אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי כרטיס של GAINWARD 216 SP עם שני מאווררים עליו שמשמיעים רעש של נגריה ברגע שאני מפעיל קצת משחקים. האם יש איזה פתרון תחליפי ושקט? אבל מ-מ-ש שקט. לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. אה, כן. יש לי עוד כרטיס בנוסף במערך SLI כך שצריך שהמאוורר יתאים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בזמן האחרון הטמפ` של המעבד גבהה מידי (היום זה השיא - 50C במנוחה). כתוצה מכך הכ.מסך סובל והמים חמים יותר. אני חושד שהמשאבה לא מפקדת בצורה תקינה. אנימצרף סרטון עם קצב זריהת המים. תגידו לי את דעתכם...תקין או לא. המפרט: - 240SE ו 360XE - בלוק למעבד + כ.מך של EK -משאבת. D5 https://www.youtube.com/attribution_link?a=Q_UyixwvCPw&u=/watch%3Fv%3DtK994GggDU8%26feature%3Dem-upload_owner%23action%3Dshare Sent from my SM-N9005
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס איזה כמה מלים, ולשים אותם כשבלונה עם המארז ולכסות את כל המסביב במסקין טייפ ולרסס עם ספריי שקניתי ב15 שקל כסף מטאלי... הרגילים... 1. האם השיטה עצמה לצבוע מילה על המארז נכונה? נראית לי הגיונית... 2. האם הספריי טוב? יחזיק ולא יתקלף? יש משהו מיוחד שצריך לקנות או מה..? תודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
-
אני מתכנן OC למעבד ורציתי לדעת איך הקירור של cM S 200 http://www.intera.co.il/index.php?target=products&product_id=883
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
EVGA 8800GTS 512 G92. המאורר שלו עובד על 100% בתוכנה EVGA Persecution זה לא עוזר. 80 מעלות במאמץ. חייב להוריד את המעלות. אני לא מתכוון להשקיע בקירור.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ב"פרטים שלי" כתוב איזה מחשב יש לי בדיוק. הצלחתי להגיע ב"אוברקלוק למעבד" מ2.6 ל4.0ghz שזה 44% וזה יפה מאד.השאלה שלי היא לא האם אני יכל לעלות עוד קצת את האוברקלוק אלא האם זה משנה באיזה דרך עושים את האוברקלוק? לדוגמא: אם אני מעלה את ה ratio יותר מאשר את הmhz או להיפך,או עלאת spd במקום ratio,לא משנה מה,וכמה,ואיך,המטרה שלי היא להגיע לבסוף ל-4.0ghz. כל השאלה האם זה משנה באיזה דרך הגעתי לתוצאה הנ"ל?. העלתי תמונות ואשמח אם תתקנו אותי על טעויות או על הגדרות יותר יעילות>>
-
- 3 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
כמו שהכתורת אומרת איזה זיכרון יתאים לכרטיס מסך הבא(קירור לזיכרונות): הקירור: CoolerMaster Little Chipset Cooler - 10 pcs Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 עכשיו אני צריך לקרר גם את הזיכרונות TwinMOS Speed Preimum(BH5) מה הכי אפקטיבי: COLLERMASTER Copper Memory Heat Spreader Vantec ICEBERQ DDR memory heat הדבר הבא נראה ממש מושך את העין אבל האם הוא אפקטיבי ומתחרה אמין מול Coolermaster ו Vantec? Thermaltake Memory Cooling Kit TrueLight
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאח של חברה שלי יש מחשב: p4 3.0 לוח מסדרת ה asus P5 שהיו אז למעבדים האלה זיכרון: 512 פשוט כרטיס מסך: 6600gt מארז:ג'נרי ספק:גנרי הבחור רוצה להחליף כרטיס מסך וחשבתי אולי לפני לעשות לו OC, מי יודע אולי זה יספיק לו. פה אני צריך את העזרה שלכם - אני טכנאי/מוכר מחשבים אבל לא יצא לי לעשות OC, אני צריך הסבר מאיפה להתחיל ומה התוצאות שאפשר להגיע אליהם. אשמח להסבר מפורט (כל התוכנות הדרושות, מאיפה, כמה למה... ) כל מה שיכול לעזור. אל תדאגו אני קולט מהר - אז מי שפחד להכנס ליותר מידי בלבולי מוח, זה לא המצב. תודה רבה לכם נ.ב אני חדש פה ואני חייב להודות שהתרשמתי מאוד מהפורום
-
- 3 תגובות
- 398 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קירור המים הכי טוב שיש... אבל מה אתם אומרים על זה?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תראו אני חדש ב תחום ה OC ואני צריך כצת עזרה\יעוץ לגבי איך עושים OC בגלל שאמרו שיש לי צוואר בקבוק בין הכרטיס למעבד אז אני רציתי לעשות OC אבל לא יודע מאיפו להתחיל בבקשה כצת עזרה =] המפרט CPU:AMD Athlon 5000+ 64 x2 Dual Core Socket AM2 MainBoard:Gigabyte GA-M52S-S3P Memory:OCZ Reaper HPC Edition 2x1GB+Gigabyte Memory 1GB Graphic Card:Gainward Radeon HD 4870 512MB DDR5 HDD:Samsung SP2504C 232G PSU: Corsair 550W Case: nzxt Tempest OS:Windows XP Pro SP3 32BIT
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שהמחשב שלי פשוט עושה רעש כמו תחנת חשמל. סך הכל יש לי שני מאוררים לאיוורור וולקנו 7 פלוס אחד וקריסטל אורב מסריח, שעושה את רוב הרעש.... למישהו יש רעיון איך להשקיט את המחשב ובעיקר את קריסטל הטמבל? תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב הורדתי את SPEEDFAN, תוכנה נחמדה מאוד ולא מסובכת. הקטע שאני ממש לא מבין בכל הקטע של אוברקלוקינג קירור וכאלה.. אז כמה שאלות: מה ההבדל בין LOCAL TEMP לREMOTE TEMP??? למה זה כותב שיש כאילו 2 מאווררים?? (FAN01 ו-FAN02) מזה RPM?? והנה מה שזה כתב לי, תגידו לי אם זה טוב או לא: LOCAL TEMP - 29 C REMOTE TEMP - 34 C HD0 - 36 C זה טוב או לא?? וגם מזה HD0????
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תראו אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח אם של ASUS שהוא טוב ל-O.C הדגם הוא: P5NE-32 680I SLI ומעבד E6600 CORE 2 DUO. האם חברות של מחשבים נותנות אחריות על O.C לדוגמא IQPC? חברת מחשבים יכולה לדעת אם עשיתי O.C? עכשיו כדאי לעשות O.C למעבד ל-FSB ל-1333 כי הלוח אם תומך עד 1333 או לעשות O.C ל-CORE CLOCK? את האובר קלוק אני מתכנן משום שאם אני יעשה SLI בעתיד לשני 8800GTS אני דיי בטוח שיהיה צוואר בקבוק בין המעבד לשני כרטיסי המסך. המלצות ותגובות בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן כרגע קניה ב-Newegg.com,לזמן הקרוב רחוק. ואני בהתלבטות בנוגע לקירור למעבד. מצד אחד,יש את ZEROtherm Nirvana NV120 120mm שכל הביקורות שראיתי עליו (ממש קצת) מציגים אותו כקירור ממש טוב, ומצד שני יש את Thermalright HR-01-K8 שהוא מייצג חברה אמינה וטובה במוצרי קירור. מה אני צריך לקחת?,או אם בכלל קירור אחר?, התקציב הוא עד 50$,אני גם ככה עושה קניה גדולה. OC לא מתוכנן. תודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל וסידרתי את כל ההגדרות כמו שבמדריך לOC למעבד. עכשיו אני לא מוצא את האפשרות של לעלות תדר בס אלא רק יש אפשרות של לעלות תדר FSB. איפה יש את האפשרות של לעלות תדר בס?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין סוגי הצינורות (לדוגמא אני יודע שהטייגון נחשב לאחד הטובים, למה? מה מיוחד בו?). 2. באיזה סוג נוזל אתם משתמשים (הנוזלי קירור היעודיים למחשב יקרים בהרבה מסתם מיי רדיאטור מתחנת דלק, למה?). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מאורר וואנטק אירו פלו שלא משנה כמה אני מוריד לו את הrpm הרעש שלו לא יורד עד שהוא מפסיק להיסתובב... מנסיון... אפשר להשתיק את הטורנדו??? עם fan mate ודומיו
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הגעתי 3.0 שזה 300X10 המחשב קרס בבדיקת אורטוס, המתח היה 1.325 ניסיתי להעלות ל1.33125 אך היו שגיאות בבדיקת האורטוס. הורדתי את המכפלה ל9 אך כעת בcore temp ובאורטוס מופיע לי 333X9 ותדר סופי של 3.0GHZ ובTAT רשום לי 2700. אני מניח שה2700 הוא הנכון. העלתי את הבאס ל333 והמכפלה נשארה על 9 ועכשיו בcore temp ובאורטוס מופיע לי 370X9=3330. זה כאילו הן לוקחות את הבאס ששמתי בביוס ומכפילות ב10 מגיעות לתוצאה ואז מחשבות איזה באס יביא אותן לאותו מקום במכפלה 9 ורושמות לי אותו, מה הבעיה איתן? ועל איזה תדר המעבד עובד? (בביוס מוגדר מכפלה 9 ובאס 333) בTAT ד"א מופיע בסדר-3000mhz. אורטוס נתקל בשגיאות ב333X9 למרות העלאת מתח למעבד, אז בינתיים החזרתי ל280X10 יציב וטוב. איך אני מתקדם מפה?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות oc למעבד שלי ואני הבנתי שכדאי להעלות את מהירות הבאס ב-5 כל פעם ולבדוק עם הוא יציב אז השאלה שלי זה=כל כמה מגה הרץ צריך להעלות מתח וכמה?? עוד שאלה בקשר לאובר קלוק בכרטיס מסך שלי= איך פותחים צינורות???
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon XP 2200+ והמעלות בו מגיעות ל55 בלי בעיה עם volcano 12 על מקסימום. עכשיו רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה ולמה זה יכול לקרות עכשיו אני רוצה גם לדעת כמה מעלות אמורות להיות לי עם המאוורר שמגיע עם המעבד כדי שאני אשים אותו ואבדוק. ד"א יש לי מעבד שבנוי על 0.13 מיקרון ולוח אם gigabyte GA-7n400-L תודה רבה לכל העוזרים.
-
איזה מבין המאווררים האלה הכי שקט אני צריך שתגידו לי גם על רגיל וגם עם לד http://plonter.co.il/Products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&cart=1162892447379783&neprice_totaldatarq=0&sortitems=1&eqshelfdatarq=CASE%20FAN%20120mm&price_totaltype=num&price_totalsdir=as&price_totalsort=1&Max=20〈=heb
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי,קיבלתי המלצות על הפורום הזה אז לכן אני שואל פה המעבד שלי הוא I5 4670K ואני מעוניין לעשות לו OC מ 3.4 עד לכ 4.1,כלומר אוברקלוק די בינוני. לוח האם שלי הוא http://www.tms.co.il/product/12814 אני יודע שזה גם תלוי בצ'יפ שיש לי,אבל מבחינת איכות הקירור שבכותרת הוא אמור להחזיק טמפרטורות נורמליות?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הוא מרובע כזה, חשבתי לשים על הזכרונות שעל הכרטיס מסך אבל הוא לא בגודל יש איזה דרך לחתוך אותו? עם איזה כלי? וצריך לשים דבק טרמי? כי אין לי דבר כזה ומעולם לא שמתי גם. כמה שאלות.. זה רק יכול לעזור? זה לא יכול להרוס משהו עם השנים שזה עם דבק טרמי וסינק? וכמה אחוזים זה אמור להוריד מהחום? ואיפה לקנות דבק טרמי? ב KSP? איפה הכי זול? אני מראשל"צ אז אל תציעו מחיפה או מקומות כאלה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-