אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
את פרטי המחשב תוכלו למצוא מצד ימין. המעבד בטמפ' של 50 מעלות כשהוא קצת עמוס, 52 מעלות בערך כשהוא עמוס. 45 ללא עומס. הלוח בין 32-37 (ללא עומס - עומס) על הזיכרון יש קירור כפי שכתוב בפרטי המחשב שלי. הזיכרון עובד בבאס 400 והמעבד בבאס 333, אני מעוניין "להמהיר" את המעבד לבאס 400 כך שיסתנכרן עם הזיכרון והם יעבדו יחד בצורה יעילה מאיך שהם עובדים עכשיו. הלוח שלי קל ל-OC : ABIT NF7 מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתכוון לקנות מחשב חדש וראיתי את תיאור הבדיקה והתקנת המחשב אצל זיגזאג :" לאחר מכן אנו בודקים את המערכת: 1. התקנת מערכת הפעלה. 2. התקנת כל הדרייוורים לכל החלקים . 3. בדיקה שכל הכוננים עובדים . 4. בדיקת יציבות ע"י הרצת תוכנה המאמצת את המחשב : המחשב רץ כ - 8 שעות ברציפות ( מינימום ). ע"י בדיקה זו אנו מאמצים את לוח האם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך וכך בודקים את החלקים לתאימות וחוסר פגמים. ". ותהיתי איך גם אני אוכל לבדוק יציבות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ארדוור מוניטור ושם יש system cpu ו - PWM מה אומר PWM? טמפ' של מה?? system זה של המארז לא? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מעבד ברטון 2500, דרך הביוס הוא נותן לי לשנות את המכפלה, האם זה אומר שהמכפלה שלי פתוחה ? ובאותה הזדמנות יש לי Abit NF7-SL האם קריאת הטמפ' של המעבד נמוכה מהטמפ' האמיתית ? תודה מראש, תום.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את ה-PCMARK04, קופצת לי ההודעה: כמובן שעידכנתי את הווינדוס (XP) עים כל העידכונים האחרונים. התוכנה נפתחת לאחר מכן, וכשאני מריץ בנצ'מרק - ולא חשוב איזה, בסיום הבדיקה אני לא מקבל תוצאה ממספרית אלא את הדבר הבא: מישהו יודע מה הבעיה? .
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
check this out..! http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en20.php אני יודע שזה נשמע נובי.... אבל שמשנים את הבאס זה לא מעלה תמ"הצ? כי אצלו זה 3.2 כמו שהיה לו בהתחלה! ואיפה יש אפשרות להעלות את זה? ולמה לא ידעתי על זה כלום!?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואיזה קירור יש לכם\מעבד ובאיזה מצב הוא\ מארז וכו' לשם השוואה של חיישנים בלוחות שונים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לעשות ממש בקרוב oc למחשב שלי ויש לי כרגע ספק גאנרי שאני אל אמאין שהוא יעמוד בעומס אז אני רוצה לקנות את הספק Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply מה אתם אומרים אליו? מתאים לי אם זה ישנה אני רוצה לעשות אם מעבד amd 2400 וזיכרונות של מושקין 512 3200 400mhz
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז ככה, יש לאחי ולאחותי פנטיום 4, פשוט לא שומעים את המאוורים שלהם!!!! אני עם Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance וגם על הכי נמוך הוא פשוט קודח!!! אני רוצה להחליף אותו למאוורר שלא יוריד מהביצועים אבל יהיה שקט... ממש שקט! (חשוב שיהיה טוב כי אני מתכנן OC קליל...) על איזה סינק אתם ממליצים? שיהיה קר וטוב ושקט ביותר?...
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של וינבונד 256 ושני סטיקים של סמסונג בעבר שהיו לי רק הוינבונד עשיתי oc מ 2.4 800 מ 200 ל 250 שזה בפועל מ 2.4 ל 3 ג'יגה העלתי שלב אחד במתח של המעבד מ 1.52 ל 1.55 ומתח לddr ל 1.60 והכל פעל יציב וכשורה עכשיו הוספתי שני סלוטים נוספים של סמסונג ורציתי לדעת מס דברים 1) מה המתח הבסיסי של הסמסונג 2) חיברתי את ארבעתם ב duel channel אבל מכל 2.7 המחשב מתחיל להשתגע שאם כל זיכרון בניפרד אני מגיע ל 3 יציב מה צריך לעשות או איזה מתח מומלץ לשים על מנת לייצב בין שני החברות שיחקתי עם המתחים אבל הוא תמיד נופל ואני פשוט יודע שאפשר לסחוט יותר מ 300 הרץ עלובים
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח, ושבת שלום... אז ככה, בכל הביקורות שקראתי על המוצר הנ''ל (Arctic Cooling VGA Slincer - סינק לכ''מ), הבנתי ששיוף החלק התחתון של הכרטיס יכול להביא תוספת משמעותית של ביצועים. אז... למה מתכוונים שאומרים "שיוף הסינק"? ואיך עושים את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://arc.aquamark3.com/arc/arc_compare.php?compareRunID=1887486888 13.5 אלף!#!@#!#!@# איך מה הוא גאון או משהו? אני לא מצליח לעכל את זה האם זה המחשב המהיר בעולם או שאולי אני לא רואה טוב(1 בלילה)
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי - radeon 9500p של ati. אין לי פלופי, וכשחיברתי מהמחשב השני שלי הצלחתי להרוס אותו... גם עם דוס 6.22 על סידי,ותוכנה בשם ntfsdos גם atiflash וגם flashrom לא עובדות* (הראשונה מבוססת על dos4gw ולא רצה על ntfs, והשנייה נותנת הודעת שגיאה שלא הצלחתי לפתור) *מכיוון שאני חייב לעשות העתק לביוס, אני צריך להיות מסוגל לכתוב על הדיסק. לא נראה לי שתהיה לי בעיה ב flash עצמו כרגע הדבר היחיד שנראה לי שאני יכול לעשות זה להשתמש ב knoppix ותוכנה מיוחדת לעשות flash דרך לינוקס - מישהו מכיר תוכנה כזו? חרשתי את google ולא הצלחתי.... מודה מראש על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
החלפתי לSP-97 שלי את הטורנדו 92' בSF2 CoolMod ועכשיו שקט וטוב ב40 מעלות Full Load + האוברקלוקינג... ומשום כך התפנה לי הוונטק 92 מ"מ טורנדו 119CFM המטורף לאוברקלוק של הכרטיס מסך המצ'וקמק שלי שאני מחליף בקרוב הPalit FX5200, עכשיו יש עליו בסך הכל מאוורר 40 מ"מ מסריח ביותר עם איזה 3 cfm ובלוק קירור קטן מתחתיו וגם משחה טרמית שאני שמתי... יש מספיק מקום לתקוע שם למטה את הוונטק טורנדו 92 אבל לא בצורה שהיא ישירות על הכרטיס אלא קצת באלכסון... העניין הוא שאני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה ויש פה כמה מומחים, כבר ראיתי, אולי תוכלו לעזור לי בנושא אני ממש רוצה לקחת את הכרטיס הזה למקסימום עד שיגיע לי הRadeon 9800Pro שהזמנתי... בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי היום פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד ואני לא יודע אם הוא אמור לעבוד רק בשעת מאמץ או כל הזמן. ואם זאת בעיה אז מה עושים? אשמח לקבל עזרה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את המארז הזה : יש לו מאוורר שמכניס אוויר בחלון, ו 2 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה. יש לו מקום לעוד 4 מאווררים מקדימה (למטה איפה שהצלעות האלה) אז חשבתי לשים שם 2 מאווררים שמכניסים אוויר (או שכדאי בכלל מאווררים שמוציאים אוויר!?) ... האם תהיה לזה השפעה ניכרת על הטמפ'? ואיזה מאווררים אתם ממליצים ? תודה רבה, תום.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש את המארז שעולה 280 ש"ח אצלהם ( http://www.ksp.co.il/hmain.php ) איך הוא? מבחינת איוורר? אני מחפש מארז טוב שאיתו אני יוכל להוריד את הטמפ' מ 60 מעלות במאמץ ל AMD ברטון 2500+ ל50 במאמץ (כולל OC). ושיהיה לו ספק כח שיוכל לתמוך בכמות מאווררים. והכל שלא יעלה הרבה. חיסכון אצלי זה שם המשחק.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך מסוג ASUS 9800XT וראיתי בתוכנה שיש באתר של אסוס ( SMARTDOCTOR ) שהטמפרטורה של הכרטיס שלי היא 43 מעלות לליבה 35 מעלות לזכרונות זה במנוחה 48-50 מעלות למעבד 42 מעלות לזכרונות אחרי שלוש שעות ב FARCRY השאלה שלי אך הטמפרטורות האלה גבוהות/סבירות ?? ב.נ הכרטיס ב OC ל 482 לליבה ו 820 לזיכרון... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.4 512 RDRAM ולוח d850emv2 של אינטל האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג??
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברה השאלה שלי היא כזו. יש לי מחשב שאת המפרט הרלוונטי שלו אני ירשום עוד רגע, הבעיה שלי היא שצלחתי להמהיר אותו מבאס של 200 לבאס של 216 (2.4 @2.6) וזה נראה לי קצת עלוב. רציתי לבקש עזרה בנסיון לשפר את האוברקלוק אם זה אפשרי, ושתעזרו לי להבין איפה הבעיה אצלי. מעבד - INTEL P4 2.4C לוח - GIGABYTE 8IPE1000PRO (בזמנו היה נחשב לאחד הלוחות הטובים ביותר של גיגהבייט) זיכרונות - 2 יחידות של ELIXIR 256M PC3200 מארז - Compucase super Midi Tower CI 6A19 קירור - שני מאווררים 120 מ"מ לזרימת אוויר מהחלק הקידמי לחלק האחורי של המארז, מאוורר אינטל למעבד, שני מאוררים לציפסטים על הלוח, ומאוורר על הכרטיס מסך * שאר המפרט (דיסקים כוננים וכרטיסים נמצאים ב"מפרט מחשב שלי") רקע לנסיון שלי להמהרה. ה…
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אם אני מעלה את מהירות השעון או הזכרונות למעט מעל ערך שעובד טוב, מה יקרה? כלומר, אם הכרטיס יתחמם יותר מדי, או שבצורה כל שהיא לא יוכל לפעול במהירות כזו או אחרת, מה יקרה?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
רציתי לדעת את הפרטים הטכניים של הכרטיס (מצאתי באיזה אתר, אבל לא בטוח שזה נכון) כדי להתכונן לOC. עד איזו מהירות רצוי לעשות OC בלי לפגוע בשום דבר? איזה קרור מומלץ לקנות?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
החומר הוא תוסף למים שמפחית את מתח הפנים ואמור להגביר את ספיחת החום שלהם, בנוסף, החומר מכיל חמרים נגד קורוזיה - ראה לינק http://www.water-cooling.com/articles/waterwetter/waterwetter.php בנוסף החומר מכיל חמרים מונעי גידול בקטריות אצות וכדומה.. איפה משיגים בארץ ?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-