עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TelAviv83,

איך הקירור הזה ל AMD 3000+ 939 ? Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 ואם עדיף לקנות מעבד BOX עם אוורור של AMD ? זה חשוב תודה וזה די דחוף ..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jety,

אני לא זוכר איזה מקשים צריך ללחוץ במסך הראשי של הביוס כדי להפעיל את ההגדרות המתקדמות שנותנות לשנות את זמני הזכרונות למשל.. Gigabye GA-965P-S3 ביוס מעודכן F12. תודה.

3. צהריים טובים. ברשותי נייד מדגם dv6 pavilion 1330ej hp מגיע עם כרטיס מסך ati readon 4650 1gb כרטיס זיכרון 2 ג'יגה מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB מרגישים שהוא מתחמם בעיקר במשחקים כמובן, כמו כן כאשר מורגש שהוא מתחמם מרגישים בהמחשב נהיה מאוד איטי. מה ניתן לעשות? מה התוכנות האידיאליות לבדיקת נתוני מעלות של הכרטיס מסך ושל המעבד במחשב נייד?? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. התקנתי את הקירור והוא אכן עושה את העבודה במנוחה הוריד לי 6-7 ( עכשיו 31 במקום 37-38 ) במאמץ הוריד לי 10-12 מעלות ( עכשיו 52-53 במקום 64 ). אבל מה ,חשבתי שאולי עכשיו אני אצליח לעלות גם קצת את ה O.C שלי ולעלות את הליבה והזיכרונות ...טעיתי הכרטיס ממשיך ליפול לי בליבה מעל 540 וזיכרונות מעל 620. הצלחתי להגיע לליבה 545 ולזיכרונות 620 אך כאשר בצעתי Reset למחשב הכרטיס נפל. איזה באסה :-[

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by Sickp,

עוד בחורף שמתי לב שהכרטיס שלי - Ati Radeon HD4850 חם יותר מהרגיל בעבר כשרק קניתי את הכרטיס זה לא הגיע לי בכלל ל80% מהמאורר - פשוט לא היה צורך.. אבל אז בחורף זה עוד לא היה קריטי.. מקסימום של 105 מעלות במאמץ מלא עם תוכנה כשהקירור עובד על 90% ונורמה של 80 מעלות עם המאוורר במהירות 30% בקיץ הזה הטמפרטורות עולות יותר מידי!! ואין מזגן בבית. (גרים בצפון ועד היום לא נזקקנו לאחד..לא היה כלכך חםם!!) במשחקים מידי פעם יש דרופים של FPS וכאלה.. (שבדקתי וקורים כאלה כשיש מעל 110 מעלות) ונורמה - (בלי לאמץ את הכרטיס) 85 מעלות עם מאורר 39% חשבתי זה המשחה הטרמית נדפקה.. בכל זאת, שנתיים תחת טמפרטורות של 80-105 מעלות.. קניתי Arctic MX-3 שזו החברה שתמיד המליצו עליה, וזה המשחה הכי חדשה שלהם. קיצר…

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  6. מעב' E6300 נמצא כרגע על 65 מעלות במנוחה לאחר שהיה בערך 48 50!! מה יכולה להיות הסיבה לכך? השתמשתי במדריך ניקיתי לפני זה טוב טוב ועכשיו התוצאות גרועות הרבה יותר. לא מרחתי גם משחה עבה מדי אלא שכבה אחת וחצי בערך ואז עברתי על זה עם כרטיס אשראי. ובנוסף מרחתי גם על הגוף קירור כמו שאמרו פה. אם אפשר עזרה...תודה

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  7. שלום לכולם לפני כשבועיים בערך , ריעננתי את המשחה התרמית של מכשיר ה-PS3 שלי. מכיוון שאין במכשיר אפשרות לבדיקת טמפ' , אני קצת מודאג מכיוון שאני לא יודע אם מרחתי בצורה טובה. אני אשמח אם משהו יוכל להעיף מבט בתמונה ולהגיד אם בסה"כ זה נראה בסדר. בכלל לא קריטי לי עניין של מספר מעלות בודדות , אני מפחד שמרחתי יותר מדי כמות בצורה שיכולה להביא לנזקי התחממות. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם הבחור הזה לדעתכם עושה את העבודה כראוי? : http://www.youtube.com/watch?v=drwH08jP0-k אני אשמח לקבל תגובות כמו כן אם מישהו יוכל לתת קישור למאמר בעברית על LAPPING אנדע שהיה באתר פעם משהו כזה g0vner_x3

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  9. לפני כשבוע מרחתי משחה טרמית על המעבד - AMD 64 Bit 2800 Socket 754 שכבה דקה לכל רוחבו, כמו שמצויין במדריך באתר. לצערי התאכזבתי מהמצב של הטמפרטורה שנראה כאילו הוא "עלה" מפד הטרמי שהגיע עם המאורר Stock של AMD. כרגע הטמפרטורה נעה היא 50 במצד Idle, ולאחר ששיחקתי קצת עם Prime95, ולאחר שנתתי לזה לרוץ במשך חצי שעה, הטמפרטורה נעצרה על 60. לאחר בדיקה באתר של Arctic Silver (אולי לא עשיתי את העסק נכון), מצאתי שההוראות שלהם למריחה משחה טרמית על מעבדים של 64 Bit של AMD, היא שונה במקצת. הם טוענים שיש להשפריץ נקודה של משחה טרמית במרכז, ולסובב את המאורר עד שנוצר מן קשת של משחה - לתמונות - http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בחלק התחתון. אז, אני שואל את המומ…

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by SixKiller,

יש באתר מדריך לזה ובעיקרון זה למעבד ורציתי לשאול 2 שאלות 1 יש מצב שאיזה שהיא חנות תעשה איתי טראייד אין על הג'יפה 4 128 די די אר 440 אם אקס שלי...? 2 המריחה שבמדריך זה גם על כרטיסי מסך נכון?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by טל קורקוס,

מה נכון יותר ? לשים באמצע משחה טרמית על המעבד או למרוח את המשחה על כל המעבד ?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  12. ממש בימים אלא אני הולך לסיים את מה שהתחלתי לפני דיי הרבה זמן - כשנתיים... הנה כמה תמונות לטעימה...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by g_s,

מישהו יכול לעזור לי? לפי האתר צריך לשים נקודה בודדת באמצע המעבד...לא כדי למרוח את כולו?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by ohmega,

עבדתי עפ"י ההנחיות שפורסמו כאן שמתי מעט (גודל גרגר אורז בערך) על מרכז המעבד ובאמצעות שקית נילון פיזרתי את המשחה לשאר האיזורים עד שבקושי ניתן היה להבחין בצבע המשחה. כנ"ל לגבי שארית המשחה שהכתימה את ההיטסינק. לעומת זאת באתר של AS ממליצים לשים מעט משחה על מרכז המעבד, להצמיד אליו את ההיטסינק ולסובב את ההיטסינק פעם אחת עם ונגד סיבוב השעון, מה שיוצר כתם של המשחה בצורת עיגול בגודל של איזור המגע עם ההיטסינק. לא ידעתי איזו שיטה עדיפה אז שילבתי את שתיהן. כרגע יש משחה שמפוזרת על כל איזור המגע של המעבד וההיטסינק (כמעט ולא מבחינים בה) ובמרכז יש כתם עגול. איזו שיטה עדיפה? מרחתי לפני יומיים ואין שינוי בטמפ' לעומת המצב הקודם. צריך להמשיך לחכות שהמשחה תיתפס?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by Dvich,

ערב טוב קניתי AS5 ואני מחפש דרך למריחה על P4. קראתי באתר של AC שפשוט צריך לשים כמות מסויימת (הם הראו שם כמה), למרוח עוד קצת על הסינק ופשוט להרכיב את הסינק והוא יעשה את עבודת המריחה. האם זה מספיק? האם יש דרך יותר קלה/טובה/יעילה יותר למריחה על P4? אני גם צריך עזרה בניקוי המעבד והסינק מהפד הטרמי שהיה לי, יש לי אלכוהול 70%, קייסמי אוזנים וצמר גפן. איזה דרך הכי יעילה לניקוי? תודה.

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

המדריך באתר שלהם עם כל הכבוד מסובך, מאיפה אני אמור להשיג חומרים מוזרים וספוגים כאלה שהם מבקשים לנקות את האיציק איתם?! איך אני נפתר מהפד התרמי שקיבלתי מודבק על המאוורר? בדרך שלא תזיק לאיציק או לקירור של המעבד ועצמו.

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by -neo-,

אוקי, אז המאוורר שבא עם הלוח קצת נדפק וקניתי קירור פסיבי של זלמן. זו הפעם הראשונה שהסרתי מאוורר של צ'פסט, ורק עכשיו גיליתי שבעצם הציפ הוא שטח פלסטיק בגודל ההיט סינק עם כמה הלחמות ושבמרכז יש לוח כסוף קטן פי 10 עם הלוגו של nvidia. השאלה שלי היא אם אני אמור למרוח גריז על כל השטח או רק על הלוח או רק על השטח הכסוף? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by -neo-,

היי, בשעה טובה קניתי היטסינק של זלמן לנורת'ברידג' כדי להפטר מכל הפאקים של המאוורר שדי אף איי תקעו שם.... עכשיו, ההיטסיטנק הוא בגודל שמכסה ממש את כל הצ'יפ והקטע הירוק שסביבו, עכשיו השאלה שלי אם את הגריז אני אמור למרוח רק על הסנטימטר הרבוע השחור של הצ'יפ(הקטע השחור באמצע) או על כל מה שההיטסינק בא איתו במגע?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by frenzy,

אהלן אחרי שצבעת את המארז, אני מעוניין למרוח לקה כדי שהצבע יהיה מוגן ותהיה לו עוד שכבה וגם כדי שהוא יראה מבריק, אמרו לי לקנות צבע וניש, למישהו יש מושג היכן אני משיג את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. קראתי את המדריך והוא אינו מפרט כלל וכלל על הכמות שצריך לשים על המעבד ולא על ההיטסינק אם אפשר תמונות יותר ברורות של הכמות ששמים על שניהם לפני המריחה ואחרי המריחה מכיוון שהקיץ הגיע אני חדש בנושא אז בבקשה רק תגובות בונות פה ;D

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by Blackend,

רק טיפ קטן שלא ראיתי פה עד עכשיו אולי אני טועה אבל בכל מקרה.... כאשר מחליפים גוף קירור ומורחים משחה או פשוט מורידים את הגוף ומחזירים יקח זמן עד שהמשחה תגיע שוב לאפקטיביות המקסימלית שלה. אני יודע שלמשחות טובות זה מינימום 200 שעות עד שהתוצאות הן מירביות ואני מאמין שככל שהמשחה פשוטה יותר הזמן "התאקלמות" שלה הוא יותר ארוך.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by galh_5,

כל כמה זמן בערך צריך למרוח שוב את המשחה הטרמית? ואיפה במעבד למרוח אותה?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by bumpd,

זה אותו רעיון של המעבד?יענו מורחים רק עם הליבה וכמה צריך למרוח בכלל על הליבה אם רק עליה? יש לי 6600gt אם זה משנה... יש מדריך לזה במקרה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  24. שלום לכולם, היום קניתי עוד 2 סטיקים של 4GB RAM,בשביל לחבר אותם אני אצטרך להוציא את גוף הקירור ומן הסתם למרוח משחה טרמית חדשה בדרך.. מדובר על המוגן 2,עכשיו יש לי מספר שאלות. אפשר לעשות את זה במארז? אני לא רוצה להסתבך עם הוצאת הלוח אם וכ"ו וכ"ו... כמה משחה לשים ואיך?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  25. שלום לכולם, היום קניתי עוד 2 סטיקים של 4GB RAM ,בשביל לחבר אותם אני אצטרך להוציא את גוף הקירור ומן הסתם למרוח משחה טרמית חדשה בדרך.. מדובר על המוגן 2,עכשיו יש לי מספר שאלות. אפשר לעשות את זה במארז? אני לא רוצה להסתבך עם הוצאת הלוח אם וכ"ו וכ"ו... כמה משחה לשים ואיך?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.