אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיית חום גבוהה במחשב , הוא ניסה כמה דרכים להוריד את הטמפ' ע"י ניקוי המחשב מארז , מאוורים , צעלות וכו' .. , מריחת משחה טרמית , החלפת קירור לקירור של CM מדגם X15-91DSK-0L-GP . ועדיין הטמפ' גבוהות ! חשוב לציין כי החדר שלו חמים מאוד במהלך היום . דבר נוסף - שרק בתקופה האחרונה המחשב התחיל בתופעות הנ"ל ! - שנה קודם לכן המחשב כלל לא היה מגיע ל- 60 . טמפ' מנוחה - 42-55 . טמפ' עבודה 68-72 . מפרט המחשב הוא : ga-945p-s3 2x1GB DDR2 667MHz twinmos and 2x512 DDR2 667MHz kingston core2duo e6300 1.86GHz 1. hdd wd2500ks (250GB) 2. hdd hd160hj (160GB) DVDRW lg gsa-h30n Black enermax liberity 400Watt thermaltake soprano ati hd4850 powercolor התקציב הוא נע ב…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משהו שבטח כבר קשה למצוא, מדובר בתושבת ובקליפס של סוקט 423 שמקבעים את הגוף קירור והם נשברו והם מאוד קריטיים לטמפ' של המעבד. אלו החלקים: אני צריך אחד כמו הכסוף ואחד כמו השחור. אם למישהו יש את זה או יודע איפה מוכרים בארץ זה יעזור לי מאוד! תודה!
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד זה ולא מוצא מדריכים ספציפיים למעבד חלש זה... אם מישהו יכול לעזור ולתת לי כמה עצות או מדריכים בנושא זה תודה באמת לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ראו חתימה : אני עושה בדיקת מעמץ בפריים והטמפרטורה מגיעה ל 60 מעלות !! זה המון לא ? אולי זה הזלמן שלי ? או שהלוח שלי משקר כי הוא ידוע בזה שהוא מעלה ב10 מעלות ? מה אתם אומרים ? ]
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה עניינים? יש לי 2 מאוורירים קטנים שעובדים ששימשו אותי בעבר למעבדים הישנים לפני שעשיתי UPGRADE על אחד כתוב: 12v 0.08a ועל השני כתוב 12v 0.9w אני רוצה להוסיף ראוסטט/פוטנציומטר כדי לשלוט על עוצמת המאווררים ורציתי לדעת איזה איזה התנגדות אני צריך בשביל הפוטנציומטר שאני קונה... תודה רבה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקירור בשביל הכרטיס מסך שלי .. בדרקתי את הסיילנסר של ארקטיק אבל רשום שם PCI - EXPRESS בגדול .. אז הבנתי מזה שזה לא יתאים לי .. יש למישהו רעיונות ? סביבות ה 200 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הטמפ' במנוחה 39 מעלות. ובS&M על 100% הוא הגיע למקסימום 51.5 מעלות. טמפ' טובה? אני רוצה לעשות OC.
-
- 11 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קרור למארז המארז הוא cooler master cuntorion 5 יש לי 2 תוכנות לבדיקת הטמפרטורה של המחשב ושניהם אומרות שהchipset מתחמם יתר על המידה. אז אם אפשר להמליץ לי על מאווררים שיפתרו את הבעיה, וגם שיורידו את הטמםרטורה של כל המחשב. תודה מראש אריאל
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מאוורי yate loon הם טובים? כי קיבלתי במארז compucase שלי 2 מאוורים yate loon בגודל 120mm
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע לכל P4, לפחות לחדשים יש היטסינק מאלומיניום, האם להסירו בזמן מרחית משחה טרמית ? האם יש בזה סיכון ? עוד שאלה קטנה, האם כדאי להשתמש במשחה הטרמית של ZALMAN שמגיעה עם ה CNPS7000 CU או לקנות AS3 ? תודה רבה. נ.ב כרגיל הסניליות שלי יוצאת מכל החורים, לא שאלתי את מה שרציתי ככה... האם למרוח על הסינק או על הליבה? האם להסיר לגמריי את הסינק לאחר המריחה על הליבה (במקרה ש...)? או האם למרוח על הליבה ולהחזיר את הסינק ? או אולי בכלל למרוח על שניהם ? אני מבולבל לגמריי, ד"א, כן, קראתי את המדריך אבל הוא לא עונה לי על השאלות האלה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות דרך הBIOS של הלוח אם שלי (7VRXP) את הFSB נראה לי (זה עומד עכשיו על 133) ומשום מה מיד לאחר שאני עובר את ה142 המחשב לא עולה, למה זה?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב ונתפס לי בראש קצת העניין של ה-OC, האם המערכת הזו מתאימה ל-OC: ==================================================== INTEL PENTIUM 4 2400MHZ 533MHZ 512KB CACHE ABIT BE7 MOBO (INTEL PE CHIPSET, AGP8, 533MHZ)l 256MB PC3200 OCZ REV2 HIGH PERFORMENCE CAS2 WESTERN-DIGITAL 80GB 7200 ATA100 8MB CACHE HERCULES 3D PROPHET R9500PRO 128MB + DVI LITEON X52 CD-ROM TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE COMPUCASE 6A19 BLACK + HEC 475W PSU ThermelRight AX478 + DELTA 80mm FAN כמובן שיש עוד דברים כמו מסך, מקלדת, עכבר, אבל זה כבר לא קשור. איך המערכת הזו? ולכמה אפשר להגיע עם המעבד בלי להסתכן יותר מדי, אני מתכוון OC פשוט, זה אפשרי 2800 או 2600 בלי לסכן את המעבד? (קירור ThermelRight AX478 …
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
משהו לא ברור ל איך יכול ליהיות שעלתי רק את ה קלוק SPEED של המעבד וקצת HTT וכתוב לי פתאום שיש צריכה יותר גבוה של חשמל ... אני לא נגעתי בכלל בחשמל :\ האם זה צריך ליהיות כך ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה כזאת (שם, או קישור ישיר) הכל חוץ מ- speed fan ואל תגידו לי ללחוץ על כפתור חיפוש, כי לא מצאתי תוכנות אלא רק דיונים בנושא...
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך הזכרונות האלה לאוברקלוק ללוח ABIT NF7 S2.0 ,שווים? 256Mb DIGMA 400 Original CL2.5 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRDIGMA256&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432&aff=Zap הם ממש זולים 300 שקל ל 2X256 אז אני מניח שהם חרא והם ישרפו ברגע שאני יעלה את המתח..... מה אתם אומרים? ולאיזה כיוון כדאי ללכת במקום אם לא אלו?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יוסי האחרי של הפורום הביא לי קישור מהאתר OC.net ששם מסבירים לי איך לעשות OC ללוח של (asus p5n-e-sli) כל השאר במפרט בצד. הגעתי ל3.2 בכיף אבל שאני מפעיל את המחשב אחרי שהגעתי למהירות הזו אני מתבקש להכניס דיסק של וינדוס כדי שהוא יעלה, הכנסתי את הדיסק אבל כלום לא קורה. ביטלתי את הOC והמחשב עלה בלי שום בקשה של דיסק. מה קורה פה? תודה ושבת שלוםם
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ P35-DS3L, מעבד Q6600 קירור ARCTIC COOLONG FREEZER 7 PRO עכשיו הבנתי שאפשר לעשות הקירור של המעבד יעבוד יותר שקט שינתי בביוס ב-SMART FAN מAUTO ל PWM ואז לא משנה את כמות הרעש וגם ניסיתי דרך EasyTune5 Pro אולי צריך לעשות עוד משהו/לא עשיתי משהו טוב תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אנא עזרו. ראיתי שהרבה אנשים בחול מעדיפים לשים את ההרידסק באלכסון כיוון שהצד התחתון של ההרדיסק מתחמם ולא הצד של המתכת הזאת.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני עם כרטיס NVIDIA וה- ATI TOOL לא מוכן לעבוד לי (כנראה בגלל הויסטה ולא בגלל הכרטיס)... מה כן עובד? עריכה: הבטא האחרון של ATI TOOL עובד יופי.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כרגע, דרך הביוס אין לי אפשרות לכייל את המכפיל אלא רק באמצעות ג'מפר ע"ג הלוח. האם זה אומר שהמכפיל שלי נעול ? בהנחה שהמכפיל נעול האם ג'ימפור יפתור את הבעיה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן חברה, ברצוני להחליף את קירור הגשר הצפוני כדי להגיע רחוק יותר בoc. מכיוון שיש ברשותי את הקירור למעבד, נינג'ה (אויר) אז אין באפשרותי לשים את המאורר שאני מקבל עם הלוח לשם פיזור החום. רציתי לדעת אם החלק הזה (תמונה) יושב על חלקים כמו מייצבי מתח או שסתם שמו אותו שם ? כמעט בטוח שאני אלך על הקירור ZM-NBF47 של זלמן, רק אני דואג שלא יהיה לו מקום בגלל הנינג'ה. מיש'ו יכול לתת לי "הוכחה" שהשילוב של ZM-NBF47 עם Ninja Plus יהיה אפשרי על הלוח P5W DH Deluxe ? אני מאוד מודה לעוזרים, ירון
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 4% להכל (תוכנית שבאה אם הביוס הכי גבוהה ) עכשיו איך אני עושה יותר ? נגיד את המעבד במקום 2.8 ל3.00? ולא 2.805 ? ובקשר לכרטיס מסך יש לי את הקירור STOK מאוורר אם מפזר חום, הוא פועל על 500MHZ יכל עד 800MZל3D ו200MH ל 2D יכל עד 800MHZ ולזיכרון 800MHZ יכל עד 1200MHZ בקשר למפרט... P4 DUAL CORE 2.8 INTEL M BOARD 875PBZ 800MHZ שני כרטיסים של 512 400MHZ(פועלים על 333MHZ)י N-VIDIA 6600GT LEADTEK אם חסר משהוא? תמונה...
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הייייייייייייייי תגידו עם איזה תוכנה אני יכול לראות את טמפ' המעבד ואיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אז ככה ברשותי מעבד P4 3GHZ לאחרונה נכנסתי לEVEREXT לבדוק טמפרטורות ואני רואה שהמעבד שלי כבר OC מפחיד ל1.5 GHZ והוא יותר איטי גם הנה תמונה http://img515.imageshack.us/my.php?image=1111111111ec6.jpg יש לכם רעיון מה לעשות? דרך אגב החלפתי לאחרונה לוח אם זה קשור איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, כרגע הקירור סטוק של המעבד (במפרט) מרעיש לי, כמו גם הקירור של הצ'יפסט והמאוורר של המארז |: אני מחשב קירור למעבד שיקרר קצת יותר טוב מהסטוק (לא מתוכנן OC, ואם כן לא משהו שדורש קירור במיוחד בשביל זה), חשוב לי שהקירור יהיה שקט. חשבתי על הARCTIC COOLING Freezer 64 Pro שנראה לי קירור מצויין, אבל אני צריך דעות מבעלים שלו על רמת הרעש והקירור. בנוסף, אני מחפש קירור לצ'יפסט (פאסיבי), חשבתי על הZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J, שאותו אני אקצר כדי שלא יתנגש עם הכ"מ. ודבר אחרון, שני מאווררי 120מ"מ טובים יחסית שיהיו שקטים, יש המלצות או דעות לשיפור הרכיבים האחרים? תודה (:
-
- 11 תגובות
- 634 צפיות
-