עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by VooDoo3,

יש לי מספר שאלות : ---האם ניתן להחליף את כיוון זרימת האוויר במאוורר במארז ע"י הפיכת החיבורים של החשמל שלו ? --- איך כדאי לסדר את המאוורר באחורי המארז - שיוציא אוויר או שיכניס ? --- איך כדאי לסדר את המאוור בקדמת המארז ( מתחת לכונן הדיסקטים ) - שיוציא אוויר או שיכניס ? בתודה מראש לעונים ..... VooDoo 3 8)

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  2. טוב אז ככה, כמו שהנושא מרמז אני רוצה לקנות E6600 ואני נורא רוצה לעשות לו אוברקלוקינג(גם רוצה לדעת איך אם מישהו מוכן להדריך), והייתי רוצה לדעת איזה זכרון/מערכת קירור/לוח אם לקנות שיתאימו לצרכים של האוברקלורינג בצורה אופטימלית, עכשיו קחו בחשבון שאני במסגרת תקציב של כ 4000 ש"ח אבל יכול להביא חלקים במחירי עלות יבואנים, אז אל תפחדו להציע גם רכיבים איכותיים. ;D בתודה מראש לכל מי שיתייחס אליי...

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by B.M.F,

שלום, החלפתי היט סינק למעבד Athlon XP 1800 (וולקנו 7 פלוס) ניקיתי את המשחה הקודמת, ומרחתי משחה על הליבה ועל ההיט סינק. הרכבתי אותו על המעבד - וכשהדלקתי, ב-BIOS ראיתי שטמפרטורת המעבד הייתה על 75 ובמגמת עלייה. כיביתי את המחשב דר"א, מההיטסינק+מאוורר יוצאים שני כבלים , זוג ובודד. הזוג הם להפעלה והבודד (צהוב) הוא בטח לסנסור או לשליטה על המהירותץ עכשיו, לא ניתן לחבר את שניהם ביחד ללוח, אז חיברתי רק את הזוג שמאפשרים לו לפעול. מה הסיבה שהייתה מצויינת טמפרטורה כל כך גבוהה ? בגלל שהחוט הצהוב לא מחובר ? בגלל שיש יותר או פחות מדי משחה טרמית ? סיבה אחרת ?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  4. תקציב :300 שקל יש כמה סוגים אני לא יודע מה מתאים Zalman Vga Cooler VF900-Cu Zalman Vga Cooler VF700-Cu LED Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP או Silencer או שבכלל ללכת על מוצר של Thermaltake

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. תשמעו יש משיהו ממש מוזר בטמפרטורה התוכנה Everest מראה שאני במאמץ על 62 מעלות אך לעומת זאת התוכנה Core Temp אומרת שאני במאמץ על 52-50 בדקתי ששניהם פועלות יחד ושניהם מראים טמפרטורה שונה במנוחה הEverest מראה 45 מעלות לשני המעבדים Core 1 core 2 (יש עוד CPU שזה עומד על 30 אני לא יודע מה זה בדיוק) וה Core Temp מראה 40 מעלות לcore 1 core 2 מעבד E8400 לוח אם P35-DS3P ספק Huntkey 700W 80master (החדש לא הזולים^^ עולה בערך 550 שקל) קרור AC Freezer 7 Pro השאלה איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלי? וגם אם אני יכול לעשות OC עד ל3.4Ghz ? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by parAzoid,

האם הלוח אם הזה טוב לOC שיחזיק 400FSB עם E6600 וTWINMOS 800MHZ [לא טויסטר, הVALUE] ועם קירור NINJA PLUS? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E5200 לאינטרנט office , אפליקציות פשוטות ואולי סרטים ... דברים בסיסיים, בלי OC כמובן. אמרו לי שהמאורר שבא עם המעבד נוטה להרעיש ויכול גם להתקלקל אפילו אחרי חצי שנה. כרגע יש לי amd athlon x2 כבר שנתיים שלוש ולא נתקלתי בבעיות כאלה. האם כדאי לשדרג את הקירור שמגיע עם המעבד לקירור איכותי יותר כמו Arctic Cooling Alpine 7 Pro ?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  8. אהלן הציעו לי את הקירור למעבד הבא : OCZ Vanquisher http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_vanquisher_cpu_cooler הציעו לי אותו במחיר של 180 ש"ח האם זה כדאי? זה נחשב מחיר טוב? איך הביצועים של קירור זה? תודה

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by lubian,

איך יכול להיות שבשני תוכנות של OC יהיו אותם תדרים, אבל תוצאה שונה? הגעתי לתדרים יציבים בMSI Afterburner ואז ניסיתי להריץ אותם על GIGABYTE OC_GURU שבאה עם כרטיס מסך וקיבלתי תוצאה שונה. מישהו יכול להסביר לי למה זה יצאה ככה ולא זהה? השתמשתי בGPUTOOL וOCCT לבדיקת שגיעות. בבדיקות בHEAVEN יצאה לי תמונה כזאת: מעבד וכ. מסך סטוק: FPS: 59.7 Scores: 1505 Min FPS: 20.4 Max FPS: 93.5 מעבד@3200 OC, כ. מסך סטוק: FPS: 101.6 Scores: 2560 Min FPS: 30.7 Max FPS: 203.8 מעבד@3200 OC, כ. מסך@+62 ליבה ו+136 זכרון: FPS: 102.7 Scores: 2586 Min FPS: 30.7 Max FPS: 213.0

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by dubilev,

שלום, ה-UPS שלי מאוכסן בתוך ארון סגור, ביחד עם הראוטר והסאב וופר. טמפרטורת הUPS מגיעה לכ-40 מעלות כשהארון סגור ול-35 כשהוא פתוח. לארון פתח אוורור 6*25 אבל אין זרימת אוויר. אני מעוניין להתקין מאוורר צמוד לפתח הזה. האם להתקין בתצורת יניקה או פליטת אוויר? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר קטן שכזה שמתחבר לשקע הביתי? תודה, דובי

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס . רציתי לשאול האם ניתן לעלות את המתח . דגם הכרטיס Sapphire 7850 1GB תודה .

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  12. אפשר למצוא תקירור הזה בארץ? לפי מה שהבנתי זה קירור בשביל הכרטיס מסך שלי. לא ספציפית. אבל לכרטסים החדשים ואשמח שמישהו ימליץ לי על קירור טוב לכרטיס עם אפשר מKSP עם לא מחנות אחרת דרך אגב הכרטיס זה GTX570

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  13. הוא פועל פסד...הכל טוב...אני אפילו לא חושד בו שהוא יתקלקל.... ההרד דיסק: WD 80 BB יש איזה דרך לעשות שהוא ירעיש פחות...כי זה רעש בלתי נסבל... דרך אגב המארז שלי פתוח..!!..

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by Raped,

שלום הפעלתי עכשיו תמחשב החדש עם כרטיס מסך 7600 GS שהיה לי פה עד יום ראשון שאני יקבל את ה 8800GT בקיצור יש לי 2 שאלות 1,למה שאני מדליק תמחשב הקירור של המעבד Themaltake Big Typhoon מתחיל להסתובב ועוצר מסתובב ועוצר? 2, עם איזה אני יכול לבדוק תמעלות של המעבד שלי? תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  15. זה המפרט.. מעבד:e2180 לוח:p5gc-mx/1333 זכרונות:2 ג'יגה 667 (5-5-5-15-21) הארדיסק:סטה 2 160 ג'יגה כ.מסך:מובנה של אינטל 950 כ.קול:realtek hd מובנה כ.רשת:של atheros מובנה.. ספק :400 וואט ג'נרי אוקי קראתי מדריכים אגב בביוס אין אפשרות להעלות מתח ,אז בתור התחלה אני קובע יחס של 1:1 שהזכרון לא יגביל,המעבד לא מגביל כי כבר עשו איתו תוצאות מדהימות,לבטל את eist וc1 ו הbit הזה.. [= הטמפ' שלי בקור טמפ' במנוחה זה core 0=27 core 1=30 cpu:22 .. בדקתי בכמה תוכנות ואלה הטמפ'.. אז מאאיפה להתחיל?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by com,

אני עובד על TBERD 1700 באוברקלוק ל2250 מגהרץ. עם SLK800 ומאורר גנרי אני על 39 מעלות, זמני, המוארר על המעבד יוחלף וגם יוספו מאוררים במארז (כרגע אין כלל) שמעתי על תופעה של מוות של TBERDים באוברקלוק במתח גבוה, ואני לא רוצה להרוג את שלי. כרגע אני על מתח 2.0 מקסימלי בלוח שלי. הטמפ היא לא ממש בעיה, ככה שמחום הוא לא ישרף. (והיא תרד ל30 בערך, כבר הורדתי אותה עם אמצעי קירור זמנים) האם יש סיכוי שהמעבד ימות אחרי כמה חודשים מהמתח אחרי כמה חודשים ? לא אכפת לי לקצת חיים של מעבד בשנה מתוך ה12 שנים הממוצעות שלו.. תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  17. מדובר במעבד +2800 AMD אז תקנו אותי אם זה סוקט אחר. הקירור הוא לא למטרות OC ורצוי שיהיה שקט יחסית. מדובר במחשב ישן ואין לי כוונה להשקיע בקירור יקר. תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by eranir,

אהלן, לחבר התקלקל המאוורר של ההיטסינק. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מאוורר מתאים של 70 מ"מ? במידה ולא - כנראה שנחליף את כל הגוף קירור. אני אישית בד"כ שם משחה תרמית, אבל על מעבדים וקירורים יקרים. עד כמה הכרחי לשים משחה על קירור מסכן (כנראה Alpine 64) שיורכב על מעבד athlon 3700? תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  19. שלום רב, ישלי את המעבד AMD X4 620 ביחד עם לוח גיגהבייט,GA MA785GMT-UD2H וזכרון אני לא זוכר תחברה אבל סטיק אחד..2 גיגה,. קירור סטוק.הבעיה פה לא הטמפרטורות אלה לא יודע מה כבר.. הבאתי קפיצה אחת ללוח לשני הגשרים לדרומי ולצפוני (האם להם צריך ? ) וראיתי שם גם NB אבל -פחדתי לגעת.. הבעיה שכל בדיקת מאמץ על כמה שניות הראשונות ישר זה מוצא בעיה (ארור) ומפסיק תבדיקה.. רציתי לשאול מה הבעיה ? ואני גם חושב שהמתח גבוה מידי..האם ולמה לשנות ? הינה מכה תמונות שיסבירו מה הולך במחשבי היקר תודה רבה רבה על העזרה..ומקווה שיהיה מימנה.(:

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  20. שלום לכולם המפרט שלי מופיע בחתימה שלי למטה וזה כולל את הOC הקטן שעשיתי עכשיו רציתי לשאול האם יש למישהו אותה חומרה וכמה הוא הצליח להגיע או שיותר נכון לכמה כדי לעלות את הBUS שלי שלא יתחממו לי יותר מידי דברים עכשיו אני על 46 מעלות במנוחה!!

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  21. הלוח http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333/overview.htm# אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בביוס אני מוגבל אני יכול להעולת את המהירות במכפלות גבוהות.... המכפלה הנמוכה יותר לא ניתנת לשינוי!!! השאלה שלי עם זהקשור ללוח, הכוונה לאיזה ג'מפר שצריך להוציא , או שזה הביוס שלי קצת ישן ולא מעודכן????? משהו מוכן להסביר לי איך: Extreme Overclocking ASUS P4S333 offers robust overclocking options to maximize your system performance. Easy DIP Switch or Jumperfree overclocking from BIOS. Flexible CPU Core Voltage Adjustments in 0.05V increments over defaults Accurate 1MHz adjustments of system-bus-frequency up to 200MHz (i.e. front-side-bus up to 800MHz) Adjustable VIO memory voltage…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by Morfix,

שלום, יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb, כשאני נכנס להגדרות של nvidia בלוח בקרה הוא לא נותן לשנות את האפשרויות של המאוורר, איך אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורר? עם יש מישהו עם כרטיס מסך של החברה הזאת, שיבדוק ויגיד עם אצלו זה גם ככה. המערכת הפעלה שמותקנת אצלי היא xp, אבל פעם התקנתי גם vista וגם אז זה לא עבד. האפשרויות של המאוורר מופיעות אבל אני לא יכול לשנות אותם. תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by scorpion,

מה קורה? יש לי לוח אם של אינטל ואין לו אפשרות להעלות את הfsb אז יש איזה תוכנה שתעשה את זה? ולא בצורה מסובכת מדי...... הכל מקרה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים יש לי 7800Gt והגיע הזמן לעשות אוברקלוק ניסיתי את הריבהטונר ואני לא אוהב יש המלצות לאיזה תוכנה קטנה ופשוטה לא מסובכת מידי לבצע אוברקלוק תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by ramil19,

ההיטסינק שלו יושב גם על הזכרונות של הכרטיס מסך, או שלקירור הזכרונות צריך לקנות היטסינקים נפרדים? הוא בא עם דבק או גריז טרמי?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.