אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הי ברצוני לערוך אוברקלוקינג ואינני מרוצה מהקרור הסטנדרטי. כיום יש לי מארז גיגבייט אורורה עם שלשה מאווררים. קדמי מכניס ושניים אחוריים מכניסים. אני חושב שבפנל הצדדי אוכל להרכיב 1-2 מאווררים.המעבד e 8600 מקורר על ידי בלק נייט. יש לי 5 מאווררים scythe kaze yuni .שניים 1200 אר פי אמ ושלשה 1900. איך לדעתכם הכי טוב לסדר אותם במארז. אגב אחד מה1900 הולך להחליף את המאוורר של ההיט סינק תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי אפשרות בלוח אם להעלות את המהירות של הזיכרונות בלי לשנות את הבאס של המעבד.. הזיכרונות הם של סמסונג 400 מגה הרץ..UCCC התיזמונים אותו דבר..לא שיניתי אותם.. התוצאות בתמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קראתי כאן שמישהו הגדיל את ה CACHE של המעבד שלו ע"י ציור עם טוש כסף ע"ג המעבד, לא כ"כ הצלחתי למצוא את זה מישהו יכול בבקשה לכוון אותי לשם ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לאלה מכם שלא קראו את המאמרים שבאתר .......... יש שם כתבה על אחד ששם את המחשב שלו (Celeron 600) בחוץ במרפסת שלו כאשר הטמפרטורה בחוץ היתה 18- מעלות. ואחרי רבע שעה המחשב נכבה בטעות ולא נידלק יותר בגלל שקפא. ואחרי שהוא הפשיר הוא הצליח להדליק אותו שוב. :
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני מדריכים והכל ונכנסתי לביוס בלוח שלי ( p4p800 ) אבל אין לי שם שינוי מתחים העלאת תדרים שום דבר זה הפעם הראשונה שאני רוצה לעשות כי המחשב שלי כבר עגלה :'( מישהו מכיר את הביוס בלוח שלי ומוכן לעזור? [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 15:46:19 הצלחתי להגיע למסך כמו בתמונה המצורפת עכשיו מה אני צריך לעשות..אני מעוניין להגיע ל- 3.4 לא ממש הרבה כי בכל זאת יש לי קירור פשוא אבל מעליו יש לי מאוורר 120 מ"מ שמצאתי ברחוב רז אבא שלי איך שהוא הצליח לשים אותו מעליו משהו מוזר כזה חח הוא קדח בתוך הפלסטיק טוב לא חשוב נחזור לנושא תסתכלו בתמונה המצורפת:אני רק יזכיר שאין לי שום ניסיון באוברקלוק ככה שבבקשה תסבירו לי אבל תגידו לי תעלה X וכאלה דברים שאני לא יבין מה אתם רוצים מהחי…
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כפי שתכף תבינו, אני טיפש גמור בעניין הזה. אז אני מקווה שתעזרו לי. יש לי כמה שאלות, לגבי אוברקלוקינג, שתמיד בלבלו אותי: באוברקלוק, אני יכול להעלות רק את הבאס ולהשאיר את המהירות כמו שהיא? (נגיד, P4 2.4C 800Mhz @2.4C 1500Mhz) באוברקלוק, אני יכול להעלות רק את המהירות ולהשאיר את הבאס כמו שהוא? (P4 2.4C 800Mhz @ 3.0C 800Mhz) מה זה מכפלה? והאם כדי לשנות אותה צריך לפתוח אותה? ואם כן איך עושים את זה? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מדבר בכלליות ובפרט על 120 מ"מ איזה "טכנולוגיה" עדיפה במאווררים ? לפי מה שבדקתי כאן הדעות דיי חלוקות. יש כאלו שטוענים שה 2BALL עדיפים הגלל הקירור הטוב שלהם במהירויות גבוהות וישנם שטוענים שה Sleeve יותר שקטים...אז מה לגבי ה Thunderblade ? גם מקרר מעולה וגם מפיק רעש לא מבוטל והוא בטכנולוגיית ה Sleeve ( רק דוגמא ) אז מה יותר מומלץ ? ואיזה דגם ? אני אחלפתי את ה thunderblade שלי שהיה רועש בצורה בלתי רגילה וגם מקרר מעולה ב 120 ULTRA UV שאומנם קצת פחות מקרר אבל שקט מאוד ( Sleeve ).
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הבעיה הבאה: וזה קורה אחרי שאני נגיד עושה ריסט למחשב או מכבה ומדליק אותו ...נגיד שאני עושה לו התקנה אז התוכנה עובדת ואחרי ריסט הוא מראה לי תהודעה הזאת מה אני אמור לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן לוח intel מעבד סלרון 500MHZ 228MB הקיצור יש לי רק מאורר על המעבד שווה להוסיף עוד מאורר?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם...בתוכנה cpuz זה מראה לי שהמתח כל שניה קופץ מ1.36 ל1.43 זה אמור להיות ככה? אולי הספק לא יציב? http://img359.imageshack.us/img359/7051/12420547fi2.jpg
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אז ככה, אני מחפש מאוורר 80\92מ"מ שיישב על ה SLK800A שלי למטרות א"ק\בנצ'ים בלבד, לא לעבודה רציפה. לכן רעש ממש לא פקטור פה, באופן קבוע אני עם אנרמקס על 7V. המאוורר צריך להיות עוצמתי במיוחד, הכי חזק שיש. כמו כן, אני צריך חנות שמחזיקה בו באיזור ת"א\שפלה. חשבתי על הוואנטק טורנדו 92 מ"מ או על הדלתא 92 מ"מ. אם יש לכם הצעות אחרות - תרגישו חופשי. בתודה RJ
-
- 10 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איזה עוד דרכים יש לבדיקת הסטפינג חוץ מלהסתכל על המעבד
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קיבלתי 11000 ב3d mark 06 רציתי לדעת אם התוצאה הגיונית.. זה ניראה לי נמוך.. יש לי מערכת כזו: לוח אם-p5kcm-pl מעבד-q9550 כרטיס מסך-nvidia 8800 gts 614 mb זכרונות-corrsair 2 gb 800 mhz
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הבנתי שהמאוורר שמגיע עם הכרטיס לא יעשה את העבודה אם אני אעשה אוברקלוק לכרטיס כך שישתווה ל-xt. כל אותם חכמולוגים שעשו את הפתיחה של הכרטיס + המהרה אמרו שצריך קרור טוב יותר אבהמה, הם לא אמרו איזה קרור חלופי יעשה את העבודה ואני לא ראיתי עדיין קרור כזה בשום מקום(ולא, אני לא רוצה קרור מים!) ... כל עצה שהיא תתקבל בברכה 8) נ.ב. לא אין לי x800pro אבל יש לי הצעה לרכוש אחד ואני מברר כל מיני אופציות לגביו מראש, תודה ^^
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 אני חושב שהוא סלרון, זה לא חשוב, אני מחפש מה לעשות כדי להשתיק אותו, הוא די רועש, אני חושב שהמאוורר של הספק זה הדבר שעושה את הכי הרבה רעש, רציתי המלצה לאיזה סוג וגודל מאוורר אני יכול לקנות כדי שהמחשב יהיה שקט.... ואם אפשר בכלל להחליף את המאוורר של הספק?, ואם אני צריך גם להחליף את המאוורר של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעבד AXP T-Bred 1700 עם OC (הפרטים בתמונה המצורפת) הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור באס 167MHz והמחשב לא מאתחל. חשבתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז הגבלתי לו את הבאס ל-66MHz ובכל זאת הוא לא עולה. אותו דבר גם כשאני מעלה את המכפלה ל-12. אלה הטמפרטורות: מעבד: 39 לוח: 32
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לא מצאתי איפה רשומה הפקודה? כרגע לפי Z-CPU זה על 400 ואני רוצה להעלות ל420FSB שהבנתי זה הגבול של הלוח
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כיצד ניתן להוריד אותם ללא פגיעה בזיכרונות?... הקירור סטוק מרעיש מדיי אז כדיי להתקין קירור אחר אני חייב להסיר את הסינקים מהזיכרונות
-
- 11 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כרגע יש לי על המחשב: ZALMAN7700+EVERCOOL TURBO 2 שעושים עבודה מעולה בקירור ומאוד בשקט, אבל הספק עושה רעש ואני מעוניין להשקיט אותו, הוצע לי להחליף את המאוורים שלו, איך אני עושה את זה ? יש לו שני מאוורים של 80MM אם אני מנתק אחד אני הורס את הספק ? מה עלול לקרות במצב כזה ? http://www.thermaltakeusa.com/product/Power/PurePower/w00089r/w00089r.asp *חשוב לציין שאין לי אף מאווררים פועלים במחשב ככה שזה הספק כנראה. אני משרשר מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239951.msg2110807#msg2110807 תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום ניראה לי שאני קונה SLK 700 ורציתי לדעת כמה דברים יש לי BARATON 2500 עם קירור מקורי של AMD שמגיע ל45 בשימוש פשוט של אינטרנט, עכשיו האם בכלל יהיה שינוי עם הSLK 700 והאם המאורר המקורי של AMD על הHSF (כאילו ההיט סינק) הוא BALL BEARING (מסב כדורי)?? עי אז אני פשוט אקנה את הSLK 700 ואשים את ה60 MM של הAMD עליו. בתודה דניאל נורמן
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב עם מעבד E6600, ומתכנן בעתיד לבצע OC מינורי (333MHZ לבאס). הבנתי שהקירור סטוק שמגיע עם המעבד אמנם יספיק לי ל- OC, אבל יחד עם זה יעשה לי חור במוח, כנראה גם ללא ה- OC. איזה קירור בסביבות 100-150 ש"ח מומלץ עבור הקונפיגורציה הזו?
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עשיתי OC בהתחלה ל2.88 כי לא הבנתי למה זה מעלה לי גם את הזכרונות אם אני עובר את הערך הזה. בדקתי ביררתי עכשיו יש לי 3.0 (333 FSB) והזכרונות הורתי ל667MHZ בשביל יחס 1:1. אז ניסיתי לשים מעבד על 400FSB כדי שהזכרונות יהיו על 800MHZ והיחס יהיה 1:1, אך המחשב פשוט לא מוכן שאני אגיע ל400FSB. מעל איזה 333 FSB הוא פשוט לא מעלה לי את הווינדוס אומר לי כאילו יש בעיה וברגע שאני שם על 333 הכל עובד שוב. אולי אני לא יודע מה לעשות עם המתחים אבל כרגע בביוס על 1.28750 למעבד. לוח אם: P35C-DS3R מעבד: Q6600 OC @ 3.0Ghz זכרונות: OCZ 800mhz @ 667mhz, 5-5-5-15 @ 4-4-4-12 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כמה טוב יותר מעבד 2 ליבות ממעבד ליבה אחת ממהירות דומה? כשעושים OC למעבד לדוגמא האם רק המעבד יכול להשרף או בדרך עוד כמה דברים? במדריך רשום איך לבטל כל מיני דברים שיכולים להפריע בתהליך ה OC אבל לא הבנתי איך בדיוק עושים את ה OC כלומר איך משנים למשל מ 3.0 GHZ ל- 3.2 GHZ? האם בתהליך ה OC הבעיה היחידה היא התחממות יתר או יש עוד כמה בעיות? דבר אחרון - מה דעתכם על ה OC של Tycoon למעבד המהיר ביותר, שווה לנסות? אני לא הכי מבין בכל נושא ה OC אז אשמח שלא תתנשאו עלי בבקשה ;-) תודה מראש למי שעונה על אפילו שאלה אחת ואשמח אם תענו על כולן
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את הD930 וASUSP5LD2-VM KUNGSTON DDR 2 512(533)MHZ וGF6800 XT ברצוני לעשות למערכת אובר קלוק יש לי קירור סטוק שבנתיים עובד מצויין המעבד במצב מנוחה =27-30 מעלות קראתי את המאמר שיש באתר אבל לא הבנתי כל כך איך אני מתחיל ???
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה ללכת על ה - thermlright v1 לכרטיס מסך שלי יש לי 6600 gt agp gigabyte http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm אז ככה זה יתאים לכרטיס מסך שלי יענו לא מבחינת ביצועים זה יכול ליהיות מורכב על הכרטיס ואל תגידו "כתוב שלא".... כי עד היום התקנתי 2 קירורים שכביכול לא יכלו ליהיות מותקנים עליו והצלחתי יופי כאילו הרכיבו אותם בשבילו אז תגידו לי א מישהו ניסה פעם
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-