אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי GEFORCE 6800GT של XFX ולוח אם של EPOX 8KDA3J אני רוצה לעשות אוברקלוק זה פעם ראשונה שאני רוצה לנסות אני לא יודע אם ביכלל שווה לי בינתיים ואם זה מסוכן ביכלל ביגלל זה אני מבקש עזרה ובדרך תוכלו לתת לי גם תוכנה טובה לאוברקלוקינג תודה תראש..
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב. המחשב הבא שאני מתכנן לרכוש יהיה מבוסס AMD כמובן, גירסאות 64 ביט עם 939. מאוד חשוב לי שאפשרויות האוברקלוק יהיו נרחבות. הבנתי שמדוברת בליבת ה NEWCASTLE הבמקרה של ה 3500+. האם זו ליבה "קרירה" יותר שיהיה ניתן לבצע בא OC מסאבי מבלי התחממות מירבית ? (קירור סטוק) או שכל OC כזה או אחר ידרוש ממני קניית מאוור בסכומי עתק ? אשמח לקבל פירוט גדול על אפשרויות האוברקלוק שהמעבד כולל תחת רגליו והאם לוח עם פיצ'ריי OC כגון הלוח של DFI NFORCE4 ULTRA הוא מה שיעשה את ההבדל המשמעותי ? תודה מראש לעוזרים, להת'.
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
טוב יש לי leadtek 6600GT ואני חושב ברצינות על אוברקלוק. עד כמה אפשר להגיע איתו? איך עושים את זה (במפורט אם אפשר)? ואיזה שינוי זה יתן לי בביצועים במשחקים? (לא אכפת לי הנקודות ב-3dmark05). אגב, כמו שאולי ראיתם בת'רד אחר, הכרטיס הוא על 37-39 מעלות במנוחה (נראה שזה קצת חם מדיי יחסית לכרטיסים דומים אחרים, ואין לי מושג למה). במאמץ אני לא יודע איך לבדוק. (יש דרך?). אגב אם למישהו יש פורום טוב (באנגלית), שמתעסק עם הדברים האלה ביתר רצינות, אשמח לקבל לינק.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד: 32 במנוחה ו-45 במאמץ (אני חושב שזה מייצג את המאמץ כי קידדתי היום סרט ארוך והמעבד היה על 100% שימוש למשך זמן ארוך) ושל הלוח אם: 23 ורק הכרטיס מסך 6800 רגיל, 52-55 במנוחה ובמאמץ אני חושב 60+-. אני נמצא עם 4 מאווררים ג'נריים וזהו. מה לעשות עם הכ. מסך? להחליף למאווררים אחרים? יש פתרונות אחרים?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אנשים יש לי 6800 אולטרה וקניתי מפנדה את הבלוק קרור מיים maze 4 כמובן אחרי שהם אמרו לי שהוא יתאים לכול סוגי הכרטיסים לפני איזה חודש שקניתי אותו בכול מקרה לא מתאים ל6800 אולטרה שלי והבנתי שצריך עכשיו בלוק קרור מיוחד ל6800 אולטרה (חבל שהם לא אמרו לפני) בכול מקהר איפה אני יכול למצוא בלוק קרור מיים טוב לכרטיס מסך שלי אבל לא מפנדה וגם לא לחכות חודש עד שאני יקבל אותו?? תודה... ועם כבר גם איזה קרור מיים לציפסט אולי חח..
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם האוברקלוק שעשיתי יציב או לא? הכוונה אם זה ייתקע לי באמצע משחקים או לא??? ואם כן איך אני יכול לשנות שלא יתקע אין צורך לומר איזה מעבד יש לי כי מפורט בתמונה שלמטה מה שכן אני יפרט, בביוס הגרתי 1.55 וולט למעבד ו 1.90 לזכרון לפי התמונה זה טוב? רע? יותר?פחות? מה צריך לשנות, אם בכלל... ד"א הטמפ' בזמן מנוחה עומד על 70 יש לקחת בחשבון שללא אוברקלוקינג הטמפ' היא על 50 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
ABIT AG8 915P טוב לאוברקלוק? או שיש המלצות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
יש לי PRESCOT 2.8GHZ עם ZALMAN 7000B ALCU,ומארז ג'נרי מחורבן. במצב רגיל המעבד נמצא על טמפ' 41-43 מעלות,אך כאשר אני משחק הטמפ' מגיע ל55-57 מעלות! יש לי מאוור קדמי 80 מ"מ,ואני חושב להוסיף 120 מ"מ מאחורה. אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על פיתרונות קירור נוספים,על מנת להיפטר מהשרב בתוך המחשב. לצערי הערב קיבלתי לראשונה מסך כחול,ואני בטוח זה בגלל התחממות המעבד. כמו כן תנו לי המלצה למאוורר 120 מ"מ אמין וטוב.
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני מתלבט האם כדאי לי לעבור לקירור מים, ומחפש את דעתכם... קודם כל היתרונות המרכזיים של קירור מים הם אפקטיביות(נצילות) גבוהה ושקט. החיסרון (השאלה האם זה חיסרון) זה שאם יש איזה תקלה במערכת (ובתקלה אני מתכוון לדליפה[וקירור מים זו מערכת מורכבת יחסית שלפי חישוב סטטיסטי יש בה יותר דברים שיכולים להתקלקל) זה פטאלי(קטלני) למחשב. השאלה היא האם כיום אפשר לסמוך על קירור מים כעל דבר אמין לאורך זמן?(כי כאמור הדליפה הכי קטנה תביא בהכרח למוות מוקדם של המחשב).
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי את'לון 64, 3200+ ליבת Winchester. המאוורר שמגיע עם יחידת הקירור של AMD רועש מידי; הוא עובד על כ-3,000 סל"ד וזה משגע אותי. הקטע הוא, שהמעבד בקושי מתחמם ולא מצריך אפילו קירור כזה... לפי מיטב ידיעתי, ניתן להרכיב על צלעות הקירור כל מאוורר 80מ"מ סטנדרטי. אז אני צריך המלצה על מאוורר שכזה; לא צריך אסתטיקה, פוטנציומטר וכ'... אני רק מעוניין במאוורר ש-ק-ט, כדי להריץ את המעבד בסטוק, זה הכל. חשוב גם שלא יקרע את הכיס. מה המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום :] אני רוצה לחבר מאוורר לfx5200 שלי, ואני צריך עזרה - באיזה גודל צריך להיות המאוורר? ואיך אני מחבר אותו להיטסינק? והאם אני צריך לדעת עוד דברים מסויימים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוקינג? והאם עושים את זה עם תוכנות או עבודת יד?? ואיך בודקים את הביצועים? והאם זה שווה את זה? ואיך עושים מערכת קירור טובה?
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
זה דיי דחוף, אני קונה את המחשב היום.. :jump: תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הכרטיס שלי נמצא על 50 מעלות במנוחה, ו-59 מעלות במאמץ מלא ורציף. הטמפרטורות נחשבות טובות, אבל אני לא מצליח להאיץ את הליבה מעבר למהירות הנוכחית (420mhz) מבלי להתקל בארטיפקטים. מה שמוזר, כי אנשים עם כרטיס כמו שלי הצליחו להאיץ את הליבה ליותר מ-450mhz. הספק איכותי וצריכת החשמל (בדקתי) לא עולה על 240W. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש כרגע מעבד ולוח חדשים 775 האם הקירור ל775 שונה ? או שהגודל זהה ואפשר לקרר אותו עם כל פתרונות הקירור שיש בנושא הדביק? כי רציתי לקרר את המעבד הקודם שלי עם : thermalright slk-947u+enermax 92mm
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
תקציב : 350 שקל . מעבד : AMD64 3200+ socket939 Winchester . לוח-אם : Gigabyte GA-K8NS-ULTRA939 . הכי חשוב, שיהיה שקט ושכמובן יהיה תואם. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5600 256DDR עכשיו קיבלתי תוצאות עלובות למדי בבנצ'מארק (300 ב 3DMark05 למרות שזה נראה לי נמוך באופן חשוד אפילו לכרטיס גרוע כזה...) המהירות האכשוויות שלי הן VGA Memory Clock 399.0 MHz VGA Core Clock 300.9 MHz זה כשעדיין לא נגעתי בו... עכשיו הורדתי את GeForceTweakUtility נכנסתי לתגית NV Clock והלאה, קראתי איפה שהוא בחיפוש שצריך לעלות בקפיצות של 5 עד שמתחילים להופיע ארטיפקטים... אז מה אני צריך לעלות ב5 ? את ה Core או ה Memory ?? אז קיצר, מה אני מעלה, ואז כשאני מעלה Clock אחד צריך להעלות גם את השני ? אם כן אז באיזה קפיצות ? עריכה : הצלחתי בסוף לעשות קלוקים עם Power Strip קיצר העלתי את זה לאט לאט עד שמהירות הזכרון היתה 425 והליבה היתה 340 התו…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה בסדר שככה עומד אצלי ההארד דיסק כי זה ניראה לי קצת מוגזם..
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש שמן טוב יותר? ועוד דבר, המאווררים עובדים בעזרת אלקטרומגנטים (סלילי מתכת) שאפשר לראות דרך החריץ בין הכנפיים לתושבת. האם מותר להשפיץ גם לשם שמן או שזה עלול לקצר משהו?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תראו איזה תוצאה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50356
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
נתקלתי בתוכנה לשינוי תזמוני זכרונות לבעלי לוחות אם על בסיס INTEL 875/865 זאת תוכנת BETA וקיים ת'ראד אצל XTREMESYSTEMS בנושא. http://www.cpuid.org/download/Tw865.zip http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43926
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי את הזכרונות החדשים של samsung (נראה לי) ובtccc הגעתי רק עד ל265 יציב איתם אני מגיע ל283 יציב משהוא מדהים המספר סידורי שלהם הוא k4h510838c-uccc
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב מחשב חדש לגמרי מבוסס AMD A64 3500+ Winchester DFI LanParty UT Ultra-D וחשבתי לקנות אחד משני הקירורים הבאים: 1. TT BigWater שעולה 535 שקל 2. Zalman 7000B-Alcu Led שעןלה 192 שקל 3. Thermalright XP-120 + Thermaltake Thunderblade 120MM Blue Led שעולים 364 שקל כמו שהבנתם אני מחפש יופי וביצועים דיי טובים יכול מאוד להיות שאני יעשה לו אוברקלוק נחמד (לא שבירת שיאים או משהו בסגנון) התקציב שלי הוא עד בערך 550 שקל מקסימום 650 בטופ מה מאלה אתם ממליצים ואם לא על אלה אז על מה? חשוב לי שיהיה יפה דרך חלון צד ושלא יעשה רעש של מסוקים ממריאים לי בתוך המארז
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
ברצוני לקרר את ה MOSFETS ורציתי לדעת האם משהו עושה זאת. הצעות מהיכן להשיג\איך להכין את HEATSINKS הקטנים במיוחד ל - MOSFETS - יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-