עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היום נסעתי לזיגזג לקנות את הטרמלטייק ביג טייפון. הרכבתי, החסרתי פעימה בזמן שהמחשב עולה, בסוף הוא עלה הקירור העצום הזה הוריד לי 15 מעלות מאמץ! ישר שמתי את המחשב על 3.75GHZ המעלות היו איזה 63 מאמץ שזה מעולה (לוח ABIT IC7 שהוא ידוע בזה שהוא מזייף למעלה בטמפרטורה) כמובן יציב כמו בטון, אחריי זה שמתי 260 באס שזה יוצא 3.9GHZ, המעלות במאמץ הגיעו ל65 בערך, עוד פעם, כלום! וקצת לתמונות: [attachment deleted by admin]

2. Started by assafmag,

1. האם OC למהירות מעבד טורם משמעותית לביצועי משחקים (אני מדבר על ה E6400) או שה OC המשמעותי בהקשר זה הוא בעיקר של כרטיס המסך? 2. האם OC לכ.מסך (אני מדבר על 7600GT של LEADTEK דרך התוכנה המצורפת) מעלה את צריכת החשמל של הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מאוורר 140 למארז איפה אפשר לקנות ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. Started by t83,

שלום, למישהו יש ניסיון OC עם הכרטיס הנ"ל ? לא מצליח לעבור את 652 לליבה ו 2100 לזיכרונות זה סביר ? Q6600@3.4ghz לוח GA-G33M-S2 זכרונות G skill Pi 4GB תודה יום מעולה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by EG,

כמו שאתם בטח יודעם אז בלילה משאירים את המחשב דלוק בשביל ההורדות מהאינטרנט. כאן נוצרת הבעיה (לי אישית זה לא מפריעה פשוט אמא שלי משתגעת מהרעש) אני מחפש פתרון יעיל וזול כדי להשתיק את המאווררים, לא יודע, איזה שני כפתורים שאחד שולט על כל ארבעת המאווררים הגדולים והכפתור השני על המאורר של המעבד והכרטיס מסך. שבלילה אני יוכל לכבות אותו ויהי - ש - ק - ט ! מבקש את עזרתכם ודעתכם "יאסר". נ"ב יש לי שאלה: אם אני מכבה את כל המאווררים כולם בלי יוצא מן הכלל חוץ משל הלוח, והמחשב עובד רק על הורדות מהאינטרנט יש מצב לסכנת אחד או כמה מהחלקים במחשב?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by LielZ,

אני מעוניין לעשות oc למעבד שלי e8400 ואני באמת לא מבין בזה כלום אז אני אשמח שתענו לי על כמה שאלות . המפרט שלי הוא כזה e8400 gigabyte ep43 4 giga ram 320gb therm430W ati hd4670 עכשיו ככה הקירור שלי הוא artic cooling Alpine 7 PRO זה מספיק?לכמה אני יכול להגיע?והאם יהיה לי צוואר בקבוק?ומה זה בכלל. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by dmanbuhnik,

אוקי, המערכת החדשה הגיעה מפרט- מעבד 3000+ VENICE E6 LBBWE 0521DPAW זכרון 512MB של ADATA PC4000 + זכרון 512MB של ADATA PC3200 VALUE לוח אם DFI NF4ULTRA INFINITY כרטיס מסך X800XL 256MB POWERCOLOR ספק ANTEC 480W NEO POWER HD - של WD 2*80GB בRAID0 צורב - 3500 NEC קירור - FREEZER64 120ממ מאחורה מוציא 120ממ מקדימה מכניס מארז 6A19 עד כה אחרי מספר מועט של שעות על המחשב: בערב אני ימשיך בעקרון הזכרון PC3200 מאוד מגביל אותי, אפשר להגיע עד 220 בלבד לא משנה תזמונים וגם מתח של 2.8 לא עושה הרבה הVNICEים האלו לא אוהבים מתח ממש.... ב9*300=2700MHZ המעבד לא יציב גם ב1.55, וגם ב1.65 לא עוזר הטמפרטורות מעולות - 31 מעלות (אבל זה עם מזגן בחדר!) ו36 מעלות ללא מזגן (ב1.52V)

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by shalbik,

התזמונים המקוריים של הסטיק הם: 2-3-3-8 וזה קצת לא משו, אם מישהו יכול להגיד לי לכמה אפשר להוריד את התזמונים בלי לקרוע את הסטיק עם מתח ובלי לגרום לו נזק כלשהו.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by djzander,

רציתי לעשות oc לזיכרונות וכל פעם שאני מעלה קצת בהגדרות המחשב לא עולה ואני צריך להחזיר לרגיל מישהו יכול להגיד לי לכמה להוריד את הזיכרונות ככה שיעבוד יותר מהר ?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by bad-sector,

1. PRIME95 משום מה ישר קורסת ואילו SUPERPI ו S&M רצות חלק - האם הבעיה היא בתוכנה או שבאמת יש לי בעיית יציבות? 2. המחלקים של הזיכרון שלי הם 100/133/166 ואני צריך דרך כלשהיא לשים אותם על 150 (ניסיתי עם A64 TWEAKER אבל הוא עושה לי מסך שחור אחרי RESTART...) - רעיונות?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by kipod301,

האם יש טמפרטורה שהיא יותר מידי נמוכה למעבד, לכרטיס מסך וכו'?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  12. שלום אני מחפש שני מאווררים של 120M אחד עם אור כחול ואחד רגיל ( בלי אור ) ומשחה טרמית . * לא אכפת לי שהמאוורים יהיה קצת רועשים העיקר שיכניסו הרבה אוויר קר . כל זה אמור להיות בערך 150 ש"ח ( אפשר חריגה קטנה ) ואני קונה מIQPC . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by snir2651,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הקירור במחשב שלי למשהו יותר שקט. מדובר על מאוורר למעבד שהעדיפות היא יותר לשקט מאשר לOC שגם בא בחשבון. מפרט שלי הוא כזה: AMD Phenom II 940 Gigabyte GA-MA790GP-DS4H OCZ Reapers 4GB Thermaltake SopranoRS SPIRE 550W SAPPHIRE HD 4830 תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. נו טוב החלפתי 2 מאווררים והוספתי מאוורר וכולם של AeroCool X-Blaster The Heat Terminator 80MM ועדיין 57 בזמן עיבוד וידאו. מה שכן, הדיסקים הקשיחים יותר קרירים עוד עצות? משהוא להורדת הטמפרטורות? לסיכום: 1) יותר רעש 2) פחות כסף 3) לא השתנה - טמפרטורה יהודה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הI7 920 האם באמת יש צורך לקנות לו קירור ואם כן מה אומרים על הScythe Mugen 2. ?האם הוא נחשב לאיכותי ואם לא מה האלטרנטיבות תודה

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by Tom3bar,

אהלן אהלן ! טוב נראה לי אני קצת אתנסה ב OC.. עזרה ! אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (ואולי לזכרונות) יש לי תוכנה של הלוח אם כדי לעשות OC למעבד... האם כדאי גם לעלות את המתח או פשוט להתחיל לעלות את המספרים.. ? בכמה לעלות ? ולבדוק 6 שעות ב פריים95 ? לבי זכרונות ת'אמת אין לי מושג בכלל איך עושים... - איך עושים ? ולגבי כרטיס מסך הורדתי את הדרייברים של אומגה.. איך להעלות את הCORE והזיכרון ? שניהם יחד או מה ? תודה רבה, תום.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by paradoxx,

יש לי בלוק מים למעבד בלבד. הטמפרטורה של הכרטיס קרירה למדי (50 מעלות: X1900GT) חשבתי לבדוק עכשיו מה שלום הציפים של הזכרון, שמתי עליהם את האצבע והם חמימים למדי... בסביבות ה-60-70 מעלות.. השאלה האם צריך לשים להם קירור או שהאיוורור של המארז מספיק, אם כן מה הפתרונות?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by skullfacer,

היום שיחקתי ככה בכיף קול אוף ג'רוז 2 שיחקתי שיחקתי פתאום שמעתי תמאורר של הכרטיס עולה ל100 אחוז הבנתי ישר שהטמפ' מאוד גבוהה מיזערתי תמישחק ניכנסתי לממשק של ATI וראיתי תטמפ' על 87 מעלות והוא פלט לי כמות חום לחדר משהו מטורף אז ככה \ החלטתי לרכוש תקירור החדש של AC זה שהוציאו לכרטיס שלי אני מינסיון יודע שהקירורים שלהם מעולים יש לי עוד כרטיס שמורכב עליו קירור של AC ואני מאוד מרוצה עכשיו אני רוצה לקנות אותו בישביל להוריד תטמפ' שלו ומהר בשביל להאריך את חייו של הכרטיס וגם בשביל יותר שקט למה מכול המחשב שומעים רק תכרטיס מסך וזה משגע אותי אז רציתי לשאול אותכם אם זה שווה לקנות תקירור הזה ולאבד תאחריות ? תודה לעוזרים

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by sasmimo,

האם הטמפרטורה הזאת נורמלית??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by blackhawk_88,

לפי המפרט שבצד, מהן הטמפ' המקסימליות שאני יכול להגיע איתם לכל רכיב?(במאמץ,אבל שלא יעשה נזק) כלומר למעבד?כ.מסך וכו'? ועד שאלה, איך אני מעלה את הrpm של המאווררים ? והאם זה כדאי ולא יעשה נזק ד"א הטמפ' כעת ללא מאמץ: Motherboard 35 °C CPU 32 °C CPU #1 / Core #1 37 °C CPU #1 / Core #2 40 °C GPU Diode 41 °C תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by liorn,

שלום!! רציתי לדעת אם יש כזה דבר מאורר שמוציא אור כתום או צהוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  22. [glow=yellow,2,300]****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****[/glow] אז ככה קניתי את המחשב לפני בערך שבועיים שלוש, ישר עשיתי אובר קלוק . מפרט: Dual Core E2180 65nm 65W 2Ghz Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinum 800Mhz CL4 DDR2 1024MB X 2 Shapphire Radeon HD 3870 DDR4 512MB Hec ComputerCase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer pro 7 Seagate 32MB 500GB SATA Samsung 80GB IDE אז ככה. לפני שבועיים בערך עשיתי את האובר קלוק ניסיתי כמה שיותר להגיע אבל לא הצלחתי לעבור את ה 3GHZ ושהמחשב ישאר יציב... הוא התכבה לי בפתאומיות, התוכנה שהמליצו עליה לא הצלחתי להוריד... ויש לי תוכנה מוזרה.. OCCT. עכשיו המחשב גם …

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by aviv1242,

שלום לכולם ! אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי, המפרט שלי הוא: E8500 AC Freezer 7 pro GA-P35-DS3L OCZ 4GB 800MHz 9800GTX WD 500AAKS DVDRW Corsair 550W CM 690 אם תוכלו לתת לי הדרכה איך לשחק עם המכפלות ואיזה כמה עצות קטנות אני יודה לכם ! ד"א יש לי ידע בנושא אבל לא היה לי ניסיון עם מעבד כפול ליבה ... תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by killer47,

אחרי שאני קיבלתי קצת נסיון אך עושים OC לכרטיס מסך אני צריך הסבר/תוכנה אך עושים את זה למעבד!!....... נ.ב אני בדקתי את המדריכים של חלק א וחלק ב של האתר והם לא עזרו לי תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by morangal555,

שלום מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך ישן שלי X600 128MB של גיגהבייט ואני מפחד לפגוע בו מכיוון שאין לו חיישן טמפרטורה ואני לא יודע אם הוא מתחמם יותר מידי מישהו יודע בכמה ניתן להעלות לו תדרים בלי סכנה לכרטיס?? התדרים שהוא מגיע איתם מהחברה הם 500MHZ זיכרון ו400MHZ GPU תודה מראש לכל המגיבים

• 7 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.