אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד כפול ליבה הישנים של amd 3800+ ספק 350 אבל טוב, ואני חושב לחבר כרטיס מסך 4830 במקום ה 7800 שיש לי כרגע, ואז אמרו לי שכדאי גם שאני אעשה אובר קלוק למעבד, כמה ואיך ? לא רוצה להרוס שום דבר, הייתי מוותר על זה אם זה לא יתן שיפור גדול. יש לוח lanparty
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני יודע בדיוק איך עושים OC למעבד, אבל לכ.מסך אין לי שמץ של מושג. מישהו יכול לתת לי בסיס/נתונים לגבי OC לכ.מסך? עוד דבר: קניתי מskypc HD 4870 OC Edition, אבל לפני כמה ימים בדקתי בGPU Z וראיתי שאין שום OC!!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מצב מאוד מתסכל אני משתמש בגירסא 0.95 מכיוון שהתוכנה קורסת לי על המערכת הבאה Q6600 G0 gigabyte p35c ds3r יש אפשרות ללינק או המלצה לתוכנה אחרת לניטור מעלות
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין להחליף את הקירור של המעבד בקרוב. אני עדיין עובד עם הקירור סטוק של INTEL ובמאמץ המעבד עובד על 60-65 מעלות. כבר החלטתי להשקיע בזלמן 9500 וכמעט הזמנתי אותו אבל יש לי אפשרות לקנות מערכת קירור מים של BIG-WATER משופרת במקום רדיאטור אחד המערכת עם שני רדיאוטרים.. רדיאטור נוסף עולה בסביבות 200 שקל כך שהיא שווה לפחות 650 שקל חדשה. ( היא עבדה שבועיים שלושה אז היא כמעט חדשה ) כל המערכת נמכרת בשבילי ב 300 שקל. הזלמן יעלה לי עוד 50 שקל הפרש. מבחינת ביצועים על איזה אפשרות ללכת ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי p4 והמאורר הדפוק של אינטל עושה רעש זמזום מעצבן השאלה שלי היא אם איזה חומר משמנים את המאורר של המעבד והאים זה יעשה אותו יותר שקט
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למחשב שלי oc זה המחשב שלי P4 intel 2.666 512 ram 333 hz Gf 5500 128 ram 128 bit 60 GB אין לי תוספת קירור לכרטיס מחשב
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח לא ל-OC אבל סתם לידע הכללי האם אפשר לעשות איתו משהו? זה מה שרשום באתר *When you adopt Quad Core CPU, FSB may be reduced 5% http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 ואת הזכרונות שיש לי אני רוצה להחליף ל-DDR2 667
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon XP, 1800 MHz (6.75 x 267) 2200+ והייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק, הטמפרטורה הממוצעת שלי במעבד היא 43-44..
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני תמיד חשבתי שאפשר רק למעבד ולכרטיס מסך ואם אפשר אז איך זה מתבצע ומה בעצם עושים מ200MHZ לדוגמא בDDR400 ממהירים ל 233MHZ בDDR466? BTW המתחים הם: VCORE- מעבד VDIMM- זיכרונות VDD- לוח אם ?
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/damper/oc.html במאמץ המתח של הליבה עומד על 1.55 כשבמאמץ הטמפרטורה עומדת על 45 ולא במאמץ על 30 ככה המכפלה היא 8 ה fsb הוא 313 מה שעושה ביחד 2.5ghz הרצתי S&M והוא עבר תבדיקה הרצתי memclock לכל הלילה מצא משהו כמו 18 שגיאות ... והיחס DRAM:FSB הוא 5:6 המערכת יציבה? המתח גבוהה מידי ? הטמפרטורות בטווח של הנורמלי ? התוצאה ב superPi טובה? :s05:
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המעבד ב1.8V , 2400Mhz קבוע. המאורר הראשון רועש 50 db אבל יש לו דחיסת אוויר של 78cfm המאורר של אנרמקס מגיע לרעש מקסימלי של 35db בדחיסת אוויר של 65 cfm. עכשיו השאלה היא האם כמות הרעש תצדיק את עצמה ביחס לביצועים, ומה היו הבדלי הטמפ' המשוערים?
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שאלה- אם אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך שלי, ואז מכניס אותו למחשב אחר האובר קלוק עדיין ישאר ? כאילו הוא נשמר בכרטיס מסך ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בדיקת טמפרטורה ע"י EVEREST Ultimate Edition טמפרטורת המעבד בממוצע בלי מאמץ מיוחד = 40 -- 45 טמפרטורת הליבות בממוצע בלי מאמץ מיוחד = 49-55 טמפרטורת הלוח אםהיא : 31-34 מעלות ASUS P5Q PRO מה דעתכם..? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 9600GT 512MB ומעבד כאמור Core 2 Quad Q6600.. הטמפ' האלו בזמן מנוחה (רק גלשתי אינטרנט): אשמח לשמוע את דעתכם .
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאווררים במארז שלי, יש לי 2 של 120 , איזה מאוורר יהיה הכי שקט ככה שאני ממש לא אשמע אותו.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המפרט של המחשב בחתימה אני יודע שזה לא טוב שהמחשב פועל ביחס של 4:5, לכן פעם עשיתי OC ל3066 מגה הרץ עם קירור סטוק ככה שהיחס יהיה 1:! וגם הזכרונות ינוצלו עד הסוף. אבל אז איך להגיד את זה המחשב היה לא כ"כ יציב, בעיקר קרטע במשחקים מה שלא היה במצב סטוק, בנוסף לכך 3066 נראה לי יותר מידי. גם בOC בטמפ לא היו גבוהות 35 למעבד ו33 ללוח אותו דבר כמו סטוק בערך. האם זה נכון שאם אני שם DDR333 DC על מעבד 533 זה סתם מעייך את הצ'יפסט ולא מוסיף לביצועים יחסית לDDR266 DC? אני רוצה את המצב האופטימלי עבור המחשב, שיכולות הקידוד ישתפרו. חשבתי על 2700MHZ, FSB 150 וDDR300. מה דעתכם? יתן לי יותר ביצועים מהמצב כרגע [סטוק יחס 4:5]. אין בעיית טמפ' כמו שאמרתי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה הכי טוב מה באמצע ומה הכי פחות מכל שלושת אלה http://www.arcticsquad.com/index.php?lang=1&page=4&id=10 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva או ה blue orb (לא יודע מאיפה להביא קישור אליו)
-
http://www.amdforums.com/showthread.php?s=&threadid=205049&perpage=15&pagenumber=1\
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן! ראיתי שעל הלוח אם שלי יש רק חיבור אחד למאוורר 3PIN(כתוב עליו SYS FAN). האם יש דרך בלוח אם שלי לחבר עוד מאוורר עם חיבור 3PIN(חוץ ממתאם למולקס)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני קונה 7800 gt של eVga (שכולל את bf 2 ) וברצוני לקנות לו גם קירור טוב, אם תוכלו לתת לי המלצות (התקציב לא מוגבל) אני אשמח. ד"א יש גרסה של arctic cooling silencer ל-7800? איתי עריכה: אם תוכלו לומר מה במפרט שלי יהיה צוואר בקבוק, או בכללי חרא של איכות. ביקורת בקיצור.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למי שקנה בחצי שנה אחרונה מחשב עם מאוורר מתוצרת אינטל- האם רועש בזמן עבודה?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את המארז הזה : יש לו מאוורר שמכניס אוויר בחלון, ו 2 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה. יש לו מקום לעוד 4 מאווררים מקדימה (למטה איפה שהצלעות האלה) אז חשבתי לשים שם 2 מאווררים שמכניסים אוויר (או שכדאי בכלל מאווררים שמוציאים אוויר!?) ... האם תהיה לזה השפעה ניכרת על הטמפ'? ואיזה מאווררים אתם ממליצים ? תודה רבה, תום.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אתמול סתם נגשתי למחסן ומצאתי שלל ספקי כוח שחבר של אבא שלי הביא לו וציוד אלקטרוני שהוא הביא לו. בקיצר באחד מהספקים היא מאוור מאוד טוב {זה הספק השני שפרקתי, עזבתי חמש נוספים בצד}, הבאתי אותו לאבא שלי {הוא עובד באלביט מערכות, חברת היי-טק שמכינה נשק צבאי, שדרגה לטורכיה את הטנקים ולארצות הברית את המטוסים} בקיצור הבאתי לאבא שלי את המאוורר שיקח אותו לעבודה ויחבר לי אותו לכבל כמו של ספק כוח עם 4 פינים, הוא לקח אותו אתמול והיום הביא לי אותו, הרכבתי אותו מול הארד-דיסק ואחד מול הכרטיסים {PCI, AGP}, רציתי לשאול אם יש משמעות למאוורר הזה ואם יש תוכנה שאני יכול לבדוק בה טמפרטורה של הארד-דיסק בלי מאורר ואם מאורר?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון מספר משחקים עם גרפיקה גבוהה, לדוגמה, Grid ו-COD:World At War גורמים לכרטיס מסך שיש לי (ati radeon x1950xt 512mb ddr3) להתחמם יתר על המידה.. סביבות 110 מעלות. בפעילות רגילה הוא נמצא על אזור ה-60. כל המאוורים עובדים, ולהשוואה, במצב רגיל המעבד 40 מעלות, לוח האם 35 וכל השאר באזור ה-40.. רק ה-GPU על אזור ה-60 וה- GPU Ambient (קויותי לדעת מה זה..) על אזור ה-50. כאשר אני משחק המעבד ושאר הרכיבים מתחממים ב-10 מעלות פלוס מינוס וה-GPU מתחממם ב-40 מעלות. מצב זה אינו תקין ולכן אני שואל מה עליי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
E6600 2400MHZ 1GB DDR2 - 800MHZ MSI G965 אין לי אפשרות בביוס לעשות Oc האם זה הגיוני? תודה!
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-