עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי 7600GT של leadtek. לא מצאתי שום כלי לאוברקלוק בדיסק המצורף, וגם לא ראיתי אפשרות כזאת בלוח הבקרה של נבידיה. מה אני צריך להתקין כדי לעשות את זה? כמו כן, האם הכרטיסים של leadtek מאפשרים בדרך כלל אוברקלוק משמעותי?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by yaron@,

שלום קניתי מערכת קירור של ARCTIC COOLER - FREEZER PRO 7 על המערכת קרור יש משחה טרמית ... רציתי לדעת אם פרט אליה אני צריך גם לשים על המעבד עוד משחה או שזה מספיק. וגם אם תוכלו לעזור לי בכך שתאמרו לי אייך לנקות את המעבד מהמשחה הקודמת. בחנות הביאו לי ספוג גס לנקיון. תודה.

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  3. שלום, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל אתם מתעסקים בקירור אז אולי יצא לכם לשחק עם הheatsink ותוכלו לעזור לי. לא מזמן אח שלי הוציא את מאוורר הCPU והheatsink (לצורך בדיקה כלשהי) מהמחשב שלו, והכניס אותם חזרה. לאחר התהליך הנ"ל המחשב לא עלה (המחשב נדלק, המאוורר מסתובב והכל אבל אין שום פלט למסך). המחשב נשלח לתיקון (100 שקל, כנראה משהו טיפשי) וחזר עובד. היום אני ביצעתי את אותה הפעולה (הוצאת והכנסת הheatsink), ושוב אותה בעיה בדיוק. מכיוון שפעמיים הבעיה הופיעה בצורה זהה לחלוטין, אני די בטוח שמדובר בחוסר הבנה בסיסי מצידנו, כנראה בתהליך ההכנסה חזרה של הheatsink. אני לא רוצה לבזבז 100 שקל נוספים על "תיקון" כשאני בטוח שזה משהו פשוט, אבל אין לי מושג במה מדובר. הייתי שואל את הטכ…

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by rudyzplace,

איך הזכרונות האלה לאוברקלוק ללוח ABIT NF7 S2.0 ,שווים? 256Mb DIGMA 400 Original CL2.5 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRDIGMA256&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432&aff=Zap הם ממש זולים 300 שקל ל 2X256 אז אני מניח שהם חרא והם ישרפו ברגע שאני יעלה את המתח..... מה אתם אומרים? ולאיזה כיוון כדאי ללכת במקום אם לא אלו?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

אני רוצה לעשות OC בפעם הראשונה לכרטיס מסך והחלטתי להשתמש בתוכנה הנ"ל ולפי המדריך כתוב לעשותץ את זה: "הליבה (core) את מהירות הליבה נעלה בקפיצות של 5MHz עד שניתקל בהפרעות תצוגה ב3DMark או במשחקים שונים ולאחר מכן נוריד את המהירות (גם כן, בקפיצות של 5MHz) עד שהכרטיס יתייצב ויעבור 3-4 לופים של3DMark ללא הפרעות תצוגה" ובתוכנה הזאת יש שלוש טורים של core שאפשר לעלות: 3D per\ 2D \3D low pwer הכוונה היא לעלות את שלושתם? או רק אחד מהם? ועוד שאלה: "לתוכנה יש אפשרות להמהיר את מהירות הליבה והזיכרונות אוטומטית בצורה מאוד בטוחה" הכוונה ל find max core ו find max memory? והם אמורים לעצור לבד או שאני חייב בשלב מסויים ללחוץ על abort? כי עשיתי כרגע find max core והמחשב כרס אחרי קמה דקות …

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by ValkA,

שלום. יש לי כרטיס מסך RADEON9600XT של ABIT. האם יש דרך לצרוב לו את הביוס בלי לפגוע בו ?? האם אפשר להפוך אותו לR9600XT VIO ?? תודה... עריכה: יש לי גם RIVA TNT2 M64 של GIGABYTE... אבל אני לא בטוח שזה של ג'יגה בייט כי רק כתוב שם GA ועוד כמה מספרים, אחרי חיפוש בגוגל אני חושב שזה של גיגה בייט... אפשר לצרוב אותו לULTRA ? למשהו שיותר טוב ממנו ? ולא נורא אם הוא ילך..

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by Drek Boy,

יש לי שאלה מזה משנה אם משאבה חזקה או חלשה? אם המשאבה חלשה אז המים שזורמים מהר יעברו דרך הבלוק מים ולא יספיקו לקבל את החום מהבלוק ולהעביר אותו הלאה אז המים יוצאים קצת חמים, מגיעים אל הרדיאטור ושם הם גם עוברים מהר ולא מספיקים להעביר את כל החום אל הרדיאטור. במשאבה חלשה נגיד המים שהם יותר איטיים נכנסים לבלוק ויכולים לקבל יותר חום כי הם יותר זמן בתוך הבלוק ואז המים החמים יותר עוברים לרדיאטור ושם הם גם מקוררים יותר כי הם נמצאים יותר זמן בתוך הרדיאטור ויכולים להעביר יותר חום לצלעות הקירור ולאויר. כך שבסופו של דבר משאבה של 80 ליט לשעה יש לה בדיוק אותם ביצועים כמו של 150 ליטר לשעה. לא?! תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי זה מתקזז בדיוק באותה מידה כך שמהירות זרימת המים לא משנה בגרו…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. Started by Rhx,

שלום! אז ככה, אני רוצה לעשות קנייה של כמה דברים, כמו מאוררים וכו'... אני חושב קודם על מאורר להארד דיסק, ב35 ש"ח כדאי? השאלה אם הוא מרעיש או לא.. עכשיו, אני רוצה מאוררים נורמליים, אחד מוציא אויר ואחד מכניס(לא בעיה לעשות) בגודל 80, יש רק שתי מקומות במארז.. יש לי מאורר אחד של TT, הידוע כSmart Fan - מרעיש ביותר, אני לא מסוגל לעבוד איתו.. אז אני מחפש שתי מאוררים לא מרעישים, בסכום סמלי של עד 100 ש"ח, רצוי או מנועה או מKSP. המארז שלי חנוק, אני חייב קצת לשים אויר שם.. תודה!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. תקשיבו אני מתכנן לעשות אוברקלוק ל- RADEON 9600 XT (ואולי סתם בא לי לקרר אותו.. ) ואני צריך את העזרה שלכם בבחירת גוף קירור, שקט יחסית, מצד שני שיעשה את העבודה כמובן... ;D מקווה שתוכלו לעזור ותודה!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by SuB,

Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) או: ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DUAL DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) המעבד שיקנה הוא- AMD 1700 0.13 micron

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by DRz,

אהלן, אני עושה קירור לכרטיס מסך כמו שיש במדריך אבל עם טיפה אלתורים פה ושם, ורציתי לדעת איזה דבק הכי מומלץ אחרי דבק טרמי? מכיוון שאיני יכול לקנות אותו כרגע... האם סיליקון יעבוד? דבק מגע? משהו? *הדבק להדבקת היט סינק.

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  12. שלום,יש לי כרטיס דיי חלש -FX5200 של GAINWORD בגרסא מוחלשת... ליבה-250MHZ מהירות הזכרונות-266MHZ כפי שאני חושב וכמעט בטוח,לFX5200 אמור להיות 400MHZ,אם אני יעשה OC ל400MHZ בזכרונות,הספק שלי יחזיק? יש לי ספק של IPEX 250WATT, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. יש לי לוח ABIT IC7 וכל פעם שאני רוצה לעלות לAGP את הmhz אזז הכרטיס קול לא עובד יותר זה כאילו הווינדוס לא מזהה אותו יותר ואזז כשאני מחזיר לסטוק הכל עובד שוב ? זה נורמלי ?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  14. המדריך נמצא באתר tom's hardware http://www.tomshardware.co.uk/phenom-overclock-athlon,review-31518.html המדריך מאוד מפורט ועדכני לכל מי שמעונין לנסות ולהמהיר את המערכת שלו. הוא למתחילים ולמתקדמים כאחד ויש הרבה חומר רקע ומוסגים למי שמעוניין

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. טוב אני מתחיל בתחום הזה (וכשאני אומר מתחיל אני באמת מתכוון לזה). אז ככה יש לאחי מחשב בבית מאוד מאוד ישן: P2 300MHZ לוח אם: Apus Lucky Star מאוור 60MM שעובד בערך על 2500-3000 RPM (נמצא במארז לא על המעבד). זיכרון: 256MB מארז: ג'נרי המעבד עובד על 40 מעלות בערך (עכשיו בדקתי) כמו שאתם רואים המחשב מאוד ישן אבל עדיין עובד. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל- 800MHZ בערך. זה נראה לכם מוגזם? איך אני מתחיל בכלל? צריך תוכנות מיוחדות? אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהתחלה ועד הסוף איך עושים שלא יקרו לי פאשלות כי גם ככה המחשב בקושי מעלה את הוינדוס. תודה!!!

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  16. איזה מהם בעל עוצמה יותר גדולה איזה בעל Heat sinks יותר טובים, בקיצור איזה בעל ביצועים יותר טובים?

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by Drek Boy,

אני מכין מערכת קירור מים ואין לי הרבה ידע בנושא ורציתי שתיעצו לי בהתחשב במחיר של הבלוק לעומת הביצועים שלו. טוב אז בלוק מים למעבד חשבתי לקנות 1 של זלמן http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=84&code=005009 http://bit-tech.net/review/234/3 בכותבת השניה מראים גם איך הוא נראה בפנים. ומצאתי את זה ב38$ בלי תשלום על משלוח אם יש בלוק מים שעדיף על זה במחיר ובביצועים תביאו אותו. בלוק מים לכרטיס מסך (למרות שלא בטוח 100% שאני אקנה אחד כזה בסוף) יש לי 2 אפשרויות למרות שגם פה אני לא מבין גדול אז אם יש לכם משהו יותר טוב תגידו 1. גם בלוק קירור של זלמן אבל אני לא בטוח לגביו כי אני לא מצאתי בשום מקום מידע על איך הוא בנוי מבפנים http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=90&amp…

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  18. מישהו יודע למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  19. מדובר ב E4400 שעליו יושב BT VX על LOW עם משחה AS3 . המעבד מגיע במאמץ של OCCT ל 61 מעלות . האם הטמפ' הזאת תקינה יחסית לקירור שעליו ? (המארז מאורר היטב). עריכה: המעבד באוברקלוק ל 3.1GHZ בלי עלייה של המתח. תודה.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. שיראו את הברגים בקיצור שיראה יפה

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by dorlevi2,

איך שאני משנה את ה host clock control ל enbled אז הוא אומר לי: system voltage not Optimized! איך לסדר את זה?? אם זה משנה: אז החליפו לי לכרטיס מסך יורת טוב והספק כוח לא היה מספיק טוב אז החליפו לי גם אותו

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. Started by elipok,

יש לי גוף קירור ששני קפיצים מחזיקים באלכסון אחד מול השני איך אני יכול להוציא אותו? (אני רוצה לנקות את הגוף קירור והמאורר)

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. Started by YinnoN,

צריך קירור שממנו אני אוכל להוציא את המקסימום של הכרטיס הזה ... אם אני הולך איתו למקסימום לאיזה רמה שלו אני אגיע (ישתווה לאיזה כרטיס מסך ?) עם איזה תוכנה מומלץ לעשות לו את הoc ? רק כדי להיות בטוח אין mb שלא תומך בoc לכרטיס מסך נכון ? תודה רבה וחג שמח ! עריכה - עוד דבר ששכחתי בשביל לעשות oc לכרטיס מסך לא צריך ספק איכותי או שכן ?

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Joshua_G,

למעבד AMD Phenom 9600 וגוף קירור Thermaltake Golden Orb II .

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. התחלתי לקרוא קצת על הנושא אבל הדבר היחיד שלא מפרטים כל כך זה הבלוק עצמו. ממה הוא בעצם מורכב? מה מיוחד בו? מה עיקרון פעולה? והאם ניתן להשתמש בבלוק של קירור מים? תודה לכל מי שיכול עזור!

• 5 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.