עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Idanp,

טוב עכשיו זה רשמי היום בערב אני הולך ליקנות אותו.. הוא משתלם??? יש אולי קירורים יותר טובים במחיר הזה??אחד הזלמנים אולי??(רעש לא מזיז לי) (אני יודע שפתחתי כבר על זה נושא פעם אבל לא עזרתם \ לינק.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3089

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by lharpaz,

שלום, קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך אפשר לסחוט ממנו עוד כמה אחוזים, בלי להסתכן יותר מידי בלשרוף דברים ובלי להצטרך קירור מאסיבי. - האם יש תוכנות שעושות את זה? (בלי שינויים מסובכים בחומרה) - האם יש מדריך למתחילים בתחום הזה? (איך עושים, כמה זה לא מסוכן וכו') רלוונטי גם למעבד וגם לכרטיס מסך. תודה מראש. המחשב שלי: AMD 3200+ עם מאוורר של TT Gigabyte ?K8NF-9 Leadtek 6600GT ספק של HEC 400W במארז compucase עם 2 מאווררי 12cm.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  3. קניתי לוח אם חדש + מעבד AMD 939 3000 קיבלתי איתו את המאורר הזה: http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=33 ואין לי מושג איך מרכיבים אותו מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  4. Started by nimrodim,

זה לא הרעיון שלי...סתם מצאתי את זה להלן: http://www.smoothdesigners.com/redneckcooling/ ;D

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. מישהו מכיר את האתר http://store.memoryexpousa.com/cpu.html ? איכשהו הם מציעים לרכוש מעבד לפי ה-Stepping שאתה בוחר. אים זה רציני ואמין, הרי מעכשיו מי שמעוניין לעשות OC לא צריך להמר בקניית מעבד ולראות אים הוא בעל יכולות OC מרשימות או לא! לדוגמא, המעבד 2.8C עים הסטפינג SL6Z5 בעל יכולות OC של 4382 Mhz (!!) - ניתן לרכישה כאן. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

אני רוצה לעשות לפנטיום 3 הישן שלי 733 מה היא מהירות השעון שלו? ובחוברת שלו כתוב לי כול מיני מהירויות שעון כדי לי ללכת לפיהם?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by iakovl,

אני יודע שעקרונית רוב הסינקים של AMD מתאימים לP3 כי יש להם את אותו סוקט, אבל!!! האם סינק מקורי של AMD (אלומיניום , מלבני , מאוורר שחור) יתאים לP3?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יש בידי SF2, החיבור לחיישן נקרע ואת הנגד המשתנה איבדו, הוא מחובר כרגע ללוח של ג'יגה בייט G8S655FX-L ועובד נהדר, הבעיה היא שהוא עובד כל הזמן במלוא העוצמה. יש אפשרות לשלוט בו? אולי באמצעות תוכנה? או שזה לא אפשרי בכלל ועדיף להחליף את המזו*** הקטן במאורר אחר (יש לי איזה מאורר 80 מ"מ ספייר, אבל החלפה היא התחלופה האחרונה) תודה, ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  9. אבא שלי הביא לי היום רדיאטור עם חיבור ל-2 מאווררים אבל אני לא יודע אם זה שווה לי כי אני לא רוצה שיהיה הרבה רעש ! כדאי להשתמש בו או לזרוק אותו ??? ;D חחחחח סתם נראה לכם שאני יזרוק אותו מקסימום אני ימכור פה בפורום ! תמונות שלו יגיעו היום אז תחכו בסבלנות !

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  10. אני כרגע עומד על 40 מעלות צלסיוס ב 100% מאמץ. המתח עומד על 1.7V . אם אני רוצה לעשות קצת OC אני צריך להעלות את המתח ל 1.75V (לא להתווכח על הנתון הזה) ז"א שאני מגדיל את המתח פי 1.029 (או ב 2.9%) ז"א שההספק יעלה פי 1.06, או במילים אחרות עלייה של 6% בהספק האם מכאן נובע שהטמפרטורה תעלה ב 6% ?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by אוריפ,

לא הבנתי, אבל איך זה יכול להיות שכרטיס עם קירור פאסיבי יפיק 70 אחוז יורת ביצועים מכרטיס עם קירור אקטיבי?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  12. יש לי ASUS P4C800-E DELUX עם P4 3GHZ ו OCZ PC3200 PLATINUM EL. עשיתי OC ל 3.6GHZ ומשום מה טמפרטורת המעבד לא עלתה. (נשאר בין 38 ל 45 ) אני מפספס משהו ?

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by RazorJunior,

מה המצב אנשים? אז ככה, אני מחפש מאוורר 80\92מ"מ שיישב על ה SLK800A שלי למטרות א"ק\בנצ'ים בלבד, לא לעבודה רציפה. לכן רעש ממש לא פקטור פה, באופן קבוע אני עם אנרמקס על 7V. המאוורר צריך להיות עוצמתי במיוחד, הכי חזק שיש. כמו כן, אני צריך חנות שמחזיקה בו באיזור ת"א\שפלה. חשבתי על הוואנטק טורנדו 92 מ"מ או על הדלתא 92 מ"מ. אם יש לכם הצעות אחרות - תרגישו חופשי. בתודה RJ

• 10 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by TheShadow,

מה מבין אלה יותר טוב? ?Athlon XP 3000+(FSB 400) ?Athlon 64 3000+ (S-754) הם אותו מחיר*.. מה עדיך? מה יותר חזק? והבנתי שהXP יותר חזקים לOC זה נכון?

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by roeiw,

.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by vourt,

עד איזה מהירות ניתן להערכתכם להמהיר את הזכרונות/ליבה של הכרטיס? אני עובד עם מאווררים רגילים, ואת ההמהרה עושה בעזרת הדריברים של אומגה. תודה!

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  17. זה יעשה משהו רע? יש לי גם 2.5 עכשיו זה על SPD והוא עושה לי את זה ב3 וחוץ מזה יש לי שמה טבלה שאומרת שכשהFSB על 200 MHZ אז זה על CL3)T3 וT3 זה אותו דבר, כן?) וזה מראה שכשהFSB יהיה על 133 אז זה יהיה על T2... אז שווה לי ידנית (במקום הSPD) להחליף לT2? מה זה בעצם יעשה??? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  18. מה הכי טוב מה באמצע ומה הכי פחות מכל שלושת אלה http://www.arcticsquad.com/index.php?lang=1&page=4&id=10 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva או ה blue orb (לא יודע מאיפה להביא קישור אליו)

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  19. בעבר אמרתם לי לקחת את זה תקח למעבד את זה: Thermalright XP-120 + המאוורר הזה: Thermaltake Thunderblade 120MM Led fan ואת המשחה הטרמית הזו: Arctic Silver 5 קצת היסתבכתי כי אני לא מבין במחשבים אז אני חושב שאני יקח את המחשב למעבדה כמה זה צריך לעלות לי ??? (חלקים המאוורר המשחה ושעת העבודה)

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. כשאני עושה אובק קלוק לכרטיס מסך שלי עם ATI TOOL אני משתמש באופציה הזאת שמראה לי לכמה כדאי לי להעלות את הזכרונות ואת הcore... אבל הבעיה היא שתמיד אחרי שאני שומר את המהירויות שאני רוצה הם נשמרים, אבל כשאני מעלה משחק או משהו כמו 3DMARK05 המהירות חוזרת תמיד לdefault שלה... למה לעזאזל?!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by vovka43r,

אהלן לכולם, אני מחפש לקנות מחשב AMD והבנתי שיש להם בעיות התחממות. האם AMD יכול לעבוד כמה ימים ברציפות ללא התחממות? האם אני חייב לקנות מקררים מיוחדים למעבד, או שמספיק הקירור המקורי שלו? תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. אז ככה: הבאס של הזיכרון ירד לי ל295 fsb במקום 400, כי זה לא פועל לי בדיואל ממילא כי הלוח לא תומך השאלה שלי האם אני יכול להעלות תמתחים ואיך אני עושה את זה.. או איך אני מעלה תמהירות של הזיכרון או לחילופין מבצע אוברקלוק מדוייק יותר שהמכפלה עם התמיכה לזיכרון תשתנה.... יש לי שני סלוטים של pc3200.... לא ידוע לי איזה חברה תודה. האם המעלות בסדר לאחר האוברקלוק? 47-48 מנוחה. 49-52 מאמץ. מעבד של פרסקוט

• 10 תגובות
    • 571 צפיות
  23. אשמח לכל עצה שתנתן. בינתיים חשבתי על הגוף של זלמן. כמו-כן, במקרה שאני קונה את זה של זלמן רציתי לדעת מה ההבדל בין זה שעשוי נחושת לבין המשולב נחושת ואלומיניום. המעבד הוא 2.4 ואני מתכוון להמהיר אותו לפחות ל-3.2 (הגעתי כבר ל-3.1 עם קירור סטנדרטי). יש לי מארז של פול טאוור של קומפיוקייס עם שני מאווררי 120 מ"מ. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  24. יש ליכרגע סטיק אחד של זיכרון 256 MICRON שהתיזמונים שלו General Size 256 MBytes Channeles # Single Performance Mode disables Modules Information DIMM#1 - Micron Technology DDR-SDRAM PC3200 - 256 MB Timing Frequency 199.9 MHz FSB:DRAM 1:1 CAS# latency 3.0 clocks RAS# to CAS# Delay 3 clocks RAS# Precharge 3 clocks Cycle Time (Tras) 8 clocks כל השדות אחרים ריקים הלוח שלי : Asus p4p800 se Deluxe מעבד : prescot 2.8 איך משנים בביוס את התיזמונים ( אני חדש בזה....)

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. ??? אם אני רוצה לשים קירור למעבד או לכרטיס מסך אז אני צריך להחליף את הקירור שקיבלתי עםם כאשר קניתי אותם או שאני שם את הקירור החדש בנוסף לזה שקיבלתי עמם?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.