אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע אך/איפה משנים את מהירות הזיכרון/ליבה............ ???
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש שמועות בזמן האחרון על המאוררים של אינטל שהם לא הכי מקררים את המעבד ויש תחליפים מה אתם אומרים זה נכון. ואם כן אז איזה מאוורר כדי לקנות
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אחרי שאני קיבלתי קצת נסיון אך עושים OC לכרטיס מסך אני צריך הסבר/תוכנה אך עושים את זה למעבד!!....... נ.ב אני בדקתי את המדריכים של חלק א וחלק ב של האתר והם לא עזרו לי תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
איך עושים OC ל-FX5200? ועד כמה הוא יכול להגיע. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איך מגדירים זאת בביוס? מי שמבין שיסביר מי שלא שלא יחפור סתם את המוח תודה נשמות שלי
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הביוס ואיני מוצא איפה האפשרות של ה OC בביוס. Intel Garibaldi D850GB תודה לכל העוזרים עריכה : ערכתי חיפוש בפורום ובכל זאת לא מצאתי דרכים
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
טוב אז ככה המשאבה זה הדבר היחידי שנשאר לי כדי להשלים את הקירור מים שלי (הבלוק של הCPU, הוזמן מפנדס, יגיע בקרוב מחול למי שמתעניין, DD TDX TOP BRASS ) בקיצור ידי אינה משגת משאבה איכותית אבל היום ביקרתי באיזו חנות (סתם על הדרך) ונתקלתי במשאבות שנראות מבטיחות למדי אפילו ראיתי מפלצת של 5000 ליטר לשעה החברה נקראת ATMEN או ATMAN, מישהו מכיר אותה? שמע עליה? כדאי לקנות? להתרחק? ואם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ENHIM, וכו' אני מאוד אשמח
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני קונה הרד דיסק במהירוד 10000 סל"ד אני רוצה קירור טוב בשבילו הוא אלה הרבה כסף אז צריך לשמור אליו זה למערכת HTPC תודה כסף זה לא ממש הבעיה אבל לא להגזים
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי תמפרט בחתימה עשיתי לו OC 450@520 אבל הטמפ' גבווה שיוו 57 מעלות במאמץ 45 בלי מאמץ בלילה ובצהריים 52 ככה שחם אני מפעיל תמאורר שלי על 3 כדי להוריד טמפ' ל 40 מה נעשה גם שהמהירות ב 450 החום ככה פתחתי תחלונות של המארז גם אולי בגלל שהמחשב ישן כבר 5 ומשו שנים בארץ הוא מתחמם ככה? פעם היו לי ריסטים חופשי
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה הטמפ' במעבד הנ"ל (עם קירור מעאפן, סיילנסר של ארקטיק קולינג, סתם גדול באופן מיותר) בבקשה לציין טמפ' במנוחה ובעבודה (ציינו סוג עבודה) תודה :]
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
Sapphire היא במקרה חברת בת של ATI(ראדון)?? אם לא, אז למה היא מוכרת רק דברים מתוצרת ATI??
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד 3800+ DC של AMD, עכשיו רציתי להתחיל להמהיר אותו לכיוון ה 4200+ או אפילו לכיוון ה 4600+ (אם הצ'יפסט של הלוח לא יטוגן לפי כן ) עכשיו, לפני שאני מתחיל רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שרצוי לתת למעבד לפני שהוא מתחיל להיטגן על הסוקט? כרגע אני על 1.3V לגבי תדרי ה PCI-E וחבריו, הם מגיעים נעולים או שאני צריך לנעול אותם ב BIOS? ועוד שאלה: בבדיקות הביניים שלאחר העלאת FSB +5, כמה זמן יספיק לבדוק יציבות ב S&M? 20 דקות זה יספיק או שצריך יותר לכיוון השעה? תודה..
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ציתי לדעת לאיזה מהירות אפשר להגיע עם הנתונים האלה אבל בלי לקנות קירור מיוחד: מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz Socket 478 לוח אם:Asus P4s800Mhz זכרון:512RAM האובר קלוקינג הוא למעבד תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לכבוד יום כיפור עשיתי משהו שכבר מזמן לא יצא לי לעשות - שיחקתי במשחק מחשב. אלא מה, כל עשר דקות בערך המשחק היה נתקע, עם שגיאת VPU במקרה הטוב או ללא כל אות על המסך במקרה הרע, מה שחייב איתחול המחשב. החשוד העיקרי היה כרטיס המסך, ATI 9500Pro. אם זה קורה רק במשחקים, כשהכרטיס במאמץ, אולי זו בעיית קירור? פתחתי את המארז כדי לראות איך המאוורר בכרטיס עובד, אבל מתברר שלא היה צורך: הכרטיס רתח והמאוורר בקושי הסתובב כשניסיתי להזיז אותו. זו כמעט בוודאות בעית קירור. אז מה הבעיה? יש כאן באתר מדריך לשימון מאווררים. הפשלתי שרוולים, ניקיתי את האבק מהמאוורר, הסרתי את המדבקה שבראשו וכאן נתקעתי: אין שם ציר גלוי, אין שם חור, אין מה לשמן! ניסיתי להחדיר את השמן לצידי המאוורר, בינו ובין הרדיאטור, אבל…
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ומה אתם אומרים על הקירור הזה? http://www.lascala.co.il/products-nt01v2.0.htm תודה זה למחשב HTPC אז אנהמחיר הוא בסביבות ה 300 י צריך שיהיה כמה שיותר שקט יש המלצה למשהוא אחר?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אם משהוא יכול להסביר לי אני אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אוקי כולם עד לא ממזמן השתמשתי ב קסטר קינג 2 של ksp זבל של הזבלים מלך חיירה חשבתי על הביג טיפון וקניתי אותו אבל לצערי הוא לא נכנס במארז :\ מארז מיני מינו :\ קיצר אני צריך קרור ל סוקט 754 עד 200 שקל קטן וטוב האם קיימת כזותי חייה ? היה ממש טוב אם זה היה קרור שלא צריך לפרק תלוח כי לא מזמן עשיתי סידור חוטים רציני ואין לי כוח לפרק הכול :\
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כרגע אני מעדיף להשאר עם הקירור המקורי אבל סתם לידע רציתי לדעת אם יש קירורים שמתאימים לכרטיס מסך הזה.כי לפי מה שפעם אמרו לי אין. ואם יש איזה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בתמונה...איפה שרשום בכחול 80MM זה אומר שיש שם מאוורר ג'נרי..יש לי שם מקום לעוד אחד..(מתחת לHD) איפה שיש איקס אדום..בפילטר..אין לי מאוורר שיוציא אוויר חם.. ואיפה שרשום 80MM באדום זה אומר מאוורר של הספק.. תכלס יש לי עכשיו במארז מאוורר ג'נרי 80MM שמכניס אוויר מלמטה.. זה כל הסרקולציה :s05: הזמנתי 2 מאווררים 80MM של COOLMASTER.. בכללי יש לי מקום להוסיף אחד מאחורי הפילטר(אני חושב שיתאים להוציא אוויר חם).. ועוד מאוורר מתחת לHD.. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי את המערכת קירור מים אקרוריארס 2 ולפי הבנתי מסתבר שכמה שחשתבי שהיא מערכת קירור טוןבה כניראה שהיא לא.. לכן החלפתי לה את המשאבה לאחת הרבה יותר חזקה.. (2000 ליטר בשעה) ועכשיו השאלה שלי היא כזו.. עם אני יחליף את הבלוק קירור של המעבד לאחד חדש לא מה שקיבלתי עם הקירור מים.. אז עם אני יחליף אותו זה יוריד לי את הטמפרטורה בצורה משעותית?? כאילו כול העיקרון הוא לשפר את המערכת קירור שלי מבחינת זה שהיא תהיהי הרבה יותר יעילה... אז למי שיש הצעות לשיפור אני יסמך לקבל ואנא גם לשלוח לינקים לקנייה וכו וכו... תודה... :jump: :jump:
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז ככה יש לי AMD ATHLON 3000+ 754 עם טמפרטורות סבירות ויש לי רדאון 9800פרו 128 מגה.. אז לפעמים אני משחק במשחקים אז פתאום הכל נתקע וזה עושה לי איתחול של המחשב... וכנראה שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם איך אני יכול לבדוק את הטפמרטורות של הכרטיס מסך? ותוכלו להציע לי קירור לכרטיס מסך(לא חובה שקט) תודה..
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
דבר ראשון : אז ככה נתחיל מהנעילת חריצי ה-AGP וה-PCI שמעתי שעושים OC צריך לנעול אותם על משהו כמו 66.66 ועל 33.33 או על הכי קרוב לכל אחד מהם ואצלי בביוס אין שום אפשרות כזאת חיפשתי בביוס חרשתי עליו אין כזה מקום והוא גם לא נעול שלא תגידו לי לעשות MANUAL ואז הוא יופיע כי ניסיתי הוא לא נמצא ואני כבר באובר קלוק של 5 FSB עכשיו אני מפחד שיקרה למעבד משהו או לכל דבר אחר הגעתי מ-2400MHz ל-2533MHz ואני צריך עזרה בקשר לנעילה .... דבר שני : אני צריך מאוורר 120 מ''מ למארז של SUNBEAM ה-TRANSFORMER כי מקבלים אותו בלי מאוורר 120 מ''מ מקדימה אבל יש מקום עכשיו שמעתי שממליצים עם TT ThunderBlade ואני בעקרון לא רוצה שמה מאוורר שקוף עם לדים ככה שאני צריך שתמליצו על משהו אחר טוב איכוותי ושקט וש…
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה .. אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך..... יש עליו צלעות קירור ואני רוצה עוד קירור.. ולמעבד אני רוצה גם לעשות OC משו עצבני ולהוסיף עוד 2 מאווריררים למארז.. יש לי עוד אח מקדימה ואחת מאחורה להוסיף אחד 80 אחד 120 רק לא יודע איזה דגם חברה או שזה לא משנה ואם כדיי לקנות פוטנציומטר לקבוע מהירות למאווריויום..... 200+ למעבד 150+ לכ מסך 80 + למאוורריםץ.... לא צבעונים..
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני קונה את המארז הזה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 ואני יודע שהוא לא מאוורר מספיק . אז אני רוצה להוסיף מאוורר אחד או 2 . מתוכנן OC קל . לא צריך גוף קירור , צריך מאוורר . אז אני רוצה מאוורר עד 30 שקל , לא משנה אם שקט או רועש , אבל שיקרר . ( אני מעדיף לקנות בזיגזאג - www.zigzag2000.co.il )
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כנראה הסטפינג שנפלתי עליו לא הכי טוב בעולם, אני כבר יותר מחודשיים על אוברקלוק של 2500MHZ על 1.5V כשניסיתי להגיע ל2600 המחשב קרס לאחר כמה שעות של פריים, חשבתי לעלות וולטג' אבל עד כמה אני באמת יכול לעלות ואיזה כמות וולטג' מומלץ לא לעבור? ד"א בביוס אני הגדרתי 1.5V והCPUZ מראה 1.472 אולי גם לזה יש לכם תשובה, למה(: ? תודה רבה לכל מי שיעזור. ד"א המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ OCZ PC4000 Dual Channel Voltage eXtreme 500MHZ Gold edition Antec TruePower 2.0 550Watt DFI LP NF4 Ultra-D
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-