אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אפשר בארץ להשיג את ה- CNPS9700 nt???????????????????????????????????? ואם כן איפה?????
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכם הזמנתי משחה טרמית את ה MX-1 עכשיו יש לי אלוכוהל רק 40% כדי להוריד את המשחה הישנה מהמעבד האם היא תירד? דבר שני עושים זאת עם קיסמי אוזניים ומגרדים לאט וחלש האם זה יגרום או יהרוס משהו במעבד? אני עושה OC ל 3.4 בקרוב ועוד שאלה קטנה צריך להוריד גם מהגוף קירור את המשחה או רק מהמעבד תודה
-
- 9 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור ששני קפיצים מחזיקים באלכסון אחד מול השני איך אני יכול להוציא אותו? (אני רוצה לנקות את הגוף קירור והמאורר)
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שקראתי את המדריך הזה- http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ למריחה נכונה, עדיין נשראתי עם השאלה- כמה בדיוק לשים אם יש לי מעבד AMD Athlon 64 ? ואיך בדיוק למרוח את המשחה עם סכין יפני? לא טיפה מסוכן?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מצב מאוד מתסכל אני משתמש בגירסא 0.95 מכיוון שהתוכנה קורסת לי על המערכת הבאה Q6600 G0 gigabyte p35c ds3r יש אפשרות ללינק או המלצה לתוכנה אחרת לניטור מעלות
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני עוד כמה ימים מוציא את אחד ההארד-דיסקים שלי החוצה להיות כונן E-SATA הקטע ששמתי לב שהם די מתחממים משהו כמו בין 40 ל60+ והסיבה היחידה שאני רוצה לקרר אותו (בעתיד הקרוב אותם אני יביא עו 500GB שיהיה פנימי) כי הוא סתם תורם למעלות הכלליות של המערכת והוא מוסיף עוד טיפה חום לגם ככה כבשן שיש לי שם כבר...אז אתם חושבים שהקירור LED הזה או לא יודע מה שווה משהו בכלל? (עריכה: אהההה אוקי זה מאורר עם LED..) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1688 ולזיכרונות אני הולך לעשות אוברקלוק חמוד אבל שוב בכללית סתם רוצה שישרור בתוך הכור שלי מעלות סבירות אז חשבתי על הקירור של Thermalright הדגם הישן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=228 הדגם החדש http://skypc.co.il/pl_produc…
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. E2180 עם קירור של Thermaltake V1 או 2.E4500 עם קירור של Freezer 7 Pro
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מדובר ב E4400 שעליו יושב BT VX על LOW עם משחה AS3 . המעבד מגיע במאמץ של OCCT ל 61 מעלות . האם הטמפ' הזאת תקינה יחסית לקירור שעליו ? (המארז מאורר היטב). עריכה: המעבד באוברקלוק ל 3.1GHZ בלי עלייה של המתח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש שעיקר רכיביו: Intel Q6600 GA-P35-DS3L 2GB OCZ 800 MHZ PLATINUM EDITION 320 GB BY WD GTX 8800 BY LEADTEK 768MB ANTEC SONATA III EC המעבד מקורר ע"י הsunbeam tuniq נגעתי בחלק מהרכיבים וחלקם נראים לי חמים מדי... איזה תוכנה אני יכול להשתמש שתהיה מהימנה שאוכל למדוד את הטמפ' של: 1) מעבד 2) כ.מסך 3) לוח אם 4) פנים מארז 5)זכרון (אם אפשרי בכלל) 6) לוח אם 7)הארדיסק יש לי כרגע את speedfan במחשב השני... האם היא תמצא את כל החיישנים לרכיבים הללו? ומה הטמפ' הנורמליות לכל אחד מהרכיבים..? בנוסף.. לא ידעתי שהמארז יחסית קטן והכ. מסך חוסם הוספת מאוורר 120 נוסף ליד ההארדיסקים (שהמליצו לי על הוספתו), יש טיפ להעלאת סרקולציה חוץ מסידור כבלים?) מצטער על החפירה, ותודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי Q6600 G0 בסטוק וAC פריזר 7 פרו. הפריזר היה מלא אבק אז הוצאתי לנקות, באותה הזדמנות החלפתי משחה טרמית למעבד (שמתי AS5) עכשיו אני מחבר הכל (וכן, הפריזר מהודק ויושב כמו שצריך...) ואני רואה שעלו לי 10 מעלות. אין לי מושג מה עשיתי לא נכון, אבל אני לא רוצה מעבד על 50-53 מעלות במנוחה |=
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קצף בידוד, מאווררים שקטים וכו..? תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש סכנה שהרכיבים שלי ישרפו ( זכרונות, מעבד, כרטיס מסך וכו... ) כתוצאה מ OC גם אם אני לא מעלה את המתחים אלה רק את התדר ? אני מבקש לענות רק מי שבאמת יודע, תודה .
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
באופן עקרוני מה שהמליצו לי זה אוורורים של ARCTIC COOLING אבל החנות שממנה אני מתכנן לקנות מחזיקים אוורורים של SPAIER. איזה דגמים של ARCTIC COOLING ושל SPAIER מומלצים למעבד ולמארז שלי ? המארז שאני חושב לקחת והוא ANTEC NSK4480 380W Silver/Black והמליצו לי לקחת איתו את הקירור Arctic Cooling 8L 80mm המעבד שאני חושב לקחת הוא מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel והמליצו לי להוציא את הקירור של אינטל ולשים במקום Arctic Cooling Freezer 7 Pro. אשמח לקבל תגובות בנושא ((:
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי הזמנתי קרור למעבד אינפיניטי, ומארז UBER CHAKRA... האם הקרור הגבוה יכנס למארז הגדול שיש לו מאוורר 25 ס"מ? חשבתי אולי תהיה התנגשות....
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שאלה יש לי לוח GA-P35 DS3P זכרונות 800 ספק ENERMAX NOISETRAKER 420 מעבד E2160 קירור BIG TYP 120VX איך אני מגדיר למקסימוס OC בביוס? ואם אפשר הסבר בצירוף תמונות חברה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
תדר מקורי ליבה 459 @ 580 תדר מקורי זיכרונות 400 @ 404 אחרי זה הוא נתקע מראה צבעים מוזרים וכו... פלוס שלחתי לאתר היצרן של הלוח אם שלי GIGABYTE VM900M שאלה למה אין לי אפשרות לשנות תדרים למעבד והם אמרו שאי אפשר בלוח אם הזה... הגיוני? נ.ב אף פעם הכרטיס לא עבר 50 מעלות
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כמו בכותרת. המפרט שלי כתוב פה בצד. אני רוצה לעשות OC למעבד כי אני חושב שהוא עושה לי צוואר בקבוק ל8800GT שלי שיוכל להוסיף לי עוד כמה FPSים נחמדים.. שנגיד בקרייסיס יעזרו לי לפעמים.. ואולי גם במשחקים אחרים בהמשך. עשיתי הרצה ל3DMark06 כמה פעמים והתוצאה לא הייתה גבוהה. הנה תמונה מצורפת של התוצאות.. אנשים עם אותו כרטיס ומעבד יותר חזק קיבלו תוצאה הרבה יותר גבוהה.. סביבות ה-11/12 אלף... העניין הוא שאמרו לי שהלוח אם שלי דיי זבל... ושאני לא יכול לעשות איתו OC רציני.. כי המהירות BUS שלו (אני לא ממש מבין בזה, זה מה שאמרו לי) לא תגיע למשו רציני... עכשיו בעיקרון למעבד שלי יש כרגע קירור סטוק, אבל אם זה יהיה אפשרי לעשות לו OC טוב אין לי בעיה להשקיע איזה 200 שקל לקירור יותר טוב.. עם המפר…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
התחלתי לעשות OC למעבד, המעבד כרגע במאמץ עובר את ה-50 מעלות, שהוא לא במאמץ הוא על 42-43 מעלות. עד כמה מעלות מותר להגיע איתו? יש לי קירור ThermalTake TR2-R1.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קראתי לפני כמה דקות שאם אני עושה אוברקלוק אז מהירות הבאס מעלה את מהירות כל כרטיסי הPCI לפני זה האם זה אומר שהיציבות נקבעת גם לפי המודם שמותקן בPCI לדוגמא? או שזה לא משפיע?...
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כמה חברים שלי שהתוכנה MBM5 פועלת אצלהם קבוע התחילו לקבל מסכים כחולים מהיום של ההתקנה אז אחד מהם החליט לבטל אותה, כלומר שהיא לא תעלה עם המחשב ומאז אין מסכים כחולים כבר חודש עבודה רצוף כשקודם כל יומיים שלושה הוא קיבל מסכך כחול. אז גם אני ועוד 2 אנשים הלכנו בדרך ומאז הוינדוס מתפקד כמו בן אדם שווה לבדוק את זה לאנשים שמקבלים הרבה IRQ_LESS_OR_EQUAL בתדירות של כל יומיים בערך. תבטלו את התוכנה לאיזה שבוע ותראו כמובן שכולם XP PRO SP1 והגירסה הכי חדשה של MBM5
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוררים ואני לא יודע איפה להשים אותם וכמה לקנות יש מאורר אחד שהכנתי בעצמי מספק והמאורר המקורי של intel במנוחה הטפרטורה היא 48 מעלות על הלוח אם כמה לקנות ואיפה להשים?
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי עוד מחשב בבית ורציתי לעשות עליו אוברקלוק, אבל בביוס האפשרות frequency 100/33 אפורה כלומר אי אפשר לשנות אותה מה אני צריך לעשות כדי לאפשר שאני יועל לשנות את ה-freq . מפרט: p4 1.6 asus p4b- fx geforce2 asuspro 256 memory
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה חברה רוצים לדעת "לאן אני יכול להגיע בOC??? ???" אבל אני מזכיר פה לכולם שאין פה אפילו מגדת עתידות אחת!! אנכנו לא יכולים לשפוך קפה על הלוח ולדעת לאן המערכת תגיע. להתיעצויות ראשוניות תבואו חופשי אבל לשאול כל הזמן מחדש לאן אני יכול להגיע זה סתם ספאם. תנסו ותגידו לנו!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אתמול סתם נגשתי למחסן ומצאתי שלל ספקי כוח שחבר של אבא שלי הביא לו וציוד אלקטרוני שהוא הביא לו. בקיצר באחד מהספקים היא מאוור מאוד טוב {זה הספק השני שפרקתי, עזבתי חמש נוספים בצד}, הבאתי אותו לאבא שלי {הוא עובד באלביט מערכות, חברת היי-טק שמכינה נשק צבאי, שדרגה לטורכיה את הטנקים ולארצות הברית את המטוסים} בקיצור הבאתי לאבא שלי את המאוורר שיקח אותו לעבודה ויחבר לי אותו לכבל כמו של ספק כוח עם 4 פינים, הוא לקח אותו אתמול והיום הביא לי אותו, הרכבתי אותו מול הארד-דיסק ואחד מול הכרטיסים {PCI, AGP}, רציתי לשאול אם יש משמעות למאוורר הזה ואם יש תוכנה שאני יכול לבדוק בה טמפרטורה של הארד-דיסק בלי מאורר ואם מאורר?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר פורסם פה מדריך לפריצת מכפלה לAMD אפשר אותו???
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-