עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by JonyPony,

אז יש לי כ.מסך של GAINWARD 8800GTS 512MB ושמתי לב שהוא מגיע ל71 מעלות במינימום עבודה (אין לי מזגן בדירה)... יש הצעות לקירור?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by mani007,

יש לי מאורר וולקנו 12 והוא מחובר לספק וללוח אם עכשיו רציתי להוסיף עוד שלושה מאוררים לקירור השאלה שלי היא אם אני יחבר אותם זה לא יצור עומס בספק או בלוח אם או משהו כזה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by Falcon007,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים ויש לי כמה שאלות: כרטיס מסך Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express לוח אם Asus P5WD2 Premium 3.6/LGA775 Intel 955X Motherboard מעבד ?Intel P4 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit 630 זיכרון 3-3-3-8 Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz Ultra Series ספק כח Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC מארז Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000SWA קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon 1) איזה זכרון עדיף לקנות? אחד של 800mhz? או שתיים של 566mhz dual ואז אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB נכון?. 2) אם אני אקנה זכרון של 667dual אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB למהירות של 333 וזה לא נראה לי א…

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  4. כותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  5. יש לי Q6600 G0 בסטוק וAC פריזר 7 פרו. הפריזר היה מלא אבק אז הוצאתי לנקות, באותה הזדמנות החלפתי משחה טרמית למעבד (שמתי AS5) עכשיו אני מחבר הכל (וכן, הפריזר מהודק ויושב כמו שצריך...) ואני רואה שעלו לי 10 מעלות. אין לי מושג מה עשיתי לא נכון, אבל אני לא רוצה מעבד על 50-53 מעלות במנוחה |=

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro של הרקולס. מהירות הליבה הנוכחית היא 277MHz ומהירות הזיכרון הוא 270MHz. עד כמה אני יכל להגביר את המהירות ( בלי לגרום נזק ) ?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  7. יש לי fx 5900xt של אלבטרון ודרך אגב מי שרוצה כזה גם הוא זמין במלאי בחנות בשם נעה מחשבים אני רוצה לדעת כמה אני יכול להגיע איתו באובר קלוקינג תודה לכול מי שיענה לי מקווה שעזרתי לכול אלה שמחפשים את הכרטיס הזה ;D http://www.noacomp.co.il/

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי התחלתי להתעניין באוברקלוק לכרטיס מסך, אבל שמתי לב שהכרטיס שלי בלי אוברקלוק די חם,32 במנוחה ובמאמץ 42. שמתי לס מביקורות שהVGA Silencer יותר אוב מgiant 3 eextreme אז החלתטי לקנות אותו. אז השאלה שלי אם VGA Silencer מתאים ל inno3d geforce fx 5600 128 mb ????

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by asdasdasd,

נראה לי שאין בכל זאת אבל אני שואל כי אם יש תוכנות שעושות פלאש לביוס דרך ה WINDOWS אז אולי יש האם יש תוכנה כזו ??? כי השקעתי הרבה כסף בזכרונות מהירים+DFI+סתפ איכותי זה יהיה בזבוז לא לנצל למטרות אובר קלוק

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by IdolAdmin,

היי אני עכשיו בארה"ב ואני מתכנן לבנות מחשב חדש בארץ ואני מביא מפה חלקים.. ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ אני רוצה ללמוד לעשות OC ובעתיד לעשות למערכת הזאת וחשבתי אם כדאי להביא קירור למעבד מהאתר www.newegg.com ובזה אני לא מבין כלום אז האם כדאי לי (הבדל מחירים משמעותי מהארץ) ואיזה? תקציב דיי פתוח תציעו כמה דברים אני אראה מה אזור המחירים..

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס המסך שלי, והוא הגיע לתוצאות די יפות, והוא יציב בATI TOOL בלי ארטיפקטים, אבל הטמפ' שלו בעייתיות... זה מגיע לי ל80 מעלות במאמץ של ATI TOOL. אני יודע שתאחלס 80 מעלות זה לא סוף העולם לכרטיס מסך, והTHERMAL THRESHOLD שלו הוא בכלל 130 מעלות לפני שהוא יעשה shutdown עצמוני, אבל אני מעוניין שכרטיס המסך שלי יחיה זמן רב(5 שנים פלוס) אז אני רוצה להשאיר אותו קריר יחסית(גג 70 מעלות במאמץ...) ניסיתי למצוא מידע בXS על פתרונות חוץ מלהחליף לקירור אחר(אין לי אפשרות כרגע ואני לא כל כך מעוניין), אבל הם המליצו להפנות עליו מאוורר 120 מילימטר לאנשים עם קירור סטוק. השאלה, האם מנסיון של מישהו זה באמת יעזור להוריד את הטמפ? ושאלה שניה, איך אני בדיוק אעשה את זה? (ראו מפרט)... איך…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by Klayhamn,

בשעה טובה, יש לי את כל הרכיבים של המחשב החדש (חוץ מהספק): 1. AMD SEMPRON 2600+ 2. DFI LANPARTY NF3 השאלה היא, האם להשתמש ב-STOCK COOLING שמגיע עם הסמפרון - או שמא כדאי לי לקנות קירור טוב יותר (אם כן, אז מבחינתי יש שתי אופציות: 1. ARCTIC COOLING FREEZER 64 ב-160 שקל או 2. THERMALRIGHT XP-90 + מאוורר שיחד יוצא קרוב ל-300 שקל השאלה היא מה כדאי לי לבחור, בהתחשב בעובדה שאני מתכנן לעשות OC מ-1.6GHZ ל-2.5GHZ ?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by PoHuisT,

איך אני מדביק HEATSINKS לזכרונות? אני לא מרוצה מהקירור של הכרטיס שלי GIGABYTE במנוחה 52 מעלות ו57 במאמץ. עם אני יחליף את ה HEATSINK לגדול יותר ומאורר אליו יעזור? חייב לציין ש החדר בערך30 מעלות. דרך אגב 6600GT אמור להיות מחובר ישירות לספק?

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by soulfly81,

שלום חבר'ה אני לפני רכישת מחשב חדש עם Q6600 ושוקל אוברקלוק בעתיד אך רוצה לתרגל על המחשב הקיים פנטיום 3 , 1000 MHZ , זיכרון 128 *2 ולוח ASUS CUV4X-C אשמח לקבל עזרה או ייעוץ בביצוע אוברקלוק... חג שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. Started by mandarin,

רציתי לדעת לכמה OC אפשר להגיע עם המעבדים הנ"ל עם קירור איכותי (אבל במצב הרגיל שלו, לא המרעיש) כמו toniq tower ? אני מדבר על הדגמים E8400, Q6600, Q9300, Q9450. אם אפשר לתת התייחסות גם ל OC רגיל וגם למקסימום.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  16. מאוד מאוד חשוב. אם יש חנות בנתניה או באיזור אשמח אם תביאו לי קישור אליה. אם לא אז מחנות אחרת גם טוב. תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  17. Started by moshe55501,

האם יש דבר כזה שיכתוב ביוס לכרטיס מסך והאם אפשר לשמור שם אובר קלוק ואם כן אז האם אפשר לעשות את זה בati 9600 pro

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. היי יש לי מחשב אם מעבד celeron 3.06 ועליו המאורר המקורי של INTEL הבעיה היא שהוא עובד על חיישן ככול הנראה אני פשוט רוצה שיעבוד יותר חזק גם בטמפרטורה נגיד ב40 שיעבוד כמו שהוא עובד ב50 שזה ממש הבדל משמעותי אז אם יש אפשרות כתבו לי ואני תמיד מעדיף שלא להתעסק אם האלקטרוניקה

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by nehmia,

נהרס לי המאורר על המעבד במחשב יש ליקירור מקורי של אינטל כמה יעלה לי מאורר חדש?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by Longstrom,

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי - radeon 9500p של ati. אין לי פלופי, וכשחיברתי מהמחשב השני שלי הצלחתי להרוס אותו... גם עם דוס 6.22 על סידי,ותוכנה בשם ntfsdos גם atiflash וגם flashrom לא עובדות* (הראשונה מבוססת על dos4gw ולא רצה על ntfs, והשנייה נותנת הודעת שגיאה שלא הצלחתי לפתור) *מכיוון שאני חייב לעשות העתק לביוס, אני צריך להיות מסוגל לכתוב על הדיסק. לא נראה לי שתהיה לי בעיה ב flash עצמו כרגע הדבר היחיד שנראה לי שאני יכול לעשות זה להשתמש ב knoppix ותוכנה מיוחדת לעשות flash דרך לינוקס - מישהו מכיר תוכנה כזו? חרשתי את google ולא הצלחתי.... מודה מראש על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by DardaDai,

http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_gtx_gts_overclocking/

22. כשהרצתי את פריים כחלק מתהליך בדיקת היציבות והטמפ באחד נסיונות האוברקלוקינג המתחים והיציבות היו בסדר אבל 2 ליבות הגיעו ל73 מעלות בזמן שלא היתי נוכח לבדוק ושחזרתי ביטלתי והורדתי את רמת האוברקלוק. עכשיו נשאלת השאלה האם בטמפ' כזו נעשה נזק למעבד וכדומה? נ.ב הבדיקה רצה כשעה וחצי כמדומני עם הטמפ' הנ"ל המעבד הוא Q6600 G0

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  23. intel q9300 asus rapage g.skill 4gb 1066 thermalright ifx-14 [br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 16:02:22 בבקשה תגיבו

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Intel 3.0 (830) Dual-Core 1x2MB 775PIN אני אישית חשבתי על הקירור הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3073 ולא אני לא רוצה קירור מים...(: תודה מראש, ניר.

25. Started by wally13,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך של חברת ASUS דגם: EN7600GS SILENT / HTD 512MB והבעיה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מיד מראה לי על חום של 74 מעלות על הכרטיס. דבר זה "תוקע" כל כמה זמן את המחשב ומאלץ אותי לבצע הפעלה מחדש. אשמח מאוד לקבל הצעות למערכת קירור עבור כרטיס זה ללא תלות במחיר. הערות: 1. בכרטיס זה אין אפשרות להסיר את הקירור הפסיבי שלו. 2. מערכת הקירור צריכה להיות פנימית ולא חיצונית. 3. רצוי מערכת קירור עם תושבת PCI. בתודה מראש WALLY13

• 5 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים