עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by goldenhand,

שלום חבר שלי הרכיב מפרט עם Q9650 במארז HTPC אני צריך המלצות לקירור למעבד בסביבות 200 ש"ח, אבל חובה שאת המאוורר הזה יהי ב KSP כי שם הוא הרכיב את המחשב לא מתוכנן OC המלצות ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  2. משהו ברמה של artic ודומיה... תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by Andreyv,

יש לי מעבד של אינטל QX9770, איזה גוף קירור יכול להתאים לו?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  4. לפי מה שאני יודע לכל P4, לפחות לחדשים יש היטסינק מאלומיניום, האם להסירו בזמן מרחית משחה טרמית ? האם יש בזה סיכון ? עוד שאלה קטנה, האם כדאי להשתמש במשחה הטרמית של ZALMAN שמגיעה עם ה CNPS7000 CU או לקנות AS3 ? תודה רבה. נ.ב כרגיל הסניליות שלי יוצאת מכל החורים, לא שאלתי את מה שרציתי ככה... האם למרוח על הסינק או על הליבה? האם להסיר לגמריי את הסינק לאחר המריחה על הליבה (במקרה ש...)? או האם למרוח על הליבה ולהחזיר את הסינק ? או אולי בכלל למרוח על שניהם ? אני מבולבל לגמריי, ד"א, כן, קראתי את המדריך אבל הוא לא עונה לי על השאלות האלה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. כותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by nadnad,

אוקיי, שעושים OC למעבד נגיד שהטמפרטורה שלו נמוכה, צריך גם להעלות את המתח או משהו? או שפשוט להעלות FSB? לדוגמה, יש לי מעבד כלשהו ולא משנה כמה שאני מעלה fsb הוא עובד והטמפ' שלו על 30 (סתם דוגמה) אני יכול להעלות עד כמה שאני רוצה? או שצריך להעלות גם מתח? באיזה מקרים צריך להעלות מתח, תודה.

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by chinchi,

המחשב של אח שלי P 2.8 512 6600GT עם מארז וספק ג'נארי נוטה להתחמם בכל חלקיו לאחר עבודה מרובה. הGT של gigabyte מגיע במאמץ פשוט יחסית לטמפ' של 70+ , המעבד עובר את ה42, ולמרות שזה לא סוף העולם המאוורר שלו קופץ ל 5.2 סל"ד והמחשב כמעט ממריא. שימנתי וניקיתי את המעבד, אמנם לא הוצאתי אותו לגמרי מהמארז ולא החלפתי משחה תרמית כי אני לאף פעם לא התעסקתי עם הליבות וכאלה, שימנתי את הציר כשהמאוורר עדין מורכב, אך למרות זאת ישנו מצב שבו הרעש הוא פשוט בלתי נסבל. השאלה שלי היא: המארז ג'נרי, יש לו מאוורר אחד פשוט מקדימה שאליו אי אפשר להגיע כי הברגים שלו מוברגים כלפי פנימה לאזור הפאנל של המחשב כשהפאנל עצמו מחובר עם ברגים בכיוון הנגדי - - אין לי שמץ איך להוציא אותו ולנקות אותו. אני רוצה להוסי…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי מערכת קירור מים במחשב עם רדיאטור של 2 מאווררי 120מ"מ. לאחרונה שמתי לב שיש לי עוד 2 מאווררים ספייר אז אמרתי למה לא לחבר אותם לרדיאטור מהצד השני. האם זה יועיל,יזיק או לא ישנה כלום ?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  9. אז ככה...יש לי P4 1.7 עם ליבת Willamatte..ולוח של ASUS P4S533-MX מהירות: 1966MHZ (זה 15%) באס: 115.22 (מקורי 100) טמפרטורה במאמץ: 55-56 מעלות טמטרטורה במצב רגיל: 33-36 מעלות מטח בליבה: 1.776-1.744 יש לי קירור רגיל לחלוטין, סטוק, והמארז פתוח משני צידיו.... האם זה בסדר?...ואפשר להמשיך עם הOC או לעצור כאן??

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by dxdiag,

אז ככה , קראתי את המדריך והבנתי בערך מה צריך לעשות אני יקרא אותו עוד פעם וישזכור יותר טוב חח , אני פשוט נכנס לBIOS מכבה את ההגדרות שפריעות כמו הסיבוב של המעבד וזה , מעלה את התדר הזה של המכפלה וה GHZ של המעבד עולה נכון ? [ ייעני המהירות שעון לא היה לי כוח לרשום ]

11. Started by demonshlomo,

יש לי AEROCOOL EXTREME http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=aerocoolext ורציתי לדעת האם החלפת המאוורר שלו בSMARTFAN2 תעזור? לא שיש לי בעיות אבל הטמפרטורות הם בערך 43~ בLOAD עם OC ו3200@2600 אני רוצה להגיע ליותר ללא בעיות טמפרטורה והמאוורר שבא עם הAEROCOOL הוא טוב אבל ממוצע. תודה על העזרה!

12. Started by Alduin,

ידוע למשהו איפה אני יכול לקנות את המאורר הזה של זלמן?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. מישהו מכיר את האתר http://store.memoryexpousa.com/cpu.html ? איכשהו הם מציעים לרכוש מעבד לפי ה-Stepping שאתה בוחר. אים זה רציני ואמין, הרי מעכשיו מי שמעוניין לעשות OC לא צריך להמר בקניית מעבד ולראות אים הוא בעל יכולות OC מרשימות או לא! לדוגמא, המעבד 2.8C עים הסטפינג SL6Z5 בעל יכולות OC של 4382 Mhz (!!) - ניתן לרכישה כאן. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by Idan-h,

קיבלתי הודעה בסגנון שחלק X מהזכרון לא יכול להקרא (can not be read). האוברקלוק הוא למעבד 2.4B ל3.0, באס 668, וזכרון ללא אוברקלוק DDR334, תזמונים של DDR333 בסטוק [2.5-3-3-7]. מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? הערה: לא עשיתי פרים 95 בלי אוברקלוק. תודה. עדכון: בגלל שחששתי שזה הזכרון, עשיתי בדיקת זכרון עם Memtest86 3.1, הבדיקה הסתיימה בהצלחה.

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by liorn,

שלום!! רציתי לדעת אם יש כזה דבר מאורר שמוציא אור כתום או צהוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  16. 1. מרחתי היום גריז טרמי (רגיל לא משהו מיוחד) ורציתי להודות ל - Bug2000 שעזר לי 2. הסלרון הוא 800 ועכשיו הוא 880 ומהעלות הם אחראי שעה וחצי של Burn In Wizard של Sandra Full Load הכי הרבה שהגיע וזה היה לשניה אחת זה היה על 64 אבל זה היה כמעט קבוע על 59-62 Idle 32 לוח Full Load 33 Idle 28 זהו - מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by 4x4,

אני רוצה לדעת מה הטמפ' של המחשב שלי איך אני עושה את זה ? איזה תוכנה צריך או משו ואם יש תוכנה מאיפה להוריד תודה מראש!!!!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by Svensk.il,

לחבר שלי מת המאורר של המעבד (E4600), מאורר ג'נרי עד כמה שידוע לי. הוא גר באיזור ת"א, והוא לא מצליח למצוא מאוררים באף חנות שם (דוגמת באג וכו') כי הם אומרים שהם לא מחזיקים את זה. מישהו יכול להגיד לי איפה קונים מאורר, ג'נרי אפילו, באיזור ת"א? אני לא מהאיזור אז אני לא כ"כ מכיר... תודה!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות איוורר למעבד שלי המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478 והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב עם וסת מהירות ודברים כאלה התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה. תודה מראש והמשך יום טוב

• 14 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by laviy,

מה דעתכם על זה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5212

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by nightshadow,

לאחר ניסויים רבים עם חבר שלי הגעתי ל- oc הטוב ביותר פעם ברזולוציה של 12801024 הייתי מוציא ב3d mark06 -4395 ועכשיו באותה רזולוציה אני מוציא 5200 תמונה: http://img239.imageshack.us/img239/7447/oc3dmarkte0.jpg

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by RoverBoy,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אני מתנצל מראש אם לא. המחשב שלי רותח קצת בזמן האחרון במיוחד הכרטיס מסך שעומד על 72 במצב לא מאומז וזה כי אין לי מאווררים על המארז עצמו בכלל. הייתי רוצה להוסיף כמה ויש לי איזה 3 מאווררים מיותרים בבית שהייתיר וצה להרכיב על המארז שיוציאו אויר חם אבל החיבור שלהם הוא כמו של חיבור מאוורר מעבד. ( כי אלו מאווררי מעבד האם אפשר לשים אותם איפשהו בלוח אם שיעבדו? או שאולי לגלף את החוטים שלהם ולחבר אותם לספק ישירות? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  23. אממ אולי תרצו להסתכל כאן: http://www.digital-daily.com/video/peredelki/ הם לקחו את ה6600 של לידטק ואת ה6200 של ספרקל, צרבו ל6600 ביוס אחר מבחרה אחרת - ספרקל ואסוס ובכך הצליחו להגיע לOC גדול יותר בליבה - הספרקל ביוס אפשר להם להגיע ל500/733! מה450/720 שהם הצליחו לפני. ב6200 הם גם צרבו את אותו הביוס והצליחו להביא אותו ל500/700 מ 450/700 ללא VMOD ממה שהבנתי. אין לי מושג למה זה קורה זה גורם לOC יציב יותר. מפורומים שביקרתי בהם זה פשוט פועל. למישהו בא לנסות? מסתבר שיש יתרון בצריבת ביוס)

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by SharonSx,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים על ה Big Typhoon למשל: 1. לאיזה לוחות אם הוא מתאים? 2. באיזה מעבדים הוא תומך? 3. מה המחיר שלו פחות או יותר? 4. ומה הגודל שלו? (ככה שיתיאים למארז) תודה,

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  25. יכולות אובר יותר גבוהות?..אני צודק?.. ואם כן אז כמה מתח מקסימלי אתם ממליצים לי לתת?.. תודה

• 5 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.