אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
- 

היי, יש לי את הבורד 780I XFX http://www.legitreviews.com/article/616/2/ ויש לו קירור צלעות עם מאוורר קטן שמגיע ל-6000RPM שעושה את הרעש היחיד במחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על תחליף. תודה.
- 

- 7 תגובות
 - 663 צפיות

- 

- 

כבר הבנתי שהמשחה העדיפה היא של: Arctic Cooling MX-2 (דרך אגב איך Arctic Alumina Thermal Compound במה היא שונה). השאלה היא מהי הדרך העדיפה ביותר למרוח את המשחה - אם יש קישור לתמונות/סרטון זה יהיה נהדר
- 

- 11 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

התקנתי את ה MST-9775LE של Thermalright אבל הוא עובד במאמץ על 1500RPM (רוב הזמן על 900RPM). איך לעשות שהוא יעבוד על 2500RPM כל הזמן? (זו המהירות המקסימלית שלו). שיניתי בביוס את אפשרות ה Smart Control Fan ל DISABLE. מה עוד לעשות? תודה רבה.
- 

- 3 תגובות
 - 740 צפיות

- 

- 

נהרס לי המאורר על המעבד במחשב יש ליקירור מקורי של אינטל כמה יעלה לי מאורר חדש?
- 

- 7 תגובות
 - 573 צפיות

- 

- 

מעוניין לעשות OC למעבד PENTIUM D 805 ולהעלות אותו ל3.2 MHZ או אפילו ליותר !!!----(אם אפשר?!?!?) וזאת הפעם הראשונה שאני יעשה OC השאלה שלי היא כזאת - OC =הרבה חום --------הרבה חום=נזק למעבד!!! על איזה קירור לא יקר אתם ממליצים לOC יציב למעבד זה? ועוד שאלה ממש ממש חשובה!! אני בן אדם שלא מכבה את המחשב לעולם!!!! הוא עובד 24 שעות ביממה כי אני כל הזמן מוריד דברים מהרשת המחשב הקודם שלי עבד 5 שנים ברציפות בלי כיבוי!!!---(למעט ריסטרטים לצורכי התקנת תוכנות או הפסקות חשמל למיניהם) רציתי לדעת האם גם מעבד בOC יכול להשאר פתוח 24 שעות ביממה או שאם כבר אני מתכוון להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות ביממה עדיף כבר שאקנה את ה920 או את ה930 שהבנתי שבהם אם המעבד אינו צריך כח עיבוד אז הוא פשוט נח האם …
- 

- 6 תגובות
 - 682 צפיות

- 

- 

אני רוצה לדעת מה הטמפ' של המחשב שלי איך אני עושה את זה ? איזה תוכנה צריך או משו ואם יש תוכנה מאיפה להוריד תודה מראש!!!!
- 

- 3 תגובות
 - 589 צפיות

- 

- 

שלום, המיפרט שלי E6300 OCZ 800Mhz CL4 ABIT IB9 אני רוצה לשתף אותכם בדבר מוזר שקרה לי, ואולי גם אזכה לאיזה פיתרון ברשותי לוח אם של ABIT מסוג IB9 לפני איזה חצי שנה עדכנתי לו את הBIOS , אני לא זוכר לאיזה גירסה לאחרונה התעסקתי קצת עם OC , והצלחתי להגיע עם הIB9 לBUS 266@445 יציב המחשב היה מטוס, ובSUPER PI קיבל 18 שניות למגה. שזה ציון מאוד מכובד בהתחשב לזה שיש לי E6300. העיניים שלי גדלו אמרתי לעצמי שכדאי שאשדרג את הBIOS לגירסה 1.4 החדשה שיצאה. מאותו רגע מקולל שעידכנתי את הגירסה, אני לא מצליח לעבור את BUS 350 , וגם זה בלחץ ניסיתי לחזור לגירסאות הקודמות 1.2 1.3 1.3B ועם אף אחת מהם לא הצלחתי לעבוד את ה350, מה שמוזר זה שבגירסה שאיתה הצלחתי להגיע ל445 BUS , אני זוכר בוודאות שאפש…
- 

- 4 תגובות
 - 782 צפיות

- 

- 

אני מנסה לבצע OC למעבד ונתקל בבעיה . המעבד - 2.6 לוח - asus p4p800-x , אני מצליח להגיע עד 2.8 +- והטמפרטורה 36+- כאשר אני מנסה לעלות יותר כרטיס הקול מפסיק לעבוד ומערכת ההפעלה לא מזהה שהוא קיים (כרטיס משולב בלוח) . כאשר אני מחזיר אותו ל 2.8 +- כרטיס הקול חוזר לחיים . מה דעתכם ? מה צריך לשנות ? ???
- 

- 4 תגובות
 - 511 צפיות

- 

- 

יש לי את הגוף קירור שלהם Silent Heatpipe לסוקט 775 וברצוני לדעת אם המאוורר Silent Wheel 13cm הזה יתאים לו מבחינת התושבת? לפי מה שקראתי יש לו חורים למאוורר הזה... וכמה שיפור הוא ייתן לי בקירור לעומת המאוורר המקורי. והאם הוא מרעיש יותר או שלא מורגש. בתודה ענקית
- 

- 0 תגובות
 - 401 צפיות

- 

- 

שלום לכם אני חייב עוד היום תשובה אז אשמח מאוד אם תעזרו אני רוצה להדביק כמה יסנקים על הזכרונות ואני צריך לקנות "דבק טרמי" והייתי ב2 חנויות הכי גדולות ברחובות Ace and Home Center ובשניהם אין והם לא יודעים בכלל מה זה אבל יש עשרות סוגים אפילו מאות!!! של דבקים שונים ויש שם דבקים שעד 200c טמפרטורה מחזיקים אז זה מה שאני צריך? והדבקים שם הם אפוקסים זה בעצם מה שאני צריך?!?!?!? דבק אפוקסי עד 200 מעלות c זה מה שאני צריך לקנות??? תודה רבה....
- 

- 13 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

- 

- 

יש את ה CPU שהוא 30 ומשהו מעלות ואז יש CPU 1 ו 2 שהם 50 משהו, למה [attachment deleted by admin]
- 

- 8 תגובות
 - 616 צפיות

- 

- 

סליחה על ההפרעה או משהו אך אני נואש כבר אני כרגע על OC 3.3 על מעבד AMD X4 620 תדר התחלתי 2.6.. ושאני מתחיל תבדיקה בOCCT נגיד על לינפאק זה ישר מוצא לי בעיה כלשהי באיזשהו ליבה או שהתוכנה מפסיקה לפעול.. מישהו יכול להגיד למה ? אני עכשיו במתח 1.44 האם זה בריא ? אני חושב שאין בעיה להיות על הוולט הזה..כי גם הבאתי למעבד רק שני קפיצות מתח לא יותר ! על מתח אחד פחות איך שמתחילה הבדיקה המחשב קורס ועכשיו הוא לא קורס רק הבדיקה מפסיקה..האם אני צריך לדאוג .? תודה.. ומישהו יכול לעזור לי להמשיך את האובר קלוק ? ישלי לוח די דפוק UD2H של גיגה בייט..אני מתכנן ל3.5 אם זה אפשרי..שאני שם FSB על 260 המחשב לא עולה לא נראלי קשור למתח האם לנסות לתת עוד קפיצה במתח קטנה ולנסות עוד פעם על 260 או ש…
- 

- 1 תגובה
 - 809 צפיות

- 

- 

אני קונה מחשב חדש בעוד חודש, ואני מתחלבט בין 2 לוחות אם. Gigabyte K8NF-9 MSI K8N Neo4-F הבנתי ששני הלוחות מציגים אותם ביצועים, אבל שה- MSI מגיע ליכולות יותר טובות באוברקלוק (ונוסף על כך מגיע עם באנדל של חוטים מעוגלים). הבעיה שלי היא ששמתי לב שגופי הקירור של זלמן אינם תומכים בלוח זה (לא מופיע בטבלת התאימות ללוחות אם באתר של זלמן). היתרון של ג'יגהבייט זה שהקירורים של זלמן מתאימים לו ויאפשרו לי הצלחה יותר טובה באוברקלוק, למורת שאני מעדיף אל הלוח של MSI. א. האם מישהו מכיר קירור למעבד שיאפשר לי הצלחה טובה באוברקלוק (תקציב עד 200 ש"ח.. אפשרות לחריגה של גג 250) שמתאים ללוח של MSI? ב. אם אין קירור, עדיף לי לקחת את הלוח של ג'יגהבייט ולהוסיף לו קירור של זלמן?
- 

- 14 תגובות
 - 892 צפיות

- 

- 

יש לי שאלה אך הזיכרון יכול להגביל OC אשמח אם תתנו לי גם דוגמא
- 

- 4 תגובות
 - 489 צפיות

- 

- 

זה מחמם את הכרטיס ואת כל המארז כמעט, ממש בנס שמתי לב לזה. מה עושים?
- 

- 2 תגובות
 - 395 צפיות

- 

- 

אז ככה קודם כל שלום שמי טל פעם ראשונה שאני רושם פה אני מתעסק במוד של מארז כבר הרבה זמן עשיתי מודינג של מאוורים חלון מנורה וזה עכשיו אמרתי אני רוצה לעשות משהו אם המקלדת שלי אז הלכתי לחנות קניתי לדים לוח סיליקון ומלחם והחומר שאיתו מלחימים ראיתי באתר שיש מוד של 2 מנורות בצד של המקלדת שעשות אור פצצה כזה עכשיו רציתי לדעת איך עושים את זה הקיצר איך מחברים את הלדים למקלדת תודה מראש !
- 

- 2 תגובות
 - 486 צפיות

- 

- 

האם המאווררים THEMALTAKE GOLDEN ORB II ו-SCYTHE NINJA PLUS טובים יותר מ-BLUE ORB II SILENT 149MM ואם כן אז באיזה מאוור לבחור?
- 

- 0 תגובות
 - 529 צפיות

- 

- 

אם יש איזה מדריך או מקום שאני יוכל לקרוא להבין מה זה בכלל
- 

- 5 תגובות
 - 687 צפיות

- 

- 

שלום יש לי כרטיס geforce 4 440 mx 64MB agp 8X בקיצור הוספתי קירור משופשר לליבה(vantec iceberq 4 pro) לזיכרונות יש סניקים טובים הכל טוב ויפה אני מגיע ל350 בליבה ו345 בזיכרונות ופתאום אני רואה הודעת אזהרה כזאת ב?RivaTuner האם אני יכול להמשיך בoc בבטחה כי הכל בסדר אני מקבל ציונים יותר טובים ב3dmark אין ארטיפקטים הכרטיס יציב הכל בסדר אגב הזיכרונות הם ddr 5ns אני יכול להגיע ככה ל450 בזיכרונות נכון? וכמה כדאי לי להעלות לליבה? והכי חשוב האם אפשר להמשיך בoc? הנה תמונה:
- 

- 11 תגובות
 - 872 צפיות

- 

- 

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2774&products_id=20656 לאיפה הוא יכול להגיע ולמתחכמים אני יודע כבר שהוא בא עם עובר קלוק(קטן)
- 

- 0 תגובות
 - 486 צפיות

- 

- 

היי, אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד יהיה Intel i5 3570K. האם Scythe Mugen 3 מספיק לקרר את המעבד כמו שצריך? האם הוא שקט? האם כדאי לקנות עוד מאוורר אחורי בנוסף? אם כן איזה? תודה.
- 

- 2 תגובות
 - 748 צפיות

- 

- 

עשיתי אוברקלוק של 4% להכל (תוכנית שבאה אם הביוס הכי גבוהה ) עכשיו איך אני עושה יותר ? נגיד את המעבד במקום 2.8 ל3.00? ולא 2.805 ? ובקשר לכרטיס מסך יש לי את הקירור STOK מאוורר אם מפזר חום, הוא פועל על 500MHZ יכל עד 800MZל3D ו200MH ל 2D יכל עד 800MHZ ולזיכרון 800MHZ יכל עד 1200MHZ בקשר למפרט... P4 DUAL CORE 2.8 INTEL M BOARD 875PBZ 800MHZ שני כרטיסים של 512 400MHZ(פועלים על 333MHZ)י N-VIDIA 6600GT LEADTEK אם חסר משהוא? תמונה...
- 

- 6 תגובות
 - 585 צפיות

- 

- 

הטמפ' מאמץ של הנינגה אצלי היא 63 עם שני אורטוס בכמה דקות. אני יודע שזה לא תקין עפ"י שאצל AnnadTech היה להם כ50 מעלות במאמץ (ועוד עם X6800) אבל לא ידוע כמה טמפ' החדר שהם השתמשו היה ,והחדר שלי הוא 30-32. מה דעתכם? דבר שני: רק ההיטסטיק בלי המאורר, יש לי 47-50 מעלות במנוחה (בדקתי דרך הביוס) האם לפי זה ולפי הטמפ' בחדר שלי ,ההיט סטיק מורכב היטב? חשבתי הבעיה של המאורר של סייפ ואני רוצה לקנות חדש אבל אני מתייעץ קודם איתכם תודה לעונים תמונה למי שיהיה צריך:
- 

- 24 תגובות
 - 1.2k צפיות

-