עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by מאפיונר,

תמונה:http://i15.tinypic.com/2m7it1y.jpg איך אני יודע של איזה חלק זה כול טמפרטורה? (מעבד לוח אם כרטיס מסך וכו') ואיך אני יודע של איזה מאוורר זה כול מהירות?

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  2. שלום אני חדש פה ואני רוצה ללמוד איך עושים oc כי יש באפשרותי להשיג איזה חלק ישן שאני רוצה ויש לי מלא מאוורים.. טוב קודם כול קניתי מחשב חדש ליפני כמה ימים ואני רוצה לדעת איך אני עושה לו oc למעבד בלי להוסיף קירור המעבד שלי amd 3.7 san diago box(retel לוח אם abit kn8 ultra ספק hec475 w זיכרונות croser 512 cl2 pc 3200 כפי שאתם רואים בפרופיל שלי... טוב אז ככה אני לא רוצה להתחיל להיתעסק עם המתחים וכול זה אלה רק לעלות מהירות קטנה של 200 מגה הרץ...טוב על עזרה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Ancient1,

http://linear1.org/mods/vdye.php http://www.plasti-kote.com/plastikote/auto/template.jsp?searchcode=RES&product=UltraVinyl

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. איזה עוד דרכים יש לבדיקת הסטפינג חוץ מלהסתכל על המעבד

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by pupik,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 אני חושב שהוא סלרון, זה לא חשוב, אני מחפש מה לעשות כדי להשתיק אותו, הוא די רועש, אני חושב שהמאוורר של הספק זה הדבר שעושה את הכי הרבה רעש, רציתי המלצה לאיזה סוג וגודל מאוורר אני יכול לקנות כדי שהמחשב יהיה שקט.... ואם אפשר בכלל להחליף את המאוורר של הספק?, ואם אני צריך גם להחליף את המאוורר של המעבד?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Void,

יש לי בבית מעבד 1.8 פרטים: p4 1.8/512/400/1.5v ליבת קוסטה ריקה(ניראה לי) מה אתם אומרים?

7. יש ברשותי את המארז הבא http://www.monarchcomputer.com/ImageViewer/100023.php כרגע יש לי 4 מאווררים 2 מאחור 2 מלפנים אני רוצה להוסיף עוד 4 אשמח אם תעזרו לי למקם אותם ולומר איזה מאוורר יכניס אויר ואיזה יוציא הוספתי תמונה של צד מארז בגלל שהוספתי חלון ומפריע לקדוח בחלק מהמקומות תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  8. שלום, אני לומד את כל הנושא של האוברקלוקינג והיום נכנסתי לביוס רק כדי לראות את הדברים וזה... כשהגעתי לשורה של ה"CPU Ratio CMOS Setting" שמכוונת כרגע על 15... ראיתי שאי אפשר לשנות אותה.. היא מסומנת באפור וכשאני מעביר אליה את הסמן הוא פשוט ממשיך לשורה הבאה ומדלג על השורה הזאת... הנה תמונת מצב: http://i177.photobucket.com/albums/w227/jamustafa/DSC00289.jpg ככה שעם מכפלה כזאת אני מנחש שאני לא יוכל להגיע רחוק באוברקלוק... מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשנות את המכפלה? תודה

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by nimrodim,

זה לא הרעיון שלי...סתם מצאתי את זה להלן: http://www.smoothdesigners.com/redneckcooling/ ;D

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. חברה לא מזמן לקחתי גוף קירור שדומה לגוף של ה486 אשר נתקתי אותו בכוח מהמעבד גיליתי שזה בעצף חומר טרמי מסוג כל שהוא האם זה יכול לפתור את בעיות חום המעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. יש לי מעבד אינטל 2400 עכשיו הטמפרטורות שלו ושל הלוח אם מגיעות ל45 מעלות... יש משהו שאפשר לעשות בנידון ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  12. משהו בסביבות ה50 זה בסדר או שזה חם מדיי ויכול להזיק? המעבד מגיע בערך ל46-50 במאמץ גבוה... פשוט עכשיו חם רצצחח והמחשב שלי לא מי יודע מה יחסית להיום אז הרכיבים יותר מתאמצים...אני למשל משחק לפעמים בprey משהו כמו שעה וחצי והמעלות עולות...יש לי קירור טוב אבל דיי מאובק בפנים..בכל אופן הם לא עולות ליותר מ50~..

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by A-L-o-n,

יש לי שאלה!!! hd4850 עם הקירור הרגיל שאיתו הוא בא הוא קירור טוב לסטוק? או שכדאי לקנות hd4830 והקירור שלו טוב לאוברקלוק ברמה של hd4850...? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by poi212003,

יש לי מסך מדגם PC-1602F 16*2 ניסיתי לחבר אותו לחיבור המדפסת וכל הזמן זה מראה שורה עליונה דלוקה ולפעמים הוא מהבהב כשאני מנסה לשלוח משהו בתוכנה האם המסך מתאים? איזה עוד סוגי חיבור יש (השתמשתי בסכמה שבאתר ויכול להיות שלא מתאים למסך הזה)?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  15. אני כרגע עומד על 40 מעלות צלסיוס ב 100% מאמץ. המתח עומד על 1.7V . אם אני רוצה לעשות קצת OC אני צריך להעלות את המתח ל 1.75V (לא להתווכח על הנתון הזה) ז"א שאני מגדיל את המתח פי 1.029 (או ב 2.9%) ז"א שההספק יעלה פי 1.06, או במילים אחרות עלייה של 6% בהספק האם מכאן נובע שהטמפרטורה תעלה ב 6% ?

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  16. ?? אצלי לאחר שעה עבודה מגיע ל30-31 מעלות. אני יעדכן לכמה זה מגיע לאחר יותר שעות.

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

אני זקוק למישהו שידריך אותי בבקשה EP43-DS3L E8400 מעוניין בOC רציני , אם יש צורך אני אקנה ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו אני רוצה מישהו שידריך אותי כי לא הבנתי את המדריך באתר זה מבוסס על AMD אני מפחד לעשות לא נכון בקיצור מי שיכול לעזור לי תודה אני כותב ממשתמש של חבר כי אין לי פה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by Rrafi,

תקשיבו שמעתי שיש לי 8 צינורות עיבוד וארבע מתוכם רדומים ושמעתי שצריך לעשות OC כדי להפעיל את ארבע הרדומים אך אני עושה את זה בבקשה עזרו לי.!? :s05:

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  19. אני זקוק לעזרה ( חומר על אוברקלוקינג למעבד אינטל ) אני אומנם קראתי הרבה איך לעשות אוברקלוקינג ל AMD (מעבד) אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה אוברקלוקיגנ לאינטל שמעתי שצריך לקצר את הרגליים או משהוא אבל לא ממש הבנתי בדיוק למה התכוונו אודה למי שיוכל לתת לי הכוונה לקישור עם הסבר או מדריך אבל בבקשה אם אפשר אז לא באנגלית אז תודה רבה למי שיעזור לי ... כי זה מאוד חשוב לי יש לי אינטל פטנטיום 700 ומשהוא והוא עובד ממש חרא ולא אכפת לי לקנות צלעות קירור חזקות אבל לא לקנות מחשב חדש אני רוצה קצת להמהיר אותו כי הוא עובד לי חרא ... יש תמורה גדולה לעוזרים ... תודה ScOrPiOn-m1 צרו קשר כאן או באיימיל a_shvarz@hotmail.com או באיציק שלי 93502490 נ.ב מצטער על הנושא של האשכול הקודם לא ידעת…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. Started by k_700,

אהלן, המפרט שלי כולל: AMD X2 3800 לוח אם DFI LANPARTY NF4 UT-D לאחרונה נתקלתי בבעיות עם המעבד בהפעלת משחקים ועל זה כבר פתחתי תראד בפורום, הבעיה שכל תוכנה לבדיקת טמפרטורה מראה לי תוצאות שונות וקיצוניות. בתמונות מובאות תוצאות מהתוכנות הבאות: EVEREST SensorsView Pro 2.1 SPEED FAN איזה תוכנה הכי אמינה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. אהלן, המצב הוא כזה, כרגע הטמפרטורה של הכרטיס Idle היא 40C בזמן שהמאוורר מסתובב על 60% (אוטומטי בלי שנגעתי בכלום) זה קורה במצב ברירת המחדל בלי OC לכרטיס למיטב הבנתי אין שום סיבה ממשית לשמור את הכרטיס בטמפ נמוכה כזאת ולא יקרה לו כלום אם הוא ישמר על 50C ב Idle מצב שקורה כשאני מוריד ידנית(לאחר שהדלקתי את הAti overdrive) את המאוורר ל50% (מתחת לתחום הזה אין לי עניין להוריד כי כבר לא שומעים את המאוורר) עכשיו הבעייה היא שאם אשנה את המהירות ל50% קבועה ידנית אז כשהכרטיס יתחמם באמצע משחק המאוורר לא יפעל מספיק מהר כי הוא תקוע על 50% הדרך היחידה שחשבתי עליה היא מעבר בין פרופילים בתוך ה CCC דבר מציק בפני עצמו, לכן רציתי לדעת האם יש דרך להוריד את מהירות סיבוב המאוורר במצב בר…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. המהרתי את המחשב מ 1.8 2.4 כשאני מוסיפ וממהיר ל 2.7 באמצעות EASYTUNE כרטיס הרשת המובנה מפסיק לעבוד יש למישהו רעיון איך לסדר ? [attachment deleted by admin]

24. כשעושים אוברקלוק הוא מקצר חיים למעבד?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים