עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Redraff,

יש לי ויכוח עם חבר שלי לגבי הסטפינג של המעבד הוא אומר שבשביל פנטיום 4 הכי טוב זה סטפינג C0 ואני חושב שאם זה C0 ויש גם D0 אז D0 יותר טוב מישהו מבין יכול להסביר מה ההבדלים בין השניים? עם איזה סטפינג הכי משתלם לעשות אוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by RazorJunior,

מה המצב אנשים? אז ככה, אני מחפש מאוורר 80\92מ"מ שיישב על ה SLK800A שלי למטרות א"ק\בנצ'ים בלבד, לא לעבודה רציפה. לכן רעש ממש לא פקטור פה, באופן קבוע אני עם אנרמקס על 7V. המאוורר צריך להיות עוצמתי במיוחד, הכי חזק שיש. כמו כן, אני צריך חנות שמחזיקה בו באיזור ת"א\שפלה. חשבתי על הוואנטק טורנדו 92 מ"מ או על הדלתא 92 מ"מ. אם יש לכם הצעות אחרות - תרגישו חופשי. בתודה RJ

• 10 תגובות
    • 601 צפיות
  3. קניתי מחשב לפני חודשיים וסה"כ הייתי מרוצה. Pentium D 930, Geforce 7900GT, 2GB RAM , HD - WD3200KS לא מפלצת אבל בהחלט נחמד. השקעתי בהכל חוץ ממארז. בלילה הראשון התעוררה בעיה רצינית - המחשב שלי יכל להתחרות במכסחת דשא ברעש. לצערי הוא יושן איתי באותו חדר ואני צריך אותו דלוק גם בלילה, שלא לדבר על זה שהרעש הטריף אותי בזמן משחקים כשהקירור סטוק היה מתאבד על מקסימום RPM. וזה גם עם אוזניות מדוזה. ידעתי מה אני צריך, מאווררים גדולים ואיטיים ומשהו שיחסום את הרעש. התלבטתי ובסוף קניתי את שני המוצרים שבכותרת. תוצאות: המארז מגיע עם 3 מאווררים של Antec 120mm tricool להם יש 3 מהירויות. הוספתי מאוורר של Arctic cooling 120mm . כאשר כולם מכוונים ל Low ומסתובבים ב 1200 RPM כמעט ולא ניתן לשמוע א…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by XMB,

אהלן , רציתי לשאול איך אפשר לבטל את התראת ה "Recovery" שמודיע הדרייבר של NVIDIA ובעצם דופק את כל ה OC לכרטיס מסך. זה קורה לי המון וזה נהייה מעצבן , וזה יוצא לי מתוכניות שאני מריץ , המעלות לא עוברות את ה60 והוא עדיין מציק ש הדרייבר "מאשש" את הכרטיס מסך ובעצם תוקע או סוגר את המשחק/תוכנות גרפיקה וכו'. הכרטיס מסך הינו 8800GT , עם OC דיי קל 1800/720/930 תודה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by UnderDawg,

עשיתי OC בהתחלה ל2.88 כי לא הבנתי למה זה מעלה לי גם את הזכרונות אם אני עובר את הערך הזה. בדקתי ביררתי עכשיו יש לי 3.0 (333 FSB) והזכרונות הורתי ל667MHZ בשביל יחס 1:1. אז ניסיתי לשים מעבד על 400FSB כדי שהזכרונות יהיו על 800MHZ והיחס יהיה 1:1, אך המחשב פשוט לא מוכן שאני אגיע ל400FSB. מעל איזה 333 FSB הוא פשוט לא מעלה לי את הווינדוס אומר לי כאילו יש בעיה וברגע שאני שם על 333 הכל עובד שוב. אולי אני לא יודע מה לעשות עם המתחים אבל כרגע בביוס על 1.28750 למעבד. לוח אם: P35C-DS3R מעבד: Q6600 OC @ 3.0Ghz זכרונות: OCZ 800mhz @ 667mhz, 5-5-5-15 @ 4-4-4-12 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  6. שלום לכולם , הייתי מעוניין לדעת האם יש הבדל משמעותי בצריכת החשמל של המחשב כאשר עובדים באוברקלוק. אם לצורך העניין הממוצע של מחשב עובד ללא הפסקה הוא 50 שח לחודש כמה לדעתכם יהיה ההבדל מבחינה כספית על מחשב באוברקלוק עם ספק גדול , 5 מאווררים , קטודות וכו' ? אל תתייחסו לצריכה של מסך ודברים נלווים , אלא רק למחשב עצמו. תודה.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  7. זוכרים שהבטחתי תמונות של המארז שלי אז הינה בקשה http://img74.imageshack.us/my.php?image=mini1ns6.jpg this is the fan which i got for free he is very powerful http://img81.imageshack.us/my.php?image=mini2jb1.jpg check it out the fan dont touch the case xtreme http://img81.imageshack.us/my.php?image=mini3vk7.jpg my isolation befor that i was getting a litel shocks cuz one of the wire thouch the case http://img88.imageshack.us/my.php?image=mini4ft1.jpg i put the tape to getting more quiet i get wit that wit no oc to my 3200venice 39C in stress and wit oc to 2/6 i get 48C in sterss מצתער על זה שזה באנגלית פשוט לא היה לי כוח לתרגם

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by rino,

בשעה טובה השלמתי את מערכת קירור המים שלי וחום המעבד עומד על 27 מעלות עם OC מ2.4 ל2.9 במקסימום גם כשאני מענה אותו עם תוכנות בדיקה במשך 24 שעות. מה מידות החום הנחשבות כטובות למעבד פנטיום 4 במצב רגיל ותחת עומס? :AR15:

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. כמה טוב יותר מעבד 2 ליבות ממעבד ליבה אחת ממהירות דומה? כשעושים OC למעבד לדוגמא האם רק המעבד יכול להשרף או בדרך עוד כמה דברים? במדריך רשום איך לבטל כל מיני דברים שיכולים להפריע בתהליך ה OC אבל לא הבנתי איך בדיוק עושים את ה OC כלומר איך משנים למשל מ 3.0 GHZ ל- 3.2 GHZ? האם בתהליך ה OC הבעיה היחידה היא התחממות יתר או יש עוד כמה בעיות? דבר אחרון - מה דעתכם על ה OC של Tycoon למעבד המהיר ביותר, שווה לנסות? אני לא הכי מבין בכל נושא ה OC אז אשמח שלא תתנשאו עלי בבקשה ;-) תודה מראש למי שעונה על אפילו שאלה אחת ואשמח אם תענו על כולן

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by matteo,

אוקיי אני רוצה ללכת על ה - thermlright v1 לכרטיס מסך שלי יש לי 6600 gt agp gigabyte http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm אז ככה זה יתאים לכרטיס מסך שלי יענו לא מבחינת ביצועים זה יכול ליהיות מורכב על הכרטיס ואל תגידו "כתוב שלא".... כי עד היום התקנתי 2 קירורים שכביכול לא יכלו ליהיות מותקנים עליו והצלחתי יופי כאילו הרכיבו אותם בשבילו אז תגידו לי א מישהו ניסה פעם

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by cyberX,

1)כדי לעשות OC יותר גבוהה או יותר יציב צריך זכרונות עם תזמונים נמוכים יותר ? או אולי מהירות גבוהה יותר של הזכרונות ? בקיצר כל הקטע הזה בכללי הייתי שמח לקצת הסברים. לדוגמא מה ההבדל ב-OC אם זה CL4 או 5, ואם זה 800MHZ או 1066, וגם בלי קשר לOC מה ההבדלים בביצועים טוב זה דבר ראשון, דבר שני: 2) אם יש לי OC למעבד נניח מ-2.5 ל-3.0GHZ , אז זה ממש משנה את המהירות של המעבד או שזה רק "סוחט" ממנו יותר כי ככה הגדרתי בביוס בלוח אם ? כלומר אם נניח אני מעביר עכשיו את המעבד למחשב אחר עם אותם חלקים, אז הוא עדיין יהיה 3.0 או שיחזור להיות 2.5 ? תודה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by nuke,

היי חברים היום הגעתי למסקנה שהרעש של המחשב מעצבן!! ושאני צריך מאוורר חדש ושקט אני מעדיף להזמין אותו מ)*^&$^@ או ^$@%@^$^ אז אם אתם יכולים להמליץ לי על המאוורר הכי שקט שקיים (80 מ"מ) ושנמצא באחת החנויות באינטרנט בארץ. נ.ב רמת הקירור לא כל כך משנה לי העיקר שיהיה שקט ודי זול (מקסימום 70 ש"ח עדיף פחות) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by ProRules,

איך ה thermaltake X5 ORB?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by gigabot,

חברה אני מחפש מדריך כבר הרבה זמן יש מצב שתעזרו לי למצוא? אני יודע שהכרטיס ברצפה, בגלל זה לא חבל עליו...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by amisha,

עשית OC במעבד הנ"ל ללא שינוי מתח (המתח הוא דיפולט 1.525V) ובטמפ' של המעבד עלתה ל 37 מעלות ב IDLE , ב LOAD עדיין לא בדקתי :-\ , עליית המהירות : 2.4GHZ - ל - 2.53GHZ מהירות ה FSB 860 אני עם הסינק המקורי של אינטל 1.האם הטמפ' האלו נורמליות ? 2.מה הם המגבלות בטמפ' ? 3.עד כמה אני אצליח להגיע בטמפ' כאלו ??(הערכה גסה)

16. ותתנו לינק

17. תקשיבו הורדתי אוורסת ורשום לי שהליבה הכי גבוה היא 69 מעלות במאמץ עכשיו כול שאר הליבות הטמפרטורה נמוכה יותר לא בהרבה ובCPU רשום לי 60 מעלות אז לפי מה הולכים לפי הליבה הכי חמה או לפי הCPU ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by the_one23,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים בקשר לאפשריות ולצורך בהעלאת המתחים האחרים שיש בביוס- חוץ מהמעבד והזיכרון. איך אני ידוע מתי יש צורך ובכמה לעלות את המתחים של הגשר הצפוני (MCH) הFSB ושל הPCI-E ? מתי יש צורך להעלות אותם? תודה מראש :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by zombie,

אני רוצה לבדוק יציבות של הOC בעיקרון יש לי לטמפרטורות את ה coretemp הוא בסדר? אני צריך תוכנה שתאמץ את המעבד עד הסוף ושאולי גם תראה טמפרטורות... ולכמה זמן צריך לאמץ?10 דקות?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  20. AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 LEADTEK GEFORCE 4 MX 440 64MB AGP X 8 ושאלתי היא בקשר לזכרונות היות והלוח שבחרתי הוא DUAL DDR כדאי לי לקנות שני סטיקים של 128 או אחד של 256 השאלה היא לא בהקשר למחיר היא בהקשר למהירות. ואיך המחשב לOC? יש לי מקסימום 400 שקלים על זכרונות בבקשה תגידו מה כדאי

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by Andreyv,

יש לי מעבד של אינטל QX9770, איזה גוף קירור יכול להתאים לו?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by Le0n,

קיצר חשבתי על לעשות OC בערך ל3000- מ -2600=.. האם שווא לעשות את זה בכלל דרך תוכנות לאובר קלוק??? ועוד משהו איזה מערכת קירור אני יצתרך אם אני עושה זאת.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. השאלה דיי מסבירה את עצמה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי... המאוורים הם הThermaltake Thunderblade 120mm (עם לד ירוק). יש להם גם חיבור ללוח אם (3 פינים) וגם חיבור מולקס רגיל (4 פינים). מכיוון שהם מותקנים לי על הדלת של המארז ואני נאלץ לפרק את החיבור כל פעם העדפתי להשתמש בחיבור מולקס רגיל (בכל מקרה יש לי רק מקום אחד פנוי על הלוח אם לחבר מאוורר ויש לי שניים) הם כרגע פועלים על עוצמה מלאה, ובזמן שזה לא כזה נוראי (אפילו חלש יחסית לקירור סטוק של Intel) הייתי מעדיף לגרום להם לעבוד רק ב50 אחוז... אז יש מצב?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by reyrey_200,

שלום, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, וראיתי שהמחירים של ה8200 וה8300 צנחו ואילו ה8400 נשאר כמו שהוא. חשבתי לעצמי אולי אם אני אקנה 8200+ארקטיק קולינג אלפין 7,האם אני אוכל להגיע למהירות שעון גבוהה יותר מ3GHZ עם קירור שכזה. או שעדיף 8300 BOX ? לסיכום השאלה הכללית היא עם איזה קירור ניתן להגיע למהירות שעון כמו של ה8400 ואפילו גבוהה יותר,ושהמעבד ישאר קריר.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  25. יש לי 7600GT של leadtek. לא מצאתי שום כלי לאוברקלוק בדיסק המצורף, וגם לא ראיתי אפשרות כזאת בלוח הבקרה של נבידיה. מה אני צריך להתקין כדי לעשות את זה? כמו כן, האם הכרטיסים של leadtek מאפשרים בדרך כלל אוברקלוק משמעותי?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים