עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Danman,

אני כרגע תקוע ב156 fsb = כלומר 2808 מה"ז. המתח על 1.675 הזכרונות ב 2-5-2-2 ומתח הזכרונת הוא 2.6v וה AGP נעול. אם אני מנסה לעלות ממה שיש לי עכשיו הווינדוס לא עולה מה אני יכול לעשות מכאן? (המפרט: Pentium 2.4b, Albatron pX845pev po, 256mb DDR 3200 (Mushkin Black) תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by לוח שנה,

יש חשיבות עקרונית לסוג הצ'יפסט לOC או שזה בעיקר האיכות של הלוח הספציפי? ההתלבטות שלי היא בין לוח מבוסס i680 לבין p965 או שעדיף 975 ? המעבד הנוכחי הוא D820 והתקוה היא להחליף או DC או לQC. תודה.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  3. יש לי את התוכנה EVEREST Home Edition אבל אני לא מוצא ממש מפרט של כל החלקים (אפילו לא חצי מהם) שרשום טמפרטורות. מעבד, לוח, מארז ושתי הרד דיסקים (מתוך 7) ראיתי. אבל איפה כל השאר ? בכלל רציתי בעיקר לבדוק לכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by PCguy,

יש לי מעבד AMD 3000 64 על לוח של MSI NEO2PLATINUM וכרטיס מסך R.9550 256M 128B אני מאוד מעונין לעלות את מהירות המעבד {עכשיו 1800} ללפחות 2200 הבעיה היא שהקירור שלי הוא סטנדרט-BOX הייתי שמח אם משהוא מנוסה ידריך אותי לפחות למעבד אני יכול לקנות מאוורר לכרטיס המסך אבל חשוב יותר O\C למעבד אז בבקשה תדריכו אותי

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  5. Started by Master-Chipsets,

אני דיי נוב בקטע של האוברקלוק אז ככה יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 נורטווד (18*133) לוח אם P4S533-MX המכפלה שלי נעולה איך אני יכול לשנות אותה? בקיצור תדריכו אותי איך להגיע ל3 גיגה הרץ או משהו כזה מצורפת תמונה על המעבד שלי :

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  6. אין לי עדיין קירור מים אבל אני מתכן לקנות את ה BW 745 אז רציתי לדעת איך אני יכול לחבר לו גם את המעבד ואת כרטיס המסך כך שיהיה קירור מאקסימלי לשניהם

7. Started by Xtr3m3r,

אז אחרי שבעיית החום שלי הסתדרה בגלל אחרי אחד תותח פה ^^ יש לי פחות מעלות אבל אני רוצה שיהיה פחות עוד יותר המארז שלי הוא Thermaltake M5 ואני רוצה להוסיף מאוורר אחד בגודל 120MM ללמעלה שלו אני צריך שהמאוורר יהיה שקט שיקרר ממש טוב ושיהיה לד כחול התקציב לא משנה העיקר שיקרר טוב תודה לכל מי שיעבור

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by reuven5,

אז ככה חברים יש לי לוח שתומך בdual ddr זה אומר ddr2 עכשיו יש לי שתי סטיקים של 256 אבל מחברות שונות לגמרי עם צ'יפים אחרים לגמרי וגם תיזמונים אחרים לגמרי הכל שונה חוץ מזה ששתיהם 256MB השאלה שלי האם הם עובדים ביחד כאילו הם עכשיו נקראים ddr2 ???

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by anarchio,

אם אני משחק באיזה משחק שקצת מאמץ את המחשב אז הוא נכבה לי אחרי איזה 20 דקות אני לא ממש מבין משהו מהתמונה שצירפתי מקווה שאתם תבינו ותשכילו אותי קצת(הוינאמפ פעל כשעשיתי פרינט סקרין) ואי אחרי שקראתי את זה אני בהלם שהמחשב שלי זז בכלל...ודווקא פועל טוב יחסית.... http://www.faqil.com/guides/ham.html [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  10. שלום, רציתי לברר איזה מאורר למעבד יותר חזק מבחינת עוצמה בלבד (לא משנה לי רעש) Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler או Arctic Cooling Freezer 7 Pro ומי מהם יותר טוב ל-OC למעבד?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  11. היי מה המצב? אני רוצה לעשות OC למערכת שלי (ראו מפרט)... שיחקתי קצת בביוס וממה שקראתי בדיונים אחרים על המעבד שלי הורדתי מכפלה ל 9 וLDT ל3 וזכרונות שמתי על 133 ככה שלא יפריעו והגעתי ל 2300 255@1.45V איך אני מגיע ליותר ושם זכרונות על 200? נ.ב, בOC לכרטיס מסך שלי שמתי לב שה2D על 275, זה בסדר? להעלות אותו עם OC?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  12. שלום, אני מבקש המלצתכם על קירור למעבד i5 שייכנס במארז HTPC לא גבוה, עדיפות שגובה הקירור יהיה עד 70 מ"מ אבל אם אין ברירה אז אפשר שהגובה המקסימלי יהיה עד 120 מ"מ. מחפש קירור שקט מאוד עד חרישי בתקציב של עד 200 ש"ח עם עדיפות לחיסכון. לא מעוניין בהמהרה בכלל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by Lupos,

כרגע לא מתוכנן OC אבל אולי בעתיד...

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  14. אחרי 3 שנים של שימוש 24/7 במחשב, הגיע הזמן לעשות תחזוקה מחשב. לנקות, לגרד אבק ולפרק את הקירור מים לצורך כך. הקירור יושב על מעבד וכרטיס מסך יעודי GTX 260 של DANGER DEN. אז השאלה העיקרית - האם יש איזשהו סדר לריקון מים, בלי שהם ישפכו? איך מפרקים צנרת בלי להשפריץ על הכל? עם מה מנקים את הצנרת מבפנים? יש צורך לנקות את המשטח של המעבד ולפרק את תושבת נחושת הכרטיס מסך? נ.ב. אולי יש מדריך מסודר לכל השאלות שלי שאני לא ראיתי? תודה.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by Y-L,

איזה תוכנה אני יכול להשתמש לאובר קלוק

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by nir567,

העניין הראשון הוא: עם איזה תוכנה אני יכול לדעת את הטמפ' של המחשב שלי? והשני הוא: אני רוצה לעשות oc למחשב שאני עובד עליו בבית ספר.. מה אתם אומרים על זה?.. ובאיזה תוכנות אני צריך להצתייד? תודה..

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  17. שלום עכשיו יש לי מספר שאלות יש לי מעבד BARATON 2500 והטמפרטורה מגיע ל50 לא במאמץ עכשיו עוד לא החלפתי את הHSF כי אני לא בטוח איזה ליקנות(מיטלבט בין שCOOLER MASTER AERO 7+ לSLK 800 או 700) עכשיו כשהרכבתי את המחשב לא שמתי מישחה טרמית חדשה כי לא ידעתי עם אני איעבד את האחריות על המעבד ומה שקרה זה שהטמפרטורה עלתה בזמן האחרון מ46 ל50 ואני לא יודע עוד איזה HSF ליקנות אבל כשלב ראשון האם כאדי לי להוריד את הפד הטרמי מהHSF שבא עם המעבד או להשאיר אותו ולחכות שאני אקנה את הHSF החדש (דרך אגב יש לי את המישחה הטרמית של COOLER MASTER). שאלתי השניה היא אני רוצה לעשות מוד לכבל של המולקס עם נורת לד חזקה שאני אזמין מהחנות המדהימה http://lsdiodes.com/ אז שאלתי היא בSPEED FAN או בכל תוכנה אחרת י…

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by NOLOL,

CORSAIR CWCH50איך הקרור עם המעבד ? האם צריך למלא מים או נוזל כל פרק זמן ? אמינות או רעש ?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  19. שאני נכנס לביוס רשום להעלות בהדרגה את ה- cpu oc וזה נמצא בהגדרות של הזיכרון ....עכשיו השאלה עם זה מעלה את התדר של המעבד או שזה ממהיר את הזכרון, ועד כמה אפקטיבי זה... http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=511

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by kipod301,

האם יש טמפרטורה שהיא יותר מידי נמוכה למעבד, לכרטיס מסך וכו'?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  21. שלום אני מחפש שני מאווררים של 120M אחד עם אור כחול ואחד רגיל ( בלי אור ) ומשחה טרמית . * לא אכפת לי שהמאוורים יהיה קצת רועשים העיקר שיכניסו הרבה אוויר קר . כל זה אמור להיות בערך 150 ש"ח ( אפשר חריגה קטנה ) ואני קונה מIQPC . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  22. Started by killer47,

אחרי שאני קיבלתי קצת נסיון אך עושים OC לכרטיס מסך אני צריך הסבר/תוכנה אך עושים את זה למעבד!!....... נ.ב אני בדקתי את המדריכים של חלק א וחלק ב של האתר והם לא עזרו לי תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by moshe20,

המפרט שלי: מעבד:E6300 לוח אם:P5B DLX זכרון:GEIL 512*2 דיסק קשיח: WD 250GB 7200 RPM STA 2 כ.מסך:X1950 PRO המעבד שלי נמצא בזמן מנוחה על טמפ של 68-72 מעלות בדקתי בשלוש תוכנות +ביוס נגעתי בסינק והוא לא חם מה יכול להיות הבעיה אני קונה מאוורר חדש אבל יש מצב זה בעיה במעבד או בספק כי כרגע יש לי ספק גינרי

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  24. עשיתי אוברקלוק למעבד , עכשיו הוא פועל ב633 מגה הרץ. ב3dmark2001SE אני רואה הבדל שמוצא חן בעניי , אבל לפעמים שאני עובד בווינדוס המחשב מבצע פעולות רגילות קצת יותר לאט . האם זה אומר שהמעבד כבר חם מדי? כדאי להוריד?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  25. שלום אנשים קיבלתי מחבר ליומולדת גוף קירור Zalman CNP 9900 אחרי כמה שעות של עבודה הצלחנו גם להרכיב אותובמארז והוא עושה יופי של עבודה (36 מעלות במאמץ) הבעיה שלי היא שכשאני מסנה לעשות אוברקלוק עם הכלי של abit - OC GURU אני מקבל BSOD ברגע שאני משנה את הFSB ל360 במקום 333... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה פה?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.