עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי את הכרטיס הנ"ל עם 128 מגה... עכשיו נשרף שם איזה משהו והכרטיס לא עובד...וזה שלידו (מימינו נראה שהולך להתפוצץ)....תמונה מצורפת.!! עכשיו שאלה...מה זה הדבר הזה??..הכרטיס בעיקרון רק לא מציג על המסך...כי וינדווס עולה..!!.. ואיך אפשר לתקן את זה??...אין לי בעיה לנסות להלחים משהו כזה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by Esparco,

Intel i845e GA-8IE או EliteGoup P4VXASD2 מה יותר טוב ל OC זה או זה???? כי בזה של אינטל אין חיישנים של טמפרטורה ואי אפשר לעלות מתח בביוס רציתי לדעת אם בשני יש את האופציות האלו מישהו מכיר?!?!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by dory,

או קיי קניתי מאוורר לידים והבעיה שהוא מתחבר ישירות לספק... אז אין לי אפשרות לראות את הRPM שלו ושהמערכת תזהה אותו בכללל וגם אם אני לא טועה מאוורר לידים אמור להיות בצבעים נכון? ז"א כשאתה מפעיל את המחשב אמורים להיות איזה שהם צבעים אני צודק? אז או קיי אז אצלי זה סתם כשזה מופעל זה לא עושה שום אור... וגם מה ההבד בין מאוורר quad ולבין מאווררים אחרים?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  4. E6600 2400MHZ 1GB DDR2 - 800MHZ MSI G965 אין לי אפשרות בביוס לעשות Oc האם זה הגיוני? תודה!

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  5. הכרטיס מסך שלי והתצוגה בכלל עלו מדרגה, אני עושה אוברקלוק חזק מאד, גם לליבה וגם לזכרונות אני עושה import לזכרונות של הכרטיס מהזכרון RAM - מוסיף 1600Mhz של זכרון. הכל זז חלק, על HIGH נגיד CRYSIS CALL4 BIOSHOCK וכדומה, הFPS דיי יציב 40-60... הספק שלי של ISO 320 וואט... האם צריך להחליפו בספק יותר גדול (לדוגמא של 500 וואט או יותר?) בשביל למנוע נזק לחלקי המחשב השונים?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  6. אני מתכנן לרנות מחשב חדש עם מעבד אינטל או AMD\ במהירות של 2.5-2.6 ג'יגה הרץ ואני מתכנן לעשות לו אוברקלוק למהירות 3 ג'יגה הרץ השאלה האם העלאה כזאת במהירות תצטרך קירור? ואם גם האם המערכת תפעל באופן יציב כך? וגם אפשר מדריך לאוברקלוק של המעבד?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by iem,

רציתי לדעת האם הטמפ' והמתחים תקינים, ובמיוחד על ה- South Bridge. במידה ולא אשמח לשמוע על פתרונות ואילו. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by Friedman,

שלום ברשותי המעבד AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 ולוח האם DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 נמצאים במארז מידי נקי ומתוחזק אוויר נכנס מקדימה ע"י מאוורר של 120 אוויר יוצא מאחור ע"י מאוורר נוסף של 120 כמו כן יש לי Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler עבור המעבד. הטמפרטורה של המעבד סביב ה 40 הטמפרטורה של לוח האם סביב ה 46 מה שניראה לי קצת גבוה. אשמח לקבל את דעתכם תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by Satlan,

אהלן אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים זולה, הייתי רוצה לדעת אם המערכת הנ"ל של חברת טרמלטייק תספק לי את העבודה כמו שצריך (קירור המעבד)והאם יש המלצות אחרות בתקציב (550 שקל). בתודה מראש חברים

• 11 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by cyberX,

1)כדי לעשות OC יותר גבוהה או יותר יציב צריך זכרונות עם תזמונים נמוכים יותר ? או אולי מהירות גבוהה יותר של הזכרונות ? בקיצר כל הקטע הזה בכללי הייתי שמח לקצת הסברים. לדוגמא מה ההבדל ב-OC אם זה CL4 או 5, ואם זה 800MHZ או 1066, וגם בלי קשר לOC מה ההבדלים בביצועים טוב זה דבר ראשון, דבר שני: 2) אם יש לי OC למעבד נניח מ-2.5 ל-3.0GHZ , אז זה ממש משנה את המהירות של המעבד או שזה רק "סוחט" ממנו יותר כי ככה הגדרתי בביוס בלוח אם ? כלומר אם נניח אני מעביר עכשיו את המעבד למחשב אחר עם אותם חלקים, אז הוא עדיין יהיה 3.0 או שיחזור להיות 2.5 ? תודה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. קניתי שני מאווררים Arctic Cooling AF12025 בשביל להחליף את המאווררים שהגיעו לי עם המארז ויש לי הרגשה שהם לא עובדים במהירות המקסימלית שלהם. חיברתי את שני המאווררים בחיבור 3 פינים אל הלוח אם, המאווררים פועלים אבל בקושי דוחפים אוויר... . הלוח אם שלי לא מזהה את המאווררים, ניסיתי לעשות גם עידכון ביוס ללוח אם ולאפס את כל ההגדרות בשביל לראות אם זה במקרה יפתור את הבעיה וזה לא פתר. השאלה שלי היא האם הדרך היחידה שהם יפעלו כמו שצריך היא לקנות מתאם בשביל שיתחברו אל הספק או שאני יכול איכשהו לגרום להם לעבוד במהירות המקסימלית שלהם? (אני דיי בטוח שהם לא פועלים במהירות המקסימלית בגלל שהדחיפת אוויר שלהם דיי חלשה ביחס למאווררים הפשוטים שבאו לי עם המארז) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. הנה מה התוכנה מראה לי עכשיו: זה בסדר? אני צריך לעשות משו עם המאורר של הכרטיס מסך אולי? עם הRIVATUNER הזה? אני חושב שאפשר לציין שהמאוררים שלי רובם לא עובדים טוב. ספק הכח עובד טוב, כי הוא חדש. המאוורר שעל המעבד נראלי , נו הגדול הזה יחסית , הוא גם עובד לאט כזה, הוא לא מאורר , לא מסתובב, המאוורר הקטן לידו לפעמים בכלל לא עובד, והמאורר ע הכרטיס מסך גם לא מאוורר חזק. מדובר ב GEFORCE 2 MX 440 64 MB

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  13. ראיתי כל מיני מדריכים והכל ונכנסתי לביוס בלוח שלי ( p4p800 ) אבל אין לי שם שינוי מתחים העלאת תדרים שום דבר זה הפעם הראשונה שאני רוצה לעשות כי המחשב שלי כבר עגלה :'( מישהו מכיר את הביוס בלוח שלי ומוכן לעזור? [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 15:46:19 הצלחתי להגיע למסך כמו בתמונה המצורפת עכשיו מה אני צריך לעשות..אני מעוניין להגיע ל- 3.4 לא ממש הרבה כי בכל זאת יש לי קירור פשוא אבל מעליו יש לי מאוורר 120 מ"מ שמצאתי ברחוב רז אבא שלי איך שהוא הצליח לשים אותו מעליו משהו מוזר כזה חח הוא קדח בתוך הפלסטיק טוב לא חשוב נחזור לנושא תסתכלו בתמונה המצורפת:אני רק יזכיר שאין לי שום ניסיון באוברקלוק ככה שבבקשה תסבירו לי אבל תגידו לי תעלה X וכאלה דברים שאני לא יבין מה אתם רוצים מהחי…

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  14. היי,רציתי לדעת מהו קירור המים הטוב ביותר שיש ועד איזו טמפרטורה הוא מקרר?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by E-Bear,

אני מריץ את התוכנה בשני חלונות במקביל מאחר ויש לי מעבד כפול ליבה. בחלון אחד התכנה מסיימת את ההרצה של 1M כרגיל ובחלון השני הפעולה לא מסתיימת. האם זה מראה על חוסר יציבות של הOC הנוכחי? (כרגע 2700 במתח של 1.175)

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by LazyBurger,

יש לי AC PRO 7 ורשום באתר שזה אמור להסתובב מ900 עד 2500 RPM, אך כשאני בודק בEVEREST הוא מסתובב על 600 בערך. יכול להיות שזה משהו בביוס? מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להגביר את המהירות? ד"א אל תגידו שזה בגלל שזה מתיישן המחשב חדש...

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by robicon,

עשיתי אוברקלוק למעבד 4400 הגעתי ל2.8 המחשב עובד סבבה הטמפרטורות סבירות ואף טובות וסתם מדיי כמה שעות הוא פתאום נכבה ומתחיל מחדש יש למישהו מושג למה זה? אולי זה מתח? תודה

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  18. האם יש דוגמה ל OC עם הלוח הזה? או לפחות של intel??

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  19. היי יש לי מחשב אם מעבד celeron 3.06 ועליו המאורר המקורי של INTEL הבעיה היא שהוא עובד על חיישן ככול הנראה אני פשוט רוצה שיעבוד יותר חזק גם בטמפרטורה נגיד ב40 שיעבוד כמו שהוא עובד ב50 שזה ממש הבדל משמעותי אז אם יש אפשרות כתבו לי ואני תמיד מעדיף שלא להתעסק אם האלקטרוניקה

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  20. שלום במחשב הנוכחי יש לי מעבד p4 (סוקט 775) והקירור שלו די רעשן וברצוני לקנות לו קירור שקט ויעיל. חשבתי לקנות את big typhoon. העניין הוא שאני כנראה אשדרג את המעבד בעוד כחצי שנה ואני מעוניין שהקירור שאקנה כעת יתאים לשימוש גם עם המעבדים החדשים יותר של אינטל/amd שאמורים לצאת בחודשים הקרובים. אשמח לשמוע האם ידוע שקירור big typhoon יתאים לשימוש גם עם המעבדים החדשים. במידה ולא אשמח לשמוע גם הצעות אחרות לקירור בתקציב של כ250 שקל. הערה: אומנם אני לא עושה אוברקלוק אבל בכל זאת אני מעוניין בגוף קירור רציני. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. הזמנתי את המאוורר הזה בשביל הכרטיס מסך שלי שאלתי את המוכר בגולדטופ והוא אמר שהוא יתאים לי. באמת בהתחלה הרכבתי אותו והרי ה8600 יש לו את אותו הרכבה של המאוורר בדיוק כמו של ה7900 שמפורט באתר היצרן אז ניסיתי להרכיב את המאוורר הוא באמת נדלק לי אבל אחרי כמה שניות נפל כל המחשב . הלך הכרטיס הלך הספק קיצור בעיה גדולה . עכשיו אני רוצה לעשות משהו אחר יצירתי עם המאוורר הזה כי חבל לזרוק את אותו לפח אחרי הכל . זה המאוורר : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED ותסתכלו למטה בתמונה שמסבירה את ההתאמה של המאוורר לכרטיסי ה7900 יש לי בול את אותם הנק' השחורות האלו גם בכרטיס שלי מבינים . אז יש מצב שהמשחה הטרמית לא מתאימה לכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by OFIRLEVY66,

הכרטיס מסך שלי בד"כ על 70-75 והמאורר על 60% האם כדי לעלות את מהירות המאורר?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by Lmagus,

יש לי מעבד E6600 ו2GB בתדר 800MHZ, עשיתי אתמול OC למעבד ל3.0GHZ, והכל היה יציב ועבד הרבה יותר מהר, היום הפעלתי את המחשב, הוא נדלק יותר לאט והמשחקים בקושי זזים. הנה הנושא הקודם שלי שתראו מה עשיתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299642.0

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by demonshlomo,

יש לי AEROCOOL EXTREME http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=aerocoolext ורציתי לדעת האם החלפת המאוורר שלו בSMARTFAN2 תעזור? לא שיש לי בעיות אבל הטמפרטורות הם בערך 43~ בLOAD עם OC ו3200@2600 אני רוצה להגיע ליותר ללא בעיות טמפרטורה והמאוורר שבא עם הAEROCOOL הוא טוב אבל ממוצע. תודה על העזרה!

25. Started by ace_low,

בוקר טוב... שמתי לב היום בבוקר בזמן איתחול המחשב שהוא מורץ ב-1100 מה"צ. כדי לוודא זאת גם במאפיינים וגם ב-MBM5 הוא מראה את אותה המהירות. העניין הוא שמדובר ב-AMD Barton 2500.... עם המאוורר המקורי של המעבד, ומאוורר נוסף שמוציא אויר מהחלק העליון של המארז, הטמפרטורות הן:מעבד 58, מארז 34. לוח האם הוא Gigabyte GA7N400LNForce2 . מה הסיבה שהמהירות הורדה ללא שהורדתי אותה? המחשב בכלל יכול לעשות את זה? (זה מצב חדש, קודם המהירות הייתה מתאימה למעבד, ואף אחד לא התעסק עם הביוס או כל תוכנה אחרת...) האם אני יכול בשקט להעלות את המכפלה/באס כדי לחזור למהירות הרגילה ללא חשש מהמהירות ההתחלתית? תודה רבה ושנה טובה.

• 5 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.