עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 זה נורמלי? ומה צריכה להיות הטמפרטורה של הלוח? תודה יאיר

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by GRiM,

1. המאוורר הקטן, בגודל 8 ס"מ: 2. אחיו הגדול של הקטן, בגודל 12 ס"מ וחיבור לחשמל (שקט מאוד!): מה דעתכם? האם כדאי להרכיב את הגדול במארז ולגזור לו חלון?

• 13 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by white,

בוקר טוב! אני מחפש גרף שמראה את היחס בין טמפרטורה של רכיבים במחשב לבין הביצועים שלו. יש לנו דבר כזה? אותו מחשב,אותה משימה, טמפרטורות שונות. תודה!

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by p-o-i,

וואי ניקיתי עכשיו אבק מהמחשב של חבר שלי......ניקיתי לו את ההיט סינק של המעבד...והמעלות ירדו מ70 מעלות (פרסקוט עם קירור סטוק..).ל50מעלות...ירידה משמעותיתת...אנשים הגיע הזמן לנקות אבק גם ניקיתי את שלי שחזרתי וגם כמובן הוריד לי כמה מעלות...

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  5. כודם כול אין שום מפרט טכני עליו אז אין אפשרות לדעת עם יש לו בקר HD44780 עכשיו המסך הוא ITM-1602D-04 ויש עליו שני גוקים בצורת טיפה שחורה וכתוב עליהם IC1 KS0066 ועל שהני כתוב IC2 KS0065 העם הוא מתאים? דרך אגב יש לו 14 פינים וככול הנראה יש שם שני שורות.

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  6. האם ההגדרה שבכותרת תקינה? רק פעם אחת קרס לי המחשב כשהרצתי PRIME על בדיקת הזכרונות. לאחר מכן הרצתי MEMTEST כל הלילה ולא היה ERROR אחד. מהו המתח הממומלץ למעבד הזה בתדירות כזאת? הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP45-DS3R בנוסף הטמפ' שלי במאמץ מגיעה לקצת פחות מחמישים מעלות (לא עובר את ה 48-49) והמאוורר שלי הוא ונדטה 2. האם יש מקום לעלות הלאה ל 3.8? תודה.

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  7. שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש: E6600 Vista כרטיס מסך: BFG 8800 GTS 320 OC2 לוח אם: GB 965-p-DS3 זיכרון: 2GB 800 דיסק קשיח: WD 320 Sata2 הרצתי את everset וקיבלתי את התוצאות הבאות (לא במאמץ וגם אין שום OC) רציתי לדעת עם הכל בסדר (אין לי מושג...) אודה לתגובות

• 12 תגובות
    • 684 צפיות
  8. כמו בכותרת, אני מנסה להשקיט את המחשב, שכרגע מאוד רועש. לאחר בדיקה הגעתי למסקנה שאם אחליף את הקירור לשלושת הרכיבים הנ"ל, המחשב יהיה שקט ביותר. יש לכם המלצה על גופי קירור? השקט הוא כמובן בעדיפות ראשונה, אבל שלא יהיו גדולים ומסורבלים מדי, ולא יקרים מדי. לא יהיה OC, אפילו לא קצת. כ"מ: חשבתי על Zalman VF-900CU צ'יפסט: Zalman ZM-NB47J מעבד: יש הרבה מאוד דגמים שנראים מתאימים, ואני לא יודע במה לבחור המערכת שלה מיועדים גופי הקירור: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ לוח אם: MSI K8N Neo2 Platinum כרטיס מסך: PNY 6800GT AGP מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  9. מה אתם אומרים זה יהיה יעיל ואם בכלל אפשרי ? אפקטיבי (מבחינת דחיסת אוויר) ? רעשני במיוחד או נסבל ? אשמח על כל תגובה שהיא

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by TheBlackTulip,

היי חברה יש לי את הלוח הנ"ל הנה הקישור: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A7N8X-VM&langs=01 עכשיו מה המוזר שלא משנה מה הטמפרטורה הכי נמוכה שאיי פעם המעבד היה עליה זה 45 מעלות עכשיו יש זלמן ויש איוורור רצחני עידכני ביוס לגרסה הכי עדכנית ועדיין כאלו מעלות?? ברטון 2500 מישהוא יודע למה? עכשיו בלי כל קשר הלוח ממש מצויין יש לו כרטיס מסך גי 4 440 עם 128 מגה היציאת טלויזה און בורד ויש גם קומפ וגם אס וידאו אם לא ציינתי הלוח יש בו גם כרטיס קול של ריל טק 650 ויציאות דיגיטליות שיכולות גם לשמש כאופטיות (יש שם הכנה של 5 וולט מסונן) אבל מה שמטריד אותי זה המעלות בלי קשר עם הכטיס מסך און בורד הצלחתי לעשות אובר קלוק של 18 מגה הרץ מה שהיוו את ההבדל בין אנ רייל בפול רזולוציה עם הכי א…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. התחלתי לעשות קצת OC למעבד שלי. P4 (Northwood) 2.4@2.7 Abit IS7 ADATA/VT 512MB PC3200 המפרט המלא בחתימה. העלתי את ה FSB מ 133 ל 150. (בהדרגה כמובן) המהירות של המעבד עלתה מ 2.4 ל 2.7 . נעלתי את ה- AGP וה- PCI על 66/33. היחס בין המעבד לזכרון הוא 4:5 , והזכרון עובד על 188MHZ בתזמונים של 2.5-4-4-7 (לא שיניתי אותם). הקירור הוא המקורי של אינטל + 6 מאווררי מארז (1 מהם של ה NB) וחוטים מסודרים. טמפ' המעבד: מנוחה: 37-38 מאמץ: 52-53 טמפ' הלוח: מנוחה: 33 מאמץ: 35-36 - השתמשתי ב prime95 במשך 10 ד' לבדיקה. - טמפ' נבדקו ב speedfan ו ABIT EQ (התוכנה של הלוח). הטמפ' האלה בסדר יחסית לעונה, ואפשר להמשיך? ד"א, אני מתקדם בסדר בא"ק שלי? תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by alon_k,

שלום קניתי צד 20X4 באריהב, חיברתי הכל לפי המדריך באתר והתצוגה עובדת, אבל את התאורה אני לא מצליח להפעיל בדקתי את ההתנגדות בין פינים 15 ו 16, ולא הייתה תגובה, כאילו נתק, לפי דעתי אין שם בכלל תאורה אני כבר ממש נואש :-\ ולא יודע מה לעשות, אם מישהו נתקל גם בתופעה כזו או שהרכיב מסך כזה ועובדת לו התאורה בבקשה שיסביר לי איך, תודה!

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by WitheNoise,

סימתי להתקין את מערכת המים שלי ונראה לי שהטמפ' גבוהה מידי : Cpu i7 Normal load :50c Full load (99%) : 69c האם אלה טמפ' רגילות לקרור מים ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by rs6,

שלום לכולם . אני צריך/רוצה דרמל טוב ב כ 200 שקל . יש ? תודה לכל העונים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by moshez1,

האם שווה לעשות oc לכרטיס מסך הזה אם כן איזה קירור צריך לקנות

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. המחשב שלי הורג אותי מרוב רעש ולכן ב48 שעות הקרובות הוא יעבור השקטה מהירה עם כמה וולטמודים ואנדרקלוקינג בגלל החום הכבד אני רוצה לדעת טמפ' (גבולות )לA64 ול NF4U שניהם כרגע אצלי ברמה של 46-47 מעלות (מוזר אבל הטמפ' של שניהם לרוב זהה)

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  17. יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GH לוח של אסוס P4P800 סוקט 478 מורכב לי שם קירור סטוק של אסוס ואני חושב שהגיע הזמן להחליף למרות שבמנוחה המעבד יושב לי על 34 מעלות (כנראה הגריז של AC עושה פלאים) כרגע לא מתכנן אוברקלוק בהמשך אולי כן איזה קירור הכי מומלץ לי כרגע ? לא מתכוון להשקיע יותר מדי כסף

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by 6600GT,

כשאני עושה אובר קלוק לכרטיס ומריץ בדיקה ArtiFacts לפעמים מופיעים לי נקודות צהובות אבל הוא לא מודיע על ערעור הוא ממשיך להריץ את הזמן ואומר לי שאין בעיות, אני צריך להתחשב בנקודות אלה? או שלהמשיך את הבדיקה עד שהוא מדווח על בעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. Started by masterb,

היי חברים, ראו מפרט מחשב בן שנתיים נקנה מ - TMS והם דאגו לOC של המעבד, הבעיה שמישום מה ההמהרה נעלמה, עזרכתכם כיצד להחזיר את ה OC לקדמותו, יש לקחת בחשבון שהידע שלי בנושא = לאפס תודה! Intel Pentium E (C2D Technology) E2160[glow=red,2,300] 1.8Ghz@3.00[/glow] 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. למישהו כאן יש 8800GTS והרכיב קירור מים?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  21. Started by Psyco_Dad,

אני יודע שעניין זה הוא עסק מסוכן למדי אבל אני רוצה לפתוח את המכפלה המזדרגגת של המעבד שלי. המפרט שלי הוא : AMD 2000XP (palomino)12.5 *133 לוח אם : GA-7VAX 512 333MHZ קירור מסיבי למעבד + 7 מאווררים למארז זה מה שרלבנטי לפי דעתי אני יודע שיש קומבינה על ידי קיצור שני רגליים במעבד.. השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה לדוגמא שמעתי שמישהו כאן עשה את זה עם עפרון......... אז יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  22. רציתי לדעת מי מבין 4 המאוררים הבאים הכי טוב? למי יש יותר מקומות למאוררים נוספים ומי עושה הכי פחות רעש?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by vk,

bigtyp או asus silent square?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by a_beilis,

הקירור הסטוק נורא מרעיש...אני מעוניין להחליף לקירור שקט וגם יעיל(יותר חשוב שקט) בעלות של עד 150 שקל+- תודה מראש

• 8 תגובות
    • 418 צפיות
  25. Started by 2Fluffy4U,

אני מנסה לעשות OC. שמתי לב שלפני שהתעסקתי עם ה - BIOS - המולטיפלייר היה משתנה בהתאם לצרכי המחשב. על איידל הוא היה על כפול 9 ובמאמץ הוא טיפס למכפלה של 22. לאחר OC - האם יש עדיין אפשרות לגמישות הזאת? או שהערך תמיד יהיה קבוע? והמערכת תמיד תעבוד "בסלדים גבוהים"? מקווה שהבנתם למה התכוונתי.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.