אחרי PRIME 95 של 15 דקות היא 56-7 מעלות. פשוט כלום! כמו שאתם רואים לא נגעתי בשום מתח וזה בקירור סטוק! מי שרוצה את המפרט הוא בפרופיל. אני הולך להריץ בדיקה של איזה 6 שעות ככה בלילה רק לבדוק שהוא באמת יציב, אבל אני לא רואה למה לא

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד E4600 + לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L + קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro. יש לי שתי שאלות לגבי OC: 1. איזה מכפלה יש למעבד הזה? 2. האם OC מ- 2.4GHZ (בסטוק) ל- 3.0GHZ צפוי להיתקל בבעיות?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  16. אם משמעם לכם אז תסבירו לי בבקשה אי פועל קירור מים, כיאילו מה זה, איך זה פועל, ממה הוא מורכב ואיך יכול להיות שיש מים בתוך המחשב? ועוד משהו, מה זה פתיחת צינורות? איזה צינורות כבר יש לכרטיס מסך שאפר לפתוח אותם? כמו שהבנתם כבר אני ממש N00B בכל הקטע של OC וקירור מים והכל אז תסבירו לי קצת איך הכל עובד...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by logicoder,

הי יש לי מעבד Athlon XP 1800+ כל פעם שהדלקתי אותו הוא נתקע, נכנסתי ל BIOS והורדתי את ה Frequency שלו עד שהוא הפסיק להיתקע הורדתי את התוכנה FreshDiagnose כדי לראות מה המעלות של המעבד והוא נתן את הנתונים הבאים: CPU: 78 c Motherboard: 44 c Power\ Aux: 74 c הסתכלתי תוך כדי על המהירות שרץ המאוורר של המעבד והוא על 4900rpm בערך (קצת יותר) הבעיה היא בקירור המעבד או בקירור של הספק? (או אולי שניהם) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת מה הקירור אוויר הכי חזק ונחשב לOC כיום בשוק בשביל מעבדי C2D? האם זה : Zalman - CNPS9700-LED ? או שמה זה THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU HEAT EXCHANGER או משהו אחר?

• 15 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by omd,

מפרט מחשב 1-מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 2-Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 3- Corsair DDR3 2GB Kit 1333Mhz PC3-14400 9-9-9-24 4-ספק TAGAN 900 BZ 5-מארז THERMALTAKE KANDALF 6-כ מסך NVIDIA 9800GX2 7-קירור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by bennya,

הי הרכבתי HTPC, עם כרטיס מסך palit nVidia geForce 9600GT 512Mb http://www.skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm לאחר שקיבלתי אותו, גיליתי שהוא רועש מדי לסלון, והמקור העיקרי לרעש הוא כנראה כרטיס המסך. יחד עם כרטיס המסך הגיעה תוכנה - vTune ששולטת בין השאר באוורור של הכרטיס, ומורידה אותו עד 40% (לא יודע מכמה). גם ב 40% הכרטיס רועש מדי. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? עם השקעה נוספת או בלעדיה? האם תוכנה אחרת תוכל להנמיך עוד את הסל"ד? האם זה בכלל כדאי (מבחינת חמום יתר של הכרטיס). כרגע vTune מראה שהכרטיס ב 42 מעלות באופן קבוע. אין לי מושג אם זה מספר אמין. אולי כדאי לי להשקיע בפתרון קרור אחר? אולי בכלל לנסות להחליף את כרטיס המסך?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני לא יודע אם אני צריך לפנות לפורום לוחות אם, אבל חשבתי שפה זה עדיף לשאול לא מזמן קניתי מחשב חדש והלוח אם הוא AI7 של אביט. קראתי את הכתבה עליו ועל יכולות האוברקלוק שלו... הבעיה שאני לא מבין באוברקלוק כלום! כמובן אני יודע שחייבים קירור טוב על החלקים שממהירים אבל אני לא יודע לגבי מתחים מהירויות וכו'. בדרייברים יש OCGURU שמאפשר מצבים מסויימים של אובר קלוק כמו טורבו F1 וכו'. הבעיה שאני לא יודע למה זה בדיוק עושה אוברקלוק! לזכרון?! (אם אפשר) לבאס?! למעבד?! לכרטיס מסך?! למה? אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח! המפרט שלי: P4 2.8C GHz ABIT AI7 i865PE Hercules 9800SE AIW 2x256 DDR400MHz Samsung Compucase-HEC CI-6A19 BLACK תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by benasoor,

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש והמחשב עובד די גרוע אבל עם אני מתחיל להפעיל את המזגן עליו הוא טססס לקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שכנראה זה המעבד (הוא מגיע אחרי כמה זמן של עבודה ל100% מסתם תוכנות) אבל אמרתי שאני ישאל פה כי מידע אני יודע שפה יש מלאאא אנשים שהם תותחים בתחום הזה של המחשבים טוב אז קיצור המפרט של המחשב: Computer Computer Type ACPI Multiprocessor x64-based PC Operating System Microsoft Windows XP Professional x64 Edition OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.13 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name B1E1N12A-LACAYI User Name Administrator Logon Domain B1E1N12A-LACAYI Date / Time 2008-06-27 / 13:33 Motherboard CPU Type DualCore In…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. הטמפרטורה שמוצגת בביוס היא של הציפסט, נכון? בכל אופן הטמפרטורה שלי היא 50 מעלות, גם במנוחה וגם אחרי 36 שעות של MEMTEST. אני מניח שאני יודע למה הבעיה, ואני יעלה תכף תמונות שיראו... בכל אופן יכול להיות שזאת הסיבה לזה שהמחשב שלי לא עולה מיד (נתקע אחרי הספירת זכרון למשך כדקה אפילו לפעמים (!)) ולתקיעות שיש לי בביוס במיוחד כשאני לוחץ לבחירה למסך של הטמפרטורות ושל המהירויות מאווררים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by mikko,

אפשר המלצות לתוכנת טובות? חוץ מ speedfan אם אפשר שיהיו מדויקות כל האפשר תודה.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by oren99,

האם אפשרי? לא מצאתי דרך להגיע לביוס "סטנדרטי" שאני מכיר.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.