אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
נחמד ויעיל מפורט מאוד כולל את כל סוגי המעבדים הקיימים נכון להיום http://users.erols.com/chare/elec.htm שווה להוסיף לדביק
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1) מה טמפ' מומלצת לכ.מסך R9800PRO? ואיך לבדוק... 2) יש אפשוריות נגיד ב -ATI TOOLS מאוד נרחבות חוץ מ-OC, שווה לנגוע בהן או להישאר רק עם ה-OC?
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
המחשב אומר לי שהוא על 50 מעלות זה בסדר? ואם לא אז מה אפשר לעשות? מעבד intel pentium 4 2.2 ועוד משהו אני רוצה לקנות עוד מאוורר למחשב של 120 mm מאיפה כדאי? ואיזה?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אם אני מרכיב אותו על לוח שמתאים למעבד אינטל אז: 1. הוא לא יחסום לי את המקום למאווררים האחוריים? 2. כשאני מעמיד את המארז, אז אין סכנה שהוא ייפול מהלוח או משהו כזה ? בבקשה זה חשוב לי אני רוצה לקנות אותו ואני לא יודע מה לעשות תודה !
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום הזמנתי לפני כמה זמן ati silencer 5 rev.2, ורציתי לדעת אם לפני שאתקין אותו אני אצטרך להסיר בצורה כלשהי משחה טרמית ואיך, כי לפי מה שראיתי באינטרנט, גרסאת ה REV 2 באה עם "פלטה טרמית" (או משהו כזה) שלא מצריכה כל מריחה של משחה טרמית. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין שמו יוכל לעזור לי באופן מפורט ולאט כיצד לעשות וולט מוד לכרטיס מסך הכרטיס מסך המדובר הינו: ASUS Nvidia en6600GT 128MB PCI המצב הנוכחי של הכרטיס הוא אוברקלוק של 585/1260 הייתי מעוניין לסחוט יותר מהכרטיס אני כמובן עומד להזמין סיילנסר או זלמן (עדיין לא החלטתי) בתור קירור אבל הבנתי שאני צריך לעשות וולטמוד כדי להשיג את המקס חבר שלי אמר לי שצריך פויצמנטר וכבר השגתי לעצמי אחד כזה עם כבלים הנה ממכם אני מעוניין שתדרכו אותי לאט אם אפשר עם תמונות אם צריך לקנות משהו אני יקנה הקירור כניראה יושאל מחבר שלי רק כדי ליראות אם הוולטמוד עובד ולאחר אני יזמין לקביעות את הקירור ככה שלא לכתוב לי הודעות כמו "אל תתחיל אם אין לך קירור מתאים כי יש לי!" תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם …
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הי! לא נראה לי אבל השאלה שלי בעקבות האשכול הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=94564 חשבתי שפה בטוח יוכלו לענות לי. אני שם בכינוי כמו פה... ולא נראה לי שעברתי על חוק כלשהו כשפירסמתי לינק לאשכול בפורום אחר.. נכון?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קבלו עצה במקום לשים מאוור 80MM פשוט על הכרטיס ......תשקיעו קצת כסף....ותקנו מאוור זול של איזה 4000 סיבובים של איזה מעבד ותשימו.....זה מה שעשיתי קניתי ב40 שקל מאוור + היטסינק למעבד AMD סתם משהו זול.......ותליתי את המאורר על הכרטיס......זה משהו בן זונההה.....ואת ההיטסינק לשולחן העבודה ...שמתי אותו על GPU של GEFORCE 4........איך שהו התאים בול...... לדוגמא.: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1529&products_id=7247
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
טוב הביוס מראה 55 והתוכנה easy tune שבאה בדיסק של הלוח אומרת 48 נראה לי שצריך להאמין לה כי כל התוכנות מראות ככה.. הלוח אם שלי גי'גה בייט 8s648fxp-rz
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
טוב ככה המעבד הוא celeron d 335 s478 עכשיו אני עשיתי אוברקלוק ל3345 סבבה אבל מעל הוא פשוט מגיע לוינדוס ומרסטט אמרו לי להעלות מתח למעבד אבל אני לא יודע איך.. הטמפ' 45 במנוחה 58 מאמץ לפרסקוט
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני אגש ישר לעניין אני נמצא באובר ל 3000 mhz אבל אני בטוח שאפשר לסחוט עוד קצת, אני יצרף פרטים. מעבד + אוורסט (אני בטוח שטמפ' היא לא הבעיה שלי כי בדיוק קיבלתי את הביג טייפון ואז זה היה הרבה הרבה יותר גרוע... http://img384.imageshack.us/my.php?image=15tq.jpg זכרונות (דווקא אני חושב שזאת הבעיה שלי כי יש לי 2 סלוטים של 333 MHZ ו2 של 400 - הגבלה מסוימת) http://img386.imageshack.us/my.php?image=20kk.jpg כמו שאתם רואים במקום לעבוד ישירות על תדר של 200MHZ הייתי חייב לטפס למעלה מ 166MHZ עד לאן שהגעתי וזה ל 209... עכשיו אני יודע שהקינגסטון הישנים שלי של 333 MHZ עלולים לעצור אותי אבל האם זו באמת הבעיה? בנוסף קראתי באקסטרים סיסטמס איזשהו נושא לגבי ליבת הנורט'ווד ורשמ…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לעשות OC , יש לי לוח אמ מסוג Epox 4gea+, הבנתי שצריך לנעול את רכיב הכרטיס מסך ושאר החיבורים של ה- pci במחשב כדי לעבוד אך ורק על המעבד. איך עושים את זה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
חח ואיי איזה דבר אכזריייייייייייייי חחח ואיי איזה גוודלללל תודה רבה לכםםם בכול מיקרה אני זז להרכיב!!! D :
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כשאני עושה אובק קלוק לכרטיס מסך שלי עם ATI TOOL אני משתמש באופציה הזאת שמראה לי לכמה כדאי לי להעלות את הזכרונות ואת הcore... אבל הבעיה היא שתמיד אחרי שאני שומר את המהירויות שאני רוצה הם נשמרים, אבל כשאני מעלה משחק או משהו כמו 3DMARK05 המהירות חוזרת תמיד לdefault שלה... למה לעזאזל?!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר intel pentum 4 64 bit 3.0 512 ddr2 533 gigabayte motherboard 160 giga sata geforce 6200 קיצר קניתי את המחשב לפני חודש והתחלתי להיתעניין יש לי שאלה, אני לא הוספתי למארז מאוורים חדשים הוא אצלי כמו שקיבלתי אותו, במנוחה הכרטיס מסך שלי בטמ' 55 ושאני משחק סאן אנדראס הוא ב67-70 ואני רוצה לדעת מה הטמפטורה המומלצת לכרטיס מסך הזה בזמן מנוחה כי אני חושש שאני שורף אותו, כזכור לא הוספתי לו עוד מאוור או משהוא, האם זה מומלץ הטמפטורות הללו ואני מוכן להשקיע בקירור מים לכרטיס תייעצו לי איזה כי אני לא כל כך מכיר, תודה רבה לעונים אני מאוד מודה! והאם מומלץ להוסיף עוד פתרונות קירור
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, יש לי את הנאו 4 פלאטינום (של MSI), ומעבד amd 3000+ venice שלטעמי חם מידי X: 39-42 מעלות במנוחה ובמאמץ מגיע עד 52+-, אני יודע השטמפ' האלו לא מזיקות למעבד, אבל זה פשוט מפריע לי שהמעבד בטמפ' האלו, עכשיו השאלה: האם ה ביג טייפון מתאים ללוח, כי גם בפרטים על הטייפון באתר וגם אצל MSI לא מצאתי רשימת תאימות (גם בחיפוש פה), תודה. ועוד משהו, יש לי את ה 6A19 של compucase ואחרי בדיקה עם פיסת נייר הבנתי שמלבד ה120 מ"מ מאחורה, יש לי גם אחד קדמי ועוד אחד צדדי כאשר האחורי מוציא אוויר ושני האחרים מכניסים, יש סיכוי שהנייר סתם נדבק למארז >< ? (אני לא רוצה לפתוח את המארז כי אין לי כוח עכשיו להוריד את האחריות ). ודבר אחרון, גם הכ"מ מתחמם יותר מידי (Msi NX6600GT), רק שפה הדבר ג…
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך,אך אני לא יודע מה מומלץ יותר,מה מסוכן יותר ,האם אפשר לפתוח צינורות וכו'. לכן,פרסמתי את ההודעה הזאת,כדי שאתם תמליצו לי. יש בידי את התוכנה RivaTuner v2.0 RC 15.6. כ.מ: תודה,גל.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היגדרתי בביוס שהזכרון יעבוד על 2.5-3-3-6 אבל משום מה גם אחרי ששיניתי זה לא משנה בעצם כלום,ונשאר על 2.5-4-4-10.............אני באוברקלוק יחסית גדול למעבד ,איך אני יוכל לגדיר את הזכרון כמו שצריך בביוס? איך אני יוכל לשנות את הזכרון ככה שהוא יעבוד 1:1 מול המעבד /2:1 מול המעבד? למה הפרקוונסי לא על 200 מגה הרץ כמו שהוא אמור להיות? מפרט: Intel Pentium 4 2000@3060 northwood מכפלה של 20 GA-8IPE1000-G Rev4 PDP dual chanel 512(256X2) 400DDR FX5200 64 BIT 128MB Colorsit U Edition 480W Golden a-top X-blade תודה לעונים עוד שאלה בקשר לאוברקלוק לפני האובר קיבלתי בסופר פי רק דקה ו10 שניות אחרי האובר אני מקבל משהו כמו 55/54 שניות ,האם זה בסדר? מעבד באוברקלוק ל3000 א…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המעבד הוא Intel Pentium 4 דגם 513. אני רוצה מאוורר שלא יעשה הרבה רעש, שאני אוכל לישון כשזה דלוק... אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אז לא צריך משהו חזק. על מה תמליצו?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
סתם רציתי לברר משהו לא ברור אם אני ישדרג את המחשב אבל בכול זאת אני רוצה לברר כמה יצא התקציב לא ברור... מה שאני רוצה לברר זה כמה יעלה לי לוח אם+זיכרונות וגם קירור אוויר למטרת אוברקלוק בלבד בלי להתפשר על ביצועים ז'תומרת הכי גבוה שאפשר זה המעבד http://img352.imageshack.us/img352/5259/18lz.jpg אם הוא יגביל אותי תגידו לי ואז זה סיפור אחר עוד תוספת כסף אז כבר אין מצב.... שני חצאים 256 שיגיו לבאס 340 ככה נגיד לוח 1000 זיכרונת עוד 1000 בערך... בלי פיצ'רים מיותרים בלוח. גם קירור תציעו לי רק כדי לראות כמה יעלה תציעו לי ונראה כבר מה אני עושה ייאלה תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אין גירסת Thermalright V-1 שמתאימה ל6600GT AGP??? יש אפשרות "לסדר" שזה יתאים ל- AGP??
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי אוקיי, יש לי כמה שאלות על OC, שאלות של מתחיל, אפילו לא. 1) אם רוצים לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, צריכים גם זכרונות טובים? (עם תזמונים טובים? או שזה לא קשור?). כמובן שאני מדבר על 66gt. 2) למה צריך ספק של 24pin בשביל אובר קלוק לא פשוט? 3) אם אני רוצה לבדוק את טמפ' המעבד למשל, בתוכנה prim95, זה לוקח 12 שעות?! 4) אני כבר אחשוב על עוד שאלות! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
קיבלתי את הBigTyphoon יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D אני לא יודע איך להוציא את הקירור סטוק של AMD,כי אחרי שהרכבתי לא יודע איך שמתי את החוברת הוראות.מישהו יכול להסביר לי איך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
זה הנתונים שלו..: C7015B12M 4000 rpm 27.35CFM 70mm 32dba תודה..
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-