אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות את המארז הבא : Sunbeam Samurai Gaming Case יש בו אופציה למקם שני מאוןררים 120 מ"מ מאחורה כיצד מומלץ להתקין אותם מבחינת קירור וזרימת אויר ( שניהם מוצאים ,שניהם מכנסים ,אחד מוציא אחד מכניס) ? כמו כן יש למארז מאורר בפנל הצדדי שלו וניתן להוסיף גם מאוורר מקדימה ( מה שלא נראה לי שאני יתקין ).
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למחשב שלי oc זה המחשב שלי P4 intel 2.666 512 ram 333 hz Gf 5500 128 ram 128 bit 60 GB אין לי תוספת קירור לכרטיס מחשב
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
העלתי דרך התוכנה rivatuner את מהירות המאוורר ל100% ב 3 הקטגוריות (standart 2D / low power 3D / performance 3D ) לפני זה הם היו על 40% האם העליה הזאת יכולה להזיק? כי בנתיים אני פועל עם זה 2 דקות ויש כבר השפעה של 3 מעלות הספק הוא Enermax Noisetaker II 420W
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יכולות אובר יותר גבוהות?..אני צודק?.. ואם כן אז כמה מתח מקסימלי אתם ממליצים לי לתת?.. תודה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בcatalyst control center הטמפ' שלי במנוחה מגיעות ל52 מעלות. האם זה נורמלי לכרטיס הזה? ועד כמה הכרטיס יכול להגיע במאמץ עד לסף שלו? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
טבלה\תרשים\שרטוט\וואטאבר.. העיקר שיוכל להגיד לי באיזה מהירות יזרק 30-35CFM אם אין גם CFM וגם DBA אז רק אחד מהם תודה (: (יש לי את הטבלה הזאת של TEMP אבל לא אכפת לי מזה כל כך כי אני לא משתמש בחיישן)
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב חדש. מעבד: AMD athlon 64 X2 4400+ כרטיס מסך: Albatron 8800GT 512mb לוח אם: asus m2a-vm לפי speedfan יש לי רק שני מאווררים פועלם (CPU ועוד אחד שמחובר לחלון. יש לי עוד מאוורר מאחור שמשום מה לא פועל, אבל אני מניח שהם פשוט שכחו לחבר אותו לחשמל בזמן ההרכבה או משהו). בכל מקרה, לא היה לי מושג איזה טמפ' מתקשר לאיזה רכיב בSP אז פרשתי לeverest. להלן הטמפ': Motherboard - 26C CPU - 25C Aux - 24C לא בדיוק במאמץ - ~10 דקות אחרי שסיימתי לשחק משחק כבד. הטמפ' בחדר, אני מניח, בסביבות 16C. עכשיו לשאלות: מה זה בדיוק Aux? איזה רכיב זה? האם זה הגיוני שבמארז עם מאוורר אחד (בנוסף ל-CPU) הטמפ' של המעבד תהיה 25? או שמא זאת בעיה בחיישן? ועוד משהו שמוזר לי זה שב-everest …
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד AMD 3500+ 939 עם קירור TT BT בהתחלה הטמפרטורה שלו היתה כ20-21 מעלות (במנוחה) וכרגע היא עומדת על 35 (במנוחה). יש לציין שלא מרחתי משחה טרמית וכאלו דברים אף פעם.. וגם, מאז שהתקנתי win xp 64 עלו הטמפרטוורת בכ 5 מעלות. למרות שהחזרתי ל win xp 32 נשארו הטמפרטורות על אותה המעלה. עכשיו מישהו יכול לעזור לי איך אני יוכל לקרר יותר את המעבד ? עריכה: הכרטיס מסך שלי evgs 6800gs עומד על 40 מעלות במנוחה זה בסדר? *ויש לציין שיש לי מארז מאוורר היטב TT SHARK, עם 2 מאווררים (קדמי ואחורי) 120 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/shark/va7000bwa.asp תודה
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה מאורר למעבד או לספק הכוח זה משנה איזה חברה אני קונה? או כמה v ו a?. אני צריך לקנות מאורר לספק הכוח (הפסיק לעבוד), אם זה משנה אז 12V ו 0.11A בנוסף לקנות מאורר למעבד (עושה רעש, מעבד של אינטל 2.66) 12v=0.3a אני צריך אתר שנותן מחירים זולים, והמלצה ממכם על מאורר טוב. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איזה קירור מומלץ יש בKSP עד 80-100 שקל ? איך אני מרכיב את הקירור על המעבד ? זה מסובך ? צריך לפרק את הקירור סטוק ? שמגיע עם המעבד ? אפשר מדריך ?[עם תמונות] תודה !
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיות קשות מאוד של התחממות בכרטיס רדאון 9800NP שלי אני בלי OC ואחריות לא עוזרים לי אז חשבתי לקנות את הקירור הזה של TT השאלות שלי הם: אפשר לחבר את הקירור הזה לכרטיס שלי? זה מבטל אחריות? האם זה שווה? הקירור הזה מקרר גם את הזכרונות? כי הם ממש רותחים אצלי (שמתי את היד כמעט נשרפתי ) למה אי אפשר לקנות בארץ את הGIANT 3? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לקירור טוב(בשביל oc)מ-ksp עד 200 ש"ח(אפשר קצת יותר אבל עדיף אפילו פחות...),וצריך שזה יהיה במלאי בחנות בפ"ת או בת"א... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הרכיבים הבאים: E2140 זכורנות 800MHZ real Value kingstone P31-DS3L gigabyte ספק cooler master extreme power 430W 9600GSO 768MB . אוקי, עד לא מזמן היה לי OC ל2.6 למעבד, עם זכרונות 667. קניתי עכשיו זכרונות חדשים, של 800MZ, 2GB, ואני לא מצליח לעבור את ה340 בBUS...מכפלה 8. כמובן אז שעכשיו המעבד נמצא על 2.72. אני רוצה להגיע ל3~3.2 לפחות. אבל כשאני מעלה בBUS מעל 340 לא עובד לי וזה עושה ריסט לBIOS... בדוגרי מה שצריך להיות זה המכפלה על 2, והBUS על 400. זה בדיוק יוצר 800 ובדיוק יוצר 3.2, אבל זה לא מצליח לי. הCPU CORE הזה על 1.375, כל הדברים חוץ מהPCIE הם עם +0.2V הPCIE נעול על 100. EIST CIA ןE1C משהו כזה, כולם DISABLED. מה עושים? איך ממשיכים עם הOC? או בעיה בלוח או משהו?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לנסות אוברקלוק קטן למעבד על מנת לראות שיפורים (אם אפשרי) במשחקים בתוספת הכרטיס מסך שיש לי כרגע, האם זה יתן שיפור? יש לי את תוכנת Easy Tune 5 שבאה עם הלוח אם ואמרו לי שלא מומלץ לעבוד איתה. מישהו יכול לתת עזרה או מדריך קטן? תודה.
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
ראיתי שאנשים שעושים OC מעלים את המתח של הספק מ1.3V ל1.6V איך עושים את זה? האם זה אפשרי בכל ספק(ג'נרי)?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כל מי ששוקל לרכוש את ה VANTEC NEXUS 201, כדאי שיביט קודם כל כאן. בתראד הנ"ל מדובר על מספר בעיות עם הנקסוס , הכוללות בין השאר שריפה של המעגלים, איבוד שליטה על חלק מהערוצים, ועד חוסר תיפקוד מלא של הfanbus. לטענתם הם אכן הצליחו לפתור חלק מהבעיות שננגרמו על ידי בורג שנגע בבמגעים של הלוח, אך אני עצמי לא הייתי סומך על הפתרון הזה ומחכה לתגובה רשמית של vantec. שווה לקרוא לפני שזורקים את הכסף.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
במנוחה הסל"ד על 3200-3300 ובמאמץ הוא מגיע גם ל-4200 ככה וראיתי פה הרבה וגם כמה עם מעבד כמו שלי ואין לי סל"ד כל כך גבוהה אני חושב שזה בגלל שיש לי מאוורר של 9 שמכניס בדיוק על המעבד אז הסל"ד נהיה יותר גבוהה אבל האם ב-1000-1500 ???
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני מדריכים והכל ונכנסתי לביוס בלוח שלי ( p4p800 ) אבל אין לי שם שינוי מתחים העלאת תדרים שום דבר זה הפעם הראשונה שאני רוצה לעשות כי המחשב שלי כבר עגלה :'( מישהו מכיר את הביוס בלוח שלי ומוכן לעזור? [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 15:46:19 הצלחתי להגיע למסך כמו בתמונה המצורפת עכשיו מה אני צריך לעשות..אני מעוניין להגיע ל- 3.4 לא ממש הרבה כי בכל זאת יש לי קירור פשוא אבל מעליו יש לי מאוורר 120 מ"מ שמצאתי ברחוב רז אבא שלי איך שהוא הצליח לשים אותו מעליו משהו מוזר כזה חח הוא קדח בתוך הפלסטיק טוב לא חשוב נחזור לנושא תסתכלו בתמונה המצורפת:אני רק יזכיר שאין לי שום ניסיון באוברקלוק ככה שבבקשה תסבירו לי אבל תגידו לי תעלה X וכאלה דברים שאני לא יבין מה אתם רוצים מהחי…
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פתחתי את המארז והם עובדים מצויין למה זה?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון מספר משחקים עם גרפיקה גבוהה, לדוגמה, Grid ו-COD:World At War גורמים לכרטיס מסך שיש לי (ati radeon x1950xt 512mb ddr3) להתחמם יתר על המידה.. סביבות 110 מעלות. בפעילות רגילה הוא נמצא על אזור ה-60. כל המאוורים עובדים, ולהשוואה, במצב רגיל המעבד 40 מעלות, לוח האם 35 וכל השאר באזור ה-40.. רק ה-GPU על אזור ה-60 וה- GPU Ambient (קויותי לדעת מה זה..) על אזור ה-50. כאשר אני משחק המעבד ושאר הרכיבים מתחממים ב-10 מעלות פלוס מינוס וה-GPU מתחממם ב-40 מעלות. מצב זה אינו תקין ולכן אני שואל מה עליי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי ב-OC ונתוני הטמפרטורה הם כאלה. TAT - THERMAL ANALYSIS TOOL באיידל - 42 עבודה - 74 EVEREST איידל - 24 מאמץ - 54 איזו תוכנה אומרת אמת ואיזו מזייפת? מה דעתכם על הטמפ' ואולי תציעו לי על תוכנה שלישית שאתם חושבים שהיא אמינה כדי שתכריע בין השניים.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, בניתי לי מפרט מחשב עם amd 2500 box . האם המאוור המקורי מספיק טוב, או שכדאי לי לקנות את ה tray ולהוסיף לו מאוור ? אם כדאי לקנות מאורר בנפרד, אז איזה ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-