עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shirNoshe,

הייתי עד היום עם OC של 2.4. החלטתי להעלות עוד .אז לא ארשום את כל מה שלא הצליח כי רשמתי לי ועשיתי ניסויים. בכל אופן נתתי למעבד 1.45V ולציפ תוספת של 0.1. ביטלתי את T1 ואני על T2. LDT על X4 HT על 250 זכרונות על 1.66. מחשב ב-S&M יציב,וגם ב-SP2004. העלתי ל-260 עם אותם הנתונים ובבדיקה ב-S&M לקראת סוף בדיקת ה-L1 הוא מראה את החלון האדום.אז השאלה שלי האם להעלות עוד מתח או מה מגביל אותי עכשיו?

• 10 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by IAF.ofek,

שלום,אני רוצה בחופש לערוך ניקוי יסודי למחשב שלי,שבין השאר זה כולל גם ניקוי הקירור למעבד והחלפת משחה טרמית (שלא הוחלפה מאז יום קניית המחשב). אני צריך משחה טרמית כבר להיום,ואני מבקש שתמליצו לי איזה משחה לקחת מהמבחר שיש בחנות הנ"ל,אל תמליצו לי על חנות אחרת כי זאת פשוט מרחק 2 דקות הליכה מהבית שלי,ואני צריך את זה כמה שיותר מהר. http://www.lamir.co.il/?subcategory=344 תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by Yehudaa,

שלום רב לחברי הפורום המשכורת קריבה ובאה , ואני מתכנן בע"ה לקנות 965p-ds3 ולעשות אוברקלוק יציב לפחות 3.1/3.2 ghz טוניק טאוור כבר יש לי , רק הדאגה שלי לצ'יפסט , שלא יתחמם יתר על המידה ויחבל באוברקלוק/יציבות . אז חשבתי לאלתר מאוורר , יותר נכון לקדוח חור במארז (מול הציפסט) ולשים מאוורר . איזה מאוורר כדאי לי 80 מ"מ או 120 מ"מ ? ואם יש לך המלצה למאוורר זול ויעיל , דרך אגב הקרור הפסיבי המקורי של גיגה בייט צריך להחליף ? או שעם מאוורר יהיה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. Started by Mamimo,

טוב, יש לי שתי אפשרויות : 1) 512mb on 147mhz with AMD 2200+ 1800@1970 ratio 1:1 2) 1GB on dualddr 166mhz with amd 2200+ 1800+mhz ratio 4:5 מה הייתם מעדיפים :s05: בעיקרון אני כבר בחרתי, אנסח מחדש : השאלה היא לדעתכם על ההבדל בביצועים בין מחשב הרץ ב FSB 147mhz וביחס של 1:1 עם זיכרון יחיד ADATA לעומת זה הרץ ב FSB 133mhz וביחס של 4:5 עם זיכרון ADATA ו SAMSUNG ב dual. כ"א מהזיכרונות 512(400 ו 333 בהתאמה). פשוט אני לא יכול לעשות OC עם הזיכרונות ביחד (כנראה משום שהם לא תואמים), אז אני מריץ במהירות סטוק. האם יחס 1:1 ו OC מינימלי חשובים מספיק לרדת מהגיגה זיכרון?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by MasterDK,

מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים. שמתי לב לקריאות שמציג לי ה EVEREST אשמח לדעת אם הם תיקניות: CPU Core: 1.30-1.33V AUX: 3.48-3.50V +3.30V: 3.26-3.30V +5V: 5.48-5.54V -5V: -0.83- -0.88V +5V Standby: 4.92-4.99V עבור ה +12V הביוס מראה לי ערכים בין 11.3V ל 11.8V אשמח לדעת אם זה תיקני. ד"א הליבה היא אינטל פנטיום 4 3.0GHZ 64ביט HT פרסקוט. ד"א2 הספק של EzCool 450W מחזיק שתי הארד-דיסקים, צורב DVD, מעבד, קירור למעבד של AC, מאוור על דלק המארז, כונן דיסקטים (oO), כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 AGP 256MB תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. תראו יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2800+ עם לוח GA-7N400 PRO2 (socket A) והמעבד שלי מגיע ל63-65 מעלות על ההתחלה אז חשבתי שאני צריך כבר לקנות מאורר חדש הציעו לי שתים zalman 7000 cu Arctic-Cooling ושתיהם לא טובים לי כי הראשון דורש שיהיה לי 4 חורים מסביב ללוח מה שאין לי השני הוא לAMD64 בעוד ששלי לא 64 עכשיו איזה טוב לי אם אין לי בכלל חורים ליד הסוקט ואין לי 64BIT (רק תופסן נראה לי) אני גם לא יכול בכל כך יקר עד 250 בערך ואני לא רוצה כל סוגי הקירור המשונים כמו מים גז או כל מיני השטויות האלה SweeT EviL

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by yanme,

יש לי לוח gigabyte ga-7vtx ואני לא מצליח להעלות את הוולט של המעבד כלומר הvcore נכנסתי לביוס ראתי אפשרות עם vcore אבל אין שם אפשרות להעלות אותו?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. ככה- המפרט שלי מופיע בחתימה, וגם הOC מופיע בחתימה. המעבד שלי היה על מתח 1.65V והעובדה שהוא התחיל להיות יותר מדי קרוב רוב הזמן ל50 מעלות הדאיגה אותי... (למרות שזה OC חזק אני זוכר שהיו זמנים שהוא היה ממש צריך להתאמץ איזה לילה עם PRIME95 כדי להגיע אולי אולי ל45 והיום הוא רוב הזמן גם במנוחה נושק ל50... על PRIME95 אני לא רוצה לחשוב בכלל.. 1. הורדתי את המתח ל1.6 , שמתי לב שהטמפרטורה לא ירדה אלא אפילו עלתה, למה?? (הבנתי שמתח הוא המשפיע העיקרי של הטמפ' - משמע תוריד מתח תוריד מעלות, למה יצא לי הפוך??) 2. חשבתי לעצמי אם בלילה המחשב דלוק למה לאמץ אותו שיזיע בטמפ' כאלה ונזכרתי בCOOL N QUIET, רק מה לא זכרתי איפ ההו אנמצא, הלכתי, חיפשתי, קראתי במדריך של הלוח אם ובלה בלה בלה, הוא נ…

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by Lmagus,

יש לי מעבד E6600 ו2GB בתדר 800MHZ, עשיתי אתמול OC למעבד ל3.0GHZ, והכל היה יציב ועבד הרבה יותר מהר, היום הפעלתי את המחשב, הוא נדלק יותר לאט והמשחקים בקושי זזים. הנה הנושא הקודם שלי שתראו מה עשיתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299642.0

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  10. איזה זיכרון טוב ביותר לאוברקלוק ועל הדרך גם ספור לי על כמה לוחות אם שכדי לי לקנות?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by The Grey Matter,

כל מי ששוקל לרכוש את ה VANTEC NEXUS 201, כדאי שיביט קודם כל כאן. בתראד הנ"ל מדובר על מספר בעיות עם הנקסוס , הכוללות בין השאר שריפה של המעגלים, איבוד שליטה על חלק מהערוצים, ועד חוסר תיפקוד מלא של הfanbus. לטענתם הם אכן הצליחו לפתור חלק מהבעיות שננגרמו על ידי בורג שנגע בבמגעים של הלוח, אך אני עצמי לא הייתי סומך על הפתרון הזה ומחכה לתגובה רשמית של vantec. שווה לקרוא לפני שזורקים את הכסף.

12. לאלה מכם שלא קראו את המאמרים שבאתר .......... יש שם כתבה על אחד ששם את המחשב שלו (Celeron 600) בחוץ במרפסת שלו כאשר הטמפרטורה בחוץ היתה 18- מעלות. ואחרי רבע שעה המחשב נכבה בטעות ולא נידלק יותר בגלל שקפא. ואחרי שהוא הפשיר הוא הצליח להדליק אותו שוב. :

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by Esparco,

Intel i845e GA-8IE או EliteGoup P4VXASD2 מה יותר טוב ל OC זה או זה???? כי בזה של אינטל אין חיישנים של טמפרטורה ואי אפשר לעלות מתח בביוס רציתי לדעת אם בשני יש את האופציות האלו מישהו מכיר?!?!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by TARON,

אני מקוה שלא תנעלו לי למה לא מצאתי כותרת יותר מתאימה ממה שרשמתי חח ועכשיו לנושא: הנה תמונות מתוך המחשב שלי תמונה 1: http://img85.imageshack.us/img85/1546/pcdv00341nb.jpg זאת התמונה מהקירור של המעבד איך הוא ניראה בסדר? הוא שומר לי על בין 29-36 מעלות בזמן מנוחה בזמן מאמץ הוא על 40 מעלות עכשיו תמונה שניה: http://img138.imageshack.us/img138/3058/q2ih.jpg זה הכרטיס מסך שלי שהוא X550 עכשיו לפי כל התמונות שראיתי הוא אמור להיות בצורה אחרת עם קירור אחר אז למה לי יש קירור שהוא לא מאורר והוא איזה כמה ריבועים כסופים כאלה עם קווים ? הנה לא הצלחתי לצלם את כל הקרור למה בדיוק הסוללות של המצלמה נגמרו אבל אמור להיות לו קירור אחר למה הקירור שבתמונה הוא כמעט על כל הכרטיס מסך…

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל ועליו מותקן אתלון XP 2500 הלוח מאוד נחמד אבל תמיד כשאני בודק טמפרטורות - אם זה בביוס או באוורסט תמיד הטמפ' היא בסביבות ה 63-69 מעלות. כשאני מפעיל את המחשב כשהוא קר ונכנס ישר לביוס הוא מראה על טמפ' של 59 מעלות - גם לא הגיוני. מורכבת לי מערכת קירור של SPIRE היטסינק מאלומיניום עם סנפירים עבים, ומאוורר שמסתובב ב 4200 סל"ד - מהירות נשלטת ע"י הביוס. אני יודע שהטמפ' גהוהה מדי אך האם היא אמיתית או ש הלוח מזייף? עדכנתי את הביוס לגרסא הכי חדשה, יש לי 4 מאווררי מארז: קדמי שמכניס אויר וגם מקרר את ההארדיסקים, אחורי מוציא + אחורי מכניס וצדדי מוציא. כל זה לא עזר ונשאלת השאלה אפשר לעשות

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  16. בעוד שעה אני נוסע לזיגזג לקנות את המפרט שמצורף. רציתי לדעת אם הזיכרונות האלה יהיו טובים בשביל OC למעבד? את ה-OC אני אבצע רק בעוד חצי שנה בערך, חבל לי על ההתחלה (ואני אוסיף אז את ה-big typhon), והוא לא יהיה OC מתון, סך הכל להעלות ל-3-3.2. הזיכרונות האלה יעשו את העבודה? אם לא אז תמליצו בבקשה על זוג זיכרונות אחרים מזיגזג, עד 800 ש"ח (רק מזיגזג, לא קונה מחנות אחרת). עריכה לא משמעותית: נוסע בסוף מחר, כי לזיגזג אין את הכרטיס מסך במלאי ויהיה רק מחר :-\. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by Blabber,

ראה כותרת. עריכה:אני כמובן מדבר על הקירור למעבד של TT.

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

אתמול הוצג מוד קטן וחביב ל SBLIVE - שליטה על הVOLUME עין כפתורים חיצוניים - זאת ע"י חיבור כבל לפינים מסויימים על הכרטיס. http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3422185,00.html

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by zzrxox,

היי, אני עומד לרכוש מחשב חדש והאשכול הנ"ל הוא רק עבור הרכיבים שיהיו מעורבים ב - OC כשאסיים כאן אפתח אשכול חדש במפרטים לגבי יתר הרכיבים,התקציב שמיועד לכל המחשב יעמוד על לפחות 10,000 ש"ח. ראשית,אין לי ניסיון ב - OC אבל אחרי שראיתי את האפשרויות הגלומות בקונרו החלטתי שהפעם אני הולך על מחשב שיאפשר לי לנצלו. המטרה שלי היא להגיע עם המעבד לתדר של 3.4 עד 3.5 GHz ביחס של 1:1 עם הזכרונות. מעבד - כפי שאמרתי E6400 זכרונות - 2 גיגה ושיאפשרו לי לשמור על יחס של 1:1 עם המעבד לוח - נראה לי שאני הולך על ה - P5B DELUXE קירור למעבד - אויר ושיהיה איכותי ושקט גריז טרמי - גריז טוב ולא יקר מארז ומאווררים - חשבתי על אנטק P180,מכיוון שהוא יקר רציתי לשמוע המלצות לחלופות אבל שיהיו טובות עם סרקולצי…

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by a-gold,

יש לי מאוורר מקורי של אינטל כמו בתמונה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&CatId=493 וכשאני מסתכל באוורסט זה רושם לי שהוא מסתובב במהירות של 1075 RPM זה איטי מדי לא ?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך 7900GT, והסטוק שלו זה 450/660 התחלתי להעלות והגעתי ל 480/680 ובדקתי את הטמפרטורה ובעומס הוא מגיע מ51 עד ל72! זה לא נורמלי!

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by Redraff,

יש לי ויכוח עם חבר שלי לגבי הסטפינג של המעבד הוא אומר שבשביל פנטיום 4 הכי טוב זה סטפינג C0 ואני חושב שאם זה C0 ויש גם D0 אז D0 יותר טוב מישהו מבין יכול להסביר מה ההבדלים בין השניים? עם איזה סטפינג הכי משתלם לעשות אוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by lipa,

עוד שאלה , למה אין זכרון מטמון על כרטיס מסך ? זה שאלות בחצי חיוך , :lol:

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by T-80,

שלום רב ! יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS של GIGABYTE הטמפ' במנוחה 55 הטמפ' במאמץ 65 ומשחקים נתקעים אני רוצה להחליף קירור עליו האם מישהו מכיר קירור טוב יותר במקום גוף קירור מקורי הטמפי במחשב די נמוכות במנוחה מעבד : 23 לוח : 28 במאמץ מעבד : 26 לוח : 30

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  25. קניתי מחשב לפני חודשיים וסה"כ הייתי מרוצה. Pentium D 930, Geforce 7900GT, 2GB RAM , HD - WD3200KS לא מפלצת אבל בהחלט נחמד. השקעתי בהכל חוץ ממארז. בלילה הראשון התעוררה בעיה רצינית - המחשב שלי יכל להתחרות במכסחת דשא ברעש. לצערי הוא יושן איתי באותו חדר ואני צריך אותו דלוק גם בלילה, שלא לדבר על זה שהרעש הטריף אותי בזמן משחקים כשהקירור סטוק היה מתאבד על מקסימום RPM. וזה גם עם אוזניות מדוזה. ידעתי מה אני צריך, מאווררים גדולים ואיטיים ומשהו שיחסום את הרעש. התלבטתי ובסוף קניתי את שני המוצרים שבכותרת. תוצאות: המארז מגיע עם 3 מאווררים של Antec 120mm tricool להם יש 3 מהירויות. הוספתי מאוורר של Arctic cooling 120mm . כאשר כולם מכוונים ל Low ומסתובבים ב 1200 RPM כמעט ולא ניתן לשמוע א…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.