אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש פה בפורומים של HW! מקווה להשתלב פה יפה ולקבל תמיכה מכולם, ולתת כמה שאני יכול לפי מה שאני יודע! יש לי מעבד פרסקוט 3.0 S-775 וגם אני סובל מרעשים מעצבנים של המאורר סטוק וטמפרטורות לא נורמליות... המעבד בIDLE יושב על 60C וגם אין לי קירור למארז... תמליצו לי על קירור טוב בבקשה! המאורר הזה של זלמן טוב? זה ההכי טוב שלהם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=145&code= אמרו לי שזלמן טובים... זה יעשה את העבודה? אם אני לא טועה זה גם מאורר שקט נכון? מגיע בMAX ל2000RPM זה נחושת מלאה.... אם אני לא טועה... תקנו אותי אם לא... יש לי גם שאלה... נחושת מוליכה יותר טוב חום מאלומיניום? …
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם! אני מתכנן לעשות מוד לדלת שלי בקרוב.. ואני רוצה לשים בדלת מאוורר 120. זה המארז שלי (מצטער על האיכות. אין לי דיגיטלית ואני צייר גרוע ). http://www.geocities.com/darkkiller1988/maaraz.jpg במדריכים שבאתר עוסקים במספר מאווררים.. לי יש רק אחד... בגג אבא שלי לא רוצה שאני אשים מאוורר. אבל יכול להיות תשהוא יסכים בעתיד. לכן אני רוצה שתעזרו לי למצוא את המיקום המתאים למאוורר 120 שאני הולך לשים, עם התחשבות בזה שבעתיד אולי יהיה לי גם אחד בגג.. אני גם אשמח אם תמליצו לי להשתמש בהוצאת אוויר או הכנסה.. כי אני לא מומחה גדול.. מה שכן, אין לי אפשרות לשים את המאוורר ליד ההארד דיסק והכוננים, כי הם פשוט קרובים מדי לדלת.. שכחתי לציין משהו בתמונה שסרקתי: המאוורר של ה…
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יצרתי קשר עם אחד המנהלים הראשיים שיוסיף E7400 במאגר ההמהרה ואין שום תשובה , אתם יודעים מה קורה ? אני רוצה לפרסם את הOC שלי
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי e6300 ועכשיו כשאני רק גולש באינטרנט הוא ב 79 מעלות. בדקתי בתוכנה TAT אני לא מצליח להיכנס לביוס כדי לבדוק שם מעלות אז אני מסתמך רק על זה. אני גם לא יכול לפתוח את המארז כי זה יבטל את האחריות על המחשב אז מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
*כותרת* גם אם תוכלו להביא אחד בתקציב של 100-150 ש"ח זה יהיה טוב. תודה!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, ורציתי להתאמן עליו קצת לפני שאני יקנה בקרוב מחשב חדש. מפרט: P4 2000 - Northwood - Stock Cooling @ 3900RPM Albatron PX865PEC PRO 2X512MB Geil Value DDR 400MHZ CAS 2.5-3-3 Palit GeForce 3 Ti 200 TT 420W PSU Raidmax Scorpio 868 with 4x80mm Fans רציתי לעשות לעשות לו OC, בינתיים המהרתי את המעבד ל 2200, הטמפ' באיידל 35 ובמאמץ בקושי מגיע ל40 רציתי לקנות TT BigTyp VX 120, בחנויות רושמים שהוא מתאים לסוקט 478, ז"א שאני יוכל להשתמש בו גם במחשב הישן וגם בחדש בסקירה שקראתי - מצויין על הקופסא אחרת מישהו יכול להגיד לי מניסיון שהוא מתאים גם לסוקט 478, ככה שאני יקנה אותו בבטחה?
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לא מצאתי תשובה מספקת בחיפשוים...
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד עם מעבד פרסקוט 3.0, זכרון PC4000 של ADATA, ולוח IS7-E של Abit. אני רץ כבר כמה חודשים עם FSB על 220, ללא שום בעיות, ולמרות זה מקבל שגיאות ב-Prime95. אפליקציות אחרות לבדיקה, כמו Sandra BurnIn או MemTest86 לא מדווחות על שגיאות. אני רוצה להעלות את מהירות ה-FSB, אבל אני חושש מזה בגלל שפריים לא מדווח על יציבות מלאה. האם יתכן שהתוכנה לא נותנת חיווי מדויק בעבודה עם תצורה כמו שלי? אם לא, איך ניתן להסביר את העובדה שהמערכת עובדת באופן יציב לחלוטין (כולל הרצת תוכנות כמו קיובייס, והורדות במשך ימים שלמים רצופים, בלי קריסות או שגיאות? בלי קשר לזה, כשנתקלים בכזו שגיאה בפריים95, מה אני אמור לעשות? להעלות את המתח?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום ברשותי המעבד AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 ולוח האם DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 נמצאים במארז מידי נקי ומתוחזק אוויר נכנס מקדימה ע"י מאוורר של 120 אוויר יוצא מאחור ע"י מאוורר נוסף של 120 כמו כן יש לי Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler עבור המעבד. הטמפרטורה של המעבד סביב ה 40 הטמפרטורה של לוח האם סביב ה 46 מה שניראה לי קצת גבוה. אשמח לקבל את דעתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב אז יש לי ת' וניס 3000 DFI, ULTRA D ו2 סטיקים של A DATA, 256 כ"א משהו קצת מסובך לי בביוס הנ"ל כנראה שהתזמונים הדוקים מידי, ולכן אני לא יכול להגיע רחוק איפה בתת תפריט" D RAM.." אני משחק עם התזמונים? כשהורדתי את הזכרונות למהירות של 180, העלתי את הFSB ל253 ללא שום בעיות במהירות של 200 MHZ, אני מגיע לFSB של 230 אם אני לא טועה המלצות ? שיפורים? בקרוב לא תהיה לי בעיה של חום (יש לי את כל הציוד של הקירור מים, רק ממתין לבלוק מחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
גוף הקירור לא במקום איך אני מחזיר אותו בלי לפגוע במעבד גוף הקירור מתנדנד וגם זז קצת למטה למעלה... אני צריך להחזיר אותו אבל מפחד לפגוע במעבד... מה לעשות? ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO לוח אם אסוס M2N-E מעבד ATHLON 64 X2 4400
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: הורדתי את התוכנה הזאת שחשבתי לתומי שהיא אמורה לספק לי נתונים או ניטור או איך שתרצו לקרוא לזה על המצב הנוכחי של החלקים במחשב,טמפרטורות של מעבד והלוח אם ומהירות הסיבוב של המאווררים ומתח מהספק והיו שם עוד כמה דברים שלא הבנתי אבל הקטע שקרע אותי היה שאני צריך להזין את הנתונים בעצמי לתוכנה, מהיכן אני צריך לדעת אותם? ואם אני חושב בטעות ש80 מעלות זה סביר למעבד ומגדיר בתוכנה ל 80 ,, מה זאת השטות הזאת ומהיכן אני צריך לדעת מהם הנתונים הנכונים להזין?? אני לא הבנתי את זה בכלל ואני בכלל תוהה לגביי הקטע של המדידה עם התוכנה, לא זכור לי שהתקנתי חיישנים או מד-חום כלשהו בתוך המחשב אז על סמך מה נעשית המדידה של הטמפרטורה? מי יאיר את עיניי בהסבר ויתן לי גם על הדרך את הנ…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש + מעבד AMD 939 3000 קיבלתי איתו את המאורר הזה: http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=33 ואין לי מושג איך מרכיבים אותו מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקירור מים למחשב, על איזה אתם ממליצים? עד 600 שקל. ויש לי שאלה האם יש בזה איזשהו סיכון שישפך מים על החלקים? תודה..
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי,רציתי לדעת מהו קירור המים הטוב ביותר שיש ועד איזו טמפרטורה הוא מקרר?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
החלפתי מעבד ל2600, והטמפ' במחשב נראות לי קצת מוגזמות. כשאני מפעיל את המחשב במצב מנוחה הצי'פסט מגיע ל 52 מעלות והמעבד גם משייט במהירות שקרובה ל 50 וזה רק מלהפעיל את ה BIOS. המעבד עובד עם המאוורר הרגיל של AMD שהגיע בקופסא. והצי'פסט מקורר גם על ידי המאוורר שמגיע עם הלוח. יש המלצות לגבי מאווררים יעילים וטובים יותר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מצטער אם הנושא לא בסדר.... פשוט ממש לא מצאתי משהו מתאים לרשום... :-\ הבעיה היא כזאת, הרמתי את המעבד ל 4500MHZ, בתצורה הזאת, 473*9.5, המעבד יציב לגמרי גם ב OCCT וגם בפריים... אבל פתאום אחרי כמה ימים הוא יוצא מיציבות לחלוטין וכל מה שאני צריך כדי להחזיר אותו ליציבות זה לשנות את התצורה ל 500*10, שזה גם 4500MHZ ! ואז המחשב יציב, אחרי שניה אני מחזיר חזרה שוב ל 9.5*473, ( 4500MHZ ) והמחשב שוב יציב כמו סלע... כאילו רק לשנות את התצורה ולהחזיר אותה חצי שניה אחרי... מה הקטע ?!?!?!
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2543 זה בשביל לוח אם שאני מוכר ואם ישאר אני אשתמש בו גם בשבילי (מעבד פנטיום 4 1700 ). האם זה שווה משהו? אני לא ארצה שזה ישרוף לו את המחשב (או לי). וגם כמה צפסטים/מעבדים אתה חושבים שזה יכסה?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את דלת הצאת של המארז בחלון פרספקט , למישהו יש המלצות? תמונות? לראיונות איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מדבר על הצג טמפרטורה שיש עליו כתבה בעמוד הראשי של האתר קוראים לו אני חושב NEXUO או משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם (MSI KT3 Ultra-ARU (AKA KT333 Ultra2 והוא חתיכת זבל. פשוט ככה. בבאס מעל 166 הזיכרון ננעל על HCLK ואין אפשרות לשנות את זה... מה שאומר שאני תקוע על 266 מה"צ לזיכרון... בנוסף אין שום מחלקים ל PCI או ל AGP... את המתח לליבה אני יכול להעלות רק עד 1.85 וולט. אז השאלה שלי היא: יש איזה שיפורים, שפצורים, ומודים למיניהם שיאפשרו לי לעשות משהו עם הלוח החסר תועלת הזה, או שנתקעתי איתו?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לפנטיום 3 הישן שלי 733 מה היא מהירות השעון שלו? ובחוברת שלו כתוב לי כול מיני מהירויות שעון כדי לי ללכת לפיהם?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לQ9400 השאלה איזה קירור לקחת. הנה המפרט! Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz Nvidia Geforce 9800GT 1GB GDDR3 INNOVISION MSI P43 2GB DDR2 800MHz Kingston 320GB 16MB SATA2 Hitachi LCD SAMSUNG 20" 1600X900 Tech 450W EZCOOL ---------------------------------------------- התקציב שלי הוא 150 ש"ח.. תנו לי בבקשה קישור לחנות, ואני גר באזור הצפון בנהריה! שיהיה טוב לOC שיתאים למעבד שקט וטוב!
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הייתי בחנות היום וקיבלתי חוו"ד מאוד שלילית לקירור מים אמרו שיש הרבה נזילות האם מאוורר ב-400 ש"ח יכול לתת לי תוצאות טובות עם OC ? יש לי מעבד AMD 939 4800X2
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-