אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! היום ראיתי בתראד שמשתמש עושה אוברקלוק למעבד וזה גורם לו בעיות עם הכרטיס מסך... אז רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כזאת גם? כי כבר ביצעתי אוברקלוק (2500@3200) למעבד ברטון, כרגע יש לי כרטיס מסך בעל תושבת PCI (הכרטיס המדובר הוא 420MX) הזמנתי לפני יומיים את הכרטיס RADEON 9600XT שהוא בעל תושבת AGP אז רציתי לדעת אם כאשר אני אחבר אותו לא יהיו לי בעיות כמו למשתמש ההוא. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אייך אני בודק טמפרטורה של הרדיסק(60 jb) , כרטיס מסך (geforce4), מעבד (intel 2000) ניסיתי כבר בתוכנה aida היה לי בהתחלה אפשרויות שמה ועכשיו איין לי וגם בתוכנה mbm ולא הבנתי מה לעשות שם בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עוד שאלה , למה אין זכרון מטמון על כרטיס מסך ? זה שאלות בחצי חיוך , :lol:
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קיבלתי 11000 ב3d mark 06 רציתי לדעת אם התוצאה הגיונית.. זה ניראה לי נמוך.. יש לי מערכת כזו: לוח אם-p5kcm-pl מעבד-q9550 כרטיס מסך-nvidia 8800 gts 614 mb זכרונות-corrsair 2 gb 800 mhz
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הבנתי שהמאוורר שמגיע עם הכרטיס לא יעשה את העבודה אם אני אעשה אוברקלוק לכרטיס כך שישתווה ל-xt. כל אותם חכמולוגים שעשו את הפתיחה של הכרטיס + המהרה אמרו שצריך קרור טוב יותר אבהמה, הם לא אמרו איזה קרור חלופי יעשה את העבודה ואני לא ראיתי עדיין קרור כזה בשום מקום(ולא, אני לא רוצה קרור מים!) ... כל עצה שהיא תתקבל בברכה 8) נ.ב. לא אין לי x800pro אבל יש לי הצעה לרכוש אחד ואני מברר כל מיני אופציות לגביו מראש, תודה ^^
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
למי שלא יודע Batch זה מכמו סוג של מספר סידורי. אבל הוא בעצם סוג של סטפינג (כמו שהיה פעם בAMD לא יודע אם עדיין יש). כי יש כמה חנויות שבדקו לי וישנם הבדלים בBatch , ואני לא יודע איזה לקחת. לפי הטבלה שהבאתי בפורום מעבדים ,נראה כאילו שככל שהמעבד חדש יותר זה אומר שהוא יצליח להגיע לOC גבוה יותר, ועם כמה שפחות מתח. האם זה נכון? אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא.
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הקיט הזה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_1gb_module_2gb_kit אחרי שכנראה הg.skill התפגרו בעיקרון אני עם מעבד intel core 2 duo E6300 1.86 באוברקלוק ל 3GHZ לוח אם GA-P965-DS3 rev 1.0 ספק enermax liberty 400W בעיקרון קניתי זיכרונות של 1.8V כי הלוח שלי נותן 2.0V במקסימום ולא נראה לי שהיה סוחב 2.1V קניתי את הזכרונות כי הקודמים של G.SKILL התפגרו לי ובינתיים עם הזכרונות החדשים המחשב עובד באותה מהירות כמו פעם קודמת למרות שכתוב שזה 5-6-6-15 והG.SKILL היו 5-5-5-15 אבל בביוס עשיתי שהם יעבדו על 5-5-5-15 ושאר הערכים שהביוס המליץ עליהם ( 3 3 6 3 ו 53 או משהו כזה) עכשיו השאלה שלי היא האם זה שנתתי יותר מתח חוץ מיציבות לאוברקל…
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, עשיתי אוברקלוק דרך הביוס למעבד, העלתי אותו ל 2205 מגה הרץ. המעבד במנוחה כשחם בחדר על 30 מעלות, וכשקר על 25 ופחות. בדקתי ב ORTHOS במאמץ ועלה לכיוון ה 48-50, כשקר עוד לא בדקתי את זה. השאלה שלי האם הטמפרטורות האלו טובות/בסדר לאוברקלוק שכזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי את הלוח הנ"ל של גיבייט ומעבד AMD64 3000 בתוכנת הEASYTUNE 5 שהגיע עם הלוח מראה טמפ של 25 מעלןת במנוחה ובמאמץ מגיע כמעט ל40. בתוכנת EVEREST מראה טמפ של המעבד 70 מעלות -קצת מוזר ואני לא יודע למה לייחס כאמת.בביוס מראה טמפ של כ28 מעלות. יש למישהו מושג למה הEVEREST מראה טמפ כזו? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני חדש מה קורה הכול טוב תראו יש לי בעיה אני אוצה לעשות OC אז מה שעשיתי זה העלתי את הבאס מי 166 ל 200 בביוס ועבד טוב ולא התחמם כל כך אב כבר כמה פעמים שהמחשב מהתחל את עצמו לבד אמרו לי לעלות את המתח אבל אני לא מצליח אני ניכנס לביוס אבל אין לי אפשרול לעלות את המתח יש לי לוח אם של גיגביט ניפורס 2 !!512 זיכרון כרטיס מסך חרא גיפורס4 128 מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיה לי העיות יותר
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הOC שלי עמד על 700/1300 יציב כסלע עכשיו על 690/1113 ולא הכי יציב. למה ? דריבר הכי חדש 9.3 אולי זה ביגלל שאנטי עברתי ל WINDOWS 7?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך 7600gt ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק דרך התוכנה הזאת אבל כשאני מוריד אותה זה מראה לי registry ואני לא יודע מה לעשות עם זה .....אין שום מדריך לזה? ניסיתי להשתמש בתוכנה ati tool beta שבאתר והתוכנה אומרת שאני לי כרטיס של ati למרות שהיה כתוב שהיא מתאימה גם לכרטיסי nvidia ........קיצר לא מצליח להפעיל שום תוכנה .........תעזרו לי בבקשה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה ההבדל בין BT לבין ה-Thermaltake Golden Orb II האם הThermaltake Golden Orb II נותן לBT פייט רציני או שהBT טוחן אותו בלי מים?
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון להתקין את הטוניק בקרוב, ויש לי שאלה הוא בא עם פוטנציומטר להרכבה בפאנל האחורי מול סלוט המאורר סטוק שיש לי כרגע מבוקר על ידי לוח האם ומסתובב במהירות משתנה בהתאם לחום האם עם הטוניק אני אצתרך לקחת עלי את התפקיד הזה של הלוח ולכוון את המאוורר ידנית? ממש לא נראה לי... אז בשביל מה הפוטנציומטר הזה? (אני מניח שזה תופס גם על הBT VX החדש שסיקרו פה - גם הוא בא עם פוטנציומטר)
-
- 10 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי לוח אם שהוא תומך עד PC2700 (עזבו אל תשאלו) ויש לי שם 1GB (512X2) של PC3200 הוא עובד כן אבל הבעיה היא שהוא במירות של 333 כשכול האחד מהם אמור לעבוד 400..... אז יש אפשרות כזו בלוח עוד שניה אני עורך ונותן תמונה ששם אפשר לשנות מימשהו כזה מנואל ל400 אז זה זה?
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התקנתי את המערכת קירור טייד ווטר על הכרטיס שלי (גיגהבייט 6800GS ) והטמפ' במנוחה 45 זה לא ניראה הגיוני יכול לקרות כזה מצב ומה אני יכול לעשות כי בדקתי עם התקנתי את זה טוב והכל בסדר וזה בלי קשר מכוון על היי ספיד וזה גם לא עוזר מה לעשות ??? ??? ??? :'(
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
תדר 240,מכפלה 12.5 שזה יוצא 3GH SUPER PI השתפר מ 29 שניות ל 19 שניות.... :-) במתחים לא נגעתי ולפי הביוס למעבד יש 1.26 עד 1.265 וכך גם לפי ה OCCT ו CPUZ(המתח למעבד נקרא VCORE אני מקווה כי יש כל מיני מתחים שם) בבדיקה עם OCCT V3.0.0RC1 בבדיקה של 6 שעות , TEST MODE על MEDIUM DATA SET ו Priority על HIGH הטמפרטורה המקסימאלית היתה 54 (לילה קר) והמערכת היתה יציבה עד הבוקר. 1.האם ביצעתי את הבדיקה נכון והאם התוצאות מאפשרות לי לעבוד עם המחשב 24/7 מבלי לדאוג? 2.כשהגדרתי בביוס את השליטה במתחים למצב ידני במקום אוטומטי הופיעה אזהרה באדום שעקב השינויים שנעשו בביוס (מכפלה,מתח וכו) המתחים לא אופטימאלים ושצריך להישאר במצב אוטומטי....האם להתעלם ולהשאיר במצב ידני? האם הכל בסדר או שצריך לשנו…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם אם אפשר לקבל המלצה לקירור טוב למעבד למטרת OC עם המערכת שיש לי אני אודה לכם מאד...
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא מקום שבו ניתן לקנות מאוורר למארז, הגדול מ120mm. האם מוכרים אותם בארץ, ואם כן היכן? תודה.
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
האם יש דוגמה ל OC עם הלוח הזה? או לפחות של intel??
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
Intel P4 3.0Ghz ASUS P4P800 Deluxe Kingston 4*256 WD 120GB SATA ASUS DVD x16/48 לבן ASUS CD-RW 52x32x52 לבן MITSUMI 1.44 Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower Thermaltake - Butterfly Silent Purepower 480W - Active PFC שחור Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 2 * Thermaltake DDR Copper HEAT SPREADER MSI - GeforceFX 5900 - VTD128 - VIVO + DVI - RETAIL Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET האם כדאי לי לעשדות לו OVER-CLOCK? דרך אגב את הDVD והצורב אני מתכוון לצבוע בכחול(אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בכל זאת)
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה ממש אתמול בלילה קניתי את הULTIMA 90 חדש דנדש מהקופסה עם מאורר 120MM. הרכבתי אותו ואני מגיע לאותו OC שהאיתי יכול לעשות בלי הקירור הזה... מישהו יודע מה הבעיה? יש לי לוח אם: Asus P5GC MX ויש לי שתי כרטיסי זכרונות של 1GB אבל הם שונים. אחד של סמסונג ועוד אחד שאני לא יודע בדיוק.([כאילו 2GB RAM] אמרו לי שזה אולי הבעיה שלי, שהזיכרונות שלי. יש להם אולי בגלל זה CHIPSET שונה, לא יודע בדיוק) יש לי ספק של 500W. מישהו בבקשה יודע מה הבעיה שלי פה? זה מעצבן אותי שרציתי לקנות לOC ובסוף כלום לא יצא מזה מזה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך מאורר טוב לAMD XP 2800+ שלי אין לי חורים על הלוח אז כנראה שרק הקליפס הזה יהיה טוב לי.. ואני רוצה לעשות איתו OC טוב אה ורעש די חשוב לי אין לי בעיה שיהיה רעש אבל לא משהו רציני(כמו דלתא או משהו שאלה אמרו לי כמו רחפת)
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-