אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
הם שמו פונקציות חדשות ואני לא יודע עכשיו איך לבנות מפרט כי אין את ה-stepping G0 אז מה מהם עם גוף קירור טוב? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray + קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM ¤1516 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-5600 האם הגוף קירור הזה יותר טוב מ AC Freezer 7 Pro ??
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
אני מתכוון לבצע אובר קלוק.(לפי המדריך של האתר זה בסדר?) על קירור סטוק...מה המהירות המקסימלית בלי להעלות מתחים?ואיך מעלים מתחים לכרטיס מסך? והאם אחריי פירמוט ה oc ישמר?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לא מזמן פתחתי דיון על המאוורר 80 שלי שלא פועל טוב...בכל מקרה הוא ג'נרי והוא לא מתפקד הכי הכי...הגיע הזמן להחליף באחד חדש מקדימה יש לי את ה-80 הג'נרי(שיש שם מקום לברגים גם ל-90 ול-120 ממ) ומאחורה יש לי 120 גם ג'נרי אבל הוא לא רע...בינתיים אותו אני משאיר ההתלבטות היא אם לקחת את ה-SF2 80mm או מאוורר אחר 120 מ"מ בעל יותר CFM...?(ה-120 פתוח להצעות שלכם כמובן- אם יש כזה בתקציב) הרעש למען האמת לא ממש מעניין אותי..העיקר שיהיה עם הרבה CFM.. עקב התקציב הנמוך יחסית(אחרי שנכנסתי לפה וראיתי את המאווררים המטורפים שעולים 100+ שקל ) אני דיי בטוח שה-SF2 הכי טוב בשבילי אבל לפני הקנייה רק רציתי להיות בטוח תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: AMD 64 3200 MSI K8N Neo plt Leadtek 6800GT Crucial Ballistick 4000 512MB *2 אני ראיתי בכמה מקומות שהטמפ' בכרטיס הספציפי גבוהות יותר מטמפ' של כרטיס GT דומה עם קירור Ref . Idle = 55 Load = 70 ואולי אפילו יותר כי אני בודק רק אחרי שהמשחק יוצא. אני יודע שהציפים האלה יודעים לעבוד עם טמפ' יותר גבוהות. ראיתי בעבר אנשים ששמו מאוורר יותר גדול בכרטיסים של לידטק או עשו דברים אחרים שמשפרים את נושא הקירור שלהם . למישהו יש לינק? או מישהו ניסה לשפר את הקירור בעצמו? או אולי המלצות ? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב PIII 1000 Mhz 128 sdram GF 2 32 mb הוא נתקע לאחר שמשחקים איתו כמה דקות הטמפרטורה שזה מודד היא 65 מעלות למעבד ו42 מעלות למחשב האם זאת טמפרטורה תקינה? והאם החום הוא הסיבה שהמחשב נתקע ?
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
Zalman ?CNPS7000A-Cu - ? מחיר: 200 ש"ח... SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 מחיר : 255 ש"ח... האם SUNBEAM Silent Whisper CPU Cooler עושה את אותה עבודה כמו אלה למעלה? הוא זול יחסית (130 ש"ח) ונראה כאילו הוא יעשה את העבודה, חוות דעת עליו? האם להשקיע יותר בקירורים שלמעלה או שזה ^^ יספיק? תודה.. בראל.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=hB9MbbGIjXQ&l=216&t=OEgsToPDskJVAEqcQZSaA7rRcEl8j9-0&fs=1&title=CPU%20Up%20to%205.255%20Ghz מדהים. זה חנקן נוזלי לא?
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם מעבד זה נחשב לאוברקלוקר טוב? נ.ב. לא קשור בגרוש, רק לפורום, האם המכפלה נפרצת במעבדי הTBRED B גם בEPOX 8RDA + או רק ב8K9A2?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאח של חברה שלי יש מחשב: p4 3.0 לוח מסדרת ה asus P5 שהיו אז למעבדים האלה זיכרון: 512 פשוט כרטיס מסך: 6600gt מארז:ג'נרי ספק:גנרי הבחור רוצה להחליף כרטיס מסך וחשבתי אולי לפני לעשות לו OC, מי יודע אולי זה יספיק לו. פה אני צריך את העזרה שלכם - אני טכנאי/מוכר מחשבים אבל לא יצא לי לעשות OC, אני צריך הסבר מאיפה להתחיל ומה התוצאות שאפשר להגיע אליהם. אשמח להסבר מפורט (כל התוכנות הדרושות, מאיפה, כמה למה... ) כל מה שיכול לעזור. אל תדאגו אני קולט מהר - אז מי שפחד להכנס ליותר מידי בלבולי מוח, זה לא המצב. תודה רבה לכם נ.ב אני חדש פה ואני חייב להודות שהתרשמתי מאוד מהפורום
-
- 3 תגובות
- 398 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קירור המים הכי טוב שיש... אבל מה אתם אומרים על זה?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תראו אני חדש ב תחום ה OC ואני צריך כצת עזרה\יעוץ לגבי איך עושים OC בגלל שאמרו שיש לי צוואר בקבוק בין הכרטיס למעבד אז אני רציתי לעשות OC אבל לא יודע מאיפו להתחיל בבקשה כצת עזרה =] המפרט CPU:AMD Athlon 5000+ 64 x2 Dual Core Socket AM2 MainBoard:Gigabyte GA-M52S-S3P Memory:OCZ Reaper HPC Edition 2x1GB+Gigabyte Memory 1GB Graphic Card:Gainward Radeon HD 4870 512MB DDR5 HDD:Samsung SP2504C 232G PSU: Corsair 550W Case: nzxt Tempest OS:Windows XP Pro SP3 32BIT
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קיבלתי 6600GT חדש מהאחריות אחרי שהקודם יתקלקל ושעשיתי בV-TUNER3 OC אוטומטי הגעתי ל 577\1135 עכשיו זה מסוכן? כמה שיפור זה יתן? בעיקרון אני רוצה להחזיק אם המחשב במפרט עד תחילת 2008 ככה שלא איכפת לי אם השחיקה של הכרטיס תיהיה יותר מהירה כל עוד הוא יחזיק עד אז
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עם מערכת קירור מים עם אחריות והרכבה. האם אתם מכירים חנות שמתחמה בנושא ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שהמחשב שלי פשוט עושה רעש כמו תחנת חשמל. סך הכל יש לי שני מאוררים לאיוורור וולקנו 7 פלוס אחד וקריסטל אורב מסריח, שעושה את רוב הרעש.... למישהו יש רעיון איך להשקיט את המחשב ובעיקר את קריסטל הטמבל? תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד , כמה אוברקלוק אפשר להגיע בביטחה עם המפרט שיש לי בצד בדיוק ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מתכוון לראשונה להרכיב בעצמי את המחשב כולל קירור למעבד. מתכוון לקנות מעבד Core i3-4160 וקירור פשוט Arctic Alpine 11 Rev.2. (הוא לא בא עם משחה בעצמו, נכון?) איזה משחה כדאי לקנות? קישור להיצע של KSP: משחה טרמית Arctic Cooling MX-4 Thermal Compound Grease 4g משחה טרמית Noctua NT-H1 Thermal Compound Grease 3g Zalman Super Thermal Grease ZM-STG1 3.5g Arctic Silver 5 (3.5g) שתהיה קלה לשימוש למישהו לא מנוסה. (לא מוליכה למשל) תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות crystal orb תביאו לי כמה חנויות אפשריות
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול אם הלוח שברשותי הוא טוב ל-OC של מעבד Intel P-4 2.6GHz HT Northwood עם זכרון מתאים? הלוח כזה: MSI 865PE Neo2 Series והאם בכלל הלוח הזה טוב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
מי היבואן של הקירור? במידה ואני צריך להשיג לו ברגים ותושבת איפה אני משיג את זה?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
קניתי את הscythe grand-kama-cross והמאוורר שמקבלים איתו משעמם ודיי פשוט..אז חיפשתי מאוורר ברחבי הרשת והיה קשה מאוד למצוא משהו יפה במידה הזאת עד שלבסוף מצאתי את ה Xigmatek 140mm XAF 140mm PWM Orange LED Case Fan : XAF-F1453 איך הוא נחשב? מאוורר טוב? אני לא מכיר את החברה..לא ראיתי שבארץ מוכרים אותם בכלל(הזמנתי מאייבי מאנגליה) זה לפני וזה אחרי
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מבין שבמרכז זה הסוקט ששם אני מכניס את המעבד... אבל מה זה: ???
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
העם הVantec ICEBERQ 4 PRO שנמכר בPANDAS מתאים ל9200SE ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5071
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Leadtek 7800GTX Extreme אני צריך קרור טוב לOC גם למעבד תודה.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני רוצה עכשיו להזמין מחשב אמרו שנגמר ה-Winbond אז אני חושב על Sumsung אבל אם יש לך הצעה בערך ב 700 - 750 זיכרון שתומך Oc אז תיתנו לי בבקשה תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-