עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. נשרף לי במעבד.....נו טוב נקנה חדש - היה לי XP2100 שהיה נחמד אבל אני רוצה משהו רציני יותר ל OC. מה יתן את % השיפור הטוב ביותר + יגיע למהירויות מעבד וFSB גבוהים ביותר ללוח הזה? שאלה נוספת: איזה זכרונות ממולצים בתקציב של 400-500 שקל?

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by bv500,

http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2321/a2321.asp ואיך הוא בכלל?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by gor84,

אני מחפש הרבה זמן מידע אודות טמפ' רצויות למעבד שלי... אני רוצה לדעת מה הטמפ' ברצויות בזמן מנוחה ובזמן "עבודה מלאה"... תודה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by LazyBurger,

יש לי AC PRO 7 ורשום באתר שזה אמור להסתובב מ900 עד 2500 RPM, אך כשאני בודק בEVEREST הוא מסתובב על 600 בערך. יכול להיות שזה משהו בביוס? מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להגביר את המהירות? ד"א אל תגידו שזה בגלל שזה מתיישן המחשב חדש...

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by מאפיונר,

תמונה:http://i15.tinypic.com/2m7it1y.jpg איך אני יודע של איזה חלק זה כול טמפרטורה? (מעבד לוח אם כרטיס מסך וכו') ואיך אני יודע של איזה מאוורר זה כול מהירות?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  6. שלום אני חדש פה ואני רוצה ללמוד איך עושים oc כי יש באפשרותי להשיג איזה חלק ישן שאני רוצה ויש לי מלא מאוורים.. טוב קודם כול קניתי מחשב חדש ליפני כמה ימים ואני רוצה לדעת איך אני עושה לו oc למעבד בלי להוסיף קירור המעבד שלי amd 3.7 san diago box(retel לוח אם abit kn8 ultra ספק hec475 w זיכרונות croser 512 cl2 pc 3200 כפי שאתם רואים בפרופיל שלי... טוב אז ככה אני לא רוצה להתחיל להיתעסק עם המתחים וכול זה אלה רק לעלות מהירות קטנה של 200 מגה הרץ...טוב על עזרה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  7. שלום רב! היום ראיתי בתראד שמשתמש עושה אוברקלוק למעבד וזה גורם לו בעיות עם הכרטיס מסך... אז רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כזאת גם? כי כבר ביצעתי אוברקלוק (2500@3200) למעבד ברטון, כרגע יש לי כרטיס מסך בעל תושבת PCI (הכרטיס המדובר הוא 420MX) הזמנתי לפני יומיים את הכרטיס RADEON 9600XT שהוא בעל תושבת AGP אז רציתי לדעת אם כאשר אני אחבר אותו לא יהיו לי בעיות כמו למשתמש ההוא. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  8. אייך אני בודק טמפרטורה של הרדיסק(60 jb) , כרטיס מסך (geforce4), מעבד (intel 2000) ניסיתי כבר בתוכנה aida היה לי בהתחלה אפשרויות שמה ועכשיו איין לי וגם בתוכנה mbm ולא הבנתי מה לעשות שם בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. בימים הקרובים אני משדרג את המחשב שלי וכמובן החלק החשוב - מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מישהו אמר לי שמאוד כדאי לשים משחה טרמית כשאני שם את המעבד על הלוח אם (בין מעבד למאוורר). האם זה הכרחי, או שאפשר לוותר על זה? כלומר, אם אני לא שם, הסיכוי שהמעבד יישרף גדל בהרבה? ואם למישהו יש איזשהו מדריך על זה, אני אשמח אם תתנו לי קישור.

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by חבקוק,

שלום לכולם, החלטתי לנסות לבצע OC במערכת שלי בפעם הראשונה, אני ממש בור בזה אז אני צריך מכם קצת עזרה... קודם כל המערכת : INTEL C2D E6300 DFI INFINITY 975X 2X1GB OCZ REAPER EDITION 800HZ 4670 HD 1GB 1)האם כדאי לבצע OC על מערכת כזו ואם כן על איזה רכיב(ים)? 2)ניסיתי להבין מהמדריך אך לא הצלחתי מהי הטמפ המומלצת למערכת כמו שלי? 3)כיצד אני בודק את הטמפ' בתוך המארז בצורה אמינה? (יש לי SISOFSANDRA האם אמין?) 4)יש לי מארז סטנדרטי עם מאוורר 120mm רגיל האם בשביל OC סטנדרטי אני צריך תוספת קירור? 5)האם יש מדריך ספציפי ל-OC עבור הלוח אם שלי או עבור מעבדי C2D? תודה מראש לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. Started by chenz,

שלום .... אז ככה יש לי שאלה לגבי אוברקלוק למעבד שלי יש לי מעבד intel p4 2.8C northwood עכשיו המהירות של ה -fsb היא 200 על דיפולט זאת אומרת מכפלה של 14 וזרונות על 400mhz כשאני מעלה את המהירות של ה-FSB דרך הביוס אז גם מהירות ה-fsb קובעת מהירת זכרונות שתתאים לה בדיוק וכשאני שם לדוגמא על 220 אז הזכרונות על 375 ואני לא רוצה להוריד את מהירות הזכרונות אני רוצה להשאיר אותם על 400 מה לעשות ?!#@ *רק שאני שם על 214 זה עושה לי גם אובר לזיכרונות ושם אותם על 428 ?!% ובכל שאר המהירויות זה יורד מה-400

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by le011,

שלום לכולם ברשותי את הלוח הנ"ל של גיבייט ומעבד AMD64 3000 בתוכנת הEASYTUNE 5 שהגיע עם הלוח מראה טמפ של 25 מעלןת במנוחה ובמאמץ מגיע כמעט ל40. בתוכנת EVEREST מראה טמפ של המעבד 70 מעלות -קצת מוזר ואני לא יודע למה לייחס כאמת.בביוס מראה טמפ של כ28 מעלות. יש למישהו מושג למה הEVEREST מראה טמפ כזו? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by shlomi2003,

אני חדש מה קורה הכול טוב תראו יש לי בעיה אני אוצה לעשות OC אז מה שעשיתי זה העלתי את הבאס מי 166 ל 200 בביוס ועבד טוב ולא התחמם כל כך אב כבר כמה פעמים שהמחשב מהתחל את עצמו לבד אמרו לי לעלות את המתח אבל אני לא מצליח אני ניכנס לביוס אבל אין לי אפשרול לעלות את המתח יש לי לוח אם של גיגביט ניפורס 2 !!512 זיכרון כרטיס מסך חרא גיפורס4 128 מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיה לי העיות יותר

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by omrid14,

שלום.. יש לי 4850 גירסאת OC שהיא 665mhz עכשיו ניכנסתי לOVERDRIVE וראיתי שאפשר להעלות את זה עוד הכרטיס מסך הוא 49 מעלות .. בקיץ היה על 55 קבוע במשחקים 63 בלחץ השאלה שלי האם האובר דרייב ישפר לי את הביצועים? או שלא יעזור כי ככה או ככה המעבד שלי מגביל אותי ? - E6400 2.13 אם אני עושה את האובר דרייב מה הסיכון ומה השיפור ? ?? ? ולכמה לעלות שם?

15. Started by mikezaush,

היי, יש לי כרטיס מסך 7600gt ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק דרך התוכנה הזאת אבל כשאני מוריד אותה זה מראה לי registry ואני לא יודע מה לעשות עם זה .....אין שום מדריך לזה? ניסיתי להשתמש בתוכנה ati tool beta שבאתר והתוכנה אומרת שאני לי כרטיס של ati למרות שהיה כתוב שהיא מתאימה גם לכרטיסי nvidia ........קיצר לא מצליח להפעיל שום תוכנה .........תעזרו לי בבקשה תודה מראש

16. טוב ככה יש לי לוח אם שהוא תומך עד PC2700 (עזבו אל תשאלו) ויש לי שם 1GB (512X2) של PC3200 הוא עובד כן אבל הבעיה היא שהוא במירות של 333 כשכול האחד מהם אמור לעבוד 400..... אז יש אפשרות כזו בלוח עוד שניה אני עורך ונותן תמונה ששם אפשר לשנות מימשהו כזה מנואל ל400 אז זה זה?

17. Started by redti,

החלטתי לעשות Vmodding לhd 4850 שלי מאחר והוא ממש קר(מה לא סיבה טובה? ) אני רוצה לעשות ממנו מפלצת... אין לי שום ידע באלקטרוניקה , ידיים מגושמות ומזל רע...לכן החלטתי לעשות צריבה של הביוס עם איזו תוכנה אתם ממליצים לעשות את זה ? דברים שאני צריך לדעת..? או שבכלל אתם מציעים דרך אחרת. כואב לי לראות 43 מעלות תחת עומס וחוסר יכולת להעלות את המהירות..

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by shloogy,

היי ברשותי CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם P5QC מעוניין לבצע OC כשאני ניגש לבדוק את הטמפ' אני רואה הבדלים עצומים בין תכנה לתכנה: OCCT מראה 31 CORE TEMP מראה 44 והתכה של אסוס - 22 מה עושים?? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  19. תדר 240,מכפלה 12.5 שזה יוצא 3GH SUPER PI השתפר מ 29 שניות ל 19 שניות.... :-) במתחים לא נגעתי ולפי הביוס למעבד יש 1.26 עד 1.265 וכך גם לפי ה OCCT ו CPUZ(המתח למעבד נקרא VCORE אני מקווה כי יש כל מיני מתחים שם) בבדיקה עם OCCT V3.0.0RC1 בבדיקה של 6 שעות , TEST MODE על MEDIUM DATA SET ו Priority על HIGH הטמפרטורה המקסימאלית היתה 54 (לילה קר) והמערכת היתה יציבה עד הבוקר. 1.האם ביצעתי את הבדיקה נכון והאם התוצאות מאפשרות לי לעבוד עם המחשב 24/7 מבלי לדאוג? 2.כשהגדרתי בביוס את השליטה במתחים למצב ידני במקום אוטומטי הופיעה אזהרה באדום שעקב השינויים שנעשו בביוס (מכפלה,מתח וכו) המתחים לא אופטימאלים ושצריך להישאר במצב אוטומטי....האם להתעלם ולהשאיר במצב ידני? האם הכל בסדר או שצריך לשנו…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  20. משהו בסביבות ה50 זה בסדר או שזה חם מדיי ויכול להזיק? המעבד מגיע בערך ל46-50 במאמץ גבוה... פשוט עכשיו חם רצצחח והמחשב שלי לא מי יודע מה יחסית להיום אז הרכיבים יותר מתאמצים...אני למשל משחק לפעמים בprey משהו כמו שעה וחצי והמעלות עולות...יש לי קירור טוב אבל דיי מאובק בפנים..בכל אופן הם לא עולות ליותר מ50~..

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  21. כי אפשר לשנות רק את ה- MEMORY ו- GPU.. זה משתנה אוטומטי?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Intel P4 3.0Ghz ASUS P4P800 Deluxe Kingston 4*256 WD 120GB SATA ASUS DVD x16/48 לבן ASUS CD-RW 52x32x52 לבן MITSUMI 1.44 Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower Thermaltake - Butterfly Silent Purepower 480W - Active PFC שחור Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 2 * Thermaltake DDR Copper HEAT SPREADER MSI - GeforceFX 5900 - VTD128 - VIVO + DVI - RETAIL Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET האם כדאי לי לעשדות לו OVER-CLOCK? דרך אגב את הDVD והצורב אני מתכוון לצבוע בכחול(אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בכל זאת)

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  23. ?? אצלי לאחר שעה עבודה מגיע ל30-31 מעלות. אני יעדכן לכמה זה מגיע לאחר יותר שעות.

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by Rrafi,

תקשיבו שמעתי שיש לי 8 צינורות עיבוד וארבע מתוכם רדומים ושמעתי שצריך לעשות OC כדי להפעיל את ארבע הרדומים אך אני עושה את זה בבקשה עזרו לי.!? :s05:

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  25. שלום הצלחתי לעלות את הזיכרון שברשותי ל235MHz, השאלה שלי היא האם הוא יכול להשאר ככה תמיד ללא כל חשש של נזק ? בקיצור האם הוא רגיש יותר לOC ממעבד ? ועוד משהו ... האם הורדת מחלק זיכרון/מעבד מוריד ביצועים ? תודה

• 5 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.