אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אם המהרתי את המעבד מ XP2000 ל XP2200, העלתי את המתח ב 5 %, והטמפרטורות שלי עומדות על 45 במנוחה ו 47 במאמץ... מהו הנזק שנגרם למעבד כתוצאה מההמהרה? האם זה מקצר את שנות חייו ?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
[shadow=red,left][glow=red,2,300]טוב אני רוצה לעשות OC למעבד אינטל פנטיום 3 733 איך אני יכול לעשות לזה OC? וחוץ מיזה אני צריך לשים קירור נוסף? [/glow][/shadow]
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני מעדיף את הCYCLO של THERMALTAKE מקירור הצלעות של THERMALRIGHT רק בגלל שגם ככה אני לא מתכנן להשתגע ואני מעדיף להשאיר את האחריות תקפה... אז מה אתם אומרים הוא יהיה אפקטיבי? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-r0023/cl-r0023.asp
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ל Radeon 9550 של gigabyte יש חיישן טמפ'? כי ב speedfan מופיע לי טמפ' של משהו שאני לא מזהה: (בתמונה שצירפתי). זה מופיע רק בתוכנה הזאת, ב everst זה לא מופיע. כשאני נוגע בכרטיס אני מרגיש שהוא קר, לכן זה לא נראה לי מתאים. רק תגידו אם יש או אין חיישן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
זה זמן מה שאני מנסה להבין למה הלוח אם באחד המחשבים שלי תמיד חם יותר מהמעבד. המאוורר (קדמי יחיד, דוחף אוויר קר מבחוץ) של מהעבד עובד כרגיל וגם המאוורר של המארז, בדקתי בנגיעה את הגשר הצפוני מיד לאחר הכיבוי כדי להרגיש אם הוא חם והוא חמים למגע אבל לא חם מדי (למרות שקצת קשה לי לומר אם זה 40מעלות או פחות) וגם פנים המארז מיד לאחר הכיבוי די קריר. כמו-כן הסביבת עבודה קרירה מאוד מאחר והמחשב נמצא בחדר ממוזג וקריר רוב שעות היום. מפרט: לוח אם ו-צ'יפסט מפורטים בתמונה של AIDA32. מעבד: Intel Pentium III 1GHz Socket 370 Coppermine אני לא חושב שיש עוד מידע שנחוץ לכם אז הנה התמונה של AIDA32 מצורפת למטה. אם למישהו יש רעיון או שהוא נתקל בלוח דומה עם בעיה דומה אשמח לשמוע. לדעתי החיישן של הג…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אפשר בארץ להשיג את ה- CNPS9700 nt???????????????????????????????????? ואם כן איפה?????
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
המהרתי את המעבד ל-2.4. סנדרה מדווחת על מהירות של 2.41 GHz.. ווינדוס במחשב לי עדיין מדווח על 1.81 GHz. איך זה קורה? בינתיים אי ההתאמה נעלמה. הכל זהה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הרכיבים : מעבד אינטל פנטיום 4 2.66Ghz 533Mhz FSB לוח : Abit IC7 Chipset 875P זיכרונות : שני סטיקים של 512 מ"ב Geil Golden Dragon PC3200 מארז מאוורר וכרגע מותקן היטסינק מקורי של אינטל (ואין לי בעיה להחליף אותו) עד עכשיו העזתי להעלות את הבאס ל-150 מגה הרץ והמעבד רץ יציב על 3.00Ghz (הוספתי רק 0.05 וולט בינתיים) עד כמה אפשר עוד לעלות ? ברור שאני עוד די רחוק מהמגבלה של הזיכרונות וגם ללוח הזה אין בעיה לתת BUS הרבה יותר גבוה.. השאלה כמה המעבד הזה מסוגל לסבול תודה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אם אפשר לקבל המלצה לקירור טוב למעבד למטרת OC עם המערכת שיש לי אני אודה לכם מאד...
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי בניתי את המסך LCD לפי המדריך שבאתר, הופיע לי התצוגת איתחול כשהמחשב עלה, אבל כאשר שיניתי את התוכנה LCD smartie להיות בפרלל קפצו הרבה שגיאות, שכולם אותו הדבר: --------------------------- DriverLINX Port I/O Driver --------------------------- DLPORTIO.SYS device driver not loaded. Port I/O will have no effect. --------------------------- OK --------------------------- מישהו יודע מה הבעיה? (אני חושב שהכתובת, של הפרלל לא טובה, הכנסתי את הברירת מחדל, אני לא יודע איך למצוא את הגתובת ב SETUP)
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600 כמו שכתוב למטה בחתימה והוא מתחמם.. 57 במנוחה 70+ יציאה ישר אחרי משחק רבע שעה אני רוצה לקנות קירור או סיילנסר או זלמן כנראה אבל איזה הכי טוב? אם יש אופציה אחרת גם תודה
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה ( חומר על אוברקלוקינג למעבד אינטל ) אני אומנם קראתי הרבה איך לעשות אוברקלוקינג ל AMD (מעבד) אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה אוברקלוקיגנ לאינטל שמעתי שצריך לקצר את הרגליים או משהוא אבל לא ממש הבנתי בדיוק למה התכוונו אודה למי שיוכל לתת לי הכוונה לקישור עם הסבר או מדריך אבל בבקשה אם אפשר אז לא באנגלית ??? אז תודה רבה למי שיעזור לי ... כי זה מאוד חשוב לי יש לי אינטל פטנטיום 700 ומשהוא והוא עובד ממש חרא ולא אכפת לי לקנות צלעות קירור חזקות אבל לא לקנות מחשב חדש אני רוצה קצת להמהיר אותו כי הוא עובד לי חרא ... יש תמורה גדולה לעוזרים ... תודה ScOrPiOn-m1 צרו קשר כאן או באיימיל a_shvarz@hotmail.com
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
המממ שאלה פשוטה על התוכנה SPEED FAN מישהו יודע אולי מזה remote temp ו- local temp [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות דרך הBIOS של הלוח אם שלי (7VRXP) את הFSB נראה לי (זה עומד עכשיו על 133) ומשום מה מיד לאחר שאני עובר את ה142 המחשב לא עולה, למה זה?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, וראיתי שהמחירים של ה8200 וה8300 צנחו ואילו ה8400 נשאר כמו שהוא. חשבתי לעצמי אולי אם אני אקנה 8200+ארקטיק קולינג אלפין 7,האם אני אוכל להגיע למהירות שעון גבוהה יותר מ3GHZ עם קירור שכזה. או שעדיף 8300 BOX ? לסיכום השאלה הכללית היא עם איזה קירור ניתן להגיע למהירות שעון כמו של ה8400 ואפילו גבוהה יותר,ושהמעבד ישאר קריר.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הוא טוב? רק 100 שקל.... אני מחפש מאוורר טוב !! (קירור טוב לOC הכי פשוט שיש + שקט) עד 100 שקל.. מה הכי טוב שאני יכול למצוא בשוק? איך ה: Thermaltake Volcano 10 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-888415708.htm האם יש לו בקרת מהירות כמו לוולקנו 7? LOW HIG NORM יש?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום קניתי מערכת קירור של ARCTIC COOLER - FREEZER PRO 7 על המערכת קרור יש משחה טרמית ... רציתי לדעת אם פרט אליה אני צריך גם לשים על המעבד עוד משחה או שזה מספיק. וגם אם תוכלו לעזור לי בכך שתאמרו לי אייך לנקות את המעבד מהמשחה הקודמת. בחנות הביאו לי ספוג גס לנקיון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ש לי את הלוח NF7-SL עם ביוס 14 שאמור לתקן את הבעיה של מד הטמפרטורה שמראה טמרטורה שגואיה. היום סוף סוף מצתאתי זמן והרכבתי את הסינק של הפנטיום3 לצ'יפסט של הלוח ובאותה הזדמנות הרכבתי גם את החיישן חום למעבד מהפאנל של אנרמקס שיש לי. הפאנל מראה 41 מעלות והביוס מראה 34 בעיקרון ישנה סטייה קבוע של 7 מעלות כשהפאנל מראה יותר. אני לא ידוע מה לעשות, מישהו בדק את אמינות המד טמפרטורה של הלוח עם ביוס 14? הדבקתי את החיישן על המעבד קרוב לליבה שלו.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני קונה מארז חדש עם האופציות הבאות, ורציתי לדעת כיצד לסדר את המאווררים בו לקירור האולטימטיבי! מאווררים: 1 מאחורה 2 מקדימה 1 בדלת. ויש לי אחד SF2 על המעבד. אגב כל המאווררים שאני קונה הם מאווררי לדים של coolermater. הם בסדר לא??? אז באיזה צורה לסדר את זרימת האוויר??? חשבתי על דלת:מוציא מאחורה:מוציא מקדימה:שניהם מכניסים באופציה הזאת זה נראה לי טוב אבל קצת מוזר,כי האוויר הנקי שהמאווררים מקדימה מכניסים,"נגנב" ע"י המאוורר החזק שעל המעבד או ע"י המאוורר שבדלת,וכך האוויר לא מגיע לצד האחורי.... :-\ או ההפך דלת:מכניס מאחורה:מכניס מקדימה:שניהם מוציאים מה דעתכם???? חשוב לציין שהכי חשוב לי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך. תודה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי התחלתי להתעניין באוברקלוק לכרטיס מסך, אבל שמתי לב שהכרטיס שלי בלי אוברקלוק די חם,32 במנוחה ובמאמץ 42. שמתי לס מביקורות שהVGA Silencer יותר אוב מgiant 3 eextreme אז החלתטי לקנות אותו. אז השאלה שלי אם VGA Silencer מתאים ל inno3d geforce fx 5600 128 mb ????
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מדובר במעבד +2800 AMD אז תקנו אותי אם זה סוקט אחר. הקירור הוא לא למטרות OC ורצוי שיהיה שקט יחסית. מדובר במחשב ישן ואין לי כוונה להשקיע בקירור יקר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ממה שהבנתי ברגע שמעלים את הFSB גם מהירות הזכרון עולה ולא רק המעבד. היחס בין הזכרון למעבד הוא 5 ל-4, ככה שאין טעם לעשות OC לזכרון, מה גם שהזכרון לא נראה לי לOC ואני חושש שיקרה לו משהו. אני רוצה להעלות את רק את המהירות של המעבד, בלי הזכרון. זה אפשרי? דבר שני, הטמפ במנוחה הן: לוח - 33-35. מעבד- 35-38. יש לי קירור סטוק על המעבד, ועוד 3 מאווררי 80MM, אחד מכניס מקדימה, אחד מוציא מאחורה, ואחד מכניס בדלת. איזה OC אני יכול לעשות בלי סיכון למעבד עם מה שיש לי כרגע? , עד איזה טמפ' הוא יכול להגיע בלי סיכון? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm לפי הלינק הזה ובעוד כמה מקומות שראיתי הוא לא מתאים..
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אנא עזרו. ראיתי שהרבה אנשים בחול מעדיפים לשים את ההרידסק באלכסון כיוון שהצד התחתון של ההרדיסק מתחמם ולא הצד של המתכת הזאת.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 2X20 וקניתי אותו עם תאורה עכשיו השאלה שלי היא: אחרי שחיברתי הכול כמו במדריך שיש כאן התאורה תפעל או שאני צריך לחבר גם חוטים לאיפה שרשום במעגל LED+ וLED- ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-