עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PoHuisT,

איך אני יכול לברר את ה CL של הזכרון שלי?? יש לי corsair

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  2. היי, אני מחפש מאווררים עם בורר מהירות עבודה של המאוורר (פוטנציומטר) אני זקוק למאוורר בגודל 120 ו- 80. אשמח אם תעזרו לי למצוא, כמובן שעדיפות למאווררים שקטים, הם מיועדים ל- HTPC ועבור השידה בו המחשב ימוקם. אין לי אפשרות לחבר ללוח האם. יש עדיפות למאוורים הנ"ל עם תאורה (לד) טנקס

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by Checker,

שלום, לאח שלי יש מחשב, במחשב יש 2 מאווררים אחד בספק(מאחורה) ועוד אחד ממש מתחת לספק. מהמחשב מגיע רעש מכיוון המעבד, כבר ניקיתי את המאוורר של המעבד אך לא נגרם שינוי. לאחר מעקב גיליתי שהמאוורר שנמצא מאחורה מתחת לספק לא מוציא חום, ז"א לא באמת עוזר לקרר את המערכת, לכן החלטתי לנסות אופציה שחשבתי עליה: להעביר אותו לסלוט שממש מול המעבד בצד המארז, ההעברה נראית קלילה, אך חשבתי והבנתי שאחרי שאני אעביר אותו המאוורר עדיין יסתובב לאותו כיוון(הכיוון שהוא היה בו כשהוא שימש כמאוורר אחורי) ואז המצב יהיה שהוא מוציא אוורי שממול המעבד במקום "להזריק" אוויר קריר לכיוון מע' הקירור של המעבד. חשבתי בהתחלה להחליף את הכבל השחור שיוצא מהמאוורר באדום(ידוע לי שכשמשנים כיוון זרם גם משנים כיוון תזוזה של…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by felixil,

היי נא המלצתכם על מערכת קירור למעבד 4790K: Corsair h105 Corsair h100i Noctua NH-D15 תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. החלפתי לוח אם ליותר חדש לדגם ABIT IP35-E ועכשיו הגופים שעליה הSOUTHBRIDGE וה NORTHBRIDGE מתחממים יותר מדי מאשר מה שהיה לי בדגם הקודם GA945GCMX ואני משתמש בכרטיס מסך HD2900PRO ומעבד E4500 עם קירור ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עשיתי אוברקלוק למעבד 3300 כל ליבה (במקור זה 2200) והעלתי מתחים ל1.4 ואוברקלוק לכרטיס מסך ב100 מגה הרץ למעבד הגרפי ולזכרונות בלוח הקודם עם אותו אוברקלוק הכרטיס מסך הגיע ל79-80 מעלות הכי הרבה אחרי הרצת קרייסיס ועכשיו הוא מתחמם לי יותר כתוצאה מהלוח כך ניראה לי משום שאני מרגיש שכל המארז מתחמם הכרטיס מגיע עכשיו ל 88 89 מעלות חום!!! השאלה שלי היא האם זה בסדר ומתי שאני צריך להזהר עם האוברקלוק ובאיזה טמפ' להתחיל לדאוג והאם אפשר לפתור את בעית החום שמפיצים ה…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by raul53,

יכולה להיות בעיה עם ארכיב mugen 3 במארז thermaltake v3 black edition? לא יודע, חשבתי שאולי בגלל שהמארז די קטן והמוגן יחסית גדול, זה יצור בעיה של טמפ' גבוהות במארז (בינתיים הטמפ' בסדר )?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by oamir1,

איך אני מפרק את המאורר מהמעבד בלי / אם הצלעות קירור? ואם צריך להוציא את הצלעות - צריך לשים חומר תרמי לפני שמחזירים? רק לשם הבהרה: אין שום ברגים שמחברים את המקום

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  8. Started by Ran B,

הורדתי את התוכנה, ופתחתי את הזיפ, ושעות ניסיתי להבין איך מפעילים, קראתי את ה readme, זה גם לא עזר.. אני פותח את התוכנה.., אחרי המקבץ שאלות שלו הוא מנסה להתחבר לאיפהשהו, ולא מצליח, סגרתי את הפיירוואל, ניסיתי.. - גם לא עזר, זה לא הצליח להתחבר.., בreadme רשום שאם יש רשת או משהו כזה, צריך לרשום את הפרטים של המחשב, או לא יודע מה רוצים ממני.., אבל יש לי רשת, אח שלי הוא המחשב הראשי.., הADSL מחובר לאח שלי בכרטיס רשת אחד, ובכרטיס רשת שני שלו, הוא מחובר עלי בכבל רשת.., אנחנו לא משתמשים ברוטר.., אז איך משתמשים בתוכנה הזאתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?, תודה..

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by beekiller,

היי לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם GIGABYTE 965-DQ6 מעבד E6300 זכרון : 2X1GB KINGSTON VALUE RAM 667MHZ כ.מסך LEADTEKGF 7600GT EXTREME הטמפרטורות נראות לי ממש גבוהות הלוח במנוחה כ 45 מעלות בממוצע , המאמץ למשל של המרת סרט (ENCODING) הוא מגיע לכ 53 מעלות הכרטיס מסך 67 מעלות במנוחה 72 במאמץ דרך אגב המארז שלי הוא טרמלטייק סופרנו עם מאוורר 120מ"מ מקדימה ואחד מאחורה ספק 500W ENERMAX LIBERTY ללוח שהללו אותו כמו DQ6 ציפיתי שיהיו טמפרטורות הרבה יותר נמוכות מה דעתכם חברים?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by urielka,

from where i can download a program like CLOCKGEN that support ECS P4VXAD or any OC SOFTWARE to CPU THAT SUPPORT THIS MOTHERBOARD and compatibles thank to every body that will answer

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. 6 פלסטיקים כאלה עגולים קטנים שכנראה שכחתי להרכיב, זה חשוב? כי הקירור מתפקד בסדר גמור בינתיים

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by gabig12,

המחשב שלי מתחמם יותר מידי 60+ מעלות יש לי AMD ATHLON 2500 ניסיתי לסדר את הכבלים ולנקות אבק ולא עזר התקנתי גם מאוור מספק ישן וגם זה לא עבד אני רוצה לקנות מאוור טוב אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה גודל אני צריך מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by pc student,

חברה איך אתם חושבים לגבי הרעיון הזה?האם זה יתן יותר ביצועים?

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  14. Started by beni125,

יש לי שאלה איזה קירור מתאים ל8800/gts640/gtx ואם בכלל יש כזה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by K0sTa,

מה זה פתיחת צינורות ביכלל הרי פשוט מורידים תוכנה ועושים איתה אוברקלוק לא?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by Hitman_47,

יש לי מחשב AMD XP 1600 עכשיו יש לי בעייה אם המאורר של המעבד אז אמרו לי להחליף אז מה יותר טוב להחליף את המאורר של המעבד או שאני כבר ירקיב את הקירור מים הזה ? מה יותר טוב מה יותר חזק ומה נוטן ביצועים טובים ?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by djzander,

אהלן אני קצת מתמצע פחות או יותר באוברקלוק עשיתי למעבד שלי מ 2.4 ל2.8 . ואני רוצה לעשות לכרטיס מסך שלי 6600gt! עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול לבדוק את הטמפקטורה של הכרטיס מסך (לא ראיתי בcpuz וב pc wizard ) וגם איזה אוברקלוק אני יכול לעשות לו (לאיזה כרטיס מסך הוא ישתווה ) ואם אני רוצה כן לעשות את האוברקלוק אני חייב לקנות עוד גוף קירור ?

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  18. Started by saphisto,

שלום לכולם, רציתי עצה לגבי גירור למעבד הנ"ל, כרגע יש לי arctic freez 7 אבל הבעיה שלי איתו שהוא עושה הרבה רעש (המעבד שלי הוא ללא OC, הוא לא K) וחשבתי להחליף לקירור אחר, אבל אני דיי מתלבט לגבי coolver master 212 evo או דגם אחר. הסוקט שלי הוא 1155. אגב, האם יש המצלמה גם להחליף למעבד אחר?

19. Started by David Ell,

שלום, OC זה בעצם להעלות את התדרים, נכון? זה אומר שאני יכול להעלות את התדרים כמה שאני רוצה כל עוד הכרטיס נשאר קר? איך זה הולך? אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי דרך MSI AB, אני רוצה להעלות את ה-MHZ, כמה אני יכול להעלות? המדריך קצת ישן, אני לא בטוח אם לסמוך עליו (המדריך בסטיקי).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מה יותר טוב מבחינת ביצועים SP94+V_TORNADO 92 M"M או XP 120 +ENERMAX 120 M"M FULL SPEED כי אמרו פה בפורום שXP 120 עם המאוורר המוזכר נותן יותר ביצועים מאשר הSP94 + המאוורר שניהם במהירות מלאה :

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by chen902,

אהלן חברל'ך רכשתי לפני ימים מספר XFX hd5850 מנועה מחשבים (זה יוצא חרוז, תקריאו בקול רם) אני בסך הכל מרוצה ממנו, משחק ונהנה, אך שמתי לב שיחסית לטמפרטורות המיוחסות לו ברשת, הכרטיס שלי מתחמם מעט יותר. בגדול מצויין במספר אתרים כי הטמפרטורה במנוחה היא סביבות ה30+ מעלות ואילו במאמץ 60-70, ושלי יושב כבדרך קבע על 44 מעלות במנוחה, ובמאמץ 70+, כלומר 10 מעלות בממוצע מעל הטמפרטורות המומלצות. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי? אגב, אני משוכנע שבמארז שוררת סירקולציה טובה + , המארז הינו Centurion590 והוספתי מאוורר שנושף על הכרטיס ויש שניים שמוציאים אוויר מלמעלה (בנוסף לאחד שמכניס אוויר מקדימה)

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  22. שלום לכולם. במארז שלי יש שני מאווררים של 12 ס"מ הקדמי מכניס אויר והאחורי מוציא אויר. ישנה אפשרות להוסיף מאוורר בדלת הצדדית של המארז, גם 12 ס"מ, המיקום שלו אמור להיות מעל גוף הקירור של המעבד. אני רוצה למקם אותו בצורה כזאת שיכניס אויר. במצב כזה יהיו שני מאווררים שמכניסים אויר ואחד שמוציא. האם הדבר הזה מומלץ? או שזה פשוט מאיץ את צבירת כמות האבק בתוך המארז ויותר הורס מאשר מוסיף?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  23. שלום לכולם, החלפתי את כל הקירור של המארז ושל המעבד היום. קניתי שני מאווררים למארז כאלו : http://tms.co.il/product/6874 וחיברתי את כולם ללוח אם [ מה שלא עשיתי בעבר] והבעיה היא כזאת: מאוורר אחד עובד תמיד על 1440 PRM +- 10 מאוורר שני עובד תמיד על 950+- 10 והמאוורר של המעבד עובד פשוט מצוין ! [מוגן 2] עולה וירוד בצורה מצוינת לפי הצורך ! עשיתי בדיקה : שמתי את כל המאווררים על MAX וראיתי שהמאוורר של המעבד באמת עובד על הכי גבוהה [1200] אני חושב והמאווררים של המארז נישארו אותו דבר: אחד על 950+- והשני על 1440+- למה זה ? מה לעשות ? ועוד שאלה : יכול להיות שהמאוורר שתמיד עובד על 950 דפוק ? כי כתוב על האריזה שלו עד 1450PRM ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by ESSENCE,

עם נגיד יש לי 8600GT DDR 3 256MB ונגיד מתחשק לי לעשות OC ויש לי E6300 וספק מספק אז בכמה אחוזים אני יכול לשפר את הכרטיס(מקסימום) הנ"ל ואיזה קירור(הכי זול) אני אצתרך בשביל לשמור על טמפרטורות נמוכות. ואחרי ה OC לאיזה כרטיס אפשר יהיה להשוות אותו

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by 2ten,

שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט

• 3 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.