עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by psycho killer,

יש לי מארז קטן מאוד יש בו רק שני מקומות לסידי מקום אחד לכונן דיסקטים ועוד 2 מקומות להראד דיסק ומילאתי את כל המקומות עכשיו יש לי רק מקום אחד מוכן בתוך המארז שאפשר לשים בו מאורר והוא בקדמת המארז למטה את השאר אני צריך לעשות בעצמי אני חשבתי על לשים מאוורר אחד שך 80 ממ בפרונט למטה ועוד אחד למעלה בגג המארז זה שלמטה יכניס אויר וזה שלמעלה יוציא הרעיון שלי טוב?? אם לא תציעו לי איפה לשים את המאווררים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by shaynet,

בכמה צינורות עיבוד משתמש 6600GT וכמה אפשר לפתוח?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  3. שלום רב, אני עובד כבר כשנה בלי אף מאורר במארז, רק אחד על המעבד והכרטיס מסך. לאחרונה המחשב מאתחל את עצמו במשחקים, כנראה בגלל החום. אז החלטתי לקנות 2 מאוררים (זה מספיק ?) למארז ואם לא יהיה שינוי - נחליף את המאורר של המעבד. צילמתי 3 תמונות של המחשב וסימנתי במקומות שאני חושב שכדאי לשים את המאוררים את המאורר ליד הדיסק הקשיח אין לי מושג איך מתקינים, זה אפשרי ? מאוד חשוב לי שיהיה שם מאורר כי ההארד דיסק ממש רותח לפעמים. אז על איזה מאוורים אתם ממליצים ? כמה ? ואיפה ? * אם אפשר לתת גם המלצה על מאורר בשביל מעבד AXP 2500+ תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by avi333,

הקירור של הכרטיס מסך שלי הרוס ניקיתי אותו כבר כמה פעמים וכלום לא עוזר אז ניראה לי שאני יקנה לו קירור חדש השאלה אם בשביל כרטיס ג'יפה 4 128 מגה שווה להשקיע בקירור כבד יחסית כמו זה או שאני יקנה כזה דבר פשוט הקטע שאני יודע שמצד אחד לא שווה להשקיע הרבה על הכרטיס הזה כי הרבה לא יצא ממנו... אבל מצד שני אני פוחד לקנות תפשוט ולהיות מאוכזב או שהוא לא יעשה תעבודה ואני יצטרך לקנות עוד משהו ואז כבר יבזבז סתם.. אז תעזרו לי לבחור ליפני שהכרטיס נשרף (אני שם תיד על המאוורר וזה חם אני לא יכול להשאיר אותה הרבה עליו מרוב החום)

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי מעבד 3200+ ואני חושב לעבור ל 2600 MOBILE השאלה לכמה יכול להגיע המובייל, כי אני הגעתי עם המעבד שלי ל 2500MHZ יציב במתח של 1.95 בטמפרטורה של 43 במאמץ והשאלה השניה אך מעבד מובייל יחסית למעבד רגיל ששניהם נגיד ב 11*200 לדוגמה המהירויות זהות ?? ונגיד ששניהם על 1.8V הם יהיה באותו טמפרטורה ?? כמה CASH ה מובייל ולכמה אנשים הגיעו איתו אם קירור רציני ?? אני משתמש ב SP97+DELTA 92MM

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by shoeyal,

שלום כרגע יש את האחורי שמגיע דיפולטיבי(כנראה גלובספן) ומקדימה יש Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm האם כדאי להחליף ביניהם כדי לשפר סירקולציה נ.ב ה TT 120 פועל כרגע על 4\3 כוח מטעמי רעש

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by Ninja,

איך זה נקרא בשפת "AMD" ? כאילו עם איזה מעבד שלהם זה חופף? 3200\3400? אגב המעבד שלי הוא 2600 מובייל. מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא...תעבירו תודה!

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  8. אהלן, המצב הוא כזה, כרגע הטמפרטורה של הכרטיס Idle היא 40C בזמן שהמאוורר מסתובב על 60% (אוטומטי בלי שנגעתי בכלום) זה קורה במצב ברירת המחדל בלי OC לכרטיס למיטב הבנתי אין שום סיבה ממשית לשמור את הכרטיס בטמפ נמוכה כזאת ולא יקרה לו כלום אם הוא ישמר על 50C ב Idle מצב שקורה כשאני מוריד ידנית(לאחר שהדלקתי את הAti overdrive) את המאוורר ל50% (מתחת לתחום הזה אין לי עניין להוריד כי כבר לא שומעים את המאוורר) עכשיו הבעייה היא שאם אשנה את המהירות ל50% קבועה ידנית אז כשהכרטיס יתחמם באמצע משחק המאוורר לא יפעל מספיק מהר כי הוא תקוע על 50% הדרך היחידה שחשבתי עליה היא מעבר בין פרופילים בתוך ה CCC דבר מציק בפני עצמו, לכן רציתי לדעת האם יש דרך להוריד את מהירות סיבוב המאוורר במצב בר…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

אני יודע בדיוק איך עושים OC למעבד, אבל לכ.מסך אין לי שמץ של מושג. מישהו יכול לתת לי בסיס/נתונים לגבי OC לכ.מסך? עוד דבר: קניתי מskypc HD 4870 OC Edition, אבל לפני כמה ימים בדקתי בGPU Z וראיתי שאין שום OC!!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by hagai349,

אני רוצה לעשות OC לQ9400 השאלה איזה קירור לקחת. הנה המפרט! Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz Nvidia Geforce 9800GT 1GB GDDR3 INNOVISION MSI P43 2GB DDR2 800MHz Kingston 320GB 16MB SATA2 Hitachi LCD SAMSUNG 20" 1600X900 Tech 450W EZCOOL ---------------------------------------------- התקציב שלי הוא 150 ש"ח.. תנו לי בבקשה קישור לחנות, ואני גר באזור הצפון בנהריה! שיהיה טוב לOC שיתאים למעבד שקט וטוב!

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by GTGAL,

שלום, יש לי כרטיס מסך BFG 260 GTX MAXCORE 0C(שאר המפרט שלי נמצא בצד)והתחלתי לעשות לו oc בעזרת riva tuner. העלתי כל פעם בין 10-30 mhz למהירות המעבד(core) עד שהגעתי ל670 ואחרי זה העלתי את מהירות הזיכרונות עד שהגעתי למהירות 1125.הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס היא 43 ובמאמץ 60+-. אחרי כל פעם שהעלתי את המהירויות הרצתי את3DMark06 עם 5 לופים לכל בדיקה ושיחקתי במשחקים כמה שעות. רוב המחשקים פעלו כמו שצריך אבל בcall of duty 5 המשחק קרס אחרי 5 דקות שהורדתי את הoc זה יסתדר. הציון שקיבלתי ב3DMark06 בהתחלה היה קצת יותר מ16,000 ועכשיו הציון שקיבלתי הוא 17,007 (ברזולוציה 1680:1050 ובלי פלטרים וAA) יש לי כמה שאלות: 1.כשאני משחק בGTA IV אני רואה בעיקר בסרטונים של המשימות קפיצות כאלה במסך ולפע…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by yonash53,

אני יודע שהרבה אומרים שאי אפשר אבל הבנתי שאפשר להוריד ביוס מיוחד או עם איזה תוכנה שאפשר לעשות עכשיו יש לי בעיה שהמחשב נותן ביצועים בריצפה.. יש לי תכרטיס 4850 512 של palit. ו2 ג'יגה ראם.. האם יש דרך לעשות אובר ?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. שלום לכולם! יש לי מעבד Q9550 עם VENDETTA2 עליו. בגלל שהמאוורר כשלעצמו מאוד שקט בכלל לא שמתי לב שהוא פועל על מקסימום כל הזמן עד היום בעצם. האם יש אפשרות במעבדים של INTEL להגדיר שהמאוורר יסתובב לפי הטמפ' של המעבד?כלומר באופן יחסי יעלה ויוריד את ה RPM לפי הטמפ' של המעבד? אני יודע שיש כזה דבר ל AMD , אין לי מושג לגבי INTEL, המעבד האחרון של INTEL שעבדתי איתו היה P3 1000MHZ. תודה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. שלום לכולם אם אפשר לקבל המלצה לקירור טוב למעבד למטרת OC עם המערכת שיש לי אני אודה לכם מאד...

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  15. אני עם ויסטה 64 ביט עכשיו התקנתי את ה RivaTuner v2.24 אני נכנס והתוכנה לא נותנת לי שם דבר על הכרטיס לא יודע למה מישהו יכול לעזור לי ועוד שאלה אם יש לי hd4890 צריך להיות לי מעבד r790 נכון לא r770 ?? כי שנכנסתי ל אורסט הוא הציג לי שיש לי gpu 770 והאורסט נותן לי נתונים ולא רק באורסט בעוד הרבה תוכנות הוא מציג לי את הקבוצה hd4800 אבל מה שאני רואה באתר של ati שהוא לא בידיוק נחשב ב 4800 כי גם יש לו דריברים משלו אז... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by gor84,

אני מחפש הרבה זמן מידע אודות טמפ' רצויות למעבד שלי... אני רוצה לדעת מה הטמפ' ברצויות בזמן מנוחה ובזמן "עבודה מלאה"... תודה.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by DakloN,

שלום.. אני הולך לרכוש את המעבד הנ"ל.. ולוח ASUS Striker II NSE שהבנתי שהוא מצויין לאוברקלוק.. הקירור הוא Thermalright Ultra-120 eXtreme , האם אני יוכל להגיע ל3.2 בלי הרבה מאמץ?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by djelectric,

היי. יש לי 8600GT של INNDO3D 512MB DDR2 ואני צריך מדריך לVMOD חומרתי שלו אודה לנותנים לינקים

19. Started by RONENE7300,

היה לי תזה שקיבלתי ביחד איתו אבל הוא נעלם, והמעבד התקלקל(החלפתי אותו ועכשיו קיבלתי חדש) עכשיו אני עם AMD 7750 והמאורר שקיבלתי איתו.. אני רוצה להחליףזכרונות לוח ומעבד לE7300 שקיבלתי ( בלי תגובות על זה, זה מה שאני עושה !) קיצר אני יכול לשים תמאורר של הAMD על הלוח אם הזה GIGABYTE GA G31 M S2L המאוורר לא תואם ללוח מבחינת שאני יבריג אותו לאיפה שהמעבד אבל מקסימום אני יכול להפוך תמחשב שזה יתאים בלי הברגה השאלה אם זה מתאים לחיבור שמספק חשמל בלוח אם מקווה שהבנתם ותודה !@

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. שלום לכולם, אני זקוק לשני תוכנות הראשונה היא למדידת טמפ' הכי אמינה ויציבה שניתן למצוא. והשאלה השנייה היא איך/עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את הRPM של המאווררים ניסיתי עם SPEEDFUN ולא הולך..עם איזה תוכנה לנסות??? ועוד שאלה קטנה איך אפשרי ל"קבע" את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך לקבוע!.אני מנסה עם NTUNE של NVIDIA לשנות אותה (כרגע על 98%) לכיוון ה140% כי מאוד חם בימים אלה ויש OC קטן(של 650 לליבה,850 לזיכרונות) ולאחר ריסט הוא חוזר לברירת מחדל(וניסיתי לשמור והכול)..עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את המהירות??

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by Zeev86,

היי. בימים הקרובים אני משדרג את המחשב שלי וכמובן החלק החשוב - מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מישהו אמר לי שמאוד כדאי לשים משחה טרמית כשאני שם את המעבד על הלוח אם (בין מעבד למאוורר). האם זה הכרחי, או שאפשר לוותר על זה? כלומר, אם אני לא שם, הסיכוי שהמעבד יישרף גדל בהרבה? ואם למישהו יש איזשהו מדריך על זה, אני אשמח אם תתנו לי קישור.

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  22. תגיבו ותגידו מה אתם חושבים... http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=530&page=4 :

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. אני שואל את השאלה, מכיוון שכל קירור אוויר עד היום שנתקלתי בו, ברגע שמכוונים בביוס את אופציות ניטור טמפרטורה והגבהת מהירות המאוורר בהתאם ל-"OFF", כל קירור שנתקלתי בו עד עכשיו נהיה רועש כל כך שאי אפשר לישון לידו. האם ישנם יוצאי דופן? כאלה שמקררים מצויין וגם שומרים על פעולה שקטה?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by Gil28,

במעבד q6600 שיותר נוחה מהפריים...

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. יש לי כרטיס 8600gt של GIGABYTE היום ואתמול עשיתי לו אובקרלוק מ600 ל650 ליבה. 1450 ל1570 שיידרים , וזיכרונות מ720 ל810. כל הדרך עשיתי לו בדיקות יציבות עם rthdrbl ו3dmark ולא ראיתי שום שינוי בFPS בין לפני ואחרי האוברקלוק,ב3dmarkks כמובן התוצאה עלתה. האם זה אמור להיות ככה? ושאלה שניה,כשאני רואה את התוצאות של ה3dmark06 כתוב לי על מהירות הליבה והשיידרים 0mhz,מוזר...גם זה אמור להיות ככה? ואחרונה חביבה יש לי ספק כח גנרי jsp-tech atx 400 אם אני ישדרג לספק אמין FSP 450 או משו אני יוכל לעשות אוברקלוק יותר גבוה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.