אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת כמה דברים בקשר לאפשריות ולצורך בהעלאת המתחים האחרים שיש בביוס- חוץ מהמעבד והזיכרון. איך אני ידוע מתי יש צורך ובכמה לעלות את המתחים של הגשר הצפוני (MCH) הFSB ושל הPCI-E ? מתי יש צורך להעלות אותם? תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום קניתי מערכת קירור של ARCTIC COOLER - FREEZER PRO 7 על המערכת קרור יש משחה טרמית ... רציתי לדעת אם פרט אליה אני צריך גם לשים על המעבד עוד משחה או שזה מספיק. וגם אם תוכלו לעזור לי בכך שתאמרו לי אייך לנקות את המעבד מהמשחה הקודמת. בחנות הביאו לי ספוג גס לנקיון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
למה למעבדים מסוימים יש X9 ולחלקים X26 מי קובע את זה איך זה נקבע האם אפשר לשנות אתזה ? למה עוןד שאלה שעלתה לי במקלחת מה הבדל בין מחשב שרצ על 400 עם כפולה של 6 לבין מחשב שרצ על 600 בכפולה של 4 ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הוא מראה שהמעבד עובד במכפלה של 6 איך אני משנה את זה בביוס או משהו? כי יש לי רק אופציה לשנות תמהירות של הזכרונות
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
http://i204.photobucket.com/albums/bb75/clunked2/Thermal.jpg התמונה מגיעה מהמדריך הזה: http://forums.hexus.net/hexus-hardware/103676-c2d-overclocking-guide-beginners.html
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי Q6600 עם הקירור של zalman 9700+led , המעבד במנוחה 35-40 מעלות שזה טוב מאוד ובמאמץ ממש מגיע ל60. עכשיו קראתי על Thermalright IFX-14 והבנתי שזה הקירור על בסיס אוויר בין הטובים. כדאי לי להחליף אליו ? (מחיר זה לא בעיה) ואם אני מחליף אז צריך עוד 3 מאווררים לשים בכל צד של הקירור ? תמונה : http://www.madshrimps.be/articles/ThermalrightIFX-14CPUCoolerReview-jmke-21336.jpg תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
למעבד AMD Phenom 9600 וגוף קירור Thermaltake Golden Orb II .
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש מה לעשות בנוגע ללוחות אם חסרי יכולת נעילת PCI BUS כאשר עושים OC ומגיעים לגבול ללא הנעילה? האם עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתבדוק לי מה החום של מעבד שלי ב100% USE וב0% USE תודה לעורים עריכה: מצאתי תוכנה OCCT נראה לי שהיא מתאימה אם אפשר מישהו שיודע שירשום לי איך להשתמש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
האם יש צורך בקרור טוב יותר מהקרור המסופק עם מעבדי אינטל סדרה E6,E7,E8,
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום שאלה בנוגע ל OC יש לי מעבד amd x3800 x2 am2 , ואני עשיתי אוברקלוק ל- 2660@2000 266@200 הבעיה היא המתח אני לא מבין למה אני רואה שהמתח בביוס הוא המקסימום 1.350 וולט , ואי אפשר לשנות את זה ליותר וזה מגביל לי את האוברקלוק וגם אין לי איפה להעלות את המתח של הזכרונות, וכשהורדתי מכפלה אז יצא לי אוברקלוק קטן יותר... הטמפרטורות הם 40 מנוחה 52 מאמץ ראו תמונות של הביוס וcpuz ותאמרו לי מה לשנות תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לעשות OC למעבד E4400 או E4300. קראתי את המדריך באתר ועוד כמה מדריכים וגם חיפשתי בפורום אבל פשוט לא הצלחתי להבין: 1. האם יש מדריך OC שמסביר גם על תזמונים ומתחים? מצאתי את זה אבל לא ממש הבנתי: http://forums.hexus.net/showthread.php?t=103676 2. האם תמיד נדרשים לשנות תזמונים של הזכרון? ומתחים? בהנחה שאני אקנה זכרונות TWINMOS 800mhz האם אני אדרש להתעסק עם זה? תודה רבה לכולם! ניר
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי E2160, סטפינג L2. לפי ה Core Temp יש לו Tjunction של 100c. זה נכון? (היא גם מזהה אותו כ- Pentium M). חשבתי שרק לקוואדים יש Tjunction של 100c... אני רק רוצה להיות בטוח, כי המעבד עם אובר ל 3GHz, ובינתיים קירור סטוק (ה V1 לא יושב טוב בתוך המארז, עוד כמה ימים אני מקבל BT VX.), והוא בפול מאמץ של TAT מגיע ל 80 מעלות. עכשיו זה נראה הרבה מאוד, אבל אם באמת ה Tjunction הוא 100c, אז זה לא נורא כל כך. (שווה ל 65 מעלות על Tjunction של 85c.) ובתוכנות כמו אוורסט וספיד פאן, הטמפרטורה היא 15 מעלות פחות. (במאמץ מלא 65 מעלות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
האם יש משמעות לקירור הזיכרון ,ואם כן באילו תנאים ,אילו גופי קירור כדאי להתקין ואיפה אתם מציעים להשיג אותם ???
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קצת מרגיש טיפשי לשאול...אבל....איפה אפשר לקנות את הHSF של CoolerMaster Aero?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קניתי את הHARDCANON2, והצג השמאלי מראה לי נתונים משונים כמו 108 מעלות (לא פראנייט אל צליוס) או LLL או סתם לא מראה כלום, למה זה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 2X20 וקניתי אותו עם תאורה עכשיו השאלה שלי היא: אחרי שחיברתי הכול כמו במדריך שיש כאן התאורה תפעל או שאני צריך לחבר גם חוטים לאיפה שרשום במעגל LED+ וLED- ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
פתחתי את המארז והם עובדים מצויין למה זה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המעבד 43 וה AUX 37 מעלות... מה זה AUX ? יש לי P4 1.3 והלוח אזוס P4T-M
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי חברים היום הגעתי למסקנה שהרעש של המחשב מעצבן!! ושאני צריך מאוורר חדש ושקט אני מעדיף להזמין אותו מ)*^&$^@ או ^$@%@^$^ אז אם אתם יכולים להמליץ לי על המאוורר הכי שקט שקיים (80 מ"מ) ושנמצא באחת החנויות באינטרנט בארץ. נ.ב רמת הקירור לא כל כך משנה לי העיקר שיהיה שקט ודי זול (מקסימום 70 ש"ח עדיף פחות) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
איך אני מדביק היטסינק על הזיכרונות של הכרטיס מסך? זה משנה אם זה היטסינק של מעבד? כמה זה יועיל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי אני צריך 9 לדים אדומים כלל בית לד ליום שישי וגם מפסקים קטנים בשבילהם ורציתי לדעת אם אני לא מחבר את הלדים למחשב ואין לי מקור חשמל (חוץ מסוללות) איך אני מחבר את הלדים?? ?? ?? ?? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-