אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ב3DMARK05 קיבלתי תוצאה של 3115 חבר שלי קיבל תוצאה של 3320. שנינו עשינו אוברקלוק של 550 לליבה,ו950 לזיכרון. לי יש מעבד אינטל 2.8 ולחבר שלי יש מעבד אינטל 3.0 . שאר המפרט זהה.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי ברשותי לוח של ABIT IC7 MAX3 אשר מגיע עם PAT מובנה (875). השאלה שלי היא - האם ניתן לבטל את הPAT כך שאני אוכל למשוך את הזכרון לבאס יותר גבוהה 1:1 ? לדוגמא: עים לוח קודם שהיה לי (ללא PAT) הגעתי לבאס יציב של 275MHz 1:1, אולם עם הלוח הנוכחי אני מגיע רק לכ 262MHz. מה שמפתיע בכל העניין כאן הוא שמבחינת ביצועים (Sandra) הם שווים(!), אני פשוט מעוניין לראות כעת עד לאן הA-DATA יגיעו 1:1.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש 3GHZ של INTEL PRESSCOT הידועים כמתחממים מהר אשמח אם תפרטו גם (אם תוכלו) על עוד דברים איתם אוכל לקרר את המעבד- כי אפשר לומר שאני חדש בתחום תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי ש"נפלתי" עם שני מעבדי a64 עם בקר זיכרון לא משהו (בלשון המעטה) אני עובר לסוקט 939 ואני מתלבט בין 3000 שבוע 47 או 3200 שבוע 45 ההתלבטות היא לא בגלל הפרשי המחיר אלא בגלל האפשרות לאוברקלוקינג אני ראיתי את הביקורת ב ANANDTECH על מעבדי 90 ננומטר ש3000 ו3500 הגיעו בדיוק לאותה תוצאה באוברקלוק אבל גם ראיתי אנשים שנפלו כמוני עם בקר זיכרון שלא נותן להגיע לבאסים גבוהים. מישהו יודע אולי מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חברה איך אתם חושבים לגבי הרעיון הזה?האם זה יתן יותר ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
<נושא>, יש לי עליו את אחד הזלמנים.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קירור שקט ויעיל , מטרות : OC בינוני\גבוה . תקציב: 250 מקסימום . מעבד: AMD 3200+ s939 "WC לוח-אם: MSI K8N Neo2 Platinum חשבתי על Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED , אבל אינני יודע אם הוא מתאים ללוח אם . מישהו יוכל בבקשה לבדוק בשבילי ? המלצות אחרות יתקבלו בברכה . תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי זיכרון ישן של 266MHZ PC2700 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג ל 400MHZ איך אני עושה את זה? גם בביוס? כי לא מצאתי אפשרות לשנות את הזיכרון שם... והאם אני צריך את הקירור לזיכרון בשביל להמהיר אותו מ 266 ל 400 ? האם המהרה בסדר גודל כזה לא תעלה הרבה את הטמפ'? ואיך אני משנה את המתח של הזיכרון (בשביל להגיע לאוברקלוקינג טוב יותר וכמובן מה המתח שלא כדאי לעבור אותו)? וגם תיזמונים נ.ב זה זיכרון ג'נרי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- העלתי את ה fsbל 240. amd64bit2000@2400 ואני רוצה להמהיר את הזכרון לאותה מהירות. הזכרון הוא Samsung pc 3200, עם מתח של 2.7 וולט כיצד ממהירים את הזכרונות? לא מצאתי אפשרות בלוח. מי שיכול לעזור אני אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
-
שלום! התחלתי לעשות OC למעבד שלי , INTEL 1.6, ואני רוצה שהוא יגיע ל2.4 לפחות...עשיתי בדיקות וראיתי שהמעבד וגם הלוח יכולים להגיע למהירויות הרבה יותר גבוהוהת אבל הזיכרון לא כול כך....בהתחלה הוא היה על 277 MHZ ב 100 FSB אבל עכשיו עשיתי שהיחס הוא 1:1 ואני יכול להגיע עד 2.14. עכשיו הבעיה העיקרית שאני רואה היא שבביוס אחרי שאני מעלה מהירות כמה פעמים הוא מגיע למצב שכשאני נכנס ובוחר לשמור ולצאת הוא נתקע, ורק ריסטרט פותר את הבעיה. בהתחלה הוא שומר את המידע אחרי ריסטרט אבל כשאני מגיע למהירות מסיומת הוא נתקע לכמה זמן ואז מחזיר לי את הדיפולט...וזו לא בעיה של חימום והא יושב לי על 25-30....והזכירון יכל להגיע עד 333.....כרגע הוא ב 270... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
הלוח שלי מאפשר רק העלאת FSB... האם אני יכול (תוכנתית...) להעלות multiplyers?? המעבד Northwood 2GHZA לוח Asus p4t-em
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
צריך שיגידו לי אם זה טוב או לא, זה אחרי המאמץ שהיה.. זה בלי מאורר 80" שאני מרכיב מחר על הכרטיס. אפשר לכלות לו אובר קלוק או שהוא מתחמם או משהו?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, יש לי חור בהשכלה בנושא האוברקלוקינג כנראה... יש לי נורתוו'ד 2.26GHZ לא HT. לוח IS7 די חדש לפני שבוע.. הייתי שמח לעוד קצת הרצים מהמעבד ורוצה שתסבירו לי כיצד לבצע זאת,וגם..אולי גם קצת לזכרונות מדובר על A-DATA 3200 DUAL 256X2 , וגם לכרטיס מסך מהמהירות היציבות בישבילו וכיצד אני יודע שהוא לא מתחמם מדי ? מדובר על MSI 9800PRO R360 ,הפעלתי את EVEREST והיא רשמה- Field Value Problem AGP aperture size is more than half of the system memory size. This may cause performance penalty. שזה אומר? אני יודע אנגלית טוב מאוד פשוט לא מובן לי הזכרון של ה AGP יותר מחצי הזכרון של המערכת ?! תודה לכולם על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מחפש 2 מאוררים שקטים במיוחד....כל מאורר יקרר 3 HD. רציתי קצת דעות על ההספק המינימלי ב CFM הנדרש לקרר את ההרדיסקים -7400 RPM מסוג SATA & PATA. אין צורך בהמלצות על חברות מאוררים.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה עם gainward fx 5200 le הגוף שלו נופל כמה זמן הוא יוכל להחזיק בלעדיו עוד משהוא עשיתי פאן קארד זה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קירור המים הכי טוב שיש... אבל מה אתם אומרים על זה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס R9800PRO 256BIT 128M ליבה R350 עכשיו אני רוצה לעשות OC לכרטיס יתחלתי לעשות עשיתי 378@400 ואת הזיכרונות 338@344 ורציתי לשאול עד כמה אפשר להגיע בקירור רגיל בלי ארטיפקטים? :s05: (אין לי בקר טמפ' על הכרטיס אז אני מפחד להמשיך..) *עריכה: אני מישתמש ב ATI TRAY TOOLS
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 9800PRO 256bit 128mb של CONNECT3D בדקתי ואפשר לקנות לו שני SILENCER Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 או Arctic-Cooling ATI Silencer 1 מה עדיף ??? (שניהם מתאימים ?) ואולי בכלל מומלץ משהו אחר
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
זו הסרקולציה הנוכחית במארז שלי. הסבר: 1. מאורר 80 מ"מ במכניס אויר מהפאנל הקדמי. 2. 92 מ"מ שמחובר לכרטיס PCI שמעלה אויר למעלה. 3. 80 מ"מ שמוציא אויר החוצה. 4. המאורר של המעבד ! 5. המאורר של הספק! טמפ נוכחיות במנוחה: 19-20 מעלות במארז 33-36 מעלות במעבד בפעולה: עד 25 במארז עד 47 במעבד (אם אני לא טועה) יש הצעות לשיפור? שינוי? הוספה? גריעה? תודה מראש, עידו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שבעולם אני לא רוצה מידע ונתונים וגרפים אני רק רוצה שיהיה אפשר לשנות את המהירות של הזיכרון ומהעבד של המאיץ הגרפי
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אוקיי נכנסתי לביוס אחרי חיפוש מעמיק לא מאצתי את ה Command Rate והיום סוף סוף מאצתי את זה בלחיצת F1+CTRL עכשיו שיניתי את זה ל T1 כי קודם זה עמד על T2 והשאלה היא איפה אני צריך להגיש בשינוי? כי אמרו לי ש T1 מנצל את הזיכרון טוב יותר/
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
http://hardforum.com/showthread.php?t=854977 אני צחכה לראות תוצאות, מעניין מה יהיה השינוי. אני אהבתי מאוד את הגרסה הראשונה אבל לא היו לה יתרונות ממשיים מול הקירור המאסיבי המסופק עם החברות הרציניות של 6800 כגון אלבטרון לדטק... שימו לב שהם סיפקו הפעם כריות דבר לזכרונות מה שלא היה מקודם.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעשות צריבת לביוס לFX5200 וכפי שהבנתם זה לא הלך.. עכשיו ככה,כשאני מדליק את המחשב המסך מראה כאילו הכרטיס מסך לא מחובר,מה עושים? ** אין מצב שהכרטיס נשרף,הבעיה היא שמחקתי את הביוס הקיים ולאחר מכן הוא לא קלט את הביוס החדש ומאז יש את הבעיה שכאילו הכרטיס מסך לא מחובר** תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי חברים. כמו שאתם רואים אני חדש פה. עד אתמול היה לי GEFORCE TI 4200, שעשיתי לו אוברקלוק ממש קטן לביצועים של 4400. אתמול הוא נשרף לי היום קניתי MSI GEFORCE 5700LE 256MB 128BIT ב600 שקל(זה התקציב שלי כי אני סטודנט). הקצבים הרגילים שלו: 2d clock:225 3d clockl:250 memory clock:400 קראתי פה בפורום שניתן לעשות אוברקלוק ל 3D CLOCK-320 ול MEMORY CLOCK-490. אני קצת משקשק כי אני לא יודע אם ההמלצה הזאת נכונה גם לגבי כרטיסים של MSI. יש לי קירור סטנדרטי של 2 מאווררים די גדולים על המארז וזה הכל. המדריך פה באתר לאוברקלוקינג לא מעודכן.. בכל מקרה,בטוח שממני אתם יותר מבינים.עד כמה אני יכול להאיץ אותו ???
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-