עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כנראה רק אני שמתי לב אבל שני סינקים דיי חדשים נראים ממש דומה. הוולקנו 11 מבית TT והXDream מבית CM. הנה הדף לשניהם. http://www.coolermaster.com.hk/en/products/cooler/hsc-v83.html http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. כודם כול אין שום מפרט טכני עליו אז אין אפשרות לדעת עם יש לו בקר HD44780 עכשיו המסך הוא ITM-1602D-04 ויש עליו שני גוקים בצורת טיפה שחורה וכתוב עליהם IC1 KS0066 ועל שהני כתוב IC2 KS0065 העם הוא מתאים? דרך אגב יש לו 14 פינים וככול הנראה יש שם שני שורות.

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  3. הבעיה היא מאוד פשוטה ברגע שאני שם FSB של 320 הוא לא מזהה את הכוננן SATA2. מה עושים אין איזה פאץ' שמסדר את הביוס או משהו?

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  4. אחרי שהסתכלתי במשך כמה שעות הבנתי איך ההיטסינק מוחזק למקום... (מריחים שיעמום באוויר?) אם תסתכלו על המאחורה של הכרטיס של המעבד תוכלו לראות ארבעה חורים עם פינים בתוכם. הפינים האלה מוחזקים בתוך הפלסטיק ע"י שיטת הקשקשים-הם בנויים עם טבעות כאלה שפונות לצד אחד, ככה שאפשר להחליק את ההיטסינק בקלות על המעבד אך קשה להוציא אותו. אז בקיצור ניגש לעניין: הורדתי את המאורר עם הכיסוי מהמעבד. משכתי את ארבעת הפינים מהצד של המעבד שעל הכרטיס (כל אחד בתורו, צריך הרבה כוח לזה) וההיטסינק פשוט יצא. תעשו חיים

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  5. גוף קירור עם מוליכי חום ומאוורר קטן (אפילו לא 80מ"מ). אני יכול להשתמש בו? אולי לקירור זכרונות או חלקים אחרים?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  6. http://www.koolance.com/technical/cooling101/001.html אני התחלתי לחקור את הנושא לא מזמן . לא הבנתי למה הנוזל שמשתמשים הוא מים(יכלו להשתמש גם בשמן) ולמה נחושת כלכך חשובה ויותר טובה מאלומיניום. בחיפושי בגוגל נתקלתי באתר הזה שהסביר די טוב את הפיסיקה של קירור מים וקירור בכלל. לפי העמוד השני המים הם נוזל שמוליך חום די טוב יחסית לנוזלים אחרים וגם יכול לצבור כמות גדולה מאוד של חום(מתחממים לאט). נחושת היא מתכת שמוליכה חום מעולה אבל לא צוברת הרבה חום (מתחממת מהר).כסף קצת יותר טוב מנחושת בהעברת חום אבל המתכת יותר יקרה פי 6 . אז כעיקרון מה מערכת קירור מים עושה זה מעבירה חום מהמעבד אל המים ואז מעבירה את חום המים לרדיטור שיש לו שטח פנים גדול ( גדול יותר מכל heat sink שאפשר לשים על …

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  7. הנה הלינק לתוכנה... תהנו! ומנהלי הפורום... לדעתי זה יהיה נחמד אם תוסיפו את הקובץ למרכז ההורדות של hwzone כי הרבה ביקשו אותו

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. מצאתי בשתי חנויות ברשת... אחת ברמת גן (כולם מכירים) שאמרו לי שצריך שבוע הזמנה... אבל הבעיה שמחר אני ברמת גן... ואחת ברעננה, שלושה ימי עבודה... (רק שזה עולה שם 250 שקל!!!) באילו עוד חנויות יש את המאורר הזה? אם הוא כזה טוב, למה הוא כזה נדיר?! בבקשה, תנו לי חנויות באיזור נתניה שמחזיקות אותו... <<< אם אסור לפרסם שמות של חנויות בפורום נא להחזיר לי הודעות לפרטי או לאיסיקיו 24638960 >>> תודה, נדב

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3673&item=6703489230&rd=1#top ראיתי את זה.. ולפי מה שאומרים זה מוריד טמפ' מיוחד... מישהו יודע בדיוק מה זה ויכול לתת לי יותר פרטים עליו?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by dan_dekel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11264 האם זה מתאים באמת ל6200 agp? רשום באתר שהוא מתאים ל6600.... אז לך תדע... הוא בא גם עם 8 היטסינקים לזכרונות... לפי מה שאני רואה זה אחלה קירור.... אשמח לחוות דעת נוספות והצעות קירור "משודרגות".. תודה דן

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. חיפשתי באינטרנט ומצאתי Thermalright HR-03 Plus הנה ביקורת http://www.pcper.com/article.php?aid=381&type=expert&pid=1 עוד ביקורת http://www.ocia.net/reviews/thermalrighthr03plus/page1.shtml

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by yanivganor,

האם OC המאלץ מצב אסינכרוני הוא יעיל עבור המחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  13. מעבד : Intel Pentium-D 2.8 MHZ - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 52 מעלות (לפעמים זה 56,59 , יותר בשעות החום) ... לוח אם : Asrock 775-Dual VSTA [חרא לוח] - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 40 מעלות , לפעמים זה 37 , 36 וכו'... הארד דיסקים : 1) WD 80GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 37 מעלות [בד"כ זה המעלות שלו] ... 2) WD 500GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 41 מעלות [לפעמים 39 מעלות וכו'..] ... כרטיס מסך : Geforce 8400GS 512MB [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 47 מעלות [לפעמים 46 , 45] ... כמה דברים שצריך לציין : 1) דלת הצד של המחשב פתוחה כרגע . 2) המאוור שהיה אמור להיות על דלת המחשב , הרכבתי אותו על צלעות הקירור של הכרטיס מסך (כן , לכרטיס הזה יש צלעות קירור ולא מאוור…

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by Ancient1,

איך קוראים לבעל של הפולניה ? חיים פריזר רק עוד זויות כדי לקשור הכל , חומר בידוד לסתימת חריצים , ומכסה . ואז התקנה במרפסת, קדיחה בקיר , תרמוסטט איטלקי -30 עד +30 . ונקווה לטוב . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  15. מפרט: Intel Celeron 3 800 לוח Asus 256 Ram כרטיס מסך Asus שהיו שתי מאווררים מנוחה - 40 - 43 המאמץ הכי גבוהה - 71 מעלות שיש 4 מאווררים מנוחה - 37 - 40 המאמץ הכי גבוהה - יכול להגיד ל 90 !!! אני מוריד עכשיו מקאזזה ! והמחשב הגיע ל - 69 אלה טמפ' יותר טובות ??? איך אני יוכל להוריד עוד את החום ?? (בלי להוציא עוד כסף !!!)

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, לפי כחודש התקנתי את nTune והגדרתי OC. אתמול הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כדי להתקין אותו מחדש, אך אחרי ההתקנה נעלמו לי האפשרויות של ה- nTune בלוח הבקרה של NVIDIA, וגם אחרי שהתקנתי את nTune מחדש אחרי התקנת הדרייבר אין לי את ההגדרות. הבעיה החמורה היא שהכרטיס שלי עדיין נמצא ב OC אך מכוון שהאפשרויות של ה nTune לא קיימות אז אין לי יכולת להוריד את ה OC או לפחות להגביר את מהירות המאוורר ולכן במהלך משחק המחשב נתקע. כשאני לוחץ על קיצור הדרך של NVIDIA Monitor בשולחן עבודה הוא מציג לי שהכרטיס ב OC של: GPU core 3D: MHz 648, GPU memory: MHz972 ושטמפרטורת הכרטיס מגיעה ל 70 מעלות ויותר!! ברשותי כרטיס מסך 8800GTS 512MB. מה עושים? איך להחזיר את האפשרויות של nTune?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  17. סידרתי קירור והוחלף לוח אם ומחשה טרמית למעבד חודשה... חוץ מהטמפרטורות יש בתמונה המצורפת גם מתחים האם הכול בסדר? והאם יש "ספייר"? הלוח אם של ASROCK המעבד הוא 3.0 GHZ ליבת פרסקוט.... האם המתחים בסדר והטמפרטורות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by Nahum2,

האם יש איזה דרך להשתיק את המחשב כך שכרטיס המסך לא יעבוד המעבד והאוורור ירדו למינימום וכו דרך הWINDOWS? כך שבעצם הכל חוץ משיתוף הקבצים יכבה? אני מנסה לשון בלילה אבל זה הזמן היחיד שאני לא על האינטרנט... סליחה מראש אם זה הפורם הלא נכון.

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by JellyBlast,

שלום, כבר פירסמתי את השאלה הזאת בנושא אחר שלי ביחד עם שאלה מרכזית אחרת. לא קיבלתי תשובה, כנראה אף אחד לא ראה את השאלה. יש לי מארז Antec sonata II והוא בא עם מאורר 120MM מאחורה. המאורר די רועש וכתוב על הקופסא של המארז שיש לו 2\3 מודים. Silent mode, gaming mode. נראה לי. עכשיו, איך אני משנה את המודים? חיפשתי בגוגל, לא מצאתי >.<". תודה לעוזרים.

20. שוב מתנצל על השאלה הטיפשית... אם אני מסדר קירור מצוין למעבד עצמו, האם יש עדיין צורך במאווררים החיצוניים של המארז? ואם כן, איזה מאווררים מומלצים? (כמה שיותר שקטים...) תודה מראש, אוקיי אז המפרט הוא: שני מאווררים 12cm ואחד של 9cm (שלושתם הגיעו עם המארז Tsunami) לגבי תקציב אני דיי גמיש... כל עוד יהיה לי שקט המחיר לא ממש מפריע... שוב תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  21. אני רוצה לעשות לו oc ויש לי הכל פלופי cd-rom הכל מה אני עושה הלאה מעדכן ביוס?

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by GGuyZ,

עדיין לא מציאות, אך נחמד לראות. מה שמפתיע אותי זה שהזכרונות עברו POST. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=148633

• 13 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by dor31,

למישהוא יש מידע על חנות שאפשר לקנות בה נגדים לדים ומתגים לפאן באס בת"א תודה.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  24. עקב "קפאון" של המחשב בכול הפעלת גרפיקה כבדה ולאחר שבדקתי את המעבד במשך שעתיים \שלוש במעמץ + ram + הר דיסק הגעתי לכרטיס מסך שלא מקורר כראוי.. ורציתי להדביק גוף קירור כמו שצריך על המעבד + הזכרונות, חיפשתי פה בפורום וחיפשתי באתרי מכירות של חלקי מחשבים \אובר קלוקינג בארץ וכלום אף אחד לא מתעסק או יודע מה זה דבק טרמי.. חנויות אלקטרוניקה כנ"ל יש איזה תחליף? קראתי פה שאפשר להשתמש בדבק איפוקסי וכתבו פה שזה מאוד מאוד לא מעביר חום השאלה עד כמה? אנשים מתעלמים מזה וחנויות מתעלמות אבל זהו מוצר שצריך אותו אבל לא ניתן למצוא אותו בשום מקום פשוט שום מקום מה אפשר לעשות?? אנשים בלי תגובות כמו "תחפש בחנויות ברשת" וכו חיפשתי בכול מקום אפשרי (כמעט : ) ואין.. אזיקונים לא בא בחשבון זה לא מס…

25. כרטיס PALIT 6800GS AGP אין קירור המתאים לכרטיס הזה [בגלל מגשר AGP[? אני רוצה להמשיך עוד בOC אבל הקירור כנראה מגביל הטמפרטורה לא עוברת את ה 65 מעלות עם הקירור סטוק התוצאה לא עברה את 6000 יש מצב שהמעבד מגביל אותי? AMD 3200+ 939 בOC ל 2.5GHZ

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.