עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by HFDO5,

השגתי עינית אינפרא שמתחברת למדפסות LASERGET של HP השאלה שלי אם מישהו יודע מה כל פין שם אומר או אם יש מאיפהשהו להשיג את זה.. חיפשתי קצת ומצאתי רק מחירון של הדבר הזה הדגם של העינית זה 3872H166 ובקונקטור זה חיבור עגול כמו של PS2 אבל יש 3 שורות של פינים: 3 פינים 3 פינים 2 פינים אני רוצה לנסות לחבר את זה ללוח הראשי שלי.. יש לי חיבור לאינפרא שם.. (5 פינים) אם תוכלו לעזור לי למצוא רק מה כל פין משדר\קולטת מתח וכל אלה אני אנסה להמשיך כבר לעשות עם זה משהו מחכה לתשובה ??? ???

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by sivanxyz,

שלום לכולם! הפציינט: Intel Pentium D 820 לוח אם MSI RC410M2 הקירור של המעבד עושה רעש שלא היה מבייש שואב אבק... אז צריך להשתיק אותו... בזול (עד 200 ש"ח - עדיף בפחות - אבל אם חייבים ביותר אשמח לדעת מה המינימום), אך באופן אפקטיבי... רצוי על ידי מוצר שיש באייבורי כי המחשב עדיין באחריות וגם *כנראה* שצריך להביא להם אותו כי הלך הצורב. 1. ראיתי באתר שלהם את ה775 ARCTIC COOLING - FREEZER-7-PRO ב95 שקל - זה רעיון טוב? שקט? אם לא, מה כן? 2. האם זו התקנה פשוטה שכל אחד (עם קצת חוש טכני אבל בלי נסיון) יכול לעשות? או במילים אחרות, האם זה מצריך שימוש במשחה טרמית וכלי עבודה מיוחדים או רק פירוק והרכבה של תופסנים/ברגים. תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by ShayGTi,

יש לי מעבד AMD 64 3200 VENICE הלוח אם שלי ASUS A8N VM CSM מאוד מגביל אוברקלוק, הוא לא נותן גישה למתח, מכפלה, כמעט לכלום, אפשר רק להעלות את תדר הBUS עכשיו יש לי שאלה קטנה, העלתי את המהירות של הBUS מ200 ל238 (הלוח מגביל עד 240) הכל יציב ובדקתי עם PRIME, אבל מה שמטריד אותי זה שכשהעלתי את הBUS גם התדר של הזכרונות עלה, אז מה שעשיתי, הגבלתי את התדר של הזכרונות ל166 לכל אחד (יש לי שני סטיקים של TWINMOS 512 מגה כל אחד). כך שבמקום שהBUS יהיה 240 והזכרונות יהיו על 466 או משהו בסגנון, הזכרונות עכשיו על 400. האם עשיתי את הדבר הנכון? או שהייתי צריך לתת גם לתדר של הזכרונות לעלות? מצטער של השאלות נוב שלי אבל אני חדש בתחום ומנסה ללמוד כמה שיותר מצפה לתשובות אגב, 38 שניות ל1M בS…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by lipa,

תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. משהו ברמה של artic ודומיה... תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. כותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  7. לוח: ga-p35-s3l הגיע עם ביוס F2, מעודכן כרגע לביוס F4 הנה רשימה של הביוסים: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2597 אני הולך להשתתף בתחרות OC ובגלל זה חשבתי לעדכן ביוס, אני יודע שביוס יכול לשפר OC אבל לעיתים גם לגרוע מהיכולות OC (ראיתי את זה במספר ביקורות ברשת) הפירוט בגרסאות החדשות לא מזכיר ממש משהו על שיפור OC אבל אני עדיין מתלבט, בעיקר בגלל שעדכון ביוס הוא לא תהליך חסר סכנה לחלוטין. אז.. מי שמבין שיסתכל ברשימה של הביוסים ויגיד מה הוא חושב. תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  8. Started by night-fire,

טוב אז הסיפור הוא כזה.. המחשב שלי הלך (במילא בקרוב אני קונה חדש) אז בינתיים לקחתי את הישן פנטיום 3 600 MHZ יש איזשהו מצב ואפשרות לעשות לו OC?? תודה!

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  9. שלום, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל אתם מתעסקים בקירור אז אולי יצא לכם לשחק עם הheatsink ותוכלו לעזור לי. לא מזמן אח שלי הוציא את מאוורר הCPU והheatsink (לצורך בדיקה כלשהי) מהמחשב שלו, והכניס אותם חזרה. לאחר התהליך הנ"ל המחשב לא עלה (המחשב נדלק, המאוורר מסתובב והכל אבל אין שום פלט למסך). המחשב נשלח לתיקון (100 שקל, כנראה משהו טיפשי) וחזר עובד. היום אני ביצעתי את אותה הפעולה (הוצאת והכנסת הheatsink), ושוב אותה בעיה בדיוק. מכיוון שפעמיים הבעיה הופיעה בצורה זהה לחלוטין, אני די בטוח שמדובר בחוסר הבנה בסיסי מצידנו, כנראה בתהליך ההכנסה חזרה של הheatsink. אני לא רוצה לבזבז 100 שקל נוספים על "תיקון" כשאני בטוח שזה משהו פשוט, אבל אין לי מושג במה מדובר. הייתי שואל את הטכ…

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by GOVNER_T.S.Y,

ציטוט של הכותרת של עצמי SO! GOVNER_T.S.Y

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  11. Started by flesh2,

למישהו יש מדריך ברשת למודינגים ללוח הזה? זה די דחוף לי, אז כמה שיותר מהר יותר טוב תודה מראש

12. Started by chinchi,

המחשב של אח שלי P 2.8 512 6600GT עם מארז וספק ג'נארי נוטה להתחמם בכל חלקיו לאחר עבודה מרובה. הGT של gigabyte מגיע במאמץ פשוט יחסית לטמפ' של 70+ , המעבד עובר את ה42, ולמרות שזה לא סוף העולם המאוורר שלו קופץ ל 5.2 סל"ד והמחשב כמעט ממריא. שימנתי וניקיתי את המעבד, אמנם לא הוצאתי אותו לגמרי מהמארז ולא החלפתי משחה תרמית כי אני לאף פעם לא התעסקתי עם הליבות וכאלה, שימנתי את הציר כשהמאוורר עדין מורכב, אך למרות זאת ישנו מצב שבו הרעש הוא פשוט בלתי נסבל. השאלה שלי היא: המארז ג'נרי, יש לו מאוורר אחד פשוט מקדימה שאליו אי אפשר להגיע כי הברגים שלו מוברגים כלפי פנימה לאזור הפאנל של המחשב כשהפאנל עצמו מחובר עם ברגים בכיוון הנגדי - - אין לי שמץ איך להוציא אותו ולנקות אותו. אני רוצה להוסי…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

אני רוצה לעשות OC בפעם הראשונה לכרטיס מסך והחלטתי להשתמש בתוכנה הנ"ל ולפי המדריך כתוב לעשותץ את זה: "הליבה (core) את מהירות הליבה נעלה בקפיצות של 5MHz עד שניתקל בהפרעות תצוגה ב3DMark או במשחקים שונים ולאחר מכן נוריד את המהירות (גם כן, בקפיצות של 5MHz) עד שהכרטיס יתייצב ויעבור 3-4 לופים של3DMark ללא הפרעות תצוגה" ובתוכנה הזאת יש שלוש טורים של core שאפשר לעלות: 3D per\ 2D \3D low pwer הכוונה היא לעלות את שלושתם? או רק אחד מהם? ועוד שאלה: "לתוכנה יש אפשרות להמהיר את מהירות הליבה והזיכרונות אוטומטית בצורה מאוד בטוחה" הכוונה ל find max core ו find max memory? והם אמורים לעצור לבד או שאני חייב בשלב מסויים ללחוץ על abort? כי עשיתי כרגע find max core והמחשב כרס אחרי קמה דקות …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by Hitman_47,

יש לי מחשב AMD XP 1600 עכשיו יש לי בעייה אם המאורר של המעבד אז אמרו לי להחליף אז מה יותר טוב להחליף את המאורר של המעבד או שאני כבר ירקיב את הקירור מים הזה ? מה יותר טוב מה יותר חזק ומה נוטן ביצועים טובים ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by yanushka,

1.איך ניתן לעלות את התדרים בכרטיס אחרי שכבר הגעתי לגבול העליון? 2.האם 2200 נקודות ב-3DMark03 נחשבת לתוצאה טובה (ראה מפרט בחתימה)? כרגע אני מדורג 9th בעולם.. 3. מהם התזמונים האופטימליים לכרטיס והאם מסוכן לשנותם? בתודה, יניב.

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  16. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. מה ה CFM שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. מה כדאיי לקחת ולמה Arctic Cooling Accelero X2 או את ה ZALMAN VF900-Cu ??

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. מה המתח המקורי של CONNECT3D HD4850 512 ? אני רוצה לעשות OC גדול יותר לליב של הכרטיס לאיזה מתח אני צריך לעלות כדי להגיע בליבה ל 800-850? אני משתמש ב BIOS EDITOR וכשאני מעלה שם ביוס זה מעלה רק לליבה או גם לזיכרון?והמתח של הליבה ושל הזיכרון בסטוק זהה?? בבקשה תענו לי זה דחוף אני רוצה כבר לעדכן ביוס!!

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  18. ממה שהבנתי ברגע שמעלים את הFSB גם מהירות הזכרון עולה ולא רק המעבד. היחס בין הזכרון למעבד הוא 5 ל-4, ככה שאין טעם לעשות OC לזכרון, מה גם שהזכרון לא נראה לי לOC ואני חושש שיקרה לו משהו. אני רוצה להעלות את רק את המהירות של המעבד, בלי הזכרון. זה אפשרי? דבר שני, הטמפ במנוחה הן: לוח - 33-35. מעבד- 35-38. יש לי קירור סטוק על המעבד, ועוד 3 מאווררי 80MM, אחד מכניס מקדימה, אחד מוציא מאחורה, ואחד מכניס בדלת. איזה OC אני יכול לעשות בלי סיכון למעבד עם מה שיש לי כרגע? , עד איזה טמפ' הוא יכול להגיע בלי סיכון? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by [NOS],

עשיתי אובר עם התוכנה COOLBITS ושאני מפעיל את 3DMARK אז בסרט הראשון זה זז חלק ואז יש איזה תקיעה של 3 שניות וזה יוצא ואומר לי שיש בעיה עם הדיירקטס9 ובלי אובר זה לא קורה (אני עם הדרייברים הכי חדשים והטמפ בסדר גמור

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  20. יש לי עכשיו Volcano 7+ שאני דיי מרוצה ממנו (מבחינת קירור) .. אבל הדבר הזה עושה המון רעש אני רוצה לקנות את החבוב הזה http://www.pch.co.il/docs/pd2020997095.htm (או בשמו CNPS7000A-Cu ) עכשיו ראיתי בביקורות שיש לו כמה בעיות עם לוחות אם מסויימים יש לי לוח EPoX 8RDA+ , מעבד AXP2600 , וזיכרון 512 .. האם אני יכול לרכוש ולהכניס בבטחה את ההיטסינק ללוח הזה ? ואם לא .. אז תוכלו להמליץ לי על היטסינקים טובים ושקטים ?

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by naelq,

שלום, אני חושב לבנות לי מערכת קירור מים, יש הצעות? המלצות? :

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. Started by xtract1,

הלוח M שלי מופיע במפרט בצד...אני מחפש את המקום שעושים את המחלק זיכרונות ואני לא ממש מוצא... בכל מקרה..ראיתי שיש לי אפשרות ללחוץ F8 ואז זה עושה לי "OC ON FLY" מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by frogman,

היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by אוריפ,

שלום! אני שוקל קנייה של XP120, ולכן אני צריך מכם המלצה למאורר 120 מ"מ שיתאים לסינק. אני צריך שהיה שקט אך בסו שמנית שיהיה מספיק חזק כדי לקרר X2 4200 בOC לכ2700 מגה הרץ... עדיף לא לעבור את ה100 ש"ח...

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. שלום אנשים אני הזמנתי את הקירור Thermalright Ultra-120 eXtreme אני רוצה לדעת איזה מאורר כדאי להזמין בשבילו ... חשוב מאוד שיהיה שקט וגם חזק בשביל שניתן יהיה לעשות oс יש כמה אופציות: Nexus 120mm Real Silent Case Fan SP802512L D12SL-12 Scythe 120mm S-FLEX (SONY) SFF21D 800rpm 33.5CFM / 8.7dBA / 0.10A אולי יש משהו עדיף יותר ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים