עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום! בימים אלו המחשב עובר מודינג (כן, זה לא לפורום זה ככה שלא ניכנס לזה) ואחרי חשיפה גבוהה מידי למערכות קירור מים באתרי מודינג שונים החלטתי שאני רוצה להשקיע במערכת. האמת שאני לא צריך מערכת בשביל לשבור תחומרה שלי עם אוברקלוק, אני לא הולך לשבור שיאי עולם.. ויותר ממה שעשיתי עד כאן אני לא הולך להתקדם.. (אולי אני אתקדם עם המעבד עד 2.2, עם הכרטיס אני חושב שאני גמרתי, הוצאתי עליו מספיק כסך בשביל סיכונים מיותרים :-X) אני רוצה הנמכה של הטמפרטורה של הכרטיס שלי (לעזאזל 60 מעלות במנוחה). מה אתם אומרים על קירור אוויר נחמד למעבד וקניית קירור מים לכרטיס? הרי הקירור של לידטק אימתני, אין קירור מיוחד שאני יכול להוסיף להכרטיס לפני קירור מים.. בבקשה תראו מה אתם יכולים לעשות בתקציב של 700-80…

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by DardaDai,

http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_gtx_gts_overclocking/

3. Started by חן מ,

תראו אינ רוצה לקנות 8800 GT למחשב החדש החלטתי שכן ואני רוצה לדעת איזו חברה עושה לכרטיסים שלה את הקירור הכי טוב מבין החברות המוכרות:LEADTEK או GIGABYE?ואם יש עוד חברות מוכרות שעושות קירורים טובים תביאו לי הכל חוץ מאסוס כי הם נורא יקרים

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by ביצה,

בטעות נתתי בעיטה פיצית למחשב ופתאום הטמפ' קפצו באיזה 10 מעלות והמחשב התחיל לתת אזהרות(יש לי תוכנה) פתחתי את המארז ולפי מה שראתי בעין כל המאווררים עובדים, מה יכול להיות כבר ממכה כ"כ קטנה? למשהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by laviy,

מה דעתכם על זה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5212

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by elipok,

יש לי גוף קירור ששני קפיצים מחזיקים באלכסון אחד מול השני איך אני יכול להוציא אותו? (אני רוצה לנקות את הגוף קירור והמאורר)

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. Started by wally13,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך של חברת ASUS דגם: EN7600GS SILENT / HTD 512MB והבעיה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מיד מראה לי על חום של 74 מעלות על הכרטיס. דבר זה "תוקע" כל כמה זמן את המחשב ומאלץ אותי לבצע הפעלה מחדש. אשמח מאוד לקבל הצעות למערכת קירור עבור כרטיס זה ללא תלות במחיר. הערות: 1. בכרטיס זה אין אפשרות להסיר את הקירור הפסיבי שלו. 2. מערכת הקירור צריכה להיות פנימית ולא חיצונית. 3. רצוי מערכת קירור עם תושבת PCI. בתודה מראש WALLY13

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  8. התחלתי לקרוא קצת על הנושא אבל הדבר היחיד שלא מפרטים כל כך זה הבלוק עצמו. ממה הוא בעצם מורכב? מה מיוחד בו? מה עיקרון פעולה? והאם ניתן להשתמש בבלוק של קירור מים? תודה לכל מי שיכול עזור!

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by m1tt,

אם מישהו מכיר איזשהוא קירור שעוזר (אפילו קצת) , עם קוביות קרח רגילות מהבית , ודברים שלכל אחד יש בבית .. אפילו אם צריך להחליף קוביות כל כמה זמן , או אפילו אם צריך את הfreeze pack , יש לי אחד M30 הוא ממש גדול ומתאים גודל של המארז : תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by firemebad,

רציתי לדעת איזו אופציה עדיפה : 9X200=1800 או 8X225=1800 אני יודע שבאס גבוה יותר תורם גם ביצועים לזכרונות אבל אם מורידים את המולטיפלייר למעבד ,האם מאבדים משהו ? בקיצור ,מה עדיף ? ואם אפשר גם הסבר קצר - למה עדיף כך או כך. :

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by Tchr0,

שלום רב, לאחר שקראתי את המדריך הזה- http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ למריחה נכונה, עדיין נשראתי עם השאלה- כמה בדיוק לשים אם יש לי מעבד AMD Athlon 64 ? ואיך בדיוק למרוח את המשחה עם סכין יפני? לא טיפה מסוכן?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by SharonSx,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים על ה Big Typhoon למשל: 1. לאיזה לוחות אם הוא מתאים? 2. באיזה מעבדים הוא תומך? 3. מה המחיר שלו פחות או יותר? 4. ומה הגודל שלו? (ככה שיתיאים למארז) תודה,

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by iakovl,

אני עכשיו עורך קצת שידרוגים לקירור ואני יכול לקנות את הSONICTOWER ב~160 האם שווה? עקרונית אני די מכוון על הסינק הזה אבל אני רוצה לשמוע דעות

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  14. Started by alexbmw,

האם משחה טרמית של ה Thermalright Ultra 120 eXtreme מתאימה גם בתור משחה טרמית לכרטיס מסך ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. המפרט שלי פעל עד עכשיו בתצורה הבאה fsb:333mhz vcore: 1.3125 (שבפועל נותן רק 1.26) memory:833mhz, 2.1v, 4-4-4-12 במצב זה הטמפ' של המעבד במאמץ ביום חם גג 53 מעלות החלטתי שאני רוצה להתקדם יותר והעלתי ל- fsb:366mhz vcore: 1.325 memory: 733mhz, 2.1v, 4-4-4-12 כמו כן על פי המלצה שקראתי העלתי את ה PCI משהו ל-100 המחשב עובר פוסט (מציג 3.3ghz) אבל עושה ריסט בשלב עליה ראשוני של הווינדוס בגלל שהמחשב נתקע רק בווינדוס אני לא רוצה לעשות יותר מידי ניסויים כדי למצוא מה הבעיה אם מישהו יוכל לעזור לי לדעת במה להתמקד אני אשמח יתכן שהספק שלי בעייתי? הוא נותן 300w במסילה של 12v המתחים ללא סטיות כמעט... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by אוריפ,

לא הבנתי, אבל איך זה יכול להיות שכרטיס עם קירור פאסיבי יפיק 70 אחוז יורת ביצועים מכרטיס עם קירור אקטיבי?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by yukon,

אז ככה המערכת הותקנה לפני 3 ימים הטמפ' צנחה מ-68 ל-36 הפרש מדהים הכל טוב ויפה ואחרי יומים....... תקלה אתמול נתקלתי בתופעה שהסתדרה בסגירה והפעלה מחדש של המחשב הטמפ' טיפסה כמעט ל100 הבלוק קרור רתח והתמלא בבועות אויר כנראה מהרתיחה היום שוב בעת הדלקה מתפסת הטמפ מ50 ל70 ++ ואז כיביתי השאלה היא לבעלי מערכת הקרור הנ"ל ישנם 3 חיבורי 3 פינים האמורים להתחבר ללוח זה היוצא מן הרדיאטור אצלי מחובר לחיבור ( צהוב בלבד ) cpu fan עוד אחד מהבלוק קרור (מנורת לד) מחובר (אדום שחור) sys fan 2 והאחרון מהמשאבה (צהוב בלבד) לא חיברתי כמה משמעותי זה שלא חובר (לפי דעתי זה אמור להיות סנסור או משהו כזה) החיבור השלישי ואייך זה עבד מצוין יומים בתודה על התשובות

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by Mamimo,

טוב, יש לי שתי אפשרויות : 1) 512mb on 147mhz with AMD 2200+ 1800@1970 ratio 1:1 2) 1GB on dualddr 166mhz with amd 2200+ 1800+mhz ratio 4:5 מה הייתם מעדיפים :s05: בעיקרון אני כבר בחרתי, אנסח מחדש : השאלה היא לדעתכם על ההבדל בביצועים בין מחשב הרץ ב FSB 147mhz וביחס של 1:1 עם זיכרון יחיד ADATA לעומת זה הרץ ב FSB 133mhz וביחס של 4:5 עם זיכרון ADATA ו SAMSUNG ב dual. כ"א מהזיכרונות 512(400 ו 333 בהתאמה). פשוט אני לא יכול לעשות OC עם הזיכרונות ביחד (כנראה משום שהם לא תואמים), אז אני מריץ במהירות סטוק. האם יחס 1:1 ו OC מינימלי חשובים מספיק לרדת מהגיגה זיכרון?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by MasterDK,

מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים. שמתי לב לקריאות שמציג לי ה EVEREST אשמח לדעת אם הם תיקניות: CPU Core: 1.30-1.33V AUX: 3.48-3.50V +3.30V: 3.26-3.30V +5V: 5.48-5.54V -5V: -0.83- -0.88V +5V Standby: 4.92-4.99V עבור ה +12V הביוס מראה לי ערכים בין 11.3V ל 11.8V אשמח לדעת אם זה תיקני. ד"א הליבה היא אינטל פנטיום 4 3.0GHZ 64ביט HT פרסקוט. ד"א2 הספק של EzCool 450W מחזיק שתי הארד-דיסקים, צורב DVD, מעבד, קירור למעבד של AC, מאוור על דלק המארז, כונן דיסקטים (oO), כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 AGP 256MB תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  20. דיברתי עםאחד שאמר לי שהמחשב שלו על 38 מעלות באוברקלוק מ2500 ל3200 על SLK600 שזה לא כזה אוברקלוק כי הוא אמר שיש לו את ה2500 שהם מאלה שהיא מיועדים להיות 3200 אבל בכל זאת... אצלי המעבד לא יורד מ557 מעלות עם הוולקנו 9 וגם זה כשהוא על 4800RPM ברעש של מעבורת חלל... אז מה אתם אומרים? שווה לחפש אחד כזה משומש או משהו? הבנתי מהכתבה באתר שנכתבה לפני שנתיים בערך שהוא נותן ביצועים טובים רק עם דלתה.. והדלתא יעשה לי מלא רעש לא? אבל גם בלי קשר.. איך יכול להיות שהוא כל כך מוצלח ולא מייצרים משהו יותר טוב ממנו? הבנתי מהבנאדם שזה בגלל שפעם היו עושים עבודת גימור ונחושת מאיכות יותר גבוהה.. אז תנו דעתכם.. תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  21. הברגים הלכו לי לאיבוד חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ואין להם יש לי רק 2 ברגים האם ניתן להתקין את הקירור ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי את הכרטיס של גיגבייט 6200 הגירסה המומהרת של 400/500 ואני לא רואה בדריברים את הטמפ' לא אמור ליהיות לכרטיס חיישן טמפ'?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  23. ממשיך לרשום 900 וגם כל התוכנות רושמות 900 למה???????

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by haimon_v,

חבר'ה - אני מעונין לעשות oc רק לכרטיס מסך בעזרת riva. לאיזה מהירויות הצלחתם להגיע? המהירויות המקוריות הן 450 ו 660, עליהם קיבלתי 4199 ב06. העלתי ל 470 ו 680 וקיבלתי 4352. אפשר להעלות עוד? האם אראה שיפור במשחקים?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. איזה זיכרון טוב ביותר לאוברקלוק ועל הדרך גם ספור לי על כמה לוחות אם שכדי לי לקנות?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים