ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
למה אני עובר בפורומים של לוג'יטק ושל קריאייטיב בגלל שאני רוצה לקנות מצלמת אנטרנט חדשה - ובכל הפורומים רומשםי שכמעט ואין דגמים שנתמכים ע"י ויסטה ושרק חלק מהגרסאות של הדגמים תומכים. אז רציתי לשאול אם יש פה משהו עם ווינדוס ויסטה ועם WEBCAM שעובדת בלי בעיות ונתמכת. אם כן - רשמו דגם :] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שנה וחצי אחרי שהענקית הטאיוואנית החליטה לנסות למצוא את מקומה גם בתחום ספקי הכח לגיימינג עם שלישיית דגמים צנועה יחסית - היא עוברת את רף ארבעת הספרות לראשונה עם דגם 1,000 וואט מחוזקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
האם יתכן כי בקרוב נוכל לדעת בוודאות את היכולות והמגבלות של כל כבל וכל מכשיר מבוסס USB שנרכוש לעצמנו?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי razer BW4 והיא אחלה מקלדת , רק שתאורת המקשים בעברית כמעט ולא קיימת יש לי גם G413 של לוג'יטק שהיא מקלדת זוועת עולם להקלדה רגילה (סובלת מבעיות double typing / chattering ) אבל התאורה בעברית קצת יותר טובה . אין לי צורך ב RGB , מספיק צבע אחד , עם אפשרות לשלוט על עוצמת התאורה . אני גם לא מחליף את ה BW4 , זה למחשב נוסף . לא מפריע לי אם היא TKL או רגילה , העיקר שיהיה אפשר להקליד עליה ללא בעיות + משחקים מדי פעם . תודה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
היי, יש למישהו המלצה לאוזניות עד 300 ש"ח, שימוש בסיסי לגמרי. חובה שיהיו אלחוטיות, אם יש אופציה לביטול רעשים ושיהיה נוחות לשימוש תוך כדי ספורט זה יהיה מצוין. תודה :)
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
חברה אוסטרלית וותיקה שהתמקדה בתחום המיקרופונים עד כה קופצת אל המים של שוק האוזניות עם דגם שמבטיח לתת הרבה בתמחור שפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-