עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by White Raven,

עשיתי OVERCLOCK במעבד 1.7 של INTEL עם לוח GIGABYTE 8S655FX SYSTEM BUS = 106 CPU MULTIPLIER = x17 AGP = 71 DRAM = 427 (בזה אנלא ממש בטוח) כלומר הוא מראה לי CPU 1817 MHZ הטמפ' היא ~41 C השאלה היא עד כמה אני צריך לנסות להמשיך את זה - מבחינת טמפ' או אם להפסיק עכשיו הצעות בברכה PS : זה האובר-קלוקינג הראשון שלי

2. Intel P4 3.0Ghz ASUS P4P800 Deluxe Kingston 4*256 WD 120GB SATA ASUS DVD x16/48 לבן ASUS CD-RW 52x32x52 לבן MITSUMI 1.44 Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower Thermaltake - Butterfly Silent Purepower 480W - Active PFC שחור Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 2 * Thermaltake DDR Copper HEAT SPREADER MSI - GeforceFX 5900 - VTD128 - VIVO + DVI - RETAIL Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET האם כדאי לי לעשדות לו OVER-CLOCK? דרך אגב את הDVD והצורב אני מתכוון לצבוע בכחול(אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בכל זאת)

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  3. אני מחפש ביקורות עם השוואות של הnanotherm silver XTC והIce2/Blue2 מול הArctic Silver 3. פשוט כל מה שראיתי עד היום הוא מול הArctic Silver 2 ואני רוצה לראות איך הוא מתמודד מול הArctic Silver 3 (גם אם פחות טוב, אני רוצה לראות הפרשי מעלות). tnx

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  4. המהרתי את המעבד ל-2.4. סנדרה מדווחת על מהירות של 2.41 GHz.. ווינדוס במחשב לי עדיין מדווח על 1.81 GHz. איך זה קורה? בינתיים אי ההתאמה נעלמה. הכל זהה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by Yossi1981,

מה זה סטפינג ( אני יודע שזה קשור לאיכות מעבד לאוברקלוק , אבל מה זה אומר בדיוק ?) וכיצד אני יכול לדעת המ הסטפינג שלי ואם הוא טוב..

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. סנדרה ו MBM אומרות לי שב IDLE אני ב 48 והתוכנה EASYTUNE שבאה עם הלוח GIGABYTE שלי אומרת שאני ב 55 מעלות, בד"כ ההפרשים ביניהם מאוד מוזרים כמו 37 מעלות סנדרה ו 48 גיגהבייט, האם אני על הגבול הדק? אני יודע ש AMD מתמודדים טוב עם מעלות גבוהות השאלה אם בריא? ה OC גם ככה לא כזה משמעותי ואם זה קריטי אני אוכל לוותר עליו עד שיהיה לי תקציב לקירור נורמלי.. אני עם EVERCOOL ג'נרי מנחושת, שאמור לספק תוצאות נורמליות דווקא, השאלה אולי זה המשחה התרמית? שמתי תמשחה שקיבלתי מ EVERCOOL והיא לא נראית משהו, למרות שהגוף קירור נראה משובח הוא לא מספק תוצאות מי יודע מה... מובן ש VOLACNO 7+ יהיה הכרחי פה בעתיד, השאלה מה עכשיו, לוותר על ה OC, לא להתרגש? או בכלל משהו? תודה ...

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by premier,

הלוח הזה זהה ל פלוס רק ללא LAN ו FIREWIER ואפשר להגיע גם ל OC טוב כמו עם ה פלוס או שיש עוד משהו והלא פלוס פחות טוב ל OC.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by Nitro Viper,

??

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by dorratz,

כולכם בוודאי מכירים את ה-Aero 7 של COOLERMASTER נכון?היטסינק מעולה בשביל מעבדי AMD, שעושה את העבודה שלו כראוי. COOLERMASTER החליטו להוציא עכשיו גרסא חדשה ל-Aero 7, והיא נקראת Aero 7 Lite. היא נבדלת מאחיה הגדול בגודל ובמשקל, היא עשויה מאלומיניום וה-+ מנחושת, אבל השאלה היא מה הביצועים שלה ביחס לאחיה הגדול? את זה תגלו פה: http://www.cooltechzone.com/reviews/cooling/coolermaster_aero_7_lite_1.html כפי שאפשר לראות בביקורת, התוצאות הם ממש אירוניה אחת גדולה! ה-Lite פשוט מנצח את ה-+! כנראה ש-Coolermaster יצרה היטסינק ממש מעולה וזול בטירוף! מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by shlomi2003,

אני חדש מה קורה הכול טוב תראו יש לי בעיה אני אוצה לעשות OC אז מה שעשיתי זה העלתי את הבאס מי 166 ל 200 בביוס ועבד טוב ולא התחמם כל כך אב כבר כמה פעמים שהמחשב מהתחל את עצמו לבד אמרו לי לעלות את המתח אבל אני לא מצליח אני ניכנס לביוס אבל אין לי אפשרול לעלות את המתח יש לי לוח אם של גיגביט ניפורס 2 !!512 זיכרון כרטיס מסך חרא גיפורס4 128 מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיה לי העיות יותר

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by yanme,

יש לי לוח gigabyte ga-7vtx ואני לא מצליח להעלות את הוולט של המעבד כלומר הvcore נכנסתי לביוס ראתי אפשרות עם vcore אבל אין שם אפשרות להעלות אותו?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. אני זקוק לעזרה ( חומר על אוברקלוקינג למעבד אינטל ) אני אומנם קראתי הרבה איך לעשות אוברקלוקינג ל AMD (מעבד) אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה אוברקלוקיגנ לאינטל שמעתי שצריך לקצר את הרגליים או משהוא אבל לא ממש הבנתי בדיוק למה התכוונו אודה למי שיוכל לתת לי הכוונה לקישור עם הסבר או מדריך אבל בבקשה אם אפשר אז לא באנגלית אז תודה רבה למי שיעזור לי ... כי זה מאוד חשוב לי יש לי אינטל פטנטיום 700 ומשהוא והוא עובד ממש חרא ולא אכפת לי לקנות צלעות קירור חזקות אבל לא לקנות מחשב חדש אני רוצה קצת להמהיר אותו כי הוא עובד לי חרא ... יש תמורה גדולה לעוזרים ... תודה ScOrPiOn-m1 צרו קשר כאן או באיימיל a_shvarz@hotmail.com או באיציק שלי 93502490 נ.ב מצטער על הנושא של האשכול הקודם לא ידעת…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  13. היי אנשים, אני עם המעבד הנ"ל כבר שנה + בערך ועשיתי לו OC לא מזמן וכרגע אני על 2736Mhz הטמ"פ כרגע הן: מעבד 1 : 38 מעלות במנוחה מעבד 2 : 39-40 מעלות במנוחה. במאמץ עם ORTHOS למשך של כרבע שעה + הגיע לכיוון ה 60 מעלות ולא עבר את זה. יש לי לאן עוד ללכת עם המעבד? האם להעלות לכיוון ה 3Ghz? או שזה כבר קצת יותר מסוכן.. אגב מה המעלות המקסימליות של המעבד שאפשרי עדיין להגיע איתו? ועוד דבר בתמונה מלמטה רשום ב WINDOWS7 משום מה שהמעבד הוא על 2.4 ולא על 2.7...מדוע? למרות שבביוס המעבד הוא בבירור על 2.7 וגם ב ORTHOS היה רשום CPU SPEED 2700...ומלמטה היה רשום נתוני המערכת 2.4Ghz...יש איזושהי השפעה על המהירות במקרה הזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  14. שלום , משהו יכול לומר לי איפה אני מגדיר את המספרים המסומנים באדום (בתמונה 1) בביוס? לוח אם Gigabyte G33M זכרונות G.SKILL 4gb 1000mhz PI המון תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by t83,

שלום, למישהו יש ניסיון OC עם הכרטיס הנ"ל ? לא מצליח לעבור את 652 לליבה ו 2100 לזיכרונות זה סביר ? Q6600@3.4ghz לוח GA-G33M-S2 זכרונות G skill Pi 4GB תודה יום מעולה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  16. שלום לכולם... יש לי Q6600 מהסטפינג הישן B3 וקירור סטוק הלוח אם שלי התקלקל ובעקבות כך החלפתי לגיגהבייט EP43-DS3L כמובן שהייתי צריך לנתק את גוף הקירור ולחבר אותו מחדש כדי להוציא את המעבד ולשים אותו בלוח החדש.. בלוח הקודם הטמפרטורות היו נעות בין 60 ב IDLE ל 75+ במעמס כרגע המצב הוא 55 ב IDLE אבל במעמס אני מגיע ל 90 אפילו.. את ניתוק וחיבור המעבד ביצע אבא שלי אבל מה שקרה כנראה זה שהוא שם יותר מדי חומר תרמי השאלה שלי זה האם סביר שכמות גדולה של חומר תרמי תפריע עד כדי כך לקירור? והאם יש לכם המלצות נוספות מעבר להוצאה של חומר הקירור ולשים שכבה דקיקה? מודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by shloogy,

היי ברשותי CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם P5QC מעוניין לבצע OC כשאני ניגש לבדוק את הטמפ' אני רואה הבדלים עצומים בין תכנה לתכנה: OCCT מראה 31 CORE TEMP מראה 44 והתכה של אסוס - 22 מה עושים?? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. בדיקת טמפרטורה ע"י EVEREST Ultimate Edition טמפרטורת המעבד בממוצע בלי מאמץ מיוחד = 40 -- 45 טמפרטורת הליבות בממוצע בלי מאמץ מיוחד = 49-55 טמפרטורת הלוח אםהיא : 31-34 מעלות ASUS P5Q PRO מה דעתכם..? תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. היי, התקינו לי דיי מזמן 2 מאווררים על הקייס, אחד מקדימה ואחד על הצד של הקייס... עכשיו אחרי כמה ימים פתאום הם הפסיקו לעבוד, פשוט ככה, אני לא מבין הרבה בקטע של החיבורים בתוך המחשב על הלוח אם, עקבתי אחרי החיבורים של שניהם ונראה שהם מחוברים לספק... איך מפעילים אותם חזרה? אולי בBIOS? אם כן אז איך? או באיזה דרך אחרת? PLS HELP נמאס לי שיש לי הצטברות של אבק והמחשב שלי רק מכניס אוויר, ולא מוציא...

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. Started by ShayGTi,

יש לי מעבד AMD 64 3200 VENICE הלוח אם שלי ASUS A8N VM CSM מאוד מגביל אוברקלוק, הוא לא נותן גישה למתח, מכפלה, כמעט לכלום, אפשר רק להעלות את תדר הBUS עכשיו יש לי שאלה קטנה, העלתי את המהירות של הBUS מ200 ל238 (הלוח מגביל עד 240) הכל יציב ובדקתי עם PRIME, אבל מה שמטריד אותי זה שכשהעלתי את הBUS גם התדר של הזכרונות עלה, אז מה שעשיתי, הגבלתי את התדר של הזכרונות ל166 לכל אחד (יש לי שני סטיקים של TWINMOS 512 מגה כל אחד). כך שבמקום שהBUS יהיה 240 והזכרונות יהיו על 466 או משהו בסגנון, הזכרונות עכשיו על 400. האם עשיתי את הדבר הנכון? או שהייתי צריך לתת גם לתדר של הזכרונות לעלות? מצטער של השאלות נוב שלי אבל אני חדש בתחום ומנסה ללמוד כמה שיותר מצפה לתשובות אגב, 38 שניות ל1M בS…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רציתי לשאול האם הקירור המתלבש על הזכרונות עוזר לביצועים או שזה סתם ולא מוסיף??? ואם זה עוזר במשהו אז תוכלו לתת המלצה טובה לקירור כזה??? תודה לעונים...

• 9 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by wally13,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך של חברת ASUS דגם: EN7600GS SILENT / HTD 512MB והבעיה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מיד מראה לי על חום של 74 מעלות על הכרטיס. דבר זה "תוקע" כל כמה זמן את המחשב ומאלץ אותי לבצע הפעלה מחדש. אשמח מאוד לקבל הצעות למערכת קירור עבור כרטיס זה ללא תלות במחיר. הערות: 1. בכרטיס זה אין אפשרות להסיר את הקירור הפסיבי שלו. 2. מערכת הקירור צריכה להיות פנימית ולא חיצונית. 3. רצוי מערכת קירור עם תושבת PCI. בתודה מראש WALLY13

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  23. בביוס שמתי את ההגדרות שלו על TOP PERFORMANCE (לא יודע מה זה שינה חוץ מההרצים של המעבד והחריצי הרחבה) אז הדברים האים השתנו(ללא התערבותי כמובן): FSB=134@136 AGP=67@68 PCI=33@34 MEMORY=335@340 אני יודע שהFSB במקור אמור להיות על 133 והAGP על 66 והזיכרונות על 333 ......לא יודע למה הלוח מעלה אותם כשזה על AUTO .......ובכלל העלאה די מסיבית ב TOP performance השאלה שלי האם לכרטיס קול ולכרטיס מסך שיש ברשותי עלול להיגרם נזק רציני ? (כרטיס מסך 9600 ראה מפרט* והכרטיס קול הוא SBLIVE 5.1) ואם פשוט כדי לחזיר להרצים הרגילים ידנית(בגלל סכנה גדולה לחלקים ) טמפ' 33במנוחה (לא בדקתי עבודה ..אני מניח 36~)

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  24. כל פעם שאני מנסה לOC הכי קטן או אפילו DOWNCOLCK יש ב COOLBITS את הקטע של ה TEST ולא משנה מה אני עושה הוא כותב שזה לא עובר את המבחן טמחזיר אותי ל 500/1000 מה עושים???

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  25. מחפש מאוורר איכותי 12CM המגיע עם פאנל לפלופי. מעדיף פאנל כחלק מהחבילה. מוכן לקנות בכל חנות בארץ - מכיר אנשים בכל מקום . לחילופין - מאוורר בנפרד ופאנל בנפרד אבל שיהיה חזק מאוד. תודה מראש, פטאליקו.

• 5 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.