עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by netanel38121,

3000MHZ כרגע שאני כותב את ההודעה הזאת והוא בלי שום מאמץ בלי שום תוכנות שאמורות לאמץ אותו הוא נמצא על 67 מעלות שאני מפעיל משהו הכי קטן הוא קופץ ל 70 73 שזה הסחפות אני יודע שהמעבדים האלה נוטים להיות חמים אבל עד כדי כך? יש לציין כי יש לי מארז מעולה ומרווח מאוד נקי מאבק מצחיק שלפני 3 שבועות בערך היה 50 מעלות ובמאמץ היה 56 גג והגוף קירור של המעבד שקניתי הוא גם משהו מעולה במיוחד שהוא יקרר אותו טוב בקיץ. בכל אופן גם הכרטיס מסך 6800GT של חברת INNO בלי מאמץ נמצא על 64 63 מעלות המאוורר שלו נקי לגמרי מאבק. השאלה שלי אם אנ י ישים משחה טרמית במעבד ובכרטיס מסך זה יוריד את המעלות? האם זה יכול לעזור? כי המחשב שנתיים אצלי ואף פעם לא טרחתי למרוח ולהתעסק עם זה כמו כן אני לא אומר שלא פתחתי …

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. Started by DaMN,

שלום. יש לי מעבד P4 3GHZ PRESCOTT החום שלו כאשר הוא לא בעומס הוא 55 מעלות, כאשר אני מפעיל משחק למשל, החום עולה עד ל66 מעלות. המאוורר והצלעות קירור של המעבד הם המקוריים של אינטל שמגיעים עם המעבד. המארז אצלי מקורר מאוד, אחרי טיפול אתמול, הטמפ' בו היא 30 מעלות ובעומס 32. (לפני הטיפול היה 38 בחוסר עבודה.) מה אפשר לעשות בעיניין הקירור ? המארז מקורר בצורה המקסימלית שאפשר, אבל המעבד עדיין חם מאוד. יש לציין שאני לא עושה OC במעבד הזה, זה הכל על עבודה רגילה לחלוטין.

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  3. אני יודע שקיץ וזה...אבל את האוברקלוק ל3.12 עשיתי כשהיה די חם והוא לא עבר ת50. עשיתי ניקוי ממש לא מזמן והוספתי מאוור שמוציא אויר מלמעלה, מה שמוזר זה שהאוויר שיוצא לא חם. להפוך את המאוורר? יש לי מאוורר 24[נראלי] שמכניס אויר על כל הלוח, מאוורר קטן שמוציא מאחורה [8 נראלי] ועוד אחד להארדיסקים שמכניס. יש לי גם 4850 ככה שתתחשבו. מארז חצי ג'נרי של איזיקול אבל הוא תמיד עבד לי טוב...כולו רשת. [המעבד מגיע ל79 במאמץ כמובן] אני חייב להוריד אוברקלוק? עריכה: הוספתי משהו שחררטתי הרגע בסקצ'אפ...המאוורר הגדול מכניס [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. עד איזה מהירות בדרך כלל אפשר להגיע בלי להוסיף מאוורר מיוחד?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  5. Started by Burkey,

רציתי את עצתכם בנוגע למעבד שלי, מדגם E6300, בן כשנתיים וחצי. הטמפרטורה המקסימלית המומלצת על ידי היצרן היא 61, לפי מה שראיתי באינטרנט. אתמול ניקיתי את המאוורר ( מקורי של אינטל ), ולמרות זאת, עקב הימים החמים, הוא מגיע ל - 58-59 מעלות, וזאת בלי שאני מאמץ אותו יותר מדי ( רק אינטרנט, לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אפעיל משהו כבד יותר ). איך אני יכול לקרר אותו ? האם יש דרך להגביר את קצב הסיבוב של המאוורר ? ( יש לי לוח אם של ASUS מדגם P5LD2-SE ). רק לצורך השוואה, בימי פחות חמים מהיום, ב - "מנוחה" הטמפ' נעה בין 48 ל - 52, עכשיו ב - "מנוחה" זה 56...

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by miaoo673,

היי, יש לי פנטיום 3.2GHZ נורת'ווד (כן ענתיקה :-\) עם קירור ביג טייפון שיושב עליו קרוב ל3 שנים. בחודשים האחרונים (בעיקר מאז תחילת הקיץ) המעבד התחיל להתחמם באופן קיצוני. 55-60 מעלות במנוחה כאשר הנסיון מלמד שבסביבות 63 הוא נתקע. אני עובד עם מארז פתוח, נקי מאבק, בחדר ממוזג. ליתר בטחון אפילו עשיתי אנדרקלוק ל2.5GHZ - לא עזר. ככה שהכיוון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהמשחה הטרמית התייבשה או משהו. האם בכל זאת יש איזשהו פתרון קירור אלטרנטיבי, זמני או קבוע, מבלי לפרק את הטייפון המפלצתי מהלוח וסתם לעשות נזקים?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by d.k.,

יש לי מעבד + AMD Athlon XP 2600 שבמצב מנוחה מגיע לטמפ' של 61-63 מעלות, ראיתי בפורום שיש משחה שמורידה טמפ' של מעבד, האם זה אמור לפתור את הבעיה? איך משתמשים במשחה זו?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  8. אני לא מבין זה משגע אותי..קניתי מחשב חדש לפני חודשיים כבר אז היו לו טמפ' מטורפות אבל השארתי את זה ככה.היום בכלל כבר אני יוצא מדעתי 76 מעלות בזמן מנוחה!! מה עשיתי לו?? ועוד עשיתי מחקר שלם על כיווני המאוורים במארז שלי וסידרתי שלושה מאוורים במיקומים הכי טובים..ועכשיו היום הוא היה בכלל על 50 מעלות פתאום התחיל לעלות ל76 וזה לא פעם ראשונה.. יש משהו דפוק במעבד?? ואני עוד עם התוכנה C2NGO שמורידה טמפ' בזמן מנוחה.. בכל מקרה בזמן מנוחה המעבד על 50-55 (מדגיש שזה עם התוכנה שהורידה 10-15 מעלות!) בזמן מאמץ 75-84! כשב84 הוא פשוט מכבה את המחשב..הצלחתי להמנע מלהגיע ל84 ע"י הוספת עוד מאוורר..ראוי לציין שהלוח אם שלי כל הזמן על33-37 מעלות! איך יש כאלה הפרשים?! דפקו אותי עם מעבד פגום?? והחימום…

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  9. אני שוקל עכשיו לפרק את גוף הקירור ולנקות את המשחה.. רק אני צריך לדעת בדיוק איך אני עושה זאת.. הכוונה- איך אני מנקה את המשחה..? מישהו יכול להסביר לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  10. שלום לכולם אני די חדש פה אז לא להתעצבן משאלות מטומטמות... יש לי מערכת מחשב amd 2600 xp ram 512 g force 3 ti win xp וכו.. לאחרונה כל פעם ששיחקתי במשחק מחשב כלשהו וגם סתם המחשב עשה לי ריסט בהפתעה ולא הבנתי מה הבעיה כל חמש דקות ריסט חשבתי לעצמי אולי זה חום המעבד או משהו, אז הורדתי speed fun והוא הראה לי 3 טמפרטורות שאחת מהם היא 80 מעלות מה עליי לעשות לקרוא לטכנאי לשים לי מאורר חזק יותר ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  11. אז ככה- יש לי מעבד INTEL 3 G פרסקוט 530, קירור SONIC TOWER(פאסיב לחלוטין), עוד שתי מאווררים במארז AC T2 השקט. המעלות במנוחה 66 (בצלזיוס כן?!) מה אני (סליחה על הביטוי) לעזאזל עושה? אולי להוסיף לסוניק מאווררים\ אולי להחליף קירור כי קיץ עכשיו(כי זה פאסיבי)... אני ממש לא יודע למה זה כזה HOT. אני מפחד נורא שפתאום.... בוםםםםם... אם אתם יודעים למה אני מתכוון... תודה מראש. .swg

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by yosizach,

חבר שלי יש לו מעבד 2.53 533 ולי יש אינטל 3.06 הוא קנה קירור והפך בעזרת אוברקלוק לה 3.06 את המעבד עצמו העםזה עובד בדיוק כמו אצלי ?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by MoAv,

מצרף תמונה של המצב, אבל כמו שזה נשמע, המעבד תקוע חזק מאוד על הקירור. ברוב טיפשותי וקמצנותי, השתמשתי במשחה תרמית ישנה מדיי. החומר הפך להיות דבק מגע כנראה עם הזמן. התוצאה היא שכשמשכתי את הגוף קירור שלפתי את המעבד כשהוא עדיין נעול בפנים. למזלי הרב כל הרגליים נשארו תקינות, לפחות לפי המראה. עכשיו את עזרתכם, איך אני משחרר את אחיזת המוות של המעבד??

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום אני לא מצליח לעבור את 3.7 גיגה הרץ לא משנה מה ניסיתי האם יש מישהו שיכול לעזור לי בעניין הזה אני אשמח מאוד . יש לי קירור AC FREEZER EXTREME e8400 +ac freezer extreme running at 40C load ep43-ds3l g.skill 4 gb 800 mhz pi 9800 gtx+ 512mb 50c load corsair 550 psu

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by pro,

שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מהר אז צריך לקנות גוף קירור איזה גוף אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by אור כהן,

שלום צוות HWzone. ברצוני לפרסם OC שעשיתי (בדיוק כמו הOC ל2 המחשבים שכבר העלתי למאגר). הבעיה היא שהמעבד בו אני משתמש לא קיים במאגר: מעבד הIntel ATOM N280, למען האמת, לא נראה כי מופיעים אף מעבדי ATOM במאגר ההמהרה. אשמח אם תוסיפו מעבדי ATOM למאגר ההמהרה, ואם לא אז לפחות את הN280, כדי שאוכל לפרסם את הOC שעשיתי במחשבי. בברכה, אור כהן.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  17. סרטון נחמד של TOMSHARDWARE, שימו לב שהמעבדים של AMD נשרפים ושל אינטל לא, זה גם נכון למעבדים של היום?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אני משתוקק לדעת איזה מעבדים עדפים ל אוברקלוק ממסדרות שציינתי ? עד עכשיו ממש לא אהבתי את המעבד E6550 שניסיתי . הקודמים שהיו לי E6300 E6400 היו מעולים וגם לאחר אוברקלוק של 50% עבדו בצורה יציבה וגם הטמפ' היו מעולות .... ה E6550 בקושי בקושי מצליח להגיע ליציבות על OC 40% וטמפ' ממש לא מציאה אז מה אתם אומרים חברים מה עדיף? ולאיזה מעבד באותם תקציבים עדיף להחליף (E6600 אפשרות?)

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  19. Started by vhmeue,

האם במעבדים חדשים אתם שמים סיליקון גריז בין המעבד למאוורר או שהחומר האפור שמגיע בד"כ עם המאוורר מספק אתכם ? אני מתכוון בדר"כ למעבדי אינטל שמגיעים עם מאוורר מקורי של אינטל. והאם אחרי פירוק של המעבד ו/או החלפת לוח עדיין לא צריך לשים סיליקון ? אם התשובה הקודמת היא שזה מספיק . תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by iyehuda,

הבנתי שאם קונים מעבד XP 1700 מומלץ שיהיה DLT3C שאומר 1.5V האם זה גם אומר 0.13מיקרון ? השאלה שלי אם זה אחד מהמעבדים הבאים מה מומלץ שישהיה מודפס על המעבד XP 1800 XP2100

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by yam_sh,

קיבלתי מארז AIR ואני רוצה להעביר אליו דברים.... מה הסדר פעולות שאני צריך לעשות????????? כאילו להוציא כרטיסים ולהעביר ולהרכיב שוב או.... ועוד דבר... איפה מומלץ לשים תחישני טמיפ??

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  22. אז שידרגתי את ה A64 3000 Venice שלי , ל 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Toledo . ניסיתי לעבוד עם אותו הקירור שהיה על ה3000+ , הx2 על 50 בidle ומתכבה לי כשיש איזה מאמץ . אז אני צריך להמלצה לקירור שפשוט יעשה את העבודה כמו שצריך , תוצאה ביחס למחיר הכי טוב . OC לא ממש מתוכנן , אולי בקטנה ... אבל זה לא שיקול עיקרי . אז יש המלצות ?

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by yarin153,

היי אני כרגע משתמש בקירור ZALMAN CNPS5X הוא אצלי כבר שנתיים ובשנה האחרונה הוא עושה קצת זמזומים החלטתי להשקיע לרגל הכניסה לקבע ולקנות קירור מים CORSAIR H110 יחד עם המארז NZXT PHANTOM 530 השאלה שלי היא האם הקירור מים יהיה שקט יותר מהZALMAN ? המחשב משמש אותי לגיימינג (אם כי רק בכניסה לקבע אני גם יקנה כ.מסך חזק סוף סוף)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by azarzar15,

אני כרגע עובד עם C2Q Q6600 עם הביג טייפון של טרמלטייק השאלה אם יש קירור פסיבי שיכול לתת את אותה תפוקת קירור ואפילו יותר ללא מאוורר עליו אשמח לכל המלצה בתודה אור

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by shura,

אני קניתי מעברר של VENTECH ל AMD (ביגלל שאמרו שהוא טוב) הגתי הביתה התקנתי אותו וכשניכנסתי ליבדוק מה הטמפ' היא היתה 80!!!!!!!! אני כמובן כיבלתי שוק של החיים וחיביתי מהר תמחשב כמובן פירקתי הכל ובאמת לא סמתי על הצד הנכון מאושר ושמח חשבתי שניפתרה בעיה סמתי תמישחה התרמית וחיברתי תגוף כירור עוד הפעם והפעם אם הצד הנכון !! כשהלכתי ליבדוק מה הטמפ' עוד הפעם הופתתי כי היה היתה בין 60 ל 70( הטמפ' אם המעברר שקיבלתי היה 40-50 ) כמובן ניסיתי להתקין את הגוף קירור בכל המצבים לימרוח את המישה הטרמית בכל האפשרויות שכימות !! ולרוע הופתתי שזה לא עוזר והטמפ' לא ירד מ70 !! (בדקתי והמכברר מיסתובב בסדר ב4300 סיבובים) אם תוכלו לעזור לי תודה רבה מראש!! ואני מיתנצל על השגיעות עתיב!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.