אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את המערכת קירור טייד ווטר על הכרטיס שלי (גיגהבייט 6800GS ) והטמפ' במנוחה 45 זה לא ניראה הגיוני יכול לקרות כזה מצב ומה אני יכול לעשות כי בדקתי עם התקנתי את זה טוב והכל בסדר וזה בלי קשר מכוון על היי ספיד וזה גם לא עוזר מה לעשות ??? ??? ??? :'(
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
תגיבו ותגידו מה אתם חושבים... http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=530&page=4 :
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה להקפיץ תמהירות ל- 2000 מגהרץ. oc קליל. מה להגדיר מה לשנות אני לא מבין ממש. לעלות עם ה- FSB?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שמתי לב שאף אחד לא ממליץ על הגוף קרור הזה... השאלה שלי היא למה? האם זה בגלל המחיר (300שח בערך) או בגלל סיבות אחרות? הקרור שלו לפי ביקורות הוא יותר טוב כמעט מכל דבר אחר והוא גם שקט מאוד. מבחינת סירקולציית אויר - הוא גם יותר טוב, במארזים שיש להם מאוורר שמוציא אויר מתחת לספק. הרבה אנשים ממליצים פה על הBT אבל בביקורות באתרים אחרים הV1 מראה עליונות דיי גדולה על הBT... (התכנון שלי הוא לשים אותו על Q6600) עריכה: האם למישהו יש אותו והוא יכול להמליץ?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורומים של HW! מקווה להשתלב פה יפה ולקבל תמיכה מכולם, ולתת כמה שאני יכול לפי מה שאני יודע! יש לי מעבד פרסקוט 3.0 S-775 וגם אני סובל מרעשים מעצבנים של המאורר סטוק וטמפרטורות לא נורמליות... המעבד בIDLE יושב על 60C וגם אין לי קירור למארז... תמליצו לי על קירור טוב בבקשה! המאורר הזה של זלמן טוב? זה ההכי טוב שלהם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=145&code= אמרו לי שזלמן טובים... זה יעשה את העבודה? אם אני לא טועה זה גם מאורר שקט נכון? מגיע בMAX ל2000RPM זה נחושת מלאה.... אם אני לא טועה... תקנו אותי אם לא... יש לי גם שאלה... נחושת מוליכה יותר טוב חום מאלומיניום? …
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם! אני מתכנן לעשות מוד לדלת שלי בקרוב.. ואני רוצה לשים בדלת מאוורר 120. זה המארז שלי (מצטער על האיכות. אין לי דיגיטלית ואני צייר גרוע ). http://www.geocities.com/darkkiller1988/maaraz.jpg במדריכים שבאתר עוסקים במספר מאווררים.. לי יש רק אחד... בגג אבא שלי לא רוצה שאני אשים מאוורר. אבל יכול להיות תשהוא יסכים בעתיד. לכן אני רוצה שתעזרו לי למצוא את המיקום המתאים למאוורר 120 שאני הולך לשים, עם התחשבות בזה שבעתיד אולי יהיה לי גם אחד בגג.. אני גם אשמח אם תמליצו לי להשתמש בהוצאת אוויר או הכנסה.. כי אני לא מומחה גדול.. מה שכן, אין לי אפשרות לשים את המאוורר ליד ההארד דיסק והכוננים, כי הם פשוט קרובים מדי לדלת.. שכחתי לציין משהו בתמונה שסרקתי: המאוורר של ה…
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם היום פעם ראשונה עשיתי OC למעבד הדי ישן שלי ATHLON XP 1.7 POLOMONIO אז רציתי לדעת מה יכול מושפע מה OC חוץ מהמעבד הזיכרונות הלוח אם כרטיס מסך אהרד דיסק?? אני רואה גם שהמהירות של הזיכרונות עולה אחרי OC בנתיםם העליתי מי 133 FSB ל140 FSB מ1466MHZ ל-1540MHZ אה ורציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע ב OC הזה זה תלוי בהתחממות רק?? או שיש גורם נוסף?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות athlon 64 3200 soket 939 mother board ga-8kn ultra 9 nf4 כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB pci-e אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, אופיס, וקצת תיכנות. האם אני צריך מערכת איוורור ו/או קירור בנוסף על מה שמגיע עם המחשב? ואם כן אז מה מומלץ? אני לא אעשה אוברקלוק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להזמין את הבלוק קירור לכרטיס מסך הזה ולפי האתר של זלמן הכרטיס מסך שלי (ASUS RADEON X1900 XT HTVDP 256MB) לא מופיע ברשימה אבל הרשימה של הכרטיסי מסך ישנה ואולי לא מעודכנת. מישהו אולי יודע אם זה יתאים לי ?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לא מצאתי תשובה מספקת בחיפשוים...
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג על המעבד יש לי מחשב: p3 - 1000 FSB - 133MHz 384 sdram הטמרטורה על המעבד היא: 22-25 מעלוץ ןלא עולה ת25 מעלות מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ואיפה ניא יכול למצוא מדריך טוב לזה
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד עם מעבד פרסקוט 3.0, זכרון PC4000 של ADATA, ולוח IS7-E של Abit. אני רץ כבר כמה חודשים עם FSB על 220, ללא שום בעיות, ולמרות זה מקבל שגיאות ב-Prime95. אפליקציות אחרות לבדיקה, כמו Sandra BurnIn או MemTest86 לא מדווחות על שגיאות. אני רוצה להעלות את מהירות ה-FSB, אבל אני חושש מזה בגלל שפריים לא מדווח על יציבות מלאה. האם יתכן שהתוכנה לא נותנת חיווי מדויק בעבודה עם תצורה כמו שלי? אם לא, איך ניתן להסביר את העובדה שהמערכת עובדת באופן יציב לחלוטין (כולל הרצת תוכנות כמו קיובייס, והורדות במשך ימים שלמים רצופים, בלי קריסות או שגיאות? בלי קשר לזה, כשנתקלים בכזו שגיאה בפריים95, מה אני אמור לעשות? להעלות את המתח?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הוא שווה את התוספת מה HR-05-SLI הרגיל? האיכות בניה שלו טובה? הוא גמיש מבחינת כיווני\צורות חיבור? איך בכללי הביצועים שלו בחיבור פסיבי מול סינק אקטיבי פשוט? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/spark/a1715.htm וגם על הקופסא כתוב 6000 סלד אבל בפאנל שליטה שקיבלתי איתו שמתי על מקסימום וראיתי גם בביוס וגם בתוכנה של אסוס שכתוב 6540 סלד איך זה הגיוני? ושכותבים: Life Expectation 50,000 hours לאיזה מהירות מתכוונים??
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש לי עוד מחשב בבית ורציתי לעשות עליו אוברקלוק, אבל בביוס האפשרות frequency 100/33 אפורה כלומר אי אפשר לשנות אותה מה אני צריך לעשות כדי לאפשר שאני יועל לשנות את ה-freq . מפרט: p4 1.6 asus p4b- fx geforce2 asuspro 256 memory
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כמה חברים שלי שהתוכנה MBM5 פועלת אצלהם קבוע התחילו לקבל מסכים כחולים מהיום של ההתקנה אז אחד מהם החליט לבטל אותה, כלומר שהיא לא תעלה עם המחשב ומאז אין מסכים כחולים כבר חודש עבודה רצוף כשקודם כל יומיים שלושה הוא קיבל מסכך כחול. אז גם אני ועוד 2 אנשים הלכנו בדרך ומאז הוינדוס מתפקד כמו בן אדם שווה לבדוק את זה לאנשים שמקבלים הרבה IRQ_LESS_OR_EQUAL בתדירות של כל יומיים בערך. תבטלו את התוכנה לאיזה שבוע ותראו כמובן שכולם XP PRO SP1 והגירסה הכי חדשה של MBM5
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
גוף הקירור לא במקום איך אני מחזיר אותו בלי לפגוע במעבד גוף הקירור מתנדנד וגם זז קצת למטה למעלה... אני צריך להחזיר אותו אבל מפחד לפגוע במעבד... מה לעשות? ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO לוח אם אסוס M2N-E מעבד ATHLON 64 X2 4400
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מחשב מיני נייד מדגם HP 2230S, מסך 12 אינץ'. עדיפות ל-TMS/KSP/IVORY, תקציב לא משנה כרגע, שיהיה משהו זול ויעיל, כי המחשב נכבה מרב חום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
על איזה קירור אתם ממליצים למעבד AMD??? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין OC מזיק למעבד עקב החום שגודל עם הגברת מהירות השעון. זאת אומרת שכל עוד המעבד בטמפ נכונה אפשר גם לתת לו 6 וולט? מכאן שאין חוקים בכמה וולט לתת או לא העיקר שהמעבד יהיה קר. וכמו כן אם המעבד שומר על טמפ' סבירה אין סיבה שהוא יקצר את חייו. האם הבנתי נכון?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1.איך ניתן לעלות את התדרים בכרטיס אחרי שכבר הגעתי לגבול העליון? 2.האם 2200 נקודות ב-3DMark03 נחשבת לתוצאה טובה (ראה מפרט בחתימה)? כרגע אני מדורג 9th בעולם.. 3. מהם התזמונים האופטימליים לכרטיס והאם מסוכן לשנותם? בתודה, יניב.
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תראו תמונת מסך מהתוכנה, רשום סטפינג 0. אולי תוכלו להסביר לי מה הסטפינג שלי ואם הוא טוב... http://img329.imageshack.us/my.php?image=spe0wg.jpg
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקירור מים למחשב, על איזה אתם ממליצים? עד 600 שקל. ויש לי שאלה האם יש בזה איזשהו סיכון שישפך מים על החלקים? תודה..
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
החלפתי מעבד ל2600, והטמפ' במחשב נראות לי קצת מוגזמות. כשאני מפעיל את המחשב במצב מנוחה הצי'פסט מגיע ל 52 מעלות והמעבד גם משייט במהירות שקרובה ל 50 וזה רק מלהפעיל את ה BIOS. המעבד עובד עם המאוורר הרגיל של AMD שהגיע בקופסא. והצי'פסט מקורר גם על ידי המאוורר שמגיע עם הלוח. יש המלצות לגבי מאווררים יעילים וטובים יותר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את האפשרויות בביוס כדי שאני אוכל לעשות OC .....אם למישהו יש את הלוח והוא יכול לעזור לי או שהוא מכיר את הלוח והוא יכול לעזור לי אז בבקשה כי אני לא מבין כלום בחוברת.....
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-