אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מכין מערכת קירור מים ואין לי הרבה ידע בנושא ורציתי שתיעצו לי בהתחשב במחיר של הבלוק לעומת הביצועים שלו. טוב אז בלוק מים למעבד חשבתי לקנות 1 של זלמן http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=84&code=005009 http://bit-tech.net/review/234/3 בכותבת השניה מראים גם איך הוא נראה בפנים. ומצאתי את זה ב38$ בלי תשלום על משלוח אם יש בלוק מים שעדיף על זה במחיר ובביצועים תביאו אותו. בלוק מים לכרטיס מסך (למרות שלא בטוח 100% שאני אקנה אחד כזה בסוף) יש לי 2 אפשרויות למרות שגם פה אני לא מבין גדול אז אם יש לכם משהו יותר טוב תגידו 1. גם בלוק קירור של זלמן אבל אני לא בטוח לגביו כי אני לא מצאתי בשום מקום מידע על איך הוא בנוי מבפנים http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=90&…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איך שאני משנה את ה host clock control ל enbled אז הוא אומר לי: system voltage not Optimized! איך לסדר את זה?? אם זה משנה: אז החליפו לי לכרטיס מסך יורת טוב והספק כוח לא היה מספיק טוב אז החליפו לי גם אותו
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לקנות Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.2 לXFX 6800LE שיהיה לי בקרוב מאוד הקטע שהוא שהשבוע אני נוסע לתל אביב יש למישהו מושג אולי יש חנות בתל אביב שאני יוכל למצוא את זה תעזרו לי בבקשה זה נורא חשוב לי תודה לכולם נ.ב זה יתאים לכרטיס שלי נכון?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הערכה הזאת של TT היא טובה.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4950 תודה,
-
- 12 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה נורמליות במצב 100% עומס על המחשב למשך 10 דקות ככה??(בבקשה תענו לי זה חשוב) המחשב: מעבד:3גיגה הרץ אינטל פרסטוק לוח אם:asus p4u-800-x הרדיסק:wd120gb תמונה למטה! נ.ב אני לא באובר קלוק בכלל והכול קירורי סטוק! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב לפני עומדת דילמה מאוד מעצבנת. ברשותי מעבד אינטל C2D E7300 עם מהירות סטוק של 2.66 (שאר המפרט מופיע בצד) הבעיה שלי שהמעבד די מגביל אותי מבחינת הביצועים וOC בטוח יעזור בהרבה, החנות שקניתי ממנה את המחשב מסרבת לבצע OC (כנראה מעדיפים למכור מעבדים חדשים). אני לא יודע אם לבצע או לא (מפחד לאבד אחריות או לגרום נזק למערכת...) מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איך כתוב שהמידע לקוח מההשוואה בdansdata כשאין שם בכלל את הSP-94 וה-XP-120 (לדוגמא). וההשוואה שם בכלל לא מעודכנת מאז מאי?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אנשים :}} טוב בעקרון סיימתי את הGLOWPAD שלי (את המעגל והכל) נשאר לי רק לחבר לדים כחולים ולחבר USB :[] עכשיו יש לי שאלה.. ראיתי מדריך לגבי זה: עכשיו אני לא מבין בידיוק הם אומרים לחבר לקליפס הזה: את הפלוס ואת המינוס לא משנה איפה... עכשיו לא בידיוק הבנתצי לאן להלחים את הפלוס לחלק הפנימי איפה בידיוק ולאן את המינוס במדוייק.. האם זה יתן לי בידיוק 5V ואיך אני יחבר את זה למחשב יש לי 2יציאות בכבל מלחים לשמאלי והימני למחשב?!?!?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי את המערכת בחתימה , בקיצור זיכרון 1GB VALUE 667MHZ שנותן באובר 745MHZ ו 7900GT , אני מעונין לשדרג זיכרון ל SuperTalent - 2x1GB DDR2 kit T800UX2G4 זה זיכרון עם תיזמונים הדוקים ...שיכול לעשות 1100 ב 8-4-4-4.0 השאלה שלי היא מה עדיף לקנות זיכרון זה ב 1700 או עוד כרטיס ל SLI ב 1400 ... נ.ב: לא ידעתי איפוא לשים תרד זה אז סליחה אם זה במקום הלא נכון....
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולכם! דבר ראשון - אני יודע שיש מ-ל-א אנשים שעשו אובר למעבד כמו שלי..... אז לפני שצועקים פה "תעשה חיפוש בפורום", הסיבה לתרד הזה היא הזכרונות.... והכ.מסך, שאני לא יודע עד איזו נק יחזיקו אז אני מבקש טיפים ממקצוענים. אוקי, המפרט: לוח ABIT AV8 מעבד 3000 סוקט 939 (לא ווניס) עם מאורר של TT פשוט זכרון: Kingston 512MB DDR400 CL3 - x2 כ.מסך: XFX 6600 256MB AGP עם מאוורר Zalman 700CU בנוסף מול המאוורר של המעבד יש עוד מאוורר שמושך אוויר קר מבחוץ, אז אני לא חושש מהתחממות יתר של המעבד כל המארז מקורר ע"י מיטב מאווררי TT - אז מבחינת קירור אני בסדר ;D יש דיסק SATA ודיסק ATA הספק הוא 400W אמיתי המטרה היא לעלות מ-1800 של המעבד לסביבות 2100. אם אפשר ובטוח יותר - יותר טוב! …
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם יש כלי לכרטיסי מסך של NVIDIA (כמו ATITOOL לכרטיסי מסך של ATI) שבעזרתו ניתן לשחק עם מהירות המאוורר של הכרטיס? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו אופציה עדיפה : 9X200=1800 או 8X225=1800 אני יודע שבאס גבוה יותר תורם גם ביצועים לזכרונות אבל אם מורידים את המולטיפלייר למעבד ,האם מאבדים משהו ? בקיצור ,מה עדיף ? ואם אפשר גם הסבר קצר - למה עדיף כך או כך. :
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אאני לא יודע איפו אפשר למצוא דבק טרמי או לעשות לו תחליף אתם יכולים לעזור בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שמעתי שעם אני יעשה אוברקלוק למעבד\זיכרון\כרטיס מסך הוא יעבד את האחריות שלו?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי טמפ' בתוכנות המדידה, ואני סקרן לדעת של מה היא... יש לי טמפ' של 64מעלות - המעבד (ומה שמשגע אותי שאני פשוט לא הצלחתי להוריד את הטמפ' אל מתחת ל 60 :-( ) 36 - טמפ' המערכת (הערכים הנ"ל מופיעים גם בBIOS) תוכנות מדידה מראות טמפ' נוספת בסביבות 38 (תמיד בערך2 מעלות מעל הטמפ' של המערכת) של מה הטמפ' הנוספת אם כבר יש לי מעבד , מערכת (וגם HD....) ? כל תוכנה מחליטה משהו אחר, ובסנדרה הטמפ' של המעבד היא הטמפ' של המערכת והטמפ' של המעבד הפך להיות טמפ' AUX MBM החליט להתעלם דווקא מהטמפ' הסביבתית והטמפ' השניה (38 היא הסביבתית)... מבולבלים? גם אני... מי יכול לענות לי? מצורפת תמונה של כמה תוכנות עם הטמפ'...
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של פנטיום 3 מעבד 500 מגה הרץ וזיכרון 384 SDRAM....האם אפשר לעשות לו אובר קלוק.? ואם כן אז איך..אני לא בדיוק יודע איך..קירור דווקא יש לו...אני חולה על קירור.. ;D המארז שלו יהיה מצויין לאובר קלוק-הוא גדול מרווח ויש מלא מקומות להשים מאווררים ויש חירור רב לאיוורור.....אני רק צריך לדעת איך לעשות אובר קלוק למעבד.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=201&code=013 http://img376.imageshack.us/img376/84/front9zi.jpg http://img376.imageshack.us/img376/683/front28qu.jpg אני מת לקירור הזה
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני תמיד חשבתי שאפשר רק למעבד ולכרטיס מסך ואם אפשר אז איך זה מתבצע ומה בעצם עושים מ200MHZ לדוגמא בDDR400 ממהירים ל 233MHZ בDDR466? BTW המתחים הם: VCORE- מעבד VDIMM- זיכרונות VDD- לוח אם ?
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
והאופציות שהלוח נותן לי לתדר הזכרונות אינן 1:1, אשמח מאוד להיעזר בכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
רוצה לקנות מאוורר ל P3 העתיק שלי (הישן מאוד מרעיש) איזה סוקט זה בדיוק?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חבר'ה, אני זקוק לעזרה! כרגע אין לי את המחשב עם ה-CF (הלוח מת והוחלף... כרגע מחכה לחדש שצריך להגיע מחרותיים או בשישי) אבל בכל זאת, אני רוצה שתיתנו לי כמה עצות\דעות... רק אחד ה-4850 שלי הצליח להגיע ל-710 לליבה יציב (השני רק ל 690/680 - אני לא זוכר...) וכל זה עם מתח דיי גבוה! (מצטער שאני לא יודע להגיד מספרים, פשוט אני לא זוכר... אבל אני זוכר שזה היה שתי או שלוש רמות מעל הסטוק ב-ATI TRAY TOOLS). לגבי הקירור, אתם יכולים לראות בחתימה ובמפרט שיש לי שני TWIN TURBO עליהם.... קירורים פשוט חלומיים.... בקיצור, אתם חושבים ששני(!!) הכרטיסים שלי עד כדי כך(!!!) גרועים ל-OC?.... מה הסיכויים?... יכול להיות שאני עשיתי משהו לא נכון? אני אשמח אם תביאו את הדרכים שאתם עשיתם OC תודה רב…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאווררים במארז שלי, יש לי 2 של 120 , איזה מאוורר יהיה הכי שקט ככה שאני ממש לא אשמע אותו.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הברגים הלכו לי לאיבוד חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ואין להם יש לי רק 2 ברגים האם ניתן להתקין את הקירור ?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוררים ואני לא יודע איפה להשים אותם וכמה לקנות יש מאורר אחד שהכנתי בעצמי מספק והמאורר המקורי של intel במנוחה הטפרטורה היא 48 מעלות על הלוח אם כמה לקנות ואיפה להשים?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
למי שקנה בחצי שנה אחרונה מחשב עם מאוורר מתוצרת אינטל- האם רועש בזמן עבודה?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-