עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Hitman_47,

יש לי מחשב AMD XP 1600 עכשיו יש לי בעייה אם המאורר של המעבד אז אמרו לי להחליף אז מה יותר טוב להחליף את המאורר של המעבד או שאני כבר ירקיב את הקירור מים הזה ? מה יותר טוב מה יותר חזק ומה נוטן ביצועים טובים ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by BandiT,

רכשתי לאחרונה את הכרטיס sapphire x1950gt 256m הוא הגיעה עם קירור מקורי של החברה.. הוא נורא מרעיש...יותר מרעיש מ 3 מאווררים 12סמ שיש במארז... מה אפשר לעשות כדי להוריד את רמת הרעש? או שזה אבוד..ככה הכרטיס הזה עובד ולא ניתן לעשות שום דבר בנידון... תודה..

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  3. מחפש מאוורר איכותי 12CM המגיע עם פאנל לפלופי. מעדיף פאנל כחלק מהחבילה. מוכן לקנות בכל חנות בארץ - מכיר אנשים בכל מקום . לחילופין - מאוורר בנפרד ופאנל בנפרד אבל שיהיה חזק מאוד. תודה מראש, פטאליקו.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by [NOS],

עשיתי אובר עם התוכנה COOLBITS ושאני מפעיל את 3DMARK אז בסרט הראשון זה זז חלק ואז יש איזה תקיעה של 3 שניות וזה יוצא ואומר לי שיש בעיה עם הדיירקטס9 ובלי אובר זה לא קורה (אני עם הדרייברים הכי חדשים והטמפ בסדר גמור

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  5. יש לי עכשיו Volcano 7+ שאני דיי מרוצה ממנו (מבחינת קירור) .. אבל הדבר הזה עושה המון רעש אני רוצה לקנות את החבוב הזה http://www.pch.co.il/docs/pd2020997095.htm (או בשמו CNPS7000A-Cu ) עכשיו ראיתי בביקורות שיש לו כמה בעיות עם לוחות אם מסויימים יש לי לוח EPoX 8RDA+ , מעבד AXP2600 , וזיכרון 512 .. האם אני יכול לרכוש ולהכניס בבטחה את ההיטסינק ללוח הזה ? ואם לא .. אז תוכלו להמליץ לי על היטסינקים טובים ושקטים ?

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by prelly,

כמו שנושא אומר. אם אני עושה oc ל6600gt ול6800gt מה יצא לי. כאילו זה ישפר בהרבה? ועוד שאלה האם ה6600gt כשהוא בoc רציני יותר חזק מה 6800gt? והאם הקירור של albatron 6600gt מספיק לעשות oc גדול? יש לי מארז מאוורר ביותר של tt עם הרבה מאווררים

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. יש לי מעבד AMD Athlon 64 bit socket 745 אני צריך קירור שיהיה שקט, טוב ולא יקר במיוחד ( אין בעיה של כסף אבל לא משהו יקר מאוד ) וגם אני צריך מארז מידי טאוור חדש שיהיה יפה, שהאיוורור בו יהיה מאוד טוב ( זה הכי חשוב לי ) וגם שלא יהיה יקר יותר מדי תודה

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  8. יש לי זכרונות corsair twinx1024 3200c2pt שאמורים לעבוד עם AMD על 2.5-3-3-6 והם עם צ'יפים של BH5. שיניתי את התזמונים שלהם ל 2-2-2-6 על מתח של 2.8 במקום 2.6 (בלית ברירה העליתי מתח, בלי זה המחשב לא היה יציב). עכשיו, אחרי ששיניתי את התזמונים, ולמרות שבBIOS התדירות נשארה על 200Mhz (יש לי מעבד 3200+ לכן הוא אמור לעבוד על 2000Mhz) גם האוורסט וגם שאר תוכנות הניתור מדווחות לי על 207Mhz, על מעבד שעובד על 2066Mhz ושהזכרונות גם, עוברים על 207Mhz, כלומר כביכול PC3300. מישהו נתקל בכזו תופעה פעם? אין לי בעיה עם זה, המחשב עובד טוב ויציב, וזה OC מינימלי שבמינימלי, אבל זה מוזר והייתי רוצה לדעת למה זה קורה. הלוח שלי הוא Gigabyte K8N Ultra-SLI. מתח זכרונות מקסימלי - 2.8V לצערי.

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  9. בחו"ל יש את זה, ובארץ לא מצאתי בינתיים. אני רוצה לחבר את זה ל AC F7P

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. שלום במחשב הנוכחי יש לי מעבד p4 (סוקט 775) והקירור שלו די רעשן וברצוני לקנות לו קירור שקט ויעיל. חשבתי לקנות את big typhoon. העניין הוא שאני כנראה אשדרג את המעבד בעוד כחצי שנה ואני מעוניין שהקירור שאקנה כעת יתאים לשימוש גם עם המעבדים החדשים יותר של אינטל/amd שאמורים לצאת בחודשים הקרובים. אשמח לשמוע האם ידוע שקירור big typhoon יתאים לשימוש גם עם המעבדים החדשים. במידה ולא אשמח לשמוע גם הצעות אחרות לקירור בתקציב של כ250 שקל. הערה: אומנם אני לא עושה אוברקלוק אבל בכל זאת אני מעוניין בגוף קירור רציני. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by shaynac,

אני מתעתד לקנות מחשב חדש (בעיקר למשחקים). בגדול (עוד לא סופי) זה המפרט: מארז Antec Nine Hundred ספק ליברטי 400W לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 מעבד E6300 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO כ. מסך 8800GTS 300 מסך Dell 2007 wfp (תודה מונופול) כונן קשיח wd 250 Giga צורב DVD סטנדרטי זיכרון G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 במידה ואני ארצה לעשות OC, האם הזיכרון הוא הדבר היחידי שיגביל אותי? האם גם בזיכרון כזה אפשר לבצע OC נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by Alexkmr,

אני לא ממש מבין בזה לכן אני שואל למקרה חירום. תחת Processor,בCore Voltage - זה בסדר שהוולט כל הזמן משתנה או שהוא צריך להיות קבוע?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by אוריפ,

שלום! אני שוקל קנייה של XP120, ולכן אני צריך מכם המלצה למאורר 120 מ"מ שיתאים לסינק. אני צריך שהיה שקט אך בסו שמנית שיהיה מספיק חזק כדי לקרר X2 4200 בOC לכ2700 מגה הרץ... עדיף לא לעבור את ה100 ש"ח...

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. של ARTIC 5 rev 2 לא מתאים ב 100% הוא לא נוגע בזיכרונות או משהו כזה? מה הסיכוי לפתוח צינורות בדגם ה AGP של Sapphire (ספירה) תודה http://www.moshes.biz/forum/

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by shay7629,

E6300 עם קירור אויר של CoolerMaster Abit IB9 4*512 533Mhz הזכרונות בסיסיים מאוד , אני לא יודע עליהם כלום חוץ מזה שהם זולים , אפילו שם של חברה אין עליהם איך אני מחלק את מהירות הזכרונות כי לפי מה שראיתי יש או 1:1 או יחס שמגביר את מהירות הזכרון ,ולא ההיפך? ועד כמה אפשר להגיע +- עם הציוד הנ"ל , אני הגעתי ל1.86@2.5 אבל אני מפחד שאני יעשה נזק לזיכרונות כי לא הבנתי איך אני מפחית את מהירותם אני חדש בOC , ואני אשמח לעזרה במיוחד ממי שיש לו ציוד דומה תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by ranyr,

כל כמה זמן צריך לחדש את המשחה??? 10 חודשים... סביר?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  17. היי לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל וזקוק לקירור דחוף.. למחשב שלו יש נטייה להתחמם.. יש לו את הקירור הבסיסי של אינטל שלא מספיק לו , אשמח לתשובה עבורו התקציב שלו הוא בסביבות ה200 שקל פלוס מינוס

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  18. אז ככה עשיתי OC למעבד שלי ל2500 מגה הרץ... מתח 1.45 מכפלת htt 3 וזהו... עכשיו הטמפ' הם: במנוחה - 22-25 במאמץ - 49-51 קירור סטוק... רציתי לדעת עם הטמ' טובות והאם אני יכול להמשיך עם האוברקלוק? (אני רוצה להגיע ל2600) מה הטמפ' שהוא אמור להיות במאמץ בערך? נ.ב המעבד מופיע במפרט בצד..

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  19. היי חברים אני רוצה לקנות Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.2 לXFX 6800LE שיהיה לי בקרוב מאוד הקטע שהוא שהשבוע אני נוסע לתל אביב יש למישהו מושג אולי יש חנות בתל אביב שאני יוכל למצוא את זה תעזרו לי בבקשה זה נורא חשוב לי תודה לכולם נ.ב זה יתאים לכרטיס שלי נכון?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. Started by GeForce,

האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby? בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול). מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?

• 10 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by E-Bear,

אני מריץ את התוכנה בשני חלונות במקביל מאחר ויש לי מעבד כפול ליבה. בחלון אחד התכנה מסיימת את ההרצה של 1M כרגיל ובחלון השני הפעולה לא מסתיימת. האם זה מראה על חוסר יציבות של הOC הנוכחי? (כרגע 2700 במתח של 1.175)

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by millin,

שלום אני חדש פה.. ויש לי קירור של ThermalTake למעבד דגם: tr2-m3seהיכן אני יכול להניח אותו כך שיאזור בקירור ולא רק יבזבז חשמל (הוא לא תואם את המעבד שלי) תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. Started by fuckzone,

יש לי שאלה יש לי ג'קסו האם הוא יחתוך ישר חלון? ואיזה חומר אני אמור לשים נו השקוף הזה. :-\

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by or_doc,

המחשב לא עולה פשוט מסך שחור לאחר oc של 200 mhz המחשב הוא 2180 msi 945gcm7-f זיכרון 1gb פעמים מהירות 677 ספק גנארי 300w ezcool המחשב פשוט לא עולה בכלל אחרי 200 mhz

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by ari,

יש לי מעבד דיורון 1.2 amd לוח אם ga-7va של גיגהבייט יש לי שתי אפשרויות לעשות oc אחת על הלוח sw1 שנייה דרך easytune4 בשתי האפשרויות ניסיתי להעלות ל 133 וכשניסיתי להדליק את המחשב המסך לא נדלק נורת המעבד דלקה למשך דקותיים הפסיקה וכלום לא קרה.. מה צריך לעשות

• 4 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.