עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idofr,

טוב אז ככה הפרט מעודכן אז אתם יכולים להסתכל לפני כמה ימים (לא הייתי בבית מאז) החלטתי לעשות OC אבל ממש קטן של MAX 100 MB קיצר אני התחלתי וכול פעם העלתי באיזה 4\6 MB העלתי את הווינדוס ובדקתי טמפ' ואז אחרי איזה 10\14 MB (לבאס) פתאום בלי לעשות כלום צנחה הטמפ' של המעבד באיזה 10 מעלות ונשארה שם על 30 (לפני היה 40 (מה לעשות אבא שלי קנה ת'קירור)) עכשיו כאילו אם מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל קרה שם ???? עידו IR

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  2. המפרט שלי פעל עד עכשיו בתצורה הבאה fsb:333mhz vcore: 1.3125 (שבפועל נותן רק 1.26) memory:833mhz, 2.1v, 4-4-4-12 במצב זה הטמפ' של המעבד במאמץ ביום חם גג 53 מעלות החלטתי שאני רוצה להתקדם יותר והעלתי ל- fsb:366mhz vcore: 1.325 memory: 733mhz, 2.1v, 4-4-4-12 כמו כן על פי המלצה שקראתי העלתי את ה PCI משהו ל-100 המחשב עובר פוסט (מציג 3.3ghz) אבל עושה ריסט בשלב עליה ראשוני של הווינדוס בגלל שהמחשב נתקע רק בווינדוס אני לא רוצה לעשות יותר מידי ניסויים כדי למצוא מה הבעיה אם מישהו יוכל לעזור לי לדעת במה להתמקד אני אשמח יתכן שהספק שלי בעייתי? הוא נותן 300w במסילה של 12v המתחים ללא סטיות כמעט... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  3. אולי זה ישמע קצת מצחיק ואולי לא. אין לי תקציב למעבד חדש (וגם פחות מחצי שנה אני בצבא), לכן החלטתי לעשות OC צנוע למעבד p4 1500 mhz שלי התקציב הוא לא בשמיים, כ 150 עם אפשרות למתיחה עד 200 במקרה שיידרש למשהו טוב. (צירפתי תמונה עם פרטים על המעבד) על הדרך, שמעתי שהמעבד שלי בכלל לא מתאים ל OC, ושאפשר להגיע איתו מקסימום ל 1.8, עם קירור טוב ל 2000MHZ. זה נכון? אני אוכל להרגיש ביצועים טובים יותר לאחר מתיחה קטנה למעבד שלי? מודה לכם מראש.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by Mamimo,

טוב, יש לי שתי אפשרויות : 1) 512mb on 147mhz with AMD 2200+ 1800@1970 ratio 1:1 2) 1GB on dualddr 166mhz with amd 2200+ 1800+mhz ratio 4:5 מה הייתם מעדיפים :s05: בעיקרון אני כבר בחרתי, אנסח מחדש : השאלה היא לדעתכם על ההבדל בביצועים בין מחשב הרץ ב FSB 147mhz וביחס של 1:1 עם זיכרון יחיד ADATA לעומת זה הרץ ב FSB 133mhz וביחס של 4:5 עם זיכרון ADATA ו SAMSUNG ב dual. כ"א מהזיכרונות 512(400 ו 333 בהתאמה). פשוט אני לא יכול לעשות OC עם הזיכרונות ביחד (כנראה משום שהם לא תואמים), אז אני מריץ במהירות סטוק. האם יחס 1:1 ו OC מינימלי חשובים מספיק לרדת מהגיגה זיכרון?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by shshmul,

זה התוצאה ללא אוברקלוק,כיצד עושים לכרטיס מסך של:8800gtx? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת עם יש מקום לSLK 800 A או 900 על הA7N8X Deluxe כי יש מיספר היטסינקים שלא עולים עליו. חוץ מזה אם אפשר האם כאדיי לי לשים איזה מאוורר BLOWER עליו או TMD מה יותר מומלץ.

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by yanme,

יש לי לוח gigabyte ga-7vtx ואני לא מצליח להעלות את הוולט של המעבד כלומר הvcore נכנסתי לביוס ראתי אפשרות עם vcore אבל אין שם אפשרות להעלות אותו?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. יש לי היום שלושה כוננים קשיחים של 40 ג'יגה... צורב סקזי... DVD... ושלושה מאוררים (וכמובן... לוח מעבד ושטויות אחרות) יש לי ספק עזה 300W... איך אני יודע כמה אני יכול להעמיס עליו עוד? האם יש אפשרות לפצל את זה למשל לשני ספקים? (לשרשר ספקים הכוונה... האם זה כדי?) איך אני יכול לדעת (לפני העומס / קצר / פיצוץ) של המערכת שהספק עומד לפני קריסה? יש איזו דרך לחשב מתי אני עובר עומס שהמערכת לא יכולה לעמוד בה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by esaly,

היי! אני מחפש המלצה לקירור טוב לסוקט A בסטוק. אם אפשר לינקים לחנויות רצוי בצפון... עברתי על הסטיקי ולא ברור מה שם לסוקט A. אם תוכלו לעזור... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by Vladgi,

יש לי את המעבד שבכותרת עם לוח אם של epox 8rda3+ זכרון geil value 512 400mhz ddr בקיצור ניסיתי להביא אובר של 200 באס וקודם המחשב לא עלה על מתח של 1.75 עכשיו פתאום הוא כן עלה וזה אחרי שהעלתי את התזמונים ל-3-4-4-8 הוא עלה אבל לווינדוס הוא לא הגיע,על התזמונים שהלוח אם קובע הוא לא מגיע לפוסט בכלל....(מומלצים 2.5-336) יש למישהו מושג מה הבעיה כאן?הזכרון עובד כאשר המעבד בבאס של 166 (עובד ב-200mhz יענו יחסים שונים)אבל באובר נראה בכאילו המעבד מסתדר מצויין והזכרון לא נותן למחשב לעלות?? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  11. שלום לכל התותחים לפני שהיה לי את הדיסק קשיח: maxtor diamondmax 160GB sata 16MB הייתי יכול לשים את הFSB על 250 מקס' (מקורי: 200) השיפור היה עצום. אני לא יכול לעבור את ה250 בגלל שאין לי אפשרות בלוח להוסיף מתח למעבד. מעל הFSB הזה(250) המחשב פשוט לא נדלק. וניסיתי להוריד את התדר של הזכרונות עד לתדר זנותי של 100MHZ כדי לסחוט אפילו MHZ אחד. לא הצליח לעבור את ה250. אז, הרכבתי את הדיסק קשיח החדש. בFSB של250 הדיסק קשיח לא מזוהה! המקסימום שהצלחתי לעלות זה 220MHZ. גרוע. מפרט: AMD AThlon 3000 64BIT S754 Gigabyte k8vm800m rev1.0 (חרא של לוח) חשבתי על הפיתרון של לחבר כרטיס PCI שייתן לי SATA. זה יכול לעזור? יש עוד פתרונות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by dazzler,

ברשותי מעבד XP1700 JIUHB , לוח epox 8rda3i וזכרונות twinmos twister cas 2 400MHZ. הקירור היחיד שאני משתמש בו זה slk700 עם מאוורר 70 מ"מ. כרגע אני עובד על 200*10 (2400+) עם טמפרטורות דיי טובות . 35 במנוחה ו39 במאמץ. לא שיניתי את המתח. אבל כשאני מנסה להעלות את המולטיפלייר ל11 *200 (2600+) , כשהוא טוען את הוינדוס הוא קורס. העלאתי את המתח ל1.7 , ובפעם הראשונה הוא התחיל לטעון את הוינדוס אבל באיזהשהוא שלב מופיע מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא את מה שכתוב כי הוא מייד restart. יש למישהו מושג ???ניסיתי לעשות הכל לשחק עם התזמונים של הזכרונות אבל זה לא עוזר...... :-\

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. שלום אני רוצה לקנות מערכת קירור מים תקציבית למעבד שתספק ביצועים סבירים ראיתי בסטיקי את ההמלצות אבל לא הצלחתי למצוא חלק גדול מהחלקים שמוצעים שם .. האשכול עצמו בן 3 שנים והייתי מעוניין לקבל המלצות עדכניות יותר .. התקציב שלי פחות או יותר הוא 100$ .. עם אפשרות חריגה קלה .. יש לי אפשרות להזמין מחו"ל .. אבל אני לא מכיר חנויות איכותייות וממולצות להזמנה .. עוד שאלה, אם אני אצליח לקמבן שמיכל המים יהיה בתוך מקפיא של מקרר (מיני מקרר לצורך העניין) עד כמה ההשפעה תהיה מורגשת ? תודה!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by goldenboy,

במסע להקטת רמת הרעש והחום, האם מישהו יודע אם איזושהי גירסא של ATI/VGA Silencer מתאימה למפרט שיש לי (OVERTURE + MSI Radeon 9800Pro) יש בעיה של גובה, הכרטיס מסך כמעט ונוגע במכסה העליון של המארז כמו כן, מחפש קירור מתאים ל-CPU, גם פה יש בעיה, ה-CPU די צמוד לכלוב של ההארד דיסק יש רעיונות או הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by Danix60,

טוב אחלה תוכנה =] איך אני משתמש בה ? ד"א היא מראה לי שיש לי 2.9GHz אבל CPUZ מראה לי 2.6 על איזה תוכנה לסמוך?

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  16. שוב את המאוורר הכי טוב שמתחבר לקירור הזה בלבד ושנותן איוורור הכי טוב לקירור הזה נא לצרף סימוכין שמוכיח שמשכותב מבין

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by composite,

שלום. אני מחפש בקירור יחס טוב של ביצועים\שקט, עם דגש על השקט. המליצו על ה- Zalman VF-700-CU. האם הוא שווה את זה? כמו כן, חובה עליו להתאים ל- 6800GT AGP! מומלץ גם שההתקנה לא תהיה מסובת מדי, והקירור עצמו לא מגושם וגדול מדי. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  18. יש לי כרטיס 8600gt של GIGABYTE היום ואתמול עשיתי לו אובקרלוק מ600 ל650 ליבה. 1450 ל1570 שיידרים , וזיכרונות מ720 ל810. כל הדרך עשיתי לו בדיקות יציבות עם rthdrbl ו3dmark ולא ראיתי שום שינוי בFPS בין לפני ואחרי האוברקלוק,ב3dmarkks כמובן התוצאה עלתה. האם זה אמור להיות ככה? ושאלה שניה,כשאני רואה את התוצאות של ה3dmark06 כתוב לי על מהירות הליבה והשיידרים 0mhz,מוזר...גם זה אמור להיות ככה? ואחרונה חביבה יש לי ספק כח גנרי jsp-tech atx 400 אם אני ישדרג לספק אמין FSP 450 או משו אני יוכל לעשות אוברקלוק יותר גבוה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by idan749,

שלום רצתי לשאול עם הטפרטוטרת שיש לי סבירות כי לי זה לא נירא ממש סביר ברשותי מעבד Q6600 (NO OC)2.4. קירור למעבד Thermaltake big typ120 כרטיס מסך 8800GTS עם צריך פירוט של עוד חלקים אני יתן חשוב לציין ש כול החלקים נקיים מאבק לגמרי + משחה טרמית חדשה החלפתי לפני יומים בערך למעבד ו ל כרטיס מסך ( המשחה התיבשה) עם זה משנה משחה ‏Zalman Super Thermal Grease ZM-STG1 אין סידור חוטים שלל ממש כולם גלוים ולא מוחבאים מאחורי המארז .. אני יסדר אחרי שהקנה הזיקונים. יש שלוש מאוררים קדמי(12CM) מכניס. אחורי(12) מוצאי. אחד על הדלת(8) מוצאי ואחד.(8) על הגג מוצאי הוספתי לפני כמה ימים את זה שבגג לא ממש עזר.. הטמפרטורות מהתוכנה SPEED FUN GPU: 70-68 TEMP1 :C48-51 TEMP2:40-44 TEMP3:-2…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by .m.l,

למעבד e6600 ולוח אם gigabyte ds 4 Scythe Ninja Plus Rev. B Thermaltake Big Typhoon Thermaltake Cooling Bundle Sonic Tower+Silent Wheel 13mm

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by segev22,

הקירור הנ"ל ישב טוב על הלוח? הכוונה לשאלה אם הוא לא יגע בצלעות הקירור שעל הלוח או בהיט פייפס :s05: אם כן יש המלצות על קירור טוב אחר שלא יגע בצלעות?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by DOR_2911,

קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fa…

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Microsoft Windows XP Home Edition Intel Pentium 4 2.6GHz HT 800 MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) motherboard NVIDIA GeForce FX 5700VE SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 256X4(1024MB) 200MHz DDR SDRAM ביוס: AMI (08/18/03) ------------------------------------------------ האם אני יכול לעשות אוברקלוק במחשב שלי? אם כן כמה אני יכול כבר לשפר? הוספתי לאחרונה 2 מאווררים של 80 מ"מ למארז עצמו לאוורור מקווה שיעזור תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by rino,

בשעה טובה השלמתי את מערכת קירור המים שלי וחום המעבד עומד על 27 מעלות עם OC מ2.4 ל2.9 במקסימום גם כשאני מענה אותו עם תוכנות בדיקה במשך 24 שעות. מה מידות החום הנחשבות כטובות למעבד פנטיום 4 במצב רגיל ותחת עומס? :AR15:

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. Started by PuMbA,

http://zalman.co.kr/product/cooler/7700-478MBlist_eng.htm זה המאוור הראשון של המעבד הראשון שאני רוצה לקנות ... לבדוק יותר נכון ... http://zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_478MBlist_eng.htm זה השני .... http://zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_478_eng.html זה השלישי עכשיו בין הקצה של הלוח אם שלי מלמעלה יש לי סנטימטר אחד בין הלוח לספק כוח אני לא יודע אם המאווררים יתאימו לי יש לי לוח אם MSI 845 Ultra-C תודה ...

דיונים חדשים בפורומים