אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
-
-
איזה קירור למעבד כדאי לי לקנות? מה אתם אומרים על ה Asus Star Ice http://lamir.co.il/product.asp?product=193 אם יש משהוא טוב יותר אז תכתבו לי התקציב שלי הוא 350 ש"ח לא משנה הרעש חשוב ביותר הביצועים
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס GTS 250 שמרעיש מאוד, אני רוצה להשתיק אותו, אבל יש מגבלה ב Rivatuner שאי אפשר לשים אותו על פחות מ 25% יש אפשרות לעקוף את המגבלה הארורה הזאת ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אוקידוקי יש לי מחשב שדיי מספק אותי אבל כאשר קניתי אותו, רציתי לפתוח לי את האפשרות לעשות OC, והנה כמו שאתם רואים אני חושב שאני גם הולך לממש אותה. המערכת שלי היא : AMD A64 3000+ S939 Winchester - קירור סטוק. DFi LanParty ultra-D nfroce 4 ultra 512MBX2 Twinmos SpeedPremium BH5. כפי שאתם רואים לטעמי המערכת מתאימה ל-OC, מה גם שיש לי מארז מאורר עם 5 מאווררים של אנטק - 1080AMG+. בכל אופן אין לי ניסיון ממשי עם OC, בעבר עשיתי OC של 200MHZ ככה בלי להעלות מתחים אבל חוץ מזה כלום. הייתי רוצה לשאול איך לעשות את האוברקלוק ולקבל קצת מידע על כל מיני מושגים כמו "מחלקים" וכדומה... אגב, לידיעתכם הזיכרונות שלי אמנם טובים אבל לפי מה שאני יודע מתחממים מאוד מאוד מהר כאשר מעלים להם את המ…
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, פתחתי פה תראד וניראה לי שאני יזמין בסופו של דבר את המאוורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2744&products_id=20233 או את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2592&products_id=18683 איזה מהם יותר טוב?פחות רועש?יותר איכותי?מה ההבדל ביניהם?....בבקשה על תגידו לפי המחיר... האם הפאנל שליטה על המאוורר (זה שמגיע עם המאוורר הראשון) הוא מתאים למארז HEC 6A12? ועוד שאלה הכי חשובה! האם שניהם מתחברים לספק כח או שהם מתחברים ללוח אם??? אם אתם ממליצים על מאוורר אחר עד 120 ש"ח שאתם חשבים שהוא יותר טוב אז תביאו קישור בבקשה...(כמובן שיהיה 120mm) נ.ב.. אשמח לתשובות מהירות כי אני מעדיף להזמין היום.. ועוד שני שאלות שלא כל כך קשורות.. …
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום התקתקל לי המאוור 90 שמוציא אוויר מהמארז. הסתכלתי וחשבתי שהדגם הזה יכול לעשות את העבודה מצויין, הבעיה היא שאין לו אפשרות של שינווי מהירות, ויש לי פטנציומטר במארז, מה אתם חושבים? עדיף לקנות אותו למרות זאת, או לקנות משהו אחר עם אפשרות שינוי מהירות (אם לקחת משהו אחר אז מה עדיף ?) http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm שבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler האם הסינק שאיתו שווה משהו ?? אני יודע שהמאורר זה SF2 אבל מה עם הסינק ? שווה ? לאיזה היטסינק מוכר הוא משתווה . איך הSK-7 מולו ?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
כל מוצרי קירור המיים כתוב אליהם שהקוטר הוא 1/2 או 3/8 מה זה אומר במידות הרגילות (מטר)?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני קונה מערכת עם 2.4c asus p4p800 deluxe אם אתם יכולים להמליץ לי על זיכרונות מתאימים-512 מגה .....{האם זיכרונות במהירות 3200 יכולים לעבור את ה-200 מה"צ בבטחה}או ש-200 מה"צ זו רק המהירות המוצהרת שלהם כמו שלמשל לוחות מסויימים תומכים בבאס של 200 מה"צ אבל למעשה יכולים לעבור אותו בהרבה ה-o/c שלי יהיה מקסימום עד 2600 2700 מה"צ.. למעבד..{רק כדי שיהיה לי יותר מה"צ ל-FSB} .
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום נרשמתי לפני 10 דקות בערך הבאתי אתמול שני מאווררים של evercool אחד 12 ס"מ ואחד 8 ס"מ ה12 ס"מ מתחבר בחיבור מולקס רגיל אז אין איתו בעיות הוא תמיד בכל המהירות עובד(שמתי אותו בדלת מול הכרטיס מסך הוא מכניס אויר קר למחשב...עשיתי גם חורים בשביל שיוכל להכניס אויר אני בקרוב יביא לכם תמונות..) אבל האחורי מתחבר ישירות ללוח אם עם חיבור 3 פינים הוא מסתובב בין 600-800 RPM רציתי להעלות לו את המהירות למקסימום כל הזמן (על הקופסא כתוב שהוא יכול להגיע ל1400)..בדקתי בהגדרות של הביוס וכתוב שהשליטה בו מופעלת הפעלתי את התוכנה שמקבלים עם הלוח אם שלי easy tune 5 ונכנסתי לאפשרות של smart fan אבל אני לא רואה אפשרות להעלות את המהירות של המאוורר...אם מישהו עשה את זה…
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי 6800GS של Palit יש לו ליבה של NV42 ככה שאי אפשר לפתוח לו צינורות.... בכל מקרה שאני עושה בקולביטס למצוא אוברקלוק אופטימלי הכל טוב ויפה אבל שאני מריץ 3dmark05 אני מקבל תוצאה נמוכה יותר מלפני ההמהרה... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני צריך מאוורר למעבד q9450 ללא oc אולי קטן לא יודע עוד ואני לא יודע מה לקחת יש לי בנתיים 2 Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support או Thermaltake Big Typhoon VX אני מעדיף את ה tt בגלל הווסת מהירות...
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, ואני מתבלט בין זכרונות.. יש את הדגם של סמסונג של 400 MHZ ויש של TWINMOS גם כן 400 MHZ . איזה אחד מהם טוב יותר ל OC? שני הזכרונות הם 512MB
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
היי הרכבתי למעבד E6300 (שבמהירות 2.8 ליבה כפולה) מאורר פשוט ישן של COOLER MASTER הנה הקישור http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4722 אלו המעלות במנוחה , האם זה תקין? אלו המעלות במאמץ: גם מהירות המאוורר לא משתנה , מדוע? [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 15:08:31 אלו המעלות עם תוכנת OCCT:
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אחרי שקיררתי את הזכרונות שלי (Twinmos Speed Premium BH5), העלתי אותם ל 252*2=504MHZ הם יכולים לעלות עוד הרבה יותר אבל לצערי לא קיים מחלק 9.5/10... . בכל מקרה ה RAM כרגע בתזמונים 2-2-2-5, ונשאר יציב בערך בכל תזמון שנותנים לו. 1.יש למשהו רעיון איך לתזמן אותו יותר טוב? 2.אפשר לסמוך על תוצאות בבנצ'ים (sandra, everest) כדי לקבל קנה מידה לאיך שהזכרון יעבוד באמת? (במילים אחרות- אם שיפור של 10% בבנצ' יתן באמת 10% שיפור בביצועי הזכרון בתכלס?). תודה למגיבים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם שאני משחק(ולפעמים באינטרנט)וזה התחיל מאתמול.. המחשב נתקע ואז אי אפשר להזיז עכבר לא מנהל תוכניות לא כלום! בקיצור שעושים ריסט הוא לא מצליח להעלות ווינדוס בגלל החום,הוא אומר שהוא לא מזהה.. אבל כן יש ועובדה עכשיו אני כותב.. ממה זה?ואיך אני פותר את בעית החום?חשוב לציין כי יש לי קירור סטוק,ולא עשיתי אוברקלוק,מעבד פנטיום D 820
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
Thermaltake BigTyphoon VX CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10980 או Thermalright Ultra-120 CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11066 אני לא קונה אותם אז המחיר לא משנה, אני פשוט רוצה לדעת איזה אחד יותר טוב, חשוב להדגיש שאני לא עושה אוברקלוק לשום חלק והמעבד הוא E6600
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין OC מזיק למעבד עקב החום שגודל עם הגברת מהירות השעון. זאת אומרת שכל עוד המעבד בטמפ נכונה אפשר גם לתת לו 6 וולט? מכאן שאין חוקים בכמה וולט לתת או לא העיקר שהמעבד יהיה קר. וכמו כן אם המעבד שומר על טמפ' סבירה אין סיבה שהוא יקצר את חייו. האם הבנתי נכון?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי PRESCOT 2.8GHZ עם ZALMAN 7000B ALCU,ומארז ג'נרי מחורבן. במצב רגיל המעבד נמצא על טמפ' 41-43 מעלות,אך כאשר אני משחק הטמפ' מגיע ל55-57 מעלות! יש לי מאוור קדמי 80 מ"מ,ואני חושב להוסיף 120 מ"מ מאחורה. אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על פיתרונות קירור נוספים,על מנת להיפטר מהשרב בתוך המחשב. לצערי הערב קיבלתי לראשונה מסך כחול,ואני בטוח זה בגלל התחממות המעבד. כמו כן תנו לי המלצה למאוורר 120 מ"מ אמין וטוב.
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
כמה ואם בכלל, איזה לוח מומלץ לזה וכו'. ומה עדיף סמפרון או סלרון. ומה בכלל מתבטא השוני בין סלרון/סמפרון לפנטיון/את'לון.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ,וכאשר אני משחק עם התיזמונים משנה ל 4-4-4-12, מה שרשום על הכרטיסים המחשב לא עושה POST כאשר אני משאיר על AUTO האוברקלוק יציב העלתי תמונות המפרט רשום בצד
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קניתי מאוור למעבד Antec a30. באריזה שלו נכתב שהוא מתאים לסוקט am3. כשפתחתי את המאוורר התושבת מרובעת ובלוח אם היא מלבנית. האם אין דרך לחבר את זה? אם לא, למה כתוב שהוא מתאים לam3?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי mother boadr MS-6318 micro ATX va6 VIA vt82c694x chipset. יש לי MBM5 וכתוב שב-SENSOR 1 הוא 25 מעלות זה יכול להיות?
-
אני רוצה לנצל כמה שיותר את המעבד והזיכרונות שברשותי כרגע אני עומד על OC של 3GHZ זכרונות עובדים על 375x8 והבאס על 750 כבר הרבה זמן שלא שיחקתי עם ה OC ... רציתי לדעת מה עדיף באס גבוה יותר או מהירות זיכרונות גבוה יותר
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-