אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מה הכי טוב מה באמצע ומה הכי פחות מכל שלושת אלה http://www.arcticsquad.com/index.php?lang=1&page=4&id=10 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva או ה blue orb (לא יודע מאיפה להביא קישור אליו)
-
יש לי מעבד Atlon64 3200+ כידוע לכל הוא חד ליבתי אך בכל התוכנות השונות והמשונות כגון אוורסט סנדרה וכו' מופיעם לי שני מעבדים תחת אותו הם והאחד בעל הטמפ הנכונה והשני 20 מעלות פחות. איך זה הגיוני יש למישהו הסבר לכך? האולי זה בגלל שהלוח תומך במעבד כפול ליבה?
-
- 11 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
המעבד המדובר אצלי יותר מחצי שנה, הוא רץ יפה על EPOX 8K3A ניסיתי בעבר 2 נסיונות פתיחת המכפיל אך שתיהם ללא הצלחה, הבעיה שלאחר חיבור נקודות הL1, לאחר חצי שעה של PRIME פתעום המחשס נתקע עושה RESET וחוזר למכפילים של 11 (בסיסי) ומעלה (ז"א =-> L1 מקוצר לגוף) לא משנה..... עד לפני שבוע הייתי על WIN98SE הייתי על 12X141 = 1692 יציב בלי שום בעיות .... הXP PRO לא אהס את זה עד מאוד עכשיו על 11X141 = 1551 שזה כלום ... (למה הוצאתי 300 ש"ח על SLK800 ???!!!) השאילה למישהוא שביצע פתיחה מוצלחת של Palamino ושמחזיקה לאורך זמן 1. מה החומר המועדף לבידוד ה"חורים" הקטנים בין ה L1 ? 2. מה החומר המועדף לחיבור הגשרים (L1) , והיכן ניתן להשיג ? 3. שאר המלצות יתקבלו בחום!!!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח dfi party lan ultra d, מעבד 3200+ 939 , ספק 550w ,זכרון ocz value 1gb ואני לא יודע לעשות אוברקלוק ללוח שלי אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי אני יודע שזה בקשה גדולה אבל אולי בכול זאת תוכלו להסביר לי
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר אחר לבארטון הזקן (שקט יותר, אך שיהיה יעיל לא פחות) מהטרקטור האדום של הוולקנו 12. http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1329&ID=1575 איזה מאוורר יתאים למשימה (בתקציב של 50-60 שקלים, או שכדאי יותר מזה)?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם המעבד הזה הוא עם לוח של ABIT K8N ULTRA עם גרסת ביוס אחרונה עכשיו בטמפ של המעבד במנוחה היא בין 20-22 עם קירור סטוק ולי יש מחשב עם 3500+ WIN והוא במנוחה על 43 בערך עם קירור סטוק עכשיו השאלה עם שווה לי להחליף איתו כי אני מתכוון לעשות אובר תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה יותר טוב לשים בחזית של המארז? 4 מאווררים רגילים או אחד גדול
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם +GA-7VTXE זאת הגסה המופשטת של הלוח +GA-7VTXH בין היתר ההבדל בין הלוחות הוא שעל הלוח שלי אין ג'מפרים שמאפשרים הכפלת מתח של מעבד (Clock ratio switch) לעומת זאת בין התכונות המשותפות של שני לוחות האם, ישנם תכונות הבאות: ( FSB adjustable by BIOS up to 161MHz(no guarantee Supports CPU multiplier 5.0/5.5/.../12.5 CPU voltage overclockable by adding 5%, 10% CPU voltage האם זה אומר שמבחינת אפשרויות הכפלת המתח למעבד אין הבדלים בין הלוחות, והבדל היחיד הוא שבלוח +GA-7VTXH ניתן לעשות זאת ישירות ע"י ג'מפרים, ולעומת זאת אצלי זה עובד דרך ה BIOS? ואם כן למה דרושה תכונה זאת היא הרי פחות נוחה, דורשת פתיחת המארז. או שיש הבדלים אחרים נוספים בין הלוחות בעניין…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
שלום כולם, לפני למעלה משנתיים קניתי את המחשב עם Asus 7900GT ואחרי שנה הופיעו Artifacts. פתחתי כדי לנקות אבק וראיתי משהו מפחיד: כל המאווררים, פנימיים וחיצוניים, היו מכוסים בשכבה עבה של אבק, כמו שמיכה (הם עדיין יכלו להסתובב). ניקיתי בעזרת אוויר אבל ה-Artifacts המשיכו: בבדיקה בעין יכולתי להבחין במה שנראה כמו נקודות-הלחמה שהותכו על גבי הכרטיס. מימשתי את האחריות והכרטיס הוחלף ב-Asus Radeon X1900. מאז כל חודש ניקיתי אבק - בכל פעם שכבה עבה על כל המאוורים. מאז עברה שנה:Artifacts וקריסה של המחשב (במשחקים כמו CoD 4)- בבדיקת "Find Artifacts" של ATITOOL הכרטיס הגיע ל-66 מעלות והמחשב קרס (בבדיקה עצמה). הספק Zumax 400w PSU 24pin1 x 12cm fan מאווררי: מעבד, כרטיס מסך ומאוורר נוסף בגב…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
והמעבד יחזיק מעמד והטמפרטורות יהיו תקינות?
-
קיבלתי 11000 ב3d mark 06 רציתי לדעת אם התוצאה הגיונית.. זה ניראה לי נמוך.. יש לי מערכת כזו: לוח אם-p5kcm-pl מעבד-q9550 כרטיס מסך-nvidia 8800 gts 614 mb זכרונות-corrsair 2 gb 800 mhz
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא מדע מדוייק אבל בכל מקרה אני לפני קניית מחשב ואני מתכנן לקנות את אחד מהמעבדים האלה לוח האם הוא GA-P35-DS3 זכרונות 800 MH/z CL 4 קירור למעבד V1 אם חסרים פרטים תכתבו אני אערוך את ההודעה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוקינג למעבד הצלחתי להגיע מ2ג"ה ל2.3ג"ה בלי להעלות מתח בכלל. בFSB של 115 והמחשב מאוד יציב אך אני לא מצליח להגיע ל2.4 במהירות הזאת עולה מסך כחול מהר מאוד! השאלה שלי היא האם כדאי לי להעלות טיפה את המתח בשביל לנסות להמהיר עוד? האם יש יותר סיכוי שאצליח להגיע ליותר או שהסיכוי נמוך? לפני האוברקלוקינג המעבד עבד על טמפרטורה של בערך 30c בזמן שימוש רגיל במחשב ובזמן מאמץ ממושך הגיע ל 52c מקסימום. אחרי האוברקלוק הטמפרטורות הם: שימוש רגיל: בסביבות 40c מאמץ ממושך..: 60c מקסימום! האם אלו טמפרטורות גבוהות מדי?? האם כדאי לנסות להעלות את מתח המעבד בטיפה או שלא כדאי? דרך אגב... אני מעלה את הFSB בעזרת התוכנה CPUCOOL מכיוון שבלוח אם שלי האפשרות נעולה משום מה להעלאת הFSB על ה…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח צינורות בקיצר לקרוע את הצורה לכרטיס מסך שלי זה 6600TD של לידטק 256 מגה ואיזה מודים אפשר לעשות לכרטיס מסך ואם כבר אפשר כדאי שאני יעבור את אה 4000 מגההרץ לבנתיים 3948 המקסימום ולוקח לו 3 דקות והוא עושה ריסטרט
-
- 12 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש סכנה שהרכיבים שלי ישרפו ( זכרונות, מעבד, כרטיס מסך וכו... ) כתוצאה מ OC גם אם אני לא מעלה את המתחים אלה רק את התדר ? אני מבקש לענות רק מי שבאמת יודע, תודה .
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני באמצע להרכיב מחשב, שאני מתכוון להמהיר אותו, אבל לא חשובה לי מידת ההמהרה, אני רוצה בעיקר ללמוד איך להמהיר ואולי אם אני אצטרך אז להעלות קצת את הביצועים, אם אני אמצא את עצמי במצב שאני צריך. אז בעקבות שאלה בפורום אחר, חשבתי שיכול להיות שאולי הזכרונות לא יתאימו למשימה? מדובר בזכרונות של קינגסטון DDRII 800 (שני סטיקים של 2GB) סטנדרטיים לחלוטין. אני אוכל להמהיר ככה את המערכת? המהרה כלשהי, לא משהו דרסטי או כבד. (אגב, ניסיתי לחפש בפורום, לא מצאתי תשובה... וגם לא בדביקים, מצטער אם אני חוזר על משהו שנשאל פה כל יומיים)
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה 2 מאווררי Thermaltake 80mm 2900+-10%RPM 30db 37cfm וקודם כל תנו לי לציין שאני לא מוותר עליהם לג'נרי שהיה לי כי הם ממש חזקים ואני מת עליהם אבל הם מרעישים לגמרי. יש דרך שאני יוכל להפחית את הרעש שלהם או משהו? כי אני ממש לא מבין בקטע הזה. תודה מראש!!! 8)COOL
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היום בבוקר החלטתי לבדוק מה הזיכרונות שלי שווים בדקתי אותם בקשר ליציבות וכו בכל מה שנוגע ל250 bus והם עבוד ניפלא ואת התיזמונים לא הצלחתי להוריד מ2.5,3,3,11 אז אמרתי את התיזמונים אי אפשר להוריד אז לפחות ניראה בכמה mhz אפשרות לעלות אותם קיצור עכשיו הם על 266 והם עובדים ניפלא משחקים כמו pop או cs1.6 או act of war עובדים אצלי מצויין והחלטתי אחרי שבדקתי כמספר דקות כל אחד מהמשחקים החלטתי להפעיל את תוכנת הבדיקה prime95 שהבדיקה ההעיקרית שלה היא הראם והתוכנות מביאות לי אירורים מפרט amd atlon 64 (9*266)@2395 זיכרונות Adata vista ddr500 מישהו אולי יכול לנסות להסביר לי למה תוכנה כמו prime95 נפלה ? ומה אני צריך לעשות בשביל לסדר את זה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הקיט הזה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_1gb_module_2gb_kit אחרי שכנראה הg.skill התפגרו בעיקרון אני עם מעבד intel core 2 duo E6300 1.86 באוברקלוק ל 3GHZ לוח אם GA-P965-DS3 rev 1.0 ספק enermax liberty 400W בעיקרון קניתי זיכרונות של 1.8V כי הלוח שלי נותן 2.0V במקסימום ולא נראה לי שהיה סוחב 2.1V קניתי את הזכרונות כי הקודמים של G.SKILL התפגרו לי ובינתיים עם הזכרונות החדשים המחשב עובד באותה מהירות כמו פעם קודמת למרות שכתוב שזה 5-6-6-15 והG.SKILL היו 5-5-5-15 אבל בביוס עשיתי שהם יעבדו על 5-5-5-15 ושאר הערכים שהביוס המליץ עליהם ( 3 3 6 3 ו 53 או משהו כזה) עכשיו השאלה שלי היא האם זה שנתתי יותר מתח חוץ מיציבות לאוברקל…
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי את הלוח הנ"ל של גיבייט ומעבד AMD64 3000 בתוכנת הEASYTUNE 5 שהגיע עם הלוח מראה טמפ של 25 מעלןת במנוחה ובמאמץ מגיע כמעט ל40. בתוכנת EVEREST מראה טמפ של המעבד 70 מעלות -קצת מוזר ואני לא יודע למה לייחס כאמת.בביוס מראה טמפ של כ28 מעלות. יש למישהו מושג למה הEVEREST מראה טמפ כזו? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך 7600gt ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק דרך התוכנה הזאת אבל כשאני מוריד אותה זה מראה לי registry ואני לא יודע מה לעשות עם זה .....אין שום מדריך לזה? ניסיתי להשתמש בתוכנה ati tool beta שבאתר והתוכנה אומרת שאני לי כרטיס של ati למרות שהיה כתוב שהיא מתאימה גם לכרטיסי nvidia ........קיצר לא מצליח להפעיל שום תוכנה .........תעזרו לי בבקשה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם , הייתי מעוניין לדעת האם יש הבדל משמעותי בצריכת החשמל של המחשב כאשר עובדים באוברקלוק. אם לצורך העניין הממוצע של מחשב עובד ללא הפסקה הוא 50 שח לחודש כמה לדעתכם יהיה ההבדל מבחינה כספית על מחשב באוברקלוק עם ספק גדול , 5 מאווררים , קטודות וכו' ? אל תתייחסו לצריכה של מסך ודברים נלווים , אלא רק למחשב עצמו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כמו שרשמתי.. אני מעלה ממש בקצת את מהירות השעון והזכרון למרות שב-TEST הוא עובר בסדר.. מיד לאחר הפעלת 3DMARK 05 אני רואה את ה-FPS על 25 וישר אני יוצא מהתוכנה כי ברור שהציון יפול לפחות בחצי.. איך זה יכול להיות? לפי ההגיון שלי נראה כי לאחר שינוי במהירות הזכרון והשעון הוא מבטל את ה-SLI, יכול להיות? והכי מעצבן שאני צריך לעשות רסט בשביל להחזיר את הכל לקדמותו, זאת אומרת לא מספיק שאני מחזיר הכל ל-DEFAULT (ככה כותבים?) עוד דבר... כשאני מנסה לעשות עדכון ביוס לכרטיס הוא מצליח לקרוא את הקובץ ולפתוח אותו (דרך פלופי) הכל הורשם שהוא מצליח ובסוף הוא רושם נכשל! אז ניסיתי דרך התוכנה בווינדוס לעשות עדכון און ליין ואז הוא רושם לי שאין ביוס חדש יותר.. אבל העדכון שהורדתי לפלופי כן חדש יותר ו…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-