עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אז ככה יש לי את המערכת קירור מים אקרוריארס 2 ולפי הבנתי מסתבר שכמה שחשתבי שהיא מערכת קירור טוןבה כניראה שהיא לא.. לכן החלפתי לה את המשאבה לאחת הרבה יותר חזקה.. (2000 ליטר בשעה) ועכשיו השאלה שלי היא כזו.. עם אני יחליף את הבלוק קירור של המעבד לאחד חדש לא מה שקיבלתי עם הקירור מים.. אז עם אני יחליף אותו זה יוריד לי את הטמפרטורה בצורה משעותית?? כאילו כול העיקרון הוא לשפר את המערכת קירור שלי מבחינת זה שהיא תהיהי הרבה יותר יעילה... אז למי שיש הצעות לשיפור אני יסמך לקבל ואנא גם לשלוח לינקים לקנייה וכו וכו... אהה וטמפרטורה המעבד שלי היא 45 במנוכה.. עד 55 במאמץ.... פרסקוט 3 גיגה הרץ לאחר אוברקלוק הגעתי ל-3.9

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מאיפה אני יכול להזמין או לקנות ?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  3. Started by asafgolan,

מעולם לא ביצעתי אוברקלוק ואני מעוניין להתחיל. המערכת שלי היא: Q6600+TUNIQ TOWER gigabyte p35-ds3l 2X1GB 800MHZ OCZ CL5 liberty 400w מה עלי לעשות לפני האוברקלוק? איך אני עושה בכלל את האוברקלוק? לאיזה תדר אני צפוי להגיע? כמו כן, יש לי מין כפתור מאחורי המחשב שנראה לי שקובע את מהירות המאוורר של הTUNIQ. כרגע הוא מסובב טיפה אחרי האמצע. האם מומלץ להעלות אותו למקסימום.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי כרטיס geforce 4 mx440 של אסוס ורציתי לעשות לו אוברקלוק ואני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל...

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by Swimmer,

מעוניין בקירור רצחני למעבד - אוויר/מים לאוברקלוק עצבני(3500+) אם אפשר, הצעות עד 500 שקל והצעות עד 1000 שקל מה דעתכם על Thermaltake AquariusIII External Liquid Cooling System ? שבת שלום =)

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  6. Started by amisha,

תפלטו הכול!!!! זה לפנטיום 4 2.4C בשביל OC רצחני

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by galigola,

שלום . יש לי וולקנו 9 ואני מעוניין להחליף את הגוף קירור שלו,חשבתי על ה-Thermalright SLK-600 או על Thermalright SK-7 . מה אתם אומרים? ה-SLK-600 יקר במקצת(כ-80 שקלים),אין לי בעיה עם זה אבל השאלה היא אם הוא נותן ביצועים עדיפים בהרבה על ה-SK-7. ובכלל מה ההבדל בניהם? ומה השיפור לעומת מה שיש לי עכשיו כי אני מצפה לירידת מעלות לא של מעלה-שניים אלא 7-8 מעלות לפחות(כרגע הטמפ' של המעבד שלי AMD2000 היא 50 מעלות). האם זה מה שיקרה?(אני משאיר את המאוורר של הוולקנו 9 ה-SF2,שמעתי שהוא מצויין לא?).

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  8. לילה טוב לכם חבר'ס, הלך לעולמו המאוורר שעל גבי גוף הקירור של המעבד AMD X2 AM2 שברשותי (ראו מפרט בצד) מה שיש לי כרגע זה גוף קירור בסיס ביותר אני מניח של spire. אני מעוניין בגוף הקירור האולטמטיבי שיקרר טוב ושיהיה אמין , לגבי תקציב פחות קריטי לי חשוב לי שיהיה משהו טוב איכותי יעיל וזמין. ואם אפשר אולי לא מסובך יותר מידי להתקנה כי יש מצב שאני ואבא שלי נרכיב זאת לבד בלי כל הפרוצדורה שלהתחיל להוביל את המחשב לחנות ממנה נקנה. אודה לעזרתכם המידית בנידון. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 559 צפיות
  9. לאחר נסיונות להעלות את מהירות המעבד מעל 3.8 נחלתי כשלון וכנראה הזכרונות מגבילים אותי . מעוניין לקנות חדשים מחפש המלצה . האם אפשר להכניס זכרונות 800MH DDR2 שהלוח תומך ב667MH? תודה.

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by exyo,

היי, אני מחפש מאווררים למארז, למחשב עם מעבד AMD 3200. חשוב לי מאד שהמאווררים יהיו שקטים (אך כמובן גם יעילים). קראתי שה - Vantec Stealth די שקט. חשבתי גם לקנות Fan controller של CoolerMate Commander7 או Zalman, מה עדיף? האם זה כדאי? תודה

• 8 תגובות
    • 524 צפיות
  11. שלום אני רוצה להוסיף קירור למעבד, למחשב שלי... המפרט: ENERMAX LIBERTY 400W INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ ocz 2X1024MB 800MHZ 2GB CL4 WD 250AAKS 250GB SATA GIGABYTE GA-965P-DS3 rev 3.3 LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E המחשב כרגע חדש ולא נראה לי שאני יעשה OC בזמן הקרוב כי אין ממש סיבה... אז האם קירור ישפר בכול זאת את הביצועים? בבקשה בנוסף גם המלצות לקירורים למעבד למפרט זה, התקציב 300-400 ש"ח. תודה לכול המגיבים!

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  12. שלום, כאמור הטמפרטורה במעבד נעה בין 52-70 מעלות. מדובר במעבד פרסקוט 3ghz מסדרה 530, סוקט 775. תקציב: 200-250 ש"ח. אני לא מבין גדול אך אישית אני נוטה יותר לכיוון הפריזר 7 או 13 או בכלל האם מספיק זול יותר כמו katana 3? תודה, גיל.

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  13. אני מתכוון לקנות בקרוב את המעבד Q6600 GO ידוע לי שהמאוורר שמגיע עם המעבד בקופסא הוא לא רציני דיו לכן אני רוצה לקנות ''מפלצת'' שתקרר את המעבד הרותח הנ''ל וביחד עם זאת תשמור על שקט יחסי התקציב שאני מקצה לקירור למעבד הוא 500 ש''ח אני מעוניין באיורור בלבד ללא קירור מים ולא מתוכנן OC בנוסף אשמח לשמוע ממכם איזה חברה מובילה היום בקירור למעבדים האם זו : ZALMAN, THERMALTAKE ועוד..... יש מצב שאני אוכל להגיע לטמפרטורה של 40 מעלות עם מעבד ה- Q6600 GO עם מאוורר איכותי?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by blanco,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מאורר 12 ס"מ הדגשה לביצועים . (משהו יותר מ 2500 סל"ד ,רעש לא מפריע). הבעיה היא שאני לא יודע מה לקנות. אשמח לעזרה. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  15. Started by Cyb3r,

המאווררים נועדו למלא את שני החורים במארז 1088 שלי, היות וקיבלתי איתו רק מאוורר אחד. (שכרגע ממוקם בצד האחורי) מה שחשוב, שיהיו שקטים ולא עם מחיר גבוה! כמה שפחות, העיקר שיעשו את עבודתם ושיהיו שקטים. (שסכום הקניה לא יעלה על 120 ש"ח בבקשה) אם אני לא טועה, 92 אחד ו 80 אחד ימלאו את החורים. (הכוונה ל-2 בחזית, אחד שממנו יוצא אוויר מה-Golden ORB II, ואחד מתחתיו, אם אני טועה בגדלים, אנא המליצו על מאווררים שכן מתאימים לגדלים) אם אפשר במסגרת התקציב, מאווררי LED יתקבלו בשמחה, אך אינם חובה.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  16. התקציב עד 160 מומלץ שיהיה שקט אך לא מחייב ודי מקפיא תודה ניר

• 5 תגובות
    • 487 צפיות
  17. מישהו יכול להסביר לי מה זה ההיט סינק הזה?!?!?! תודה מראש אחים שלי :)

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by MDK,

בדקתי בspeedfan והטמפ' הם ככה: hdd: 81 !!!!!! cpu: 56 במנוחה mobo: 39 במנוחה אני מאמין כי זה מאיט את הכל......... איזה גוף קירור ומאוורר אתם ממליצים למעבד שיעשו את העבודה = יקררו טוב ולא בשביל OC...? : ואיך אני יכול להתגבר על בעיית החום של הלוח וההרד דיסק...? תודה מראש, מתן

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by mor1989,

הטמפ' של המחשב שלי כרגע אינה ידועה בשל זיוף בתוכנה + ביוס לכן אני לא רוצה לקחת סיכון אלה לקנות מאורר שיחזיק את המערכת שלי . התקציב שלי הוא נע בן 150-300 מומלץ שיהיה שקט ואיכותי ויספק אותי המערכת שברשותי : ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ASUS A8N-E Nf4 ?512Mb 400MHz Kingston CL3?x2 GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? Western Digital ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ועוד בקשה: אם תוכלו אני ישמח מאוד ורוצה לדעת אם הוא יכנס במארז שלי ואם כן איפה אני ממקם אותו ואיך. ובסביבות כמה המאורר הזה מוריד מהטמפרטורה , ז"א נגיד והטמפרטורה שלי היא 39 לכמה הוא יוריד אותה בערך? תודה רבה חברה יום נעים =) תודה מראש..

• 12 תגובות
    • 634 צפיות
  20. ואיך הוא יעבוד על E6300 בלי OC שנמצא בחדר פנימי בבית (חם מאוד!!!) מבחינת מקום במארז יש לי TT סופרנו VB אני חייב משהו טוב בשביל לעבור איתו את הקיץ

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. Started by quepasa,

שווה להשקיע בקירור של טרמל לייט IPX14

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by D-Max,

שלום לכם .. הכנתי לי מפרט למחשב חדש שאני עומד לקנות בשבועות הקרובים .. והייתי רוצה חוות דעת על חלקי הקירור ששמתי ועם המחשב יהיה מקורר ומאוורר מספיק וגם אני מתכנן למפרט הזה OC אז קחו את זה בחשבון אם צריך להוסיף איזה חלק קירור לשפר משהו מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1503 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤668 כמות:1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤515 כמות:1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2620 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 ספק כח Enermax Pro82+ 625W ¤680 כמות:1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤249 כמות:1 קירור לכ…

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  23. שלום אני חושב לקנות את אחד משתי המאווררים הבאים של טרמלטק : gunmet orb max orb ורציתי לקבל חוות דעת על שני המאווררים האלה (לא מתוכנן oc ממש רציני אולי משו מינורי) ובכל מקרה האם הם טובים משמעותית מהמאוורר המגיע עם המעבד (q9300( ועוד משו קטן הלוח שאני מתכנן לקנות הוא :ga-ex38-ds4 ויש לו קירור רציני ללוח האם תהיה בעיה מבחינת הגודל של המאווררים הללו והתנגשות עם הקירור של הלוח? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by J.a.C.k,

יש לי חישן טמפ (ה זה שבא עם הSF2) אני לא רוצה לחבר אות ולSF2 אלא יש לי אופציה של חיבור חישן טמפ נוסף על הלוח הלוח הוא A7N8X REV 1006 אני רוצה לחבר אותו ל כ.מסך האם זה אפשרי זה מסוכן ? ואיך ניתן לשעות זאת?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  25. אני מעוניין לעשות אובר קלוק,אני צריך קצת טיפים והסבר איך עושים את זה אבל יש לי בעייה אחת, לפי מה שהבנתי המעבד שלי נעול מפני אובר קלוק.... אז מה אני עושה.......? ומה אני יכול לעשות אם כדי לא לשרוף את הרכיבים.....? מה הם המעלות שבהם הרכיבים נשרפים.........? זה המפרט שלי: P3 600 ASUS 133 CUV4X 192 SDRAM GEFORCE 2 MX 200 64MB WD 40GB 5400 ATAPI 50X CREATIVE SB 128 BIT איך אני מעושה אובר קלוק ואיך אני דואג לקירור מתאים...........? ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.