עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by y10,

קודם כול אפשר לעשות OC למחשב הזה אינטל פנטיום 4 2000 לוח אם של DFI מעלות ממוצעות בזמן מנוחה מעבד:39 לוח אם:26 דיסק קשיח:35 ואם כן איך אני עושה OC?צריך תוכנה או משהו ולכמה זה יוכל להגיע לי בלי לגרום לחימום רב..?

• 14 תגובות
    • 571 צפיות
  2. שלום וחג שמח לכולם! רציתי לדעת האם משתלם לי לעשות OC לכרטיס מסך שלי ATI Redeon 9600XT 128MB . תודה רבה על עזרתכם.

3. Started by sahargt,

אני מנסה לעשות OC למעבד שלי אבל משום מה אני לא מצליח עשיתי בעבר OC אם אותו מחשב מעבד 1.8 P-4 אבל משום מה אם המעבד החדש אני לא מצליח אני מעלה ב10 מפעיל מחדש ומה שקורה זה המחשב בודק אם יש דיסקים הפעלה וכאלו שאין לי קשיח זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT 80-7200

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  4. יש לי מעבד 3000+64BIT AMD ולוח אם של ASUS A8NSLI DELUX 2GB RAM של קינגסטון 400 MHZ בקיצור עשיתי עובר קלוק למעבד שהיה על 1.8 GHZ העליתי ל2GHZ שניסיתי לעלות עוד זה הראה לי 1.5 GHZ שהורדתי שוב תמהירות זה הראה לי 2.0GHZ אבל תמיד שאני מעלה זה מרא לי 1.5GHZ אם מישהו יודע איך פותרים את אשמח לדעת תודה!!!! החום של המעבד לפני העובר במהירות 1.8 היה 30 במנוחה 35 במאמץ 100 ואחרי העובר הוא 31 במנוחה ו37 במאמץ שיא של100% הלוח אם נשאר רגיל 30 עד 34 מעלות אז ככה לא נראה לי שיש לי בעיה בקירור ! :s05: הינה דוגמא....! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by alex28,

איזה גוף קרור טוב יותר לכרטיס מסך??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu ???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. היי מה נשמע. יש לי מערכת קירור במים של Thermaltake מדגם Rhythm CL-W0042 ומעבד INTEL 3.2 ג'גה הרץ 640 2M לא עשיתי עוד OC.. והטמפ' כרגע בין 37-38 מעלות. זה נורמאלי? ניראה לי שזה אמור להיות הרבה הרבה פחות.. במיוחד שזה בלי OC. -------------------- אני מעוניין לעשות O.C למעבד, אני חדש בנושא הזה ואני עוד לא יודע איך עושים עם איזה תוכנות וכ"ו.. אם תוכלו להסביר לי כל מה שאני צריך לדעת בשביל לעשות OC אני אשמח

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  7. יש לי מעבד AMD Athlon 64 bit socket 745 אני צריך קירור שיהיה שקט, טוב ולא יקר במיוחד ( אין בעיה של כסף אבל לא משהו יקר מאוד ) וגם אני צריך מארז מידי טאוור חדש שיהיה יפה, שהאיוורור בו יהיה מאוד טוב ( זה הכי חשוב לי ) וגם שלא יהיה יקר יותר מדי תודה

• 9 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by TAsraf,

הטמפ' הנורמלית עכשיו היא 50 מע' ואני רוצה להמהיר את המעבד ב30% עכשיו אני רוצה לדעת אם זה משתלם יש לי את הקירור שבא עם המעבד הרגיל ועוד 120 מ"מ מכניס ועוד 80 מ"מ מוציא עכשיו מה אמורה להיות הטמפ' אחרי הOC.. יש לי זכרונות 512MB DDR2-667 (333Mhz) 512MB DDR2-667 (333Mhz) (יש לי 2 סה"כ 1GB) ומעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) ולוח אם Asus P5LD2 SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) תודה רבה.. תמיר

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by slowdive,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד E6300 intel core 2 duoוהבנתי שהמאוור סטוק שמגיע איתו רועש. אני לא משחק במחשב ולא אעשה OC. הבנתי שזה מאוורר אקטיבי שמשנה RPM לפי עומס על המעבד(זה נכון?) ככה שאם אני עובד עם אינטרנט וWINAMP ברקע אין עומס על המחשב והמעבד יסתובב לאט. אני רוצה מחשב שקט (לא בעומס-בעבודה על אופיס,אינטרנט וWINAMP במקביל) כמו צלחת מרק. האם המאוור שמגיע איתו מתאים לי?או שבשביל שקט גם בלי עומס צריך לשלם עוד מזומנים?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by Supernak,

היי, רציתי לשאול. מה ה הVOLT המקסימלי שאני יכול לתת למעבד שלי? INTEL 550 3.4GHZ LGA775? המקסימום שאני יכול בביוס הוא 1.7V תודה מראש

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by ndv,

כמו שרואים התמונה הטמפ' של הכרטיס מסך 238- זהו כרטיס מסך חדש - GF7300GS איך אני מסדר את זה? http://img187.imageshack.us/img187/6393/64500154yc7.jpg [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  12. רק אחרי שקניתי אותם ידעתי שהם יכולים רק' להוציא אוויר ולא להכניס.. אז חשבתי שאולי אני אוכל לשים אותו מהצד החיצוני של המארז בשביל שיכניס, האם כדאי לי? יש לי רק חיבור אחד של השלוש פינים שהמאוורר מתחבר אליו ויש לי 2 מאווררים, אני יכול לקנות אולי בחנות מחשבים משהו שיתחבר ללוח שאני אוכל לחבא את המאוורר/מתאם מה3 פינים(זכר) למולקס?

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by xtract1,

הלוח M שלי מופיע במפרט בצד...אני מחפש את המקום שעושים את המחלק זיכרונות ואני לא ממש מוצא... בכל מקרה..ראיתי שיש לי אפשרות ללחוץ F8 ואז זה עושה לי "OC ON FLY" מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by Void,

יש לי בבית מעבד 1.8 פרטים: p4 1.8/512/400/1.5v ליבת קוסטה ריקה(ניראה לי) מה אתם אומרים?

15. Started by matteo,

מישהו יכול להסביר לי מה היה קורה אילו הייתי מוציא לספק את המאורר?

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by Ido.K,

דבר ראשון תודות רבות למתמש: Ninja אז לתוצאות הסופיות: מפרט רשום לכם הכל למטה תמונות מ-Cpu-Z עדיין לא סופי בינתיים המחשב יציב וטמפ' טובות נע בין 36-46 מוציא בSuper-Pi 48 ממש נחמד מה שאפשר לעשות מכאלו דברים, [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by netanel1,

מפרט: AMD Sempron 3000+ 1.8GHz@2.4GHz 2X512MB 400MHz DDR ספק ג'נרי אני וצביקה עבדנו על זה היום וניסינו להגיע ל-2.5GHz אבל כרטיסי הזיכרון לא עמדו בכך אבל לפי דעתי גם עלייה של 33.3% במהירות והמחשב יציב זה גם סבבה ד"א תודה צביקה

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  18. התקנתי את הקירור והוא אכן עושה את העבודה במנוחה הוריד לי 6-7 ( עכשיו 31 במקום 37-38 ) במאמץ הוריד לי 10-12 מעלות ( עכשיו 52-53 במקום 64 ). אבל מה ,חשבתי שאולי עכשיו אני אצליח לעלות גם קצת את ה O.C שלי ולעלות את הליבה והזיכרונות ...טעיתי הכרטיס ממשיך ליפול לי בליבה מעל 540 וזיכרונות מעל 620. הצלחתי להגיע לליבה 545 ולזיכרונות 620 אך כאשר בצעתי Reset למחשב הכרטיס נפל. איזה באסה :-[

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by broke_overclocker,

שלום אחים שלי!! אני חדש כאן roc הביא אוי לכאן אז ככה,יש לי: לוח אם:ECS M935LR (כן אני יודע שזה מעפן) מעבד : intel p4 1.7ghz צ'יפסט:sis 650 כרטיס מסך:asus geforce 5200 fx עם אובר קלוק ענקי!(יחסית למי שאין קירור) במקום 250 בליבה יש לי 330 בלי קירור ובלי ארטיפקטים ובזיכרונות במקום 331 יש לי 490 שאלות: 1)בביוס ה-system clock הוא על 100mhz והוא על מולטיפלייר x17 אני שמתי אותו על x24 והוא עדיין לא משתנה מה הבעיה? 2)אני צריך פתרונות זולים לקירור הכרטיס מסך שלי אני אין לי כסף

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by lmok,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב חדש. מעבד: AMD athlon 64 X2 4400+ כרטיס מסך: Albatron 8800GT 512mb לוח אם: asus m2a-vm לפי speedfan יש לי רק שני מאווררים פועלם (CPU ועוד אחד שמחובר לחלון. יש לי עוד מאוורר מאחור שמשום מה לא פועל, אבל אני מניח שהם פשוט שכחו לחבר אותו לחשמל בזמן ההרכבה או משהו). בכל מקרה, לא היה לי מושג איזה טמפ' מתקשר לאיזה רכיב בSP אז פרשתי לeverest. להלן הטמפ': Motherboard - 26C CPU - 25C Aux - 24C לא בדיוק במאמץ - ~10 דקות אחרי שסיימתי לשחק משחק כבד. הטמפ' בחדר, אני מניח, בסביבות 16C. עכשיו לשאלות: מה זה בדיוק Aux? איזה רכיב זה? האם זה הגיוני שבמארז עם מאוורר אחד (בנוסף ל-CPU) הטמפ' של המעבד תהיה 25? או שמא זאת בעיה בחיישן? ועוד משהו שמוזר לי זה שב-everest …

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  21. תקשיבו הורדתי אוורסת ורשום לי שהליבה הכי גבוה היא 69 מעלות במאמץ עכשיו כול שאר הליבות הטמפרטורה נמוכה יותר לא בהרבה ובCPU רשום לי 60 מעלות אז לפי מה הולכים לפי הליבה הכי חמה או לפי הCPU ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by popkorn,

אם אני עושה OC לכרטיס מסך שלי ואחר כך יש בעיות,והאחריות עוד תקפה,אז אני יכול להוריד תמהירויות חזרה לסטוק ואז יש אחריות או שמזהים את הOC גם ככה..

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by nimrods,

לילה טוב לכולם..! היום בבוקר פתחתי את תוכנת HWMonitor שלי ליראות מה טמפ' של המעבד וזה היה 52c והשאלה שלי אם זה טוב כי אני קצת מודאג..? ויש לי עוד שאלה מאיזה טמפ' (מספר) זה טוב..? ואיזה מספר טמפ' אני לא צריך לדאוג..? תודה לעוזרים..! nimrods

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. הססתכלתי בסטיקי בפורום,ובכמה בנצ'מארקים, ואני עדיין לא יודע מה לקחת. OC לא מתוכנן. התקציב שלי הוא 100 ש''ח +- בעיקרון אני מתלבט בין שני אלא - Arctic Cooling Freezer 64 Pro Zalman 7000B CNPS7000B-Cu (יש לומר שכבר הסתכלתי בת'רד שמישהוא רוצה קירור ל-AM2,אבל הוא לא ממש עוזר לי). MuTaTiOn.

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by yz101,

כמה OC אפשר לעשות תוך שימוש בקירור הסטוק של המעבד? מפרט: P4 2.8Ghz Cache512Kb Northood 2X512MB Geil DDR400Mhz CL2.5 Asus P4P800Deluxe בלוח יש אפשרויות סטנדרטיות של OC. עשיתי 5%. מ2.8GHZ ל2.94GHZ. האם זה מסוכן למחשב ללא שינוי בקירור? מעל לכמה אחוזים צריך להוסיף קירור?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.