אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עכשיו קונה מחשב חדש בעל מעבד E6600 ורציתי לדעת עד לאיזה מהירות מומלץ להאיץ תמעבד, אבל שלא יחמם תמחשב יותר מידי, והאם בשביל OC טוב חייב לקנות זכרון פנימי בעל מהירות 800? תודה
-
- 3 תגובות
- 408 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת גוף הקירור שיעשה את העבודה הכי טוב... פרסקוט 3.2 60 במנוחה 67-71 במאמץ (שנה שעברה שהמחשב עוד היה חדש הייתה תקלה עם החיבור של המאוורר ומעבד+לוח אם הלכו לי..) אני בינתיים חשבתי על הגוף הזה GIGABYTE - GH-PCU32-VH... שווה להשקיע בו את ה-215 שקל? או שיש משהו שיתן ביצועים טובים יותר במחיר הזה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה לפני דקה בערך התברר לי שהמחשב שאני רוצה לקנות E6300 X1900XT DS3 Transformer + FSP 400W הולך מאוד מאוד להרעיש :'( עכשיו אני מנסה "לצמצם נזקים" כמה שאפשר ולהחליף קירור למעבד, כרטיס מסך ו3 מאווררים של 80 מ"מ במארז (אם נכנס בתקציב אז גם עוד 120 מ"מ) כפי שכתוב בכותרת התקציב שלי מאוד מוגבל אבל הדרישות לא גבוהות... הרעיון שהרעש יהיה סביר ושהקירור ישאר בערך באותה רמה (אני לא אתנגד שהרמה תעלה :) אם זה קריטי התקציב יכול לעלות בטיפה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום ! זהו המפרט שלי: E6300 + ביג טייפון (TTׂ) לוח אם של אסרוק 2 גיגה TWINMOS 677 X1900XT 512 MB 160 GB SATA 2 לגבי מארז עדיין לא סגור. אני לא רוצה שהמחשב ירעיש ולכם אני אבקש מכם לבנות לי "חבילת קירור " למפרט. התקציב הוא עד 350 ש"ח. אם אפשר שהחלקים יהיו מ KSP או PLONTER או נועה אבל עדיף 2 הראשונים.
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד... כאשר אני מוריד את הזכרונות ל667 בביוס אני מצליח להעלות את הFSB ל360 ואף יותר...כך שזה מעלה אותי ל2900MHz ,אבל.. במידה ואני משאיר את הזכרונות על 800 אני מצליח להגיע בFSB רק עד 335 שזה מביא אותי ל2680MHz... השאלה הנשאלת היא... מה עדיף מבחינתי לביצועים מירביים?? לא רק של המעבד...של כלל המערכת?
-
- 3 תגובות
- 409 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מאווררים איכותיים למעבד מתאימים לסוקט החדש של AMD מסוג AM2 התכנון שלי הוא כמובן OC קל בעתיד, וסכום באשור ה-200 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
תירגעו (המבין יבין). הם נתנו לי את זה לבדוק ואמרו שאם לא מוצא חן בעיני אז שאני אחזיר ואקבל חזרה ת'כסף. אז מ'כפת לי. קיצר - עבדתי על באס 420 אבל המאמץ המעבד הגיע אפילו ל-65 מעלות. עכשיו התקינו לי את ה-AVC (דגם עם 3 HEATPIPES) והוא לא עולה מעל ה-55. עובד על ממוצע 53 תחת SNM כשקודם הוא עבד על 60. שיפור לא רע, לא? כמה הנינג'ה היה נותן לי? וכמה BT? הלוח לא עולה מעל 38 מעלות (למרות שכשהרגשתי קודם הHEATSINK היה יותר חם מה-HEATPIPES של הקירור למעבד. מוזר? עכשיו אני לא מבין למה הוא לא עולה לי ל-430. מבחינת טמפרטורות הכל סבבה והוא יציב לחלוטין. ניסיתי לשחק קצת עם המתח (להעלות ללוח זה די פשוט - מדרגות קבועות), אבל למעבד יש הרבה מקום לוויסות ואני לא יודע על איזה ערך לשים אותו (נורמלי…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5700LE כבר כמעט שנתיים ובזמן האחרון הוא איכזב... החלטתי לשפר אותו, הוספתי לו מאורר 80 למאורר הקיים שעליו והתחלתי בOC עכשיו הוא יציב על 350/450 התחלתי ב-250/400 הגעתי כבר להרבה יותר פשוט החלטתי לא להעמיס עליו הרבה מדי... השיפור הכי רציני שהרגשתי זה בקאונטר סטריק 60FPS לפני ו120FPS אחרי פשוט לא האמנתי שראיתי! יש פה מישהו שהגיע ליותר בלי לפגוע בכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
http://www.scythe-eu.com/products/cpu/ninja_plus/scnj-1000P.php http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm יש את הנתונים באתר של כל קירור אבל אני לא יודע מה מהם גובה רוחב ועומק
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז של קומפיוקייס 6A19 יש מאחורה מאוורר גדול 12 סנטימטר איפה אני יכול לחבר את התקע 3 פינים שלו כדי שהוא יעבוד? החיבור של הsys fan תפוס על ידי הזלמן של הכרטיס מסך בקיצור שאני מוסיף עוד מאווררים איפה לעזאזל אני מחבר אותם
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מארז אורורה או האורורה 3D או האורורה 570 החדש עם מעבד קונרו וכרטיס מסך מהדור החדש כשיצא אני לא מתכנן OC בכלל אני רק רוצה שהמחשב יעבוד שבוע שלם בלי לכבות אותו ושלא יתחמם יותר מדי ולא יכבה או משהו אני צריך בשביל זה גם מאוורר למעבד או לכרטיס מסך..? או שאני יוכל להסתדר בלי מאוורר מיוחד בשבילם?
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אז ככה, אני עומד לקנות את הSunbeam Transformer (לאחר המון התלבטויות) ושלושת מאווררי הלדים 80mm שלו רועשים מאד. התכוונתי להחליף אותם ב: שני אלה שבחלון (שבצד) הבנתי שכדאי שיכניסו אויר אז חשבתי לקחת את ARCTIC COOLING AF8025 (פעמיים כמובן) והמאוורר שבגג הבנתי שכדאי שיוציא אויר אז חשבתי לקחת את זה ARCTIC COOLING Arctic Fan 8. הייתי סגור על זה אבל אז חשבתי שאולי זה יראה הרבה פחות יפה עשאני אכניס מאוורר גיל במקום מאוורר לדים. למרות שאני מכניס שתי קתודות כחולות למארז. זה באמת ישפיע על המראה באופן משמעותי? אם כן, אפשר לקבל שמות/מכירות של מאוורר לדים אחד שמוציא אויר ואחד שיכניס אויר? (חשוב שיהיו שקטים) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
המחשב שלי עמד תמיד על 50 מעלות ללא מאמץ לפי תוכנת MOTHERBOARD MONITOR אתמול החלטתי להחליף לו משחה תרמית וזה הוריד ת הטמפרטורה ל35 מעלות ממוצע בלי מאמץ האם זה אפשרי שמשחה תרמת הורידה 15 מעלות? יש לי AMD 3000+ וקירור של AMD והשתמשתי במשחה מבוססת סיליקון של STAR
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
במנוחה המעבד 44 מעלות ,כנראה מאמץ מגיע ל 50 מעלות. חם? זה בלי משחה טרמית, כאילו מה שמגיע והקירור סטוק. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היכן משיגים?! למישהו יש מושג היכן אני יכול להשיג מפצלים מהספק כוח לתקע של מאווררים (3 פינים)? קניתי 2 מאווררים לעזור בקירור של הלוח אבל למרבה הפתעתי אין שקע עבורם (זה בעצם תקע כי הפינים נכנסים לתוך הכבל של המאוורר). זה אותו "שקע" של המאוורר של המעבד, אבל יש רק אחד כזה - על הלוח עצמו. איפה אני יכול לקנות כזה דבר? (עדיף שניים, שלושה) והאם יש דרך לקמבן פיתרון אחר?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם GIGABYTE 965-DQ6 מעבד E6300 זכרון : 2X1GB KINGSTON VALUE RAM 667MHZ כ.מסך LEADTEKGF 7600GT EXTREME הטמפרטורות נראות לי ממש גבוהות הלוח במנוחה כ 45 מעלות בממוצע , המאמץ למשל של המרת סרט (ENCODING) הוא מגיע לכ 53 מעלות הכרטיס מסך 67 מעלות במנוחה 72 במאמץ דרך אגב המארז שלי הוא טרמלטייק סופרנו עם מאוורר 120מ"מ מקדימה ואחד מאחורה ספק 500W ENERMAX LIBERTY ללוח שהללו אותו כמו DQ6 ציפיתי שיהיו טמפרטורות הרבה יותר נמוכות מה דעתכם חברים?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
עשיתי OC של 20% למעבד ושהמחשב ניכנס לwindows אז הוא עושה RESTART ובמצב בטוח הוא פועל. גם ניסיתי לעשות OC של 10% וב10% הWINDOWS פועל. הטמפרטורה היא 48 אז אני לא חושב שזה מיחימום. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב 6300 עם הלוח הפשוט של ASROCK ואז ראיתי שאין לו אפשרויות OC. בדקתי איזה לוח לא יקר כן מאפשר OC והחלפתי ללוח ASUS P5LD2 הפשוט (לא דלוקס) שעולה 680 ש"ח . הציפסט עדיין 945 אבל קראתי שיש לו אפשרויות OC טובות (ניתן להגיע ל 450 FSB). הייתי הולך על לוח בסביבות 1000 ש"ח כמו ?P5B s775, Conroe, P965 או GIGABYTE ?965P-DS3, אבל לא רוצה להוציא הרבה מדי כסף, ואני גם לא חושב שאבצע OC גדול במחשב, התכנון בינתיים לעתיד הוא להאיץ את המעבד בלבד. מישהו מכיר את ה ASUS P5LD2 ויכול לאשר את בחירתי או להמליץ על שיפור? ומה לגבי טמפ' פעולה שלו, אולי הוא יתחמם מדי? חוץ מזה, אם התכנון הוא OC למעבד איזו הצדקה יש ללכת על לוחות באיזור 1000 ש"ח למעט העליה ל 800MHZ ול 965?
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
הנה המערכת: (ואני לא מתכנן OC) core 2 duo E6300 Asrock conroexfire 1GB DDR II 667 TwinMos X 2 X1900xt 512MB WD 250GB 16MB אמרו לי שצריך קירור לכרטיס מסך, השאלה אם צריך גם קירור למעבד? תנו לי המלצה על קירור טוב ואיכותי לכרטיס מסך אבל שיהיה זול (שלא יהיה זבל)
-
- 3 תגובות
- 409 צפיות
-
-
קניתי מאוורר גלסיאלטק 120mm ואני צריך עזרה בהרכבתו. אף פעם עוד לא הרכבתי מאוורר- לאן בדיוק אני צריך לחבר את הכבלים? יש לי שני כבלים שיוצאים מהמאוורר, אחד לבן גדול (מקום ל 4 פינים אבל יש רק 2) ואחד חום קטן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
המפרט:מעבדי אינטל? :Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר:1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE :965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר: 950 זכרונות? DDR II 667:512MB TwinMOS X2 מחיר:2X300=600 דיסק קשיח:160GB 7200RPM 8MB SATA II מחיר:355 כרטיסי מסך? Powercolor:X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר:1290 צורבים? DVD Recorders:NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black מחיר:195 מארזים? :HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מחיר:240 ספקי כוח? Enermax:מחכה לליברטי 400W מחיר:490* מסכים? : ?L1770HQ 17'' LCD 4ms DVI? מחיר:1395 סה"כ:6695 (בהתחשב שהליברטי יעלה משהו כמו 490שקל) האם זה מתאים לOC? אם כן תגידו לי איך עושים את זה בכללי בבקשה(מה…
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
כרגע אני עם שניי סטיקים של 256 MB שרצים ב DUAL. אני רוצה להוסיף עוד 512 MB. יש לי מקום לעוד שני סטיקים בלוח. אם אוסיף עוד סטיק של 512 הם יעבדו בDUAL עדיין? לא מכיר איך זה עובד עם הלוחות האלה..מחכה להסבר [ברשותי לוח NF3U + מעבד ווניס]
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שמגיעה במארז Thermaltake Armor LCS Super Tower .. נחשב איכותי ?!?!? האם טוב מה BIG WATER 745 ? אני רואה שמבחינת משאבה כן כי כאן היא 500L
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
1. האם יש דבר כזה דרייברים של גוף קירור (למעבד)? או תוכנה ששולטת במהירות של המאוורר שלו? כל ניסיון לשלוט בו דרך הביוס או התוכנה של הלוח - לא עובדים. הוא פועל על דעת עצמו (הוא כן מגביר מהירות במאמץ, אבל לא מספיק לטעמי). 2. האם טמפ' של 45 מעלות לקונרו במצב מנוחה (כלומר - רוב הזמן) היא בטוחה מספיק למעבד הזה, או בכלל? לא מבחינת יציבות אלא מבחינת בריאות המעבד. מצחיק שבביוס הוא נותן להעלות מתחים בהדרגה, כל פעם מוסיף קצת, עד שזה מגיע ל-1.6, ואז יש קפיצה ל-1.8 ולא עלייה בהדרגה. כאילו - מכאן והלאה זה מדרון מאוד חלקלק, חביבי - או שאתה קופץ או שאתה נשאר
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
זה היתחיל כאשר התקנתי גירסה חדשה של SpeedFan 4.29 (זה התוכנה שאני משתמש בדר"כ) ומאז אני רואה קריאה חדש בשם CORE. למה להרבות במילים אם יש תמונה. אגב הטמפ' הגבוה של 71 מעלות היא של הלוח וזה תיקני אז אין צורך להיכנס לפניקה ;D
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-