עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הכרטיס מסך שלי (עם הקירור הסטוק חסר המאוורר שלו) 53 במנוחה ועד 67 במאמץ, טמפ' בסדר בשביל הכרטיס הזה אחרי הOC שעשיתי לו? הסטוק: ליבה@450 זיכרון@500 נוכחי: ליבה@500 זיכרון@600 אינני זוכר את הטמפ' לפני הOC וניראה לי כי הצורה שבא עשיתי את הOC היא לא טובה :-X לא בקפיצות קטנות, אלא בקפיצה ישירה אל המהירויות הנ"ל ואז טסט אחד וזהו אל תלמדו ממני

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. יש לי PALIT SONIC 4870 בעל ה2 מאווררים. כמו שאתם יודעים יש לו 2 מצבים, אחד של OC קל ואחד בתדרים נורמלים, שאני במצב הנורמל המאווררים נעולים על 20% ולא זזים, לפעמים אני מגביר אותך ל50% כי הטמפ' כבר עולה מהר, וכשאני מפעיל את מצב הOC הם נעולים על 50% וזה עושה בנתיים רעש מיותר כי המחשב לא במאמץ אפילו ומשום מה הם לא יורדים בעצמם לנניח 20%. למה זה קורה? זה בכוונה ככה?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Started by segev22,

הקירור הנ"ל ישב טוב על הלוח? הכוונה לשאלה אם הוא לא יגע בצלעות הקירור שעל הלוח או בהיט פייפס :s05: אם כן יש המלצות על קירור טוב אחר שלא יגע בצלעות?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by DOR_2911,

קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fa…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by WitheNoise,

יש איזשהו צורך בדבר כזה !? או שזה נועד רק ליופי ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by GoldenGold,

טוב עד תחילת החופש הגדול אבי הבטיח לי לקנות מחשב עכשיו רוב הסיכויים שהוא יקנה לי את ה-q6700 וחשבתי לעשות לו oc ככה שיעריך את חייו ואני יצטרך בהמשך רק להחליף את כרטיס המסך, אבל אני בחיים לא עשיתי oc ואחרי קריאת 3 מדריכים הבנתי שזה תהליך די פשוט שמצריך קצת ידע במחשבים והיגיון. חשבתי לעשות oc ל-q6700 ולא ל-q9400 בגלל המכפלה מספיק לי גם זכרונות של 800MHz בשביל להגיע ל-4GHz ולא נראה לי שאני הגיע לשם. כעיקרון אני קונה את המארז cm 690 ולא כל כך הבנתי את נושא המאווררים לפי מה שהבנתי: 1. יש לו 3 מובנים ואתה יכול לקנות עוד 3 אבל יש שניים למעלה שמצריכים להוציא את הפח העליון, האם זה נכון? 2. איזה מידות לקנות לכל אחד? 3. למעבד חשבתי לקחת את ה-AC Freezer Xtreme כמה אתם חושבים שהוכל להג…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by HFDO5,

השגתי עינית אינפרא שמתחברת למדפסות LASERGET של HP השאלה שלי אם מישהו יודע מה כל פין שם אומר או אם יש מאיפהשהו להשיג את זה.. חיפשתי קצת ומצאתי רק מחירון של הדבר הזה הדגם של העינית זה 3872H166 ובקונקטור זה חיבור עגול כמו של PS2 אבל יש 3 שורות של פינים: 3 פינים 3 פינים 2 פינים אני רוצה לנסות לחבר את זה ללוח הראשי שלי.. יש לי חיבור לאינפרא שם.. (5 פינים) אם תוכלו לעזור לי למצוא רק מה כל פין משדר\קולטת מתח וכל אלה אני אנסה להמשיך כבר לעשות עם זה משהו מחכה לתשובה ??? ???

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. Started by Shiker,

היי חברים ראשית זה המפרט שלי לוח אם Asus P5kc כ. מסך Zodiac 8800GT512 מעבד quad q6600 ספק כוח corsair 450W מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade מארז Saggita זה בעקרון הרוב לא אתאר את הכל.. העניין הוא שאני משחק במשחק או עושה איזו פעולה אינטסיבית במחשב הטמפ' של הכ. מסך עולה ל- 89 ואף 91! השאלה אם זה תקין ? היו לי מספר מסכים כחולים ברגע שהמחשב נתקע עשיתי את הדברים הבאים שידרגתי את הביוס, שידרגתי את הדרייבר של ה. מסך ואף שנמכתי אותו וכו.. אני אובד עצות יש לי עדיין אחריות על הכ. מסך השאלה אם יחליפו לי ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by Y.k,

שלום אני צריך המלצה לקירור בשביל הכרטיס מסך שלי .. בדרקתי את הסיילנסר של ארקטיק אבל רשום שם PCI - EXPRESS בגדול .. אז הבנתי מזה שזה לא יתאים לי .. יש למישהו רעיונות ? סביבות ה 200 ש"ח

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by ariel-ro,

שלום אני מחפש קרור למארז המארז הוא cooler master cuntorion 5 יש לי 2 תוכנות לבדיקת הטמפרטורה של המחשב ושניהם אומרות שהchipset מתחמם יתר על המידה. אז אם אפשר להמליץ לי על מאווררים שיפתרו את הבעיה, וגם שיורידו את הטמםרטורה של כל המחשב. תודה מראש אריאל

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by yotam360,

כל פעם שאני מתחיל לעשות OC (אני משתמש בתוכנה ATI TOOL) הכרטיס מסך נתקע וצריך לאתחל את המחשב. למשל: העלתי את ה-CORE ל-490MHZ ואחרי 10 שניות הכרטיס מסך נתקע. יש לי לוח אם GIGBYTE k8n-f 4 (bios f11). מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  12. שלום, הנה פרטי המחשב שלי: --------[ CPU ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- CPU Properties: CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott-2M CPU Stepping N0 Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 2 MB (On-Die, ECC,…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  13. כשעושים אוברקלוק הוא מקצר חיים למעבד?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by a_nuke,

באיזה טמפ' כבר מסוכן לפנטיום 4 לעבוד? ואני לא מדבר מתי הוא נשרף.... אני מדבר מתי מסוכן, מתי יכול להיגרם נזק תמידי

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by Dready,

שלום, יש לי עוד מחשב בבית ורציתי לעשות עליו אוברקלוק, אבל בביוס האפשרות frequency 100/33 אפורה כלומר אי אפשר לשנות אותה מה אני צריך לעשות כדי לאפשר שאני יועל לשנות את ה-freq . מפרט: p4 1.6 asus p4b- fx geforce2 asuspro 256 memory

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  16. אני עוד כמה ימים מוציא את אחד ההארד-דיסקים שלי החוצה להיות כונן E-SATA הקטע ששמתי לב שהם די מתחממים משהו כמו בין 40 ל60+ והסיבה היחידה שאני רוצה לקרר אותו (בעתיד הקרוב אותם אני יביא עו 500GB שיהיה פנימי) כי הוא סתם תורם למעלות הכלליות של המערכת והוא מוסיף עוד טיפה חום לגם ככה כבשן שיש לי שם כבר...אז אתם חושבים שהקירור LED הזה או לא יודע מה שווה משהו בכלל? (עריכה: אהההה אוקי זה מאורר עם LED..) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1688 ולזיכרונות אני הולך לעשות אוברקלוק חמוד אבל שוב בכללית סתם רוצה שישרור בתוך הכור שלי מעלות סבירות אז חשבתי על הקירור של Thermalright הדגם הישן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=228 הדגם החדש http://skypc.co.il/pl_produc…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by HellWarrior,

הזמנתי לי מערכת חדשה מבוססת athlon64 3200+ וסתם איזה גוף קירור Thermalright SKL 948U עם מאוור 92mm של וואנטק, שכחתי את שמו. הבעיה היא שהלוח שהזמנתי, ה EPoX EP-8KDA3+, מגיע עם heatsink בלבד על הצ'יפסט, וחשבתי שאולי כדאי שאני אוסיף גם קירור אקטיבי לצ'יפסט של הלוח אם. על מה אתם ממליצים ? לא יותר מ80-100 ש"ח בבקשה! תודה מראש, ויטלי.

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by Asafalfa,

משהו לא ברור ל איך יכול ליהיות שעלתי רק את ה קלוק SPEED של המעבד וקצת HTT וכתוב לי פתאום שיש צריכה יותר גבוה של חשמל ... אני לא נגעתי בכלל בחשמל :\ האם זה צריך ליהיות כך ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by tomerco,

שלום יש לי מעבד amd 3000 939 והוא במנוחה על 20 מעלות זה הגיוני? אני בודק עם התוכנה mother board monitor

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by rudyzplace,

איך הזכרונות האלה לאוברקלוק ללוח ABIT NF7 S2.0 ,שווים? 256Mb DIGMA 400 Original CL2.5 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRDIGMA256&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432&aff=Zap הם ממש זולים 300 שקל ל 2X256 אז אני מניח שהם חרא והם ישרפו ברגע שאני יעלה את המתח..... מה אתם אומרים? ולאיזה כיוון כדאי ללכת במקום אם לא אלו?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  21. מדובר במעבד +2800 AMD אז תקנו אותי אם זה סוקט אחר. הקירור הוא לא למטרות OC ורצוי שיהיה שקט יחסית. מדובר במחשב ישן ואין לי כוונה להשקיע בקירור יקר. תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. ממה שהבנתי ברגע שמעלים את הFSB גם מהירות הזכרון עולה ולא רק המעבד. היחס בין הזכרון למעבד הוא 5 ל-4, ככה שאין טעם לעשות OC לזכרון, מה גם שהזכרון לא נראה לי לOC ואני חושש שיקרה לו משהו. אני רוצה להעלות את רק את המהירות של המעבד, בלי הזכרון. זה אפשרי? דבר שני, הטמפ במנוחה הן: לוח - 33-35. מעבד- 35-38. יש לי קירור סטוק על המעבד, ועוד 3 מאווררי 80MM, אחד מכניס מקדימה, אחד מוציא מאחורה, ואחד מכניס בדלת. איזה OC אני יכול לעשות בלי סיכון למעבד עם מה שיש לי כרגע? , עד איזה טמפ' הוא יכול להגיע בלי סיכון? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  23. תקשיבו אני מתכנן לעשות אוברקלוק ל- RADEON 9600 XT (ואולי סתם בא לי לקרר אותו.. ) ואני צריך את העזרה שלכם בבחירת גוף קירור, שקט יחסית, מצד שני שיעשה את העבודה כמובן... ;D מקווה שתוכלו לעזור ותודה!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by kinggil,

אנא עזרו. ראיתי שהרבה אנשים בחול מעדיפים לשים את ההרידסק באלכסון כיוון שהצד התחתון של ההרדיסק מתחמם ולא הצד של המתכת הזאת.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by Aqualung,

ניסרתי היטסינק של פנטיום ישן ל8 חתיכות ואני רוצה להדביק אותן על הזכרונות של הכרטיס מסך. הדבק הטרמי היחיד שמצאתי הוא Adhesive של TT שעולה 100 שקל וזה סכום שאני לא מתכוון להוציא על זה. אתם יודעים אם אפשר להשיג דבק טרמי זול יותר או מדבקות טרמיות?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים