אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם GA-MA785GM-US2H ומעבד AMD 245. לפי ה bios מתח המעבד 1.425 (רשום שם בשדה שלא ניתן לשנות) ויש אפשרות לקבוע מתח יחסי למתח הנומינלי. כאשר אני משאיר 0+ אז המתח בפועל הוא 1.5V כאשר אני משנה לערך אחר אז הכל בסדר למשל אם קובעים 0.025- אז המתח הוא 1.4V האם זה באג ב bios ? דרך אגב - אני לא מניח שאפשר לפתוח את המעבד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי הזמנתי קרור למעבד אינפיניטי, ומארז UBER CHAKRA... האם הקרור הגבוה יכנס למארז הגדול שיש לו מאוורר 25 ס"מ? חשבתי אולי תהיה התנגשות....
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
עד איזו טמפ' יכול המעבד להגיע מבלי להסב לו נזק? האם גם לכם המעבד מתאמץ עד 100% באתרים מסויימים? יש לציין כי כאשר אני סוגר את חלון האקספלורר, המעבד מתאמץ כ 10%.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
למחשב שלי? אפשר שם לעלות את המתח ל2.2 אבל טמפרטורה של 60 מעלות עם וולקנו 7 + בכל מקרה,רציתי לדעת מה ההגדרות הכי טובות בביוס המסובך הזה לאובר קלוק טוב ולזיכרון מהיר תודה לכולכם
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כמו שאפשר להבין סלרון 1.2 גיגהרץ על לוח אם של אסוס TUV4X http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=TUV4X&langs=01 בא לי רצח על המאורר וולקנו 9 של טרמלטק http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm והשאלה שלי היא, האם זה יתאים בכלל למעבד שלי האם ההתקנה קלה והאם המאורר הזה בכלל שווה משהו
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
ממש אפליה איך כל החנויות הטובות עם המלאי העשיר, נמצאות בצפון. גרררר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם .. ציתי להתיעעץ איתכם לגבי כמה נושאים... האם אתם חושבים שמארז טוב עם קירור טוב למעבד ולהכל כמו למשל p150 +TT BIG typ שיוצא ביחדמשהו כמו 1100 שח על מארז +קירור +ספק עדיף על מארז פשוט עם עיצוב עדיף מהעיצוב הפשוט לדעתי של הP150 ועם קירור מים וספק לייברטי 400W? מהוא הסדר גודל של מערכת קירור מים למערכת שלמה? שאני לא יצטרך להוסיף אליה עוד מאווררים וכ"ו אם אני בוחר בקירור מים האם זה מפחית את הרעש של המחשב?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
ככה- המפרט שלי מופיע בחתימה, וגם הOC מופיע בחתימה. המעבד שלי היה על מתח 1.65V והעובדה שהוא התחיל להיות יותר מדי קרוב רוב הזמן ל50 מעלות הדאיגה אותי... (למרות שזה OC חזק אני זוכר שהיו זמנים שהוא היה ממש צריך להתאמץ איזה לילה עם PRIME95 כדי להגיע אולי אולי ל45 והיום הוא רוב הזמן גם במנוחה נושק ל50... על PRIME95 אני לא רוצה לחשוב בכלל.. 1. הורדתי את המתח ל1.6 , שמתי לב שהטמפרטורה לא ירדה אלא אפילו עלתה, למה?? (הבנתי שמתח הוא המשפיע העיקרי של הטמפ' - משמע תוריד מתח תוריד מעלות, למה יצא לי הפוך??) 2. חשבתי לעצמי אם בלילה המחשב דלוק למה לאמץ אותו שיזיע בטמפ' כאלה ונזכרתי בCOOL N QUIET, רק מה לא זכרתי איפ ההו אנמצא, הלכתי, חיפשתי, קראתי במדריך של הלוח אם ובלה בלה בלה, הוא נ…
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות OC עשיתי חיפוש בפורום על מדריכים וכו' ולא מצאתי כלום ... ובמדור מדריכים מצאתי רק מדריך מלפני 4 שנים :\ יש לי מחשב P4 2.8HT, ASUS P4P800 SE, 512MB המעלות שלי כרגע שפועל תוכנת איסיקיו, אימיול, אברסט, CPU Z ועוד כמה תיקיות של וינדאוס... 41 מעלות ללוח אם, 37 מעלות למעבד, 37 מעלות לדיסק קשיח עוד משהו שראיתי באברסט אולי זה יהיה שימושי: Voltage Value: CPU Core 1.60 V +3.3 V 3.36 V +5 V 5.00 V +12 V 11.92 V +5 V Standby 5.17 V ורציתי לשאול עם המעלות האלו בסדר כדי להתחיל ב OC ? ואיך אני מתחיל בעצם?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המארז Raidmax Scorpio 868 יש לו מאוורר אחד בחלון -שמכניס אוויר ועוד 2 מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר. יש לו מקדימה למטה מקום לעוד 4 מאווררים, אז חשבתי לשים שם 2 של 80, השאלה היא איזה מאווררים ? האם אני צריך שיכניסו אוויר או יוציאו אוויר ? ולמה אני מחבר אותם ?! כי אני לא חושב שנשארו לי חיבורים. תודה תום.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם אולי מישהו עשה OC עם התוכנה הזאת של אינטל... http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm 1)האם מישהו עשה כבר עם התוכנה הזאת OC ? 2)האם היא תוכנה קלה. 3)האם אני יכול להעלות איתה באסים,ולנעול PCI/AGP ? 4)אם אני מעלה את הבאס מ-200 ל215 המחשב יכול להיתקע ? 5)אם המחשב ניתקע,אז אני אבוד ?,כי אני לא יודע איך לאפס את הביוס(וגם אם אני אדע אני לא אדע איך להגדיר אותו.) 6)אם אני מעלה את הבאס של המעבד אז גם הבאס של הזיכרונות עולה,ואז גם המתחים עולים לבד ? 7)האם כדאי לעשות OC צנוע למעבד שלי ? 215X15=3225 (המפרט בחתימה) תודה לכל מי שעוזר לי !!!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לעומת מעבד בסטוק.. כלומר, לדוגמא אם המעבד נשאר באותה טמפרטורה שהוא בא כסטוק אבל הוא מואץ בגלל קירור טוב?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב המבוסס על AMD ATHLON XP 2000+ PALOMINO CORE המעבד בא במקור עם גוף קירור ומאוורר של תרמל טייק וולקנו 7+ מנחושת, בגלל שהוא הרעיש מאוד החלפתי אותו לתרמל טייק וולקנו 10 שהוא קטן יותר ומרעיש פחות באופן משמעותי אך גם מנחושת. השאלה היא האם זה יכול לפגוע במעבד? אמנם עכשיו חורף ודי קריר אך מה יהיה כשיגיע הקיץ? האם הקירור הזה יוכל לעמוד בעומס החום, (המארז מאווורר ע"י מאוורר קדמי שמכניס אויר ואחורי שמוציא, קירור לגשר הצפוני ובקרוב אני אוסיף מאוורר צד לדלת השמאלית של המארז). אני מדגיש שלא מתוכנן OC ! שאלה נוספת: אם אני אוריד את הגריל מהוולקנו 7 זה יקטין את עוצמת הרעש? או שהגריל לא משפיע בכלל?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
זה לוח שתומך ב פנטיום 4 וזיכרונות RDRAM .........בקיצר יש לי מעבד P41600 שמומהר ל 2100 בדרך הרגילה דרך הביוס הבאס הועלה ל 133 ומכפלת הזיכרון ירדה ל 3 ............ככה הוא עובד על 2100 והזיכרונות ב 400 אחשב הבאס המקסימלי בביוס הוא 133 .......הדכענתי את הביוס ל 1.07 וזה לא עזר ראיתי כתבות שבהם יש להם יותר מי 133 ראיתי 200 אפילו אבל לא רושמים איך עושים את זה . עם מישהו מוכן לתת לי קישור או הסבר איך לעשות אני ישמח .
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב.. יש לי E8400 הגעתי ל3.6GHZ בנתיים הרצתי בדיקות הINTELBURN TEST וזה תמיד עובר (אני עושה הרצה של 10 סיבובים תמיד) קניתי קירור חדש . thermaltek ultra 120 extrime משהו כזה במקום הסייט נינגה.. וכן זה שיפר לי את המעלות . קודם עם הנינגה היה לי במנוחה 48 מעלות ואיזה 74 מעלות במאמץ ועכשיו ישלי במנוחה 38 ובמאמץ הכי גבוה שהגיע זה 60 מעלות. 1.שווה להמשיך עוד את הOC? 2. האם הבדיקות שאני עושה מספיקות? 3. המעלות טובות ? 4. איך אני בודק את הביצועים עם התוכנה super pi ?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי חברה אני עשיתי כלומר ניסיתי ועושה אוברקלוק למעבד החדש שלי והוא core 2 duo e6600 מסדרת conroe השאלה שלי היא למה כאשר אני שם בערך על תדר 310 אז כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש ושומר את ההגדרות אז הוא נתקע לי במסך שבו הוא מראה לי את המעבד מהירות שלו ועוד (מסך שחור כזה שמופיע אם הפעלת מחשב מחדש) הלוח אם שלי הוא asrock 775 dual vsta מישהו יכול לעזור לי בבקשה!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!! נ.ב (יש לי 1 ג'יגה ראם עוד מעט אני שם עוד ג'יגה של kingston ומעבד core 2 due e6600 2.4ghz) אמרו לי לשחק עם הvoltage אך אין לי גישה כנראה לזה או שאני פשוט לא יודע איך להגיע לשם ומה עושים!!! בינתיים הצלחתי להמהיר את המעבד ל2.7 תודה על העזרה!!!!!!!!!!!!! אוליי הלוח אם שלי לא מתאים לאוברקלוק או משהו א…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 אני חושב שהוא סלרון, זה לא חשוב, אני מחפש מה לעשות כדי להשתיק אותו, הוא די רועש, אני חושב שהמאוורר של הספק זה הדבר שעושה את הכי הרבה רעש, רציתי המלצה לאיזה סוג וגודל מאוורר אני יכול לקנות כדי שהמחשב יהיה שקט.... ואם אפשר בכלל להחליף את המאוורר של הספק?, ואם אני צריך גם להחליף את המאוורר של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מעבד AXP T-Bred 1700 עם OC (הפרטים בתמונה המצורפת) הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור באס 167MHz והמחשב לא מאתחל. חשבתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז הגבלתי לו את הבאס ל-66MHz ובכל זאת הוא לא עולה. אותו דבר גם כשאני מעלה את המכפלה ל-12. אלה הטמפרטורות: מעבד: 39 לוח: 32
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתעניין במארזי SFF, וחושב לקנות Antec Aria ורציתי לשמוע מבעלי ניסיון במארז SFF כזה או אחר. יש לי מחשב יחסית חזק (מעבד 2600+, 9500פרו מומהר) איך מתפקדים המארזים מבחינת טמפרטורות ורעש כשמותקנת בהם מערכת חזקה? האם אפשרי להשתמש בVGA Silencer3 במארז כזה? ועוד שאלה, למארז שאינו מקורר היטב עדיף גוף קירור מנחושת ולא אלומיניום, אני צודק?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מזה אומר ב-speed fan temp 1,2,3,1 ואם אתם יכולים לעזור לי להשתיק את הרעש הזה ואיך אפשר לקרר אותו כי הוא גם מגיע ל-40 בלי שאני משחק וכשאני משחק זה 50 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקבל סלרון 733 (יותר טוב ממה שיש לי כרגע פנטיום 2 350), קיצר אני מתכוון לעשות לו אוברקלוק השאלה שלי היא: מה המהירות הממוצעת שאני יכול להגיע איתו, איזה גוף קירור (זול יחסית) מתאים וטוב בשבילו תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי ניסיון רב בתחום טכנאי פי סי וכדומה אך מעולם לא עשיתי Oc רכשתי והרכבתי היום לוח p5e של אסוס ב 1000 ש"ח ומעבד e8400 זכרונות יש לי מהמחשב הישן 4 סטיקים של גיגה מהירות 667 אודה לכם אם תוכלו לתת לי הוראות מדיוקות להגדרות שיש לבצע מי מו מה ואיך למהירות בטוחה שהכל יעבוד חלק יש לי מאורר איכותי מאד של זלמן ככה שאין בעיית קירור
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-