אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת כמה דברים בקשר לאפשריות ולצורך בהעלאת המתחים האחרים שיש בביוס- חוץ מהמעבד והזיכרון. איך אני ידוע מתי יש צורך ובכמה לעלות את המתחים של הגשר הצפוני (MCH) הFSB ושל הPCI-E ? מתי יש צורך להעלות אותם? תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 LEADTEK GEFORCE 4 MX 440 64MB AGP X 8 ושאלתי היא בקשר לזכרונות היות והלוח שבחרתי הוא DUAL DDR כדאי לי לקנות שני סטיקים של 128 או אחד של 256 השאלה היא לא בהקשר למחיר היא בהקשר למהירות. ואיך המחשב לOC? יש לי מקסימום 400 שקלים על זכרונות בבקשה תגידו מה כדאי
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קיצר חשבתי על לעשות OC בערך ל3000- מ -2600=.. האם שווא לעשות את זה בכלל דרך תוכנות לאובר קלוק??? ועוד משהו איזה מערכת קירור אני יצתרך אם אני עושה זאת.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המהרתי את המחשב מ 1.8 2.4 כשאני מוסיפ וממהיר ל 2.7 באמצעות EASYTUNE כרטיס הרשת המובנה מפסיק לעבוד יש למישהו רעיון איך לסדר ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
אני הוצאתי הרבה מאווררים מספקים שאני לא משתמש עכשיו נגמר לי כבר כל המקומות של ה cpu fan :'( שאלתי איך אני מתקין מאוורר שהוצאתי מספק במולקוס(איך שלא כותבים את זה) תודה לכל מי שיעזור!!!!!! וזה דחוףףףף אשששששששש תודה!
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אוקיי, שעושים OC למעבד נגיד שהטמפרטורה שלו נמוכה, צריך גם להעלות את המתח או משהו? או שפשוט להעלות FSB? לדוגמה, יש לי מעבד כלשהו ולא משנה כמה שאני מעלה fsb הוא עובד והטמפ' שלו על 30 (סתם דוגמה) אני יכול להעלות עד כמה שאני רוצה? או שצריך להעלות גם מתח? באיזה מקרים צריך להעלות מתח, תודה.
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי Q6600 G0 בסטוק וAC פריזר 7 פרו. הפריזר היה מלא אבק אז הוצאתי לנקות, באותה הזדמנות החלפתי משחה טרמית למעבד (שמתי AS5) עכשיו אני מחבר הכל (וכן, הפריזר מהודק ויושב כמו שצריך...) ואני רואה שעלו לי 10 מעלות. אין לי מושג מה עשיתי לא נכון, אבל אני לא רוצה מעבד על 50-53 מעלות במנוחה |=
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
טוב אז הסיפור הוא כזה.. המחשב שלי הלך (במילא בקרוב אני קונה חדש) אז בינתיים לקחתי את הישן פנטיום 3 600 MHZ יש איזשהו מצב ואפשרות לעשות לו OC?? תודה!
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין OC מזיק למעבד עקב החום שגודל עם הגברת מהירות השעון. זאת אומרת שכל עוד המעבד בטמפ נכונה אפשר גם לתת לו 6 וולט? מכאן שאין חוקים בכמה וולט לתת או לא העיקר שהמעבד יהיה קר. וכמו כן אם המעבד שומר על טמפ' סבירה אין סיבה שהוא יקצר את חייו. האם הבנתי נכון?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תראו תמונת מסך מהתוכנה, רשום סטפינג 0. אולי תוכלו להסביר לי מה הסטפינג שלי ואם הוא טוב... http://img329.imageshack.us/my.php?image=spe0wg.jpg
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות היט סינק חדש לנורת' ברידג כי המאוורר שיש עליו עכשיו מאוד רועש אז האם כדאי לקנות רק היט סינק או שמא צריך מאוורר? והאם ההיט סינק שאזמין יהיה באותו גודל של זה שיש לי עכשיו? והאם אני צריך להוציא את הלוח ממקומו כדי להתקין את ה HS?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רשום לי temp3 temp2 temp1 מה זה כל אחד מהם? דרך אגב הטמפרטורה 3 היא 37 מעלות (intel p4).
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי עכשיו Volcano 7+ שאני דיי מרוצה ממנו (מבחינת קירור) .. אבל הדבר הזה עושה המון רעש אני רוצה לקנות את החבוב הזה http://www.pch.co.il/docs/pd2020997095.htm (או בשמו CNPS7000A-Cu ) עכשיו ראיתי בביקורות שיש לו כמה בעיות עם לוחות אם מסויימים יש לי לוח EPoX 8RDA+ , מעבד AXP2600 , וזיכרון 512 .. האם אני יכול לרכוש ולהכניס בבטחה את ההיטסינק ללוח הזה ? ואם לא .. אז תוכלו להמליץ לי על היטסינקים טובים ושקטים ?
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס Sapphire X1950PRO 256. הביקורות קטלו אותו בOC אבל אני מעוניין לדעת כמה דברים: 1. מה זה בעצם העלאת מתחים? מה זה עושה? כשמעלים מתחים אפשר לעשות OC רחוק יותר? 2. אי אפשר עדיין להעלות מתחים נכון? הגרסא של ATI TOOL שתומכת בכרטיס עדיין לא יצאה נכון? מתי היא תצא? 3. איך בדיוק לעשות אוברקלוקינג? עם איזו תוכנה? 4. להעלות קצת קצת או הכל במכה? כלומר איזה 5MHZ בזיכרון ו3 בליבה כל פעם? 5. איך בודקים שהOC יציב חוץ מבדיקת טמפ'? יש משהו בדיקת ארטיפקטים לא? איך בודקים? 6. כמה ארטיפקטים צריכים להיות? 7. איך לבדוק טמפ' במאמץ? כלומר, איך להביא את הכרטיס למאמץ גבוהה? תודה רבה למי שיענה, אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אני לא רוצה לטעות. (יהיה נחמד אם תענו על כל שאלה…
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קודם כל, חייב לציין שהתקנה הייתה קלה מאוד ולקחה דקה וחצי בערך.... טמפ': קירור סטוק(לפני): מנוחה:41 מאמץ: 72(עם משחה) 85(בלי משחה -> נגמרה המשחה...) סליינסר: מנוחה: 35 מאמץ: 54 והרי מספר שאלות: 1. הליבה מגיעה ל-580 ואחריה מתחילים קצת ארטיק קרטיב( איך רושמים ארטיקפים?), מוד-עיפרון? 2. לגבי מוד עיפרון, יש צורך בפונצימטר? או בכלים אחרים(חוץ מעיפרון?) 3. יש טעם להושיב את המחשב על המזגן ביום ראשון?(טמפ' במאמץ: מעבד 16, ציפסט 16, הארדיסק 16, כרטיס מסך 16) או קודם לטפל ב-VOLTMOD? 4. הקירור לא מטפל בזכרונות, מה שדיי הפתיע אותי, יש סינקים מומלצים? מה אתם מעדיפים? 5. שכחתי....
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=3d3ad98da9d79737b834ca17e2e07f99&threadid=9924&perpage=25&pagenumber=1
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעלות מתח כדיי שהאוברקלוק יהיה יציב. אני מנסה לשים ב cpu voltage אבל זה מראה לי רק אחוזים אני מנסה ב cou vid וזה מראה לי 1.450 בסדר יורד ושאני שם על 1.450 זה מוריד תמכפלה של המעבד ל 5 ואז המהירות שעון 1000 בערך והמתח משהו בסביבות 1 קיצר נאי מעוניין לעלות ואם למישהו יש את הלוח הזה שיגיד לי איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס למה אני כבר מתיאש... תודה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! בימים אלו המחשב עובר מודינג (כן, זה לא לפורום זה ככה שלא ניכנס לזה) ואחרי חשיפה גבוהה מידי למערכות קירור מים באתרי מודינג שונים החלטתי שאני רוצה להשקיע במערכת. האמת שאני לא צריך מערכת בשביל לשבור תחומרה שלי עם אוברקלוק, אני לא הולך לשבור שיאי עולם.. ויותר ממה שעשיתי עד כאן אני לא הולך להתקדם.. (אולי אני אתקדם עם המעבד עד 2.2, עם הכרטיס אני חושב שאני גמרתי, הוצאתי עליו מספיק כסך בשביל סיכונים מיותרים :-X) אני רוצה הנמכה של הטמפרטורה של הכרטיס שלי (לעזאזל 60 מעלות במנוחה). מה אתם אומרים על קירור אוויר נחמד למעבד וקניית קירור מים לכרטיס? הרי הקירור של לידטק אימתני, אין קירור מיוחד שאני יכול להוסיף להכרטיס לפני קירור מים.. בבקשה תראו מה אתם יכולים לעשות בתקציב של 700-80…
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה הכי טוב מבין השלושה :s05: ה Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ה Thermaltake High performance fanless CPU cooler או ה Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזה בבקששה עזרו לי !!! תודה מראש אדם
-
- 12 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל וזקוק לקירור דחוף.. למחשב שלו יש נטייה להתחמם.. יש לו את הקירור הבסיסי של אינטל שלא מספיק לו , אשמח לתשובה עבורו התקציב שלו הוא בסביבות ה200 שקל פלוס מינוס
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa כי יש לי מאווררים רק עם מולקס(4 פינים)... או שיש פאן באסים אחרים שמתחברים במולקס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך כמה הבהרות לגבי טמפרטורות ותקינותם במעבד: לצורך העניין אני מאובזר במעבד E6400 של intel התקנתי עליו את המאוורר שהגיע איתו מהאריזה - מאוורר סטנדרטי ופשוט של intel היום החלטתי לבדוק את הטמפרטורות בהן הוא עובד. על פי easytune5 שקיבלתי באנדל עם הלוח אם gigabyte שלי במדור הpc health מורה לי התוכנה שהטמפרטורה שלו בעת שהמערכת עובדת היא 20-21 מעלות צלסיוס האם זו טמפרטורה תקינה כאשר אני *רק* גולש ויש לי ICQ דולק או לא ומהי הטמפרטורה שכאשר עוברים אותו מורגשת ירידה מוחשית בביצועי המערכת - זה מעניין אותי יותר מבחינת ההשפעה על משחקים ליתר דיוק. אשמח לקבל הבהרות ועצות על קניית מאוורר או קירור פאסיבי חדש אם צריך.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח לא ל-OC אבל סתם לידע הכללי האם אפשר לעשות איתו משהו? זה מה שרשום באתר *When you adopt Quad Core CPU, FSB may be reduced 5% http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 ואת הזכרונות שיש לי אני רוצה להחליף ל-DDR2 667
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-