ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
-
-
עולם הסאונד האלחוטי צובר תאוצה וזה מתפשט גם לתחום הגיימינג במחשבים האישיים - אז יצאנו להכיר את HS80 של Corsair, סט אוזניות אלחוטי עם מיקרופון מובנה במחיר שפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 364 צפיות
- 1 follower
-
-
מיזם המבצעים הטרי של חברת הענק נכנס אל יומו האחרון – ואתם מוזמנים להתרשם מעוד מבחר דילים איכותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה בקר מומלץ? (אין לי קונסולה אז לא מכיר כל כך את ההבדלים) אני מעוניין לשחק בעיקר ב dirt rally 2.0 על המחשב. אולי גם פיפא בשביל הילד. עדיף חוטי תודה
-
- 0 תגובות
- 355 צפיות
-
-
Razer Ornata V3 TenkeylessSteelSeries Apex 3 TKLSteelSeries Apex 3SteelSeries Apex 7 TKL
-
-
- 3 תגובות
- 353 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש למישהו המלצה לאוזניות עד 300 ש"ח, שימוש בסיסי לגמרי. חובה שיהיו אלחוטיות, אם יש אופציה לביטול רעשים ושיהיה נוחות לשימוש תוך כדי ספורט זה יהיה מצוין. תודה :)
-
- 0 תגובות
- 336 צפיות
-
-
האספקט של גיימינג לא משנה לי כלל, אבל רק הן מוארות לפי מה שאני רואה. תודה רבה לכל העוזרים!😀
-
- 0 תגובות
- 334 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Microsoft Wireless Desktop 850 שהדונגל עושה בעיות. האם יש משהו מקביל לזה שבמקרה שאחד החלקים יתקלקל (דונגל/מקלדת/עכבר) אפשר יהיה לקנות רק אותו ולהתאים לשאר? אם כן, מה מומלץ בטווח של 130-150 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 334 צפיות
- 1 follower
-
-
PC - https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-a17/ MACBOOK PRO - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=89892 צריך לסחוב מקלדת מכנית של LOGITECH. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 328 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יתכן כי בקרוב נוכל לדעת בוודאות את היכולות והמגבלות של כל כבל וכל מכשיר מבוסס USB שנרכוש לעצמנו?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 323 צפיות
- 2 followers
-
-
חברה אוסטרלית וותיקה שהתמקדה בתחום המיקרופונים עד כה קופצת אל המים של שוק האוזניות עם דגם שמבטיח לתת הרבה בתמחור שפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 306 צפיות
-
-
מכירים חנות שיש לאנשים ידע טכני לפני שאני רוכש? תודה
-
- 0 תגובות
- 302 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לנו מחשב משפחתי משותף, אני רוצה להשתמש במקלדת רגילה ושקטה והילדים במקלדת מכאנית בשביל המשחקים אז האם אפשר לחבר למחשב 2 מקלדות עם איזה מתאם, ולבחור כל פעם עם מה עובדים ? אשמח ללינקים
-
- 1 תגובה
- 280 צפיות
- 2 followers
-
-
כולל streaming, motion detection , וזה אמור מותאם לעינית הדלת Peephole אפשר כיוון? :-)
-
- 0 תגובות
- 252 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צירפתי כאן קישור לסרטון, של הבעיה במדפסת. למה מצאתי איפה הבעיה, חשבתי אולי בממסר, אבל הוא נשמע תקין. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 250 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה אני צריך את עזרכתם, אני רוצה לקנות את האוזניות האלה וניסיתי לברר ולא הצלחתי, האם קימים מיקרופונים לשיחה בשתי האוזניות או רק באחת מהן. ובנוסף אשמח לשמוע המלצות או ביקורת עליהן. אני שואל כי לחבר יש דגם של JBL שיש רק באחת מהן אוזניה לדיבור וזה מאד מגביל.
-
- 0 תגובות
- 211 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש אוזניות טובות מחומר טוב (תכף תבינו) עבור סרטים סדרות וגיימינג. מחבר או לשלט של קונסולה או ל-DAC די ישן אבל עדיין עושה את העבודה. (fiio משהו לא זוכר את השם). הסיבה שאני מחפש גם חומר טוב, כי, תיראו מופתעים - לפני שלוש חודשים קניתי sony wh-1000xm4 והיום נשבר הפלסטיק של הקשת. שמרתי עליהן טוב מאוד ולאחר כל שימוש הוחזרו לתיק נשיאה שהגיעה איתן. לא הגיוני בכלל שנשברו ככה. יש המלצות בבקשה? עדיף כאלה שבמבצעים עכשיו. תודה. תקציב: כאלף שקל. אפשר לחרוג אבל כמובן עדיף לנצל מבצעים שיש עכשיו. עדיפות בארץ אבל אם יש באמת מבצע טוב באמאזון למשל אפשר גם שם.
-
- 0 תגובות
- 182 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם יש עכבר שהוא כמו הטאץ’ פד, נלחץ בנגיעה במקום בלחיצה? כמו כן, במקום זה האם יש עכשיו שהלחיצה שלו שקטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 142 צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע יש לי razer BW4 והיא אחלה מקלדת , רק שתאורת המקשים בעברית כמעט ולא קיימת יש לי גם G413 של לוג'יטק שהיא מקלדת זוועת עולם להקלדה רגילה (סובלת מבעיות double typing / chattering ) אבל התאורה בעברית קצת יותר טובה . אין לי צורך ב RGB , מספיק צבע אחד , עם אפשרות לשלוט על עוצמת התאורה . אני גם לא מחליף את ה BW4 , זה למחשב נוסף . לא מפריע לי אם היא TKL או רגילה , העיקר שיהיה אפשר להקליד עליה ללא בעיות + משחקים מדי פעם . תודה
-
- 0 תגובות
- 142 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי תקופה מכובדת של שימוש קבוע - אלו הן ההתרשמויות שלנו מסט אוזניות אלחוטי לגיימינג ושימוש כללי בסביבה בה אנחנו חייבים לנוע בין עמדות שונות באותו החדר ולהפרד מהכבל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 8 צפיות
- 1 follower
-