עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ancient1,

http://linear1.org/mods/vdye.php http://www.plasti-kote.com/plastikote/auto/template.jsp?searchcode=RES&product=UltraVinyl

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. עשיתי עם הלוח שלי (a7n8x2.0) אוברקלוקינג למעבד ולזכרון (athlon XP 1800+) (לא ידועה ליבה) והעלתי אותו ל165\12 דבר שהוביל אותו ל1.98 ג'יגה והוא היה מהיר מאוד, ללא תקלות. אחרי יום יומיים, התחלתי לשחק במשחקים חזקים, ובמהלך שני פעמים ששיחקתי המחשב עשה ריסט. ממה שהבנתי, ריסט נובע בד"כ מהזכרונות (אובדן מידע על תוכניות שפועלות), והיחס הכי קרוב למאה אחוז שיש לי זה 83%. כיון שיש לי DDR400, זה יוצא 136.95 מה שגורם ל273.9 אפקטיבי. זה גרוע, והייתי רוצה לדעת אם אתם יכולים לעזור לי. מעל 165 FSB המחשב לא מגיע לווינדוס (עושה ריסט לפני הבוט לווינדוס). וגם כשאני עושה מכפלות גבוהות, שמוצגות בביוס כ 6\13 ו6.5\13.5 וכך הלאה, המחשב בעצם עושה רק את ה6 או 6.5 (או כל מספר אחר שמופיע לפני הסלש). הי…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by Cilay,

יש לי ויכוח עם בן אדם , אני טוען שכרטיס מסך מובנה מגביל את הביצועים ב OC והוא טוען שלא .. מי צודק ? תודה .

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  4. איזה קירור טוב יש לכרטיס מסך GeForce 5200?

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  5. שלום, אני לומד את כל הנושא של האוברקלוקינג והיום נכנסתי לביוס רק כדי לראות את הדברים וזה... כשהגעתי לשורה של ה"CPU Ratio CMOS Setting" שמכוונת כרגע על 15... ראיתי שאי אפשר לשנות אותה.. היא מסומנת באפור וכשאני מעביר אליה את הסמן הוא פשוט ממשיך לשורה הבאה ומדלג על השורה הזאת... הנה תמונת מצב: http://i177.photobucket.com/albums/w227/jamustafa/DSC00289.jpg ככה שעם מכפלה כזאת אני מנחש שאני לא יוכל להגיע רחוק באוברקלוק... מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשנות את המכפלה? תודה

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by djelectric,

היי. יש לי 8600GT של INNDO3D 512MB DDR2 ואני צריך מדריך לVMOD חומרתי שלו אודה לנותנים לינקים

7. אהלן אני מתכוון להתקין את הטוניק בקרוב, ויש לי שאלה הוא בא עם פוטנציומטר להרכבה בפאנל האחורי מול סלוט המאורר סטוק שיש לי כרגע מבוקר על ידי לוח האם ומסתובב במהירות משתנה בהתאם לחום האם עם הטוניק אני אצתרך לקחת עלי את התפקיד הזה של הלוח ולכוון את המאוורר ידנית? ממש לא נראה לי... אז בשביל מה הפוטנציומטר הזה? (אני מניח שזה תופס גם על הBT VX החדש שסיקרו פה - גם הוא בא עם פוטנציומטר)

• 10 תגובות
    • 593 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מאוורר + היטסינק חזקים וטובים ל P4 ו AMD Athlon XP עד 200 שקל כל אחד... כרגע אני מסתכל על Thermaltake Spark 7+ ו Thermaltake Extreme Volcano 12 בימים אלה ה AMD מגיע לי ל ל54 מעלות רגיל ו 70 ויותר מעלות במאמץ ומאט את המחשב כולו... וה P4 מגיע לי ל30 - 35 רגיל ו 40 ויותר במאמץ.... שניהם ללא אוברקלוקינג.... על שניהם כרגע יש לי מאוורר והיטסינק שקיבלתי עם המעבדים כשקניתי אותם Generic. אשמח לשמוע המלצות...

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by Track,

אני לא מצליח למצוא מקום שבו ניתן לקנות מאוורר למארז, הגדול מ120mm. האם מוכרים אותם בארץ, ואם כן היכן? תודה.

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by nuke,

היי חברים היום הגעתי למסקנה שהרעש של המחשב מעצבן!! ושאני צריך מאוורר חדש ושקט אני מעדיף להזמין אותו מ)*^&$^@ או ^$@%@^$^ אז אם אתם יכולים להמליץ לי על המאוורר הכי שקט שקיים (80 מ"מ) ושנמצא באחת החנויות באינטרנט בארץ. נ.ב רמת הקירור לא כל כך משנה לי העיקר שיהיה שקט ודי זול (מקסימום 70 ש"ח עדיף פחות) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by ProRules,

איך ה thermaltake X5 ORB?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. אני כרגע עומד על 40 מעלות צלסיוס ב 100% מאמץ. המתח עומד על 1.7V . אם אני רוצה לעשות קצת OC אני צריך להעלות את המתח ל 1.75V (לא להתווכח על הנתון הזה) ז"א שאני מגדיל את המתח פי 1.029 (או ב 2.9%) ז"א שההספק יעלה פי 1.06, או במילים אחרות עלייה של 6% בהספק האם מכאן נובע שהטמפרטורה תעלה ב 6% ?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  13. אני צריך מאורר טוב לAMD XP 2800+ שלי אין לי חורים על הלוח אז כנראה שרק הקליפס הזה יהיה טוב לי.. ואני רוצה לעשות איתו OC טוב אה ורעש די חשוב לי אין לי בעיה שיהיה רעש אבל לא משהו רציני(כמו דלתא או משהו שאלה אמרו לי כמו רחפת)

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by HFDO5,

השגתי עינית אינפרא שמתחברת למדפסות LASERGET של HP השאלה שלי אם מישהו יודע מה כל פין שם אומר או אם יש מאיפהשהו להשיג את זה.. חיפשתי קצת ומצאתי רק מחירון של הדבר הזה הדגם של העינית זה 3872H166 ובקונקטור זה חיבור עגול כמו של PS2 אבל יש 3 שורות של פינים: 3 פינים 3 פינים 2 פינים אני רוצה לנסות לחבר את זה ללוח הראשי שלי.. יש לי חיבור לאינפרא שם.. (5 פינים) אם תוכלו לעזור לי למצוא רק מה כל פין משדר\קולטת מתח וכל אלה אני אנסה להמשיך כבר לעשות עם זה משהו מחכה לתשובה ??? ???

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. ^^ אל תביאו לי את ה BIOS EDITIOR אני לא יודע איך לערוך אני רק רוצה לעדכן את הביוס.הביוס הכי טוב והכי חדש אז הוא גם מעלה מתח לכרטיס? כי אני צרריך לעלות מתח ואני לא רוצה ו VMODE אין פשוט ביוס שאני רק מתקין אותו ושהוא מעלה לי את המתח? ומי שיכול שיתן ל גם מדריך...

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי מעבד Q9550 עם VENDETTA2 עליו. בגלל שהמאוורר כשלעצמו מאוד שקט בכלל לא שמתי לב שהוא פועל על מקסימום כל הזמן עד היום בעצם. האם יש אפשרות במעבדים של INTEL להגדיר שהמאוורר יסתובב לפי הטמפ' של המעבד?כלומר באופן יחסי יעלה ויוריד את ה RPM לפי הטמפ' של המעבד? אני יודע שיש כזה דבר ל AMD , אין לי מושג לגבי INTEL, המעבד האחרון של INTEL שעבדתי איתו היה P3 1000MHZ. תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by maor5,

אני הוצאתי הרבה מאווררים מספקים שאני לא משתמש עכשיו נגמר לי כבר כל המקומות של ה cpu fan :'( שאלתי איך אני מתקין מאוורר שהוצאתי מספק במולקוס(איך שלא כותבים את זה) תודה לכל מי שיעזור!!!!!! וזה דחוףףףף אשששששששש תודה!

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by Nihility,

כל כך חם למחשב המסכן שלי... לא משנה כמה קירור אני נותן לן, בלי מזגן הוא פשוט חם. אני קורא את כל האתרים של הסקנדינבים האלה ואיך ש 10C- מחוץ לבית שלהם וכל מה שהם עושים בשביל לקבל קירור סופר חזק זה להוציא צינור מחוץ לבית... מה איתנו? אפילו קירור באנג אי אפשר לעשות פה בגלל הלחות לא רק למחשב חם, גם לי!! הוא עובד כל הלילה ומחמם לי את הצורה. תחשבו על זה, מחשב הוא פשוט אידיאלי לחורף. גם מחמם, וגם נשאר קר. במיוחד הnetburst האלה

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by Jack_g,

ש לי את הלוח NF7-SL עם ביוס 14 שאמור לתקן את הבעיה של מד הטמפרטורה שמראה טמרטורה שגואיה. היום סוף סוף מצתאתי זמן והרכבתי את הסינק של הפנטיום3 לצ'יפסט של הלוח ובאותה הזדמנות הרכבתי גם את החיישן חום למעבד מהפאנל של אנרמקס שיש לי. הפאנל מראה 41 מעלות והביוס מראה 34 בעיקרון ישנה סטייה קבוע של 7 מעלות כשהפאנל מראה יותר. אני לא ידוע מה לעשות, מישהו בדק את אמינות המד טמפרטורה של הלוח עם ביוס 14? הדבקתי את החיישן על המעבד קרוב לליבה שלו.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by just_me,

יש לי קירור SILENT TOWER של THRMALTAKE כחול כזה מגניב למי שלא מכיר אותו זה קירור עם "היט פייפס". השאלה היא - שמעתי שבתוך ההיטפייפס יש נוזל שאמור להתעדות ולעלות עלפי מעלה לתוך ההיטסינק. הבעיה שיש לי מארז עומד מה שאומר שה SILENT TOWER הוא במצב שכיבה האם זה רע? האם זה פוגע בביצועים שלו? החיישן חום שלי דפוק אז קניתי מדחום אלקטרוני (רפואי) הצמדתי אותו לפלטת הנחושת שיושבת על המעבד וזה הראה לי 36 מעלות... יש מצב שזה נכון?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by GOVNER_T.S.Y,

ציטוט של הכותרת של עצמי SO! GOVNER_T.S.Y

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. היי, התקינו לי דיי מזמן 2 מאווררים על הקייס, אחד מקדימה ואחד על הצד של הקייס... עכשיו אחרי כמה ימים פתאום הם הפסיקו לעבוד, פשוט ככה, אני לא מבין הרבה בקטע של החיבורים בתוך המחשב על הלוח אם, עקבתי אחרי החיבורים של שניהם ונראה שהם מחוברים לספק... איך מפעילים אותם חזרה? אולי בBIOS? אם כן אז איך? או באיזה דרך אחרת? PLS HELP נמאס לי שיש לי הצטברות של אבק והמחשב שלי רק מכניס אוויר, ולא מוציא...

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. Started by haimiko84,

אהלן הייתי רוצה הסבר קצר על התוכנה הזו. אני רואה שם נתונים אבל אני לא יודע מה הולך למה. יש שם נתונים כמו: Temp1 Temp2 Temp3 Temp HD0 Core הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהנתונים הולך. ד"א, האם התוכנה הזו אמינה או שמומלצת תוכנה אחרת?

24. אז ככה צריך נוסחה של OC להירות של 3600MHZ שהנוסחה תיהיה כמה שיותר קרובה למערכת שלי כדי שלא יהיו לי בעיות בביצוע הOC. צריך שיהיו התאמות כאלו שהמעבד יהיה מי גירסת E8400 SLB9J ביגלל שאני רוצה להיות בטוח שהOC יתאים לי. שהלוח יהיה GA-EP-P45-DS3 לא ניראה לי שזאת בעיה כי זה לוח טוב לOC ואני לא היחיד שיש לו לוח כזה. שהזיכרונות יהיו כמה שיותר קרובים לגירסה שלי Geil DDR2 800 1GBX2 DC CAS5 ניראה לי שהמתח הוא 2.1V עם אני לא טועה. וגם האם הטמפרטורות שלי בסדר מעבד-32 מעלות במנוחה-במאמץ מלא 40 מעלות לוח אם-45 מעלות מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by Gil28,

מה זה ה-letancy והמספרים האלה בביוס של הdram ואיך אני משנה אותם כדי להמהיר את הזיכרון.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.