עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם יש צינורות עיבוד שאפשר לפתוח בכרטיס X300????????????????????????????????

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  2. היי היתי שמח לדעת מה ההבדל ומה עדיף?? לי יש Q6600 Zalman CNPS9500 http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=161 Zalman CNPS9700 LED http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=164 ותודה..

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  3. כמו שרשמתי.. אני מעלה ממש בקצת את מהירות השעון והזכרון למרות שב-TEST הוא עובר בסדר.. מיד לאחר הפעלת 3DMARK 05 אני רואה את ה-FPS על 25 וישר אני יוצא מהתוכנה כי ברור שהציון יפול לפחות בחצי.. איך זה יכול להיות? לפי ההגיון שלי נראה כי לאחר שינוי במהירות הזכרון והשעון הוא מבטל את ה-SLI, יכול להיות? והכי מעצבן שאני צריך לעשות רסט בשביל להחזיר את הכל לקדמותו, זאת אומרת לא מספיק שאני מחזיר הכל ל-DEFAULT (ככה כותבים?) עוד דבר... כשאני מנסה לעשות עדכון ביוס לכרטיס הוא מצליח לקרוא את הקובץ ולפתוח אותו (דרך פלופי) הכל הורשם שהוא מצליח ובסוף הוא רושם נכשל! אז ניסיתי דרך התוכנה בווינדוס לעשות עדכון און ליין ואז הוא רושם לי שאין ביוס חדש יותר.. אבל העדכון שהורדתי לפלופי כן חדש יותר ו…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by miki03,

שלום חבר שלי אומר שעם זיכרונות מתאימים הוא יכול להגיע ל 3000MHZ אם מעבד 2600+ MOBILE מה אתם אומרים אפשרי ??? הקירור שלו זה SP97 + איזה מאוורר 92MM משהו רגיל כזה... מה אתם אומרים ??

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  5. כפי שהסברתי בנושאים קודמים שפתחתי יש לי בעיה של חום במעבד והכרטיס מסך, לכן קודם כל אני כנראה יקנה את החלקים הללו: 879 קרור למעבד : THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 שנה. ¤ 252 3718 קירור כ. מסך- THERMALTAKE : THERMALTAKE DUO ORB : CL-G0102 שנה. ¤ 177 4294 שירותי מעבדה : ניקוי אבק + החלפת חומר תרמי AC MX-2 ¤ 53 4293 שירותי מעבדה : שעת תיקון / עבודה במעבדה ¤ 129 -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤611 השאלה שלי היא אם ימרחו לי חומר תרמי האם זה ישפיע מיידית על הקירור ואין צורך לקנות קירור חדש למעבד? עבור הכרטיס מסך זה לא שאלה בכלל, כי קראתי בפורומים ב…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. המהרתי את המעבד ל-2.4. סנדרה מדווחת על מהירות של 2.41 GHz.. ווינדוס במחשב לי עדיין מדווח על 1.81 GHz. איך זה קורה? בינתיים אי ההתאמה נעלמה. הכל זהה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by vourt,

עד איזה מהירות ניתן להערכתכם להמהיר את הזכרונות/ליבה של הכרטיס? אני עובד עם מאווררים רגילים, ואת ההמהרה עושה בעזרת הדריברים של אומגה. תודה!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  8. כמו שרשמתי בכותרת אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד זה ולא מוצא מדריכים ספציפיים למעבד חלש זה... אם מישהו יכול לעזור ולתת לי כמה עצות או מדריכים בנושא זה תודה באמת לעוזרים

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by THE FOX,

מעבד בעל 4 הליבות מתקרב... צורך לא מעט חשמל...אבל לא רע ב OC. יש כמה תוצאות מפתיעות... http://www.tomshardware.com/2006/09/10/four_cores_on_the_rampage לגיימרים כרגע אין מה לצפות למעבד הזה... הישארו עם Core 2 השיפור הרציני עם המעבד הנ"ל הגיע בתוכנות קידוד וידאו בעיקר....

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by bronco,

האם יש צורך בקרור טוב יותר מהקרור המסופק עם מעבדי אינטל סדרה E6,E7,E8,

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. שלום רב יש לי את המערבת הבאה.... E6300 \ BT \ ENERMAX 500W \ GIGABYTE 965P-S3\ DDR2 - 667 אורבקלוק: 1.86 @ 3.26 על מכפיל 7 ובאס 466. מתח 1.375 נראה לי מישהוא ממליץ משהוא??? האם אני יכול לשפר??? (אם חסרים פרטים הגיבו) בתודה יאן

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by avivlevy,

אני מתכוון לעשות לו OC בינוי.... הקרור שלו יספיק או לקנות איזה זלמן 700?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by Yosi199,

לפי מה שאני מבין OC מזיק למעבד עקב החום שגודל עם הגברת מהירות השעון. זאת אומרת שכל עוד המעבד בטמפ נכונה אפשר גם לתת לו 6 וולט? מכאן שאין חוקים בכמה וולט לתת או לא העיקר שהמעבד יהיה קר. וכמו כן אם המעבד שומר על טמפ' סבירה אין סיבה שהוא יקצר את חייו. האם הבנתי נכון?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. לפני כמה זמן שמעתי קולות של מאוורר גוסס מתוך המחשב שלי. אז פתחתי את המחשב, וראיתי שאיזה קבל מתנגש במאוורר, אז הזזתי אותו, הבעיה הזאת סודרה. אבל פתאום, בזמן שאני בא להחזיר את הדלת של המארז למקום, שמתי לב למשהו מוזר: אחד מהסינקים של הזכרונות של הכרטסי מסך שלי(GF6600GT של אלבטרון) פשוט נפל. התנתק לו מהזכרונות אליהם היה מחובר, ונח לו על רצפת המארז. בדקתי אם עדיין יש עליו את הדבק הזה, ומסתבר שהיה עליו אותו, אז לתומי פשוט הצמדתי את ההיט-סינק לזכרונות, סגרתי את המחשב, והמשכתי בחיי. לפני כמה דקות החלטתי לראות אם ההיט-סינק הסורר נשאר במקומו, ומסתבר שלא... מה שאני בעצם מבקש, הוא פתרון כלשהו להדבקת ההיט-סינק למקומו בצורה איכותית בעזרת אמצעים ביתיים, כי כרגע אין לי זמן ללכת לקנות דבק…

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by Gil28,

מה זה ה-letancy והמספרים האלה בביוס של הdram ואיך אני משנה אותם כדי להמהיר את הזיכרון.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי התחלתי להתעניין באוברקלוק לכרטיס מסך, אבל שמתי לב שהכרטיס שלי בלי אוברקלוק די חם,32 במנוחה ובמאמץ 42. שמתי לס מביקורות שהVGA Silencer יותר אוב מgiant 3 eextreme אז החלתטי לקנות אותו. אז השאלה שלי אם VGA Silencer מתאים ל inno3d geforce fx 5600 128 mb ????

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by ^Z^,

הבעיה שלי היא שהמעבד לא מצליח להגיע אל מעל 217FSB. עד 217FSB הוא יציב לגמרי, לא עובד 59 מע' בfull load ויורד מ42 מע' בidle. ברגע שאני מעלה ל220FSB נגיד המחשב לא מאתחל. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? זכרונות? מתח? אמור להיות אפשרי להגיע בכאלה תנאים ל3.5GHZ ויותר. תודה, Zzzz

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by rino,

הרכבתי מחשב חדש מבוסס קונרו 6400 ולוח GIGABAYT DS3 עם ביג טייפון על המעבד הטמפרטורות משתנות מתוכנה לתוכנה - באוורסט המעבד מראה 50 מעלות במנוחה ו64 במאמץ בתוכנה של GIGABAYT מראה 43 ו55 ויש עוד כמה דוגמאות. הרצתי כמה תוכנות מאמץ- S&M אוורסט וכמובן ORTHOS את כולם המחשב עובר חלק ויציב ביותר {לא נתקע או קרס אפילו פעם אחת} האם זה בסדר או שעלי להיות מודאג?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by SuB,

Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) או: ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DUAL DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) המעבד שיקנה הוא- AMD 1700 0.13 micron

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by DRz,

אהלן, אני עושה קירור לכרטיס מסך כמו שיש במדריך אבל עם טיפה אלתורים פה ושם, ורציתי לדעת איזה דבק הכי מומלץ אחרי דבק טרמי? מכיוון שאיני יכול לקנות אותו כרגע... האם סיליקון יעבוד? דבק מגע? משהו? *הדבק להדבקת היט סינק.

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  21. שלום,יש לי כרטיס דיי חלש -FX5200 של GAINWORD בגרסא מוחלשת... ליבה-250MHZ מהירות הזכרונות-266MHZ כפי שאני חושב וכמעט בטוח,לFX5200 אמור להיות 400MHZ,אם אני יעשה OC ל400MHZ בזכרונות,הספק שלי יחזיק? יש לי ספק של IPEX 250WATT, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. מישהו מכיר את האתר http://store.memoryexpousa.com/cpu.html ? איכשהו הם מציעים לרכוש מעבד לפי ה-Stepping שאתה בוחר. אים זה רציני ואמין, הרי מעכשיו מי שמעוניין לעשות OC לא צריך להמר בקניית מעבד ולראות אים הוא בעל יכולות OC מרשימות או לא! לדוגמא, המעבד 2.8C עים הסטפינג SL6Z5 בעל יכולות OC של 4382 Mhz (!!) - ניתן לרכישה כאן. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by Amit_Alcobi,

מחפש קירור שקט כמה שיותר למעבד שלי (P4 2.8 HT) לפי מה שהבנתי זה נחשב למעבד חם אז אני לא יודע אם כל הגופי קירור הפסיביים יתאימו לו. הבנתי שכדי שתוכלו להמליץ לי על קירור מתאים צריך לציין את שאר המאווררים במארז אז ככה: מארז gigbyte posidon עם מאוורר 12 ס"מ מאחורה. ספק כח עם מאוורר 12 ס"מ. וזהו חוץ מזה אין מאווררים. בנוסף אוכל להעזר בהמלצה על ספק שקט ככה שהמחשב בכלל יהיה שקט יותר. נ.ב. הטמפ' של המעבד בדר"כ היא 50 מעלות צלזיוס. תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by liorn,

שלום!! רציתי לדעת אם יש כזה דבר מאורר שמוציא אור כתום או צהוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by shay7629,

E6300 עם קירור אויר של CoolerMaster Abit IB9 4*512 533Mhz הזכרונות בסיסיים מאוד , אני לא יודע עליהם כלום חוץ מזה שהם זולים , אפילו שם של חברה אין עליהם איך אני מחלק את מהירות הזכרונות כי לפי מה שראיתי יש או 1:1 או יחס שמגביר את מהירות הזכרון ,ולא ההיפך? ועד כמה אפשר להגיע +- עם הציוד הנ"ל , אני הגעתי ל1.86@2.5 אבל אני מפחד שאני יעשה נזק לזיכרונות כי לא הבנתי איך אני מפחית את מהירותם אני חדש בOC , ואני אשמח לעזרה במיוחד ממי שיש לו ציוד דומה תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים