אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
ברשותי E600 באוברקלוק ל-9X350=3150 עם לוח P5B-DLX מתח-1.35 כאשר אני מנסה להגיע לאותו תדר עם באס 400X8 המחשב לא עולה , ניסיתי מתח 1.45 FSB =1.4 שום דבר לא עוזר האם אני מפספס משהו (הטמפ של המעבד במאמץ -54 ושל המערכת -36 )
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עשית OC במעבד הנ"ל ללא שינוי מתח (המתח הוא דיפולט 1.525V) ובטמפ' של המעבד עלתה ל 37 מעלות ב IDLE , ב LOAD עדיין לא בדקתי :-\ , עליית המהירות : 2.4GHZ - ל - 2.53GHZ מהירות ה FSB 860 אני עם הסינק המקורי של אינטל 1.האם הטמפ' האלו נורמליות ? 2.מה הם המגבלות בטמפ' ? 3.עד כמה אני אצליח להגיע בטמפ' כאלו ??(הערכה גסה)
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך המשאבות של ATMAN לקירור מים וגם איך האלה של EHEIM!
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הקירור הראשון שכבר מחובר למחשב הוא: scythe katana 4 cpu cooler sckzt-4000 והשני הוא: Arctic Cooling Xtreme איזה קירור אחד מהשניים יותר טוב? לביצוע OC!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה ( חומר על אוברקלוקינג למעבד אינטל ) אני אומנם קראתי הרבה איך לעשות אוברקלוקינג ל AMD (מעבד) אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה אוברקלוקיגנ לאינטל שמעתי שצריך לקצר את הרגליים או משהוא אבל לא ממש הבנתי בדיוק למה התכוונו אודה למי שיוכל לתת לי הכוונה לקישור עם הסבר או מדריך אבל בבקשה אם אפשר אז לא באנגלית אז תודה רבה למי שיעזור לי ... כי זה מאוד חשוב לי יש לי אינטל פטנטיום 700 ומשהוא והוא עובד ממש חרא ולא אכפת לי לקנות צלעות קירור חזקות אבל לא לקנות מחשב חדש אני רוצה קצת להמהיר אותו כי הוא עובד לי חרא ... יש תמורה גדולה לעוזרים ... תודה ScOrPiOn-m1 צרו קשר כאן או באיימיל a_shvarz@hotmail.com או באיציק שלי 93502490 נ.ב מצטער על הנושא של האשכול הקודם לא ידעת…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
משהו ברמה של artic ודומיה... תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לדעת אם החלקים שלי מתאימים לאוברקלוקינג....ואם כן, לאיזה ביצועים אני יוכל להגיע? כמו כן חשוב להגיד כמה אני אצטרך להשקיע בקירור....(אני מדבר מבחינת כסף)... החלקים: מעבד- intel pentium 4 2.8 Gh HT prescot' זכרונות- hyundai 256 mb ddr 400 לוח אם- gigabyte GA-8IPE1000-G תודה רבה לעוזרים.... ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, המצב הוא כזה, כרגע הטמפרטורה של הכרטיס Idle היא 40C בזמן שהמאוורר מסתובב על 60% (אוטומטי בלי שנגעתי בכלום) זה קורה במצב ברירת המחדל בלי OC לכרטיס למיטב הבנתי אין שום סיבה ממשית לשמור את הכרטיס בטמפ נמוכה כזאת ולא יקרה לו כלום אם הוא ישמר על 50C ב Idle מצב שקורה כשאני מוריד ידנית(לאחר שהדלקתי את הAti overdrive) את המאוורר ל50% (מתחת לתחום הזה אין לי עניין להוריד כי כבר לא שומעים את המאוורר) עכשיו הבעייה היא שאם אשנה את המהירות ל50% קבועה ידנית אז כשהכרטיס יתחמם באמצע משחק המאוורר לא יפעל מספיק מהר כי הוא תקוע על 50% הדרך היחידה שחשבתי עליה היא מעבר בין פרופילים בתוך ה CCC דבר מציק בפני עצמו, לכן רציתי לדעת האם יש דרך להוריד את מהירות סיבוב המאוורר במצב בר…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע לכל P4, לפחות לחדשים יש היטסינק מאלומיניום, האם להסירו בזמן מרחית משחה טרמית ? האם יש בזה סיכון ? עוד שאלה קטנה, האם כדאי להשתמש במשחה הטרמית של ZALMAN שמגיעה עם ה CNPS7000 CU או לקנות AS3 ? תודה רבה. נ.ב כרגיל הסניליות שלי יוצאת מכל החורים, לא שאלתי את מה שרציתי ככה... האם למרוח על הסינק או על הליבה? האם להסיר לגמריי את הסינק לאחר המריחה על הליבה (במקרה ש...)? או האם למרוח על הליבה ולהחזיר את הסינק ? או אולי בכלל למרוח על שניהם ? אני מבולבל לגמריי, ד"א, כן, קראתי את המדריך אבל הוא לא עונה לי על השאלות האלה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב אז יש לי ת' וניס 3000 DFI, ULTRA D ו2 סטיקים של A DATA, 256 כ"א משהו קצת מסובך לי בביוס הנ"ל כנראה שהתזמונים הדוקים מידי, ולכן אני לא יכול להגיע רחוק איפה בתת תפריט" D RAM.." אני משחק עם התזמונים? כשהורדתי את הזכרונות למהירות של 180, העלתי את הFSB ל253 ללא שום בעיות במהירות של 200 MHZ, אני מגיע לFSB של 230 אם אני לא טועה המלצות ? שיפורים? בקרוב לא תהיה לי בעיה של חום (יש לי את כל הציוד של הקירור מים, רק ממתין לבלוק מחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות OC בפעם הראשונה לכרטיס מסך והחלטתי להשתמש בתוכנה הנ"ל ולפי המדריך כתוב לעשותץ את זה: "הליבה (core) את מהירות הליבה נעלה בקפיצות של 5MHz עד שניתקל בהפרעות תצוגה ב3DMark או במשחקים שונים ולאחר מכן נוריד את המהירות (גם כן, בקפיצות של 5MHz) עד שהכרטיס יתייצב ויעבור 3-4 לופים של3DMark ללא הפרעות תצוגה" ובתוכנה הזאת יש שלוש טורים של core שאפשר לעלות: 3D per\ 2D \3D low pwer הכוונה היא לעלות את שלושתם? או רק אחד מהם? ועוד שאלה: "לתוכנה יש אפשרות להמהיר את מהירות הליבה והזיכרונות אוטומטית בצורה מאוד בטוחה" הכוונה ל find max core ו find max memory? והם אמורים לעצור לבד או שאני חייב בשלב מסויים ללחוץ על abort? כי עשיתי כרגע find max core והמחשב כרס אחרי קמה דקות …
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שמעתי קולות של מאוורר גוסס מתוך המחשב שלי. אז פתחתי את המחשב, וראיתי שאיזה קבל מתנגש במאוורר, אז הזזתי אותו, הבעיה הזאת סודרה. אבל פתאום, בזמן שאני בא להחזיר את הדלת של המארז למקום, שמתי לב למשהו מוזר: אחד מהסינקים של הזכרונות של הכרטסי מסך שלי(GF6600GT של אלבטרון) פשוט נפל. התנתק לו מהזכרונות אליהם היה מחובר, ונח לו על רצפת המארז. בדקתי אם עדיין יש עליו את הדבק הזה, ומסתבר שהיה עליו אותו, אז לתומי פשוט הצמדתי את ההיט-סינק לזכרונות, סגרתי את המחשב, והמשכתי בחיי. לפני כמה דקות החלטתי לראות אם ההיט-סינק הסורר נשאר במקומו, ומסתבר שלא... מה שאני בעצם מבקש, הוא פתרון כלשהו להדבקת ההיט-סינק למקומו בצורה איכותית בעזרת אמצעים ביתיים, כי כרגע אין לי זמן ללכת לקנות דבק…
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שהמעבד לא מצליח להגיע אל מעל 217FSB. עד 217FSB הוא יציב לגמרי, לא עובד 59 מע' בfull load ויורד מ42 מע' בidle. ברגע שאני מעלה ל220FSB נגיד המחשב לא מאתחל. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? זכרונות? מתח? אמור להיות אפשרי להגיע בכאלה תנאים ל3.5GHZ ויותר. תודה, Zzzz
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb, כשאני נכנס להגדרות של nvidia בלוח בקרה הוא לא נותן לשנות את האפשרויות של המאוורר, איך אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורר? עם יש מישהו עם כרטיס מסך של החברה הזאת, שיבדוק ויגיד עם אצלו זה גם ככה. המערכת הפעלה שמותקנת אצלי היא xp, אבל פעם התקנתי גם vista וגם אז זה לא עבד. האפשרויות של המאוורר מופיעות אבל אני לא יכול לשנות אותם. תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי P4 1.7 עם ליבת Willamatte..ולוח של ASUS P4S533-MX מהירות: 1966MHZ (זה 15%) באס: 115.22 (מקורי 100) טמפרטורה במאמץ: 55-56 מעלות טמטרטורה במצב רגיל: 33-36 מעלות מטח בליבה: 1.776-1.744 יש לי קירור רגיל לחלוטין, סטוק, והמארז פתוח משני צידיו.... האם זה בסדר?...ואפשר להמשיך עם הOC או לעצור כאן??
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תקשיבו אני מתכנן לעשות אוברקלוק ל- RADEON 9600 XT (ואולי סתם בא לי לקרר אותו.. ) ואני צריך את העזרה שלכם בבחירת גוף קירור, שקט יחסית, מצד שני שיעשה את העבודה כמובן... ;D מקווה שתוכלו לעזור ותודה!
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקנתי ושיחקתי עם זה קצת. עשיתי Find max core, ואני חושב שזה שינה את המהירות של הליבה. זה באמת שינה משהו? הכרטיס נשאר באוברקלוק גם אחרי שאני סוגר את התוכנה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) או: ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DUAL DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) המעבד שיקנה הוא- AMD 1700 0.13 micron
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הטמפ' של המחשב שלי איך אני עושה את זה ? איזה תוכנה צריך או משו ואם יש תוכנה מאיפה להוריד תודה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב אני מתחיל בתחום הזה (וכשאני אומר מתחיל אני באמת מתכוון לזה). אז ככה יש לאחי מחשב בבית מאוד מאוד ישן: P2 300MHZ לוח אם: Apus Lucky Star מאוור 60MM שעובד בערך על 2500-3000 RPM (נמצא במארז לא על המעבד). זיכרון: 256MB מארז: ג'נרי המעבד עובד על 40 מעלות בערך (עכשיו בדקתי) כמו שאתם רואים המחשב מאוד ישן אבל עדיין עובד. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל- 800MHZ בערך. זה נראה לכם מוגזם? איך אני מתחיל בכלל? צריך תוכנות מיוחדות? אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהתחלה ועד הסוף איך עושים שלא יקרו לי פאשלות כי גם ככה המחשב בקושי מעלה את הוינדוס. תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תראו אני חדש ב תחום ה OC ואני צריך כצת עזרה\יעוץ לגבי איך עושים OC בגלל שאמרו שיש לי צוואר בקבוק בין הכרטיס למעבד אז אני רציתי לעשות OC אבל לא יודע מאיפו להתחיל בבקשה כצת עזרה =] המפרט CPU:AMD Athlon 5000+ 64 x2 Dual Core Socket AM2 MainBoard:Gigabyte GA-M52S-S3P Memory:OCZ Reaper HPC Edition 2x1GB+Gigabyte Memory 1GB Graphic Card:Gainward Radeon HD 4870 512MB DDR5 HDD:Samsung SP2504C 232G PSU: Corsair 550W Case: nzxt Tempest OS:Windows XP Pro SP3 32BIT
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://i204.photobucket.com/albums/bb75/clunked2/Thermal.jpg התמונה מגיעה מהמדריך הזה: http://forums.hexus.net/hexus-hardware/103676-c2d-overclocking-guide-beginners.html
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-