עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. 2.66

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. ובכן השאלה שלי היא מה יותר יעיל ואפקטיבי? שני מאווררי 80mm או מאוורר אחד 120mm על דלת המארז? אני רוצה להרכיב מאוורר על דלת המארז שלי ורציתי לדעת מה יתן לי את הביצועים הטובים ביותר? שני מאווררי 80mm או מאוורר אחד 120mm?

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by psycho,

מעבד AXP T-Bred 1700 עם OC (הפרטים בתמונה המצורפת) הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור באס 167MHz והמחשב לא מאתחל. חשבתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז הגבלתי לו את הבאס ל-66MHz ובכל זאת הוא לא עולה. אותו דבר גם כשאני מעלה את המכפלה ל-12. אלה הטמפרטורות: מעבד: 39 לוח: 32

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  4. עשיתי עם הלוח שלי (a7n8x2.0) אוברקלוקינג למעבד ולזכרון (athlon XP 1800+) (לא ידועה ליבה) והעלתי אותו ל165\12 דבר שהוביל אותו ל1.98 ג'יגה והוא היה מהיר מאוד, ללא תקלות. אחרי יום יומיים, התחלתי לשחק במשחקים חזקים, ובמהלך שני פעמים ששיחקתי המחשב עשה ריסט. ממה שהבנתי, ריסט נובע בד"כ מהזכרונות (אובדן מידע על תוכניות שפועלות), והיחס הכי קרוב למאה אחוז שיש לי זה 83%. כיון שיש לי DDR400, זה יוצא 136.95 מה שגורם ל273.9 אפקטיבי. זה גרוע, והייתי רוצה לדעת אם אתם יכולים לעזור לי. מעל 165 FSB המחשב לא מגיע לווינדוס (עושה ריסט לפני הבוט לווינדוס). וגם כשאני עושה מכפלות גבוהות, שמוצגות בביוס כ 6\13 ו6.5\13.5 וכך הלאה, המחשב בעצם עושה רק את ה6 או 6.5 (או כל מספר אחר שמופיע לפני הסלש). הי…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by kobi122,

מזה אומר ב-speed fan temp 1,2,3,1 ואם אתם יכולים לעזור לי להשתיק את הרעש הזה ואיך אפשר לקרר אותו כי הוא גם מגיע ל-40 בלי שאני משחק וכשאני משחק זה 50 תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  6. כיצד ניתן להוריד אותם ללא פגיעה בזיכרונות?... הקירור סטוק מרעיש מדיי אז כדיי להתקין קירור אחר אני חייב להסיר את הסינקים מהזיכרונות

• 11 תגובות
    • 604 צפיות
  7. אני באמצע להרכיב מחשב, שאני מתכוון להמהיר אותו, אבל לא חשובה לי מידת ההמהרה, אני רוצה בעיקר ללמוד איך להמהיר ואולי אם אני אצטרך אז להעלות קצת את הביצועים, אם אני אמצא את עצמי במצב שאני צריך. אז בעקבות שאלה בפורום אחר, חשבתי שיכול להיות שאולי הזכרונות לא יתאימו למשימה? מדובר בזכרונות של קינגסטון DDRII 800 (שני סטיקים של 2GB) סטנדרטיים לחלוטין. אני אוכל להמהיר ככה את המערכת? המהרה כלשהי, לא משהו דרסטי או כבד. (אגב, ניסיתי לחפש בפורום, לא מצאתי תשובה... וגם לא בדביקים, מצטער אם אני חוזר על משהו שנשאל פה כל יומיים)

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. Started by alonig,

רבותי המלומדים, ראשית הרשו לי להחמיא בפוסט ראשון זה לפורום הראוי במיוחד. שנית, ברשוני לוח המצויין בכותרת שעובד ב- HTPC בסלון. לאחרונה התחיל המאוורר שעל הלוח להרעיש בצורה זוועתית ואני נאלץ לכבות אותו ומפסיד הקלטות לרוב אנא עיזרו לי למצוא תחליף שיהיה שקט במיוחד ועדיין ימלא את יעודו (במחשב HTPC ללא OC כמובן) ואם אפשר שיהיה זמין לרכישה מיידית בשרון כי אני פשוט משתגע. תודה :elkgrin:

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. Started by zaq1,

אני עכשיו עם 2800 ( 6300 ) 1.35v , אפשר לחיות עם זה ?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  10. שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  11. כרגע יש לי על המחשב: ZALMAN7700+EVERCOOL TURBO 2 שעושים עבודה מעולה בקירור ומאוד בשקט, אבל הספק עושה רעש ואני מעוניין להשקיט אותו, הוצע לי להחליף את המאוורים שלו, איך אני עושה את זה ? יש לו שני מאוורים של 80MM אם אני מנתק אחד אני הורס את הספק ? מה עלול לקרות במצב כזה ? http://www.thermaltakeusa.com/product/Power/PurePower/w00089r/w00089r.asp *חשוב לציין שאין לי אף מאווררים פועלים במחשב ככה שזה הספק כנראה. אני משרשר מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239951.msg2110807#msg2110807 תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by Elad_m,

שלום עשיתי oc למעבד שלי e6300 וכאשר הגעתי ל2 ג'גה התחילו קצת בעיות בהתתחלה נאלצתי לפרמט את המחשב,לאחר הפרמוט המשכתי לכיוון 2.1 ג'יגה בדיקת המעבד בs&m הראתה שהכל תקין,הטמפרטורה היתה בסדר גמור 50 במאמץ(גם הטמ'פ של המערכת היתה בסדר גמור) ובשלב הזה המחשב הפסיק לפעול לי לא עבר את המסך הראשון,אחרי כמה נסיונות המחשב עלה ואז גיליתי שהווינדוס נדפק שוב,החזרתי את הביוס להגדרות ברירת מחדל ופרמטתי את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה מראש לעוזרים מפרט: e6300 abit ip95 kingstone 512 ddr2 667X2 hd 250gb wd 7600 gs 512 ddr2 GPS-400AA-101A Chieftec‎-ספק

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by ScreameR,

אני מחפש לקנות מסך LCD לFAS BAS שלי אבל איפה קונים ואיך מחברים?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. אני הולך לשדרג את המחשב בסוף מחשב שקניתי לפני שנה מאייבורי =[ ... עכשיו אני חייב לשאול מספר דברים האם כרטיס מסך דגם 9600GT יעבוד לי על המעבד E6300 1.8 MHZ לוח אם של MSI דגם RC410M2-L ? למישהו יש מושג אם זה יעבוד ואם כן משהו עלול להישרף? זה הכי חשוב שתענו , עעשיו לשאלה , כמה OC אני יכול לעשות למעבד מ 1.8 בלי שלא ישרף או המחשב יקרוס לי לי יספיק כרגע נגיד 2.2 או 2.4 ואם המחעבד בכיף מחזיק OC שכזה איפה אפשר להשיג חברה מיקצועית שעושה את זה בבדיקה טובה?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by dddddd,

שמעו אני לא מבין למה אתם כל כך ממליציפ על הטוניק עם לפי האתרים הכי טוב בעולם זה זה 3Rsystem Iceage 120 ואחר כך Zalman CNPS9700 LED אז למה אתם רושמים תמיד שהטוניק הכי טוב ואחר כך האינפיניטי ואחר כך הביג טיפון עם זה לא נכון לפי מה שאני רואה באתרי השוואות

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by waizman,

אני צריך לדעת כמה אוהם הפוטנציומטר שמגיע עם ה SF2 של TT. למישהו יש והוא יכול למדוד לי עם מולטימטר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  17. Started by Cooler-Master,

טוב המחשב החדש שלי עבר קצת מודינג ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הטמפרטורות. המעבד עם קירור סטוק רגיל הכרטיס מסך הוא מקורר פאסיבית על ידי צלעות קירור של היטסינק ישן שאני הרכבתי. המארז מקורר על ידי 2 120 מילימטר שמכניסי אוויר (אחד מקדימה והשני ברצפה של המארז מתחת לכרטיס מסך) ועוד 120 מילימטר בגג שמוציא אוויר ויש גם את ה120 של הספק כח שמוציא. וסידור חוטים טוב. את הרכיבים אתם יכולים לראות במפרט (זה המחשב הראשון) המערכת לא באוברקלוק או משו כזה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. הרכיבים : מעבד אינטל פנטיום 4 2.66Ghz 533Mhz FSB לוח : Abit IC7 Chipset 875P זיכרונות : שני סטיקים של 512 מ"ב Geil Golden Dragon PC3200 מארז מאוורר וכרגע מותקן היטסינק מקורי של אינטל (ואין לי בעיה להחליף אותו) עד עכשיו העזתי להעלות את הבאס ל-150 מגה הרץ והמעבד רץ יציב על 3.00Ghz (הוספתי רק 0.05 וולט בינתיים) עד כמה אפשר עוד לעלות ? ברור שאני עוד די רחוק מהמגבלה של הזיכרונות וגם ללוח הזה אין בעיה לתת BUS הרבה יותר גבוה.. השאלה כמה המעבד הזה מסוגל לסבול תודה מראש לכל העונים

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by vourt,

עד איזה מהירות ניתן להערכתכם להמהיר את הזכרונות/ליבה של הכרטיס? אני עובד עם מאווררים רגילים, ואת ההמהרה עושה בעזרת הדריברים של אומגה. תודה!

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

חג שמח לכולם אני מחפש מארז עד 400-450ש"ח שיהיה: *מקורר היטב *ספק כוח איכותי *יפה? בתודה מראש G.A

21. Started by tomer434,

אני מעוניין לקנות קירור למעבד עד 300 שקל אם יש יותר טוב בחריגה קטנה זה לא נורא המעבד E8400 המארז Soprano Dx Tt לוח אם EP35-DS3P ספק 625W Enermax Thermalright IFX-14 http://skypc.co.il/pl_product~IFX-14~18~0.htm ב345 שקל איך הוא? הסיבות: רוצה OC אבל לא יותר מידי יופי ובגלל הכרטיס מסך 9800GX2 הוא מפיץ יותר מידי חום למעבד שכרגע על 50 מעלות ~_~ וגם המערכת מרעישה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. Started by eranmor,

איך אני עושה את זה? אני יודע שהאפשרות נעולה אבל יש איזושהי דרך לפרוץ את זה ניסיתי לעשות חיפוש אבל או שקיבלתי יותר מדי תוצאות או שקיבלתי רק את ההשואות שלו ל9600... דרך אגב, יש איזה פאטצ' שאמור להפוך ראדון 9500 ל9700, אבל אני זוכר שהוא לא עובד עם גירסת הפרו. מישהו יכול לתת קישור? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by shsh1,

שלום , יש לי מערכת קירור מים שהרכבתי לבד לפני כ-3 שנים. המיכל מים שלי מההתחלה (קניתי משומש) טיפטף טיפה מים. סידרתי את זה עם הרבה דבק חם. עכשיו אחרי 3 שנים , כנראה שזה כבר לא עובד. אני רוצה להחליף את המיכל שלי לחדש. באתר של פנדס יש מיכל יחיד ובודד שעלותו 265 שקל , לא כולל משלוח , ובתכלס הוא עולה בחו"ל 17.95 דולר = פחות מ-80 שקל. מצאתי גם מיכל מים של thermaltake מדגם wc-0009 , אך הוא נראה לי קטן (מחיר: כ-110 שקל) מבחינת הגודל של הצינור. אני משתמש בצינורות בקוטר פנימי של חצי אינץ , ככה שהרבה מוצרים של thermaltake למשל לא מתאימים לי (הם קטנים יותר). על המיכל מים שרשמתי (ה-wc-0009) , יש מחבר שמאפשר לחבר חצי אינץ , אבל אני מניח שאז החיבורים עצמם הם יותר קטנים מה שיקטין לי את הז…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

היי, התגלגל לידי TEC של חברת marlow industries מדגם DT6-4: http://www.marlow.com/Products/productpage.asp?ProductID=55 עכשיו, כיוון שאני קצת ירוק בתחום הזה - איך הוא? מה הוא שווה? כמה הספק הוא "יבזבז" לי בחיבור ישיר ללא בקר ולאיזה הפרש טמפ' הוא יכול להגיע? ובכלליות - מה אפשר לעשות עם דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by RJ1,

האוברקלוק שלי מתאפס לפעמים כשאני מכבה את המחשב. יש איזה דרך להגדיר את האוברקלוק כברירת מחדל או משהוא בסגנון? לוח אם: Gigabyte P35-DS3L

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים