אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מה זה ה-letancy והמספרים האלה בביוס של הdram ואיך אני משנה אותם כדי להמהיר את הזיכרון.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי התחלתי להתעניין באוברקלוק לכרטיס מסך, אבל שמתי לב שהכרטיס שלי בלי אוברקלוק די חם,32 במנוחה ובמאמץ 42. שמתי לס מביקורות שהVGA Silencer יותר אוב מgiant 3 eextreme אז החלתטי לקנות אותו. אז השאלה שלי אם VGA Silencer מתאים ל inno3d geforce fx 5600 128 mb ????
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שהמעבד לא מצליח להגיע אל מעל 217FSB. עד 217FSB הוא יציב לגמרי, לא עובד 59 מע' בfull load ויורד מ42 מע' בidle. ברגע שאני מעלה ל220FSB נגיד המחשב לא מאתחל. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? זכרונות? מתח? אמור להיות אפשרי להגיע בכאלה תנאים ל3.5GHZ ויותר. תודה, Zzzz
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מבוסס קונרו 6400 ולוח GIGABAYT DS3 עם ביג טייפון על המעבד הטמפרטורות משתנות מתוכנה לתוכנה - באוורסט המעבד מראה 50 מעלות במנוחה ו64 במאמץ בתוכנה של GIGABAYT מראה 43 ו55 ויש עוד כמה דוגמאות. הרצתי כמה תוכנות מאמץ- S&M אוורסט וכמובן ORTHOS את כולם המחשב עובר חלק ויציב ביותר {לא נתקע או קרס אפילו פעם אחת} האם זה בסדר או שעלי להיות מודאג?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) או: ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DUAL DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) המעבד שיקנה הוא- AMD 1700 0.13 micron
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, אני עושה קירור לכרטיס מסך כמו שיש במדריך אבל עם טיפה אלתורים פה ושם, ורציתי לדעת איזה דבק הכי מומלץ אחרי דבק טרמי? מכיוון שאיני יכול לקנות אותו כרגע... האם סיליקון יעבוד? דבק מגע? משהו? *הדבק להדבקת היט סינק.
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס דיי חלש -FX5200 של GAINWORD בגרסא מוחלשת... ליבה-250MHZ מהירות הזכרונות-266MHZ כפי שאני חושב וכמעט בטוח,לFX5200 אמור להיות 400MHZ,אם אני יעשה OC ל400MHZ בזכרונות,הספק שלי יחזיק? יש לי ספק של IPEX 250WATT, תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר http://store.memoryexpousa.com/cpu.html ? איכשהו הם מציעים לרכוש מעבד לפי ה-Stepping שאתה בוחר. אים זה רציני ואמין, הרי מעכשיו מי שמעוניין לעשות OC לא צריך להמר בקניית מעבד ולראות אים הוא בעל יכולות OC מרשימות או לא! לדוגמא, המעבד 2.8C עים הסטפינג SL6Z5 בעל יכולות OC של 4382 Mhz (!!) - ניתן לרכישה כאן. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מחפש קירור שקט כמה שיותר למעבד שלי (P4 2.8 HT) לפי מה שהבנתי זה נחשב למעבד חם אז אני לא יודע אם כל הגופי קירור הפסיביים יתאימו לו. הבנתי שכדי שתוכלו להמליץ לי על קירור מתאים צריך לציין את שאר המאווררים במארז אז ככה: מארז gigbyte posidon עם מאוורר 12 ס"מ מאחורה. ספק כח עם מאוורר 12 ס"מ. וזהו חוץ מזה אין מאווררים. בנוסף אוכל להעזר בהמלצה על ספק שקט ככה שהמחשב בכלל יהיה שקט יותר. נ.ב. הטמפ' של המעבד בדר"כ היא 50 מעלות צלזיוס. תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת אם יש כזה דבר מאורר שמוציא אור כתום או צהוב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! בימים אלו המחשב עובר מודינג (כן, זה לא לפורום זה ככה שלא ניכנס לזה) ואחרי חשיפה גבוהה מידי למערכות קירור מים באתרי מודינג שונים החלטתי שאני רוצה להשקיע במערכת. האמת שאני לא צריך מערכת בשביל לשבור תחומרה שלי עם אוברקלוק, אני לא הולך לשבור שיאי עולם.. ויותר ממה שעשיתי עד כאן אני לא הולך להתקדם.. (אולי אני אתקדם עם המעבד עד 2.2, עם הכרטיס אני חושב שאני גמרתי, הוצאתי עליו מספיק כסך בשביל סיכונים מיותרים :-X) אני רוצה הנמכה של הטמפרטורה של הכרטיס שלי (לעזאזל 60 מעלות במנוחה). מה אתם אומרים על קירור אוויר נחמד למעבד וקניית קירור מים לכרטיס? הרי הקירור של לידטק אימתני, אין קירור מיוחד שאני יכול להוסיף להכרטיס לפני קירור מים.. בבקשה תראו מה אתם יכולים לעשות בתקציב של 700-80…
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_gtx_gts_overclocking/
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
תראו אינ רוצה לקנות 8800 GT למחשב החדש החלטתי שכן ואני רוצה לדעת איזו חברה עושה לכרטיסים שלה את הקירור הכי טוב מבין החברות המוכרות:LEADTEK או GIGABYE?ואם יש עוד חברות מוכרות שעושות קירורים טובים תביאו לי הכל חוץ מאסוס כי הם נורא יקרים
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בטעות נתתי בעיטה פיצית למחשב ופתאום הטמפ' קפצו באיזה 10 מעלות והמחשב התחיל לתת אזהרות(יש לי תוכנה) פתחתי את המארז ולפי מה שראתי בעין כל המאווררים עובדים, מה יכול להיות כבר ממכה כ"כ קטנה? למשהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5212
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור ששני קפיצים מחזיקים באלכסון אחד מול השני איך אני יכול להוציא אותו? (אני רוצה לנקות את הגוף קירור והמאורר)
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך של חברת ASUS דגם: EN7600GS SILENT / HTD 512MB והבעיה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מיד מראה לי על חום של 74 מעלות על הכרטיס. דבר זה "תוקע" כל כמה זמן את המחשב ומאלץ אותי לבצע הפעלה מחדש. אשמח מאוד לקבל הצעות למערכת קירור עבור כרטיס זה ללא תלות במחיר. הערות: 1. בכרטיס זה אין אפשרות להסיר את הקירור הפסיבי שלו. 2. מערכת הקירור צריכה להיות פנימית ולא חיצונית. 3. רצוי מערכת קירור עם תושבת PCI. בתודה מראש WALLY13
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
התחלתי לקרוא קצת על הנושא אבל הדבר היחיד שלא מפרטים כל כך זה הבלוק עצמו. ממה הוא בעצם מורכב? מה מיוחד בו? מה עיקרון פעולה? והאם ניתן להשתמש בבלוק של קירור מים? תודה לכל מי שיכול עזור!
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני צריך כמה הבהרות לגבי טמפרטורות ותקינותם במעבד: לצורך העניין אני מאובזר במעבד E6400 של intel התקנתי עליו את המאוורר שהגיע איתו מהאריזה - מאוורר סטנדרטי ופשוט של intel היום החלטתי לבדוק את הטמפרטורות בהן הוא עובד. על פי easytune5 שקיבלתי באנדל עם הלוח אם gigabyte שלי במדור הpc health מורה לי התוכנה שהטמפרטורה שלו בעת שהמערכת עובדת היא 20-21 מעלות צלסיוס האם זו טמפרטורה תקינה כאשר אני *רק* גולש ויש לי ICQ דולק או לא ומהי הטמפרטורה שכאשר עוברים אותו מורגשת ירידה מוחשית בביצועי המערכת - זה מעניין אותי יותר מבחינת ההשפעה על משחקים ליתר דיוק. אשמח לקבל הבהרות ועצות על קניית מאוורר או קירור פאסיבי חדש אם צריך.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר איזשהוא קירור שעוזר (אפילו קצת) , עם קוביות קרח רגילות מהבית , ודברים שלכל אחד יש בבית .. אפילו אם צריך להחליף קוביות כל כמה זמן , או אפילו אם צריך את הfreeze pack , יש לי אחד M30 הוא ממש גדול ומתאים גודל של המארז : תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו אופציה עדיפה : 9X200=1800 או 8X225=1800 אני יודע שבאס גבוה יותר תורם גם ביצועים לזכרונות אבל אם מורידים את המולטיפלייר למעבד ,האם מאבדים משהו ? בקיצור ,מה עדיף ? ואם אפשר גם הסבר קצר - למה עדיף כך או כך. :
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שקראתי את המדריך הזה- http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ למריחה נכונה, עדיין נשראתי עם השאלה- כמה בדיוק לשים אם יש לי מעבד AMD Athlon 64 ? ואיך בדיוק למרוח את המשחה עם סכין יפני? לא טיפה מסוכן?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שמעתי שעם אני יעשה אוברקלוק למעבד\זיכרון\כרטיס מסך הוא יעבד את האחריות שלו?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין להחליף את הקירור של המעבד בקרוב. אני עדיין עובד עם הקירור סטוק של INTEL ובמאמץ המעבד עובד על 60-65 מעלות. כבר החלטתי להשקיע בזלמן 9500 וכמעט הזמנתי אותו אבל יש לי אפשרות לקנות מערכת קירור מים של BIG-WATER משופרת במקום רדיאטור אחד המערכת עם שני רדיאוטרים.. רדיאטור נוסף עולה בסביבות 200 שקל כך שהיא שווה לפחות 650 שקל חדשה. ( היא עבדה שבועיים שלושה אז היא כמעט חדשה ) כל המערכת נמכרת בשבילי ב 300 שקל. הזלמן יעלה לי עוד 50 שקל הפרש. מבחינת ביצועים על איזה אפשרות ללכת ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה דברים על ה Big Typhoon למשל: 1. לאיזה לוחות אם הוא מתאים? 2. באיזה מעבדים הוא תומך? 3. מה המחיר שלו פחות או יותר? 4. ומה הגודל שלו? (ככה שיתיאים למארז) תודה,
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-