אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הקירור הראשון שכבר מחובר למחשב הוא: scythe katana 4 cpu cooler sckzt-4000 והשני הוא: Arctic Cooling Xtreme איזה קירור אחד מהשניים יותר טוב? לביצוע OC!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הרכיב מפרט עם Q9650 במארז HTPC אני צריך המלצות לקירור למעבד בסביבות 200 ש"ח, אבל חובה שאת המאוורר הזה יהי ב KSP כי שם הוא הרכיב את המחשב לא מתוכנן OC המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON XP 1700 אם לוח אם של ג'יגהבייט קיבלתי איתו תוכנה לאוברקלוקינג אבל אחרי שאני מעלה לרמה הרצוייה ואמר לו להתחיל לטפס לרמה (מהירות) שנקבעה הוא מרסט את המחשב למה ??? ??? ??? >
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה או רעיון איפה אני יכול לקנות כזה ? ראיתי אחד ב NEWEGG אבל הם לא עושים משלוחים לארץ , יש מישהו שמכיר אתר שכן עושה משלוחים לארץ ? אני בגדול מחפש VANTEC NXP-205-BK Black Fan Controller Panel - Retail לא אכפת לי גם משהו דומה תודה גם תרשים לבניית אחד כזה לבד יהיה משמח ... לא הצלחתי למצוא משהו ברור וטוב לבדי
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, בבקשה תביאו לי את הקירור הכי טוב שקיים פה בארץ לכרטיס מסך BFG GeForce 8800GT OC II תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני הוצאתי הרבה מאווררים מספקים שאני לא משתמש עכשיו נגמר לי כבר כל המקומות של ה cpu fan :'( שאלתי איך אני מתקין מאוורר שהוצאתי מספק במולקוס(איך שלא כותבים את זה) תודה לכל מי שיעזור!!!!!! וזה דחוףףףף אשששששששש תודה!
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
-
כל כך חם למחשב המסכן שלי... לא משנה כמה קירור אני נותן לן, בלי מזגן הוא פשוט חם. אני קורא את כל האתרים של הסקנדינבים האלה ואיך ש 10C- מחוץ לבית שלהם וכל מה שהם עושים בשביל לקבל קירור סופר חזק זה להוציא צינור מחוץ לבית... מה איתנו? אפילו קירור באנג אי אפשר לעשות פה בגלל הלחות לא רק למחשב חם, גם לי!! הוא עובד כל הלילה ומחמם לי את הצורה. תחשבו על זה, מחשב הוא פשוט אידיאלי לחורף. גם מחמם, וגם נשאר קר. במיוחד הnetburst האלה
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום קניתי מערכת קירור של ARCTIC COOLER - FREEZER PRO 7 על המערכת קרור יש משחה טרמית ... רציתי לדעת אם פרט אליה אני צריך גם לשים על המעבד עוד משחה או שזה מספיק. וגם אם תוכלו לעזור לי בכך שתאמרו לי אייך לנקות את המעבד מהמשחה הקודמת. בחנות הביאו לי ספוג גס לנקיון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ש לי את הלוח NF7-SL עם ביוס 14 שאמור לתקן את הבעיה של מד הטמפרטורה שמראה טמרטורה שגואיה. היום סוף סוף מצתאתי זמן והרכבתי את הסינק של הפנטיום3 לצ'יפסט של הלוח ובאותה הזדמנות הרכבתי גם את החיישן חום למעבד מהפאנל של אנרמקס שיש לי. הפאנל מראה 41 מעלות והביוס מראה 34 בעיקרון ישנה סטייה קבוע של 7 מעלות כשהפאנל מראה יותר. אני לא ידוע מה לעשות, מישהו בדק את אמינות המד טמפרטורה של הלוח עם ביוס 14? הדבקתי את החיישן על המעבד קרוב לליבה שלו.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שמעתי קולות של מאוורר גוסס מתוך המחשב שלי. אז פתחתי את המחשב, וראיתי שאיזה קבל מתנגש במאוורר, אז הזזתי אותו, הבעיה הזאת סודרה. אבל פתאום, בזמן שאני בא להחזיר את הדלת של המארז למקום, שמתי לב למשהו מוזר: אחד מהסינקים של הזכרונות של הכרטסי מסך שלי(GF6600GT של אלבטרון) פשוט נפל. התנתק לו מהזכרונות אליהם היה מחובר, ונח לו על רצפת המארז. בדקתי אם עדיין יש עליו את הדבק הזה, ומסתבר שהיה עליו אותו, אז לתומי פשוט הצמדתי את ההיט-סינק לזכרונות, סגרתי את המחשב, והמשכתי בחיי. לפני כמה דקות החלטתי לראות אם ההיט-סינק הסורר נשאר במקומו, ומסתבר שלא... מה שאני בעצם מבקש, הוא פתרון כלשהו להדבקת ההיט-סינק למקומו בצורה איכותית בעזרת אמצעים ביתיים, כי כרגע אין לי זמן ללכת לקנות דבק…
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה זה ה-letancy והמספרים האלה בביוס של הdram ואיך אני משנה אותם כדי להמהיר את הזיכרון.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי התחלתי להתעניין באוברקלוק לכרטיס מסך, אבל שמתי לב שהכרטיס שלי בלי אוברקלוק די חם,32 במנוחה ובמאמץ 42. שמתי לס מביקורות שהVGA Silencer יותר אוב מgiant 3 eextreme אז החלתטי לקנות אותו. אז השאלה שלי אם VGA Silencer מתאים ל inno3d geforce fx 5600 128 mb ????
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שהמעבד לא מצליח להגיע אל מעל 217FSB. עד 217FSB הוא יציב לגמרי, לא עובד 59 מע' בfull load ויורד מ42 מע' בidle. ברגע שאני מעלה ל220FSB נגיד המחשב לא מאתחל. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? זכרונות? מתח? אמור להיות אפשרי להגיע בכאלה תנאים ל3.5GHZ ויותר. תודה, Zzzz
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן, אני עושה קירור לכרטיס מסך כמו שיש במדריך אבל עם טיפה אלתורים פה ושם, ורציתי לדעת איזה דבק הכי מומלץ אחרי דבק טרמי? מכיוון שאיני יכול לקנות אותו כרגע... האם סיליקון יעבוד? דבק מגע? משהו? *הדבק להדבקת היט סינק.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס דיי חלש -FX5200 של GAINWORD בגרסא מוחלשת... ליבה-250MHZ מהירות הזכרונות-266MHZ כפי שאני חושב וכמעט בטוח,לFX5200 אמור להיות 400MHZ,אם אני יעשה OC ל400MHZ בזכרונות,הספק שלי יחזיק? יש לי ספק של IPEX 250WATT, תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה בסגנון שחלק X מהזכרון לא יכול להקרא (can not be read). האוברקלוק הוא למעבד 2.4B ל3.0, באס 668, וזכרון ללא אוברקלוק DDR334, תזמונים של DDR333 בסטוק [2.5-3-3-7]. מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? הערה: לא עשיתי פרים 95 בלי אוברקלוק. תודה. עדכון: בגלל שחששתי שזה הזכרון, עשיתי בדיקת זכרון עם Memtest86 3.1, הבדיקה הסתיימה בהצלחה.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המדריך נמצא באתר tom's hardware http://www.tomshardware.co.uk/phenom-overclock-athlon,review-31518.html המדריך מאוד מפורט ועדכני לכל מי שמעונין לנסות ולהמהיר את המערכת שלו. הוא למתחילים ולמתקדמים כאחד ויש הרבה חומר רקע ומוסגים למי שמעוניין
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1. מרחתי היום גריז טרמי (רגיל לא משהו מיוחד) ורציתי להודות ל - Bug2000 שעזר לי 2. הסלרון הוא 800 ועכשיו הוא 880 ומהעלות הם אחראי שעה וחצי של Burn In Wizard של Sandra Full Load הכי הרבה שהגיע וזה היה לשניה אחת זה היה על 64 אבל זה היה כמעט קבוע על 59-62 Idle 32 לוח Full Load 33 Idle 28 זהו - מה אתם אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://i204.photobucket.com/albums/bb75/clunked2/Thermal.jpg התמונה מגיעה מהמדריך הזה: http://forums.hexus.net/hexus-hardware/103676-c2d-overclocking-guide-beginners.html
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום! בימים אלו המחשב עובר מודינג (כן, זה לא לפורום זה ככה שלא ניכנס לזה) ואחרי חשיפה גבוהה מידי למערכות קירור מים באתרי מודינג שונים החלטתי שאני רוצה להשקיע במערכת. האמת שאני לא צריך מערכת בשביל לשבור תחומרה שלי עם אוברקלוק, אני לא הולך לשבור שיאי עולם.. ויותר ממה שעשיתי עד כאן אני לא הולך להתקדם.. (אולי אני אתקדם עם המעבד עד 2.2, עם הכרטיס אני חושב שאני גמרתי, הוצאתי עליו מספיק כסך בשביל סיכונים מיותרים :-X) אני רוצה הנמכה של הטמפרטורה של הכרטיס שלי (לעזאזל 60 מעלות במנוחה). מה אתם אומרים על קירור אוויר נחמד למעבד וקניית קירור מים לכרטיס? הרי הקירור של לידטק אימתני, אין קירור מיוחד שאני יכול להוסיף להכרטיס לפני קירור מים.. בבקשה תראו מה אתם יכולים לעשות בתקציב של 700-80…
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מדובר ב E4400 שעליו יושב BT VX על LOW עם משחה AS3 . המעבד מגיע במאמץ של OCCT ל 61 מעלות . האם הטמפ' הזאת תקינה יחסית לקירור שעליו ? (המארז מאורר היטב). עריכה: המעבד באוברקלוק ל 3.1GHZ בלי עלייה של המתח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות איוורר למעבד שלי המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478 והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב עם וסת מהירות ודברים כאלה התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה. תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 14 תגובות
- 602 צפיות
-
-
צריך קירור שממנו אני אוכל להוציא את המקסימום של הכרטיס הזה ... אם אני הולך איתו למקסימום לאיזה רמה שלו אני אגיע (ישתווה לאיזה כרטיס מסך ?) עם איזה תוכנה מומלץ לעשות לו את הoc ? רק כדי להיות בטוח אין mb שלא תומך בoc לכרטיס מסך נכון ? תודה רבה וחג שמח ! עריכה - עוד דבר ששכחתי בשביל לעשות oc לכרטיס מסך לא צריך ספק איכותי או שכן ?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-